UK 2020: n paras VPN: Selaa Blightyltä

Miljoonat ihmiset ovat tunnettuja kuninkaallisesta perheestään, kuuluisista maamerkeistään ja jalkapalloistaan, joka etsii Yhdistynyttä kuningaskuntaa joka vuosi. Ei ole vain synkkä sää. Tietosuoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa on kasvava huolenaihe, joten vaikka laitat vain vetoa verkossa paikallisessa pubissa, on viisasta suojata itsesi parhaalla mahdollisella VPN-yhteydellä Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Missä tahansa oletkin, on hyvä idea käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Se suojaa sinua online-vaaroilta ja mahdollistaa pääsyn rajoitettuun sisältöön joutumatta jonottamaan jonoja. Vaikka geoblokit ovat tuskallisia, on muita syitä, joiden hyödyntämiseen sinun kannattaa käyttää, joten laita vedenkeitin päälle ja anna meidän selittää ne.

Paras VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle 2020

Sensuuri Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Vaikka joissakin maissa sensuuri on tiukkaa (lue esimerkki Kiinan suuresta palomuurista), Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset nauttivat ilmaisesta Internet-kokemuksesta vain muutamassa luokassa, jotka estetään.

Näihin luokkiin kuuluvat lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, ääriliikkeitä ja terrorismia edistävä sisältö sekä tekijänoikeuksia loukkaava sisältö. Välityspalvelinsivustot sisältyvät myös Internet-palveluntarjoajien estolistoihin. Valinnaisia ​​suodattimia on saatavana tiettyjen luokkien lasten suojelemiseksi, mutta myös laillinen sisältö jää usein kiinni.

Valvonta Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on joitain invasiivisimmista valvontajärjestelmistä maailmassa. Joukkotarkkailu on erityinen huolenaihe. Tiedustelupalvelut pystyvät kehittämään salaisia ​​ohjelmia käyttämällä porsaanreikiä laissa, jotka suojaavat niitä oikeudellisesta valvonnasta.

Vuonna 2013 Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston tiedottaja Edward Snowden paljasti Yhdysvaltojen ja muiden hallitusten, mukaan lukien Ison-Britannian hallituksen viestinnän päämaja, salaiset valvontakäytännöt..

GCHQ tekee tiivistä yhteistyötä NSA: n kanssa Tempora-nimisen ohjelman kanssa. Se seuraa puhelin- ja Internet-liikennettä ympäri maailmaa, mukaan lukien sähköpostit, selaushistorian ja Facebook-viestit, ja NSA: lla on pääsy tietokantaan.

GCHQ: lla oli teleyritysten avulla asennettu anturit Yhdistyneen kuningaskunnan merenalaisiin valokuitukaapeleihin. Koettimet sieppasivat kaapeleilla kuljetetun datan, mukaan lukien yksityiset viestit, joihin virastot pääsivät sitten. Tempora antaa Ison-Britannian kerätä miljoonia käyttäjien tietoja päivässä.

Vuoden 2016 tutkintavaltaa koskevassa laissa määritellään viranomaisten valvontavalta. Se hyväksyi tunkeutuvia joukkovalvontatoimenpiteitä, kuten viestinnän sieppaaminen, laitteiden häiriöt ja tietojen säilyttäminen. Toimittaja Ewan MacAskill kertoi, että säädöksellä esiteltiin länsimaailman kaikkein laajimmat valvontavoimat.

Myös Internet-yritysten vaatimuksia yhteistyöhön tutkimuksissa lisättiin, mukaan lukien määräykset poistaa suojaus salatusta viestinnästä tai tiedosta. Lisäksi valtion virastot voivat tarkastella Internet-historiaasi ilman oikeutta.

Huhtikuussa 2018 High Court katsoi, että tietyt tietojen säilyttämistä koskevan säädöksen osat olivat ristiriidassa EU: n oikeuden perusoikeuksien kanssa. Se totesi, että pääsy säilytettyihin tietoihin olisi rajoitettava vakaviin rikoksiin ja että sitä olisi valvottava.

Maaliskuussa 2018 paljastettiin, että brittiläinen analytiikkayritys Cambridge Analytica oli kerännyt laittomasti miljoonien Yhdysvaltain äänestäjien tietoja ja mahdollisesti vaikuttanut heihin kohdennettujen mainosten avulla. Facebook tunnetaan keräämällä ja myymällä ihmisten tietoja mainostajille, joten pidä tämä mielessä.

Iso-Britannia on myös osa Five Eyes -liittoa. Se on tiedustelukoalitio, johon kuuluvat Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti. Kyseisiä maita sitoo UKUSA-sopimus, jonka nojalla ne tekevät yhteistyötä keskenään ja jakavat valvonnan kautta kerättyjä tiedustelutietoja.

Sananvapaus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei ole kirjallista perustuslakia. Sen sijaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa on sääntöjä ja lakeja, joissa säädetään yksilöllisistä oikeuksista ja vapauksista. Vihapuhetta vastaan ​​on kuitenkin olemassa laajat lait. Vuonna 2017 hallitus ilmoitti suunnitelmasta perustaa kansallinen keskus, joka valvoo vihapuhetta ja nostaa syytteitä.

Julkisen järjestyksen lain viides pykälä rankaisee uhkaavia tai väärinkäyttäviä sanoja tai käyttäytymistä. Viestintälain 127 § rankaisee Internetin kautta lähetettyä törkeästi loukkaavaa viestintää. Molemmat tapaukset voidaan rangaista enintään kuuden kuukauden vankeudella ja rajoittamattomalla sakolla.

Haitallisen viestinnän lain ensimmäisen pykälän mukaan väärinkäyttävällä tai loukkaavalla sisällöllä kohdennetut henkilöt aiheuttavat ahdistusta tai ahdistusta, kosto porno mukaan lukien, rikos, josta rangaistus on kaksi vuotta vankeutta..

Terrorismilain mukaan julkistamalla terrorismin edistämistä koskevia lausuntoja voit päätyä vankeuteen ja sakkoon. Henkilöitä pidätetään usein viroista, jotka edistävät terrorismia, uhkaavat tai rotuun kohdistuvia väärinkäytöksiä.

Online-vaarat Isossa-Britanniassa

Petos ja hakkerointi taloudellisen hyödyn saamiseksi esiintyvät Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja kyberhyökkäykset ovat lisääntyneet. Lisäksi maailmanlaajuisella verkkohyökkäyksellä WannaCry oli merkittävä vaikutus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Se turmeli kansallista terveyspalvelua estämällä pääsyn potilaiden tapaustiedostoihin ja viivästyttämällä palveluja.

Et voi kertoa, mitä julkisessa langattomassa Wi-Fi: ssä on, joten jos aiot käyttää hotspot-palvelua, asenna VPN ja hyvä virustorjunta suojautuaksesi verkkorikollisuuksilta..

Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin torrentti on Yhdistyneessä kuningaskunnassa laitonta, ja monet torrent-sivustot ovat estettyjä. Verkon tekijänoikeuksia loukkaavat voivat saada varoituskirjeen Internet-palveluntarjoajalta. Teoreettisesti sinut voidaan nostaa syytteeseen, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan tekijänoikeusvarkauksien vastainen federaatio kohdistuu suurimmaksi osaksi laittomiin toimijoihin ja jakelijoihin.

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Yhdistyneelle kuningaskunnalle

VPN-verkot koostuvat monista ominaisuuksista, mutta jotkut niistä ovat merkittävämpiä kuin toiset. Voit valita vain yhden VPN-arvosteluistamme, mutta sinun tulisi varmistaa, että se on hyvä valinta ensin Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Kun kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus snooppaa, tarvitset VPN: n, jolla on erinomainen turvallisuus. Se auttaa sinua pysymään piilossa ja suojaamaan tietoverkoilta. Tietosuoja on myös tärkeä, ja se vahvistetaan kirjautumattomuuden periaatteella, mikä tarkoittaa, että aktiviteettiasi ei tallenneta.

VPN, jolla on hyvä palvelinverkko, on hyödyllinen. Mitä enemmän palvelimia on käytettävissä niin monissa paikoissa kuin mahdollista, sitä helpompaa on löytää sopiva palvelin. Jotta pääsy Yhdistyneeseen kuningaskuntaan rajoitettuihin verkkosivustoihin ja palveluihin, VPN: llä on oltava palvelimet siellä.

Nopeus on myös tärkeä, varsinkin jos aiot käyttää suoratoistopalveluita tai haluat torrentia. Jos valitset VPN: n, joka on liian hidas, odotat jatkuvasti sisällön lataamista. On myös hyvä idea varmistaa, että se pääsee haluamaasi suoratoistopalveluun ja että sillä on rajaton kaistaleveys.

Mihin laitteisiin se on yhteensopiva ja kuinka monta voit yhdistää yhdellä kertaa, voi vaikuttaa päätökseesi. Käyttäjäystävällisyys, asiakastuen laatu ja hinta ovat myös harkinnan arvoisia.

1. Ison-Britannian paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN on Cloudwards.net-sivuston suosikki ja sisältyy usein VPN-artikkeleihimme. Se tarjoaa erinomaisen palvelun erinomaisella tietoturvalla, joka on asetettu vakiona AES 256-bittiseen salaukseen. Tappikytkin on toimitettu ja käytössä oletuksena, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Sen turvallisuus on yksi syy siihen, miksi se on paras VPN myös pilvien tallennusta varten. Lisäksi on tiukka kieltäytymiskäytäntö, joten aktiviteetit pysyvät yksityisinä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko, joka kattaa 94 maata. Joitakin on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien Berkshire ja Lontoo Englannissa. Lisäksi Jerseyssä ja Mansaaressa on palvelimia, joita useimmat palveluntarjoajat eivät sisällä.

ExpressVPN on nopein VPN markkinoilla. Lisäksi, jos haluat suoratoistaa, tiedät mielelläni, että se sijoittui ensimmäiseksi streaming-parhaan VPN: n ja Netflix-oppaiden parhaan VPN: n joukossa. Se hyötyy myös rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja sallii torrentin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Se tukee Windowsia, macOS: ta, Linuxia, Androidia ja iOS: ää. Lisäksi sillä on selainlaajennukset Google Chromelle, Mozilla Firefoxille ja Safarille. Käyttöliittymää on helppo käyttää ja se on upea aloittelijoille. Voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, verkossa on kätevä tietokanta, joten voit yrittää korjata ne itse. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä tukipalvelun jäseneseen 24/7-live-chatin tai sähköpostin kautta. Suorat chatit vastaavat nopeimmin, mutta sähköposti on paras vaihtoehto, jos tarvitset lisää teknistä apua.

ExpressVPN on kallis valinta, etenkin kuukausittain. Säästät rahaa pitkällä aikavälillä valitsemalla pidemmän tilauksen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit varmistaa, että olet tyytyväinen siihen. Lue lisää ExpressVPN-arvosteluista.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle. Se on hieno palvelu, joka on verrattavissa ensimmäiseen valintaamme (lue ExpressVPN vs. NordVPN vertailu). Sillä on joitain parhaimmista saatavilla olevista tietoturvista kaksois hop-palvelimillaan, jotka salaavat yhteyden periaatteessa kahdesti. Sillä on tappakytkin ja myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa, ja 678 niistä on Isossa-Britanniassa. Sillä on hyvät nopeudet, mutta ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Palvelimien vaihtaminen on kuitenkin helppoa. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja se voi päästä suoratoistopalveluihin. NordVPN on paras VPN myös torrentia varten.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Voit asentaa sen helppokäyttöiset asiakkaat Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Asiakaspalvelun kannalta sillä on hyvä tietokanta, josta voi kääntyä pieniin asioihin. Tarjolla on myös 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suoraa chattia ja sähköpostitukea. Live chat on nopein reitti saada apua, mutta henkilökunta on hyödyllistä kumpaankin suuntaan.

NordVPN on vastinetta rahalle. Sillä on edullinen kuukausittainen hinta, ja pidemmät suunnitelmat ovat vielä paremmat lompakollesi. Sillä on 30 päivän palautusjakso, joka on tarpeeksi aikaa päättää, pidätkö siitä. Lue tarkat tiedot palvelusta NordVPN-arvosteluista.

3. CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä valinta Yhdistyneelle kuningaskunnalle. Sillä on suuri turvallisuus ja pysyvästi käytössä tappakytkin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Siellä on myös vakaa kirjautumattomuuskäytäntö.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on suuri palvelinverkko, mukaan lukien 309 palvelinta Isossa-Britanniassa. He sijaitsevat siellä kolmessa paikassa: Berkshiressä, Lontoossa ja Manchesterissa. CyberGhostissa on myös NoSpy-palvelimia, jotka sijaitsevat 14 silmän ulkopuolella, antaen sinulle paremman suojan hallituksen snoopingilta. Lue lisää tästä CyberGhost-katsauksessamme ja lue myös kuinka NordVPN vertaa CyberGhost-ohjelmaan.

Sen nopeudet ovat nopeat, mutta kuten NordVPN, ne voivat hidastua pitkiäkin matkoja. CyberGhost ei rajoita kaistanleveyttä ja se sallii torrentin. Lisäksi on hyvä päästä suoratoistopalveluihin ja loimme parhaan VPN: n BBC iPlayer -luetteloon.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Sen käyttöliittymää päivitettiin vasta kauan sitten, ja vaikka se onkin parempi, tottuminen voi viedä aikaa. Se ei kuitenkaan ole vaikea käyttää. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta kerrallaan, mikä on enemmän kuin kilpailijansa ja miksi se tuli toiseksi parhaassa useiden laitteiden VPN-kappaleessa.

Sillä on laaja tietokanta sekä 24/7-live-chat, joka on nopea, mutta jota käytetään parhaiten yksinkertaisiin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja teknisistä tiedoista, ota yhteyttä tukeen sähköpostitse.

CyberGhostin kuukausikorko ei ole suuri, mutta muut suunnitelmat ovat halpoja. Voit ottaa sen pyöräytykseen ilmaisella seitsemän päivän kokeiluversiolla Androidilla ja iOS: lla. Myös kaikilla alustoilla on rahat takaisin -takuu. Kuukausittainen suunnitelma antaa sinulle 14 päivää ja pidempi antaa sinulle 45 päivää.

4. AirVPN

Toinen palveluntarjoaja, jota voit käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on AirVPN. Sillä on suuri, muokattava tietoturva. Siinä ei ole sinänsä tappokytkintä, mutta siinä on ”verkkolukko”, joka estää yhteyden kautta yhteyden, ellei se kulje AirVPN: n kautta. Tappikytkin olisi aktiivinen vain, kun olet yhteydessä palvelimeen, mutta verkkolukko on aina päällä.

airvpn kirjautuminen

airvpn-palvelinluettelo

airvpn-nopeudet

airvpn-yleiset asetukset

airvpn-asiakasalue

Edellinen

Seuraava

AirVPN: llä on erinomainen tietosuojakäytäntö, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi.

Yli 200 palvelimella 20 maassa sillä ei ole suurta palvelinverkkoa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on kuitenkin 16 palvelinta, joten pääset käyttämään estettyä sisältöä. Sen nopeudet ovat epäjohdonmukaisia, mutta eivät huonoja, ja sen avulla voit torrent. Suoratoistossa se voi päästä joihinkin palveluihin, mutta se ei pysty ohittamaan Netflix-kieltoa.

Muita syitä, joista pidämme AirVPN

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Linuxin, Chrome-käyttöjärjestelmän, Androidin ja iOS: n kanssa. Käyttöliittymä on kuitenkin suunnattu kokeneille käyttäjille, joten aloittelijoille voi olla vaikeaa käyttää. Se sanoi, että se on hyvä, jos päivätty. Voit kytkeä enintään viisi laitetta kerrallaan.

Siellä on UKK-osio ja yhteisö, joka auttaa sinua pienissä ongelmissa. Suoraa keskustelua ei ole, joten jos tarvitset lisää apua, sinun on käytettävä ympäri vuorokauden käytettävissä olevaa sähköpostipalvelua..

Sen hinta on euroissa, mutta se ei ole huono hinta. Siellä on ilmainen kokeilu, mutta sinun on otettava yhteyttä AirVPN: ään ja pyydettävä sitä. Jos et halua vaivaa, voit kokeilla sitä kolmen päivän vaihtoehdolla, joka maksaa 1 euro (1,12 dollaria). AirVPN: llä ei ole hyvitysprosessia. Voit lukea lisää AirVPN-arvosteluistamme.

5. Tuulet

Viimeinen valintamme on Windscribe, jolla on puutteita, mutta joka on hyvä valinta joihinkin ominaisuuksiin. Sillä on hyvä tietoturva, joka on asetettu AES 256-bittiseen salaukseen, mutta voit muokata sitä. Siellä on tapinkytkin, mutta Windscribe kutsuu hämmentävästi sitä palomuuriksi.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Siinä on monia yksityisyysominaisuuksia, mutta jotkut tiedot on kirjautunut. Tietoilla ei kuitenkaan ole paljon arvoa, eikä niitä voida jäljittää sinuun. Halutessasi voit käyttää sähköpostiviestiä ja maksaa bitcoinilla ollaksesi todella nimettömiä.

Sen palvelinlevitys ei ole yhtä leveä kuin suurin osa muista valinnoistamme, mutta se kattaa 55 maata, myös Yhdistyneen kuningaskunnan. Windscribe tarjoaa ilmaisen suunnitelman, johon joitain sijainteja ei sisälly, mutta Yhdistynyt kuningaskunta on.

Sen nopeudet ovat hienoja useimpiin toimintoihin, kuten suoratoistoon ja torrenttiin, mutta kilpailijat ovat nopeampia. Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden maksulliseen versioon.

Jos valitset ilmaisen version, mutta et anna sähköpostiosoitettasi, saat 2 Gt. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, saat 10 Gt, joten on hyvä idea käyttää sähköpostiosoitetta. Voit myös lisätä rajaa, kuten luet Windscribe-arvosteluistamme. Jos lisäät sijainnin 1 dollarilla kuukaudessa, sinulle annetaan vielä 10 Gt.

Windscribe voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin, ja maksavilla käyttäjillä on pääsy sen Windflix-palvelimiin. Ne on rakennettu Netflixin suoratoistoa varten ja ovat saatavana tietyissä maissa, myös Isossa-Britanniassa.

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Voit käyttää Windscribe-versiota Windowsissa, macOSissa, Linuxissa, Androidissa ja iOS: issa. Sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, mikä sopii erinomaisesti aloittelijoille, mutta jos olet kokenut, voit harkita myös asetuksia.

Jos tarvitset apua, siellä on tietokanta, UKK, asennusoppaat ja Windscribe-alihakemisto. Voit myös käyttää live chat- tai sähköpostivaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä milloin tahansa. Live-chatia hallitsee Garry-niminen edustaja. Testauksen aikana havaitsimme sen kuitenkin olevan hyödyllistä.

Windscriptin kuukausittainen hinta on melko kallis, mutta voit säästää rahaa pidempiin suunnitelmiin. Ilmaista kokeilua ei ole, mutta se johtuu siitä, että voit testata sitä ilmaisella versiolla. Myöskään hyvityskäytäntöä ei ole, mutta jos otat yhteyttä Windscriptiin kolmen päivän kuluessa ostosta. se hyvittää sinulle.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Isossa-Britanniassa, ja toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan sopiva. Voit valita vain yhden parhaista VPN-palveluntarjoajistamme, mutta tarvitset sillä hyvää tietoturvaa ja yksityisyyttä sekä hyvää palvelinlevitystä, joka sisältää palvelimia Isossa-Britanniassa.

ExpressVPN on Yhdistyneen kuningaskunnan paras VPN, koska sillä on erinomainen turvallisuus ja yksityisyys. Lisäksi sillä on palvelimia Isossa-Britanniassa ja paikoissa, joita ei voi käyttää muiden VPN-verkkojen kanssa. Se on hyvä valinta myös suoratoistolle.

Jos epäilet, että olemme menettäneet jotain tai sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Isossa-Britanniassa, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me