Turkin 2020 paras VPN

Muinaisilla monumenteillaan, kauniilla maisemillaan ja vilkkaalla kulttuurillaan Turkissa on paljon nähtävää ja nähtävää. Laiskaatteko rannalla tai vaeltelette raunioiden läpi, haluat todennäköisesti saada verkkoon loman aikana. Turvallisin tapa tehdä se on yhden parhaimmista Turkki-VPN-palveluistamme.


Riippumatta siitä, missä olet, on fiksu käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Se suojaa sinua online-vaaroilta ja Internetin rajoituksilta, kuten sensuurilta. Tsensuuri on yleistä monissa maissa, mutta joissakin huonompi kuin toisissa (katso Kiinaa käsittelevää artikkeliamme parempaa katsomusta varten).

Sensuuri Turkissa

Turkin hallitus voi saada Internet-palveluntarjoajat käyttämään avainsanoja estääkseen tietyn sisällön verkkosivustot. Engelliweb havaitsi, että yli 114 000 verkkosivustoa ei ollut käytettävissä marraskuussa 2016, mikä on enemmän kuin vuonna 2013 löytyneet 40 000 verkkosivustoa..

Monet lohkot ovat sisältöä, jota pidetään säädytöntä. Tähän sisältyy verkkosivustoja, joilla on joitain seksuaalisia avainsanoja, mikä tarkoittaa, että myös LGBT-yhteisöön liittyvän sisällön käyttäjät voivat estää. Myös mitä tahansa, jota pidetään islamin loukkaavana tai ateismin edistäjänä, voidaan rajoittaa.

Vuonna 2017 Wikipediaa estettiin estämään ihmisiä pääsemästä Syyrian sodan artikkeleihin. Oikeus- ja kehityspuolueita (AK Parti) kritisoiva sisältö voidaan mustalle listalle ja uutisverkkosivut voivat myös jäädä verkkoon.

Sosiaalisen median ja viestinnän sovellukset, kuten WhatsApp, Twitter, Facebook ja YouTube, on estetty tai kuristettu. Viranomaiset voivat myös pyytää, että alustat poistavat törkeäksi katsomansa sisällön.

Laki Internet-julkaisujen sääntelystä ja tällaisen julkaisemisen aiheuttamien rikosten torjunnasta – kyllä, se todella on sen nimi – säätelee verkkosisällön estämistä ja poistamista. Sitä kutsutaan myös laki nro 5651, se annettiin vuonna 2007 lasten suojelemiseksi ja laittoman ja haitallisen aineiston pääsyn estämiseksi.

Sitä on muutettu useita kertoja sensuurin alueiden laajentamiseksi. Lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, huumeisiin, prostituutioon, vaarallisiin aineisiin, säädyllisyyteen, uhkapeleihin, itsemurhaan ja Turkin tasavallan perustajaan kohdistuviin rikoksiin liittyvä sisältö voidaan estää.

Muita sensuurin perusteita ovat “puolustaa oikeutta elämään, turvata omaisuutta, varmistaa kansallinen turvallisuus ja yleinen järjestys, estää rikollisuus tai suojella kansanterveyttä”. Kun sisältö on päätetty estää, Internet-palveluntarjoajien on noudatettava tilausta neljän tunnin kuluessa tai heille on määrättävä suuri sakko.

Tietotekniikka- ja viestintäviranomainen esitteli lisäksi suodatusjärjestelmän, jonka on tarkoitus suojata käyttäjiä, erityisesti alaikäisiä, sopimattomalta sisällöltä. Internet-palveluntarjoajien on tarjottava se asiakkaille, mutta se on valinnainen. Sitä vastoin sitä on syytetty sensuurin takaovesta estettyjen avainsanojen laajuuden takia.

Sinun pitäisi myös tietää ennen lähtöä, että monet VPN-verkkosivustot on estetty hetkeksi ja vuonna 2018 paljastettiin uusi kielto. Jos kyse on vain verkkosivustosta, asenna VPN etukäteen.

Online-puhe Turkissa

puhe kalkkunassa

Turkin perustuslaki tarjoaa suojaa ilmaisunvapaudelle sanomalla, että jokaisella on oikeus ilmaista ja levittää ajatuksiaan tai mielipiteitään puheella, kirjallisesti tai muiden tiedotusvälineiden välityksellä..

Vaikka verkossa tapahtuvaa toimintaa ei ole kriminalisoitu, osia rikoslain, terrorismin vastaisia ​​lakeja ja muuta lakia sovelletaan verkossa ja offline-tilassa. Esimerkiksi perustuslain 26 artikla on laaja ja sitä voidaan käyttää syyttämään ihmisiä kunnianloukkauksesta.

Turkin rikoslain 125 ja 299 §: ssä säädetään kunnianloukkauksesta laitonta ja rangaistavaa enintään kahden vuoden vankeuteen tai sakkoon. Ratchet että virkamiehen, sotilas- tai muun viranomaisen kunnianloukkaus ja tuomio kasvaa.

EU on kritisoinut Turkin terrorismin vastaisia ​​lakeja, joiden mukaan niiden määritelmä “terrorista” on liian laaja ja sitä on kavennettava estääkseen toimittajia tarpeettomilta syytteiltä “terrorin propagandan” julkaisemisesta.

Monet ovat vain kritisoineet hallitusta, eikä heillä ole mitään yhteyksiä terrorismiin. Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin loukkaamiseksi on aloitettu yli 1800 tapausta, joista osa on toimittajia, piirrettyjä ja teini-ikäisiä vastaan. Tuomitut joutuvat jopa viiden vuoden vankeuteen.

Useita on pidätetty ja syytetty sosiaalisen median viesteistä kunnianloukkauksesta tai terroristijärjestön propagandan jakamisesta, ja jotkut on lähetetty vankilaan. Esimerkiksi toimittaja Hayri Tunc sai kaksi vuotta vankeutta tweetidestä, Facebook-viesteistä ja YouTube-videoista, joita pidettiin terroristien propagandana sekä rikoksen yllyttämisessä ja ylistämisessä.

Yliopisto-opiskelija Gizem Yerik tuomittiin neljäksi vuodeksi ja kahdeksan kuukauteen vankeuteen presidentin loukkaamisesta ja terroristipropagandan levittämisestä Twitteriin. Monia ihmisiä vastaan ​​on tehty rikosvalituksia presidentti Erdoganin loukkaamisesta, joten sinun on oltava varovainen online-postituksen suhteen..

Yksityisyys ja valvonta Turkissa

Vaikka Turkin perustuslain tavoitteena on taata yksityisyys, salausvälineiden käyttöä rajoitetaan. Viestintäsovellus ByLock on laajalti saatavissa monissa maissa, mutta hallitus väitti, että Gulen-liikkeen jäsenet käyttivät sitä ja pidättivät tuhansia Turkin kansalaisia, joilla oli se.

Valvonta on kiihtynyt vallankaappausyrityksen jälkeen vuonna 2016, ja kymmeniä tuhansia sosiaalisen median tilejä on seurattu sen jälkeen.

Monet kansalaiset epäilivät hallituksen suorittavan tarkkailua ja vuotaneet sähköpostit vahvistivat huolensa, kun he paljastivat valvontaohjelmistoyrityksen Hacking Teamin ja siviilipoliisin turvallisuuspääosaston välillä. He osoittivat, että GDS oli maksanut 600 000 dollaria hakkerointiryhmälle kesäkuusta 2011 marraskuuhun 2014.

Lisäksi valtion tiedustelupalvelusta ja kansallisesta tiedustelupalvelusta annetun lain muuttamisesta annetulla lailla viranomaiset voivat käyttää viestintätietoja ilman tuomioistuimen päätöstä. Julkisten ja yksityisten elinten on toimitettava tietoja, jos niitä pyydetään, ja sen tekemättä jättäminen voi johtaa vankeuteen.

Laki nro 5651 vaatii isännöinti- ja käyttöpalvelujen tarjoajia säilyttämään liikennetiedot yhden vuoden ja arkistoimaan tiedot aikaleimalla. Niiden on autettava ICTA: ta Internet-liikenteen seurannassa.

Lisäksi matkapuhelinten ostaminen nimettömästi on kielletty. Ostajien on toimitettava virallinen henkilöllisyystodistus, ja jos puhelin tuodaan, sen on oltava rekisteröity 60 päivän kuluessa. Ne, jotka eivät ole, suljetaan verkkoista.

Turkin 2020 paras VPN

Mikä tekee VPN: stä Turkin parhaimman

Monilla parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme on samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta jotkut ovat sopivampia kuin toiset tietyissä maissa. Turkin osalta haluat valita yhden, jolla on hyvä turvallisuus. Se piilottaa sinut valvontayrityksiltä ja online-poliisilta. Tätä varten tarvitaan tapinkytkin, joka pitää sinut suojattuna katkaisemalla yhteyden, jos VPN epäonnistuu.

Tietosuoja on yhtä tärkeä, joten palveluntarjoajalla tulisi olla tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, jotta online-toiminnot pysyvät salassa.

Suuri palvelinverkko helpottaa sensuurin ja geoblokkien ohittamista. Lisäksi, jos haluat käyttää Turkkiin rajoitettua sisältöä, sinun on valittava palveluntarjoaja, jolla on siellä palvelimia.

Nopeat nopeudet estävät sinua tarkkailemasta latausnäyttöjä. Rajoittamaton kaistaleveys antaa sinun suoratoistaa ja ladata niin paljon kuin haluat ilman huolta. Jos suoratoisto on asialistalla, paras VPN for Netflix -teos voi olla hyödyllinen.

Haluat ehkä harkita myös sellaisia ​​tekijöitä kuin sen helppokäyttöisyys, mitä laitteita se tukee, asiakaspalvelun laatu ja sopiiko se budjettiisi.

1. Turkin paras VPN: ExpressVPN

Olemme valinneet ExpressVPN-voittajamme Turkkiin, koska se tarjoaa kaiken tarvittavan pysyäksesi turvassa ja enemmän. Se mainitaan usein viidessä parhaassa artikkelissamme, koska mielestämme se on yksi parhaimmista VPN: eistä. Lue siitä, miksi pidämme siitä niin paljon ExpressVPN-arvosteluistamme.

Sillä on erinomainen suojaus 256-bittisellä AES-salauksella ja mahdollisuus lisätä sitä, jos haluat. Lisäksi siellä on tappikytkin, ja sillä on vankka kirjautumattomuuskäytäntö. Kaikki tämä yhdessä takaa sen, että sinut pidetään piilossa ja turvassa.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää sopivaa palvelinta, koska sillä on yli 3 000 maassa 94 maassa. Jotkut ovat myös Turkissa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sisältöä, joka on rajoitettu kyseiseen maahan. ExpressVPN on nopein VPN-kappale, eikä siinä ole kaistanleveysrajoja, mikä auttoi sitä voittamaan myös streaming-kappaleen parhaassa VPN: ssä.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja niitä on helppo käyttää. Siinä on myös selaimen laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Jos VPN-kokemuksesi on rajallinen, ExpressVPN on hyvä valinta, koska se tekee melkein kaiken puolestasi.

Sillä on hyvä asiakastuki, live-chat- ja sähköpostivaihtoehdot. Molemmat ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja heillä on avulias ja asiantunteva henkilökunta. Jos tarvitset kuitenkin enemmän teknistä apua, sähköpostireitti on paras.

Verrattuna muihin tarjoajiin, ExpressVPN on kallis. Silti se on hintansa arvoinen palvelun laadusta ja voit vähentää kokonaiskustannuksia valitsemalla pidemmän suunnitelman. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hyvä palveluntarjoaja, joka usein syöksyy tiensä artikkeleihimme ja on verrattavissa ExpressVPN: ään, kuten voit lukea päästä päähän -teoksessa. Siinä on huippuluokan tietoturva ja tupla-hop-palvelimet, jotka lisäävät periaatteessa enemmän suojaa yhteyteen. Mukana on myös sisäänrakennettu tappauskytkin, eikä se pidä loki online-toiminnoistasi.

Edellinen

Seuraava

Sen palvelinverkosto sisältää tuhansia palvelimia 60 maasta. Turkissa on 18, mikä tekee turkkilaisen sisällön haluavista onnelliseksi.

Sillä on hyvät nopeudet, mutta se voi hidastua, kun muodostat yhteyden pitkän matkan. Onneksi kaistanleveydelle ei ole rajoituksia. Lue tarkemmat tiedot palvelusta NordVPN-arvosteluamme.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Pöytätietokone on saatavana Windowsille ja macOS: lle, ja mobiilisovellus voidaan asentaa Androidiin ja iOS: iin. Asennus on nopeaa ja asettelun käyttö on helppoa. Se on myös lueteltu parhaassa VPN-vertailussa useiden laitteiden vertailusta, joten jos sinulla on paljon tekniikkaa, se on hyvä valinta.

Jos tarvitset apua, voit käyttää kätevää tietokantaa, jonka pitäisi riittää pieniin ongelmiin. Jos tämä ei onnistu, voit ottaa yhteyttä tukeen pikaviestin tai sähköpostin välityksellä saadaksesi nopean ja perusteellisen vastauksen.

NordVPN on vastinetta rahalle, jopa kuukausittain, mutta säästät, jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi. Saatavilla on myös 30 päivän palautus, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

3. TorGuard

TorGuardilla on hyvä suojaus ja se on yksi räätälöitävimmistä tarjoajista VPN-arvosteluissamme. Siinä on myös sisäänrakennettu tapikytkin ja vakaa kirjautumattomuuskäytäntö suojaamiseksi.

Sillä on palvelimia yli 50 maassa, mikä antaa sinulle paljon ohittaa lohkoja, mukaan lukien jotkut Turkissa aluekohtaista sisältöä varten. TorGuard kamppailee kuitenkin joidenkin suoratoistopalvelujen geoblokkien ohitse.

Pääsyn takaamiseksi voit ostaa yhden sen omistamista IP-osoitteista haluamaasi sijaintiin. Tämä ominaisuus ansaitsi TorGuardille kärkipaikan parhaassa VPN: ssä omistettujen IP-kappaleiden kanssa.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Nopeudet eivät ole huonoja, mutta ne vaihtelevat. Sinun ei kuitenkaan tarvitse seurata kuinka paljon kaistanleveyttä käytät, koska rajaa ei ole. Jos haluat lisätietoja, voit lukea TorGuard-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Sitä on helppo käyttää, mutta mobiilisovellus voi olla kipu asennuksen aikana.

Jos tarvitset apua, voit käyttää oppaita ja foorumeita verkossa pieniin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä tukeen live-chatin tai sähköpostin kautta. Live chatia johtaa kuitenkin kolmannen osapuolen asiakaspalveluyritys, joten se ei ehkä ole hyvä teknisempiin ongelmiin. Onneksi sähköpostituki on hyvää ja on saatavana ympäri vuorokauden. 

Vaikka kuukausittainen hinta ei ole huono, sinun kannattaa valita pidempi suunnitelma. Et ehkä halua hypätä suoraan sisään, mutta huolenne helpottaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on kohtuullinen palveluntarjoaja, vaikka siinä ei olisi kaikkia kilpailijoiden ominaisuuksia. Sillä on hyvä suojaus, mutta salaus on oletuksena asetettu 128-bittiseksi. Voit kuitenkin muuttaa sen manuaalisesti AES 256-bittiseksi, jota suosittelemme. Huomaa vain, että niin tekeminen hidastaa yhteyttäsi.

Siinä on sisäänrakennettu tap-kytkin, joka pitää sinut turvassa, jos VPN epäonnistuu, eikä se pidä kirjaa verkkotoiminnastasi.

PIA: lla on palvelimia vain 33 maassa, mikä on paljon vähemmän kuin muilla palveluntarjoajilla, mutta sen pitäisi silti riittää ohittamaan lohkot. Jos haluat käyttää Yhdysvaltain Netflixiä, PIA: n pitäisi saada sinut sisään, koska suurin osa sen palvelimista sijaitsee siellä. Sillä ei kuitenkaan ole palvelimia Turkissa.

Nopeus on yksi PIA: n parhaista ominaisuuksista, mutta johtuu pääasiassa oletuksena käyttämästä kevyestä salauksesta. Kun lisäät salausta, se hidastuu, mutta se on silti kunnossa. Kaistanleveysrajoja ei ole, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Muita syitä, joista pidämme yksityisissä Internet-yhteyksissä

Asennus on helppoa ja sitä voidaan käyttää Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Asiakkaat ovat suoraviivaisia ​​ja saavat sinut yhteyden nopeasti.

Sen asiakastukea voitaisiin kuitenkin parantaa. Live chat -vaihtoehtoa ei ole, joten voit ottaa yhteyttä tukeen vain sähköpostitse. Tästä syystä se on hitaampaa kuin muut, mutta saamme apua oli perusteellista ja se on saatavana ympäri vuorokauden. Lue PIA-katsaus, jos haluat lisätietoja tukiprosessista. 

PIA oli aiemmin yksi halvimmista VPN-verkkoista, mutta sen hinnat nousivat viime aikoina. Se tarjoaa silti täyden palvelun kohtuullisella kuukausimaksulla, mutta se vastaa paremmin kilpailijoita. Voit silti säästää rahaa valitsemalla pidemmän tilauksen, ja seitsemän päivän rahat takaisin -takuu takaa ylimääräisen mielenrauhan..

5. VyprVPN

VyprVPN: llä on hyvä tietoturva ja oma Chameleon-protokolla, joka tarjoaa ylimääräisen salauksen VPN-tunneliin. Saat tappokytkimen myös palvelun kanssa, ja siellä on kirjautumattomuuskäytäntö.

Saat pääsyn myös sen Cyphr-viestinvälityssovellukseen, jonka avulla voit kommunikoida yksityisesti, mutta myös henkilöllä, jonka kanssa haluat puhua, on oltava asennettuna. Lue lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

Sillä on palvelimia 64 maassa, mutta kokonaismäärä on pettymys suosituimpiin valintoihimme verrattuna. Sinun pitäisi silti pystyä kiertämään rajoituksia, ja myös Istanbulissa on joitain.

Nopeudet ovat kunnossa, mutta se voi hidastua toisinaan, eikä kaistanleveyden käytölle ole rajoituksia.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

VyprVPN voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS muutamassa minuutissa. Sen käyttöliittymä on päivätty, mutta sitä ei ole vaikea käyttää.

Saatavana on UKK, joka opastaa sinua pienten ongelmien läpi. Lisäapua voi saada ottamalla yhteyttä tukipalveluhenkilökuntaan live-chatin tai sähköpostin kautta, ympäri vuorokauden. Live-chat on nopein vaihtoehto, mutta kumpikaan vaihtoehdoista ei ole suuri, koska ohje on lyhyt.

vyprvpn-dns

VyprVPN: llä on kohtuullinen hinta ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka pitäisi antaa sinulle riittävästi aikaa tarkistaa se ennen ostamista.

Kunniamaininta: Windscribe

Vaikka se ei välttämättä ole yhtä hyvä kuin suosituimmat valintamme, mielestämme Windscriptin pitäisi saada maininta Turkista. Sen turvallisuus on hyvä ja sitä voidaan mukauttaa tarpeisiisi. Valittavana on tapinkytkin ja monia yksityisyysasetuksia. Pudotus on se, että se pitää joitain lokitiedostoja, vaikka säilytetyillä tiedoilla ei ole todellista arvoa eikä niitä voida jäljittää sinuun.

Sillä on palvelimia, jotka kattavat 55 maata. Se sisältää joitain Istanbulissa ja Bursassa, mutta niitä on saatavana vain Pro-jäsenyyden kautta. Sen nopeudet ovat hienoja useimpiin aktiviteetteihin.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen 24/7 -keskustelujen kautta. Se käyttää AI-edustajaa nimeltä Gary, mutta sen vastaukset ovat hyvät. Voit ottaa heihin yhteyttä myös sähköpostitse tai käyttää tietokantaa ja oppaita pienempiin aiheisiin.

Se on melko kallista, ellet tilaa pitkään aikaan. Siellä on ilmainen suunnitelma, mutta se rajoittaa kaistanleveyttä. Palautuskäytäntöä ei ole, mutta voit pyytää palautusta kolmen päivän kuluessa ostoksesta. Lue lisää palvelusta Windscribe-katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

Tässä artikkelissa kerroimme sinulle syyt VPN: n käyttöön Turkissa ja mitä tulee etsiä sitä valittaessa. Sinun on varmistettava, että olet suojattu erittäin turvallisella tavalla ja että sen mukana tulee tappauskytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

Laaja palvelinverkko varmistaa, että pystyt ohittamaan lohkot, ja sinun pitäisi sisällyttää joitain Turkkiin, jos haluat sieltä sisältöä.

Kaiken tämän mielestä ExpressVPN on voittajamme Turkille. Se rasti kaikki ruudut ja on loistava monipuolinen palvelu. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takauksella et voi mennä pieleen.

Jos sinulla on suosituksia VPN: n käytöstä Turkissa, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla heidät. Tutustu muihin mielenkiintoisiin artikkeleihin VPN-arkistossamme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map