HBO: n paras VPN nyt vuonna 2020

HBO Now on yksi parhaista saatavilla olevista suoratoistoympäristöistä. Osoitimme sen Game of Thrones -oppaan opastamiseen, mutta alustalla on enemmän tarjottavaa kuin lohikäärmeitä ja fantasiaa. HBO Now tarjoaa jokaiselle jotakin kehittyvän kuratoitujen elokuvakirjastojen ja viimeisen viikon iltaisin John Oliver -elokuvien kaltaisten esitysten lisäksi..


Jokainen Yhdysvaltain kansalainen, eli. Vaikka HBO: ta on saatavana noin 50 maassa, HBO Now on saatavana vain Yhdysvalloissa, kuten Hulussakin, HBO Now tarjoaa viimeisimmät elokuvat ja TV-ohjelmat suoratoistona, ja jakelijat haluavat pitää tiukasti kiinni siitä, kuka voi katsella mitä (lue paras VPN Hulu-opas).

On kuitenkin tapoja kiertää tämä. Tässä oppaassa HBO Now: n parhaaksi VPN: ksi näytämme sinulle, kuinka virtuaalinen yksityinen verkko voi avata suoratoistopaikat. Parhaiden VPN-arvostelujemme avulla kuratoimme viisi palveluntarjoajaa, jotka käyttävät HBO Now -palvelua ja tarjoavat miellyttävän suoratoistokokemuksen prosessissa.

Miksi tarvitset VPN nyt HBO: lle

Kuten edellä mainittiin, HBO Now on saatavana vain Yhdysvalloissa, joten kaikki muut ympäri maailmaa eivät ole onnekkaita. On kuitenkin tapa ohittaa kyseinen geoblokki ja avata HBO Now: n tarjoama sisältö.

VPN: n avulla voit huijata HBO Nyt ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. VPN antaa sinulle uuden IP-osoitteen, jota HBO Now käyttää havaitsemaan missä maassa olet. Esimerkiksi, jos haluat BBC iPlayerin suoratoistoa varten sinun on käytettävä Ison-Britannian IP-osoitetta (lue BBC iPlayerin parhaan VPN: n opas).

Ennen kuin muodostat yhteyden HBO Now -palveluun, sinun on ensin muodostettava yhteys VPN-palveluntarjoajan omistamaan palvelimeen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. HBO Now -palveluun näyttää siltä, ​​että olet juuri muodostanut yhteyden VPN-palvelimelta, eli voit suoratoistaa mistä päin maailmaa tahansa..

Niille, jotka ovat olleet teknisen käänteen ympäri, tiedät, että sama asia voidaan saavuttaa välityspalvelimella, mutta kuten VPN vs. proxy vs. Tor -oppaassa todettiin, yhden käyttö on yleensä huono idea. Toisin kuin välityspalvelin, VPN salaa alkuperäisen yhteyden, joten on mahdotonta tunnistaa kuka olet.

Yksinkertainen reitin jäljitys voi osoittaa yhteyden takaisin sinuun, jos käytät välityspalvelinta, mutta et voi VPN: n kanssa. Salaamalla yhteytesi, VPN-palvelin toimii lohkona, joka antaa sinun tunkeutua antamatta muiden mahdollisuuden jäljittää yhteyttä takaisin sinuun.

Tämä tarkoittaa, että VPN ei vain yhdistä sinua HBO Now -palveluun, vaan pitää sinut suojassa prosessissa. Ryömien vakoittamisen ja nukahtamisen VPN on avainturvallisuustoimenpide, joka palauttaa tietosuojasi käsiisi..

Paras VPN nyt HBO Now 2020: lle

HBO: n parhaan VPN: n valitseminen

Vaikka ajatus minkä tahansa van VPN: n käytöstä HBO Now: n kanssa toimii paperilla, se ei toimi käytännössä. HBO Nyt, kuten useimmissa muissa streaming-alustoissa, on olemassa järjestelmät, joiden avulla voidaan havaita, käytätkö VPN-verkkoa. Ennen luettelomme aloittamista tyhjensimme vaihtoehdot tarkistamalla, voisiko palveluntarjoaja edes käyttää alustaa.

Kerran läpimurto ei kuitenkaan riitä. Testaamme pääsyn suoratoistoalustoille useiden palvelimien kautta, ja vain palveluntarjoajat, jotka voivat jatkuvasti käyttää näitä alustoja, nousevat kärkipaikkaan. Esimerkiksi VPNArea vie sinut Netflixiin, mutta vain tietyillä Yhdysvaltain palvelimilla (lue VPNArea-arvostelu).

Nopeus on suuri osa myös suoratoistokokemuksessa. Ellei Internet-palveluntarjoajasi kurista yhteysasi, VPN vie jonkin verran Internet-nopeutesi. Lisäämällä uusi palvelin sekoitukseen lisäät verkon yläpuolella. Se sanoi, vain koska nopeus heikkenee, se ei tarkoita, että yhteytesi on oltava hidas.

Valitsemillamme palveluntarjoajilla on vähän eroa suojatun ja suojaamattoman nopeuden välillä. HBO Now -sovelluksessa se on vähemmän tärkeä kuin esimerkiksi Netflixissä, koska HBO Now ei tue HDR- tai 4K-suoratoistoa (lue parhaamme Netflix-VPN-oppaamme).

Vaikka tietoturva ja yksityisyys eivät ole erityisen huolissaan HBO Now -palvelusta, kun käytät VPN: ää. Valitsimme palveluntarjoajat, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen VPN-tietoturvan ja suojaavat sinua ja online-tekemäsi toimintaa kaikilta, jotka tarttuvat nenään nenään, mihin se ei kuulu.

Sen ulkopuolella tarkastelimme myös hintaa, helppokäyttöisyyttä, palvelimien sijainteja ja asiakaspalvelua, mutta ne alueet olivat syrjäisiä. Vaikka ne ovat tärkeitä, olimme halukkaita vaihtamaan esimerkiksi käyttäjäystävällisyyttä nopeammille nopeuksille.

HBO: n paras VPN nyt: ExpressVPN

ExpressVPN on paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN, joten ei ole yllättävää, että se on paras VPN myös HBO Nyt. ExpressVPN on helppokäyttöisen käyttöliittymän, erittäin nopeiden nopeuksien ja yksityisyyttä koskevan lähestymistavan välillä täydellinen VPN melkein mitä tahansa. Sen kyky ohittaa geoblocks tekee siitä erityisen hyvän suoratoistoa varten.

expressvpn-review-speed-testi

Suoratoistossa ei ole monia palveluntarjoajia, jotka vastaavat ExpressVPN: ää. Testauksemme aikana se pystyi ohittamaan useimmat geoblokit johdonmukaisesti. Se kamppaili Amazon Primen ja Hulun kanssa, mutta vain harvoilla palvelimilla. Netflixin, BBC iPlayerin ja HBO Now: n kanssa se pääsi alustaan ​​riippumatta siitä, mitä palvelinta testaamme.

Myös sen nopeudet ovat suuret. ExpressVPN otti kruunun nopeimmassa VPN-oppaassamme pitämällä suurimman osan suojaamattomasta nopeudesta riippumatta siitä, missä tunneloimme. Vaikka nopeasti pysyminen kodin lähellä on yleistä, ExpressVPN on harvinainen siinä mielessä, että se pysyy nopeasti pitkillä matkoilla. Koska HBO Now on saatavana vain Yhdysvalloissa, se joustavuus on tärkeä.

Myös Yhdysvalloissa on paljon valittavissa olevia paikkoja. ExpressVPN: llä on siellä 21 sijaintia, jotka ulottuvat New Yorkista Los Angelesiin, ja keskikeskuksessa on yllättävän monta vaihtoehtoa. Suurin osa Yhdysvaltain palvelimista tukee myös kaikkia ExpressVPN-protokollia, joten voit käyttää mukaasi turvallisuustasoa.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Kaikki muu ExpressVPN: stä on rehellisesti sanottuna hienoa. Vaikka siinä ei ole joidenkin tarjoajien kelloja ja pilliä, jotka mainitsemme tässä oppaassa, se korjaa puutteet vankalla peruspalvelulla.

Lyhyesti sanottuna, se tarkoittaa, että riippumatta siitä, mistä tunnelin olet tai mihin, ExpressVPN voi toimittaa. Sen nopea maailmanlaajuinen nopeus tasapainottaa yhtä VPN: n kohteliaimmista ongelmista, ja sen valmis mentaliteetti tekee palvelimen löytämisestä ja sovelluksen määrittämisestä helppoa. Aloittelijan on tarpeeksi helppoa aloittaa pitäen samalla edistyneet määritykset, jotta tinkerit voivat sotkea.

Ainoa haittapuoli on ExpressVPN: n korkea hintamerkki. Verrattuna joihinkin palveluntarjoajiin ExpressVPN on kallis, mutta verrattuna esimerkiksi Piilota.me-palveluun, se ei ole liian huono (lue Piilota.me-arvostelu). ExpressVPN: llä ei ole halvimmat hinnat, mutta käytät keskimäärin enemmän.

Voit lisätietoja hinnoittelusta ja ominaisuuksista ExpressVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä itse sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

CyberGhost

CyberGhost on aina ollut hieno palvelu, mutta sen vanha käyttöliittymä jätti paljon toivomisen varaa. Päivitys versioon 7 on tehnyt siitä voiman, joka on huomioitava, vaikka se virtaviivaistaa käyttökokemusta ja lisää prosessissa runsaasti uusia ominaisuuksia.

CyberGhost-Streaming-palvelimet

Erityisten suoratoistopalvelimien käyttö on helpompaa kuin koskaan. Toisin kuin ExpressVPN, CyberGhost sisältää luettelon streaming-tarpeisiin sopivista paikoista. Paikalla on noin 50 sijaintia, joista kukin on optimoitu eri streaming-alustalle, mukaan lukien HBO Now. Alustoilla, joilla on alueellisia rajoituksia, kuten HBO Now, on sijainteja maassa, jossa he ovat kotoisin.

Vaikka suoratoistopalvelimet eivät näytä tekevän mitään erityistä, CyberGhost ei jätä epäilystäkään siitä, minkä sijainnin sinun tulisi valita HBO Now -toistoa varten. Testauksemme mukaan palvelimet toimivat myös eri alustoilla, joten BBC iPlayerille optimoitu brittiläinen palvelin voi toimia myös Netflixin kanssa..

Nopeuksien suhteen CyberGhost ei ole paras, mutta se ei ole myöskään huono. Käytettäessä OpenVPN: tä alkuperäinen nopeuden lasku on syvä, mutta IKEv2: n käyttö, jonka CyberGhost asentaa, johtaa nopeampaan nopeuteen.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Toisin kuin ExpressVPN, ominaisuudet ovat yksi CyberGhostin tärkeimmistä myyntikohdista. Suoratoistopalvelimien lisäksi se sisältää torrenttipalvelimia. He eivät tee mitään muuta nopeuden tai tietoturvan suhteen, ne on vain varattu dataa nälkäisille vertaisyhteyksille. Näiden erikoispalvelimien ansiosta CyberGhost ansaitsi parasta parhaassa VPN: ssä torrentiopasta.

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on kuitenkin sisäänrakennettu automaatio. CyberGhost antaa sinun asettaa “älykkäitä sääntöjä”. He kertovat sille, mitä tehdä, kun palvelimeen muodostetaan yhteys. Voit esimerkiksi kehottaa CyberGhostia käynnistämään selaimesi yhteyden muodostamisen jälkeen tai sanoa käyttävänsä VPN: tä vain tietyissä WiFi-verkoissa.

Vaikka olemme nähneet vinkkejä tästä toiminnallisuudesta muiden palvelujen kanssa, CyberGhostin toteutus tuntuu kaikkein täydellisimmältä. Voit oppia lisätietoja älykkäistä säännöistä sekä CyberGhostin muista ominaisuuksista CyberGhost-katsauksessamme tai kokeilla sitä 45 päivän rahat takaisin -takauksella.

NordVPN

NordVPN: llä on paljon tehtävää, mukaan lukien suuret nopeudet, massiivinen palvelinverkko ja pitkä luettelo ominaisuuksista. Se pysyy kuitenkin alle ExpressVPN: n. Kuten voimme nähdä ExpressVPN vs. NordVPN-vertailusta, NordVPN on parhaiten sijoitettu hopeamitalistiksi, joka kykenee tekemään enemmän kuin ExpressVPN, mutta paljon vähemmän johdonmukaisesti.

nordvpn-review-server-navigointi

Se tekee kaiken, mitä pitäisi, mutta suuri palvelinverkko usein haalistuu. Sijainnin esityksen sijaan, NordVPN antaa sinun valita yksittäisen palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Kuten useimpien tekniikoiden kanssa, jokainen palvelin ei toimi aina niin kuin sen pitäisi, joten todennäköisyys löytää ongelmiin liittyvä palvelin on suurempi kuin muiden palveluntarjoajien kanssa..

Testauksemme aikana olimme yhteydessä palvelimiin, jotka yksinkertaisesti eivät toimineet useita kertoja. Kun tähdet kuitenkin kohdistuvat, ei ole mitään palvelua, kuten NordVPN. Se voi rikkoa melkein minkä tahansa geoblokin, mukaan lukien HBO Now’n, ja ylläpitää joitain nopeimpia nopeuksia, joita olemme nähneet.

Se vaatii kuitenkin panostasi sinulta. Jos haluat sukeltaa sisään, ExpressVPN on enemmän “plug and play”. NordVPN vaatii kätesi likaantumista, mutta sen tekeminen kannattaa.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: n ominaisuusluettelo on yksi parhaimmista. Se alkaa CyberSec: llä, sisäänrakennetulla mainoksella ja haittaohjelmien estäjällä. Toisin kuin PureVPN, joka näyttää käyttävän mainosten estoa markkinointipisteenä funktionaalisena työkaluna (lue PureVPN-arvostelu).

Kuten CyberGhost, myös NordVPN sisältää erikoispalvelimia, mutta yksikään niistä ei ole optimoitu suoratoistoa varten. Sen sijaan ne voivat auttaa turvallisuudessa tai yksityisyydessä. Esimerkiksi Tor-palvelimet suojaavat henkilöllisyyttäsi pompimalla sinut useilta palvelimilta ennen yhteyden muodostamista, ja Tupla-VPN-palvelimet lisäävät toisen kerroksen salausyhteytesi..

Myös NordVPN on halpa. Vaikka kuukausisuunnitelma ei ole vaikuttava, monivuotisissa sopimuksissa kuukausittainen hinta on alle muutama dollari. Voit nähdä hinnoittelujärjestelmän NordVPN-katsauksessa tai kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

TorGuard

TorGuard on suosikki täällä Cloudwards.net-sivustossa, vaikka se ei ole kaikkien paras VPN. Se ei ole markkinoiden kutsuvin vaihtoehto, mutta sen tarjoama konfiguroitavuus on vertaansa vailla. Onneksi se ei ole kaikki nupit ja painikkeet. Ohjauspaneelin alla on vankka palvelu, jolla pääsee useimpiin suoratoistoalustoihin nopeasti.

torguard-review-liitäntä

Se tekee myös johdonmukaisesti. TorGuard istui ExpressVPN: n rinnalla nopeimmassa VPN-oppaassamme joustavuudestaan ​​useissa paikoissa. TorGuardin keskimääräinen nopeus on kuitenkin pienempi. Vaikka useimmat paikat toimivat hyvin, satunnainen roska estää muuten erinomaisia ​​tuloksia.

Palvelinpaikkojen suhteen TorGuard ei ole liian vaikuttava, mutta siinä keskitytään Yhdysvaltoihin, mikä tekee siitä loistavan valinnan HBO Now: lle. Yhdysvalloissa on sijainteja, mukaan lukien tietokeskukset Dallasissa, Chicagossa ja Atlantassa.

TorGuardilla on myös joitain parhaista turvallisuuksista, joita olemme nähneet. Jos tarpeeksi VPN-protokollia tekevät pään pyörimisestä ja keskitytään konfiguroitavuuteen, se mahtuu mihin tahansa haluamaasi suojausasetukseen.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Kuten mainittiin, TorGuardin vahvin ominaisuus on sen muokattavuus. Sinun ei tarvitse valita vain käyttämäsi protokolla, vaan myös salaustyyppi, viestin todennusmenetelmä ja avaimen koko. Vaikka useimmille ihmisille ero AES-256-CBC ja AES-256-GCM välillä ei ole väliä, ne, jotka haluavat määrittää tietoturvansa, voivat.

Tätä joustavuutta laajennetaan tukemalla mukautettuja skriptejä ja sovellusten tappamista, jonka avulla voit asettaa killswitchin tietyille sovelluksille. Voit esimerkiksi kehottaa TorGuardia estämään Internet-yhteyden torrenting-asiakkaaseesi, jos VPN epäonnistuu ja jättää selaimesi koskematta.

Muokatut skriptit ovat saatavilla ennen yhteyden muodostamista, yhteyden muodostumisen ja katkaisun jälkeen. Sinun on kirjoitettava skriptit ja osoitettava TorGuard niihin, mutta joustavuuden taso on vertaansa vailla. Yksinkertaisena esimerkkinä voit kertoa TorGuardille käynnistää Chromen inkognito-tilassa yhteyden muodostamisen jälkeen.

Päivällisestä ulkonäyksestään huolimatta TorGuardista on paljon pidävää. Voit oppia lisää TorGuard-arvosteluistamme tai nähdä, miten pidät siitä ilmaisella viikon mittaisella kokeilulla.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisen Internet-yhteyden minimalistinen lähestymistapa voi olla ärsyttävää niille, jotka mieluummin käyttävät ohjelmistojaan käytännössä, mutta palvelun joustavuus ja arvo ovat kiistattomat. PIA on yksi halvimmista vaihtoehdoista, ja vaikka kyseessä on yleensä punainen lippu, PIA: lla on todistettu kokemus.

yksityisen internet-yhteys-review-kiertueella

Nöyrästä käyttöliittymästä huolimatta PIA on tehokas. Se sai toisen sijan nopeimmassa VPN-oppaassamme, jääden vain alle ExpressVPN: n painotetun keskiarvon. Vaikka se asennetaan AES 128-bittisellä, jolla on nopea nousu, testasimme sitä AES 256-bittisellä. Onneksi PIA: n nopeus pysyi ennallaan, vaikka turvallisuutta nostettiin.

Sillä on vaikeuksia useimpien suoratoistopalvelujen kanssa, mutta HBO Now työskenteli testauksen aikana. PIA: n sijainti Yhdysvalloissa tarkoittaa, että palvelinvaihtoehtoja on paljon, joista valita, joten sinun ei pitäisi olla vaikeuksia löytää palvelinta HBO Now -palvelulle..

Vaikka Yhdysvalloissa sijaitseva VPN on yleensä huolenaihe, PIA on osoittanut puolustavansa käyttäjän yksityisyyttä. Se on kutsuttu kahdesti oikeuteen käyttäjien kanssa, jotka tekevät rikoksia palvelun käytön aikana, ja se ei ole edes oikeudenkäynnin yhteydessä pystynyt toimittamaan käyttäjän tietoja.

Muita syitä, joista pidämme yksityisissä Internet-yhteyksissä

PIA päivitti äskettäin käyttöliittymäänsä, ja vaikka asiakas on edelleen sidottu alustaan, olemme faneja tehdyille muutoksille. Yksi näennäisesti merkityksettömä lisäys on yötila, joka tummentaa sokeaa taustaa ja valaisee sen sijaan tekstiä. Koska äskettäin Windows Exploreriin on päivitetty yötila, PIA: n liukas uusi käyttöliittymä voi vastata työpöydälläsi olevaa.

On myös edistyneempiä ominaisuuksia. PIA sisältää MACE: n, joka on CyberSec: n kaltainen haittaohjelma ja mainosten estävä työkalu. Se käyttää luetteloa tunnetuista verkkotunnuksista, jotka tarjoavat mainoksia, ja estää niitä selaamisen aikana, joten suosittelemme ottamaan sen käyttöön ja odottamaan, jotta se voi tulla täysimääräisesti voimaan.

Kuten TorGuard, myös PIA: lla on paljon muokattavuutta, mikä on yllättävää ottaen huomioon, kuinka pieni sovellus on. Voit asettaa avaimen koon, salaus- ja tietojen todennusmenetelmän sekä verkon kädenpuristuksen salaus- ja avainkoko.

Vaikka PIA: n mukautettavuus ei ole niin syvä kuin TorGuard, se erottuu. Käytettävyys on turhaa, PIA on vankka palvelu, jolla on kohtuullinen hintalaji. Voit oppia lisää Yksityisen Internet-pääsyn arvosteluista tai kokeilla sitä seitsemän päivän rahat takaisin -takuulla.

Lopulliset ajatukset

HBO Nyt on paljon tarjottavaa, joten on sääli, että vain Yhdysvaltojen asukkaat pääsevät käyttöympäristöön. VPN: n avulla voit kuitenkin olla missä tahansa muualla maailmassa ja nauttia silti Thrones Game, True Detective, The Sopranos ja muusta.

Ennen kuin siirryt liian syvälle Westeros -vuoroosi, tarkista streaming-arkistomme. Sieltä löydät tapoja katsella elokuvia ja TV-ohjelmia verkossa. Emme vain opasta sinut suoratoistoprosessin läpi, vaan myös osoitamme sinulle, miten se tehdään turvallisesti.

Mitä suoratoistaa HBO: n kanssa nyt? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map