Windscribe vs NordVPN: Tuuli osuu vuorelle vuonna 2020

NordVPN on VPN, johon kiinnitämme paljon huomiota ja se ansaitaan. Jos tarkastelet NordVPN-arvosteluamme, huomaat, että rakastamme sitä monista syistä, kuten sen erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu, käyttäjäystävällinen muotoilu ja suoratoistopalveluiden helppous.. 


Windscribe puolestaan ​​on viettänyt paljon vähemmän aikaa VPN-maailman valokeilassa. Huomasimme kuitenkin, että Windscribe oli matkalla moniin suosituimpiin luetteloihimme, mukaan lukien jotkut suosituimmista suoratoisto- ja ilmaisista VPN-roundupeista. Voit nähdä lisää tästä kaikesta Windscribe VPN -kokoelmassa.

Nähdessään tämän huomion ristiriidan ajattelimme, että on aika antaa Windscriptille mahdollisuus kilpailla alan johtajan kanssa tässä VPN-vertailussa. 

Taistelun perustaminen: Windscribe vs. NordVPN 

Jotta vertailumme voisi saada jonkin verran rakennetta, olemme jakaneet asiat yhdeksään kierrokseen. Jokaisessa yhdeksässä kierroksessa keskitymme yhteen VPN-suorituskyvyn osaan. Keskustelemme siitä, kuinka kukin VPN toimii tällä tietyllä tavalla, ja valitsemme voittajan.

Kunkin kierroksen voittajalle annetaan piste ja VPN, jonka lopussa on enemmän pisteitä, julistetaan voittajaksi.

1

Nopeus

Windscribe-nopeustestaustuloksista lähtien asiat ovat huollettavia, mutta eivät vaikuttavia. Sveitsi näki suurta nopeutta, ja myös Yhdysvallat piti omaa. Yhdistynyt kuningaskunta ja Hong Kong eivät kuitenkaan näyttäneet lähes yhtä hyvältä paperilla.

Tuulet nopeus

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)886,7120.53
Paras sijainti (Kanada)3031.9315.07
Windflix Yhdysvallat.3673.5418.85
Alankomaat11320.418.5
Yhdistynyt kuningaskunta1158,7311.25
Windflix Japani1787,6114.31

Edes Ison-Britannian palvelimen suorituskyky nettiä selatessasi tai jopa videoita katsellen näytti hyvältä. Asioiden oletusarvo on 1080p 60fps YouTubessa ja 720p Twitchissa, eikä asioiden lataamisen aloittamiselle ollut mitään häiritsevää viivettä..

Aluksi NordVPN ei ollut kaikkein vaikuttavinta nopeuden suhteen. Se voi olla hiukan hitaampi kuin useimmat muut palveluntarjoajat muodostaessaan yhteyttä, ja tämä tapaus ei ollut erilainen. Tunneloidun yhteyden luominen kestää säännöllisesti kolmesta neljään sekuntia kauemmin kuin Windscribe. Tunnelin muodostuminen kestää usein noin viisi sekuntia.

NordVPN-nopeus

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
suojaamaton9165,510.57
Yhdysvallat # 247923133,538,87
Yhdistynyt kuningaskunta # 20115334.786,06
Alankomaat # 6614566.915,39
Japani # 69159132,833,31
Tupla-VPN (Yhdysvalloista Kanadaan 4)7920.488,64

Kun yhteys muodostettiin, asiat menivät kuitenkin yleensä paljon paremmin NordVPN: n kanssa nopeustestauksemme aikana. Se sai nopeamman testauksen jokaisessa palvelimessa yhdellä huomattavalla poikkeuksella. Jostain syystä, jopa useiden testien jälkeen, Ison-Britannian palvelin palautti aina 0 Mbps: n lähetysnopeuden. 

Tämä sopii todella yhteen trendin kanssa, jonka olemme huomanneet aiemmin NordVPN: n suhteen, joka on epäyhtenäinen nopeus palvelimelta toiselle. Voit lukea lisää tästä nopeimmassa VPN-sarjasta, jossa NordVPN sai kunnianarvoisen maininnan tästä epäjohdonmukaisesta esityksestä.

Ison-Britannian testauksen omituisista tuloksista huolimatta suorituskykymme ei vaikuttanut muuttuvan. Sekä YouTube että Twitch ovat tehneet oletuksena 1080p 60fps ilman epäröintiä, jopa Ison-Britannian palvelimella. Lisäksi NordVPN sai suuremmat nopeudet jokaisessa testaamassamme kohdassa, eli tämä kierros menee NordVPN: lle. 

Kierros: Nopeuspiste NordVPN: lle

Windscribe-logo
NordVPN-logo

2

suoratoisto

Sekä Windscribe että NordVPN ovat esiintyneet parhaissa suoratoistoluetteloissamme, kuten parhaassa VPN: ssä BBC iPlayer -artikkelissa. Netflixin tapauksessa pääset lähes kaikkiin suoratoistopalveluihin ilman erityistä vaivaa.

Hulu, Amazon Prime ja Netflix toimivat kaikki hyvin NordVPN: n kanssa. Ainoa törmäys, jonka olemme havainneet suoratoistossa NordVPN: n kanssa, on aiemmin mainitsemme epäjohdonmukaisuusongelma. Joskus palvelin ei yksinkertaisesti toimi kovin hyvin, mutta uuteen palvelimeen irrottaminen ja yhteyden muodostaminen uudelleen voi yleensä korjata ongelman.

Windscribe tarjoaa erilaisia ​​palvelimia, joista jotkut ovat saatavana ilmaiseksi, kun taas toiset vaativat maksetun suunnitelman. Kun testasimme Windscriptin ilmaisia ​​palvelimia, Netflix, Hulu, BBC iPlayer ja Amazon Prime estävät ne kaikki. 

Omistetut “Windflix” -palvelimet ovat syy siihen, että Windscribe on päässyt parhaaseen Netflix VPN-luetteloomme. Nämä palvelimet vaativat maksetun tilin, mutta niiden avulla voimme päästä muulla tavoin estettyyn sisältöön, kuten Netflixiin.

Kaiken kaikkiaan NordVPN näki paremman suorituskyvyn suoratoistossaan ja pystyi toimimaan luotettavammin 1080p: llä ilman kokkaamista tai ongelmia. Tämä, samoin kuin se, ettei erityistä palvelinta tarvita, tarkoittaa, että annamme tämän kierroksen NordVPN: lle.

Kierros: Streaming Point for NordVPN

Windscribe-logo
NordVPN-logo

3

Turvallisuus ja yksityisyys

Kuten olemme aiemmin puhuneet, kuten IPVanish vs. NordVPN -artikkelissa, NordVPN ei tarjoa monia vaihtoehtoja turvallisuuden suhteen, vaan päättää lukita käyttäjät vaihtoehtoihin, joiden tiedetään olevan turvallisia.

NordVPN-työpöytäohjelma käyttää oletuksena OpenVPN- ja AES-256-salausta eikä tarjoa muita vaihtoehtoja. Jos tarkastelet VPN-protokollan erittelyä ja salausartikkelin salauksen purkamista, huomaat, että tätä pariliitosta pidetään nyt VPN-tietoturvan kultastandardina.. 

nordvpn-review-asetukset

Vaikka Windscribe tarjoaa vaihtoehtona OpenVPN: n, se ei ole oletusarvo. Sen sijaan IKEv2 asetetaan protokollaksi laatikosta. Ehdotamme, että suurin osa käyttäjistä muuttaa tätä, kun he aloittavat ensimmäisen kerran VPN: n käytön, koska sen vaihtaminen OpenVPN: ään tarjoaa paremman tietoturvan, ilman suorituskyvyn menettämistä, jos sellaista on,.

windscribe-review-asetukset

Molemmilla palveluntarjoajilla on myös vankat tietosuojakäytännöt. NordVPN: n tietosuojakäytäntö tulee helposti luettavalle kahdeksalle sivulle, kun taas Windscribe istuu neljä. Molemmat tietosuojakäytännöt on kirjoitettu selkeällä kielellä, jolla vältetään liian laillinen ammattikirja.

Molemmat tarjoajat tarjoavat kirjautumattomuuden käytännön, joka on selkeästi muotoiltu ja tarjoaa käyttäjille saman tietoturvatason, joten tämä kierros päättyy tasoon. Molemmat VPN-verkot tukevat OpenVPN: ää AES-256-salauksella, ja molemmilla palveluntarjoajilla on myös historia läpinäkyvyydessä ja kunnioitettu tiukasti käyttäjän yksityisyyttä.

Kierros: Turvallisuus ja yksityisyys Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

Windscribe-logo
NordVPN-logo

4

Torrenting

Molemmat VPN: t ovat torrent-ystävällisiä, joten et saa ongelmia käyttämällä kumpaakin torrentia varten. Suorituskyvyn suhteen asiat eivät kuitenkaan ole yhtä tasavertaisia.

Testasimme Windscriptin ensin 1,4 Gt: n latauksella, ja sen nopeus pysyi 9 Mt / s – 10 Mt / s, nopeuden huippunsa ollessa jopa 18 Mt / s muutaman kerran. Nämä vaikuttavat nopeudet antoivat sen suorittaa testilatauksen kolmessa minuutissa ja viidessä sekunnissa.

Huolimatta siitä, mitä näimme aikaisemmassa nopeustestauksessa, NordVPN ei saavuttanut aivan samoja nopeuksia. P2P-siirtojen NordVPN toimi nopeasti nopeudella 5–7 Mt / s, ja saman 1,4 Gt: n latauksen valmistuminen kesti noin neljä ja puoli minuuttia.. 

Vaikka molemmat palveluntarjoajat saavat työn päätökseen kohtuullisessa ajassa, testissämme Windscribe pystyi viimeistelemään lataukset paljon nopeammin kuin NordVPN, mikä tarkoittaa, että se voittaa pisteen tälle kierrokselle. 

Kierros: Torrentin piste Windscriptille

Windscribe-logo
NordVPN-logo

5

Palvelimen sijainnit

Windscriptilla on se, mitä useimmat pitävät kunnioittavana palvelinverkkona, joka tarjoaa noin 110 sijaintia 60 maassa. Levitys on myös vakaa, ja palvelimia on lähi-idän ja aasian alueilla, joita VPN: t eivät yleensä palvele liian hyvin, kuten Turkissa ja Vietnamissa..

NordVPN voittaa tämän 5 191 palvelimen verkolla, joka on levinnyt 62 maahan. Tämä tarkoittaa, että NordVPN tarjoaa muutama sijaintipaikka enemmän kuin Windscribe. Molemmat näistä vaihtoehdoista ovat kuitenkin vaaleita verrattuna suureen verkkoon, HideMyAss-esimerkkiimme. 

Jos luet HideMyAss-arvosteluamme, huomaat, että sillä on palvelimia lähes 200 maassa. Jotkut HideMyAss-palvelimista ovat virtuaalisia palvelimia, mikä tarkoittaa, että he eivät ole fyysisesti siinä paikassa, johon yhdistät. 

NordVPN: llä ja Windscriptilla on molemmat täysin fyysiset palvelimet, joten tiedät, että muodostat yhteyden todelliseen palvelimeen tosiasiallisessa sijainnissasi. 

Kierros: Palvelimen sijaintikohta NordVPN: lle

Windscribe-logo
NordVPN-logo

6

Samanaikaiset yhteydet

Useimmat VPN-palveluntarjoajat rajoittavat niiden laitteiden määrää, jotka tilillä voi olla verkossaan kerralla. Tämän tarkoituksena on yleensä rajoittaa tilin väärinkäyttöä ja estää verkkoa ylikuormittamasta liiallista määrää yhteyksiä.

NordVPN noudattaa tätä sopimusta rajoittamalla käyttäjät kuuteen laitteeseen. Tämä on melko suoritettu joukko yhteyksiä yhdelle tilille salliaksesi.

Jos etsit VPN: ää, jonka avulla voit suojata valtavan määrän laitteita, Windscribe saattaa olla hyvä vaihtoehto tutkia, koska se antaa käyttäjille rajoittamattoman määrän yhteyksiä jokaisella tilillä. Tämä tekee Windscribeista selvän voittajan tälle kierrokselle.

Kierros: Samanaikainen yhteyspiste Windscriptille

Windscribe-logo
NordVPN-logo

7

hinnoittelu

Windscriptiä on hinnoittelussa erittäin vaikea voittaa, ja se otti jopa kärkipaikan ilmaisissa VPN-palveluissamme. Ilmainen suunnitelma antaa käyttäjille 2 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa, mutta se voidaan nostaa 10 Gt: aan tarkistamalla sähköpostiosoitteesi. Tämä on yksi anteliaimmista ilmaisista suunnitelmista siellä, vaikka se ei sisällä suoratoistopalvelimia, kuten aiemmin mainitsimme. Lue Windscribe vs. TunnelBear -teoksemme nähdäksesi kuinka niitä verrataan.

Windscribe Pro VPN -suunnitelma tulee joko kuukausittain tai vuosittain. Kuukauden ja vuoden vaihtoehdot ovat muutama dollari vähemmän kuin NordVPN: n suunnitelmat. NordVPN tarjoaa myös kahden ja kolmen vuoden hinnoittelua, jota useimmilla VPN: llä ei ole. 

NordVPN: n kaksivuotinen suunnitelma on silti hiukan enemmän kuin Windscriptin vuotuinen vaihtoehto, kun se jaotellaan kuukausikustannuksiin, mutta NordVPN: n kolmen vuoden optio on kustannustehokkaampi kuin kaikki Windscribe-suunnitelmat.

Molemmat palveluntarjoajat hyväksyvät bitcoineja samoin kuin perinteisemmät maksutavat. Suurin maksuero näiden kahden välillä on se, että NordVPN antaa käyttäjille 30 päivän palautusajan ja antaa käyttäjille helpon selvittää, kuinka palauttaa NordVPN-suunnitelmat. 

Sen sijaan Windscribe kannustaa käyttäjiä käyttämään ilmaisia ​​tietoja voidakseen nähdä, pitävätkö he palvelusta, ja antaa käyttäjille vain kolme päivää palautuksen..

NordVPN tarjoaa parhaan hinnoittelun, mutta vain jos olet valmis esittämään suuren summan etukäteen kolmen vuoden suunnitelmalle. Windscribe on edullisempi lyhyellä aikavälillä ja tarjoaa jopa ilmaisen suunnitelman, mutta sillä on paljon tiukempi palautuskäytäntö. Tarpeesi määrittävät, mikä näistä hinnoittelu- ja käytäntöyhdistelmistä on paras. 

Edellisessä osassa puhuneiden Windscribe-yhtiön rajattomien yhteyksien, avokätisen ilmaisen suunnitelman ja edullisempien lyhytaikaisten suunnitelmien välillä katsomme kuitenkin, että Windscribe todella saavuttaa kapean voiton tällä kierroksella.

Kierros: Windscribe-hintapiste

Windscribe-logo
NordVPN-logo

8

Käyttäjäystävällisyys

Windscriptin käyttöliittymä on erittäin paljas lujitettu. Se sopii pieneen harmaaseen ikkunaan, jossa on avattava valikko palvelimen valitsemiseksi, sekä virtapainike VPN-yhteyden muodostamiseksi ja irrottamiseksi. Tämän alapuolella on päälle / pois-kytkin palomuuriominaisuudelle, samoin kuin tekstirivi, joka näyttää nykyisen IP-osoitteesi.

windscribe-review-kytketty

Windscribe-työpöytäohjelman oikeassa yläkulmassa olevalla kolmella vaakapalkilla varustettu kuvake avaa asetukset, jotka ovat melko hyvin asetettu, mutta yksittäisille vaihtoehdoille ei ole annettu taustaa tai selitystä.. 

NordVPN: n asiakas erottaa selkeästi tämän pienikokoisen ja harmaan käyttöliittymän kirkkaalla, sinisellä ja valkoisella kartalla. Tämä kartta vie noin kaksi kolmasosaa näytöstä ja siinä on siniset sijaintikuplat maista, joiden palvelimiin voit muodostaa yhteyden.

nordvpn-review-markkeri-valinta

NordVPN: n yleisen ulkonäön ja kartanon lisäksi on olemassa muutamia elämänlaatuelementtejä, joita on mukana NordVPN: ssä, mutta jotka puuttuvat Windscribe-järjestelmässä. Meille merkittävin näistä oli, että Windscribe-palvelimella ei ole hakupalkkia palvelinluettelossaan. Tämä tarkoittaa, että sinun on vieritettävä luetteloa löytääksesi haluamasi sijainti.

Tämän lisäksi NordVPN: n asetukset ovat hiukan parempia, mikä helpottaa asioiden löytämistä. NordVPN: n asetukset tarjoavat myös lyhyitä selityksiä siitä, mitä kukin vaihtoehto todella tekee, mikä tekee ohjelmistosta tuntuvasti käyttäjäystävällisemmän ja voittaa NordVPN: n pisteelle tällä kierroksella.

Kierros: NordVPN: n käyttäjäystävällisyyspiste

Windscribe-logo
NordVPN-logo

9

ominaisuudet

NordVPN keskittyy pyrkimyksensä vaativimpiin ominaisuuksiin. Siellä on mukava NordVPN-selainlaajennus, joka tekee entistäkin helpommaksi suojata itseäsi verkossa, sekä NordVPN-mainosten estäjä. 

NordVPN-esto-ominaisuus, nimeltään vaihtoehdoissa CyberSec, ei vain estä mainoksia, mutta voi myös auttaa estämään haittaohjelmia, tietojenkalastelua ja muita uhkia. Sekä Windscriptilla että NordVPN: llä on palomuuri, joka on ominaisuus, jonka odotamme kaikkien VPN: ien olevan, koska se on elintärkeä VPN: n turvallisuudelle.

Toisin kuin NordVPN, joka tarjoaa ominaisuuksia, joita useimmat näkivät tavallisina ihmisinä, Windscribe näyttää keskittyvän ominaisuuksiin niille, jotka ovat ”energian käyttäjiä” ja haluavat hallita laitteen suorituskyvyn pieniä näkökohtia..

Ensinnäkin on turvallinen linkki, jonka avulla Windscribe-käyttäjät voivat tarkistaa verkkosivustoilta URL-seurantalaitteita ennen suuntaa heille. Tämä auttaa antamaan käyttäjille kuvan sivuston turvallisuudesta tarvitsematta käydä siinä. Windscribe tarjoaa myös sisällön estäjän nimeltä R.O.B.E.R.T., jonka avulla voit estää tietyn sisällön Windscriptin perustamien luetteloiden perusteella..

windscribe-review-Robert

Vaikka nämä molemmat ovatkin hienoja ominaisuuksia, uskomme, että enemmän ihmisiä saa todellista hyötyä NordVPN: n lisäominaisuuksista. CyberSec on huippuluokan mainosten estäjä, ja se auttaa myös estämään tietojenkalasteluyritykset ja haittaohjelmat, jota melkein kaikki voivat käyttää. 

Kierros: Ominaisuuspiste NordVPN: lle

Windscribe-logo
NordVPN-logo

10

Lopulliset ajatukset

NordVPN on tullut parhaimmillaan tässä ottelussa voitettuaan kuusi kierrosta ja yhden tullessa tasana. Sen ylivoimainen nopeus ei järkyttävästi kyennyt kuitenkaan auttamaan sitä kiertokierroksella, ja hinnoittelukierros oli hieman hajautettu päätös tarpeidesi mukaan..

NordVPN oli kuitenkin hallitseva useimmissa kierroksissa, kuten nopeus ja suoratoistettava käyttäjäystävällisyys. NordVPN on osoittanut, että se on ansainnut paikkansa yhtenä markkinoiden suosituimmista ja eniten puhutetuista VPN-verkoista.

Voittaja: NordVPN

Otamme mielellämme kuulla siitä, kuinka kokemuksesi NordVPN: n ja Windscriptin kanssa vastaavat alla olevia kommentteja. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map