Wondershare Filmora9 Review – Muokkaa ja leikkaa helposti – Päivitetty 2020

Wondershare Filmora9 arvostelu

Wondershare Filmora9 on tehokas, helppokäyttöinen editori, jota voit käyttää niin vähän kuin ei mitään. Vapaan suunnitelman ja sen joustavuuden välillä on paljon suositeltavaa. Tutustu kaikkiin Wondershare Filomora9-arvosteluihimme.


videoeditorien arvostelut

Wondershare Filmora9 on dramaattinen muutos ohjelmiston aiemmista iteraatioista. Viime vuosina Wondershare on keskittynyt Filmoraan enemmän muihin kuin toimittajiin. Vaikka uusin versio on edelleen helppo ymmärtää aloittelijoille, se tarjoaa edistyneempiä vaihtoehtoja veteraanien ja ammattilaisten käyttäjille ansaitsemalla sille parasta videon editointiohjelmistoa.

Valitsemastasi hinnasuunnitelmasta riippumatta saat kaikki työkalut, joita perusohjelmalla on tarjota. Se sisältää 200-kappaleisen audio-video-aikajanan, tehostekirjasto ja siirtymiä sekä audio-, väri- ja tekstityökalut. Ohjelmassa on kaikki mitä tarvitset ammattitason tulosten luomiseen kuluttajatasolla.

Wondershare antaa sinun ostaa tämän videonmuokkausohjelmiston sinulle parhaiten sopivalla hinnalla – jopa ilmaiseksi. Voit myös maksaa vuosimaksun, ostaa ohjelman suoraan tai hankkia Ultimate-version, joka antaa sinulle kaiken lisäosakaupasta.

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Filmora9: n aikajanalla voit lisätä jopa 100 videoraitaa ja 100 ääniraitaa. Se antaa sinulle kyvyn luoda monimutkaisia ​​projekteja. Yksinkertaiset videot eivät todennäköisesti tarvitse enemmän kuin kahta tai kolme, mutta jos muokkaat elokuvaa, musiikkivideota tai muuta monimutkaista tuotetta, on hienoa, että sinulla on joustavuus.

Filmora9_003

Perusohjelmassa on yli 200 videotehostetta. Ne ovat enimmäkseen suodattimia ja peittokuvia, mutta ne ottavat paljon arvauksia pois videostasi oikean näköisen. Esimerkiksi, jos haluat antaa projektillesi 70-luvun retro-tunnelman, vedä se vain haluamallesi leikkeelle. On myös tehosteita, jotka toistavat huonon televisiosignaalin, elokuvien soihdut, videoseinät ja paljon muuta.

Saat myös videoistasi noin 200 siirtymää, jotka ovat hienoja, jos haluat antaa ajan kulumisen tunteen tai vain ilmoittaa kohtauksen päättymisestä. Ne sisältävät yksinkertaisia ​​haalistuksia, rullia ja pyyhkeitä sekä pyyhkäisyjä, loimia ja muuta. Kohteiden välillä on helppo saada haluamasi ulkoasu.

Filmora9_004

Filmora-äänityökalut

Filmora9: n äänityökalut ovat melko kestäviä luokalleen. Perustyökaluihin kuuluu kyky säätää äänenvoimakkuutta, haalistaa leikkeet sisään ja ulos, säätää äänenkorkeutta, vähentää taustamelua ja tasata ääntä. Saat myös kunnollisen kirjaston varastossa olevista äänitehosteista, kuten atomipommista, auton torvista ja laserkuvista. Vaikka nämä työkalut ovat perustietoja, he saavat työn aikaan.

Siinä on 50 ilmaista musiikkikappaletta, joita voit käyttää myös genreihin, kuten rock, elektroninen ja folk. Lisäksi voit synkronoida iTunes-kirjaston ja tuoda musiikkia sieltä. Se on kaukana kattava, mutta se on tarpeeksi hyvä aloittamiseen.

Filmora9_011

Työkalut, kuten chroma-avain (vihreä näyttö), rajoitettiin ennen isoihin Hollywood-studioihin, mutta nyt ne ovat normaalia hintaa. Sitä on helppo käyttää myös Filmora9: ssä. Tuo vain vihreän näytön materiaali, pudota se aikajanalle ja syötä haluamasi kuva sen taakse. Et voi saavuttaa Tähtien sota -laatuista kroma-avainta, mutta se on tarpeeksi hyvä YouTube- ja amatööri-elokuviin.

Filmoran lisäominaisuudet

Filmora9 sisältää myös liike- ja värisäätimet. Niiden avulla voit saavuttaa vain oikean tunteen. Värinkorjaus on perus, mutta hyödyllinen, mitä voidaan odottaa ohjelmalla tässä hintakohdassa. Silti sen avulla voit saavuttaa yhdenmukaisen ilmeen laukauksesta kuvaan.

Filmora9 tekee nimikkeiden luomisesta mahdollisimman yksinkertaisen. Voit valita noin 140 esiohjelmoidusta mallipohjasta, mukaan lukien aloitus- ja sulkemispisteet, nimikkeet, alaosat ja tekstitykset. Ne ovat erinomaisia ​​elokuvallisen, toimituksellisen ja hauskan videon luomiseen.

Voit myös manipuloida videoprojektien nopeutta ja liikettä. On helppo oppia hidastamaan tai nopeuttamaan videoita ja ääntä sekä saattamaan ne kääntymään päinvastaiseen suuntaan. Lisäksi voit panoroida ja zoomata materiaalia liikkeenohjauksen välilehdellä.

Filmora9: n mukana toimitetut työkalut ovat hienoja, mutta jos haluat mennä pidemmälle, Wondershare tarjoaa lisäosapaketteja, jotka sisältävät työkaluja, jotka on suunnattu yritys- ja ammattikäyttäjille. Jos pidät siitä, mitä saat perusohjelmasta, kannattaa kokeilla lisäosapaketteja ilmaiseksi, jos siirryt ylös seuraavalle editointitasolle.

Wondershare Filmora9 -ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

Filmora9_008

Toisin kuin muut videonmuokkaustyökalut, Filmora9: llä on useita hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka kaikki sisältävät kaikki sen tarjoamat ominaisuudet. Joillakin ohjelmilla, kuten Adobe Premiere Pro CC, on vain tilaussuunnitelmat. Mahdollisuus ostaa ohjelma on valtava plus ihmisille, jotka eivät halua vuokrata ohjelmistoja. On mukavaa, että sinun ei tarvitse jatkaa maksamista siitä, kun ajat ovat tiukat, vaikka et saa päivityksiä.

Filmoran ilmainen versio

Ohjelmalle on ilmainen vaihtoehto, ja toisin kuin muut ohjelmat, jotka tarjoavat rajoitetusti ilmaisia ​​kokeiluja, saat kaikki ohjelman tarjoamat työkalut. Ainoa kiinnitys on, että vietyillä videoillasi on Filmora9-vesileima. Se häiritsee, mutta jos et muista videoitasi, mukaan lukien se, mikä on mainosta, se ei ole huono juttu.

Yhden vuoden lisenssi Filmora9: lle maksaa sinulle noin 45 dollaria. Se ei ole huono ohjelmalle. Kaikkien työkalujen hankkimisen lisäksi vesileima katoaa ja saat ohjelmistopäivityksiä ilmaiseksi. Jos ohjelmiston vuokraaminen ei häiritse sinua, tämä on todennäköisesti paras veto.

Elinikäinen vaihtoehto on tapa ostaa ohjelma suoraan. Saat kaiken yhden vuoden suunnitelmassa, paitsi että maksat vain kerran. Maksat noin 20 dollaria enemmän, mutta se on sen arvoista, että et menetä pääsyä ohjelmaan, jos uusimisaika tulee ja sinulla on vähän rahaa.

Rajoittamaton suunnitelma antaa sinulle koko shebangin. Saat kaiken perusohjelmasta samoin kuin kaiken lisäosapakettikaupasta. Se on kallista, mutta jos sinulla on varaa 164 dollaria vuodessa, se on sen arvoinen.

Helppokäyttöisyys

Jos olet perehtynyt videonmuokkausohjelmiin, tunnet asettelun ja työnkulun, mutta Filomora-ohjelmaa on yksinkertaistettu verrattuna muihin kuluttajatason videonmuokkausohjelmiin. Ominaisuuksiin ja työkaluihin pääsee käyttöliittymän pääikkunassa, joten se on helppo selata ja löytää tarvitsemasi.

Yksi omituinen asia Filmora9: ssä on, että kuvakäsikirjoitustilaa ei ole. Kuvakäsikirjoitustila, toisin kuin aikajanalla, näyttää projektin kaikki elementit tasaisesti riippumatta siitä, kuinka kauan se on. Se on hyvä tapa asettaa projektin laajat iskut ja siirtyä aikajanaan hienosäätöön. Se on loistava työkalu aloittelijoille ja aiemmilla Filmoran versioilla oli se, joten outoa, että sitä ei ole mukana.

Sinun ei tarvitse käyttää hiirtä ja osoitinta tehdäksesi kaiken Filmora9: ssä. Siinä on kätevät näppäimistösidokset, joiden avulla voit leikata, rajata, zoomata ja kääntää materiaalia helposti. Pikanäppäimiin sisältyy myös nopea pääsy värinkorjaus- ja kroma-näppäinmoduuleihin. He ovat tehokkaita ajan säästöjä.

Kuten kaikki videonmuokkausohjelmat, joudut viettämään vähintään muutaman tunnin ja käymään läpi prosessit pari kertaa oppiaksesi käyttämään Filmora9: tä, varsinkin jos et ole koskaan käyttänyt videonmuokkausohjelmistoa. Jos sinulla on ongelmia sen oppimisessa tai tietyn työkalun käyttämisessä, Wondershare-sivustolla on hieno YouTube-kanava, joka selittää kuinka jokainen työkalu toimii ja miten saada siitä irti kaikki..

Tiedostomuodot & Resoluution tuki

Filmora9 toimii useimpien videotiedostomuotojen kanssa, joita todennäköisesti sinulla on. Yhteensopivia videoformaatteja ovat .mp4, .m4v, .mov, .wmv, .avi, .kkv ja muut. Luettelo ei ole kattava, joten hämärtyvät tai omistamat muodot eivät välttämättä toimi, mutta ellet ole erikoistuneella alalla tai työskentelet Hollywood-teollisuuden tasolla, on epätodennäköistä, että saat videomuodon, jota et voi tuoda ohjelmoida.

Filmora9_006

Vain viime vuosina Filmora9: n kaltaiset kuluttajatason ohjelmat saivat kyvyn tuoda erittäin teräväpiirtoista 4K-resoluutiota. Se on hienoa, koska se avaa ohjelman mahdollisuuden muuttaa iso, kaunis, yksityiskohtainen materiaali lopputuotteeksi, joka on samalla visuaalisella tasolla kuin mikä tahansa mitä he voivat tuottaa suurissa studiotaloissa.

Kun olet muokannut videota, Filmora9 antaa sinulle paljon vientivaihtoehtoja. Saat pitkän luettelon video- ja ääniformaateista, kuten .mp4, .mov, .mkv, .f4v, .webm ja muut. Lisäksi voit viedä vain äänimuotoisia muotoja, kuten .mp3 ja .ogg. Jos sinun täytyy viedä muotoon, jota Filmora9 ei tue, joudut hankkimaan yhden työkaluista parhaimmilta videomuuntajilta.

Voit myös optimoida videoita toistoa varten tietyillä laitteilla. Jos esimerkiksi tiedät, että videosi katsotaan iPhonessa tai Android-älypuhelimessa, valitse yksinkertaisesti kyseinen profiili vientivalikon laitevälilehdeltä. Saat myös profiileja pelikonsoleille, kuten Xbox ja PlayStation, sekä älytelevisioille ja Apple TV: lle..

Filmora YouTube Upload

Yksi hyödyllisimmistä vientiominaisuuksista on kyky ladata valmiita projekteja suoraan videonjakopalveluihin, kuten YouTubeen ja Vimeoon. Se on hienoa, koska sen avulla voit ohittaa useita julkaisuprosessin vaiheita. Lisäksi verkkopalveluilla on erityiset asetukset, jotka näyttävät parhaiten niiden alustoilta. Filmora9 poistaa arvaukset siitä.

Jos haluat tehdä videostasi DVD: n, siihen on vietävä vaihtoehto. Levyn luontivalikko on perus, mutta toimiva. Paitsi, että voit polttaa projektisi suoraan levylle, voit myös luoda DVD-kansioita ja ISO-tiedoston.

ISO-tiedostot ovat pohjimmiltaan suunnitelma DVD: lle. Kun luot sellaisen tietokoneellesi, voit käyttää sitä uuden levyn polttamiseen milloin haluat. Se on hieno arkistointiin ja varmuuskopiointiin. ISO-tiedostot vievät kuitenkin paljon tallennustilaa, joten jos aiot arkistoida projekteja tässä muodossa, sinun kannattaa tutkia ulkoista kiintolevyä tai yhtä parhaista videopalvelujen pilvitallennusvälineistä..

Levyn polttamisvalikossa voit myös luoda DVD-valikon. Saat 11 mallipohjaa, mukaan lukien teemat tietyille lomille, kuten Ystävänpäivä ja joulu, sekä yksinkertaiset tyylikkäät taustat. Et voi luoda lukukatkoja tai lisäominaisuuksia, mutta se ei ole yllättävää tällä videonmuokkausohjelmiston tasolla.

Filmora9_010

Toinen asia, jota et voi tehdä Filmora9: n kanssa, on tehdä Blu-ray-levy. Se on outoa, koska ohjelma on yhteensopiva teräväpiirto- ja 4K-tarkkuuden kanssa. Tuon suuren, kauniin materiaalin koon muuttaminen normaaliin määritelmään tuntuu häpeälliseltä tuhlaukselta.

Esitys

Toisin kuin muut kuluttajatason videonmuokkausohjelmat, Filmora9 on saatavana Windowsille ja macOS: lle. Lähes kaikki muut ohjelmat ovat käytettävissä Windowsille, harvat ovat käytettävissä MacOS-ohjelmille. Tämän ansiosta Filmora9 on loistava vaihtoehto ilmaisille ohjelmille, kuten iMovie, ja ammattitason sovelluksille, kuten Adobe Premiere Pro CC ja Final Cut Pro X.

Testasimme Filmora9: tä kuvamateriaalilla, joka on aiemmin otettu lyhytelokuvan tekemistä varten. Se pystyi tuomaan kaikki elementit, äänen, videon ja muuten. Pystyimme leikkaamaan ei-toivotut materiaalit, järjestämään elementtejä aikajanalle ja säätämään ääntä ja värejä yhtä helposti ja tehokkaasti kuin alkuperäisen elokuvan luomiseen käytetyllä ammattitason ohjelmistolla..

Vaikka emme pystyneet jäljittelemään alkuperäistä elokuvaa tarkalleen, koska Filmora9 ei ole yhteensopiva joidenkin laajennusten kanssa, joita käytimme edistyneiden visuaalisten tehosteiden luomiseen, pystyimme lähentämään sitä. Tuloksena oli lopputuote, joka voitiin näyttää elokuvafestivaalilla.

Kun vietimme valmiin testiprojektin, Filmora9: n valmistuminen kesti noin 25 minuuttia, mikä ei ole huono 15 minuutin videolle. Se todennäköisesti olisi ollut lyhyempi, jos testitietokoneemme olisi lihavampaa. Kun katsoimme tuloksena olevaa videota, se oli kristallinkirkas. Siinä ei ollut pikselointia, liikkeen epätarkkuutta tai muita vääristymiä. Ääni oli myös terävää ja selkeää.

Viemimme myös minuutin minuutin kohtauksen erilaisilla tarkkuuksilla ja kuvanopeuksilla, mukaan lukien 1080p nopeudella 30 kuvaa sekunnissa, 1080p nopeudella 60 kuvaa sekunnissa, 720p nopeudella 30 kuvaa sekunnissa ja 720p nopeudella 60 kuvaa sekunnissa. Ajasimme viennin nähdäksemme, kuinka kauan ohjelma kesti kunkin suorittamiseen ja kuinka suuret videotiedostot olivat. Tulokset ovat alla olevassa taulukossa.

Muoto: Viemisaika (min: sek) Tiedoston koko (Mt)
1080p (30 kuvaa sekunnissa)01:3863.2
1080p (60 kuvaa / s)02:2963,6
720p (30fps)01:1239.8
720p (60fps)01:4540

Viemme videoita .mp4 (H.264) -muodossa 1,4 GHz: n Intel Core i5 iMac -laitteessa, jossa on MacOS Mojave -versio 10.14.15.

Työkalut

Filmora9 tarjoaa objektiivinkorjauksen, mikä on hienoa toimintakameroilla otettuihin videoihin, koska niillä on kalansilmävaikutus, joka voi olla häiritsevä. Linssinkorjaustyökalulla on esiasetukset kameravalmistajien, kuten GoPro, Panasonic, Ricoh, Sony ja iON, toimintakameramalleille. Tämä tekee ohjelmasta hyvän vaihtoehdon ilmaiselle ohjelmistolle, kuten GoPro Quik.

Toinen hieno työkalu on kohtauksen havaitseminen. Kun tuot tiedostoja Filmora9: ään, voit kehottaa ohjelmaa etsimään automaattisesti erillisiä kuvia otetuista materiaaleista ja järjestämään ne yhdessä medialokerossa helpon sijoittamisen aikajanalle. Se on erityisen hyödyllinen pitkissä kuvissa tapahtumista, kuten urheilutapahtumista ja musiikkikonserteista.

Voit myös tallentaa mitä tapahtuu tietokoneen näytöllä. On hienoa, jos haluat luoda opetusohjelman ohjelmistoille, kommentoida uutisia tai saada nauhoituksen live-streamista tai online-videosta.

Filmora ja verkkokamerat

Sinulla on myös mahdollisuus kaapata videoita verkkokamerastasi ja ääntä ohjelman mikrofonista. Se voi tuntua yksinkertaiselta asialta, mutta se on hyödyllinen, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla ylimääräisiä ohjelmistoja yksilöllisen videon ja äänen tallentamiseksi ja tuoniksi. Tallenna se vain Filmora9: stä ja sen automaattisesti medialokeroosi, valmis muokattavaksi.

Filmora9: stä puuttuu pari edistynyttä työkalua, joita löytyy muista kuluttajatason ohjelmista. Et voi esimerkiksi tuoda tai muokata 360 asteen kuvamateriaalia. Tämä ei ole valtava kauppa, koska kyseinen tekniikka on edelleen suhteellisen uusi.

Siitä puuttuu myös monikameraeditointimoduuli, joka olisi mahtava, jotta samanaikaisesti muokattaisiin nopeasti saman verran jopa eri näkökulmista – kuten live-konsertti, jonka nauhoittivat useat älypuhelimet. Tämä olisi hyvä sisällyttää mukaan, mutta ei aloittelijoille suunnattua kauppaa.

Jos haluamasi tai tarvitsemasi ominaisuus ei ole saatavana Filmora9: ssä, voit ottaa yhteyttä Wondershareen käyttämällä “uuden ominaisuuden pyyntö” -vaihtoehtoa “Ohje” -valikossa. Wondershare on hieno sisällyttämällä käyttäjien palautetta ja antamalla toimittajille mitä he haluavat ja tarvitsevat.

Tuomio

Filmora9 on hyvä ostaa aloittelijoille ja harrastajille. Saat kaikki tarvitsemasi työkalut ammattimaisen tuloksen tuottamiseksi kuluttajahintaan. Sinut rajoittaa vain kykysi oppia työkalut täysimääräisesti.

Jos pidät Wondershare-tuotteista, tutustu myös Wondershare Data Recovery -katsaukseen. Pidin siitä, ja se voi auttaa sinua poissa kireästä paikasta.

Kiitos, että luit arvostelumme. Lataa ilmainen kokeiluversio itsellesi ja kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa tai jos meillä ei ole mitään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map