TunnelBear vs CyberGhost: Karhu ja aave Duke It Out vuonna 2020

TunnelBear on kiistatta yksi tunnetuimmista VPN: eistä, joilla on ainutlaatuinen karhuteemainen markkinointi. Jos tutustu TunnelBear-arvosteluomme, huomaat, että olemme kiitollisia sen kiinteästä hinnoittelusta, joka sisältää melko runsas ilmaisen suunnitelman sekä esteettisesti miellyttävän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän.. 


Vaikka CyberGhostin brändimarkkinointi ei välttämättä ole yhtä viehättävä tai tunnistettavissa kuin TunnelBear, se on tällä hetkellä yksi markkinoiden parhaimmista koirista ja kerää hakukoneiden tietojen mukaan VPN-käyttäjiä kohtaan samankaltaisen kiinnostuksen kuin TunnelBear.. 

CyberGhost-katsauksessa puhumme siitä, kuinka paljon rakastamme kaikkia sen ominaisuuksia, sen tarjoamista tiukkoista turvallisuuksista ja vaikuttavista nopeuksista, joita se voi saavuttaa.

Kun otetaan huomioon samanlaiset yleisen edun mukaiset tasot, näytti loogiselta sovittaa nämä kaksi ylöspäin ja nähdä kumpi tulee ylhäältä.

Taistelun perustaminen: CyberGhost vs. TunnelBear

Kun verrataan VPN-verkkoja, puhuttavista asioista ei ole pulaa. Jotta voimme tehdä oikeudenmukaisen vertailun ja kattaa mahdollisimman monet tärkeät aiheet, olemme jakaneet asiat viiteen kierrokseen.

Nämä kierrokset ovat ominaisuuksia, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja lopulta turvallisuus ja yksityisyys. Ennen kuin kaivaamme jokaista kierrosta, aloitamme lyhyesti mainitsemalla etsimämme ja panemalla merkille, jos joko VPN: n tiedetään tyypillisesti ylittävän vai puuttuuko tietyllä alueella.

Sitten tutkimme, mitä jokaisella VPN: llä on tarjottavanaan kategoriassa. Kierroksen lopussa tarjoamme lopullisia ajatuksia aiheesta, sitten määrittelemme voittajan ja osoitamme pisteen kyseiselle VPN: lle. Yksi, jolla on eniten pisteitä lopussa, voittaa haun.

1

ominaisuudet

Se mitä ominaisuuksia VPN-palveluntarjoaja sisältää asiakkaassaan, on vahva osoitus siitä, millaista käyttäjää se yrittää houkutella. Vaikka jotkut saattavat mieluummin vaatimattomampaa VPN-verkkoa, jota on helpompi käyttää, monet ihmiset haluavat jotain, jolla on kaikki.

Etsimme ainakin kill-kytkintä ja VPN: n kykyä suorittaa ja muodostaa yhteyden käynnistyksen yhteydessä. Mielestämme näitä ominaisuuksia vaaditaan jokaisessa VPN: ssä, koska ne vaikuttavat suoraan tietoturvaasi. Muita asioita, kuten jaettu tunnelointi tai ad- ja haittaohjelmien estäjät, on hyvä nähdä, mutta ne eivät ole mitenkään pakollisia, jotta VPN: ää pidetään toiminnallisena.

TunnelBear

TunnelBear-asetusvalikot ovat siististi järjestettyjä, mutta harvaan asuttuja. Asetusvalikon ensimmäisellä sivulla on vaihtoehtoja TunnelBearin käynnistämiseksi käynnistyksen yhteydessä, samoin kuin joitain ulkoasu- ja ilmoitusasetuksia..

Tunnelbear-asetukset

Asetusten toinen välilehti – turvallisuus – on tapa, jolla tappaja kytkin löytyy, merkitty nimellä “VigilantBear”. Tällä sivulla on myös vaihtoehto nimeltä GhostBear, joka hämärtää VPN-liikennettä, jotta se näyttäisi tavallisemmalta Internet-yhteydeltä Internet-palveluntarjoajiin, verkkosivustoihin ja hallituksiin.

Tämän jälkeen on luotettu verkko -välilehti, jonka avulla voit määrittää TunnelBear-yhteyden muodostamaan automaattisesti, kun se on epäluotetussa verkossa, mikä on hieno tapa välttää julkisen WiFi: n vaarat. Tämä todella tarkoittaa melkein vähimmäismäärää, josta VPN pääsee eroon. 

Vaikka on olemassa tapinkytkin ja mahdollisuus ajaa asiakas käynnistyksen yhteydessä, ei ole vaihtoehtoja siihen, mihin VPN muodostaa yhteyden käynnistyksen yhteydessä.

CyberGhost

CyberGhost on onnistunut pakata vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia työpöytäsovelluksensa seitsemänteen iteraatioon. Kaikkia näitä ominaisuuksia ei ole helppo löytää, koska käsittelemme lisää “helppokäyttöisyys” -osiossa, mutta ne ovat kaikki erittäin hyödyllisiä tietoturvan parantamiseksi. 

Yleiset asetukset -välilehdessä on avattavia kielivalikoita kielille, samoin kuin vaalean tai tumman teeman valinta. Tappokytkimessä on myös kytkentäpainike, jota kehotamme ihmisiä aina jättämään.

cyberghost-review-yksityisyyden asetuksia

Asetusvalikon toisen välilehden otsikko on ”yhteys” ja sen avulla voit muuttaa asioita, kuten mitä protokollaa käytetään tai onko DNS-vuodonsuojaus käytössä. Muut ominaisuudet ovat asetusvalikon ulkopuolella omilla välilehdillä. 

Ensinnäkin on välilehti nimeltään “älykkäät säännöt”, joka sisältää joitain houkuttelevimmista ominaisuuksista, joita CyberGhost tarjoaa. Tässä yhteydessä automaattisen yhteyden muodostamisen asetukset ovat, ja vaihtoehdot menevät paljon pidemmälle kuin mitä yleensä on käytettävissä.

Sen lisäksi, että voit valita, mihin VPN muodostaa yhteyden, jos annat sen käynnistyä automaattisesti, voit myös luoda luettelon muista ohjelmista, jotka CyberGhost pitäisi odottaa jonossa aloittamisen jälkeen, kun olet muodostanut yhteyden VPN: ään. Tämä on erittäin kätevä lisäosa, jonka avulla voit määrittää tietokoneesi käynnistämään kaikki eniten käytetyt ohjelmasi omillaan, kun Internet on turvassa.

cyberghost-review-smart-säännöt

Toinen “älykkäät säännöt” -välilehden alajakso on WiFi-suojaus, jonka avulla käyttäjät voivat määritellä luettelon luotettavista verkoista ja kuinka VPN: n tulisi toimia käyttämättömissä verkoissa. On myös vaihtoehtoja, joita kutsutaan “poikkeuksiksi” ja “sovellusten suojaukseksi”.

Poikkeussivulla voit luoda luettelon verkkosivustoista, jotka eivät käytä VPN: n tunneloitua yhteyttä. Tätä voidaan käyttää, jos haluat käyttää geoblokattua sisältöä yhdellä sivustolla, mutta haluat silti täyden Internet-nopeutesi toisella samanaikaisesti. Se muistuttaa jaetun tunneloinnin ominaisuutta, josta voit lukea lisää ExpressVPN-arvosteluamme. 

Lopuksi on sivu, jonka nimi on ”yhteysominaisuudet”, joka sisältää vaihtoehtoja estää esimerkiksi haitalliset verkkosivustot ja mainokset. Se ei kuitenkaan ole paras näkemämme mainosten estäjä. Saatat olla parempi tutustua johonkin 99 ilmaisen työkalumme vaihtoehdosta yksityisyyttä koskevan artikkelin suojaamiseksi..

Pyöreä yksi ajatuksia

TunnelBear kattaa vain vähäisen määrän ominaisuuksia, joita odotimme näkevämme, ja se tuo vain muutamia pieniä lisäominaisuuksia, kuten VigilantBear. 

Toisaalta CyberGhostissa on paljon enemmän automaattisen yhdistämisen vaihtoehtoja ja paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mainosten esto ja sen älykkäät säännöt. Tämä ensimmäinen kierros ei ole kilpailu, ja CyberGhost ottaa selvän johtoaseman tässä kategoriassa.

Kierros: Ominaisuuksien kohta CyberGhostille

TunnelBear-logo
CyberGhost-logo

2

hinnoittelu

Hinnoittelu on usein heikko kohta VPN-palveluntarjoajille, jotka ovat alakoiria ominaisuuksilla. Olemme nähneet tämän aikaisemmin ExpressVPN vs. TunnelBear -artikkelissa, jossa TunnelBear oli ominaisuuksissa huonompi kuin ExpressVPN, mutta pystyi korvaamaan hinnoittelukierroksella menetetyn maan.

Kunkin VPN: n hinnoittelun arvioimiseksi ei otettu huomioon vain kustannuksia, vaan myös sitä, millaisia ​​maksutapoja hyväksytään, hyvityskäytäntöä ja onko tarjolla minkäänlaista ilmaista kokeiluversiota.

TunnelBear 

TunnelBearilla on kunnollinen ilmainen suunnitelma, joka antaa käyttäjille 500 Mt tietoa kuukaudessa. Tätä voidaan laajentaa yhdellä 1 Gt: lla, jos lähetät twiitin, jossa kerrotaan kuinka paljon nautit tunnelBearin käytöstä. 

Tämä ilmainen suunnitelma ansaitsi sille korkean sijan ilmaisissa VPN-palveluiden luettelossamme, mutta se ei ole silti aivan yhtä antelias kuin ProtonVPN: n ilmainen suunnitelma, josta voit lukea lisää ProtonVPN-arvosteluamme. Lue Windscribe vs. TunnelBear -teoksemme vertailla ilmaisia ​​suunnitelmia.

Maksettuihin suunnitelmiin siirtyessäsi on vain kaksi vaihtoehtoa. Voit joko ostaa kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman. Kuukausittainen vaihtoehto on vain dollari tai vähemmän kuin mitä olemme odottaneet VPN-markkinoiden huipputason kilpailijoilta.. 

Vuotuinen optio leikkaa tämän hinnan puoleen ja tekee paljon edullisemman tarjouksen. Yllättäen tunnelBearilla ei ole määriteltyä palautuskäytäntöä, mutta sen sijaan se toteaa, että “TunnelBear voi harkita tilauksen palautuspyyntöjä tapauskohtaisesti.”

Vaikka ilmainen suunnitelma antaa potentiaalisille käyttäjille vielä mahdollisuuden saada käsiinsä VPN: ää ennen maksamista, olisi silti mukavaa nähdä jonkinlainen taattu palautuskäytäntö, joka on vähintään 14 päivää. 

Lopuksi, tunnelBear hyväksyy maksutapoihin vain luottokortit ja bitcoinit. Jos kuitenkin aiot mennä kuukausivaihtoehtoon, bitcoin otetaan pöydältä. Sitä voidaan käyttää vain vuosisuunnitelmien maksamiseen. 

CyberGhost

Kuten näimme artikkelissamme NordVPN vs. CyberGhost, CyberGhost on vaikea lyödä, kun kyse on pitkäaikaisesta hinnoittelusta. Sen lyhyemmän aikavälin kuukausittainen hinnoittelu on mitä olemme odottaneet huippuluokan VPN: ltä, mutta sen yhden vuoden suunnitelma leikkaa tämän hinnan puoleen.

Vaikka vuosittainen hinnoittelu on vakaa, se on edelleen suunnilleen sama kuin kilpailijoiden, kuten NordVPN, ja on vuosittain kalliimpaa kuin TunnelBear. Kahden ja kolmen vuoden optioissa CyberGhostin hinnoittelu todella loistaa, kun taas kolmen vuoden optio on markkinoiden edullisimpia kuukausikustannusperusteisesti.. 

Kaikki tarjotut suunnitelmat sallivat seitsemän samanaikaista yhteyttä ja rajoittamattoman kaistanleveyden. CyberGhost tarjoaa helpottaa kokeiluversiota ja runsasta palautuskäytäntöä helpottaakseen niiden huolenaiheita, jotka ovat huolissaan niin suuren kertasumman laskemisesta pitkäaikaiseen VPN-sitoumukseen.. 

Ilmainen kokeilu on 24 tuntia ja se rajoittaa tiettyjä ominaisuuksia, kuten mainosten estoa. Se asettaa sinut myös jonoon, kun yrität muodostaa yhteyden kokeiluversioon, joka väittää olevan 2 500 käyttäjää pitkä ja vie noin minuutin ennen yhteyden muodostamista.

Palautuspolitiikalla on kaksi osaa siihen. Niille, jotka ostavat vain yhden kuukauden tilauksen, saat 14 päivää täyden hyvityksen. Jos tilaat vähintään kuudeksi kuukaudeksi, sinulla on 45 päivän jakso päättää, onko VPN sinulle sopiva, ja saada rahat takaisin. Maksutapoihin CyberGhost hyväksyy luottokortit, PayPal ja BitPay.

Lue ExpressVPN vs CyberGhost -artikkelimme nähdäksesi kuinka nämä kaksi vertailevat hintoja.

Pyöreä kaksi ajatusta

Tämä on vaikea pistemäärä. TunnelBear voittaa CyberGhostin molemmissa aikarajoissa, mutta tarjoaa kuukausittain hinnoitteluna CyberGhostin pidemmän aikavälin suunnitelmat paremman arvon. Lisäksi molemmilla on ilmaisia ​​kokeiluversioita, mutta ne toimivat hyvin eri tavalla: TunnelBear rajaa tietosi kuukausittain ja CyberGhost antaa sinulle vain 24 tuntia.

Kaikkien näiden kahden VPN: n kauppa räjähtää hinnoittelusta ja ilmaisesta kokeilusta. Ratkaiseva tekijä on palautuskäytäntö ja maksutavat. CyberGhost hyväksyy luottokortit, PayPalin ja bitcoinit kaikkiin suunnitelmiinsa, kun taas TunnelBear hyväksyy luottokortit vain kuukausittain.

Lisäksi TunnelBearin epävarma palautuskäytäntö tekee meistä levottomia, kun taas CyberGhost tarjoaa käyttäjille jopa 45 päivää aikaa saada rahat takaisin.

Kierros: Hinnoittelupaikka CyberGhostille

TunnelBear-logo
CyberGhost-logo

3

Helppokäyttöisyys

Jokainen, joka on koskaan käyttänyt huonosti rakennettua ohjelmistoa, tietää, kuinka se voi muuttaa helpon, arkipäivän tehtävän raivostuttavaksi raivokarnavaliksi. Mikä vielä pahempaa, kuka tahansa, joka on käyttänyt todella kauhistuttavaa ohjelmistoa, tuntee ohjelman avaamisen tunteen (etenkin tallentamattoman työn taustalla) ja tietokoneesi näkevän välittömästi kaatumisen.. 

Tässä osiossa päätavoitteemme on varmistaa, että näin ei tapahdu sinulle. Asetimme jokaisen ohjelmiston tahdillaan ja tarkastelimme käyttöliittymän suunnittelua ja asettelua nähdäksemme, kuinka käyttäjäystävällinen se on tai ei. Olemme myös luetteloineet, millaisia ​​ongelmia tai kaatumisia on tapahtunut. 

TunnelBear 

TunnelBear on rakentanut helposti tunnistettavan visuaalisen tuotemerkin itselleen viehättävillä karhu-aiheisilla nimillä ja markkinoinnilla. Tämä tunne tunkeutuu myös käyttöliittymän suunnitteluun.

Tunnelbear-Client

Kun avaat asiakkaan, sinua tervehtii mustavalkoinen kartta, jossa sijaintisi on merkitty lampaalla. Kartan ympärillä on tunneleita, joita napsauttamalla voit yhdistää kyseiseen sijaintiin. Tämä karttatyyppinen käyttöliittymä on saavuttanut paljon suosiota ajan myötä, ja voit nähdä yhden tunnetuimmista esimerkeistä NordVPN-arvosteluamme. 

Kun olet valinnut yhteyspaikan, kartta saa vihreää väriä, lampaista tulee karhuja ja animaatioesityksiä karhusta, joka kaivaa tunnelin maahan sijaintisi sijainnissa ja aukeaa valitsemastasi tunnelista.

Jos kaikki tämä on sinulle liikaa, voit piilottaa käyttöliittymän karttaosan painikkeella vasemmassa alakulmassa. Jos päätät tehdä tämän, sinulla on erittäin kompakti käyttöliittymä, joka käyttää avattavaa valikkoa valitaksesi haluamasi sijainnin ja kytkentäkytkimen yhdistääksesi.

Kuten aiemmin mainitsimme, asetusvalikko on melko harva ja kuten voidaan odottaa, se on helppo navigoida. Kaikki vaihtoehdot on joko selvästi merkitty tai niiden vieressä on pieniä hämärtymiä, jotka selittävät, mitä kukin tekee. 

Joillakin teknisistä vaihtoehdoista on itse asiassa jopa pieni kysymysmerkki, joka vie sinut TunnelBear-sivuston artikkeliin, joka selittää asetuksen tai ominaisuuden hyvin yksityiskohtaisesti. 

TunnelBear on luonut ohjelmiston, jota on helppo ja miellyttävä käyttää, jopa niille, jotka eivät tunne VPN: ää. Kartan intuitiivisuus on mukava, samoin kuin mahdollisuus luopua siitä, ja ohjelmisto ei kaiken kaikkiaan antanut meille mitään vakavuus- tai yhteysongelmia. 

CyberGhost

Ensi silmäyksellä CyberGhost-käyttöliittymä näyttää lukittuneelta oikeassa alakulmassa olevaan tehtäväpalkkiin, mikä ei ole harvinaista VPN: ien kohdalla. Se on kuitenkin vain ikkunan oletusasetus, ja voit itse asiassa vetää sitä haluamallasi tavalla.

CyberGhost 7: llä on yleinen minimalistinen muotoilu, jossa on suuri virtapainike keskellä yhdistämistä varten ja alapuolella oleva pudotusvalikko, jonka avulla voit valita sijaintiluettelosta. Oikeassa yläkulmassa on painikkeet asetusvalikon avaamiseksi ja yhteyden muodostamiseksi tukeen. 

Asetusvalikkojen avaaminen vie ikkunan pienestä pystysuunnasta suurempiin ja tavallisempiin vaakaikkunoihin. Oletusarvoisesti tämä ikkuna on valkoinen, kun taas pienemmässä tehtäväpalkki-tyylisessä ikkunassa on tumma, mustalla ja keltaisella kaaviolla.

cyberghost-review-laajeni-ui

Tätä voidaan kuitenkin muuttaa ottamalla käyttöön yötila, joka on ominaisuus, jota rakastamme niille, jotka ovat alttiita silmien rasitukselle tai työskentelevät kirkkaiden näyttöjen kanssa hämärissä huoneissa. 

Jokainen asetusvalikon vaihtoehto on hyvin merkitty ja tarjoaa perusteellisia selityksiä – vaikka toisinaan teksti on useita rivejä pitkä – ja jotkut asiat tuntuvat olevan ikävässä paikassa. Nimittäin se, että älykkäät säännöt on siirretty omalle erilliselle välilehteen vasemmalla puolella sen sijaan, että ne olisi sisällytetty asetusvalikkoon. 

Lisäksi testauksen aikana meillä oli vaikeuksia yhteydenpitoon toisinaan. Yritimme toistuvasti yrittää muodostaa yhteyden Saksaan, ja joka kerta – pitkän 20–30 sekunnin odottamisen jälkeen – sanottiin, että olimme yhteydessä. Kun yritimme navigoida verkkosivustoon, sitä ei vain ladata. 

Muutimme asetuksia, yritimme TCP-ohitusta ja teimme melkein kaiken, mitä voimme ajatella, mutta mikään ei toiminut. Kun tämä tapahtui, testasimme myös muita palvelimia kunkin yrityksen välillä, ja kaikki muut sijainnit näyttivät toimivan hyvin.

Kuten johdannossa totesimme, tällainen verkon vakautta koskeva kysymys voi olla erittäin turhauttava. Olipa tekeillä työtä vai yrität vain katsoa jotain, pidättäytyminen siitä, mitä yrität tehdä sellaisten asioiden vuoksi, ei ole koskaan hyvä asia.

Kolme kierrosta

TunnelBear on visuaalisesti houkutteleva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Jos et ole kaikissa kelloissa ja vihellyksissä katsomassa karhutunnelia matkalla määränpäähän, voit sammuttaa sen.

Vaikka CyberGhostilla ei ole huonoa käyttöliittymää, muutama asia on outoissa paikoissa, ja mikä tärkeintä, kamppailemme yhteydenottoon Saksaan syistä, joita emme pystyneet ratkaisemaan. Lähinnä tästä syystä TunnelBear on selvä voittaja tällä kierroksella.

Kierros: TunnelBearin helppokäyttöisyys

TunnelBear-logo
CyberGhost-logo

4

Nopeus

TunnelBear voitti kolmannen kierroksen, joten CyberGhost ei ole vielä saavuttanut voittoa tässä ottelussa. Kuten olemme aiemmin nähneet, kuten TunnelBear vs. NordVPN -artikkelissa, TunnelBear ei kuitenkaan ole nopeimmin vahvin.

Tällä kierroksella suoritamme nopeustestausta yhdistämällä jokaisen VPN: n samaan viiteen sijaintiin ja katsomalla, millaisia ​​nopeuksia voimme saada. Vertaamme tätä lähtökohtaiseen mittaukseen, jonka otamme ilman VPN: tä nähdäksemme, kuinka hyvin kukin toimii.

TunnelBear

Kun olemme kokeilleet TunnelBearia aikaisemmin, tärkein asia, johon huomioimme nopeuden noustessa, oli sen epäjohdonmukaisuus, ja tällä kertaa ei ollut eroa. Alkaen Yhdysvalloista – lähinnä kohtaa, missä testaamme – nopeudet ovat varmasti käyttökelpoisia, mutta eivät mitään liian vaikuttavia.

LocationPing (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)5294,61343,19
MEILLE.3691,4687,28
UK8276.3560.09
Japani17953.3237.17
Brasilia15841.34,86
Sveitsi110108,582,48

Muutettuaan kaukaisempaan palvelimeen Isossa-Britanniassa nopeudet pysyivät erittäin käyttökelpoisina, kun taas Japanissa ja Brasiliassa näimme hitaampia nopeuksia, jotka olivat silti riittävän hyviä, jotta selaaminen tuntuu reagoivalta, mutta ei nopeuksia, jotka tekisivät ketään vaikutuksen.

Viimeinkin, kun olimme yhteydessä Sveitsin palvelimeen, näimme todella korkeimman latausnopeuden ja silti alhaisimman latausnopeuden. Tämän lataus- ja lähetysnopeuden epäjohdonmukaisuuden lisäksi ping-ajat eivät myöskään ole suuret. Jos etsit matalaa VPN-verkkoa, muista lukea paras pelaamista koskeva VPN-artikkeli.

Vaikka nopeudet vaihtelivat villisti paikasta toiseen, jokainen palvelin, jota yritimme yhdistää vain muutamassa sekunnissa, tunsi ollessamme reagoiva käyttäessämme sitä. Videot ladataan nopeasti ja oletuksena on jopa 1080p hitaimmilla palvelimilla.

Kaiken kaikkiaan TunnelBear on varmasti käyttökelpoinen, mutta ei paras VPN, jos tarvitset kaiken kaistanleveyden, jota voit hankkia esimerkiksi gigatavua suurempien tiedostojen lataamiseen tai lähettämiseen..

CyberGhost

CyberGhost kärsii tosiasiallisesti samasta ongelmasta kuin TunnelBear, mutta vähemmässä määrin. Se ansaitsi kunniamerkkipaikan nopeimmassa VPN-palveluluettelossamme, mutta vain IKEv2-nopeuksistaan, jotka vaarantavat turvallisuuden ja nimettömänä. 

Tätä tarkastellaan tarkemmin seuraavassa osiossa, mutta tässä osiossa käytimme OpenVPN: ää testattaessa molempia VPN: itä oikeudenmukaisen vertailun varmistamiseksi.

LocationPing (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)5294,61343,19
MEILLE.9585,1790.02
UK7665.83128,26
Japani16881,08123,32
Brasilia125156,2673.18
Sveitsi10264.1212,25

Mielenkiintoista on se, että CyberGhost voittaa jokaisessa paikassa, kun kyse on latausnopeuksista, ja ylpeä pingisajat ovat myös muissa paikoissa paitsi yksi: Yhdysvallat. Itse asiassa Yhdysvalloissa pingotaika oli korkeampi kuin Isossa-Britanniassa.

Tämä johtuu siitä, että CyberGhost päätti yhdistää meidät itärannikolla Kalifornian palvelimeen. Miksi tämä palvelin valittiin, on meille epäselvä, mutta se aiheutti liiallisen pingiajan yhteydelle, jonka piti olla lähin sijainti.

Mitä suurempi osa ihmisistä välittää eniten – latausnopeudet -, CyberGhost-kaupat puhaltavat TunnelBearilla. CyberGhost oli nopeampaa Japanissa ja paljon nopeammin Brasiliassa, mutta hitaampaa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Sveitsissä. Se sanoi, että se oli yleensä vain muutaman megabitin taakse ja sitä oli kaiken kaikkiaan hyvä käyttää.

Pyöreä neljä ajatusta

Viime kädessä kumpikaan näistä VPN-verkoista ei ole huippunopea raa’alla nopeudella. Molemmat palvelut ovat epäjohdonmukaisia ​​sijainnista toiseen, mutta ne tarjoavat riittävän nopeuden voidakseen käyttää päivittäisiä tehtäviä.

Jos kuitenkin joku siirtää rutiininomaisesti suuria tiedostoja ympäri, kannattaa ehkä tutkia jotain, joka tarjoaa enemmän kaistaleveyttä ja on luotettavampi. Jos etsit todella nopeaa VPN-verkkoa, suosittelemme, että tutustu Yksityinen Internet-käyttö -katsaukseen.

Päivän lopussa ottaen huomioon kaupankäynnit latausnopeuksista, mutta CyberGhostin ylivoimainen latausnopeus ja ping-ominaisuus, CyberGhost onnistuu puristamaan voiton tiukasti tällä kierroksella..

Kierros: Nopeuspiste CyberGhostille

TunnelBear-logo
CyberGhost-logo

5

turvallisuus & yksityisyys

Tämän avulla CyberGhost on virallisesti varmistanut kolme pistettä, jotka tarvitaan tämän ottelun voittamiseen. Olemme kuitenkin pelastaneet sen, mikä monien mielestä on viimeksi tärkein tekijä: turvallisuus ja yksityisyys. 

Tässä osassa tarkastellaan, millaisia ​​protokollia jokaisella VPN: llä on käytettävissä, sekä minkä tyyppisiä tai erilaisia ​​salauksia voidaan käyttää. Tutkimme myös kunkin VPN: n tietosuojakäytäntöjä nähdäksemme, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään. 

TunnelBear 

Kuten ominaisuudet-osiossa näimme, TunnelBearista puuttuu hieman vaihtoehtoja. Tämä pitää paikkansa turvallisuuden suhteen. Protokolla ja salaus on lukittu suurimmaksi osaksi. OpenVPN: tä käytetään protokollana useimmissa alustoissa, mukaan lukien Android, macOS ja Windows. 

Poikkeuksena tästä on iOS, joka käyttää sen sijaan IPSeciä. OpenVPN on huippuluokan protokolla, jota suosittelemme useimmille käyttämään sekä turvallisuudessa että nopeudessa. IPSec on helpommin havaittavissa VPN-liikenteenä, mutta se on silti turvallinen. Salausten suhteen kaikki alustat käyttävät AES-256: ta, joka on tällä hetkellä VPN-salauksen kultastandardi. 

TunnelBear on vankka tietosuojakäytännön suhteen. Vaikka se ei ole kaikkein ytimekäs tietosuojakäytäntö, jota olemme nähneet, sen rakenne on sellainen, että siitä on helppo löytää tietyt tietosuojatiedot. Sanamuotoa käsitellään myös hyvin, ja se välttää oikeudellisen terminologian liiallisen käytön. 

TunnelBear kerää sähköpostisi vain, jos kirjaudut ilmaiseen kokeiluversioon, mutta se tarvitsee luonnollisesti myös maksutavan, jos päätät kirjautua maksettuun ohjelmaan. Lisäksi TunnelBear kerää operatiivista tietoa palvelinverkonsa ylläpitämiseksi.

Tähän sisältyy esimerkiksi käyttämäsi käyttöjärjestelmä ja kuinka paljon käyttämääsi dataa on, mutta se kerätään tunnistamattomalla tavalla. Se ei kerää IP- tai liikennetietojasi.

CyberGhost

CyberGhost antaa käyttäjille useita protokollavaihtoehtoja kuin TunnelBear, mukaan lukien OpenVPN, L2TP ja IKEv2. Oletusarvoisesti se on kuitenkin asetettu protokollan automaattiseen vaihtoehtoon, joka käyttää IKEv2: tä, todennäköisesti aiemmin mainitsemillamme nopeuksilla.. 

Suosittelemme tyypillisesti ihmisiä vaihtamaan tämän asetuksen OpenVPN: ään heti, kun he alkavat käyttää VPN: ää ja jättävät sen sinne, koska OpenVPN on vaikeampi havaita ja tarjoaa vahvan seuran käyttäjän käyttäjien yksityisyyden ylläpitämiseksi.. 

Salausa varten kaikki protokollat ​​on yhdistetty AES-256: een, joka tarjoaa erinomaisen suojauksen ja jota ei voida käytännössä murtata tällä hetkellä käytännössä.. 

CyberGhost toteaa tietosuojakäytännössään, että käyttäjän keräämät vapaaehtoiset henkilötiedot ovat vain vapaaehtoisia. Tämä sisältää esimerkiksi sähköpostiosoitteen ja maksutiedot kirjautuessasi.

Lisätietoja kerätään verkkosivustolla evästeillä, mutta tätä ei voida tunnistaa, ja TunnelBear (kuten käytännöllisesti katsoen kaikki olemassa olevat verkkosivut) myös auttaa tätä ylläpitämään verkkosivustoaan.. 

Lopuksi kerätään joitain tietoja käyttäjän käyttäytymisestä palvelua käytettäessä. Nämä tiedot ovat kuitenkin jälleen tunnistamattomia, eikä CyberGhost tarkista niitä ollenkaan. 

Kolmannen osapuolen yritys aggregoi ja analysoi tiedot, jotka sisältävät muun muassa yhteysyritykset verrattuna menestyksiin. Tätä tietoa käytetään sitten CyberGhost-verkkoinfrastruktuurin ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Pyöreä viisi ajatusta

Sekä TunnelBear että CyberGhost tarjoavat AES-256: n ja OpenVPN: n kultaisen standardin salaukselle ja protokollle. CyberGhost kerää kuitenkin hieman vähemmän tietoa kuin TunnelBear VPN-käytöstä.

Tämän lisäksi tietoja tarkastelee vain ulkopuolinen yritys. Lisäksi CyberGhost tarjoaa käyttäjille useita vaihtoehtoja turvallisuuden suhteen, samoin kuin muita tietoturvaohjaamia ominaisuuksia, kuten katsoimme ensimmäisessä osassa.

Vaikka mielestämme on tärkeää, että käyttäjät vaihtavat automaattisen protokollan asetukset OpenVPN: ään heti, kun käytät CyberGhostia, se tulee kiistattomasti ylös tietoturvan suhteen..

Kierros: Turvallisuus & Tietosuojapiste CyberGhostille

TunnelBear-logo
CyberGhost-logo

6

Lopulliset ajatukset

CyberGhost on lopullinen pistemäärä neljästä yhteen, ja se on voittaja tässä ottelussa. Molemmat VPN: t ovat varmasti käyttökelpoisia, mutta CyberGhost tarjoaa huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja yleisesti paremmat nopeudet. 

CyberGhost tarjoaa myös paremman hinnoittelun, vaikka TunnelBearilla oli tässä omat vahvuutensa, nimittäin CyberGhostin lyöminen lyhyellä aikavälillä. TunnelBear pystyi kuitenkin ottamaan yhden pisteen sen hienostuneemmalla ja käyttäjäystävällisemmällä käyttöliittymällä.

Voittaja: CyberGhost

Jos olet käyttänyt yhtä tai molempia näistä VPN-verkoista, haluaisimme kuulla kokemuksestasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map