Vuoden 2020 paras ilmainen välityspalvelin: liikenteen reitittäminen, helppo tapa

Helpoin tapa piilottaa IP-osoitteesi, kun haluat esimerkiksi kiertää geoblokkeja, on käyttää välityspalvelinta. Välityspalvelin peittää IP-osoitteesi, numerot, jotka kertovat Internetille lähtöpaikasta omalla omalla, ja hämärtää vastaanottavaa palvelinta ajattelemaan, että olet muualla. Tässä artikkelissa autamme sinua huijaamaan sijaintiasi käyttämällä parhaita ilmaisia ​​välityspalvelimia, joita voimme löytää.


Huomaa kuitenkin, että sanoimme helpoin tapa piilottaa IP-osoitteesi, ei paras. Kuten selitämme VPN vs. välityspalvelin vs. Tor -artikkelissa, välityspalvelimet ovat luontaisesti epävarmoja, eikä niitä saa käyttää mihinkään muuhun kuin sijaintien väärentämiseen, mikä sinun kannattaa tehdä esimerkiksi silloin, kun yrität poistaa YouTubeen eston. koulussa tai poistamalla Youku Kiinan ulkopuolelta.

Jos yrität tehdä jotain olennaisempaa, kuten esimerkiksi purkautua pois suuresta palomuurista tai välttää tarkkailua, välityspalvelimen avulla voit piilottaa tekemäsi työn kuin piilopanssarien rakentaminen paperista. Se tuhlaa työtä, ja tulokset ovat tuskallisia.

VPN vs. välityspalvelin

Kuten osoitamme parhaimmassa Venäjän VPN: ssä ja parhaassa Iranissa olevassa VPN-artikkelissa, mainitsemme vain kaksi, jotkut maat eivät usko, että heidän kansalaisillaan on oikeus tehdä Internetissä mitä haluavat, ja ovat kehittäneet välityspalvelinta poistavan tekniikan, joka paljastaa sinut millisekunnissa. Tällöin sinun tulisi käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa välityspalvelimen sijaan.

Kuten selitämme VPN-tietoturvakappaleessamme, VPN ei vain väärentä IP-osoitetta, vaan siirtää liikenteesi uudelleen turvallisen tunnelin – salatun yhteyden – kautta palveluntarjoajan omistamaan omaan palvelimeen. Tämä on paljon turvallisempi tapa tehdä asioita, jotka todella piilottavat sinut uteliailta silmiltä.

Lisähaitta on, että VPN: t voivat tehdä toisen aseman, jota välityspalvelimet eivät voi: saada sinut suoratoistosivustoihin, kuten Netflixiin. Kuten selitämme Netflixin VPN-kieltoa käsittelevässä kappaleessamme, palvelu on vaikeuttanut huijaamaan sijaintiasi päästäksesi toisen maan versioon siitä. Harvat VPN: t voivat päästä sisään, puhumattakaan välityspalvelimista, mikä johtaa lähes aina välityspalvelimen virheeseen.

Parhaan ilmaisen välityspalvelimen valitseminen

Se ei tarkoita, että välityspalvelimet olisivat turhia. Ne ovat täydellisiä pääsyyn YouTube-kaltaisille verkkosivustoille ollessasi koulussa tai töissä, ja yleensä ne myös estävät Instagram-palvelun käytön. On parasta ajatella heitä pienempiä, heikompia VPN-sisaruksia. Ne eivät ole hyviä raskaille nostoille, mutta tekevät hienoja pienemmissäkin asioissa.

Voit käyttää sen sijaan yhtä parhaista ilmaisista VPN-palveluistamme, mutta välityspalvelimilla on ylösalaisuus, että niillä ei koskaan ole kaistanleveyden rajoituksia tai hidastaa nopeutta liikaa. Lisäksi suurin osa ilmaisista VPN-palveluista, joita mainostetaan Google- ja Apple-kaupoissa, ovat muuten vain kunnioitettuja välityspalvelimia. Toisin sanoen, jos päätät käyttää ilmaista VPN-palvelua ilmaisen välityspalvelimen kautta, lue luettelomme tai saatat päätyä huijauspalveluun, kuten Hola VPN: ään, joka orjuuttaa laitteesi robottiverkkoon.

Varoitukset syrjään, Cloudwards.net-tiimi sukellut välityspalvelimien maailmaan ja valitsi seuraavat palvelut nautinnoksi. Perustimme valintamme käyttömukavuuteen ja yhteyden nopeuteen, koska turvallisuusväitteet ja vastaavat eivät ole vain kuumaa ilmaa. Aloitetaan ilman enempää.

Parhaat ilmaiset välityspalvelimet

Testasimme 15 välityspalvelinta lukijoiden suositusten ja joidenkin harkittujen Google-hakujen perusteella. Pystyimme hylkäämään viisi välityspalvelinta heti rikkoutuneiden verkkosivustojen tai käsittämättömien ohjeiden takia, jolloin meillä oli 10 hakijaa. Välityspalvelimet puuttuvat, joten suosittelemme vain viittä ensimmäistä merkintää.

Paras ilmainen välityspalvelin: HideMyAss-välityspalvelin

Monet välityspalvelimista, jotka pystyimme testaamaan, ovat VPN-palveluiden omistuksessa, todennäköisesti piggybacking nykyisessä verkossa. Paras erä on HideMyAssin välityspalvelin, jota on nopea ja helppo käyttää. Se tarjoaa useita palvelimia ja suojausvaihtoehtoja, joihin kaikkiin pääsee helposti ja miellyttävästi. Se toimii myös salaman nopeudella, harvinaisuus valtakirjojen keskuudessa.

HideMyAss-proxy

Kun yhteys on muodostettu, osoiterivin “kokeile ilmaista VPN-painiketta” on melko näkyvä, mutta se on ilmaisen hinta. Toisen pienen niggin on jouduttava hyväksymään HideMyAssin tietosuojakäytäntö, joka ei ole liian kuuma. Lue koko HideMyAss-arvostelumme siitä yksityiskohtaisesti.

Piilota.välityspalvelin

Hide.me-välityspalvelin on myös laajennus yrityksen VPN-palveluun, josta emme olleet kovin vaikuttuneita kirjoittaessamme Hide.me-arvosteluamme. Sen ilmainen suunnitelma sijoittui kolmanneksi parhaimpien ilmaisten VPN-palveluidemme joukkoon, joten haluamme tarjota kunnollisen ilmaisen palvelun kuluttajille ilman käytettävissä olevia tuloja.

Hideme-proxy

Tämä omistautuminen näkyy myös valtakirjassa. Se on yksi parhaimmista, joita havaitsimme haun aikana, ja siinä on paljon käteviä suojausvaihtoehtoja ja jopa palvelimia. Se on vain kolme maata, mutta ainakin tiedät mihin olet yhteydessä. Se on myös nopea ja helppo käyttää, mutta se, että sinun on annettava täydellinen URL-osoite, vie kokemuksesta.

4everproxy

4everproxy on luettelon hienoin esitys. Verkkosivusto latautuu nopeasti ja antaa sinun valita palvelimen ja IP-osoitteen sijainnit, mikä tarkoittaa, että se todennäköisesti reitittää yhteyden kahdesti. Vaikka meillä on epäilyksiä siitä, kuinka hyvin se toimii, se toimi joillakin alueilla. Saimme espanjalaisen Google-sivun ja yhdysvaltalaisen YouTube-tarjouksen käytettäessä vastaavia palvelimia.

4everproxy-proxy

Se on myös nopea, toisinaan jopa latautuvan nopeammin kuin Hide.me tai HideMyAss. Toisin sanoen sen nopeus ei ollut yhdenmukainen, emmekä aina päässeet valitsemallemme verkkosivustolle. Kaiken kaikkiaan voisit kuitenkin tehdä paljon huonommin kuin 4everproxy.

Zend2

Zend2: n verkkosivusto on yksinkertainen, ja se tarjoaa vain osoitepalkin ja nopeat selitykset sen alla. Emme ole liian innoissamme siitä, että se asettaa VPN: t ja välityspalvelimet tasavertaiseen asemaan, mutta se on kunnollinen yhteenveto.

Zend2-proxy

Kun testimme Zend2: ta, kaikki verkkosivustot eivät toimineet ja rakensimme pienen kokoelman anteeksipyynnöllisiä viestejä. Toisin sanoen, kun se toimi, se oli toistaiseksi nopein välityspalvelin luettelossa, joten saattaa olla syytä tutkia sitä joissain tapauksissa.

ProxFree

ProxFree on mukava välityspalvelin, koska se antaa sinulle paljon enemmän valintoja kuin sen kilpailu. Voit esimerkiksi valita 11 palvelinpaikasta ja saman määrän IP-osoitteita. Verkkosivun osoiterivin alapuolella on myös useita vaihdetta, jotka auttavat nopeuttamaan verkkoselailukokemustasi tai optimoimaan sen muuten.

Proxfree-proxy

Messing kanssa, voimme ladata YouTube vaivattomasti, mutta meitä ärsytti, että meidän piti palata kotisivulle joka kerta, kun halusimme surffata uudelle verkkosivustolle. Yksi asia, josta emme pidä, oli kuitenkin se, että saimme 404, kun yritimme päästä ProxFree-käyttöehtojen sivulle.

Whoer Proxy

Whoer on uusi VPN-palvelu, joka näyttää tarjoavan välityspalvelimensa bonuksena, mutta ilmainen versio antaa sinulle pääsyn vain yhteen palvelimeen, ja se on Hollannissa. Välityspalvelimen maksaminen on typerää, koska voit saada VPN: n samasta rahasta, joten sijoitamme Whoerin matalaksi täällä, ellet tarvitse hollantilaista IP-osoitetta.

Whoer-proxy

Kuten useimmissa tämän sijoituksen palveluissa, Whoerin käyttö on kärsivällisyyttä. Verkkosivustojen lataaminen kestää ikuisesti, joten YouTuben käyttö on loppunut. Toinen tapa, jolla Whoer herättää epäilyksemme, on vain selaimen laajennus, joka helpottaa yrityksen toimia vilpillisessä mielessä ja kerätä tietojasi. Emme löytäneet todisteita siitä, mutta se on jotain pidettävä mielessä.

ProxySite.com

ProxySite.com näyttää hyvältä, kun käytät sitä ensin. Se toimii samalla osoitepalkilla, jota useimmat välityspalvelimet tekevät, mutta suuremmassa muodossa, ja siinä on selkeä palvelinvaihtopainike. Siinä on 25 palvelinta, jotka ovat hajallaan Yhdysvalloissa ja EU: ssa, mikä on hienoa, mutta sitä parannettaisiin, jos tietäisimme missä niillä massiivisilla alueilla palvelimet sijaitsevat..

Proxysite-proxy

Kuten sanoi, kun käytät ProxySite.com-sivustoa, olet todella pitkään odottanut. Yritimme useita pikalinkkejä osoiterivillä, mutta yhtään ei ladattu. Saimme juuri yläreunassa palkin, jossa on muutama tietoturvavaihtoehto ja mainos NordVPN: lle (lue NordVPN-arvostelu), joka osoittaa uskon, jonka ProxySite.com asettaa omaan palveluunsa, ja harmaan näytön, joka ei mennyt mihinkään.

Piilotettu välityspalvelin

Hidester tarjoaa VPN- ja välityspalvelupalveluita, mutta viettänyt muutaman minuutin sen kanssa, andimme inhotusta. Kaikkien hakupalkkiin kirjoitettujen verkkosivustojen lataaminen ikuisesti tapahtui, eikä YouTube latautunut ollenkaan, vaikka olisit antanut sille muutaman minuutin.

Hidester-proxy

Tämä kokemus sai meidät pelkäämään Hidesterin VPN: n tarkistamista, koska elämä on tarpeeksi vaikeaa ilman aliohjelmiston testaamista. Se sanoi, että se lopulta ilmestyy VPN-arvosteluissamme – olemme täydentäviä täällä Cloudwards.netissä – vain milloin tahansa pian.

KProxy

KProxy näyttää aluksi mukavalta. Verkkosivun asettelu on selkeä ja se lataa verkkosivustot nopeasti. Toinen katsaus osoittaa, että ongelmia on. Vaikka palvelimia on 10, siinä ei mainita niiden sijainteja. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole aavistustakaan missä surffaat, mikä on parhaiten ärsyttävää ja pahimmassa tapauksessa vaarallista.

Kproxy-proxy

Ne saattavat olla joillekin anteeksiannettavia syitä, mutta poikkeamme KProxy’n väitteestä, että sen palvelu on parempi kuin VPN: n, koska nämä protokollat ​​ovat “helppo estää ja hitaita”. Se ei ole totta ja surkea tapa karjata ihmisiä ostamaan KProksyn maksettuja suunnitelmia.

Anonymouse

Anonymouse on mielenkiintoinen palvelu siinä mielessä, että se selittää mitä se tekee ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä, kutsutaan sitä ainutlaatuiseksi. Annamme verkkosivun puhua puolestaan ​​alla olevassa kuvakaappauksessa.

Anonymouse-proxy

Vaikka tämä on reduktionistinen tapa selittää sen toiminta, luulemme sen tekevän. Mitä ei tehdä, on, että palvelu ei tue HTTPS: ää, mikä on elintärkeää tällä verkkorikollisuuden aikakaudella. Kun saat vihdoin verkkosivun toimimaan ilman sitä, se on hidas kuin helvetti, joten emme suosittele sen käyttöä. Arvaamme, että ”yahoo.com”: n käyttäminen esimerkkinä oli lahja, jonka Anonymouse ei ole ajankohtana.

Lopulliset ajatukset

Välityspalvelimien ei pitäisi olla tapa pitää itsesi turvassa verkossa, mutta ne ovat kätevä tapa kiertää yksinkertaisia ​​lohkoja, kuten koulun järjestelmänvalvojien asettamat ja muut vastaavat. Kuten yllä näet, useimmat valtakirjat ovat vain kauheita. Jos ne edes toimivat, ne ovat hitaita melassina, eikä ole mitään takeita siitä, että yhteytesi huijataan.

Mitä mieltä olette valtakirjoista? Kaipaisimmeko mitään testien aikana? Oletteko samaa mieltä kanssamme siitä, että VPN: t ovat paljon parempi vaihtoehto? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map