Adobe Premiere Pro CC áttekintés – Frissítve 2020

Az Adobe Premiere Pro CC áttekintése

Lehet, hogy az Adobe Premiere Pro CC a legjobb videószerkesztő program. Hozzáférést biztosít minden eszközhöz, amelyet a profik használnak, de még mindig könnyű használni és megérteni. Az árazási rendszer szünetet okozhat, mivel az Adobe Premiere Pro teljes ismertetőjéből olvashat.


videószerkesztő áttekintések

A videószerkesztő szoftver az utóbbi években ugrásszerűen fejlődött ki. A professzionális eszközök már mindenki számára elérhetők, és elérheti ugyanazon eszközöket, amelyek a hollywoodi filmek szerkesztéséhez használhatók.

Az Adobe Premiere Pro CC felülvizsgálatában az egyik nehézségi videószerkesztőre tekintünk. A Premiere Pro CC vonalvezetése egészen 1991-ig terjed, és ez azt mutatja. Ez egy sima, kifinomult eszköz, sokat kínálva a leendő videó készítőinek.

A Premiere Pro CC professzionális célokat szolgál, és a nevéhez fűződő magas profilú ügyfelek és filmek hosszú listájával hatalmas funkciókkal rendelkezik. Annak ellenére, hogy ilyen fejlett eszköz, nagyszerű munkát végez a használhatósággal kapcsolatban, és fantasztikus bemutatóval rendelkezik, amely segít megtanulni, hogyan kell használni.

Nem igazán érdekel az Adobe havi előfizetési árazási modellje, de önmagában termékként tekintve a Premiere Pro CC az ottani egyik legjobb eszköz, és méltó nyertes a legjobb videószerkesztő szoftver listánkban.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az Adobe Premiere Pro CC-hez

Jellemzők

Az Adobe Premiere Pro CC rendelkezik ütemtervvel video- és audiofájlok hozzáadására és rendezésére. Ezek közül több már a kezdetektől látható, és az interfész kompakt megjelenésű, azaz több klipek láthatók egyszerre. 

Az idővonal elemei alapértelmezés szerint szorosan össze vannak csomagolva, de a zoomot és a méretet finomítani lehet, hogy némi vizuális lélegzetet biztosítson magának..

Az alapvető szerkesztési funkciók, például a klipek mozgatása és körülvágása, mind egyszerűen elvégezhetők az idővonalban az alapvető szerkesztési eszközök segítségével. Van egy borotva vágásokhoz, és szerszámok csúsztatható és fodrozódó szerkesztésekhez, valamint szöveges és toll eszközök a filmekhez gyors címek és képek hozzáadásához..

Az összes videószerkesztő szoftverhez hasonlóan az Adobe Premiere Pro CC számos olyan effekttel rendelkezik, amelyeket alkalmazhat a filmeire. Rengeteg tonna közül választhat, és könnyen alkalmazható. Miután megtalálta egyet, választási lehetőségeket kap, hogy finomítsa a hatás viselkedését, és hogy a dolgok pontosan megfelelőnek tűnjenek.

Túl sok van itt felsorolásra, de magukban foglalják a stilisztikus hatásokat, torzításokat, elmosódásokat, beállításokat, színhatásokat és még sok minden mást..

Nem csak bármely videószerkesztő program

Használhatja a chroma keying-et is, amely hasznos a video sávok kombinálásához és a speciális effektusok létrehozásához. Ezek általában zöld képernyővel készülnek, de bármilyen színt kiválaszthat, és tetszés szerint beállíthatja a hatás agresszivitását, hogy elfedje a színek szélesebb skáláját..

A Premiere Pro CC szorosan integrálódik az Adobe After Effects szoftverrel is, amely egy speciális effektus szoftver, amely még tovább haladhat a látványos pillanat hozzáadásakor a filmekhez.

Nagyon sok az átmenet is, amely lehetővé teszi a vágások érdekesebbé tételét. Vigyáznia kell ezekkel, mivel ezek trükkösnek tűnhetnek, de ha jól használják, akkor sok hozzáadást nyújthatnak a videóidhoz.

Hasonlóan jól gondoskodik a hangszerkesztésről. Erősítheti, javíthatja a basszust és késleltetéseket adhat hozzá, valamint torzíthat vagy effektusokat alkalmazhat, mint például a reverb. Ha van bármilyen harmadik féltől származó audio plugin – VST formátumban -, akkor azokat a Premiere Pro-n belül is használhatja, bár a CC tartalmazza az Adobe Audition alkalmazást, amely jobban megfelel az audio szerkesztéshez. 

Az Adobe számos Lumetri presetet tartalmaz, amelyek beállítják a színeket, és a szakemberek ezekkel finoman hangolhatják filmjeik megjelenését. Ez csak a rendelkezésre álló számos lehetőség egy kis választéka.

Az effektusok listája egyszerűen: a mappákba rendezett effektusnevek listája. Néhány más szoftver ikonnal vagy kis animációval szolgál, amely megmutatja, hogy az egyes effektusok mit csinálnak. Nézzen meg néhány példát a Hitfilm vagy a Corel VideoStudio Ultimate áttekintésből.

Az Adobe Premiere Pro CC programmal ezt nem érti meg, de legalább így könnyű az összes böngészés, és a legtöbb cím önmagát is magyarázza.. 

A felület szintén elég megbízható ahhoz, hogy kísérletezzen, anélkül, hogy baleset vagy probléma várná meg, hogy megálljon a pályáin. Az extra biztonság érdekében azonban tekintse meg a videó útmutató automatikus biztonsági mentésének módját.

Ha GoPro-t vagy hasonló fényképezőgépet használ, akkor a vetemedés-stabilizáló effektus segítségével eltávolíthatja az esetleges hullámokat, és eltávolíthatja a halszem lencséinek torzulását is. A multicam és a 360 fokos videószerkesztés is támogatott.

Az Adobe Premiere Pro CC rendkívüli pontszámot ad itt, az egyik legszélesebb funkcióval.

Az Adobe Premiere Pro CC funkcióinak áttekintése

Adobe Premiere Pro CC logówww.adobe.com

2099 dollártól kezdve minden hónapban

Operációs rendszer

ablakok

Mac

Linux

Jellemzők

4K szerkesztés

Action Cam eszközök

Chroma Key (zöld képernyő)

360 fokos videószerkesztés

Multicam szerkesztés

Exportálás a YouTube-ra

Exportálás a Facebook-ba

Exportálás a Vimeo-ba

Eszköz optimalizálása

Burn to DVD
a Media Encoder segítségével

Burn to Blu-ray
a Media Encoder segítségével

Árazás

Az Adobe Creative Cloud egy előfizetésen alapuló rendszer, amely nem mindig népszerű a felhasználók körében. Választhat egyetlen alkalmazás-előfizetést, vagy megkeresheti az Adobe teljes kreatív alkalmazáscsomagját. Noha ez éves vagy havi költségekbe kerül, lenyűgöző alkalmazáskészletet kap az árért. 

Az összes ilyen csomag együttes használata kiváló azok számára, akik a kreatív iparban dolgoznak, akiknek különféle eszközöket kell használniuk munkájukhoz. A videószerkesztők munkájuk nagy részét a Premiere-ben végezhetik, de rendelkezésre állnak az After Effects és a Media Converter is. A Photoshop és az Audition szintén hasznosak lehetnek.

Valaki, aki csak időnként szeretné szerkeszteni a videót, jobb lesz, ha valami olcsóbbat keres, de ha engedhetik meg maguknak, fantasztikusan rendelkezésre áll mindezen eszközök.

Számos alkalmazás ipari szabvány, és tartalmazza a Photoshop-ot, valamint az Illustrator, After Effects, a Dreamweaver, az Acrobat és még sok más. A Creative Cloud Suite verziójában 28 bejegyzés található, amely tartalmaz néhány extrát, például az Adobe betűkészleteit és az adathordozót, amely képeket és videókat tartalmaz a kreatív kimeneten.

Hozzáférhet a Behance-hoz is, az Adobe közösségi médiaplatformjához, amely lehetővé teszi, hogy megmutassa munkáját, és megnézze, amit mások tett.

A Creative Cloud rengeteg tárhelyet biztosít. Az Adobe Premiere Pro CC-t tartalmazó csomagok 100 GB-ot biztosítanak. Ha többre van szüksége, felhívhatja az Adobe-t, hogy megvitassák 1 TB-os tervüket, vagy megnézheti a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat.

Az üzleti csomagok ugyanazokat az alkalmazásokat tartalmazzák, amelyeket az egyedi csomagban kapnak, valamint a napi 24 órás támogatást. Rendelkezésre áll egy diákcsomag is, amely mindössze 19,99 USD havonta kerül az első évre, és 29,99 USD után.

Hétnapos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, de a hitelkártya használatához be kell írnia egy hitelkártyát, ezért ne felejtse el törölni, vagy számlázni fog.

Az Adobe teljes csomagja tartalmaz egy kiváló termelékenységi szoftver könyvtárat, de az egyes alkalmazások havi csomagja hosszú távon drága. A teljes csomag valamivel kevesebbet, mint kétszer kevesebbet fizet, mint amit egy adott alkalmazás tesz, tehát ha több Adobe-alkalmazásra van szüksége, ez sokkal jobb érték.. 

Azok a kreatív szakemberek, akiknek nincsen telepítve az Adobe CC, tudni fogják a fájdalmat, ha a csak Adobe fájlokat fogadják leendő ügyfelektől. Szoftvere jó, ha elérhető, még akkor is, ha nem használja rendszeresen.

A fenti terveken kívül van egy 9,99 dolláros fotózási terv, amely azonban nem tartalmazza a Premiere Pro alkalmazást. A hallgatók és a tanárok kedvezményekben részesülhetnek a felsorolt ​​árakon.

Egyszerű használat

Az Adobe termékekkel való kezdés azt jelenti, hogy beállítani kell a CC ökoszisztémáját. Különféle extrákat kap ezzel, ha feliratkozik a teljes csomagra. Ha Premiere-re megy, akkor a Media Encoder és a Premiere Rush, valamint a Creative Cloud asztali alkalmazás is elérhető. A Media Encoderről bővebben a legjobb video konverter roundup-ban olvashat.

adobe premier-welcome

A regisztráció és a hitelkártya-adatok megadása után be kell jelentkeznie a szoftver letöltéséhez. Megnyit egy külön böngésző fület az Ön személyazonosságának ellenőrzése érdekében, néhány kérdésre válaszol, majd végül lehetővé teszi a telepítő letöltését. 

Ez egy izmos letöltés, akár gyors kapcsolat esetén is, ezért várjon meg egy kávét. Furcsa villogásokat látott a telepítéskor, és rendszerünk egy pillanatra zárva volt.

Ha szüksége van valamire, hogy elfoglaltságot várjon rá, nézzen meg a legújabb, a felhő állapotáról szóló cikkünkre.

adobe premier-útmutatók

Kb. 10 perc telepítés után a Premiere Pro egy barátságos bevezető képernyővel várja Önt, amely hozzáférést biztosít oktatóanyagokhoz és útmutatásokhoz, vagy lehetővé teszi, hogy egyenesen belépjen egy új vagy meglévő projektbe.

Adobe nem kívánt extrák

A múltbeli tapasztalatokból tudjuk, hogy az Adobe termékek különféle szolgáltatásokat és folyamatokat telepítenek, amelyek a szoftverrel együtt futnak. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy ha tisztán szeretné tartani a rendszert, akkor esetleg meg kell ásnia a dolgot, még az eltávolítása után is. Az Adobe CC hozzáadja a Creative Cloud mappát a szokásos Explorer ablakaihoz.

Az Adobe CC tálcaikonjának leállítása után 10 Adobe folyamat futott a háttérben. Ezek közül az egyik, az Adobe IPC bróker, továbbra is megjelenik a jobb egérgombbal történő kattintás és a feladatkezelőben történő bezárás után is.

Ha aggódik amiatt, ami még mindig a rendszerén rejtőzik, akkor nézze meg a legjobb víruskereső szoftver útmutatóját és az antivírus-áttekintéseinket. 

Adobe Premiere Pro oktatóanyagok

Ha úgy dönt, hogy megnézte az Adobe Premiere oktatóprogramját, akkor gyorsan elindul egy mintaprojekthez, melyben egy bal oldali animált panel található, amely pontosan megmutatja, mit kell tennie a szoftver elsajátításakor..

Noha a legtöbb hasonló terméknek oktatóanyagai vannak, általában video- vagy webalapúak. Az Adobe integrált kínálata meghaladja azt a szintet, amelyet a versenyből láttunk. Amellett, hogy lépésről lépésre áttekintheti a funkciókat, lehetővé teszi az éppen megtanult lépések megismétlését, hatékonyan alapszintű képzést biztosítva a szoftverről.

Az Adobe felülete sima és kiváló minőségű. Könnyű együtt dolgozni. A képernyő panelre van osztva, amelyek átméretezhetők és szükség szerint mozgathatók. 

A képernyő teteje mentén lévő panelen több előre beállított elrendezés közül választhat, amelyek különböző feladatokra vannak elrendezve, és elmentheti a saját preferált beállításait is. Ezek a billentyűparancsokon vagy az Ablak menüben is elérhetők.

adobe premier-bemutató

Minden szépen megtervezett és intuitív. Az eszköztippek és az ikonimulációk hasznos tippeket adnak arra vonatkozóan, hogy mi történik a felület felfedezésekor. A magyarázó szöveg néha a képernyő alján jelenik meg, ezért tartsa szemmel a figyelmét, és vedd fel néhány hasznos javaslatot.

A gombok és a menük egyértelműen vannak felcímkézve és logikusan elrendezve. A felület zsúfoltnak és zavarónak tűnhet az újonnan érkezők számára, de az Adobe nagyszerű munkát végez a sok vezérlő lehetőség lehető legolvashatóbbá tétele érdekében..

Korán volt néhány kérdés, amikor megpróbáltuk alkalmazni a hatásokat. Először nem tudtuk kitalálni, hogyan kell animálni a szöveges effektusokat, és a videó előnézeti abszolút feketére is ment, amikor az effektuspanelekkel kísérleteztünk. A visszavonás funkció nem segített bennünket, ezért újra kellett indítanunk.

Néhány kisebb kérdés várható azonban egy profi szintű eszközben, és sok mindent megtettünk a felkínált számos szolgáltatás feltárásakor..

Az Adobe egy csomó mintát készít a kísérletekhez. Ez azt jelenti, hogy kezdettől fogva dolgozhat professzionális megjelenésű felvételekkel, ami jobb képet nyújt neked arról, hogy mit lehet ezzel csinálni, mint néhány okostelefonról gyorsan készített videó..

Adobe támogatás

Az Adobe támogatási menüje számos hasznos lehetőséget kínál. Többek között elérheti az oktatóanyagok kiváló választékát, megnézheti a gyorsbillentyűk hosszú listáját és elérheti online súgóportálját..

A súgóportálon történő keresés gyakran elavult eredményeket eredményezett. Szeretnénk tudni, hogy képes-e egyenesen DVD-re vagy Blu-ray-ra írni, de folyamatosan láttuk a leállított Encore segítségének eredményeit. Megpróbáltuk közvetlenül kapcsolatba lépni a chat-alapú támogatással, de először az érdekes és hangos „virtuális asszisztens” -el mutatták be. 

Ez egy kicsit meglepő volt, mivel rákattintottunk egy linkre, amely kifejezetten azt mondta: „valódi emberek valódi segítsége”, és bár az asszisztens látványosan nem válaszolt egyszerű kérdésünkre, megpróbált bevonni minket egy izgalmas filozófiai vitába..

adobe premier-asszisztens

Ezt követően a válasz megtalálásának további lehetőségeit a közösségi fórumokon, amelyeket már sikertelenül keresettünk, és egy 24 órás hétfőtől péntekig tartó telefonszámot. Megpróbáltuk felhívni a telefonos támogatást.

Az Adobe telefonmenürendszere számos lehetőséget adott nekünk, amelyek többsége értékesítéssel kapcsolatos, és amelyek egyikében sem szerepelt a tényleges támogatás. Az egyik lehetőség, amelyet spekulatív módon kipróbáltunk, aztán kifejezetten azt mondta nekünk, hogy csak a szoftver megvásárlásával fog segíteni. 

Csalódottan feladtuk, hogy a közvetlen emberi kapcsolatról alkotott álmunk – amely előttünk lógott, mint egy csábító sárgarépa – nem valósult meg..

Majdnem adtunk itt a Premiere Pro legmagasabb pontszámot. Ez nem a legegyszerűbb eszköz, de az összetettségére tekintettel az Adobe fantasztikus munkát végzett a hozzáférhetőség érdekében. Támogatási lehetőségei kissé enyhítik, de még mindig kiváló eszköz a felhasználhatóság szempontjából, és kiváló minőségű oktatóanyagokkal is rendelkeznek.

Adobe Premiere Pro fájlformátumok és felbontási támogatás

Import formátumok:
Videó 3GP, 3G2, Apple ProRes, ASF, AVC-Intra, AVI, CHPROJ, DRM, DNxHD, DNxHR, DV, GIF, H.264 AVC, HEIF, HEVC (H.265), M1V, M2T, M2TS, M2V, M4V , MOV, MP4, MPEG, MPE, MPG, MTS, MXF, natív MJPEG, OpenEXR, R3D, Rush, VOB, WMV
HangAAC, AIFF, AIF, ASND, BWF, M4A, MP3, OMF, WAV
Natív kamera támogatásARRI AMIRA kamera, ARRI Alexa LF felvétel, Canon XF, Canon RAW, CinemaDNG, Panasonic AVC, P2 kamerák, Phantom Cine adathordozók, RED támogatás, Sony kamerák
Kép / DiavetítésAI, EPS, BMP, DIB, RLE, DPX, EPS, GIF, ICO, JPEG, PICT, PNG, PSD, PTL, PRTL, TGA, ICB, VDA, VST, TIFF
Feliratok / Zárt feliratozásDFXP, MCC, SCC, SRT, STL, XML
Export formátumok:
VideóAnimált GIF, AS-10, AS-11, AVI, DNxHR / DNxHD MXF OP1a, H.264, H.264 Blu-ray, HEVC (H.265), JPEG 2000 MXF OP1a, MPEG2, MPEG2 Blu0ray, MPEG2-DVD , MPEG4, MXF OP1a, OpenEXR, P2 Movie, QuickTime, Windows Media, Wraptor DCP
HangAAC Audio, AIFF, MP3, Waveform Audio
KépBMP, DPX, GIF, JPEG, PNG, Targa, TIFF

Ez egy hatalmas formátumválaszték, és az export formátumok e listája különösen lenyűgöző. Az Adobe Media Encoder akkor is elérhető, ha közvetlenül szeretne konvertálni. Kimeneteket szokásos filmfájlokba, valamint DVD vagy Blu-ray kompatibilis formátumokba lehet kiadni.

Az exportálás nagyon egyszerű, de rengeteg lehetősége van, ha szüksége van rájuk. A különböző célplatformokhoz és streaming webhelyekhez, például a YouTube-hoz előre beállított állások vannak, és közvetlenül közzétehetsz ezeket a platformokat is. Számos kimeneti formátum közül választhat, és könnyen beállíthatja a képkocka sebességét és a felbontást. 

adobe premier-export

Néhány effektus alkalmazható megjelenítési időben, például egy képfedvény, ha vízjeleket szeretne adni a filmjeire. Vannak időbeli interpoláció és multiplexálás beállításai, amelyeket nem vizsgáltunk, de elég egyszerűnek tűnt azok számára, akiknek szükségük van rájuk..

Szerkesztheti 4K-os felbontásban, bár ez teljesítményleadást jelent. A H.264 videó exportálásakor maximális felbontást tudtunk beállítani 4096 × 2304-re.

Teljesítmény

Az Adobe Premiere Pro CC elérhető Windows és Mac rendszerekhez. Szüksége van egy 64 bites Windows rendszerre vagy a macOS 10.12 verziójára. Szüksége van továbbá a 6. generációs Intel CPU-ra vagy az AMD-vel egyenértékű eszközre, valamint legalább 8 GB RAM-ra, 2 GB-os videó memóriával, bár kétszer annyi ajánlott.

Legalább 8 GB merevlemezre van szüksége, bár a videószerkesztés ennél gyorsabban is felhasználható. Nézze meg a legjobb videohirdetés-felhőnkről szóló cikkünket.

Ahogy a videó-áttekintésekben szokásos módon megpróbáltunk három videoklipet megjeleníteni meghatározott felbontással és képkockasebességgel, időzítve, hogy mennyi ideig tartanak.

Tesztelő rendszerünk a Windows 10 rendszert futtatja, és rendelkezik Intel i5-7600 processzorral, 16 GB RAM-mal és GeForce 1060 6 GB grafikus kártyával. Van egy SSD tárolónk is.

A tesztek elvégzése előtt rendszerint leállítunk egy extra szoftvert és a szükségtelen folyamatokat, de ebben az esetben sok ilyen eljárás az Adobe, tehát a helyükön hagytuk őket. Ezek a teszt videók körülbelül egy perc hosszúak.

Beállítások: F1 klip: Zene klip: Interjú klip: Átlagos:
720p 30 kép / mp28.5330.8721.1026.83
720p 60 kép / mp42.2747.1933.5641.01
1080p 30 kép / mp52,7056.5241.6850.30
1080p 60 kép / mp1: 19,541: 30.571: 03,141: 17.75

A teljesítmény a videószerkesztő használata közben többnyire tökéletes volt. A játékfej körbehúzása azonnali visszajelzést adott nekünk, és a felhasználói felület gyors. Idõnként késést tapasztaltunk például az animált szöveg használatakor.

Az alapértelmezett exportálási hely kissé elkerülhető, de könnyen megváltoztatható, ha rákattint a fájlnévre az exportálási beállításokban, és ésszerűbbre helyezi..

A kimeneti minőség szubjektív megítélése szerint az a kiváló, és nem volt problémája a 60 kép / mp-re való konvertálásnak, ellentétben más eszközökkel, amelyek vagy nem tudják megtenni, vagy lerövidítik a videót.

Eszközök

Az Adobe Premiere a Creative Cloud gyűjtemény része, amely számos szoftvert tartalmaz. Amit pontosan kap, attól függ, hogy melyik csomagot választotta, de az eszközök szorosan integráltak. Különösen érdemes megjegyezni a Premiere Pro CC felhasználói számára a videóval kapcsolatos egyéb eszközöket, a Media Converter, az After Effects és a Premiere Rush eszközöket..

A Media Converter megteszi, amilyennek hangzik, lehetővé téve a fájlok konvertálását különféle formátumok között. Ez egy átfogó eszköz, amely lehetővé teszi a szűrők hozzáadását, beleértve a Lumetri színszűrőket, és rendelkezik extrákkal, például lehetővé teszi a GoPro CineForm kodeke használatát, amelyet nagy felbontású videókhoz használnak..

Az After Effects lehetővé teszi mindenféle speciális effektus létrehozását, és meghaladja a videószerkesztő szoftverekben szokásos szűrőket és részecskehatásokat. Mint az Adobe Premiere Pro, professzionális eszköz, de sokkal speciálisabb. Ha összetett vizuális effektusok jelentik a dolgát, akkor ezt a Premiere-rel használva eszközöket kapsz ehhez.

A Premiere Rush egy különálló videószerkesztő a CC csomagban. A közösségi média készítői számára készült, és a lehető legegyszerűbbnek tervezték. Ha nem kell a Premiere harangjai és sípjai, akkor érdemes megnézni. Ha feliratkozott az Adobe ingyenes próbaverziójára, érdemes lehet mindkettőt megnézni, hogy megtudja, mi a legmegfelelőbb.

Emellett megkapja az Adobe Animate, az Adobe Flash legújabb inkarnációját, amely animációk készítéséhez használható. Ezeket különféle formátumban exportálhatja, ha filmeiben használni szeretné.

Az Adobe Premiere Pro CC itt rendkívül magas pontszámot képvisel, mivel csúcsminőségű szoftvercsomaggal érkezik, amely nagyon hasznos lehet a videó szerkesztők számára.

Az ítélet

Az Adobe sok szempontból a kreatív szoftver elektronikus művészete. Számos kiváló minőségű, vitathatatlanul elengedhetetlen csomag van, de előfizetési rendszere miatt a fogyasztók számára nehéz társaságot szeretni.

Az Adobe árképzési modelljével kapcsolatos fenntartások azonban akkor szűntek meg, amikor elkezdi használni a szoftvert. Mindent megtesz, és annak ellenére, hogy profi szakemberekkel foglalkozik, nagyszerű munkát végez, hogy könnyebben és szórakoztatóbbá tegye a használatát.

Bárki, aki komolyan veszi a videószerkesztő szoftvert, fontolja meg az Adobe Premiere Pro CC alkalmazást. Nem javasoljuk elég erősen.

Ha az Adobe Premiere Pro CC-t használta, kérjük, ossza meg velünk gondolatait a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Adobe Premier GYIK

 • A Premiere Pro megéri a pénzt?

  A szakemberek fantasztikus eszközt kapnak ésszerű havi áron. A rajongóknak gondosan mérlegelniük kell, hogy fizetnek-e folyamatos díjat a szoftverért.

 • Mennyibe kerül az Adobe Premiere Pro?

  Havi évi számlázás 20,99 USD havi az egyalkalmazás verziója vagy 52,99 USD az egész Adobe CC szoftverkészletért.

 • A Final Cut Pro jobb, mint az Adobe Premiere?

  Az Adobe Premiere a kedvenc eszközünk, de nincs sok közöttük. Inkább a Premiere alkalmazást részesítjük előnyben, de a Final Cut Pro olcsóbb.

 • A Premiere Pro nehéz használni?

  Szüksége lesz egy darabra, hogy lekapcsolja, de jól megtervezett és kiváló oktatóanyagokkal rendelkezik, tehát nem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map