VyprVPN vs NordVPN: Sulje 2020 VPN -taistelu

NordVPN on titaani VPN-markkinoilla ja rajoittuu kotitalouden nimeen. Kerroin on, että jos olet täällä lukemassa tätä, olet jo kuullut NordVPN: stä, ja hyvästä syystä. Kuten totesimme NordVPN-katsauksessa, siinä on melkein kaikki ominaisuuksista tonneista huipputurvallisuuteen kilpailukykyiseen hinnoitteluun. 


VyprVPN, toisaalta, saattaa olla yksi aliarvioituimmista VPN: ista. VyprVPN-arvosteluissamme puhuimme kuinka rakastimme joitain ominaisuuksia, erityisesti Chameleon-protokollaa. 

Kun NordVPN teki aaltoja verkkoturvallisuuden maailmassa – ja näennäisesti olevan mahdollisissa hakkerointiongelmissa -, ajattelimme, että on oikea aika verrata näitä kahta tässä VyprVPN-verrattuna NordVPN-taisteluun..

Taistelun perustaminen: VyprVPN vs. NordVPN

Kuten kaikessa kilpailussa, meidän on ensin annettava säännöt. Käytämme viiden kierroksen rakennetta kahden VPN: n vertailuun sarjoissa sarjoissa, aloittaen ominaisuuksista, siirtymällä sitten hinnoitteluun, helppokäyttöisyyteen, nopeuteen ja lopulta turvallisuuteen.. 

Aloitamme jokaisen kierroksen määrittelemällä, mitä se on etsimämme, ja tarkastelemme sitten miten jokainen VPN toimii kyseisessä luokassa. Tutkittuaan kutakin VPN: ää tehdään lyhyesti johtopäätöksiä ja julistetaan kierroksen voittaja.

Kierroksen voittaminen ansaitsee VPN: lle pisteen, kun taas tasoitus antaa pisteen jokaiselle VPN: lle. Jokainen, jolla on eniten pisteitä lopussa, julistetaan voittajaksi.

1

ominaisuudet

Useat ihmiset eivät kiistä sitä, että ominaisuudet ovat minkä tahansa ohjelmiston tärkeimpiä näkökohtia, varsinkin kun verrataan kahta VPN-verkkoa päästä päähän. 

Ainoa vähimmäismäärä, jonka odotamme näkevän jokaisesta VPN: stä tässä osiossa, on tapukytkin ja tapa jollain tapa määrittää VPN: n muodostamaan yhteys automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. Tämän lisäksi ad-estäjät ja visuaaliset vaihtoehdot – kuten pimeä tila ja split-tunnelointi – ovat yleisiä ja tervetulleita lisäyksiä.. 

VyprVPN

Vaikka useimmissa VPN: issä asetusvalikko on jaoteltu välilehtiin, VyprVPN: llä on yksi asetussivu, jossa on kaikki asetukset. Asetusvalikon yläosassa on julkinen WiFi-suojaus, jonka avulla voit määrittää luettelon luotettavista verkoista ja yhdistää sinut automaattisesti VPN-verkkoon, jos käytät epäluotettua verkkoa.

Julkinen WiFi-vaihtoehto on ensimmäinen asetus sekä mobiili- että työpöytäsovellukselle, mutta asiat eroavat täältä. Toinen asetus, jonka mobiilisovellus tarjoaa, on merkitty ”yhteys sovellusta kohden”, joka on eräs jaetun tunneloinnin muoto. 

VyprVPN Android

Tämän avulla käyttäjät voivat valita, mitkä puhelimen sovellukset käyttävät VPN: n suojattua yhteyttä ja mitkä käyttävät tavallista suojaamatonta yhteyttä. Yllättäen jaetun tunneloinnin avulla ei ole vielä päästy työpöydän asiakasohjelmaan. Niille, jotka ovat kiinnostuneita VPN: stä, jolla on työpöydän split-tunnelointimahdollisuudet, lue ehdottomasti ExpressVPN-arvostelu. 

Toinen työpöytäsovelluksen kohde ja kolmas mobiililaitteessa on tapikytkin, jolla itsessään on pari alaoptiota, kuten se, jatkuuko tappauskytkin, vaikka suljetkin sovelluksen. Tämän alapuolella on protokollavaihtoehdot, joista sukellamme tarkemmin “suojaus” -osiossa. 

Tässä yhteydessä kannattaa kuitenkin huomata, että yksi VyprVPN: n tarjoamista protokollista on ”Chameleon” -niminen omaprotokolla, jonka tarkoituksena on tarjota turvallinen ja nopea suorituskyky samalla, kun se peittää Internet-liikenteesi niin, että verkkosivustot ja palvelimet eivät voi kertoa sitä käytät VPN-verkkoa.

Seuraavat asetukset ovat DNS-asetukset, automaattinen uudelleenyhteys ja käynnistysasetukset. Kaikki nämä toimivat ammattitaitoisella tavalla ja auttavat parantamaan turvallisuutta. 

Lopuksi, VyprVPN antaa työpöydän käyttäjille myös valita, mitä TAP-sovitinta VPN käyttää, mutta tämä on enemmän vianetsintäominaisuutta, jota ei yleensä pitäisi muuttaa.

NordVPN

Kuten olemme aiemmin nähneet, kuten ProtonVPN vs. NordVPN -parin kanssa, NordVPN tekee erinomaista työtä toimittamalla kriittisimmät ominaisuudet.

Ensinnäkin NordVPN ei tarjoa yhtä kuin kahta tyyppiä tappavaa kytkintä. Ensimmäinen on tavallinen tappauskytkin, joka katkaisee Internet-liikenteen, jos VPN menettää yhteyden. Toinen tappauskytkin toimii lopettamalla kaikki luetteloon lisäämäsi ohjelmat, jos VPN katkaisee yhteyden yllättäen.

nordvpn-review-Killswitch

Samoin myös automaattisen yhdistämisen vaihtoehdot on muotoiltu erittäin hyvin, ja välilehti on omistettu kokonaan tähän. Voit sanoa NordVPN: n muodostavan yhteyden, kun sovellus käynnistyy tai kun olet turvattomassa verkossa. Tämä on hieno tapa välttää julkisen WiFi: n vaarat. 

Tämän lisäksi NordVPN antaa sinun valita, mihin sijaintiin muodostetaan yhteys automaattisesti. Jos VPN-tarpeesi eivät välttämättä ole sijaintikohtaisia, voit myös valita haluamasi alueen. 

Näiden tärkeiden ominaisuuksien lisäksi NordVPN sisältää myös mainosten estäjän nimeltä CyberSec, joka auttaa myös suojaamaan tietojenkalasteluhyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta estämällä sivustoja, joista nämä uhat ovat peräisin. 

Asetusten välillä on myös joitain kertoimia ja loppuja, kuten joitain tyypillisiä DNS-asetuksia ja näkymättömyyttä lähiverkossa julkisen WiFi: n turvallisuuden parantamiseksi entisestään.

Pyöreä yksi ajatuksia

NordVPN: llä on vankka käsitys perusteista ja se kattaa kriittisimmät ominaisuudet perusteellisemmin kuin mikään muu tarjoaja, jota voimme ajatella. Vaikka VyprVPN ei voi sanoa samaa, siinä on silti tappikytkin ja automaattisen yhdistämisen vaihtoehdot.

VyprVPN tarjoaa asioita, joita NordVPN: llä ei ole, kuten jaettua tunnelointia mobiililaitteissa ja Chameleon-protokollaa. NordVPN: llä on kuitenkin ominaisuuksia, joita VyprVPN ei myöskään tarjoa CyberSec-mainosten esto-ohjelmalla. 

Kun kaikki tämä otetaan huomioon, molemmat VPN-verkot tarjoavat houkuttelevia ominaisuuksia, joista toisella puuttuu, mikä tekee tämän ensimmäisen kierroksen liian lähelle puhelua. Molemmat saavat pisteen tälle kierrokselle, koska sen määrittäminen, mitkä VPN tarjoaa “parempia” ominaisuuksia, riippuu käyttäjän tarpeista.

Kierros: Ominaisuudet Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

VyprVPN-logo
NordVPN-logo

2

hinnoittelu

Kun verrataan kahta VPN: tä, toisesta tulee yleensä selkeä budjettiystävällinen valinta, kun taas toisesta tulee todellinen hyllyvaihtoehto. Kuten ensimmäisellä kierroksella näimme, tämän päivän ottelu on kuitenkin muotoutumassa hieman eri tavalla.

Koska molemmat tarjoajat tarjoavat verrattavan ominaisuustason, paremmalla hinnoittelulla on todellinen etu, sen sijaan että se olisi vain kaksi vaihtoehtoa pienempi, mutta halvempi. 

Tällä kierroksella emme tarkastele vain kunkin VPN: n kustannuksia, vaan myös sellaisia ​​asioita kuin maksutavat, palautuskaudet ja ilmaisen kokeilun olemassaolo tai puuttuminen sen määrittämiseksi, mikä VPN tarjoaa paremman arvon..

VyprVPN

VyprVPN antaa asiakkaille valita kaksi suunnitelmaa. Perussuunnitelma sallii jopa kolme samanaikaista yhteyttä ja mukana tulee rajaton kaistaleveys. “Premium” -suunnitelma lisää yhteyksien määrää viiteen ja myös niputtaa pari merkittävää lisäominaisuutta. 

Ensinnäkin vain ensiluokkaiset käyttäjät voivat käyttää Chameleon -protokollaa, jota tarkastelemme tarkemmin ”turvallisuus” -osiossa. Toinen asia, jonka premium-tilauksesi saa sinulta, on pääsy VyprVPN-pilveen.

Tämä ei ole erillinen pilvitallennusratkaisu, vaan VPN, joka on optimoitu pääsemään pilvitallennukseen. Suurimmalla osalla henkilökohtaisia ​​käyttäjiä ei tarvitse sitä tarpeeksi, mutta se voi auttaa pitämään tietoturvan pienyrityksen olosuhteissa. Se on integroitu myös useiden suurten pilvitallennuspalveluiden tarjoajien, kuten Amazon Web Services ja DigitalOcean, kanssa. 

Sekä vakio- että premium-järjestelyt ovat saatavana joko kuukausittain tai vuosittain. Kuukausittainen hinnoittelu on tavallisesti keskimäärin ja pari dollaria enemmän palkkion kohdalla, kun taas vuotuinen vaihtoehto alentaa hintaa huomattavasti ja saa aikaan houkuttelevan arvon.

Aivan viime aikoihin asti VyprVPN: llä oli kolmen päivän ilmainen kokeiluversio, mutta se on vähitellen lopetettu. Sen sijaan VyprVPN: llä on nyt [ulr id = 8429 text = ”30 päivän rahat takaisin -takuu”], jonka avulla käyttäjät voivat kokeilla palvelua riskittömästi, mikäli se ei ole sitä, mitä etsit. 

Lopuksi, VyprVPN hyväksyy useimmat tärkeimmät maksutavat, mukaan lukien luotto- ja pankkikortit, PayPal ja UnionPay. Se ei kuitenkaan hyväksy kryptovaluuttaa tai bitcoinia.

NordVPN

Kuten kosketimme vertailussa NordVPN vs. CyberGhost, NordVPN: n hinnoittelu ei ehkä näytä ensi silmäyksellä liian houkuttelevalta, mutta se tarjoaa todella erinomaisen kaupan pitkäaikaisissa tilauksissa.

Toisin kuin VyprVPN, NordVPN tarjoaa vain yhden suunnitelman, mutta se tarjoaa neljä erilaista tilauksen aikajaksoa. NordVPN: n kuukausittainen hinnoittelu on oikein VyprVPN: n vakio- ja premium-suunnitelmien välillä. 

Yhden vuoden suunnitelma alentaa hintaa huomattavasti, mutta tällä tasolla se on vuosittain kalliimpi kuin VyprVPN. Kaksivuotinen suunnitelma alentaa hintaa samalle tasolle kuin VyprVPN: n vakiovuosisuunnitelma, ja NordVPN: n kolmivuotinen optio voittaa VyprVPN: n kaikilla rintamilla, istuen puoleen hintaan VyperVPN: n premium-vuosisuunnitelmasta..

Tämän lisäksi NordVPN antaa käyttäjille enintään kuusi samanaikaista yhteyttä, tuplaamalla sitä, mitä VyprVPN: n vakiosuunnitelma tarjoaa. Kuten kilpailijallakin, NordVPN: ltä puuttuu minkäänlainen ilmainen kokeilu, mutta antaa käyttäjille 30 päivän palautuksen, jos palvelu ei ole heidän mielenkiintonsa mukaista. Niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan VPN: ää ilmaiseksi, tutustu parhaimpiin ilmaisiin VPN-palveluihimme. 

Maksutapojen osalta NordPVN hyväksyy luottokortit, UnionPay, Amazon Pay ja useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien bitcoin. Valitettavasti NordVPN ei hyväksy PayPalia.

Pyöreä kaksi ajatusta

Kuten ensimmäisellä kierroksella, jokaisella VPN: llä on jotain mitä toisella ei ole. VyprVPN: llä on parempi hinnoittelu lyhyellä aikavälillä, ja se hyväksyy PayPalin, kun taas NordVPN ei. Sitä vastoin NordVPN vie bitcoinia ja voittaa VyprVPN: n pitkällä aikavälillä hinnoittelussa.

Vaikka kumpikaan ei voita CyberGhostin hinnoittelua, josta voit lukea CyberGhost-arvosteluistamme, ratkaiseva tekijä oli NordVPN: n korkeampi yhteysraja. Vastaamaan sitä tarvitset kaksi VyprVPN: n perussuunnitelmaa, jolloin NordVPN: stä tulee paljon parempi arvo.

Kierros: NordVPN: n hinnoittelupaikka

VyprVPN-logo
NordVPN-logo

3

Helppokäyttöisyys

Kolmannella kierroksella tutkimme käyttäjäkokemuksen jonkin verran subjektiivista valtakuntaa. Tarkastelemme ensisijaisesti kunkin VPN: n asettelua ja näemme, kuinka helppoa tai vaikeaa on suorittaa perustoimintoja, kuten palvelinten vaihtaminen tai yksinkertainen yhteyden muodostaminen VPN: ään..

Annamme asetusvalikoille myös huolellisen tutkimuksen nähdäksesi, ovatko asiat helppoja löytää ja ymmärtää. Kaikki tämä antaa selkeän kuvan siitä, millaiseen käyttäjään kukin VPN on suunnattu. 

Vaikka jotkut VPN: t saattavat kasata teknistä žargonia ja ominaisuuksia houkutellakseen energian käyttäjiä, toiset saattavat valita yksinkertaisemman asettelun antaa käyttäjille rentouttavamman kokemuksen.. 

VyprVPN

VyprVPN: llä on hyvin yksinkertainen aloitusnäyttö, joka on käytännöllisesti katsoen identtinen ulkoasun ja ulkonäön kanssa kaikissa mobiili- ja työpöytäasiakkaissaan. Siellä on suuri suojakuvake, joka ilmaisee, onko yhteys VPN-verkkoon, sekä teksti, joka näyttää myös yhteyden tilan. 

Tämän alapuolella on kenttä, joka näyttää nykyisen sijainnin, ja napsauttamalla tätä voit avata luettelon käytettävissä olevista sijainneista. Lista on aakkostettu aakkosjärjestyksessä ja siinä näkyy kunkin sijainnin lippu nimen vieressä, ja sen yläosassa on hakupalkki.

VyprVPN-Client

Paikkaluettelo voidaan myös lajitella nopeuden tai alueen mukaan, ja jokaisessa sijainnissa on ping-aika nimen vieressä. Viimeinen ominaisuus asiakkaan kotisivulla on alaosassa oleva iso painike, joka yhdistää valittuun sijaintiin. 

Toisin kuin useimmat ohjelmistot, vasemmassa yläkulmassa oleva kolmirivinen hampurilainen-kuvake ei avaa asetuksia, vaan antaa sinulle muutaman hyödyllisen linkin VyprVPN-verkkosivustoon, mukaan lukien tilinhallinnan ja tuen.. 

Asetukset ovat vasemmassa alakulmassa välilehden alapuolella, joka on merkitty ”räätälöi”. Kun napsautat vaihtoehtoa, jokaisella on oma alisivu, joka tekee hyvää työtä selittääkseen mitä se tekee.

Lähes kuka tahansa – jopa ensimmäiset VPN-käyttäjät – voivat mennä VyprVPN: n asetusvalikkoon ja saada vankan käsityksen siitä, mitä kukin vaihtoehto tekee. Ainoa todellinen valitus, joka meillä on VyprVPN: n kanssa, on käyttöliittymän silkka määrä valkoista.

Tämä on erityisen havaittavissa mobiililaitteissa, joissa sovelluksen avaaminen yöllä tervehtii käyttäjää useiden aurinkojen kirkkaudella. Yötila pöytätietokoneille ja mobiililaitteille olisi erinomainen lisä.

NordVPN

NordVPN: n asiakas on houkuttelevampi visuaalisesti kuin VyprVPN: n asiakas. NordVPN: n käyttöliittymä keskittyy miellyttävän ja helppokäyttöisen kartan sijasta pelkkään valkoiseen taustaan, jossa on luettelo palvelimista ja suuresta yhteyspainikkeesta..

Pöytätietokoneasiakkaan suurimman osan ikkunan oikeasta puolelta ottaa maailmankartta, jossa sijaintikuplat ovat hajallaan ympäri maailmaa. Jokainen edustaa sijaintia, johon voit muodostaa yhteyden, ja kuplan napsauttaminen yhdistää sinut kyseisen sijainnin palvelimeen.

nordvpn-review-liitäntä

Jos tämä on sinulle liian räikeä, voit silti käyttää palvelinluetteloa, joka sijaitsee näytön vasemmalla puolella. Kuten VyprVPN, luettelo on aakkostettu ja siinä näkyy kunkin maan lippu nimen vieressä.

NordVPN: n palvelinluettelo ei kuitenkaan näytä kunkin sijainnin pingiaikaa. Se näyttää kuitenkin viisi viimeksi käytettyä sijaintiasi yläosassa, samoin kuin joitain erikoisvaihtoehtoja, kuten omistettu IP-palvelin ja P2P-palvelin. 

Cog-kuvake oikeassa yläkulmassa avaa asetusvalikon, joka on jaettu neljään välilehteen. Ensimmäinen välilehti on yleiset asetukset, ja se sisältää esimerkiksi tappauskytkimet ja CyberSec-ad-esto. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on tekstirivi alla, joka kuvaa hyvää työtä kuvailemalla jokaisen asian tekemiä asioita.

Toinen välilehti on tarkoitettu automaattisen yhteyden muodostamiseen ja antaa sinun valita, milloin ja mihin NordVPN muodostaa yhteyden automaattisesti. Kolmas kohta on Lisäasetukset-välilehti, jossa on vain neljä kohdetta, mukaan lukien DNS- ja protokolla-asetukset. Niitä ei selitetä yhtä selkeästi kuin yleisiä asetuksia, mutta on epäsuoraa, että niitä käyttävät vain jonkin verran “edistyneet” käyttäjät.

Viimeinen, neljäs välilehti on tili-välilehti, joka tarjoaa muutama tilauksesi tiedot. Aivan kuten VyprVPN, NordVPN on yleisesti käyttäjäystävällinen ja helppo ymmärtää, mutta se käyttää paljon valkoista ja vaaleansinistä ilman yötä tilaa.

Kolme kierrosta

Sekä VyprVPN: llä että NordVPN: llä on vankat asiakkaat, jotka antavat käyttäjille virtaviivaisen kokemuksen, joka on käytännössä kaikkien saatavilla, mukaan lukien ihmiset, jotka eivät tunne VPN: ää. Jälleen kerran, tämä kierros on erittäin vaikea tehdä maalin. 

Päivän lopussa NordVPN ottaa jälleen pienen reunan tällä kierroksella, koska se antaa käyttäjille hieman enemmän valinnanvaraa käyttöliittymän käyttämisessä. Voit käyttää yksinkertaista luetteloa, aivan kuten voit käyttää VyprVPN: ää. NordVPN: n asiakkaalla on kuitenkin myös suuri karttaelementti, joka tarjoaa paljon visuaalisesti houkuttelevamman tavan löytää palvelimen sijainnit.

Kierros: Helppo käyttöpiste NordVPN: lle

VyprVPN-logo
NordVPN-logo

4

Nopeus

Neljännellä kierroksella siirrymme pois käyttöliittymien subjektiivisesta maailmasta ja siirrymme kovan tiedon alueeseen. Kunkin VPN: n nopeuksien arvioimiseksi ja vertaamiseksi aloitamme tekemällä perustiedot Internet-nopeuksillemme ilman VPN: tä. 

Saatuaan tämän ohjausmittauksen, testaamme jokaisen VPN: n viidessä ennalta määrätyssä paikassa. Vertailemalla näitä nopeuksia saadaan selvä käsitys siitä, millä palveluntarjoajalla on nopeampi verkko.

VyprVPN

VyprVPN ei ole koskaan puhallut meitä nopeuden suhteen. Itse asiassa, jos tarkastelemme nopeinta VPN-roundup-ohjelmaa, sisällytimme sen häpeämättömäksi maininnaksi sen vaikuttemattoman suorituskyvyn vuoksi. Jos VPN on hinnoiteltu verrattuna markkinoiden parhaimpiin koiriin, VyprVPN: n näkemät tulokset eivät yksinkertaisesti leikkaa sitä.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)5294,66319,24
MEILLE.894.9363.24
UK8659.2127.91
Brasilia14026.2913,74
Japani16966.9829.50
Saksa976,6519,12

Meille lähin palvelin Yhdysvalloissa toimi kunnolla, mutta menetti silti yli kaksi kolmasosaa kaistanleveydestään. Saksa erottui myös etenemisestä erityisen hyvin, jopa nopeammin kuin lähellä oleva Yhdysvaltain palvelin. 

Ison-Britannian, Japanin ja Brasilian palvelimet toimivat kuitenkin paperilla melko surkeasti. Nämä palvelimet toimivat silti yllättävän hyvin käytännössä. Jopa hitaimmat palvelimet, Japani ja Brasilia, latasivat HD-videoita ilman todellista viivytystä. Näillä palvelimilla selaaminen verkossa tuntui silti reagoivalta..

Vaikka nämä sijainnit olivat käyttökelpoisia esimerkiksi verkkoselaamisessa, älä odota nopeaa suurten tiedostojen tai päivitysten lataamista VyprVPN: n avulla. 

NordVPN

Kun testaamme NordVPN: n nopeutta aiemmin – kuten esimerkiksi NordVPN vs. IPVanish -artikkelissa -, olemme huomanneet, kuinka NordVPN usein jättää meidät raaputtamaan päätämme saatujen tulosten kanssa. Tämä näkyy jälleen kerran tuloksissamme.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
suojaamaton9165,510.57
Yhdysvallat # 247923133,538,87
Yhdistynyt kuningaskunta # 20115334.786,06
Alankomaat # 6614566.915,39
Japani # 69159132,833,31
Tupla-VPN (Yhdysvalloista Kanadaan 4)7920.488,64

Jokainen sijainti sujui hyvin, paitsi yksi: Iso-Britannia. Jokainen palvelin antoi meille noin kaksi kolmasosaa peruskaistanleveydestään, mutta Iso-Britannia ei antanut meille käytännössä mitään Internetiä. Tulokset olivat palvelimelta # 914, joka valittiin meille automaattisesti, kun muodossimme yhteyden Iso-Britanniaan.

Myöhemmin testasimme sitä uudelleen ja olimme yhteydessä palvelimeen # 1386, ja tällä kertaa nopeudet olivat paljon parempia pelkän 81 ms pingiajan ja 154,21 Mbps latausnopeuden avulla. Voimme kertoa, että tällä on jotain tekemistä sen kanssa, miten NordVPN osoittaa sinut palvelimelle, kun valitset sijainnin. 

Tämä voidaan korjata helposti katkaisemalla palvelimelta ja yksinkertaisesti kytkemällä uuteen, mutta se on hankalaa. Kun saat toimivan palvelimen, nopeudet ovat erinomaiset, vaikkakaan eivät aivan mitä ExpressVPN hallitsee (lue ExpressVPN vs. NordVPN-kappale). NordVPN: n muodostaminen vie kuitenkin kauemmin. VyprVPN vie vain sekunnin tai kaksi yhteyden muodostamiseen, kun taas NordVPN kestää noin 15 sekuntia.

Pyöreä neljä ajatusta

Huolimatta epäjohdonmukaisesta suorituskyvystään, joka jatkuvasti testaa testaustamme, NordVPN tarjoaa nopeuksien suhteen paljon paremman suorituskyvyn kuin VyprVPN. Vaikka NordVPN-yhteyden muodostaminen vie kauemmin, on helppo unohtaa käyttämäsi VPN-yhteys.

VyprVPN voi viedä hetken ladataksesi verkkosivuja hitaammille palvelimille, kun taas NordVPN pysyy reagoivana niin kauan kuin olet yhteydessä palvelimeen, joka toimii oikein.

Kierros: Nopeuspiste NordVPN: lle

VyprVPN-logo
NordVPN-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Teknisesti NordVPN on jo varmistanut voiton tässä ottelussa neljällä pisteellä. Viimeinen kierros on kuitenkin se, mitä monet ihmiset pitävät tärkeimpänä tekijänä: turvallisuus. 

Tällä kierroksella tarkastellaan mitä protokollia ja salauksia kukin VPN käyttää ja millaista seurantaa heillä on vuotojen tai muiden tietoturvahäiriöiden vuoksi. 

Lisäksi kamomme kunkin VPN: n tietosuojakäytäntöjä nähdäksemme, onko salaperäinen mahdollisesti piilotettu hienossa muodossa. Yritämme nähdä, kerätäänkö tarpeettomia tietoja, ja päättää, mihin tietoja käytetään. 

VyprVPN

VyprVPN tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kuin useimmat protokollille ja salaukselle. L2TP / IPsec: tä voidaan käyttää yhdessä 256-bittisen salauksen kanssa, tai voit käyttää OpenVPN: ää joko 160-bittisen tai 256-bittisen salauksen kanssa. 

Näistä vaihtoehdoista suosittelemme, että ihmiset pysyvät OpenVPN: ssä 256-bittisellä salauksella parhaan mahdollisen tietoturvan saavuttamiseksi, mutta kiinnostuneita oppimaan lisää voi tutustua VPN-protokolla-erittelyyn. Näiden vaihtoehtojen lisäksi VyprVPN sisältää myös patentoidun protokollan nimeltä Chameleon. 

Chameleon on muokattu versio OpenVPN: stä, joka auttaa peittämään Internet-liikenteesi niin, että verkkosivustot tai palomuurit eivät voi kertoa, että käytät VPN: ää. Tämä on loistava pääsy geoblokeroituun sisältöön ja tekee jopa VyprVPN: stä yhden parhaista VPN-palveluista Kiinalle. 

Yksityisyyden suhteen VyprVPN: llä on tiivis käytäntö, joka tekee hyvää työtä ja kuvaa selkeästi, mitä tietoja ei kerätä. Sen nollapolkikäytäntö on vakaa, mikä tarkoittaa, että VyprVPN ei kirjaa DNS-pyyntöjä, IP-osoitteita, liikennelokeja tai muunlaisia ​​tunnistetietoja. 

Kolmannen osapuolen yritys on tarkastanut VyprVPN: n varmistaakseen, että kaikki nämä nollalogivaatimukset pidetään voimassa. Ainoa kerätty tunnistetieto on se, mitä vaaditaan maksamiseen. Valitettavasti tätä ei voida myöskään välttää, koska VyprVPN ei hyväksy minkäänlaista kryptovaluuttaa. 

NordVPN

NordVPN tarjoaa vähemmän vaihtoehtoja kuin VyprVPN konfiguroidaksesi yhteytesi suojauksen. Ainoa valinta, joka sinulle annetaan, on OpenVPN AES-256-salauksella, joka, kuten mainitsimme VyprVPN: n kanssa, on juuri sitä, mitä kehotamme ihmisiä käyttämään. 

Vaikka tämä yhdistelmä tarjoaa vakaan tietoturvan, NordVPN: llä on viime aikoina tapahtunut merkittävä tietoturvaloukkaus. NordVPN: n palvelimien haavoittuvuus antoi mahdolliseksi keskellä tapahtuvan hyökkäyksen, jossa kolmas osapuoli olisi saattanut siepata yksityisiä tietoja henkilöiltä, ​​joiden mielestä ne olivat yhteydessä NordVPN: n verkkoon. 

Sama haavoittuvuus löydettiin muista VPN-verkoista, ja siihen puututaan nopeasti, mutta tapahtuma vahingoittaa NordVPN: n kokemusta. Tämän viimeaikaisen vikaantumisen jälkeen NordVPN tarjoaa vankan tietosuojakäytännön. 

NordVPN: llä on yksi VPN-palveluntarjoajien kaikkein tiiviimmistä ja helposti ymmärrettävistä tietosuojakäytännöistä. VPN ei kerää tunnistetietoja, ja kiitos siitä, että NordVPN on hyväksynyt bitcoinin, sinun ei tarvitse edes antaa mitään tunnistetietoja tilauksen maksamiseksi.. 

Ainoa kirjautunut tieto on VPN-palvelimen lataus ja jotkut tiedot, jotka kerätään verkkosivun evästeistä. Tätä tietoa käytetään verkkosivuston ja verkon ylläpitämiseen, ja se on välttämätön käytäntö.

Pyöreä viisi ajatusta

Molemmat näistä VPN-verkoista tarjoavat kultaisen turvallisuusstandardin, OpenVPN AES-256: lla. VyprVPN menee kuitenkin pidemmälle ja tarjoaa omaa Chameleon-protokolliaan yksityisyyden suojaamiseksi..

Lisäksi molemmilla VPN-verkkoilla on kunnioitettava tietosuojakäytäntö ilman tarpeettoman monimutkaista oikeudellista ammattikieltä. Päättävä tekijä on NordVPN: n viimeaikainen kamppailu verkon haavoittuvuuksista, jotka eivät ole vaikuttaneet VyprVPN: ään, jolla on edelleen puhdas kokemus.

Kierros: VyprVPN: n suojaus- ja yksityisyyspiste

VyprVPN-logo
NordVPN-logo

6

Tuomio

Vaikka NordVPN on voittaja paperilla, yhteensä neljä pistettä VyprVPN: n kahdelle, se näyttää hiukan ontolta voitolta. Ilman turvallisuuden takuuta on epätodennäköistä, että monet pitävät NordVPN: ää edelleen houkuttelevana vaihtoehtona.

Kun yrityksen tulokset on merkitty rikkomuksella, kuten NordVPN on kärsinyt, ihmisten on vaikea unohtaa. VyprVPN näyttää tarjoavan edun turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja omistaa kaiken kaikkiaan, mutta lopulta se menettää NordVPN: n korkeamman hinnoittelun ja suorituskyvyn.. 

Voittaja: NordVPN

Jos sinulla on kokemusta jommassakummasta näistä VPN-verkoista, haluamme kuulla mielestäsi kommentin alla olevasta kommenttiosasta. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map