Windows 2020: n paras VPN: Redmond-Ready-palvelut

Windows on ylivoimaisesti eniten käytetty työpöydän käyttöjärjestelmä. Koska niin paljon käyttäjiä, se tekee siitä magneetin haitalliselle toiminnalle. Windows-koneisiin kohdistetaan loputtomasti, mutta voit suojautua itsesi käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa. Olemme koonneet luettelon parhaista Windows-VPN-verkoista, joiden avulla voit valita sinulle sopivan.


VPN-verkot voivat tarjota monia etuja. Jotkut ihmiset esimerkiksi käyttävät niitä pääsyä geoblokattuun sisältöön tai jopa Skypeen. Suurimmaksi osaksi he kuitenkin liittyvät turvallisuuteen. Sinun tulisi käyttää VPN: tä missä tahansa maailmassa. Se piilottaa online-toimintasi ja piilottaa todellisen IP-osoitteesi antaen sinulle nimettömyyden verkossa.

Windows-suojaus

Vaikka ohjelmisto toimitetaan tietoturvasovellusten kanssa ja voit säätää Windowsin tietosuoja-asetuksia, se ei tarkoita, että olet suojattu. Heti kun kirjaudut verkkoon, asetat itsesi vaaraan. Hakukoneet, sosiaalinen media, mainosyritykset ja jopa Internet-palveluntarjoajasi voivat kerätä tietojasi, ja jotkut myös vaihtavat niitä.

Tietosi suojaavat työkalut ovat elintärkeitä. Jopa Windows 10: ssä on tietosuojaongelmia, kuten DNS-vuoto ja laajat tiedonkeruuasetukset. Voit poistaa ja pitää poistaa käytöstä jotkut näistä asetuksista, mutta se voi viedä kaivamisen, ja se ei päästä eroon kaikesta.

Maapallon hallitukset antavat snooppia sallivan lainsäädännön, ja ne pakottavat Internet-palveluntarjoajat usein säilyttämään tietoja. Vuoden 2013 Snowdenin paljastukset osoittivat, kuinka paljon valvontaa on ulkona, etenkin Yhdysvalloissa, joten haluat suojautua mahdollisimman paljon.

Lisäksi joissakin maissa ei ole verkon neutraalisuutta suojaavia sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajat voivat hidastaa, nopeuttaa tai jopa estää valitsemansa verkkosivustot ja verkkopalvelut. Jotkut saattavat vaatia sinua maksamaan tilauksen ennen käyttöoikeuden tarjoamista.

Filippiineillä ei ole verkon puolueettomuutta, ja mobiilisuunnitelmiin ja vastaaviin on asetettu monia korkoja. Voit lukea lisää Filippiinien parhaasta VPN-kappaleesta.

Ehkä haluat tarttua aamukuppiin ja viettää aikaa tarkistaaksesi sähköpostisi kahvilan ilmaisen langattoman verkon kautta. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta et tiedä kuinka turvallinen yhteys on, mikä on toinen syy suojella itseäsi.

Jos olet tekemässä torrentia, VPN on välttämätön edellytys pysyäksesi tutkalla. Useimmat maat kulkevat tekijänoikeuksien alaisen materiaalin torrentin suhteen, ja sillä voi olla seurauksia, kuten voit lukea parhaimmasta Saksan VPN-artikkelistamme.

Paras VPN Windows 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Windowsille

Suurin osa VPN-arvostelujemme tarjoajista toimii Windowsin kanssa, joten valittavana on paljon. Toisin sanoen, jotkut ovat parempia kuin toiset. Niillä voi olla esimerkiksi parempia ominaisuuksia tai olla luotettavampia.

Koska Windowsilla ei ole yksityisyyttä, haluat palveluntarjoajan, jolla on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin Microsoft, yritys ei pidä kirjaa verkkotoiminnoista.

Turvallisuus on yhtä tärkeää ja sen pitäisi olla riittävän hyvä suojaamaan sinua hakkereilta ja muilta online-vaaroilta sekä pitämään sinut piilossa valvonnalta. Hyvä ominaisuus on tappauskytkin, joka katkaisee yhteyden, jos VPN ei pidä arkaluontoisia tietojasi vuotamasta..

On selvää, että VPN: n on tuettava Windowsia, mutta sen helppokäyttöisyyttä on syytä tarkastella, koska jotkut tarjoajat tarjoavat parempia kokemuksia kuin toiset.

On hyvä idea valita sellainen, jolla on myös kohtuulliset nopeudet, varsinkin jos tulet torjumaan. Rajoittamaton kaistaleveys on hyödyllinen myös siksi, että lataamisellesi ei aseteta ylärajaa.

Muita tarkasteltavia ominaisuuksia ovat palveluntarjoajan palvelinverkko, mitä käyttöjärjestelmiä se tukee, kuinka monta laitetta voidaan kytkeä kerralla, asiakaspalvelutaso ja hinta, jotka kaikki voivat vaikuttaa päätökseesi.

1. Paras VPN Windowsille: ExpressVPN

ExpressVPN on yksi suosikkeistamme täällä Cloudwards.net-sivustossa, koska se on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluntarjoajista. Se on loistava monipuolinen palvelu ja erinomainen valinta Windows-käyttäjille. Sillä on myös tiukka ei-kirjautumispolitiikka. Tämä tarkoittaa, että online-toiminnoistasi ei tule tietoja, joten vaikka viranomaiset kysyisivät, ExpressVPN ei voi antaa niitä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen tietoturva on upea, vakiona AES 256-bittinen, ja mahdollisuus lisätä sitä. Mukana on myös sisäänrakennettu tapikytkin lisäsuojausta varten. Se on loistava valinta, jos sinulla ei ole myöskään paljon kokemusta VPN: n käytöstä, koska se toimii laatikosta ja voi yhdistää sinut nopeasti.

ExpressVPN on nopein VPN ympärillä, eikä se rajoita kaistanleveyttä, mikä tekee siitä hyvän valinnan torrentia varten. Palvelimien vaihto on kuitenkin hidasta. Lue lisää palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Palvelimia on tuhansia, jotka pistettävät 94 maata, mikä on paljon. ExpressVPN toimii myös macOS-, Android- ja iOS-järjestelmien kanssa, joten jos sinulla on muita laitteita, joihin haluat asentaa sen, voit tehdä niin. Voit myös kytkeä viisi laitetta samanaikaisesti. Selainlaajennuksia on myös Chromelle, Firefoxille ja Safarille.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden sähköpostitse ja live-chatissa. Jälkimmäinen on nopein vaihtoehto, mutta se voi olla hidas verrattuna ExpressVPN: n kilpailijoihin. Henkilökunta on silti avulias ja pyrkii saamaan sinut ratkaisuun mahdollisimman nopeasti.  

Kuukausittainen hinta on kallis, mikä on alennus, mutta se on sen arvoinen palvelun laadun vuoksi. Lisäksi voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän tilauksen, ja sinulla on aikaa kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hieno tarjoaja ja melko verrattavissa suosituimpaan valintaamme, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN -artikkelimme.

Se ei pidä lokkeja, joten se ottaa yksityisyyttä vakavasti ja sen turvallisuus on parhaiden joukossa. On myös mahdollisuus käyttää kaksois hop-salausta, joka lisää suojaa VPN-tunneliin. Palvelun mukana toimitetaan myös tappikytkin, joten olet turvassa, jos jokin menee pieleen yhteyden kanssa.

Edellinen

Seuraava

Asennus on helppoa, asiakas on käyttäjäystävällinen ja siinä on intuitiivinen asettelu. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Palvelimien vaihtaminen on kuitenkin helppoa. Nämä piirteet auttoivat sitä tulemaan ensin parhaimpaan torrentiaikaiseen VPN-artikkeliimme.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: llä on valtava palvelinverkko, joka kattaa 60 maata, joten yhteyden muodostamisessa on paljon valintoja. Windowsin lisäksi sitä voidaan käyttää macOS-, Android- ja iOS-laitteissa, ja voit yhdistää jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, voit hyödyllisen tietokannan avulla yrittää korjata yleisiä ongelmia. Jos tämä ei onnistu, voit ottaa yhteyttä henkilökunnan jäseneen sähköpostitse tai live-chatin kautta. Jos haluat nopean vastauksen, paras vaihtoehto käyttää on live-chat. Kumpikin tapa on kuitenkin hyvä.

Kuukausittainen suunnitelma on edullinen, mutta sinun kannattaa kirjautua pidemmäksi ajaksi, koska niin säästät rahaa. Tarjouksessa on myös 30 päivän palautus, vain siltä varalta, että sinulla on jonkin aikaa tehdä mieltäsi. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

3. CyberGhost

CyberGhostilla on vankka tietosuojakäytäntö ja hyvä tietoturva. Mielenrauhaa varten on myös automaattinen tappakytkin. Siinä on Windows-työasemaohjelma, ja se on helppo asentaa. Käyttöliittymä saattaa kestää totuttua, mutta se on silti hyvä.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua, kun muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. Sillä on kuitenkin rajaton kaistanleveys, mikä on hyvä, jos aiot torrentia. Lisätietoja yrityksestä CyberGhost-katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhostilla on paljon palvelimia 58 maassa. Se tukee myös macOS, Android ja iOS. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta kerralla, mikä riitti ansaitsemaan sen toiseksi parhaan VPN-laitteen usean laitteen oppaassa.

Verkossa on laaja tietokanta, jonka avulla voit yrittää korjata ongelmat itse, mutta tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatin tai sähköpostin avulla, jos tarvitset sitä. Live-chat on näiden kahden nopeampi vaihtoehto.

Sen kuukausittainen hinnasuunnitelma on kunnossa, mutta säästät rahaa pidemmällä suunnitelmalla. Voit käyttää rahat takaisin -takuuta nähdäksesi, pidätkö siitä.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on toinen palveluntarjoaja, joka ei kirjaa aktiviteettiasi. Sen suojaus on kohtuullinen, mutta sen oletusasetuksena on 128-bittinen salaus. On hyvä idea muuttaa asetus 256-bittiseksi, mutta se hidastaa yhteyttäsi. Mukana on myös tappikytkin.

Edellinen

Seuraava

PIA tukee Windowsia ja sillä on helppokäyttöinen asiakas. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua, kun olet lisännyt suojausta. Palvelimien vaihto on kuitenkin nopeaa, ja sen avulla voit muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen ennen yhteyden katkaisua käytetystä palvelimesta, mikä on harvinaista. Lisäksi kaistaleveysrajoja ei ole.

Muita syitä, joista pidämme PIA

Sillä on yli 3000 palvelinta 32 maassa. Vaikka se ei ole niin hajautettu kuin muut valinnamme, sinun pitäisi pystyä löytämään sinulle sopiva palvelin.

PIA tukee myös macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiä. Se on myös ainoa VPN, joka tukee täysin Linuxia, joten se on paras VPN Linuxille. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos joutut kiinni, voit käyttää tietokantaa apuun yleisissä ongelmissa. Jos tarvitset edelleen apua, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mutta vain sähköpostitse. Voit lukea lisää siitä PIA-katsauksessa.

Kuukauden hinta on oikeudenmukainen ja saat siitä kunnollisen palvelun. Säästä rahaa kuitenkin valitsemalla pidempi suunnitelma. Meillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jonka pitäisi olla tarpeeksi aikaa palvelun suorittamiseen vauhdilla.

5. TorGuard

TorGuard ei pidä kirjaa toiminnastasi, ja sen turvallisuus on parhaiten muokattavissa. Voit halutessasi valita erilaisista protokollista ja säätäjistä. Se tarjoaa myös tappikytkimen lisäsuojaa varten.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen helppokäyttöinen asiakas voidaan asentaa Windowsiin. Sillä on myös hyvät nopeudet, mutta ne voivat vaihdella. Kaistanleveydelle ei kuitenkaan ole mitään rajoitusta, mikä sallii torrentin. Lue lisää TorGuard-arvosteluistamme palvelusta.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuardilla on yli 3000 palvelinta 55 maassa. Se tarjoaa myös erillisen IP-osoitteen, jos maksat ylimääräistä. Se on hyödyllinen, jos haluat suoratoistaa, koska se vie sinut tarvittavaan sijaintiin ilman ongelmia. Takuu tietyn IP-osoitteen saamisesta ansaitsi TorGuardin parhaan VPN: n kärkipaikalle omistettujen IP-osoitteiden kanssa.

Voit käyttää sitä myös muissa käyttöjärjestelmissä. MacOS-asiakasohjelmaa on helppo käyttää, mutta Android- ja iOS-sovellusten mobiilisovellukset voivat olla tuskallisia asennuksessa. TorGuard antaa sinun yhdistää jopa viisi laitetta kerrallaan, mutta voit lisätä jopa 20 lisälaitetta 1 dollaria kohti.

Apua on saatavilla, jos tarvitset sitä. Voit yrittää ratkaista ongelmat itse TorGuardin online-oppaiden ja -foorumin avulla tai käyttää live-chatia. Viimeksi mainitussa ei kuitenkaan ole aina henkilöstöä, joten joudut ehkä jättämään viestin ja odottamaan vastausta sähköpostitse.

Kuukausittainen hinnasuunnitelma on kunnossa, mutta voit säästää rahaa kirjautumalla pidemmäksi ajaksi. Siellä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla ennen ostamista.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti olemme auttaneet sinua ymmärtämään VPN: n käytön tärkeyden. Olet alttiita hakkeroinnille, haittaohjelmille, seurannalle ja valvonnalle riippumatta siitä, missä olet. Vaikka Windows saattaa näyttää pinnalta turvalliselta, siinä on enemmän reikiä kuin siivilä.

Oikean valinnan tulee tehdä valintoja, minkä vuoksi teimme työn puolestasi. Et voi mennä pieleen yhdessäkään valinnassamme, mutta ExpressVPN on paras VPN Windowsille.

Se asettaa etusijalle yksityisyyden ja turvallisuuden, on helppo käyttää aloittelijoille, mutta on myös upea tunteville ja siinä on myös monia muita hienoja ominaisuuksia. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole riskiä kokeilla sitä.

Jos sinulla on suosituksia Windows-tietoturvasta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla heidät. Miksi et katsomaan VPN-kirjastoamme, kun olet täällä? Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map