VideoPad-arvostelu – päivitetty 2020

VideoPad-arvostelu

VideoPad on ilmainen toimittaja, joka kuvaa esimerkkiä siitä, että saat mitä maksat. Vaikka se tekee sen, mitä se tekee kohtuullisen hyvin, kannattaa ehkä etsiä pyöristetympää työkalua tämän sijaan. Lue lisätietoja täydellisestä VideoPad-arvosteluista.

videoeditorien arvostelut

NCH-ohjelmiston VideoPad on videonmuokkausohjelma, jota voit käyttää ilmaiseksi niin kauan kuin ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjelma sopii kuitenkin siihen hintalappuun. Siinä on monia työkaluja, jotka olet löytänyt muiden tarkistettujen videoeditorien kanssa, mutta se ei riitä parhaasta videonmuokkausohjelmistosta.

Rajapinta on vanhentunut ja vastaintuitiivinen. Uusilla toimittajilla on vaikeampaa oppia sitä verrattuna muihin ohjelmiin, ja veteraanien mielestä he ovat asettaneet massiivisen askeleen työnkulun kanssa. Lisäksi ohjelma usein kokoo ja kaatuu odottamatta, mikä aiheuttaa tarpeen toistaa työsi.

VideoPad on sekoitettu laukku. Jos pystyt sietämään sitä, mistä puuttuu, ja siksi, että siinä on, niin mikään ei saa estää sinua käyttämästä sitä ilmaiseksi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot VideoPadille

ominaisuudet

VideoPad_001

Ne, jotka ovat muokanneet videota aiemmin, tuntevat VideoPadin aikajanan ja kuvakäsikirjoituksen työnkulun. Nämä kaksi tilaa täydentävät toisiaan, koska voit asettaa projektisi yleisidean kuvakäsikirjoitustilassa ja tehdä hienosäätöä aikajanalla.

VideoPad antaa sinulle rajoittamattoman videoraidan työskennellä. Se on erinomainen monimutkaisissa projekteissa, koska se tekee ohjelmasta varsin monipuolisen. Jos projektiisi tarvitaan paljon visuaalisia elementtejä, tarvitset mahdollisimman monta kappaletta.

VideoPadissa saatujen ääniraitojen määrä riippuu siitä, kuinka paljon maksat siitä. Home Edition tarjoaa rajoittamattoman videonmuokkausraidan, mutta vain kaksi ääniraitaa. Master’s Edition tarjoaa sinulle rajoittamattoman ääniraidan.

Pidämme siitä monipuolisuudesta, koska se saa sinut maksamaan vain tarvitsemastasi. Useimmat yksinkertaiset projektit eivät edellytä useampaa kuin kahta ääniraitaa, mikä tekee VideoPadista loistavan esimerkiksi kotivideoissa. Jos projekti on monimutkainen, kuten musiikkivideo tai elokuva olisi, tarvitset enemmän tilaa.

VideoPad-tehosteet

Tekstin saaminen videoillesi on monimutkaisempaa kuin sen pitäisi olla. Napsauttamalla Lisää teksti- tai Lisää otsikko -painikkeita avautuu erillinen muokkausikkuna, johon syötät tekstin ja suunnittelet sen, miltä haluat näyttää. Prosessi ei ole intuitiivinen. Muut editointiohjelmat tarjoavat yksinkertaisemman ja puhtaamman tavan saada asioita, kuten otsikoita, opintopisteitä ja muuta tekstiä projektiisi.

VideoPad_002

VideoPadin visuaalisten tehosteiden ja siirtymien kirjasto on melko yksinkertainen. Voit rajata kuvamateriaalin kehyksen, panoroida ja zoomata, lisätä liikkeen epäterävyyttä ja säätää kuvan arvoja, kuten sävyä, kylläisyyttä, valotusta ja muuta. He ovat hyviä tekemiselleen, mutta eivät mene pitkälle.

Efektikirjasto sisältää useita esiohjelmoituja suodattimia, joita voit käyttää antamaan videollesi erillisen ilmeen. Suodattimissa on “musta & valkoinen ”,” seepia ”,“ näönäkö ”,“ röntgenkuva ”,“ vanha elokuva ”ja enemmän. Ne ovat hyvä tapa antaa leikkeillesi yhtenäinen ilme, mutta heillä ei ole lähellä muiden videoeditointiohjelmistojen värienkorjaus- ja korjausvälineiden apuohjelmaa..

VideoPad_003

Toinen paikka, johon VideoPad putoaa, on äänenmuokkausosiossa. Siinä ei ole äänisekoitinta, koska sillä on sisar-ohjelma, MixPad, joka hoitaa perusteellisen ääniteoksen. Sinulla on vain mahdollisuus leikata äänileikkeitä, säätää äänenvoimakkuutta ja lisätä häipyksiä ja tehosteita. Tarvitset jonkin muun muun ohjelman.

VideoPad_004

Äänitehostekirjasto jättää myös paljon toivomisen varaa. Voit lisätä esimerkiksi kaikua, kaikua ja vääristää, mutta ei paljon muuta. Lisäksi voit säätää äänen nopeutta ja toistaa sitä jopa käänteisesti, mutta se on vakiona useimmissa videonmuokkausohjelmissa

VideoPadissa on vaikuttava kirjasto, jossa on äänimateriaalia, jota voit käyttää ilmaiseksi. Voit valita satojen äänien joukosta kelloista, puhelimista, torvista ja laukauksista ympäröivään meluun ja mielialaa sääteleviin ääniin. Muista selata äänikirjastoa, ennen kuin maksat etsimästä elementistä.

Varastoäänikirjastossa on myös vaikuttava valikoima musiikkia. Saat kymmeniä kappaleita genreissä, kuten blues, klassikko, tanssi ja rock. Jokainen kappale on instrumentaali ja noin 30 – 40 sekuntia pitkä. Se on hienoa, jos työskentelet projektissa, mutta sinulla ei ole paljon rahaa musiikin lisensointiin.

VideoPad_005

VideoPadin vihreä näyttö

Yksi videonmuokkausohjelmien niiteistä on kroma-avain. Sen avulla voit ottaa kuvaamasi kuvat vihreän näytön (tai sinisen näytön) eteen ja laittaa haluamasi kuvan sen taakse. Se on hieno tapa sijoittaa ihmiset vieraalle planeetalle tai vain sääkartan eteen.

Kuten chroma-avain, 3D-muokkaaminen oli ennen jotain, jonka vain suuret Hollywood-studiot pystyivät tekemään. VideoPad antaa sinun tuoda, muokata ja viedä 3D-muodossa kaapattuja materiaaleja sekä muuntaa 2D-materiaalia 3D: ksi. Se on hauska työkalu, vaikka haluat vain elää perhelomasi kolmannessa ulottuvuudessa.

Vaikka VideoPad on yhteensopiva 360 asteen kuvamateriaalin kanssa, sen tarjoamat työkalut ovat niukkoja verrattuna muihin ohjelmiin hintakohdassaan. Sen ei pitäisi kuitenkaan olla kaupan rikkoja, koska monet ihmiset eivät käytä 360 asteen videota. Toisin sanoen muoto on lisääntymässä, joten VideoPadin pitäisi päivittää tarjouksensa pian.

VideoPad-ominaisuuksien yleiskatsaus

VideoPad-logowww.nchsoftware.com

Alkaa 167 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Käyttöjärjestelmä

Windows

mac

Linux

ominaisuudet

4K-muokkaus

Action Cam -työkalut

Chroma Key (vihreä näyttö)

360 asteen videon editointi

Multicam-editointi

Vie YouTubeen

Vie Facebookiin

Vie Vimeoon

Laitteen optimointi

Polta DVD-levylle

Polta Blu-ray: lle

hinnoittelu

VideoPad on saatavana kahtena versiona: Home Edition ja Master’s Edition. Home Edition maksaa noin 60 dollaria ja on kaikki mitä tarvitset useimpiin hankkeisiin. Rajoitus kahteen ääniraitaan estää kuitenkin etenemistä monimutkaisemmissa projekteissa. Lisäksi Home Edition ei ole yhteensopiva kolmansien osapuolien kehittäjien laajennusten kanssa, joten olet rajoitettu siihen, mitä VideoPad tarjoaa.

Päivittäminen Master’s Edition -sovellukseen tarjoaa rajattomat raidat käytettäväksi ja mahdollisuuden työskennellä laajennuksilla. Hinta vaikuttaa siltä, ​​että paljon maksetaan tuosta lisätoiminnosta, mutta jos huomaat, että VideoPad on sinulle tarkoitettu ohjelma ja aiot tehdä monimutkaisia ​​videoprojekteja, se on ylimääräisen käteisen arvoinen.

Jos et halua maksaa 99 dollaria etukäteen, mutta haluat silti täyden VideoPad-kokemuksen, voit ostaa Master’s Editionin tilauksen 5,50 dollarilla kuukaudessa. Se on vain 66 dollaria vuodessa. Saat päivitykset heti, kun ne julkaistaan, mikä tarkoittaa, että et odota (tai maksa) seuraavaa version päivitystä. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos tiedät, että tarvitset sitä vain lyhyen aikaa.

Voit myös käyttää täysin toimivia VideoPad-versioita ilmaiseksi. Se on teknisesti kokeiluversio, joten VideoPad kehottaa ostamaan lisenssin aina, kun yrität viedä. Jopa niin, voit ladata VideoPadin ilmaiseksi henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Helppokäyttöisyys

VideoPad-käyttöliittymä tuntuu siltä, ​​että se on 10 vuotta poistettu nykyisyydestä. Veteraanikäyttäjät tuntevat olevansa askeleen päässä ja kamppailevat vanhentuneen asettelun kanssa. Vielä huonompi on aloittelijoille, joiden on opittava muokkaamaan päivätystä käyttöliittymästä. Tämä ei tarkoita, että aloittelijat eivät voi saada sitä kiinni, mutta muut ohjelmat tekevät sen paremmin.

Ohjelmasta puuttuu myös useita työkaluja, jotka helpottavat käyttöä. Esimerkiksi, ei ole esiohjelmoituja teemoja tai malleja. Sillä ei ole myöskään automaattista videon luojaa, kuten muissa ohjelmissa. Jos VideoPadiin sisältyy jotain, jonka avulla videon tekeminen on nopeaa ja helppoa, se olisi paljon arvokkaampi ostaa.

NCH-ohjelmisto toteuttaa kuitenkin toimenpiteitä varmistaakseen, että käyttäjät tietävät ohjelman toiminnan. Sen verkkosivuilla on kohtuullinen määrä oppaita ja vastauksia yleisiin kysymyksiin. Lisäksi yrityksen YouTube-kanavalla on satoja opetusvideoita, jotka kattavat kaikki sen tuotteet. Ne ovat hyödyllisiä, mutta eivät niin kattavia kuin mitä muut ohjelmat tarjoavat.

Tiedostomuodot & Resoluution tuki

VideoPad pystyy toimimaan suosituimpien videotiedostomuotojen kanssa. Voit tuoda ja viedä videoita .3gp, .asf, .avi, .dv, .flv, .gif, .apng, .mkv, .mov, .mp4, .mpg, .ogv, .rm, .swf,. webm ja .wmv. Se ei ole kattava, mutta niin kauan kuin et työskentele pro-formaattien kanssa, sen pitäisi olla hieno.

VideoPad_006

Jos joudut tiedostomuotoon, jota et voi käyttää VideoPadin kanssa, saatat joutua muuntamaan sen NCH-ohjelmiston Prism Video Converter -sovelluksella. Vaihtoehtoisesti voit tutustua oppaamme parhaaseen videomuunninohjelmistoon.

Vaikka voit tuoda hyvän luettelon äänimuodoista, kuten .wav, .mp3, .m4a, .aac ja muut, ohjelmasta puuttuu kyky viedä vain äänitiedostoja. Se on valtava puuttuminen, ja vielä yksi asia, joka sinun on tehtävä MixPadissa.

Kun otetaan huomioon ohjelman päivämäärä joskus, kyky muokata erittäin teräväpiirtoisia 4K-tarkkuuden videoita on VideoPadin hyöty. Ihmettelemme, kuinka monta käyttäjää, jotka ottavat materiaalia kyseisessä päätöslauselmassa, sietävät ohjelmaa.

VideoPad-vienti

VideoPad antaa sinun jakaa valmiit projektisi suoraan Internetiin poistumatta ohjelman käyttöliittymästä. Vientivalikossa voit julkaista jakamispalveluihin, kuten YouTube, Facebook ja Flickr. Se on hienoa, koska se eliminoi useita julkaisuprosessin vaiheita.

Voit myös lähettää valmiita videoita suoraan pilvitallennuspalveluihin, kuten Dropboxiin ja Google Driveen. Tämä on kätevää, koska kiintolevyllesi pinotut videotiedostot voivat syödä tallennustilaa nopeasti. Lisäksi on aina hyvä idea antaa asioita varmuuskopioida pilvessä.

Jos tiedät, että videosi katsotaan tietyllä laitteella, VideoPad on esiohjelmoinut vientiprofiileja, joista voi olla hyötyä. Voit optimoida projektisi toistoa varten älypuhelimissa, tablet-laitteissa ja pelijärjestelmissä. Sinun tarvitsee vain valita tuote, jota haluat katsella, ja napsauttaa vientiä.

Valinnat ovat omenakeskeisiä. Se antaa sinulle erityiset profiilit jokaiselle iPhonen, iPodin ja iPadin toistolle, mutta vain yleiset ”Android-laitteen” esiasetukset. Saat kuitenkin kunnollisen valikoiman pelikonsolia, mukaan lukien PSP, PSP Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ja Nintendo 3DS.

Voit polttaa videoprojekteja myös optisille levyille, kuten DVD: lle ja Blu-ray-levylle. Se on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muu vientitapa. Napsauta vain vientivalikon Blu-ray- tai DVD-painikkeita. Voit tehdä levyn, joka toimii kuten kaupasta ostamasi, tai datalevyn varmuuskopiointia ja arkistointia varten.

Esitys

Vaikka VideoPadilla on paljon työkaluja ja ominaisuuksia, joita etsimme videonmuokkausohjelmissa, se ei yhdistä niitä saumattomasti kuten PowerDirector ja Adobe Premiere -ohjelmat tekevät..

Käyttöliittymä tuntee vuosikymmenen ajan myöhässä, ja se on tuntenut sen jo pitkään. Vaikka viimeisimmässä iteraatiossa on tehty hieman ohjelman tasoittamiseksi, se ei silti tunnu sellaiselta, minkä sinun pitäisi ostaa 2000-luvulla. Se on hankala, vastapäätä intuitiivista ja vain yleistä alaosakokemusta.

Testissämme oli myös suorituskykyongelmia. Ohjelma jäätyi toisinaan ja kaatui, jolloin meitä pakotettiin lopettamaan ja lataamaan sovellus uudelleen. Sinun on varmistettava, että tallennat projektisi usein, jotta et menetä työtunteja. Lisäksi jokaisella sovelluksen viivästymisellä on pieni sydänkohtaus ihmetellen, oletko säästänyt viime hetken aikana.

Kun testasimme VideoPadia tähän arvosteluun, käytimme alun perin kaapattua videota lyhytelokuvan tekemiseen. Ohjelma toi, editoi ja vienti kuvamateriaalin niin hyvin kuin voidaan odottaa. Kun olimme valmis, vietimme 14 minuutin testivideon, ja se kesti noin 66 minuuttia. Se on hidasta verrattuna muihin testattuihin videonmuokkausohjelmiin.

Katselimme lopputuotetta takaisin ja etsimme puutteita, kuten pikselointia, epäterävyyttä ja muita vääristymiä. Kuva oli kristallinkirkas ja identtinen lähdemateriaalin kanssa, joten vaikka saatat kohdata suorituskykyongelmia ohjelman käytön aikana, se ei tarkoita huonompaa lopputuotetta.

Viemme myös useita yhden minuutin leikkeitä eri muodoissa saadaksesi kuvan siitä, kuinka kauan ohjelman tiedostojen tuottaminen vie ja kuinka suuret tiedostot olisivat. Tulokset ovat alla olevassa taulukossa.

Muoto: Viemisaika (min / s) Tiedoston koko (Mt)
1080p (30 kuvaa sekunnissa)03:1899,1
1080p (60 kuvaa / s)04:25112,4
720p (30fps)02:3691.1
720p (60fps)03:1075,3

Työkalut

VideoPadilla on muita huomionarvoisia työkaluja. Ensinnäkin on kyky kaapata video ja ääni suoraan sen käyttöliittymästä. Voit tallentaa videota tietokoneen verkkokameralla, äänittää mikrofonilla ja jopa tietokoneen näytöllä tapahtuvaa. Nämä työkalut ovat loistavia vloggingiin, tutoriaalien, luentojen ja muun tekemiseen.

VideoPad_007

Voit myös luoda teksti-ääni-leikkeitä, eli voit kirjoittaa sanoja, jotka haluat kuulla, ja VideoPad tekee niistä äänitiedoston. Ääni on melko robotti, mutta se on kätevä, jos tarvitset puhetta, mutta et halua käyttää omaasi. VideoPad on ainoa tarkistamamme videonmuokkausohjelma, jolla on tämä ominaisuus.

VideoPad_008

Toinen huomionarvoinen työkalu on videonvakaaja. Sen avulla voit tasoittaa tärisevää materiaalia. Tämä on hienoa videoille, jotka on otettu kädessä pidettävillä laitteilla tai kameroista, jotka eivät olleet jalustaa.

VideoPad on yksi harvoista kuluttajatason videonmuokkausohjelmista, joiden avulla voit kirjoittaa videoita kuulovammaisten suljettuihin kuvateksteihin. Suljetut tekstitykset eroavat tekstityksistä siinä, että voit kytkeä ne päälle ja pois. Se on hienoa, varsinkin jos tiedät, että yleisösi jotkut voivat olla kuulovammaisia.

Työkalujen puutteita, jotka vähentävät VideoPadia verrattuna muihin tuotteisiin. Esimerkiksi ei ole multi-cam-moduulia. Tämän avulla voit ottaa videoita samasta tapahtumasta ja synkronoida ja muokata niitä helposti, mikä on hyvä leikkaamaan yhteen konsertteja, urheilutapahtumia ja kaikkea muuta, joka on todennäköisesti otettu useammasta kuin yhdestä näkökulmasta.

VideoPadista puuttuu myös toiminta nokkamoduuli. Se olisi hyvä erityisillä kameroilla, kuten GoPro Hero tai Rylo 360, kaapattuihin materiaaleihin. Nämä kamerat kaappaavat teräväpiirtomateriaalia, joka vaatii erityistä hoitoa ja työkaluja. Valitettavasti VideoPadista puuttuu jopa kyky poistaa kalansilmävaikutusta tämän tyyppisissä materiaaleissa.

VideoPad on saatavana MacOS- ja Windows-tietokoneille. MacOS-versiota ei kuitenkaan ole päivitetty pitkään aikaan. Windows-versio on yksi täysi versio ennen MacOS-tarjontaa.

Tuomio

Maksat oikean hinnan, jos käytät VideoPadia ilmaiseksi. Vaikka se on täynnä hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään loistavan projektin, se on kilpailusta jäljessä työnkulun, suorituskyvyn ja suunnittelun suhteen. Jos sinulla on vähän rahaa ja sinun täytyy tehdä video, käytä VideoPadia. Jos sinulla on varaa maksaa paremmasta tuotteesta, tee se.

Mitä mieltä olet VideoPadista? Aiotko kokeilla sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me