Vuoden 2020 turvallisin VPN: Pidä se salassa, pidä se turvassa

Suojaus on kaikkien hyvien VPN-keskusten keskipiste, mutta se on alue, joka voi takertua valtavan markkinointi-VPN: n käyttöön tänään. Termit, kuten ”armeijan luokan salaus”, ovat kääntyneet avainmyyntikohdasta jonkin verran päivättyyn vitsiin, paljastaen VPN: n irtaantumisen nykyisistä markkinoista.

Olemme täällä opastamassa sinua kaikkein turvallisimmassa VPN: ssä, jonka voit ostaa, välttäen ontuvaa markkinointivinkkejä. Annamme viisi suositusta ja ajatuksemme siitä, mikä tekee VPN: stä turvallisen. Suuri osa siitä tulee salaukseen, protokolliin jne., Mutta yksityisyydestä voi olla merkitystä riippuen siitä, mistä näkökulmasta katsot sitä,.

On kuitenkin olemassa paljon VPN-verkkoja, jotka käyttävät parhaiten VPN-suojausta yhteyden muodostamisen yhteydessä. Valikoimamme – joista monet sisältyvät parhaaseen VPN-oppaaseemme – ovat osoittaneet ajan kuluessa, että ne pitävät sinut turvassa. Ne eivät ole ainoat vaihtoehdot, vain ne, joita suosittelemme eniten.

Suojaisin VPN 2020

Mikä tekee VPN-turvatun?

VPN-tietoturvasta keskusteltaessa on kaksi aihetta: turvallisuus ja yksityisyys. Vaikka yksityisyys ei ehkä ole luonnollinen tekijä turvallisuudelle sinulle, se on monille. Esimerkiksi, jos tunnelit maassa, jossa on tiukkaa sensuuria, yksityisyytesi saattaa olla ero vankilan ja kodin välillä (tutustu Kiinan parhaisiin VPN-palveluihin nähdäksesi haasteeseen vastaavat VPN: t).

Toisin sanoen on olemassa tekijöitä, joiden mielestä koskemme molempia. Pääasiassa se on seurata ennätys. Vaikka anekdoottiset todisteet ovat enemmän kuin mitään, VPN: n varjoiset käytännöt tulevat yleensä esiin pesussa. Lue esimerkki IPVanish-arvosteluista.

Tämän takia palveluntarjoajat, jotka ovat toimineet jo pitkään ja pitävät vankkaa asiakaspohjaa, ovat yleensä turvallisempi veto. Kuten näemme, siihen on useita tekijöitä, mutta lyhyt ja hiukan hyödyllinen mittatieto toimii. Se on erityisen hyödyllistä, jos sinulla ei ole ensimmäisiä vihjeitä siitä, mitä VPN-tietoturva tarkoittaa.

turvallisuus

Jos kuitenkin haluat sukeltaa yksityiskohtiin, sinut palkitaan. Esimerkiksi yksityisellä Internet-käytöllä on upea kokemus, joka puolustaa tuomioistuimessa kahdesti, että se ei pidä lokkeja. Emme sisällytä sitä tähän oppaan, vaikka se olisikin ihanaa. Kuten voit lukea PIA-arvosteluistamme, se käyttää pienempää salausta, mikä tekee siitä vastuun vakavista verkkotehtävistä.

Protokolla sanelee VPN-suojauksen, joka useimmissa tapauksissa auttaa määrittämään salauksen. VPN-protokolla asettaa säännöt VPN-yhteyden muodostamiselle tarjoamalla etenemissuunnitelman kahden tietokoneen välille kommunikoidaksi. OpenVPN on pakollinen protokollille, ja näet miksi VPN-protokollan erittelyssä.

Yksi protokollan sanelemista asioista on yhteydessäsi käytetty salausaste. Salaus peittää periaatteessa tietosi, jotta joku muu ei voi lukea niitä. Protokolla määrittää, että tietosi sekoitetaan tietyn prosessin avulla, mutta päättää myös menetelmän, jota vastaanotin käyttää tietojen salauksen purkamiseen..

Prosessi on pitkä, monimutkainen ja selitetty paremmin salauskuvauksessamme. Tämän oppaan tarkoituksia varten tarvitset vain AES 256-bittistä. ”AES” on salaus tai menetelmä, jossa tiedot sekoitetaan, ja “256” on avaimen koko tai bittien lukumäärä, joka muodostaa salauksen purkuavaimen.

Pankkien, julkisyhteisöjen ja lääkinnällisten laitosten hyväksyttävänä salausmuotona monet pitävät AES: ää turvallisimpana vaihtoehtona, etenkin kun se on muodostettu pariksi 256-bittisen avaimen kanssa. Se on esitelty OpenSSL-kirjastossa, joten se on avaintekijä valittaessa OpenVPN-protokollaa.

Etsimme myös turvaominaisuuksia. Erityisesti haluamme nähdä kill-kytkimen, joka on työkalu, joka katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, ja kaikki muut turvallisuuteen räätälöidyt ominaisuudet. Kuten oppaassa nähdään, jokainen palveluntarjoaja tuo oman leimahduksensa turvallisuuteen, joten valitse sinulle parhaiten sopiva ominaisuusjoukko.

yksityisyys

Vaikka yksityisyys ei liity sinänsä turvallisuuteen, se on tärkeä keskusteltaessa turvallisimmasta VPN: stä. Suojaus ei ole vain verkkoprotokollia ja salausmenetelmiä. Se on myös kuinka tietoja käsitellään ja tallennetaan, mikä tekee yksityisyydestä keskeisen osan VPN-tietoturvasta.

Tietosi, mikäli ne tallennetaan, ovat vastuussa. Oletetaan, että katsot muutama tuhma video (jonka sinun pitäisi tehdä parhaan porno VPN: n kanssa) ja sinusta tulee yhtäkkiä julkishahmo. Tämä menneisyys, kuten olemme nähneet useita kertoja mediassa, voivat tulla takaisin ahdistelemaan sinua. Emme suvaitse tekevän mitään laitonta – jos rikot lakia, niin se on – mutta emme ole täällä määrittämässä moraaliasi.

Tuo historia on ikuisesti sidottu sinuun, paitsi jos et tietenkään ole verkossa. Liikennelokit ovat keskeinen huolenaihe yksityisyydelle, joten valitsimme vain tämän oppaan tarkoituksiin VPN-verkot, joilla on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet..

Jotkut hakkuut eivät kuitenkaan ole maailman loppua. Esimerkiksi maksutiedot on pidettävä arkistossa ilmeisistä syistä. Olemme enemmän huolissamme henkilökohtaisesti tunnistettavista lokista, ts. IP-osoitteestasi, sijainnistasi tai selaushistoriastasi. Toiminnalle välttämättömät lokit, kuten maksutiedot, ovat kuitenkin vähemmän huolestuttavia.

Kaikkein turvallisin VPN: ExpressVPN

ExpressVPN tekee jotain harvinaista VPN: ien keskuudessa. Sen sijaan, että markkinoisit vain kuinka turvallista se on, sen tarkoituksena on kouluttaa lukijoita harkittujen ohjeiden ja selkeän tietosuojakäytännön avulla. Muut VPN: t pyytävät sinua sulkeutumaan ja kuuntelemaan, kun ExpressVPN kutsuu sinut ymmärtämään sinua.

expressvpn-review-speed-testi

Tietenkään, se ei olisi meidän ensimmäinen valinta pelkästään koulutuksen avulla. Yhteytesi on turvallinen käyttämällä AES 256-bittistä ja OpenVPN-yhdistelmää varmistaaksesi parhaan nopeuden ja turvallisuuden tasapainon.

AES 256-bittisen ExpressVPN-käytön makua kutsutaan AES-256-CBC. ”CBC” -osa tarkoittaa salauslohkojen ketjuttamista, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jokainen lähetetty paketti vahvistaa sen edeltäneen paketin kanssa. Tämän asennuksen avulla streamissa on helppo havaita keskeytykset tai epäsäännöllisyydet ja pysäyttää ne ennen vaurioiden tekemistä.

Voit myös valita siirtoprotokollan OpenVPN: lle – joko UDP tai TCP. UDP on hieno useimmille, ja suosittelemme, jos nopeus on ensisijainen prioriteettisi. TCP käyttää pakettitodennusta, mikä tarkoittaa, että se varmistaa, että jokainen paketti on vastaanotettu ennen toisen lähettämistä. Se voi hidastaa sinua, mutta se auttaa myös ohittamaan geoblokit, jotka muuten olisivat voittamattomia.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN: n tietoturva on vakaa, mutta se ei ole muuta kuin mitä se tuo pöytään. Turvallisuuden lisäksi se on nopein testattu VPN. Se pysyy nopeasti lähellä kotia, mutta vaikuttavaa on, että se voi pysyä nopeasti pitkillä matkoilla. Toisin kuin monet verkot, se on joustava nopeuden suhteen, mikä tarkoittaa, että voit todella tunneloida missä tahansa maailmassa.

”Joustava” on paras sana kuvaamaan ExpressVPN: tä. Se käyttää tuttua järjestelmää, joka tuntuu normaalisti vanhentuneelta, mutta sen johdonmukaisuus saa hieman tylsää ulkonäköä loistavaksi. Se ei tarvitse ylimääräisiä bittejä ja palloja toimiakseen. Sen ytimessä se riittää.

On selvää, että ExpressVPN ymmärtää vanhan sanonnan “jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä”. Virtaviivainen lähestymistapa ja huippuluokan suorituskyky tekevät siitä täydellisen valinnan missä tahansa tilanteessa. Voit oppia lisää ExpressVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN

NordVPN: llä on nopeuden ongelmia – enemmän kuin minuutissa -, mutta sen vaikuttava ominaisuusvalikoima ja huippuluokan tietoturva korvaavat vain muutaman puutteen. Se ei vain tarjoa tarvittavia työkaluja pysyäksesi turvallisena verkossa, mutta antaa sinulle myös mahdollisuuden mukauttaa tätä tietoturvaa tekemäsi toiminnan perusteella.

nordvpn-review-markkeri-valinta

Mukauttaminen tapahtuu NordVPN: n erikoispalvelimien muodossa, joista kukin on optimoitu tietoturvan eri näkökohdille. Esimerkiksi P2P-palvelimet on rakennettu kestämään torrentin mukana tulevat data-nälkäiset ja mahdollisesti haitalliset yhteydet. Nämä palvelimet ansaitsivat NordVPN: n parhaassa VPN: ssämme torrent-oppaan kohdalla.

Muita palvelimia ovat VPN Tor -yhteydellä, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Tor-nimettömään verkkoon, sekä Tupla-VPN-palvelimet, jotka pomppivat yhteytesi kahdesta VPN-palvelimesta ennen saapumistaan ​​määränpäähän. Ne ovat käytännössä samanlaisia, mutta kuten VPN vs. proxy vs. Tor -oppaastamme voi nähdä, voi olla parempi idea tarttua Double VPN: ään.

Tilauksesi sisältää myös CyberSec, joka on yllättävän hyvin toimiva haittaohjelma ja mainosten estävä työkalu. Se on vaalea parhaimpaan virustorjuntaohjelmistoon verrattuna, mutta se on hieno ilmaisena sisällyttämisenä.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Suurin osa NordVPN: n ominaisuuksista keskittyy turvallisuuteen, joten sen ulkopuolella ei ole monia ominaisuuksia, joista keskustella. Se on kuitenkin edelleen epätavallinen tietyllä tavalla. Esimerkiksi NordVPN: llä on valtava palvelinverkko, johon jopa ExpressVPN: n kaltaiset palveluntarjoajat vaivaavat pysyäkseen mukana.

Lisäksi voit valita yksittäisen palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Tämä on ylellisyyttä, jonka VPN tarjoaa. NordVPN: n verkosto ei kata niin monta maata kuin esimerkiksi HideMyAss (lue HideMyAss-arvostelu), mutta se on yhtä massiivinen.

Se tulee kuitenkin johdonmukaisuuden kustannuksella. NordVPN esittelee sinulle kaikki vaihtoehdot ja pyytää sinua ymmärtämään sen, tarkoittaen nopean tai jopa toimivan palvelimen metsästämistä muuttuu melko tylsääksi. Se ei ole kuitenkaan pahin asia, joten NordVPN on tarkastelun arvoinen. Voit oppia lisää NordVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

TorGuard

TorGuard ei ole kaunein VPN, mutta se on yksi parhaimmista. Vaikka käytettävyyskysymykset estävät sen olevan korkeampi luettelossa, sen ydinturvallisuus on pronssimitalin arvoinen. Se on yksi markkinoiden konfiguroitavimmista vaihtoehdoista, mikä tarkoittaa, että voit muokata ja kiertää, kunnes techie-sydämesi sisältö on.

torguard-review-liitäntä

Erityisesti voit valita salauslajin ja -tason sekä tietojen todennusmenetelmän. Harvat palveluntarjoajat antavat sinulle tällaisen hallinnan tason, ja vaikka se voisi tarkoittaa päänsärkyä aloittelijoille, ne, jotka osaavat käyttää valtaa, arvostavat sitä. Voit myös valita, ettei salausta käytetä. Tämän vaihtoehdon katsomme TorGuardin poistavan.

Kuten muutkin tämän luettelon vaihtoehdot, TorGuard sisältää tappikytkimen, mutta se sisältää myös tappikytkimen tietyille sovelluksille. Sen avulla voit esimerkiksi määrätä TorGuard estämään torrenting-asiakkaasi, jos VPN epäonnistuu jättämällä selaimesi koskemattomaksi..

Ohjaus on TorGuardin näyttelyn tähti. Siinä ei ole NordVPN: n ominaisuuksia tai ExpressVPN: n virtaviivaista kokemusta. Pikemminkin se antaa sinulle syvällisemmän hallinnan tietoturvastasi, mikä oikealle käyttäjälle on hyvä asia.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuardin konfiguroitavuus ei lopu salauksella. Se on yksi harvoista palveluntarjoajista, jonka avulla voit asettaa mukautettuja komentosarjoja toimimaan VPN-ketjun eri kohdissa. Voit asettaa komentosarjan toimimaan ennen yhteyden muodostamista, yhteyden muodostumisen ja katkaisun jälkeen. Kuvittelemme, että useimmat ihmiset eivät käytä tätä ominaisuutta, mutta jos tiedät ohjelmointikieliä, se on kiva saada.

Se voi tuntua pieneltä tahattomalta, mutta mukautettujen komentosarjojen tuki avaa mahdollisuuksia TorGuardilla. Voit kehottaa sen käynnistämään Chromen inkognito-tilassa yhteyden muodostamisen jälkeen tai yhdistämään Windowsin virranhallinta-asetukset katkaisuprosessiin. TorGuardilla on paljon mielenkiintoisia ja epätavallisia mahdollisuuksia, jotka avaavat tekniikoiden mielikuvituksen tavalla, jolla muutama VPN pystyy.

Mukautettavuus ei kuitenkaan ole mitään verrattuna TorGuardin nopeuteen. Se on erittäin nopea ja kilpailee ExpressVPN: llä monissa paikoissa. TorGuardilla on kuitenkin verkossa muutama räjähdyspaikka, mikä tekee siitä vähemmän toivottavaa. Voit nähdä nopeustuloksemme TorGuard-katsauksessa tai kokeilla sitä itse seitsemän päivän rahat takaisin -takuulla.

AirVPN

AirVPN näyttää siltä, ​​että se vaatii tietotekniikan tutkinnon käytön – pelkkä kassaprosessi tarvitsee lukemismateriaalia -, mutta palvelun turvallisuus on kiistaton. Vaikka näyttää olevan vitsi, että kenellekään muulle ei kerrottu, sen yksinoikeus tuo mukanaan monia harvinaisia ​​turvaominaisuuksia.  

airvpn-palvelinluettelo

Kuten NordVPN, AirVPN tukee double-hop-yhteyksiä. Itse asiassa se tukee jopa viittä humalaa, joka puolestaan ​​käyttää viittä samanaikaista yhteyttä, jonka AirVPN tarjoaa sinulle. Kuten monet palvelun ominaisuudet, joudut määrittämään monen hypyn manuaalisesti, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa useiden virtuaalikoneiden asettamista.

Sillä on myös mielenkiintoinen tappikytkin. Meillä on ollut keskusteluja AirVPN: n kanssa verkkolukosta, jonka mukaan se ei ole itsessään tappaja. Pikemminkin verkkolukko pysyy yhteydelläsi jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että jostain vaiheesta, kun olet katkaistu VPN: stä, olet myös irrotettu internetistä.

AirVPN on rakennettu yksinomaan OpenVPN: n ympärille, ja se tarjoaa useita kokoonpanotiedostoja ladattavissa. Vaikka se ei ole merkityksellinen useimmille, jos tiedät tekemäsi, voit ladata ei-perinteisen asennuksen kokoonpanon tai vain kaivaa protokollan suoliin.

Muita syitä, joista pidämme AirVPN

Vaikka AirVPN ei ole niin nopea kuin TorGuard tai ExpressVPN, se on nopea. Testauksemme aikana havaitsimme sijainnit Yhdysvalloissa ja Hollannissa, jotka pitivät suurimman osan suojaamattomasta nopeudesta koskemattomana, kun taas Kanadan ja Ison-Britannian sijainnit kantoivat enemmän veroa kuin haluaisimme. Silti esitys oli vakaa.

Se on myös halpaa. AirVPN ei ole niin halpaa kuin Windscribe (lue Windscribe-arvostelu), mutta laitteiden lukumäärän ja suunnitelmien joustavuuden kannalta se on suuri arvo. Se ei myöskään pidä maksutietoja kirjaa, joten tietosuojamutterit voivat olla varmoja siitä, että ne ovat näkymättömiä.

AirVPN: stä voi olla paljon, jos pidät tai pidät, riippuen siitä, ketä kysyt. Ydinpalvelu on vankka, mutta yhteisö ja monimutkainen käyttöliittymä uhkaavat. AirVPN voi kuitenkin toimittaa, jos olet valmiina tehtävään. Voit oppia lisää AirVPN-arvosteluistamme tai rekisteröidä kolmen päivän kokeilutilin ja kokeilla sitä itse.

Mullvad

Mullvad on yksi parhaista VPN-verkoista, josta kukaan ei puhu. Se oli OpenVPN-protokollan edelläkävijä, etsii edelleen VPN-tekniikan uusinta tekniikkaa ja osoittaa, että sinun ei tarvitse olla kova tekniikka nauttiaksesi yksityisyyteen keskittyvästä VPN: stä.

Se tarjoaa myös epätavallisen hyvän kuvan siitä, kuinka määrität ja käytät VPN: ää. Sen sijaan, että pyydät sinua perustamaan tilin ja laittamaan maksutavan tiedostoon, sinun tarvitsee vain luoda tilikoodi. Tilinumero on hyvä kolmen tunnin käyttöön ilmaiseksi, minkä jälkeen voit ostaa niin paljon tai vähän aikaa kuin haluat.

Se tapa, kuinka maksat palvelusta, on myös sinä itse vastuussa. Mullvad hyväksyy minkä tahansa määrän rahaa missä tahansa valuutassa maksuna. Lähetä vain kirjekuori rahaa tilinumeroasi, ja sinulle hyvitetään rahan arvoinen arvo. Mullvadin kiinteä hinta 5 dollaria kuukaudessa tekee siitä myös halvan.

Iästään huolimatta on selvää, että Mullvad säilyttää jotain, mikä on kadonnut online-tilauksien maailmassa. Se antaa vallan takaisin käsiisi, jolloin voit tehdä päätöksiä siitä, kuinka haluat maksaa ja käyttää palvelua. Omistautuminen yksityisyyteen on selkeää, ja Mullvadia tulisi kiittää siitä.

Muita syitä, joista pidämme Mullvad

Kuten AirVPN osoittaa, ei ole erityisen helppoa löytää yksityisyyskeskeistä VPN: tä, joka on myös käyttäjäystävällinen. Mullvad todistaa kuitenkin, että niitä on olemassa. Mullvad on turha käyttöliittymä ja nopea nopeus, joten se on täydellinen VPN aloittelijoille ja tekniikoille..

Se ei kuitenkaan ole täydellinen. Ominaisuuksien puute ja rajoitettu verkko tekevät siitä tunteen vähemmän kuin verrattuna ExpressVPN: ään tai NordVPN: ään. Kuten hinnoittelussa ja maksamisessa, Mullvad ei harhaile mitään, mutta palvelun suorittamisen välttämättömyydet. Se voi olla hyvä tai huono asia siitä, mitä haluat.

Meille se on molemmat. Mullvadin virtaviivainen prosessi on erinomainen, mutta luun ylimääräinen liha ei vahingoita. Voit lukea Mullvad-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai luoda tilinumeron kokeillaksesi sitä kolme tuntia.

Lopulliset ajatukset

Kun se kiehuu siihen, suojatun VPN: n löytäminen on yhdistelmä valitsemalla palveluntarjoaja, joka tarjoaa parasta protokolla- ja salaustyypeissä ja ylläpitää selkeää tietosuojakäytäntöä. Yllä olevat viisi vaihtoehtoa eivät ole ainoat, jotka tekevät niin, mutta rahatmme vuoksi ne ovat parhaat.

Jos haluat lisää vaihtoehtoja, suosittelemme lukemaan VPN-arvosteluitamme. Olettaen, että turvallisuus on pääpaino, kannattaa kuitenkin pysyä luettelon kärjessä. Jotkut pohjasyöttölaitteet ovat oikeassa paikassa ja sellaisenaan niitä tulisi jättää huomiotta, ellet halua nauraa.

Mitä VPN: tä käytät? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja älä unohda tarkistaa VPN-kirjastoamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me