Kuinka avata Youku

Youku Toudu, yleensä lyhennettynä Youku, on Kiinan suurin videosivustosivusto ja myös yksi suosituimmista verkkosivustoista Kiinassa. Olitpa kiinalainen ulkomailla asuva Manner-Kiinan ulkopuolella tai amerikkalainen, joka rakastaa kiinalaisia ​​elokuvia ja videoita, Youku on loistava paikka saada kaikki haluamasi viihde.


Tämän sisällön katseleminen ei kuitenkaan ole niin suoraviivaista, koska pääsy Youkuun on rajoitettu ja estää sinua, jos kirjaudut sisään muualta Lähi-Britanniasta. Toisin kuin Netflix VPN -kielto, Youku-rajoitukset voidaan kuitenkin helposti ohittaa (jotain se jakaa Intian Hotstarin kanssa).

Tässä artikkelissa osoitamme sinulle, kuinka pääset eroon tästä maantieteellisestä rajoituksesta, jotta voit nauttia Youku-sisällöstä mistä tahansa.

Poista Youku-esto Firefoxilla

Suosittu tapa estää Youkun estäminen on käyttää työkalua nimeltä ”Poista Youkun estäminen”, varsinkin jos aiot käyttää Youkua tietokoneeltasi tai Macista. Sovelluksen lisämakuja sekä Firefoxille että Chromelle ja toimivat molempien mobiiliversioissa (jos päätät ohittaa sovelluksen käytön, kuten alla kuvaillaan).

Jos käytät Firefox-selainta, siirry osoitteeseen https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unblock-youku/, lataa lisäosa ja asenna selaimeesi.

 • Siirry “työkaluihin” > ”Vaihtoehdot” > “pitkälle kehittynyt” > ”Verkko” > “Yhteysasetukset”
 • Valitse ”automaattinen välityspalvelimen kokoonpanon URL-osoite”
 • Kirjoita ”http://yo.uku.im/proxy.pac” ja napsauta “ok”

Käytä vaihtoehtoisesti ”Come2China” -nimistä laajennusta, jotta ohitat Kiinan maantieteellisen rajoituksen. Tämä laajennus käyttää Kiinan välityspalvelinta antamaan sinulle pääsyn Youkuun.

Poista Youkun esto Google Chromella

Youkun lukituksen poistaminen Chromelle on hyvin samanlainen kuin Firefoxin prosessi.

Siirry osoitteeseen https://chrome.google.com/webstore/detail/unblock-youku/pdnfnkhpgegpcingjbfihlkjeighnddk?hl=fi ja seuraa asennusohjeita.

 • Avaa selain ja siirry tähän lisäosaan
 • Napsauta Lisää Chromeen -vaihtoehtoa oikeassa yläkulmassa ja hyväksy ehdot
 • Asennuksen jälkeen osoiterivillä näkyy vihreä valintamerkki
 • Mene nyt “www.youku.com” ja nauti sen laajasta videokokoelmasta

Voit myös käyttää Githubissa saatavilla olevaa ”uku / Unblock-Youku” -nimistä Chrome-laajennusta. Joidenkin mielestä tämä laajennus on parempi kuin lisäosa, koska JavaScript-koodi tukee Chromen laajennuksen uudelleenohjausmuotoa, joten uudelleenohjaus tapahtuu automaattisesti ilman mitään sinulta tarvittavaa syöttöä.

Tämä asennusprosessi on melko yksinkertainen kaikissa selaimissa. Silti saatat joskus kohdata joitain ongelmia. Ensinnäkin, jos sinulla on ongelmia Unolock Youkun asentamisessa, tarkista onko PAC-välityspalvelimen kokoonpanoasetukset onnistuneet.

Älä huoli, tämän asetuksen tarkistaminen on helppoa. Siirry osoitteeseen www.uku.im/check ja tarkista, onko IP suojattu peittämään sen olevan Manner-Kiinasta. Selaimen tulisi palauttaa arvo “totta”, jotta Youku toimii. Muussa tapauksessa yritä asentaa lisäosa tai laajennus uudelleen.

Joskus Youkun videoita ei välttämättä toisteta, vaikka asetukset olisivat oikein. Kun näin tapahtuu, napsauta Chromen oikeanpuoleista nurkkakuvaketta ja avaa sinulle valintaikkunan. Vaihda toimintatila normaalista uudelleenohjaukseen ja kaiken pitäisi toimia hyvin. Sinun ei tarvitse tehdä tätä vaihetta, kun käytät Unithlock Youku -laajennusta Githubista.

Poista Youku-sovellus käytöstä -asennus

“Poista Youku-esto” -sovellus on paras veto älypuhelimille.

Siirry sivulle http://unblcok-youku.en.aptoide.com/?store_name=derzero&app_id = 4704740 ”Android-puhelimestasi, lataa sovellus ja asenna se puhelimeesi.

Lataa iPads ja iPhone -sovellukset sovelluksesta osoitteesta https://free.com.tw/unblock-youku-for-ie-firefox-iphone-ipad/.

Jos käytät iOS-laitteita, joudut suorittamaan joitain lisävaiheita.

 • Ota WiFi käyttöön
 • Muuta ”HTTP-välityspalvelin” -asetukseksi ”automaattinen”
 • Liitä http://yo.uku.im/proxy.pac ”URL-osoitekenttään

Youkun käyttö VPN: llä

Näiden sovellusten ja lisäosien lisäksi voit käyttää VPN: ää päästäksesi sivustoon kiinalaisella IP-osoitteella. Vaikka tämä on hieman käänne ottaen huomioon, että suosittelemme pääasiassa VPN: n käyttöä suuren palomuurin välttämiseksi (kuten parhaassa Kiinan VPN-artikkelissamme), se on täysin hyvä tapa käyttää Youku-sisältöä.

Koska yhä useammat ihmiset haluavat käyttää VPN: tä väistääkseen Kiinan sensuuria sen sijaan, että alistuisivät siihen, mikään parhaimmista VPN-palveluistamme ei sisällä palvelimia; Toinen haluamamme palvelu, PureVPN, kuitenkin tekee (lue PureVPN-koko arvostelu kaikesta).

VPN: n käyttö ei vain anna sinun käyttää geoblokeroitua sisältöä haluamallasi tavalla (kuten paras Netflix-VPN) ja suojaa sinua myös NSA: n snoopingilta ja ISP: n vakoilulta. Suosittelemme, että ihmiset käyttävät VPN: ää Internet-yhteyden suojaamiseen tai ovat vaarassa vakoilla tai tulla tietoverkkorikollisten uhreiksi..

Tässä on vaiheittaiset ohjeet siitä, kuinka voit käyttää VPN-palvelua katsomaan Youkua älypuhelimellasi.

 • Valitse VPN-palveluntarjoaja ja tilaa se.
 • Lataa VPN-sovellus Google Play -kaupasta tai VPN: n verkkosivustolta
 • Kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi
 • Valitse Kiinassa sijaitsevat palvelimet ja napsauta “yhdistä”
 • Avaa Youku-sovellus nähdäksesi suosikki kiinalaiset elokuvasi ja ohjelmasi

johtopäätös

Youkun katseleminen Kiinan ulkopuolelta on yksinkertainen asia päättää, mikä palvelun käyttötapa sopii sinulle parhaiten; kuten edellä on kuvattu, jokainen tapa tehdä niin on melko helppoa.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mikä menetelmä on mieleisesi tai jos olet tajunnut jotain, jonka unohdimme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map