UAE 2020: n paras VPN: rajoittamaton Internet Dubaista

Arabiemiirikunnat ovat kasvaneet nopeasti viimeisen 40 vuoden aikana ja tunnetaan hyvin Dubain kimaltelevista valoista. Miljoonat turistit käyvät vuosittain, ja koska tuloveroa ei ole, se on suosikki digitaalisten paimentolaisten keskuudessa. Lähes 80 prosenttia väestöstä käyttää Internetiä ja on todennäköistä, että käytät myös vierailusi aikana, joten sinun on käytettävä yhtä parhaista VPN-palveluistamme Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.


Toisin kuin muissa maissa, Internet-sensuuri ei ole liian ankaraa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (esimerkki kuinka huono se voi olla, lue artikkeli Kiinan suurella palomuurilla). Virtuaali yksityinen verkko auttaa sinua kuitenkin ohittamaan sen helposti.

Sen suodatuspolitiikat keskittyvät kulttuurisesti tai uskonnollisesti loukkaavaan sisältöön. Televiestinnän sääntelyviranomainen kehottaa Internet-palveluntarjoajia estämään kaiken terrorismiin, pornografiaan, treffiin, LGBT: hen ja rahapeleihin liittyvän sisällön.

Verkkosivustot, jotka sisältävät poliittista keskustelua, joka uhkaa hallitsevaa järjestystä, ja ne, jotka mainostavat laittomia huumeita, voidaan estää. Sisältö, joka muodostaa riskin Internet-käyttäjille, kuten hakkerointityökalut, vakoiluohjelmat ja tietojenkalastelusivustot, myös paheksutetaan..

Lehdistönvapaus on heikkoa ja valtion ylläpitämät uutissivustot kieltäytyvät usein käsittelemään kiistanalaisia ​​kysymyksiä. Kaikkia tiedotusvälineiden näkökohtia säätelee vuoden 1980 julkaisu- ja julkaisulaki, joka kieltää hallituksen kritiikin.

Toimittajat harjoittavat itsesensuuria seuratakseen hallituksen määräyksiä ja byrokratiaa. Ulkomaalaisilta toimittajilta evätään joskus maahantulo tai heidät karkotettiin näkemyksensä esittämisestä poliittisissa asioissa.

Verkkolainsäädäntö Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Verkkovapaus on vähentynyt useiden viimeaikaisten Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lakien takia, mukaan lukien tietoverkkorikollisuus ja syrjinnän vastaiset lait. Tietoverkkorikollisuutta koskevan lain tavoitteena on rangaistus niille, jotka osallistuvat tiettyihin online-toimintoihin, kuten esimerkiksi terrorismin verkkosivuston ylläpitämiseen tai vihan yllyttämiseen tähtäävään verkkosivustoon. Sitä muutettiin elokuussa 2018 sisällyttämällä ankarammat seuraamukset sääntöjä rikkoville.

Syrjinnän vastainen lainsäädäntö on voimassa terrorismin torjumiseksi hallitsemalla vihaa. Sitä on muutettu ajan myötä, ja sitä käytetään yleisesti estämään ilmaisunvapaus ylittämällä vihapuheet ja edistämällä väkivaltaa.

Henkilöitä pidätetään usein, ja heille voidaan määrätä mojoja sakkoja ja vankeusrangaistuksia vaarattomasta toiminnasta ja väkivallattomista mielipiteistä. Uskonnollisten symbolien loukkaamiseksi tai valtion ja sen päämiesten loukkaamiseksi pidettävät keskustelut ovat myös rangaistavia. Samankaltaisia ​​esimerkkejä löytyy parhaasta Singaporen VPN-artikkelistamme.

Syrjinnän vastainen laki varoittaa, että siinä voidaan tuomita rikoksentekijät jopa 10 vuoden vankeuteen. Tietoverkkorikollisuuslain rikkomisesta voidaan määrätä suuria sakkoja välillä 500 000 – 2 miljoonaa dirhamaa (140 000 – 540 000 dollaria), vankilaan tai molemmat..

Viranomaiset ovat toistuvasti varoittaneet ulkomaalaisia, että heidän on noudatettava maan lakeja. Verkkoaktivistit on vangittu ja sekä paikalliset että ulkomaalaiset on pidätetty sosiaalisen median viesteistä.

Vuonna 2018 ihminen todettiin syylliseksi käyttämään sosiaalista mediaa väärien tietojen julkaisemiseen Yhdistyneistä arabiemiirikunnista ja vihan edistämiseksi, mikä vahingoittaa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien mainetta. Hänet tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen ja sakotettiin miljoona miljoonalle dirhamille (270 000 dollaria) Yhdistyneiden arabiemiirikuntien loukkaamisesta. Ole vain tietoinen lähettämästäsi viesteistä.

Online-turvallisuus ja yksityisyys UAE: ssa

Toinen syy VPN-palvelun käyttöön on kyberrikoksen riski. Symantecin vuoden 2018 raportti osoittaa, että tietoverkkorikollisuus on lisääntynyt, ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sijoitus on kahdeksas maailmassa vuoden 2017 yhdeksänteen verrattuna. Thaimaan paras VPN näyttää toisen maan, jolla on korkea tietoverkkorikollisuus..

Lisäksi Norton Security Insights -raportti kertoi, että kyberrikolliset varastivat UAE: n uhreilta lähes 4 miljardia dirhamaa (1 miljardia dollaria) vuoden 2017 aikana. Tästä syystä on hyvä idea asentaa yksi parhaista viruksentorjuntaohjelmistoista..

Myös hallitus harjoittaa valvontaa.

“Olemme alkaneet tarkkailla kaikkia sosiaalisen median kanavia – kaikkia verkkosivustoja ja profiileja tarkkaillaan”, sanoi yksi TRA: n virkamies haastattelussa Dubaissa 7days-sanomalehdessä..

On myös ilmoitettu, että brittiläisen puolustusurakoitsijan BAE Systemsin tanskalainen tytäryhtiö myi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien viranomaisille valvontalaitteita.

Samanaikaisesti Abu Dhabi toi markkinoille Falcon Eye -tapahtuman vuonna 2016, joka on israelilaisten asentama siviilivalvontajärjestelmä. Lähi-idän silmän mukaan se antaa viranomaisille mahdollisuuden seurata jokaista henkilöä, mikä mahdollistaa työ-, sosiaalisten ja käyttäytymismallien kirjaamisen ja analysoinnin.

Aiemmin tänä vuonna Yhdistyneiden arabiemiirikuntien todettiin suorittavan tarkkailua muille hallituksille, militantteille, toimittajille ja ihmisoikeuksien puolustajille. Project Raven on entisten yhdysvaltalaisten tiedustelupalveluagenttien ryhmä, joka pystyy hyödyntämään kyma-asea Karmaa, joka voi tunkeutua iPhoneihin. Projektin uutiset tulivat tietoon vasta sen jälkeen, kun Raven alkoi vakoilla amerikkalaisia.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat eivät ole ainoat hallitukset, jotka harjoittavat tunkeilevaa valvontaa. Katso lisätietoja vain parhaasta Yhdysvaltain VPN: stä ja Ison-Britannian parhaasta VPN: stä.

Parhaat VPN: t UAE 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Dubaille

Dubain ja Abu Dhabin parhaan VPN: n valinnassa olisi otettava huomioon monet tekijät. Kun viranomaiset pitävät loukkaavana tai loukkaavana, on parasta varmistaa, ettet lähettä postia, jota voitaisiin katsoa tällä tavalla. Silti, mielenrauhan vuoksi, varmista, että valitset suojatun VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa hyvän salauksen.

Hyvä tietoturva varmistaa, että olet piilotettu, joten jos viranomaiset yrittävät jäljittää IP-osoitteesi takaisin sinulle, he näkevät vain verkon, johon käytit pääsyä. Se piilottaa sinut kaikenlaiselta valvonnalta ja online-poliisilta. Sisäinen sisäänrakennettu tap-kytkin on toinen hyvä ominaisuus. Se katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, pitäen sinut turvassa aina.

Yksityisyytesi on erillään turvallisuudesta ja yhtä tärkeä. Sinun on varmistettava, että palveluntarjoaja ei pidä lokit. Tämä tarkoittaa, että online-toiminnastasi ei tule tietoja, joten yritys ei voi toimittaa sitä, vaikka viranomaiset pyytäisivät.

Voit kiertää sensuuria valitsemalla palveluntarjoajan, jolla on monia palvelimia ympäri maailmaa. Maan ulkopuolella sijaitsevan palvelimen avulla pääset käyttämään kaikkea estettyä.

Tämä koskee myös geoblokkeja. Muodosta yhteys esimerkiksi Yhdysvaltojen palvelimeen ja pääset Yhdysvaltain Netflix-palveluun, vaikka se olisi vain siellä. Lue lisää ohjeesta kuinka katsoa Yhdysvaltain Netflix-teosta. Toisaalta, jos haluat käyttää sisältöä, jonka vain Yhdistyneiden arabiemiirikuntien asukkaat voivat nähdä, sinun on muodostettava yhteys siellä sijaitsevaan palvelimeen, joten varmista, että palveluntarjoajasi tarjoaa yhden.

Nopeus on toinen tärkeä ominaisuus, varsinkin jos suunnittelet suoratoistoa. Kukaan ei halua tuijota lastausnäyttöä. Jos suoratoistat tai lataat, sinun on myös varmistettava, että kaistanleveyden rajoituksia ei ole. Ilman sitä saavut tietyn rajan ja VPN-palvelu lopettaa toimintansa, jolloin sinut haavoittuvaiseksi.

Muita huomioitavia tekijöitä ovat käyttämäsi laitteet, jos palveluntarjoajalla on heille asiakas ja jos se on käyttäjäystävällinen. Asiakaspalvelun on myös oltava helppo ottaa yhteyttä, jos sinulla on ongelmia ja kustannukset voivat vaikuttaa päätökseesi.

Kaikkien näiden tekijöiden huomioon ottaen katsotaanpa parhaimpia virtuaalisia yksityisiä verkkoja käytettäväksi Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

1. Arabiemiirikuntien paras VPN: NordVPN

NordVPN on Cloudwards.net-sivuston suosikki, sijoittaen parhaaseen VPN-kappaleeseemme korkean tietoturvapalvelun ja monien ominaisuuksiensa vuoksi. Parhaan tietoturvan lisäksi sillä on valinnainen kaksois hop-salaus, joka tarjoaa paremman suojan yhteydellesi. Siellä on myös sisäänrakennettu tapikytkin mielenrauhaa varten.

Edellinen

Seuraava

Tietosuoja on tärkeä prioriteetti NordVPN: lle. Sillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten sinun ei tarvitse murehtia online-aktiviteettitiedoistasi. Lue koko NordVPN-arvosteluamme, miksi se on paras VPN Dubaille.

Siinä on yli 5000 palvelinta, jotka ovat hajallaan yli 60 maassa, mikä tarkoittaa, että sinulla ei pitäisi olla ongelmia yhteyden muodostamisessa sellaiseen, joka voi käyttää haluamaasi, mukaan lukien Netflix. Lisäksi Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa on seitsemän palvelinta rajoitetun sisällön suhteen.

Nopeudet ovat hyvät, mutta jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen, se voi hidastua. Se kuitenkin vaihtaa palvelimia nopeasti. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, joten voit suoratoistaa tai ladata niin paljon kuin haluat.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN on helppo asentaa ja asiakkaan asettelu on käyttäjäystävällinen. Sinulla ei ole mitään ongelmia löytää tarvitsemasi ja valita haluamasi palvelin on kävellä puistossa. Se tukee Windowsia ja macOSia, mobiilisovelluksia on saatavana Androidille ja iOSille. Se leikkasi myös parhaan VPN-verkon useille laitteille, koska se tarjoaa kuusi samanaikaista yhteyttä.

Asiakaspalvelu on hyödyllistä ja voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin tai sähköpostin kautta. Suosittelemme livekeskustelua saadaksesi nopeimman vastauksen. Siellä on myös kätevä tietokanta, jos haluat yrittää ratkaista ongelman ensin.

Myös NordVPN: llä on edullinen kuukausisuunnitelma, mutta jos kirjaudut pitkäaikaiseen suunnitelmaan, saat paljon enemmän säästöjä. Jos et halua tehdä sitoumusta, voit käyttää sen 30 päivän hyvitystä varmistaaksesi, että olet tyytyväinen ensin palveluun.

2. Yksityinen Internet-yhteys

Vaikka yksityisellä Internet-käytöllä ei ole kaikkien muiden palveluntarjoajien ominaisuuksia, se on silti hyvä valinta Yhdistyneille arabiemiirikunnille. Sillä on hyvä suojaus, mutta se on oletuksena asetettu 128-bittiseen AES-salaukseen. Voit asettaa sen manuaalisesti 256-bittiseen AES: iin, vaikka se hidastaa yhteyttäsi.

Kuten NordVPN: ssä, myös sisäänrakennettu tapikytkin pitää sinut turvassa, jos VPN lakkaa toimimasta ja lokit eivät ole.

PIA: n kattavuus ei ole yhtä hyvä kuin paras valinta, palvelimilla on vain 32 maata. Toisin sanoen, jos yksi päätavoitteistasi on pääsy Yhdysvaltain Netflixiin, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmaa, koska suurin osa sen palvelimista sijaitsee siellä. Siinä on myös 10 palvelinta Arabiemiirikunnissa, jos tarvitset sitä.

Yksi PIA: n parhaista ominaisuuksista on nopeus, mutta se johtuu siitä, että siinä on kevyempi salaus. Jos lisäät salausta, palvelu hidastuu, mutta se on silti kunnossa. Myöskään kaistanleveyden rajoituksia ei ole, joten virta pois.

Muita syitä, joista pidämme PIA

Asennus on helppoa, sillä asiakkaat ovat käytettävissä Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovellukset Androidille ja iOS: lle. Niitä on helppo käyttää ja yhdistää nopeasti. Palvelimien vaihtaminen on helppoa.

Asiakastuki vähentää PIA: ta. Se ei tarjoa suoraa chattia. Testasimme sähköpostitukea PIA-tarkistuksellemme, ja vaikka se oli hitaampaa, saatu vastaus oli perusteellinen. Käytettävissä on myös hyödyllinen tietokanta.

PIA oli kerran yksi halvimmista vaihtoehdoista, joilla oli suuri vastine rahalle. Sen hinnat ovat kuitenkin nousseet ja vuosisuunnitelma on kaksinkertaistunut. Se on silti hyvä palvelu ja sillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä ennen sitoutumista.

3. ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa erinomaisen palvelun, jolla on hyvä salaus AES 256-bitissä, jota voidaan lisätä, jos haluat. Mukana on myös tapinkytkin, joten sinun ei tarvitse huolehtia paljastumisesta, jos VPN epäonnistuu ja palvelu ei pidä lokit.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko 94 maassa, joten löydettyjen lohkojen kiertämiseen on paljon. Sitä ei kuitenkaan ole Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joten sinun on etsittävä sitä muualta.

ExpressVPN on edelleen viiden parhaan joukossa erinomaisen monipuolisen palvelunsa ansiosta. Lisäksi, jos suoratoisto on asialistalla, voit mieluummin tarjota palveluntarjoajan. Se oli paras streaming VPN -sovellus ja Netflix-kappaleiden paras VPN.

Nopeudet eivät myöskään ole ongelma, koska se on yksi nopeimmista VPN-verkoista, eikä kaistanleveysrajoja ole. Sen palvelinvaihtoaika on kuitenkin hidas. Lue lisää tästä upeasta palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on hyvä valinta ihmisille, jotka haluavat jotain, joka vain toimii. Se tekee melkein kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, mikä on helppoa. Se voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Se on iPhonen paras VPN, joten voit luokitella sen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien parhaaksi VPN: ksi iPhonelle.

Asiakastuella ei ole nopeinta vastausaikaa, mutta se tarjoaa livekeskustelua 24/7. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, jos haluat ja henkilökunta on avulias ja ystävällinen. Siellä on myös kätevä tietokanta.

ExpressVPN on melko kallis verrattuna muihin palveluntarjoajiin, mutta se on sen arvoinen saamasi palvelun laadun vuoksi. Kuten muutkin, säästät rahaa tilaamalla pidemmällä aikavälillä. Hyödynnä 30 päivän rahat takaisin -takuu ja katso jos pidät siitä.

4. VyprVPN

VyprVPN: n turvallisuus on hyvä ja Chameleon-protokolla tukee sitä. Palvelussa on myös muokattava tap-kytkin varmistaaksesi, että olet suojattu, jos yhteys epäonnistuu. Lokia ei pidetä, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi. Lue lisää VyprVPN-arvosteluamme.

VyprVPN-palvelin-valinta

Vaikka siinä ei ole niin monta palvelinta kuin muilla valinnoillamme, sillä on tarpeeksi jakelu yli 60 maassa sisällytettäväksi. Lisäksi sillä on palvelimia Dubaissa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää UAE-sisältöä halutessasi. Nopeudet eivät kuulu VyprVPN: n parhaisiin ominaisuuksiin, koska ne voivat olla hitaita.

Se ei silti ole huono eikä sinun tarvitse huolehtia kaistanleveyden rajoituksista.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Pöytätietokoneet ovat saatavana Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovellukset Androidille ja iOS: lle. Pöytätietokoneversio voi olla tekemistä päivityksen kanssa, mutta asennus on helppoa ja voit muodostaa yhteyden muutamassa minuutissa.

Verkossa on kätevä UKK-osio, joten jos ilmenee ongelmia, voit käydä niitä itse. Voit myös puhua asiakastukeen live-chatin kautta tai lähettää heille sähköpostia. Suosittelemme jälkimmäistä, jos ongelmasi on luonteeltaan teknistä, koska saat tarkemman vastauksen.

VyprVPN-kotisivu

VyprVPN on edullinen kuukausimaksulla, mutta saat paremman arvon pidemmällä suunnitelmalla. Sillä on 30 päivän palautusjakso, jonka pitäisi olla riittävä aika päättää, pidätkö siitä.

5. TorGuard

Vaikka TorGuard on hyvä vaihtoehto, TorGuard tulee viimeiseksi. Se tarjoaa hyvän turvallisuuden, ja saatat mieluummin sitä, jos haluat harkita. Se on muokattavissa erilaisilla protokollilla, joista voit valita. Lisäksi siinä on tappikytkin, eikä se pidä online-aktiviteettien lokit.

torguardclientarea

TorGuard tarjoaa runsaasti palvelimia 55 maassa, mukaan lukien jotkut Dubaissa, joten voit käyttää sisältöä sieltä. Se antaa kuitenkin itsensä alas, koska se ei ole hyvä kiertämään joitain geoblokkeja. Jos suoratoisto on päätoiminta, sinun on pidettävä se mielessä.

Se antaa sinulle mahdollisuuden saada omistettu IP-osoite haluamaasi sijaintiin, mutta lisämaksusta. On kuitenkin käytännössä taattu toimivan. Nopeudet voivat vaihdella, mutta ne ovat kunnossa, eikä kaistanleveysrajoituksista ole huolta.

Voit lukea lisää TorGuard-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Windows- ja macOS-tietokoneiden työasemaohjelmat ovat saatavilla ja helppokäyttöisiä. On myös sovelluksia Androidille ja iOS: lle, mutta niiden asettaminen voi olla tuskaa. Palvelimen valinta, johon haluat muodostaa yhteyden, on helppoa.

Tuki on saatavana online-oppaiden ja foorumin avulla, joiden avulla voit korjata ongelmat itse. Pikakeskustelu on saatavana, mutta sitä tarjotaan LiveChat-nimisen yrityksen kautta. Tiedot ovat rajalliset, joten jos ongelmasi on monimutkainen, sinun on parempi käyttää sähköpostijärjestelmää.

TorGuard-kotisivu 2017

TorGuard tarjoaa useita palveluita, joissa on valikoima kestoja. Vuotuinen suunnitelma antaa sinulle parhaan vastineen ja tekee kuukausikustannuksista korkeat. Kokonaishintasi riippuu siitä, lisäätkö mitään lisäominaisuuksia. Jos haluat tarkistaa palvelun ensin, se tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti olemme auttaneet sinua päättämään, mikä VPN-arvostelujemme tarjoaja on paras Yhdistyneille Arabiemiirikunnille. Olitpa turisti tai asukas, suosittelemme sen käyttämistä. 

Mene sellaisen VPN-palvelun kanssa, jolla on runsaasti palvelimia ohittaaksesi Yhdysvaltojen lohkot ja sijainnit, jotta pääset käyttämään Yhdysvaltain Netflixiä ja Yhdistyneitä arabiemiirikuntia siihen rajoitetun sisällön suhteen. Nopean palvelun valitseminen ilman kaistanleveyden rajoituksia on hyödyllistä, samoin kuin turvallisuutesi. Haluat hyvän tietoturvan, jolla on myös tappauskytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö.

NordVPN on paras VPN Yhdistyneille arabiemiirikunnille huippuluokan tietoturvansa ja suuren palvelinverkonsa kanssa, myös Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa. Lisäksi se vie sinut Yhdysvaltain Netflixiin. Jos olet käyttänyt VPN: ää Arabiemiirikunnissa aiemmin, kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Miksei katsomaan VPN-arkistoamme myös täällä ollessasi? Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map