Vuoden 2020 parhaat VPN-palveluntarjoajat: Suojaa yksityisyyttäsi verkossa

Vuotta uusien arvostelujen jälkeen on aika päivittää paras VPN-opas. Jos tämä on ensimmäinen kerta, tervetuloa. Sen aikana aiomme näyttää parhaat VPN-palveluntarjoajat jokaisessa käyttötapauksessa, suoratoistoa, torrentia, yleistä yksityisyyttä ja muuta. Jos et kuitenkaan halua lukea sitä muodostavia noin 6 000 sanaa, voit siirtyä helposti -tilaan ja kirjautua vain tilille ExpressVPN: llä.

Niille, jotka haluavat lisää vaihtoehtoja, lue eteenpäin. Olemme valinneet jokaisen palveluntarjoajan VPN-arvosteluistamme ja laatineet ne toisiaan vastaan ​​lopullista – ja tosin nörttiä – taistelua varten. Aiomme saada yksityiskohtaiset yksityiskohdat, joten jos haluat laajan yleiskatsauksen, suosittelemme katsomaan VPN-vertailutaulukkoamme.

Näin se menee alas. Aloitamme selostamalla, mikä on virtuaalinen yksityinen verkko ja miten se toimii, ja antaa sinulle joitain VPN: n käytön etuja. Sen jälkeen jatkamme kunkin luokan suosituimpia suosikkeja ja päätämme parhaimmalla VPN-kokonaisarvolla, samoin kuin parhaalla torrentin VPN: llä ja parhaalla ilmaisella VPN: llä..

Vuoden 2020 parhaat VPN-palveluntarjoajat

Kuinka VPN toimii?

VPN toimii

Jos olet uusi VPN-verkkojen maailmassa, suosittelemme tutustumaan VPN-oppaaseemme saadaksesi selville miten ne toimivat yksityiskohtaisesti. Annamme lyhyen kuvauksen tätä opasta varten.

Kun muodostat yhteyden Internetiin, IP-osoitteesi ja järjestelmätiedot lähetetään kunkin paketin mukana. Pyynnöt kulkevat Internet-palveluntarjoajasi DNS-palvelimien kautta ja reititetään pyytämiinsä verkkotunnuksiin. Tuona aikana hallitus ja verkoston snooperit voivat vakoilla yhteysasi ja kirjata siirrettäviä tietoja.

Kun saavut verkkosivustolle, lisää tiedonkeruuta tapahtuu. Kun kaikki on sanottu ja tehty, Internet-palveluntarjoajasi, hallituksesi ja linkittämäsi sivusto on nähnyt satoja tietopisteitä ja kirjannut ne.

VPN eliminoi sen. VPN-verkot tulevat sisään ensimmäisessä yhteydessä ja salaavat tiedot, jotka lähetät sille. Ennen kuin reititetään Internet-palveluntarjoajan kautta ja suurempaan Internetiin, VPN tekee nimettömäksi IP-osoitteesi ja selaimesi tiedot, jotta kukaan ei tiedä kuka olet tai missä olet.

Sen lisäksi, että VPN parantaa yksityisyyttäsi verkossa, se suojaa sinua. Salaamalla alkuperäisen yhteyden VPN varmistaa, että mikään verkkopohjainen hyökkäys ei vaikuta yhteyteen. Avoimet virrat ovat vaarassa, varsinkin jos ne eivät ole salattuja, joten VPN: n lisääminen ketjuun tekee yhteyden turvallisemmaksi..

VPN-verkot ovat hyödyllisiä moniin tarkoituksiin, lukuun ottamatta online-yksityisyyden suojaamista ja myös tietoturvan tarjoamista, jotka kuvaamme alla olevissa kohdissa.

VPN-rajoitukset

Ennen kuin tutustumme VPN: ien yksityiskohtiin, aion laittaa kaikki heidän korttinsa pöydälle. VPN: t auttavat sinua suojaamaan yksityisyyttäsi verkossa, mutta yksinkertaisesti ei ole maailmaa, jossa olet täysin tuntematon. Jos haluat olla kartan ulkopuolella, sinun on parasta löytää kaikkein syrjäisin alue ja elää yksinäisyyttä ilman Internet-yhteyttä.

Kuten nimettömässä selausoppaassamme mainitaan, todellinen nimettömyys on piipunäkö. Jopa parhaimpien VPN-verkkojen kanssa, joilla on selkeä asenne yksityisyyteen, on kirjauduttava tiettyihin yhteyden osa-alueisiin palvelun ylläpitämiseksi. Jos yhteydestäsi ei ole tietoja tietueesta, palvelua ei voi vianmäärityksessä tehdä, jos jokin menee pieleen.

Rekisteröityjen tietojen ei tarvitse olla henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Diagnostiikan käyttötietojen kirjaamisen ja myyntiin tarkoitettujen käyttäjän tietojen kirjaamisen välillä on ero.

Otetaan esimerkki ExpressVPN: stä. Olemme kiitollisia sen yksityisyydestä paitsi sen vahvan asenteen ylläpitämiseksi myös sen yksityisyyttä suojelevan sijainnin ja selkeän tietosuojakäytännön vuoksi. Silloinkin se kerää tietoja, mukaan lukien sovelluksesi versio, onnistuneet yhteydet ja siirrettyjen tietojen yhteenlaskettu summa.

Ei ole syytä ajatella, että kyse on “lokien pitämisestä”. “Ei lokit” -vaatimus merkitsee, että VPN-verkkoilla ei todellakaan ole mitään tallennettua tietoa, ja pelkästään se, että jotain on tallennettu, voi johtaa siihen, että heillä on kielteinen käsitys tietystä palveluntarjoajasta. Lokien olemassaolo ei tarkoita, että ne voivat tunnistaa käyttäjän tai vaarantaa yksityisyyden millään tavalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun väitämme, että lokit eivät ole, teemme niin vilpittömässä mielessä, että mitään tunnistettavaa tietoa ei ole tallennettu. Jaamme hiukset, joten ei ole epäilystäkään siitä, mitä laitat Internetissä. Olemme tutkineet tietosuojakäytäntöjä ja tehneet tutkimuksen, joten voit olla varma, että mitään merkityksellistä tietoa ei ole tallennettu.

VPN-tietosuoja

VPN-yksityisyys

VPN-verkkoihin liittyvä aihe on käyttäjän yksityisyys. Pidä siitä vai ei, verkkosivut ja valtion virastot ympäri maailmaa ovat tietoon nälkäisiä koneita, jotka haluavat tietää kaikki yksityiskohdat sinusta, olipa kyse sitten paremmasta räätälöinnistä sinulle tai tekemällä jotain tuhlampaa – vähemmistöraportti, kuka tahansa?

On todennäköistä, että useat yritykset ovat jo tallentaneet tietosi useisiin tietokantoihin. Kuitenkin, VPN voi auttaa sinua estämään verenvuodon. Käyttämällä yhtä, piilotat IP-osoitteesi ja metatiedot, jotka lähetetään kunkin verkkopyynnön yhteydessä. Kuten totesimme, VPN: t toimivat välittäjinä sinun ja verkkopalvelimen välillä, määrittämällä sinulle uuden IP-osoitteen ja sellaisenaan uuden sijainnin.

Joskus VPN: n käyttö korvaa tietyn tiedonkeruun muodon toisella. Vaikka jotkut palveluntarjoajat, kuten IPVanish, väittävät pitämättä mitään lokia, ovat kiinni sananlaskuhousuistaan. Voit oppia siitä IPVanish-arvosteluamme.

Jotkut operatiiviset tiedot on jälleen kirjauduttava sisään palvelun sujuvuuden varmistamiseksi, ja se on kunnossa. Mikä ei ole kunnossa, on käyttäjän tietojen kirjaaminen markkinointia tai myyntiä varten. Olemme tarkastaneet palveluntarjoajia varmistaaksemme, että suosituksissamme noudatetaan tiukimpia tietosuojastandardeja, joten jos se on sinulle huolenaihe, suosittelemme pitämään kiinni valintamme.

VPN: t ja sensuuri

Joskus se ei ole niin yksinkertaista kuin piilottaa henkilötietosi tietoon nälkäisiltä organisaatioilta tai Internet-palveluntarjoajalta. Asuinvalintasi mukaan sensuurilla voi olla suuri rooli valittaessa käyttää VPN: ää vai ei. Kun korvaat IP-osoitteesi toisella sijainnilla, voit ohittaa tiukimmatkin sensuurit ja käyttää Web-sisältöä ympäri maailmaa.

Internet-sensuurioppaamme kattaa viisi kuuluisinta maata, mutta joissakin muissakin on pienempi sensuurimuoto, joka vaikuttaa poliittiseen valtaan. Lisäksi, jos yrität puhua tuota valtaa vastaan, voit joutua sakkoihin, vankilaan tai jopa kuolemaan.

Valitettavasti on olemassa valtion tartunnan saaneita VPN: itä tämän ohjelman edistämiseksi – lue esimerkki BolehVPN-katsauksesta – joten palveluntarjoajan valitseminen, jonka pääkonttori sijaitsee paikassa, jolla on hyvät yksityisyyden suojalakit, on tärkeää.

VPN-suojaus

VPN-suojaus

VPN-tietoturva kattaa kaksi pääaihetta: salaustaso ja protokolla. VPN-yhteyskäytäntö määrittelee, miten yhteys tapahtuu, mitä salausta yhteys käyttää ja muita sekalaisia ​​tietoja sen luomiseen. Pidämme normaalisti kiinni OpenVPN: ssä, mutta voit oppia protokollien välisistä eroista VPN-protokollan erittelyssä.

Turvallisuudesta pääasiallinen huolenaihe on salaus. Lyhyesti sanottuna, salaus tekee lähettämäsi paketit lukukelvottomiksi jokaiselle, jolla ei ole oikeaa salausavainta. Salauskappaleemme kuvaus kertoo kuinka se toimii teknisellä tasolla, mutta se on olennaisesti mitä on suoritettu.

Salaamalla yhteytesi, VPN suojaa sinua verkon snoopilta ja tietoverkoilta. Kaikki salaus ei kuitenkaan ole tasavertainen, ja palveluntarjoajat, joilla on heikko infrastruktuuri, voivat vaarantaa yhteytesi. Lue esimerkki PureVPN-arvosteluista.

Jopa ne, jotka käyttävät erittäin vahvaa salausta, voivat olla vaarallisia. DNS-vuodot sekä WebRTC- ja IP-vuodot ovat huolestuttavia VPN-tietoturvan suhteen. Vaikka tunnelisi sinun ja VPN-palvelimen välillä saattaa olla muodostunut, DNS-pyynnöt, WebRTC-tiedot ja IP-osoitteesi voivat vuotaa, mikä johtaa VPN: n käytön tarkoituksen tehokkaaseen tuhoamiseen..

Parhaat VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa parasta salausa, vaan myös joustavia tunneleita, jotka eivät vuoda tietosi. Olemme testanneet kaikkia tarjoajia täällä varmistaaksemme, että mikään ei liuku halkeamien läpi.

Lisäksi valikoimamme tarjoavat tappikytkimen. Tappikytkin on kuin turvaverkko yhteydellesi. Jos olet ottanut sen käyttöön, VPN katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, estäen henkilökohtaisten tietojen virtaamista palvelimien välillä. On myös edistyneempiä tappokytkimiä, joista puhumme alla olevassa tietoturvaosassa.

VPN ja suoratoisto

VPN Netflix

Kaikissa korkean tason puheissa on helppo unohtaa yksinkertaisemmat asiat, joista VPN: t ovat hyödyllisiä. Suoratoisto on yksi heidän avainkäytöstään, koska niiden avulla pääset alueellisesti lukittuun sisältöön ja olette turvallisempia bingoitaessa.

Kun YouTube ja Netflix ansaitsevat enemmän rahaa, jakelumallit muuttuvat monimutkaisemmiksi. Esimerkiksi Annihilation – kirjoittajanne mukaan instant sci-fi-klassikko – julkaistiin Yhdysvaltain teattereissa, mutta julkaistiin yksinomaan Netflixin kautta Yhdysvalloissa ja Australiassa. Samoin Better Call Saulin neljäs kausi esitettiin AMC: ssä Yhdysvalloissa, kun taas uudet jaksot Isossa-Britanniassa esitettiin Netflixissä..

Jos käytät VPN-verkkoa, voit käyttää näitä yksinoikeudellisia ohjelmia ja elokuvia riippumatta siitä, missä olet, kunhan tiedät, missä ne ovat saatavilla. Jos olet Yhdysvalloissa, voit käyttää Ison-Britannian palvelinta suoratoistaa parempaa puhetta Sauliin ja australialaista palvelinta tuhoamaan tuhoamisen..

Suoratoistoyritykset eivät kuitenkaan ole tyhmiä. He ovat tietoisia VPN-verkoista ja niiden käytöstä tapana kiertää jakelulukkoja. Tärkeintä on suoratoistaa sisältöä tietämättä, että palveluntarjoaja käyttää VPN-verkkoa.

Testaamme jokaista tarkistamaamme palveluntarjoajaa neljän parhaan suoratoistoalustan kautta useilla palvelimilla varmistaaksemme, että he pääsevät käyttämään sinne tallennettua sisältöä. Valitettavasti kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät voi, joten muista pitää kiinni tämän oppaan suoratoistosuosituksista, jos se koskee sinua.

VPN ja Torrenting

Toinen syy käyttää VPN on torrenting. Nykyisen Digital Millennium Copyright Act -lakiin kohdistuvien torjuntaan liittyvät riskit ovat todelliset. Vaikka näin toimiminen voi johtaa vain Internet-palveluntarjoajan ilmoitukseen tietyissä maissa, toisissa se saattaa johtaa sakkoon tai vankilaan. Emme ole täällä myöntämässä tekijänoikeuksilla suojatun sisällön torjuntaa tai estä sitä, mutta sinun on käytettävä VPN: ää, jos aiot pirata.

Vertaistyyppinen liikenne, joka on mitä torrentia, kuluttaa kuitenkin paljon kaistanleveyttä, joten kaikki palveluntarjoajat eivät ole ystävällisiä sen suhteen. Tässä ei edes oteta huomioon tekijänoikeuksien loukkaamisen ilmeisiä kysymyksiä.

Kysymys laittomasta torrentista on sotkuinen, mutta et noudata lakia, jos varastat tekijänoikeuksien alaista materiaalia. VPN: n käyttö voi kuitenkin suojata sinua laillisilta toimilta. Kuten yksityisyydessä, IP-osoitteesi ja henkilöllisyytesi piilottaminen tarkoittaa, että kukaan ei voi tunnistaa kuka tekee mitä VPN-palvelimella, joten torrentista tulee reilua peliä.

Parhaiden VPN-palveluntarjoajien valitseminen

Kun otetaan huomioon kaikki VPN: n käytöt, on vaikea naulata, mikä on paras VPN. Olemme kuitenkin luoneet joitain kriteerejä ja valinneet kullekin luokalle kolme parasta tarjoajaamme, joten sinulla on idea siitä, mitä etsiä.

Helppokäyttöisyys

Joidenkin VPN-verkkojen käyttö on tunnetusti vaikeaa – lue esimerkki AirVPN-arvosteluista – joten niitä, jotka tarjoavat virtaviivaista kokemusta, ei pidä unohtaa. Hyvästä käytöstä esimerkkeissä olevissa VPN-verkoissa on tasapainotettu teho ja käytettävyys tinkimättä ydinominaisuuksista, joiden avulla voit mukauttaa kokemusta. Tutustu TunnelBear-arvosteluamme nähdäksesi, miltä yksinkertaistettu näyttää.

Estetiikkaa ei myöskään pitäisi alentaa. Jopa sellaiset palveluntarjoajat, joilla on yksinkertaisia ​​käyttöliittymiä, kuten Hide.me (lue Hide.me-arvostelu), jäävät parhaiden tarjoajien taakse, jos niiden käyttöliittymä ei näytä liian kuumalta. Löysimme toimittajat, joilla on terveen järjen muotoilu, helppo kassaprosessi ja runsaasti voimaa.

ExpressVPN

Mikään VPN ei yhdistä tehoa ja käytettävyyttä aivan kuten ExpressVPN, mikä tekee siitä loistavan valinnan Android- ja Mac-käyttäjille. Virtaviivainen käyttöliittymä mahdollistaa jopa kaikkein äärimmäisimpien tekofobien yhdistymisen. Tarjoaa silti riittävästi virtaa konepellin alla, jotta tinkerit voivat saada lelujaan. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain napsauttaa “Yhdistä”.

ExpressVPN-App-Connected

Mobiilityylisestä sovelluksesta huolimatta ExpressVPN: llä on paljon ominaisuuksia. Todelliset geeksit eivät ehkä kuitenkaan arvosta sen markkinoitavaa lähestymistapaa. Haluttu palvelin on helppo löytää, koska ExpressVPN erottaa sijainnit alueen ja maan mukaan, ja voit suorittaa nopean nopeustestauksen jokaiselle nähdäksesi mikä sopii sinulle.

CyberGhost

CyberGhostin aiemmalla iteraatiolla oli epätavallinen käyttökokemus, joka vei sen muutaman tapin alas oppimiskäyrän takia. Versio 7 on kuitenkin virtaviivaistanut käyttöliittymää säilyttäen samalla ominaisuudet, jotka erottavat CyberGhostin.

cyberghost-review-laajeni-ui

Ominaisuuksien runsaus tarkoittaa, että se ei ole aivan niin yksinkertainen kuin plug-and-play kuin ExpressVPN, mutta ohjelmiston asiantuntijat löytävät erinomaisen virran ja käytettävyyden tasapainon.

Kuten ExpressVPN, myös CyberGhostissa on älypuhelintyylinen käyttöliittymä, jolla on muutama painike. Yhdistääksesi sinun täytyy vain valita “kytke” -kytkin. Käyttöliittymää voidaan kuitenkin laajentaa. Sen avulla voit selata CyberGhostin erikoispalvelimia, määrittää automaatioasetuksia ja käyttää sen tarjoamia monia ominaisuuksia. Voit oppia siitä CyberGhost-arvosteluamme.

NordVPN

NordVPN käyttää jälleen toista lähestymistapaa. Se ei kuitenkaan tee asiasta käsiksi. Älypuhelimityylisen sovelluksen käytön sijasta NordVPN avautuu kartalla, joka näyttää kaikki palvelimen sijainnit. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita sijainti ja merkitä “kytke” -kytkin aloittaaksesi.

NordVPN-Main-Screen

Se on kuitenkin kolmannella sijalla, koska muu käyttöliittymä on vain kunnollista. Selaa sen ominaisuuksia ja kokoonpanovaihtoehtoja on sama kuin mikä tahansa muu VPN ja monimutkaisempi kuin ExpressVPN, ottaen huomioon kuinka monta asetusta on. Silti sen lähestymistapa palvelimen navigointiin ansaitsee sille pronssimitalin.

Nopeus

VPN-nopeus

Toisin kuin helppokäyttöisyys, nopeus on mitattavissa. Sukelluksemme nopeimpiin VPN-palveluntarjoajiin antoi käsityksen siitä, missä VPN: t olivat nopeita missä, ja tulokset yllättyivät meistä. Vaikka suurin valinta on edelleen ExpressVPN, kaksi muuta suositustamme eivät alun perin ilmestyneet.

Perustamme suosituksemme testiin, jotka suoritettiin 16 tarjoajalle, joiden OpenVPN ja AES 256-bittinen. Joillakin palveluntarjoajilla, kuten CyberGhost, on paljon parempia tuloksia muiden protokollien kanssa. OpenVPN AES 256-bittillä on standardi, jota etsimme, joten perustamme suosituksemme siihen.

ExpressVPN

Suosikkina täällä Cloudwards.net-sivustossa, voimme mielellämme todeta, että ExpressVPN on nopein ja johdonmukaisin testattu VPN. Testauskierrosten aikana NordVPN: n keskiarvo oli nopeampi, mutta sen epäjohdonmukainen suorituskyky estä meitä antamasta suositusta. Toisaalta ExpressVPN on kiviaines.

Se oli joustava kaikilla testaamillamme palvelimilla. Painotettu keskiarvo, joka suosi testauspaikkaamme Yhdysvalloissa, oli noin 70 prosenttia suojaamattomasta nopeudesta. Jos otamme vain huomioon Yhdysvalloissa, menetimme vain noin 20 prosenttia. Kaikkialla ExpressVPN säilytti myös alhaisen latenssin, joten se oli paras VPN pelaamiseen.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys yllätti meidät. Vaikka PIA-katsauksessamme tehdyt testauksemme osoittivat sen olevan nopea, oletelimme sen johtuvan siitä, että sillä on oletuksena alhainen salausaste. Viimeisimmässä testierässä havaitsimme, että näin ei ole. Vaikka salaus otetaan käyttöön, PIA on markkinoiden toiseksi nopein VPN.

Verrattuna ExpressVPN: ään, sen nopeudet Yhdysvalloissa olivat hitaampia, mutta se pystyi kuromaan kiinni kansainvälisesti. Kun painotettu keskiarvo laskettiin, se oli vain 5 megabittiä sekunnissa hitaampaa kuin ExpressVPN. Jos haluat nähdä, kuinka ne pinottuvat muille alueille, lue ensin ExpressVPN vs. PIA-vertailumme.

Astrill

Muut tarjoajat trumpaavat Astrillia usein – ja näet miksi Astrill-katsauksessa – mutta sillä oli hyvä esitys viimeisimmällä testauskierroksella. Sen painotettu keskiarvo oli suunnilleen sama kuin PIA: n, vetäen vain muita nopeimpia tarjoajiamme, AirVPN: tä ja TorGuardia (lue TorGuard-arvostelu).

Astrill tarjoaa kaksi patentoitua protokollaa ja molemmat ovat nopeampia kuin OpenVPN. Se on kuitenkin edelleen kolmannella sijalla hyvän, mutta heikentämättömän suorituskyvyn ja epäjohdonmukaisuuden vuoksi ExpressVPN: ään nähden..

turvallisuus

VPN-suojaus

Kaikki huippuluokan ja keskeisimmät VPN-verkot tarjoavat salaisen kastikkeen turvallisuuden suhteen: AES 256-bittinen OpenVPN: n kanssa. Tämän vuoksi on vaikea määrittää, mikä on “paras”, koska useimmat tarjoajat ovat samoissa kilpailuedellytyksissä salaus- ja protokollastandardien suhteen..

Pidämme tämän mielessä, jäljitimme kolme tarjoajaa, jotka ylittävät tietosi salaamisen. Tyypillisen VPN-tietoturvan lisäksi ne lisäävät turvaominaisuuksia, jotka voivat suojata sinua yrittäessä ohittaa sensuuria tai antaa sinulle vain mielenrauhan avaamalla selaimen.

NordVPN

NordVPN: llä on paljon suojausominaisuuksia, mikä tekee siitä helpon ensimmäisen valinnan. Huippuluokan salaus- ja protokolla-asetusten lisäksi se sisältää monia erikoispalvelimia. Tietoturvan kannalta kaksois hop -palvelimet ovat mielenkiintoisimpia, koska niiden avulla pääasiassa voit kaksinkertaistaa salauksen.

Sen mukana tulee myös CyberSec, joka on sisäänrakennettu haittaohjelma ja mainosten estävä työkalu. Useimmat VPN-mainosten estäjät ovat huonoja, mutta CyberSec on vaikuttava. Vaikka Cybersec ei korvaa parasta virustorjuntaohjelmistoa, se voi estää ärsyttäviä mainoksia tai estää sinua joutumasta bottiverkkoon. Lue mikä on botnet-opas oppiaksesi siitä.

TorGuard

TorGuard on erinomainen valinta VPN-tietoturvaan. Se ei tee mitään erityistä, mutta yhdistää huippuluokan tietoturvan mukautettavuuteen, joten se on loistava valinta tinkereille. On asetettu käyttämään OpenVPN: tä, kun AES 256-bittinen on tyhjä, mutta voit muuttaa käyttämääsi protokollaa ja salausa. Useimmat palveluntarjoajat sallivat vain avaimen koon muuttamisen.

Sen ulkopuolella TorGuardilla on hyödyllinen tapikytkin. Sen lisäksi, että työskentelet globaalisti yhteydelläsi, voit asettaa sen toimimaan tietyissä sovelluksissa. Voit esimerkiksi asettaa sen katkaisemaan yhteyden torrenting-asiakkaaseesi, jos VPN epäonnistuu pitämällä selaimesi yhteys ehjänä.

ExpressVPN

ExpressVPN: ssä on vakioturvaominaisuudet, jotka haluamme nähdä. Se sisältää tapikytkimen, mukana tulee 256-bittinen AES ja voi tukea OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP ja SSTP. Se on kuitenkin johdonmukaisuudestaan ​​turvallisuuden kannalta kolmas paikka.

Vaikka ExpressVPN onkin vakio tietoturva-asioissa, se on kaikkea muuta kuin vakautta. Testauksemme aikana, joka on jatkunut pitkään, koska monet Cloudwards.net-kirjoittajat käyttävät sitä, ExpressVPN ei ole koskaan vuotanut DNS-pyyntöä tai IP-osoitetta, ja muutamissa tapauksissa, joissa tappajakytkin laukaistiin, se katkaissi yhteyden välittömästi. Kaikki nämä näkökohdat auttoivat sitä tulemaan ensimmäiseksi parhaassa pilvitallennusosassa olevassa VPN: ssä.

yksityisyys

Tietosuoja on kiistanalainen kohta paljon VPN-ostajille. VPN-palveluntarjoajat esittävät paljon “ei lokit” -vaatimuksia, mikä tarkoittaa jotain, joka ei ole totta. Teimme likaisen työn löytääksemme palveluntarjoajia, joilla on selkeä asenne yksityisyyteen ja jotka eivät kirjaa mitään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaa.

Vaikka meillä on kolme suositusta, se ei tarkoita, että muut tässä oppaassa mainitut palveluntarjoajat pitävät lokit. Tietojemme mukaan mikään suosituksistamme ei toimi. Perustamme tämän osion enemmän palveluntarjoajien sijaintimaiden tietosuojalakeihin kuin mihinkään muuhun, mikä vähentää riskiä, ​​että henkilötiedot joutuvat väärään käsiin..

ExpressVPN

ExpressVPN on todistanut olevansa yksityisyyttä suojaava tarjoaja. Sen sijainti Britannian Neitsytsaaret on eräitä parhaimmista tietosuojalakeista maailmassa, ja ExpressVPN kantaa hallituksen suhtautumista VPN-palveluunsa.

ExpressVPN pitää operatiiviset tietueet vain tiedostossa. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja ei valvota eikä säilytetä järjestelmän muistissa, ei edes väliaikaisesti. Jos joku koputti ExpressVPN: n ovelle, mikä on epätodennäköistä, kun otetaan huomioon sen sijainti, henkilökunnan jäsenillä ei olisi mitään luovutettavaa, vaan tyhjä kiintolevy.

Mullvad

Mullvadilla on selkeä “hands-off” -lähestymistapa käyttäjätietojen suhteen. Sen lisäksi, että Mullvad on yksi harvoista palveluista, joka hyväksyy käteismaksun, se vaatii vain vähän tietoja sinusta. Sinulla ei tarvitse olla käyttäjänimeä, salasanaa tai maksutietoja. Mullvad ei tiedä mitään sinusta, joten se ei voi antaa mitään.

Rekisteröinnin sijasta Mullvad pyytää sinua luomaan tilinumero. Sitä käytät kirjautumiseen ja maksamaan lisää palveluita. Mullvad toimii periaatteella, että maksat haluamasi ajan, ja voit lisätä lisää milloin haluat. Se kääntää käsikirjoituksen yksityisyyteen tavalla, joka harvoilla muilla tarjoajilla on.

NordVPN

NordVPN: llä on myös selkeä kanta yksityisyyteen. Se ei pidä mitään sinusta kirjaa ja tuskin vaatii sinulta ensin tietoja. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoitteesi kirjautumisen yhteydessä. Sen sijainti Panamassa on myös lohduttavaa, koska sen ei tarvitse säilyttää käyttäjätietoja.

Lokit, jotka se pitää säilyttääkseen palvelun, pidetään minimissä. NordVPN tallentaa sähköpostiosoitteesi ja maksutietosi ilmeisiin tarkoituksiin ja seuraa analytiikkaa verkkosivustollaan. Sen ulkopuolella ei kuitenkaan ole mitään levyä. Nimesi, IP-osoitteesi ja sijaintisi eivät ole siellä.

Palvelimen sijainnit

VPN-verkon palvelimien määrästä on tullut mitta-ajattelukilpailu. Koolla ei kuitenkaan ole aina merkitystä. Suosituksiamme valittaessa otimme huomioon palvelinverkon koon ja mikä tärkeintä, sen leviämisen. Vain siksi, että yrityksellä on 5000 palvelinta, se ei tarkoita, että ne ovat hyödyllisissä paikoissa.

Pienet verkot eivät kuitenkaan ole hyvä asia. Tutustu VyprVPN-arvosteluumme nähdäksesi, kuinka tämä vahingoittaa palvelua.

Maailman suurten tiedotusvälineiden lisäksi etsimme verkkoja, joiden sijainnit ovat aliedustettuina VPN-markkinoilla. Erityisesti Afrikka, Lähi-itä ja suurin osa Aasiasta ovat VPN-verkkojen pimennysalueita, joten palveluntarjoajat, joilla on palvelimet kyseisissä paikoissa, vetivät eteenpäin.

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on teema, ja se on johdonmukaisuus. Huolimatta siitä, että sillä on laaja yli 3000 palvelimen verkko, se on ensisijainen, koska se toimii jatkuvasti eri paikoissa. Sillä on myös eksoottisia palvelinvaihtoehtoja, joten se ansaitsi siellä pisteitä.

ExpressVPN-Worldwide-sijainnit

Se on 148 paikassa, jokaisella on eri määrä palvelimia. ExpressVPN: n verkko kattaa 94 maata, mikä on useimpien kilpailijoiden vertaansa vailla. Se kattaa kaikki mantereen paitsi Antarktikset, kattavasti Aasiassa ja Afrikassa. Jotkut eksoottisten paikkojen palvelimet, kuten Vientiane tai Algier, ovat kuitenkin virtuaalisia, joten ole varovainen, jos olet huolissasi turvallisuudesta.

NordVPN

NordVPN tunnetaan massiivisesta palvelinverkostaan. Kirjoittamishetkellä sillä oli 5 196 palvelinta, mikä on luultavasti kaikkien VPN-verkkojen suurin palvelinverkko. Vaikka verkossa on paljon palvelimia, ne eivät ole yhtä hajaantuneita kuin ExpressVPN. Siitä huolimatta, että niitä on niin paljon, NordVPN on läsnä vain 60 maassa.

NordVPN-palvelin-Kartta

Sanomme “vain”, että se on huono asia, kun ei ole. Palvelinverkolla ei ole yhtä suurta leviämistä kuin ExpressVPN, mutta se on silti vaikuttava verrattuna mihinkään muuhun palveluntarjoajaan. Se voi kuitenkin olla vaikeaa jäljittää haluamaasi palvelinta. NordVPN luettelee vaihtoehdot, mutta ei tee selväksi, missä ne sijaitsevat tietyssä maassa.

HideMyAss

HideMyAssilla on ongelmia nopeuden ja yksityisyyden suhteen, mutta sen palvelinverkko on vaikuttava. Sillä on yli 280 sijaintia, joista valita yli 190 maassa. Verkossa on myös epätavallisia sijainteja, kuten Kap Verde, Falklandinsaaret ja Fidži.

HMA! ServerList

Edustusten osalta HideMyAss on alan johtava yritys. Tämä tarkoittaa, että vaihtoehtojen lajittelu voi kuitenkin olla vaikeaa. Onneksi se tarjoaa ”vapaustilan”, joka reitittää yhteytesi automaattisesti lähimmän maan läpi tiukalla sananvapauden lailla.

hinnoittelu

VPN-hinta

Kuten pahimmassa ilmaisessa VPN-oppaassamme näkyy, on syitä, miksi sinun pitäisi maksaa VPN: stä. Toisin sanoen, sinun ei pitäisi mennä rikki vain siksi, että sinun pitäisi maksaa. Sen lisäksi, että löysimme markkinoilta halvimmat VPN: t, etsimme palveluntarjoajia, jotka tarjoavat eniten vastinetta dollarillesi. Jos sinulla ei ole varaa VPN: ään, voit lukea alla olevan osan ilmaisesta suosituksestasi.

Hinta oli tärkein näkökohta, mutta otimme huomioon myös samanaikaisten yhteyksien lukumäärän, maksuvaihtoehdot ja palautusajan kullekin palveluntarjoajalle. Kolme parasta valintatapahtumamme ei vain pakota paljon arvoa, vaan antaa sinulle joustavuuden palaa tilauksesta.

Yksityinen Internet-yhteys

Parhaimman palveluntarjoajan valitseminen tälle jaksolle ei ollut helppoa, koska yhdellä palveluntarjoajalla voi olla alhaisempi kuukausikorko, mutta huonompi palautusaika, kun taas toisella voi olla päinvastainen. PIA: lla on kuitenkin paras arvo -suhde suunnitelmiensa välillä, joten se on erinomainen valinta tietosuojamuttereille budjetissa.

Kuukausittainen hinta on parempi kuin useimmat VPN: t, mutta huonompi kuin kaksi muuta valintaa. PIA sijoittuu ensisijaisesti vuosittaisten ja kaksivuotissuunnitelmiensa vuoksi, jotka ovat paljon halvempia kuin melkein kaikki muut käytettävissä olevat VPN: t. Suunnitelmissa on viisi samanaikaista yhteyttä, ja voit maksaa milloin tahansa haluamallasi tavalla, mukaan lukien bitcoin.

Vaikka PIA onkin paras arvo, se ei ole täydellinen. Se tarjoaa vain seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, joka on yksi lyhyimmistä jaksoista, joita olemme nähneet. Voit saada lisätietoja PIA-arvosteluistamme siitä, miksi mielestämme se on sen arvoista.

Mullvad

Mullvadilla on non-nonsensen -lähestymistapa hinnoitteluun. Sen palvelu maksaa 5,60 dollaria kuukaudessa ja voit ostaa niin paljon kuin haluat kerralla. Suunnitelmaan ei ole lisätty monivuotisia alennuksia tai lisäominaisuuksia. Hinta on mikä se on. Se tekee Mullvadista epätavallisen VPN-palveluntarjoajien ja ohjelmistoyritysten keskuudessa, mutta se erottaa tosiasiallisesti sen maksutavat.

Se vastaanottaa kylmää, kovaa rahaa. Voit lähettää Mullvadille tilisi numerolla minkä tahansa määrän rahaa missä tahansa valuutassa, ja se hyvittää tilisi niin paljon. Mullvad on esimerkki: jos lähetät 17 euroa, tilillesi hyvitetään 100 käyttöpäivää.

Mullvad on yhtä omituinen kuin viehättävä, ja sen virtaviivaisessa lähestymistavassa on paljon rakkautta. Voit oppia lisää Mullvad-arvosteluistamme tai kokeilla sitä kolmen tunnin rajoitetulla juoksulla.

SaferVPN

SaferVPN: llä ei ole PIA: n tai Mullvadin joustavuutta. Suunnitelmat tarjotaan yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi ilman mahdollisuutta maksaa kuukausittain. Vaikka SaferVPN onkin niukasti käteisellä kärsimättä, se on eräs alhaisimmista monivuotisista koroista, joita olemme nähneet. Lisäksi se tarjoaa kolmen vuoden suunnitelman, joka on harvinainen palveluntarjoajien keskuudessa.

30 päivän palautusikkuna ja 24 tunnin ilmainen kokeilu kompensoivat sen, että et voi maksaa kuukausittain. Et löydä kokeilua kotisivulta, mutta jos kysyt chat-edustajalta sitä, he tarjoavat URL-osoitteen, jolla voit rekisteröityä ja ladata sen. Voit saada lisätietoja SaferVPN-arvosteluistamme.

suoratoisto

VPN-suoratoisto

Yksi yleisimmistä VPN-käyttötavoista on ohittaa geoblokit, jotka streaming-alustat ovat asettaneet. Aggressiivisista markkinointiväitteistä huolimatta kaikki VPN: t eivät pysty voittamaan Netflix VPN-kieltoa. Suosituksemme ovat osoittaneet, että ne voivat ohittaa nämä rajoitukset ilman ongelmia.

Vaikka kolme suosituinta valintaamme ovat hyviä, suosittelemme lukemaan parhaan suoratoistoa varten tarkoitetun VPN: n ja Netflix-oppaiden parhaan VPN: n, jos haluat syvän sukelluksen tähän aiheeseen. Sen lisäksi, että pystyimme ohittamaan VPN-rajoitukset, etsimme streaming-erityisiä ominaisuuksia.

ExpressVPN

Jälleen kerran, ExpressVPN ei voita, koska se tarjoaa eniten suoratoistoominaisuuksia, vaan koska se on kaikkein joustavin. ExpressVPN voi ohittaa melkein minkä tahansa geoblokin mistä tahansa sijainnista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan liikkumisen kiihdyttäjille. Se on myös nopea, joten voit aina suoratoistaa teräväpiirtona tai parempana.

Sen lisäksi, että voitimme Netflix-oppaassamme, ExpressVPN otti kruunun parhaassa VPN: ssä BBC iPlayer -teoksessa. Siinä ei ole erillisiä palvelimia tai lisäominaisuuksia suoratoistoa varten, mutta palvelun muissa osissa näkyvä vankka suorituskyky loistaa myös suoratoistossa.

CyberGhost

Toisin kuin ExpressVPN, CyberGhostilla on osa rajapinnastaan ​​omistettu suoratoistoa varten. Versiossa 7 on erikoispalvelimet yli 50 suoratoistoalustalle, kaiken kanssa elokuvista musiikkiin. Jokainen palvelin on optimoitu tietylle alustalle sen sijainnin perusteella. Esimerkiksi Channel 4 on optimoitu Ison-Britannian palvelimelle ja Netflix on optimoitu Yhdysvalloille..

Testauksen aikana huomasimme, että voisit käyttää UK Channel 4 -palvelinta Netflixin suoratoistoon. Vaikka tämä vie jonkin verran taikuutta niille, jotka ovat vetäneet verhon takaisin, CyberGhostin lähestymistapa tekee ihmeitä aloittelijoille. VPN-palveluista tuntemattomilla ei ole kysymyksiä, mihin suoratoistoympäristöihin he pääsevät ja mitä palvelinta heidän tulisi käyttää.

NordVPN

NordVPN häntää aina ExpressVPN: n, ja se tosiasia on sama, kun kyse on suoratoistosta. Se voi ohittaa melkein minkä tahansa geoblokin, pääsyn Netflixiin, Huluun, Amazon Prime Videoon, BBC iPlayeriin ja muihin. Testauksen aikana pystyimme pääsemään niihin johdonmukaisesti, mutta nopeus vahingoitti kokemusta.

Se voi olla vankka suoratoistossa, mutta se ei ole vakaan nopeuden suhteen. NordVPN: n epäjohdonmukainen suorituskyky palvelimien välillä tarkoittaa, että vietät aikaa sijainnin jäljittämiseen käyttääksesi suoratoistoa. Siitä huolimatta NordVPN: n kyky ohittaa rajoitukset ansaitsee sille kolmannen sijan tälle osuudelle.

Paras VPN: ExpressVPN

Paras-VPN-expressvpn

Seitsemästä osastoltamme ExpressVPN ansaitsi paikan kuudessa niistä. Sen heikkous on hinnoittelu, joka ei ole niin paha verrattuna Hide.me- ja Astrill-palveluntarjoajiin. Vaikka ExpressVPN ei olekin kaikkein arvopainotteisin saatavilla oleva tarjoaja, se saa kaiken muun oikein. Se on nopea, turvallinen ja yksityisyyteen keskittynyt, joten se on paras VPN melkein mihin tahansa tehtävään.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Vaikka haluamme koirata ExpressVPN: tä sen hinnasta, se ei ole kauhea. Kuten minkä tahansa VPN: n kohdalla, sen kuukausikorko on, mutta vuotuinen korko on linjassa sen kanssa, mitä odotimme ylimmän hyllyn tarjoajalta. Ainoa asia, josta luoput, on pari samanaikaista yhteyttä.

Se, mitä saat, on yksi vakaisimmista saatavilla olevista VPN-kokemuksista. Mitä ExpressVPN kauppaa ominaisuuksilla, jotka se tasapainottaa. Rekisteröinnistä ensimmäiseen yhteyteesi, kaikki ExpressVPN: stä on sujuvaa ja joustavaa. Yleisesti ottaen sen palvelinverkko on nopea ja pystyy ohittamaan rajoitukset.

Se on yksi syy siihen, että kakku otettiin parhaissa VPN-palveluissa Kiinalle -oppaassa. ExpressVPN: n johdonmukaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan sensuurin ohittamiseksi, missä VPN-yhteyden pudotus voi merkitä suurta sakkoa tai jopa vankeutta. Testauksemme aikana sen tappajakytkin toimi harvoissa tapauksissa, joissa se laukaistiin ja tunnelistaan ​​ei koskaan vuotanut.

Lisäksi sillä on vahva asenne yksityisyyteen. ExpressVPN: n tietosuojakäytäntö on selkeä. Se ei kirjaa tietoja sinusta missään olosuhteissa, edes väliaikaisesti. Tiedät vain, että palvelimeen on kytketty ExpressVPN-käyttäjä ja joitain sekalaisia, tuntemattomia tietoja, kuten sovellusversio.

ExpressVPN: stä tulee kaikki peukalo ylös, ja voit oppia miksi ExpressVPN-arvosteluamme. Jos haluat mieluummin viettää aikaa sen kanssa, voit tehdä sen riskittömästi antamalla 30 päivän rahat takaisin -takuun..

Paras ilmainen VPN: Windscribe

Paras-VPN-for-torrenting-nordvpn

Paras ilmainen VPN-oppaamme menee syvälle aiheeseen, mutta käytettävissä ei ole monia vaihtoehtoja. Pyrimme keräämään jopa viisi palveluntarjoajaa, joilla oli ilmaisia ​​suunnitelmia, jotka eivät vaaranna yksityisyyttä, turvallisuutta tai nopeutta.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Toisin sanoen, on yksi palveluntarjoaja, joka ei vaaranna mitään. Windscribe on paras ilmainen suunnitelma, jonka olemme nähneet, ja sillä on useita vaihtoehtoja päivittää tulevaisuudessa maksulliseen järjestelyyn. Saat 10 Gt tiedonsiirtoa ja pääsyä rajalliseen palvelinverkkoon, mutta kaikki muut ominaisuudet ovat ennallaan. Tähän sisältyy Windscribe-palvelimen valikoima tietosuojatyökaluja selaimille ja sen URL-osoitin.

Vaikka 10 Gt: n tiedonsiirto tekee siitä jo parhaan ilmaisen VPN: n, päivitysmahdollisuudet edistävät sitä entisestään. Voit lisätä sijainteja ilmaiseen suunnitelmasi hintaan 1 dollari, ja jokainen uusi sijainti lisää vielä 10 Gt kuukausilimiitteihisi. Lisäksi, jos olet tyytyväinen rajoitettuun palvelinvalintaan, voit ostaa rajattoman datan vain 1 dollarilla.

Sen ulkopuolella, Windscribe ottaa muistiinpanoja “ilmainen pelata” -mallista, kun kyse on ilmaisesta suunnitelmastaan. Kanta on 10 Gt, mutta voit ansaita enemmän tietoja suorittamalla tiettyjä tehtäviä. Tweeting ansaitsee sinulle ylimääräisen 5 Gt, kun taas kriisivirran kaivosten ratkaiseminen voi ansaita jopa 10 Gt pysyvästi tai kuukauden palkkion ilmaiseksi.

Windscribe on harvinaisuus VPN-hinnoittelussa niin paljon, että se ansaitsee oman osionsa tässä oppaassa. Jos haluat oppia lisää, lue Windscribe-arvostelumme tai kirjaudu ilmaiseksi kokeiluversioon nähdäksesi miten pidät siitä.

Windscribe-logo

Windscribe-arvostelu

Alkaa 417 dollarista kuukaudessa
Ilmainen suunnitelma saatavilla Kaikki suunnitelmat

Käy Windscribe-sivustossa

Paras torrentin VPN: NordVPN

paras vapaa-VPN-windscribe

Paras torrent-oppaan VPN jakaa kaikki tarjoajat, jotka pidämme sitä sopivina, mutta NordVPN ottaa kultamitalin. Vaikka muut suosikkimme, kuten ExpressVPN ja CyberGhost, ovat samoja turvallisuuden suhteen, NordVPN reunustaa heidät erikoispalvelimilla P2P-yhteyksille..

Edellinen

Seuraava

P2P-palvelimet on suunniteltu torrentia varten, ja ne tarjoavat parannetun tietoturvan ja tiedonkulun näille nälkäisille yhteyksille. Jos olet erityisen huolissasi selville saamisesta, voit käyttää myös yhtä NordVPN: n double-hop-palvelimista. Tämä yhteysmenetelmä ohjaa sinut kahden VPN-palvelimen läpi, kaksinkertaistaen käytännössä turvallisuuden tason.

Kaikkea tätä tukevat NordVPN: n tiukat kirjautumattomuuskäytännöt ja useita kirjautumismenetelmiä. Voit käyttää poltin-sähköpostia ja maksaa myös bitcoinilla varmistaaksesi, että henkilökohtaisia ​​tietoja ei ole tallennettu.

NordVPN ei ole täydellinen, mutta se on lähellä. Voit oppia palvelun yksityiskohdat NordVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN-logo

NordVPN-arvostelu

Alkaa 349 dollarista kuukaudessa
Säästä 71% kaikista suunnitelmista

Käy NordVPN: ssä
30 päivän takuu

Lopulliset ajatukset

Uusi vuosi arvosteluja on takana ja ExpressVPN on edelleen paras VPN, jonka voit ostaa. Vaikka se on kallis, se tasapainottaa kaiken, mitä haluamme nähdä palveluntarjoajalta tavalla, jota kukaan muu ei tee. Se ei kuitenkaan välttämättä ole paras valinta sinulle, jos yrität säästää penniäkään tai et välitä sen virtaviivaisesta lähestymistavasta.

Pidämme myös paljon NordVPN: stä ja CyberGhostista. Molemmissa on laajennettu käyttöliittymä ja epätavalliset ominaisuudet. Jos yrität säästää rahaa, suosittelemme antamaan PIA: n tai Windscribe-palvelun.

Oletko samaa mieltä? Jos ei, mitä VPN: tä arvioisit parhaiten? Kerro meille miksi alla olevissa kommenteissa ja kuten aina, kiitos lukemisesta.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN-arvostelu

Alkaa 666 dollarista kuukaudessa
Säästä 49% kaikista suunnitelmista

Käy ExpressVPN: ssä
30 päivän takuu

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me