Hulun paras VPN vuonna 2020: Paini VPN-kiellolla

Hulu on suosittu suoratoistopalvelu, mutta se on saatavana vain Yhdysvalloille. Tämä tarkoittaa, että VPN: n avulla voit käyttää sitä vain, jos matkustat tai asut toisessa maassa. Se ei kuitenkaan ole aivan yhtä helppoa kuin vain yhteyden muodostaminen minkä tahansa VPN: n kautta. Hulun estäminen on vaikeaa, mutta yksi parhaista Hulu-VPN-palveluistamme vie sinut sisään.


Jos tarvitset nopean vastauksen, sinun on kirjauduttava CyberGhost-palveluun. Se on loistava VPN, joka poistaa Hulun lukituksen ilman kiinnitystä. Siinä on valtava palvelinverkko, nopea nopeus ja rajaton kaistanleveys. Voit hyödyntää seitsemän päivän ilmaista kokeiluversiota mobiilikäyttäjille tai 24 tunnin kokeiluversiota, jos olet myös työpöydällä..

Hululla on runsaasti sisältöä, ja jos puuttuu suosikkiohjelmasi, koska et pääse palveluun, virtuaalinen yksityinen verkko on vastaus. Puhumme lisää siitä, miksi tarvitset VPN: tä myöhemmin, mutta lyhyesti sanottuna se auttaa sinua saamaan Yhdysvaltain IP-osoitteen, hämärtäen Hulua ajattelemaan, että olet oikeasti siellä.

Hulun paras VPN

 1. CyberGhost – Johdonmukainen pääsy optimoituihin suoratoistopalvelimiin, edullinen
 2. ExpressVPN – Nopeat nopeudet, epäjohdonmukainen pääsy
 3. NordVPN – Johdonmukainen käyttö, mutta jotkut palvelimet ovat hitaita
 4. Windscribe – Windflix-suoratoistopalvelimet, rajoittamaton yhteys
 5. VyprVPN – Johdonmukainen pääsy, mutta suoratoiston laatu voi olla heikko
 6. ProtonVPN – Vapaa suunnitelma rajoittamattomalla kaistanleveydellä, mutta hitaalla nopeudella

1. CyberGhost

CyberGhost on paras tapa päästä Huluun. Se sijoittui kolmannelle sijalle streaming roundup-VPN: ssämme, ja vaikka se ei ehkä ole kaikkein suosituin VPN, olemme hyviä syitä, miksi se on ensimmäinen valintamme Huluun.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Ensinnäkin CyberGhost toimittaa VPN-palvelimia ympäri maailmaa, jotka on optimoitu tiettyihin palveluihin, mukaan lukien suoratoisto. Testasimme joitain näistä palvelimista CyberGhost-katsauksellemme, ja se pystyi poistamaan Hulun – samoin kuin monet muut streaming-palvelut – virheetöntä ja johdonmukaista..

Vaikka CyberGhostilla on laaja palvelinverkko, ei ole epäselvyyttä siitä, mikä niistä on paras Hululle. Napsauttamalla streaming-välilehteä näet joukon palvelimia eri maita varten, mutta kunkin alla CyberGhost kertoo sinulle, mihin palveluun se on optimoitu. 

CyberGhostilla on kuitenkin haittapuoli, ja se on sen nopeus. Se ei ole täysin hidas, mutta testauksessamme havaitsimme sen hidastuvan pitkillä matkoilla. Lisäksi sen nopeudet riippuvat käyttämästäsi protokollasta. Esimerkiksi havaitsimme, että OpenVPN: n käyttö voi hidastaa sitä. VPN pysyy silti hyvin suoratoistona, ja saat rajattoman kaistanleveyden.

CyberGhostin muut ominaisuudet

CyberGhostin tietoturva on hyvä ja se käyttää AES 256-bittistä salausta. Sen mukana tulee myös pysyvästi käytössä oleva tapikytkin. Se on yhdellä tavalla hyvä, koska tappamiskytkin katkaisee yhteyden, jos VPN epäonnistuu ja pitää sinut turvassa. Se, että et voi sammuttaa sitä, on ärsyttävää; kukaan ei halua katkaista näyttelyn puolivälissä. 

Voit käyttää CyberGhostia Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOSissa. Sitä on helppo käyttää, vaikka käyttöliittymä joutuisi totumaan. Voit myös kytkeä jopa seitsemän laitetta samaan aikaan vain, jos muut haluavat katsoa jotain muuta. Muista kuitenkin, että seitsemän on raja myös asennuksille.

CyberGhost on edullinen VPN, jolla on vaikuttava suorituskyky. Emme suosittele, että valitset kuukausittaisen suunnitelman. Pidemmillä suunnitelmilla on hyvät alennukset, ja tarjolla on seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio Androidilla ja iOS: llä tai 24 tunnin kokeiluversio pöytätietokoneille. Lisäksi on rahat takaisin -takuu, joka on 14 päivää kuukausittain ja 45 päivää pidemmille.

2. ExpressVPN

Toinen valintamme on ExpressVPN, joka on paras VPN-kokonaisuutemme. Se on usein ensimmäinen valintamme, ja vaikka havaitsimme sen pystyvän estämään Hulun eston testin aikana, sillä ei vain ole yhtä johdonmukaista kuin CyberGhost. ExpressVPN on kuitenkin vaikuttava päästäkseen muille alustoille, ja se on paras VPN-valintamme sekä Netflixille että BBC iPlayerille.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN: llä ei ole erityisesti optimoituja palvelimia suoratoistoa varten, joten voit käyttää melkein mitä tahansa alustaa sen verkosta. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että sinun tehtäväsi on etsiä yhteensopivaa palvelinta. Onneksi se ei ole kuitenkaan liian vaikeaa. Yli 3 000 palvelinta on ympäri maailmaa, ja monet niistä ovat hajallaan Yhdysvalloissa.

ExpressVPN: n nopeudet ovat loistavat. Se on nopein testattu VPN, ja rajoittamattoman kaistanleveyden ansiosta suoratoistokokemuksesi tulisi olla huippuluokkaa, kun olet löytänyt oikean palvelimen. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

Sillä on myös suuri turvallisuus, joka tulee automaattisesti käyttöön otettuun tapikytkimeen, paitsi että voit kytkeä tämän pois päältä. Voit käyttää ExpressVPN: ää Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: issa sekä suoratoistolaitteissa, kuten Roku ja Amazon Fire TV.. 

VPN mahdollistaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja siinä on virtaviivainen käyttöliittymä, joka on täydellinen aloittelijoille ja tekniikoille.

ExpressVPN on kallista muihin palveluihin verrattuna, mutta saat paljon rahaa. Vaikka CyberGhost on parempi Hulu, ExpressVPN voittaa sen monilla muilla alueilla. Voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän suunnitelman, ja siellä on 30 päivän rahat takaisin -takuu mielenrauhaa varten.

3. NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta Hululle. Se voi tunkeutua palveluun helposti ja johdonmukaisesti. VPN tulee kuitenkin kolmanneksi verkon epäjohdonmukaisuuden vuoksi. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN: n palvelinverkko on valtava, ja vaikka se voi poistaa Hulun lukituksen, havaitsimme joitain palvelimia, joilla ei ollut mitään tarvittavaa Hulun sisällön virtauttamiseen. Joillakin palvelimilla on nopea nopeus, mutta toisilla on täysin päinvastainen.

ExpressVPN: n yleinen nopea nopeus tarkoittaa, että sinun on vain löydettävä palvelin, joka vapauttaa Hulun. NordVPN: n kanssa ei ole kyse pääsystä, sillä se löytää palvelimen, joka on riittävän hyvä suoratoistamaan ja joka voi viedä aikaa. Kun löydät sellaisen, se on hieno, eikä kaistanleveysrajoissa ole huolta. Lue lisää NordVPN-arvosteluamme.

Sen turvallisuus on yksi markkinoiden parhaimmista, ja mukana on valinnainen tappauskytkin. Kuten CyberGhost, myös NordVPN sisältää erikoispalvelimia. Mikään niistä ei ole optimoitu suoratoistoa varten, mutta saat muita, mukaan lukien kaksois hop-palvelimet ylimääräistä suojausta varten sekä vertaisverkkopalvelimet, jotka ovat riittävän hyviä tekemään NordVPN: stä parhaimmat torrentin VPN: t.

NordVPN on helppo käyttää, sillä intuitiivisella kartalla voit valita palvelimen sijainnin. Se voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin, ja sinulla voi olla kuusi laitetta kytkettynä samanaikaisesti.

Saat paljon rahastasi NordVPN: llä. Sen hinnoittelu on oikeudenmukaista, ja voit alentaa kustannuksia enemmän valitsemalla pidemmän tilauksen. Hyvitysjakso on myös 30 päivää.

4. Tuulet

Seuraavaksi tulee Windscribe, joka tarjoaa sekä maksullisen että ilmaisen suunnitelman. Sen ilmainen suunnitelma on aika hyvä ja voitti parhaan ilmaisen VPN-palvelumme kärkipaikan. Ilmaista suunnitelmaa ei kuitenkaan leikattu tälle kierrokselle. Tämä johtuu siitä, että Windscribe-katsauksen testauksen aikana löysimme sen ilmaiset palvelimet hyödytöntä pääsyä Huluun.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

BBC iPlayer- ja Amazon Prime Video -sovellusten käyttö ilmaisissa palvelimissa oli helppoa, mutta ne eivät ole hyviä Hululle tai Netflixille. Onneksi Windscribeillä on kuitenkin joitain Windflix-palvelimia, jotka on erityisesti rakennettu suoratoistoa varten. Niitä on saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Japanissa, ja he työskentelevät. Jotkut muut maksetut palvelimet toimivat Hulun kanssa, mutta sitä ei taata.

Windscriptin nopeudet ovat hyviä, mutta ne eivät ole niin hyviä kuin suosituimmat valintamme. Se on turvallinen ja siinä on paljon ominaisuuksia, kuten tappauskytkin. Sitä on myös helppo käyttää ja se tarjoaa helpon käyttöliittymän. Voit käyttää sitä Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä, ja sen avulla voit kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita samanaikaisesti. 

Mitä tulee kaistanleveyslisään, se riippuu valitsemastasi suunnitelmasta. Ilmainen suunnitelma rajoittaa sinut 2 Gt: aan kuukaudessa, mutta jopa 10 Gt, jos syötät kelvollisen sähköpostiosoitteen kirjautumisen yhteydessä. Et voi kuitenkaan käyttää Windflix-palvelimia ilmaisessa suunnitelmassa. Täysin maksettu suunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta Hulun suoratoisto on halvempi tapa.

Käyttämällä Windscriptin rakennussuunnitelmaa voit lisätä Windflix-palvelimen ja rajattoman datan vain 2 dollarilla kuukaudessa. Vaikka se ei ehkä ole kaikkein suosituin VPN, se tarjoaa ehdottomasti tavan katsella Hulua ja pysyä turvassa vähällä maksulla. Virallista palautuskäytäntöä ei ole, mutta voit pyytää palautusta kolmen päivän kuluessa ostoksesta.

5. VyprVPN

VyprVPN ei erotu muista verrattuna parhaimpiin tarjoajiimme, mutta sillä on joitain ominaisuuksia, joita ei voida sivuuttaa. Yksi näistä ominaisuuksista on sen kyky käyttää suoratoistopalveluita, mukaan lukien Hulu. VyprVPN-katsauksemme testeissämme se joutui jatkuvasti Huluun jokaisella kokeilulla palvelimella ilman, että säädimme mitään asetuksia.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen mukana tulee omistettu Chameleon-protokolla, joka on suunniteltu auttamaan suoratoistoa lisäämällä samalla ylimääräistä tietoturvaa, mutta havaitsimme, että sitä ei tarvittu. Lisäksi, vaikka VyprVPN: n nopeudet eivät näytä paljon paperilta, käytännössä se toimii hyvin useimmissa palvelimissa. Toisin sanoen, kaikki eivät ole nopeita, ja sinulle voidaan usein tarjota alhainen resoluutio.

VyprVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, ja sen suojaus on erinomaista ja muokattavissa. Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa, ja vaikka sen käyttöliittymä ei ole paras, sitä ei ole vaikea käyttää. 

Maksamasi hinta riippuu valitsemastasi paketista. Vakio-suunnitelma antaa sinulle kolme samanaikaista yhteyttä, ja Premium-suunnitelma antaa sinulle viisi yhteyttä sekä Chameleon-protokollan käytön. 

Voit valita kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman, vaikka vuosisuunnittelu toimiikin paremmin pitkällä tähtäimellä. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

6. ProtonVPN

Viimeinen merkintömme on ProtonVPN. Se ei ole parhaimmassa suoratoistosuunnitelmassa olevassa VPN: ssä, koska sen nopeudet antavat sen laskea, mutta mielestämme se ansaitsee edelleen paikan Hulu VPN -luettelossamme, koska sillä on helppo pääsy alustalle. 

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

Se ei ole hitain siellä oleva VPN, mutta se voi varmasti tehdä potkia takaosan. ProtonVPN-tarkistustestauksessa havaitsimme, että vaikka sillä ei ole mitään ongelmaa streaming-palveluiden käyttämisessä, todellisten streamien lataaminen vie hetken. Toisin sanoen, meillä oli enemmän onnea, kun sivuutimme ProtonVPN: n suosittelemia palvelimia ja valitsimme omat, joten pidä tämä mielessä.

ProtonVPN: n tietoturva on vaikuttava AES: n 256-bittisellä salauksella ja sen Secure Core -palvelimien (saatavana tietyillä suunnitelmilla) käytössä. VPN: llä on myös hyvä käyttöliittymä, jota voidaan käyttää Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa.

Yksi muista syistä, jotka ProtonVPN tekivät listallemme, johtuu runsasta ilmaisesta suunnitelmastaan. ProtonVPN antaa käyttäjilleen rajoittamattoman kaistanleveyden sekä maksullisissa että ilmaisissa suunnitelmissaan, vaikka siitä puuttuu hyvät nopeudet, mikä on harvinaista. Ilmainen suunnitelma antaa sinulle yhden yhteyden ja pääsyn kolmeen palvelimeen, mukaan lukien Yhdysvallat. Meidän on kuitenkin varoitettava, että sen ilmaiset palvelimet eivät ole loistavia.

Jos haluat varmistaa, että sinulla on pääsy luotettavampiin palvelimiin, ProtonVPN: n maksettu suunnitelma on kolmessa muodossa. Sen perussuunnitelma antaa sinulle kaksi samanaikaista yhteyttä ja kaikkien palvelimien käytön. Plus-suunnitelma antaa sinulle kaiken, joka sisältyy perussuunnitelmaan, samoin kuin viisi samanaikaista yhteyttä ja sen optimoitujen palvelimien käyttö. 

Viimeinen suunnitelma on sen visionääri. Se antaa sinulle kaikki yllä olevat, 10 samanaikaista yhteyttä ja sen salatun sähköpostipalvelun ProtonMail käytön. Se on kuitenkin kallista, ja saat kaiken tarvitsemasi Plus-suunnitelmaan. Hyvitysikkuna on 30 päivää, jos muutat mieltäsi.

Kuinka valitsimme Hulun parhaat VPN: t

Keskeistä tässä on, pääseekö VPN-palvelu Huluun. Kaikki valintamme pystyvät estämään Hulun eston, mutta olemme myös ottaneet huomioon johdonmukaisuuden. Tämä tarkoittaa, että he pääsevät palveluun helposti useilla palvelimilla. Jotta voisit varmistaa, että sinulla on hyvä suoratoistokokemus, on myös joitain muita huomioitavia ominaisuuksia.

Nopeus ja kaistanleveys

VPN: n nopeus on tärkeä tekijä. Nopeat nopeudet tarkoittavat, että VPN pystyy virtaamaan hyvällä resoluutiolla – jopa 4K tietyillä laitteilla. Jos valitset hitaan VPN: n, puskurointi, hitaat latausajat ja mahdollisesti jopa täydellinen latausvirhe kärsivät. 

Lisäksi haluat valita VPN: n, jolla on kunnollinen kaistaleveys. Rajoittamaton data on parasta, koska sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta. Jos saavutat rajan, VPN lakkaa toimimasta, etkä enää voi katsella Hulua.

Palvelinverkko

Palvelinverkko on myös tärkeä. Päästäksesi Huluun sinun on muodostuttava yhteys palvelimeen Yhdysvalloissa. Lähes kaikilla VPN-verkoilla on palvelimia Yhdysvalloissa, mutta sinun on silti tarkistettava vielä kerran ennen kirjautumista. Lisäksi mitä enemmän niitä on, sitä paremmat mahdollisuudet on löytää toimiva ja nopeuksilla varustettu.

turvallisuus

Vaikka turvallisuus ja yksityisyys eivät auta sinua katsomaan suosikkiohjelmasi, ne ovat silti tärkeitä. Hyvä tietoturva suojaa sinua mahdollisilta online-vaaroilta. Jos haluat vain katsella Hulua televisiossa, se ei ole niin iso juttu. Jos haluat kuitenkin katsella The Handmaid’s Tale -sovellusta paikallisen kahvilasi WiFi-yhteyden kautta, se on toinen juttu.

Julkisen langattoman verkon asia on, et koskaan tiedä kuinka turvallinen yhteys on. Jos muodostat yhteyden siihen ilman suojausta, pyydät ongelmia. Henkilökohtaiset tietosi ja luottokorttitietosi voidaan varastaa tai saada tartunnan haittaohjelmilla tai vakoiluohjelmilla. VPN: n ja kunnollisen virustorjuntaohjelman käyttö voi auttaa pitämään sinut turvassa.

Helppo käyttö ja laitteen yhteensopivuus

Käyttäjäystävällisyys on myös mielessä pidettävä asia, vaikka tämä alue riippuu myös aiemmasta kokemuksestasi VPN-palveluilla. Jos olet aloittelija, haluat jotain selkeää, joka saa sinut nopeasti yhteyteen, mutta jos olet teknikko, voit arvostaa jotain, joka on paremmin hoidettavissa. 

Haluat myös tarkistaa, onko VPN yhteensopiva laitteen kanssa. VPN-palveluntarjoajat tukevat yleensä suosituimpia käyttöjärjestelmiä – Windows, macOS, Android ja iOS -, mutta jotkut sisältävät muita käyttöjärjestelmiä, kuten Linux tai älytelevisiot..

Hinta

Keskitymme täällä Cloudwards.net-sivustossa enemmän saamaan arvoon kuin todellisiin kustannuksiin. Tästä huolimatta on edelleen tärkeää varmistaa, että sinulla on varaa VPN: ään, ja usein on myös alennuksia, joita voit myös hyödyntää..

Miksi tarvitsen VPN: n Hulu-verkkoon?

Jos kirjoitat ”VPN” sovelluskauppaan tai hakukoneeseen, näet paljon ilmaisia ​​VPN-osoitteita. Ennen kuin sinua myydään sen perusteella, että yksi on ilmainen, on kuitenkin joitain asioita, jotka sinun pitäisi tietää.

Vaikka kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole huonoja – kuten Windscriptin ilmainen suunnitelma -, monet eivät vain leikkaa sitä. Esimerkiksi VPN voisi mainostaa olevansa erittäin turvallinen ja suuri yksityisyyden suojassa, mutta todellisuudessa sillä voisi olla vain vähän suojaa tai olla suojaamaton ja se voisi antaa henkilökohtaisia ​​tietojasi suoraan markkinointiyrityksille.. 

Haittaohjelmat voivat usein odottaa myös joidenkin VPN: ien asennustiedostoja. Virustorjuntaohjelman asentaminen suojaa sinua odottamattomilta hyökkäyksiltä, ​​mutta sinun tulee silti olla valppaana.

Voit lukea lisää siitä, kuinka huonot ilmaiset VPN: t voivat olla pahimmassa ilmaisessa VPN-oppaassamme, mutta suosittelemme, että pysyt poissa palveluista, jotka vaikuttavat varjoisalta. Tarkista VPN: n tietosuojakäytäntö, arvostelut ja kaikki muut siitä löytyvät tiedot ennen sisään astumista.

Lopulliset ajatukset

Hulu ei ole helpoin suoratoistopalvelu päästä sisään, mutta käyttämällä yhtä Hulu VPN -sovelluksemme autat ohittamaan sen lohkot. Sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia katsomassa suosikki Hulu-ohjelmasi, jos valitset kunnollisen VPN-palvelimen Yhdysvalloista. Parhaan kokemuksen varmistamiseksi VPN: llä pitäisi myös olla hyvät nopeudet ja kunnollinen kaistanleveys.

Kaikista VPN-palveluntarjoajista CyberGhost äänesti Hulun puolesta. Siinä on paljon palvelimia, hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys. Se on myös edullinen ja mukana tulee rahojen palautustakuu, jos muutat mielesi.

Oletko käyttänyt VPN: ää Hulun estämiseen? Kerro kokemuksestasi kommenttiosassa. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme ja myös streaming-arkistoomme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map