Torrenting 2020: n paras VPN: merirosvovesien purjehdus

Torrentit ovat loistava tapa jakaa melkein minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja, olivatpa ne sitten kappaleita, elokuvia, pelejä tai jopa ohjelmistoja. Suurin osa torrenttien sisällöstä on kuitenkin tekijänoikeuksien alaista materiaalia, ja piratismi voi laskeutua sinut kuumaan veteen, jos et peitä digitaalisia kappaleitasi. Siksi olemme laatineet tämän oppaan parhaille VPN-tornereille.

Tekijänoikeuksien alaisen materiaalin laiton kopiointi ja jakaminen on iso ei-ei, mutta olkaamme varovaisia, se on suurin osa torrentisivustojen sisällöstä. Tekijänoikeuksien loukkaukset ovat pahasti pahoinpideltyjä useimmissa maissa, ja pilaamalla tällaista materiaalia sinulla on riski saada mojova sakko tai vankeusrangaistus, jos et suojaa itseäsi VPN: llä.

Emme suinkaan suvaitse online-piratismia, mutta jos aiot tehdä sen, sinun pitäisi tietää, miten se tehdään turvallisesti. Jos et käytä VPN: tä – ja siinä kunnollista -, se on pohjimmiltaan kuin jättämällä ovesi auki. Kuka tahansa voi nähdä IP-osoitteesi. Lisäksi kaikki online-toimintasi voidaan jäljittää sinulle, mikä ei ole koskaan hyvä, kun kyse on tekijänoikeuksien loukkauksista.

Lukijallemme, joilla on lyhyt huomioväli, sinun pitäisi mennä eteenpäin ja asentaa NordVPN. Tämä VPN pitää sinut piilossa ja suojaa sinua kaikilta latauksen sisältämiltä ikäviltä tiedostoilta, ja sen mukautetut P2P-palvelimet pystyvät käsittelemään torrentisoivia huijauksia. Jatka lukemista lisää VPN-suosituksia ja muuta torrentiin liittyvää tietoa.

Parhaat VPN-torrentit

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN
  5. ProtonVPN
  6. Yksityinen Internet-yhteys
  7. Windscribe
  8. GooseVPN

1. NordVPN

NordVPN on paras VPN torrentia varten. Sillä on kaikki ominaisuudet, joita VPN tarvitsee suojaamaan sinua, kun purjehdit merirosvojen saastuttamilla vesillä, mutta mukana on myös joitain käteviä lisäominaisuuksia..

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Ohitettuaan tosiasian, että VPN todella sallii P2P-liikenteen, NordVPN: llä on mukautettuja P2P-palvelimia, jotka kykenevät käsittelemään torrentitoimintaa kuin sen tavalliset palvelimet. Saat paremman suojauksen myös P2P-palvelimilla. Jos kapasiteetti ei kuitenkaan ole prioriteetti, NordVPN: n kaksois hop-palvelimet lisäävät kokonaisen ylimääräisen suojakerroksen.

Se on korkea salausnopeus, jota NordVPN jo käyttää, ja siinä on tappikytkin, jotta varmistetaan, ettet pääse palvelun häiriöstä. VPN: llä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten online-toiminnoistasi ei tule kirjaa. Jos olet erityisen huolestunut, voit kuitenkin kirjautua sähköpostilla ja käyttää bitcoinia maksamiseen.

NordVPN: n suorituskyky ja hinta

Se ei ole markkinoiden nopein VPN, mutta se voi pysyä suurimman osan ihmisten tarpeiden mukaisesti, kuten voit lukea NordVPN-arvosteluamme. Saat rajoittamatonta tietoa, joten sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta ja VPN: n verkon heittämisestä..

NordVPN tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi, ja se on suosittu vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat hyvää VPN-palvelua tiukalla budjetilla. Sen kuukausisuunnitelma ei ole huonoin mitä olemme nähneet, mutta säästät rahaa valitsemalla yksi sen pidemmistä tilauksista. Myös 30 päivän palautusikkuna tarjoaa mielenrauhaa.

2. ExpressVPN

ExpressVPN on paras monipuolinen palvelu VPN-arvosteluissamme, mutta vaikka siinä on hienoja ominaisuuksia, yksikään niistä ei ole omistettu torrentialle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että VPN olisi hyödytön tehtävässä. Itse asiassa mikä tahansa sen 3000-plus-palvelimista soveltuu torrentioon, niitä ei vain ole suunniteltu erityisesti sille. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen lisäksi, että sillä ei ole omistettuja P2P-palvelimia, ExpressVPN on samanlainen kuin NordVPN, kuten voit lukea päästä-pää-artikkelissamme. VPN: n tietoturva on erinomainen, ja se käyttää 256-bittistä salausta suoraan laatikosta, mutta voit nostaa sen 4096-bittiseen salaukseen, mikäli viihdyt asetuksiin. Sisältää myös tapinkytkimen, joka on oletuksena käytössä.

ExpressVPN arvostaa myös yksityisyyttäsi vankalla kirjautumattomuuskäytäntöllä. Se sijaitsee myös Ison-Britannian Neitsytsaaret, jolla on eräitä parhaimmista pilvien yksityisyyttä koskevista laeista ympäri maailmaa.

Sinulla ei ole ongelmia nopeuden kanssa, koska sen mukana tulee nopein latausnopeus, jota olemme testanneet tähän päivään mennessä.. 

Molemmat tekijät ansaitsivat sille parhaan VPN-vertailun parhaan sijainnin streaming-vertailussa. Lisäksi VPN on helppo käyttää ja täydellinen valinta aloittelijalle, kuten voit lukea ExpressVPN-arvosteluista.

ExpressVPN: n hintalappu

Jotkut, jotka ovat aina potkineet meitä sinne, missä se sattuu, ovat ExpressVPN: n kustannukset – korkeat. Tästä huolimatta saat fantastisen VPN-palvelun rahoillasi. Kuukausittainen suunnitelma on pahin, mutta voit alentaa kustannuksia hiukan valitsemalla pidemmän tilauksen. ExpressVPN hyväksyy bitcoinit, ja sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos päätät, että se ei ole sinulle.

3. CyberGhost

CyberGhost VPN on erinomainen valinta torrentia varten. Vaikka sillä ei ole aivan kahden ensimmäisen valintamme ominaisuuksia, se ei ole kaukana. Sillä on valtava palvelinverkko ja siinä on oma profiili-välilehti, joka näyttää kaikki P2P-yhteensopivat palvelimet. Lisäksi kunkin palvelimen kohdalla näet kuinka monta jäsentä käyttää sitä tällä hetkellä, etäisyyttäsi palvelimesta ja palvelimen kuormitusta. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen lisäksi, että CyberGhost on perustettu Bukarestissa, Romaniassa – joka ottaa yksityisyyttä vakavasti – CyberGhostilla on myös erityiset NoSpy-palvelimet, jotka sijaitsevat 14 silmän ulkopuolella. Ne maksavat vähän ylimääräistä, mutta ne on määritetty premium-laitteistoilla lisää yksityisyyttä. Minkä tahansa palvelimen lisäksi käytät, vankka tietosuojakäytäntö, joka ei kirjaudu sisään, varmistaa, että aktiviteetit pidetään salassa.

Sen turvallisuus on suuri ja saat tap-kytkimen mukaan, vaikka se olisi pysyvästi käytössä. Tämä on hyvä, koska se on todella välttämätöntä, jos kiusaa, mutta se on myös ärsyttävää, koska et voi sammuttaa sitä. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

CyberGhostin muut ominaisuudet

CyberGhost on nopea palvelu, mutta kuten NordVPN, se voi kärsiä, kun muodostat yhteyden kaukaisiin palvelimiin. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se sallii seitsemän samanaikaista yhteyttä, jos haluat hallita koko merirosvo miehistön. Sen käyttöliittymä voi aluksi tuntua hieman outolta, mutta se on hieno, kun totut siihen.

Se on edullinen palvelu, vaikka sinun ei pitäisi valita kuukausittaista hintaa, jos haluat pitää kustannukset alhaisina. Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana Android- ja iOS-käyttäjille, mutta tietokoneiden käyttäjät saavat vain yhden päivän. Nimettömyys voidaan tarkistaa BitPay-sivustolla. Tarjolla on myös rahojen palautustakuu, joka on 14 päivää kuukausittain ja 45 päivää pidempään.

4. VyprVPN

VyprVPN on vankka VPN-palvelu torrentia varten, koska kaikki sen palvelimet tukevat P2P-liikennettä. Ei ole erityistä luetteloa tai kehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat hypätä läpi. Valitset vain palvelimen ja olet menossa. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Turvallisuus on yksi VyprVPN: n vahvuuksista. Voit valita monista eri protokollista, ja siellä on mahdollisuus omaan Chameleon-protokollaan, josta voit lukea lisää VyprVPN-katsauksessa. 

VPN sisältää tappokytkimen, ja sillä on tiukat tietosuojakäytännöt, joita ei kirjata. Jos olet kuitenkin täysin tietoinen yksityisyydestä, meidän on korostettava, että et voi maksaa kryptovaluutan kautta.

Sen nopeudet ovat riittämättömiä paperilla, mutta testauksessamme havaitsimme niiden olevan johdonmukaisia ​​eivätkä kaikki niin huonoja. Kuitenkin, jos vietät suurta tiedostoa, saatat haluta avata vedenkeittimen tai ottaa päiväunen. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, joten voit ladata niin paljon kuin haluat. Sen käyttöliittymää voitaisiin parantaa, mutta sen käyttö on silti helppoa.

VyprVPN: n hinta riippuu valitsemastasi tasosta. Vakio-suunnitelma on halvin ja tarjoaa sinulle kolme samanaikaista yhteyttä, kun taas Premium-suunnitelma nostaa yhteyksien rajan viiteen ja antaa sinulle sen Chameleon-protokollan käytön. Vuotuinen suunnitelma on kustannustehokkaampi, ja siinä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos muutat mieltäsi.

5. ProtonVPN

Seuraavaa valintaamme, ProtonVPN, ei mainita kovin usein roundup-artikkeleissamme. Se ei tarkoita, että se olisi huono palvelu, vain, että muut voittavat sen tietyillä alueilla. Torrentia varten ProtonVPN tuo kuitenkin pöydälle hienoja ominaisuuksia. 

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

ProtonVPN: n palvelimet ovat jo torrent-ystävällisiä, mutta siinä on erityiset P2P-palvelimet varmistaaksesi, että olet suojattu oikein. Lisäksi sen avulla voit asettaa profiileja tietyille toiminnoille, joten sinun ei tarvitse pitää sitä manuaalisesti joka kerta, kun haluat käyttää sitä. Voit esimerkiksi määrittää ja nimetä torrent-profiilin haluamallasi protokollalla ja tietyllä palvelimella.

Lisäksi ProtonVPN: n tietoturva on huippuluokkaa ja sisältää tappikytkimen käytön. VPN: llä on myös tiukka tietosuojakäytäntö, eikä se pidä lokkeja. Täydellisen nimettömyyden saavuttamiseksi voit myös käyttää bitcoinia maksuna. 

ProtonVPN: n muut ominaisuudet

Kaistanleveysrajoja ei ole, ja vaikka niiden nopeudet eivät ole hitaita, ne eivät ole myöskään nopeimpia, kuten voit lukea ProtonVPN-arvosteluistamme. Asennus voi olla tuskaa, mutta käyttöliittymän käyttö on helppoa, kun se on valmis.

ProtonVPN: n hinta perustuu useisiin paketteihin. Sen halvimmat suunnitelmat ovat ilmainen ja Basic, mutta emme suosittele kumpaakaan torrentia. Tämä johtuu siitä, että vaikka saat rajoittamattoman kaistanleveyden molemmilla, ilmainen suunnitelma rajoittaa nopeutta eikä kummallakaan ole pääsyä P2P-palvelimiin.

Plus-suunnitelma on paras vaihtoehto. Sen avulla pääset P2P-palvelimiin ja viiteen samanaikaiseen yhteyteen. Se ei ole ProtonVPN: n kallein suunnitelma. 

Visionary-suunnitelma on kallein, ja vaikka saat viisi ylimääräistä yhteyttä ja sen salatun sähköpostipalvelun käytön, se ei vain ole ylimääräisten dollarien arvoinen. 30 päivän palautusikkuna on paikallaan.

6. Yksityinen Internet-yhteys

Seuraavaksi tulee yksityinen Internet-yhteys, joka on loistava VPN-palvelu muutamalla pienellä nyrkillä, jotka sinun on silitettävä torrentia varten. VPN tarjoaa torrent-ystävällisiä palvelimia, ja jotkut sijainnit tukevat portin edelleenlähettämistä, mikä mahdollistaa paremman ja nopeamman torrent-kokemuksen. Voit lukea lisää siitä PIA-katsauksessa.

Pia-Slider1

Pia-slider2

Pia-slider3

Pia-slider4

Pia-slider5

Edellinen

Seuraava

PIA: n turvallisuus on hyvä, mutta sinun on nostettava salausastetta ennen kuin teet mitään laittomia. Kun asennat sen, oletusasetus on 128-bittinen salaus, joka ei ole riittävän turvallinen täydellisen nimettömyyden saavuttamiseksi. VPN: n mukana tulee tappikytkin, eikä se pidä kirjaa millään tavalla. Voit maksaa palvelusta myös kryptovaluutalla.

Se kykenee nopeaan nopeuteen jopa pienen upotuksen jälkeen, kun salaustaso on korkeampi, vaikka se voi olla epäjohdonmukainen. Kaistanleveysrajoja ei ole, ja VPN sallii 10 samanaikaista yhteyttä. Sitä on myös helppo käyttää, etenkin viimeisen käyttöliittymäpäivityksen jälkeen.

PIA on halpa. Vaikka hinnat nousivat liian kauan sitten, tarjoaja pysyi yhtenä halvemmista VPN-palveluvaihtoehdoista. Seitsemän päivän palautusaika on voimassa, jos huomaat, että se ei ole sinulle.

7. Tuulet

Windscribe on myös sopiva VPN torrentia varten ja sillä on jopa uTorrent-asennusopas valmis. Sen verkko ei ole valtava, mutta on selvää, mitkä paikat eivät tue torrentia, koska niissä on P2P-kuvake, jossa on yliviivaus. Valittavan suunnitelman mukaan on kuitenkin paljon valittavana.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Vaikka emme suosittele ilmaisten VPN-verkkojen käyttämistä torrentissa – puhumme lisää siitä, miksi myöhemmin – Windscriptin ilmainen suunnitelma on kunnollinen valinta, joka on jopa auttanut sitä voittamaan kärkipaikan parhaassa ilmaisessa VPN-palvelumme vertailussa. Se ei turhauta tietoturvaa, mutta rajoittaa sinua muilla tavoin, esimerkiksi antamalla käyttöoikeuden vain kouralliselle VPN-palvelimille. 

Näitä palvelimia voidaan käyttää P2P-liikenteeseen, mutta on olemassa muita tekijöitä, jotka estävät sitä olemasta parhainta ilmaista VPN: ää torrentia varten. Yhdelle sen nopeudet eivät ole huonoja, mutta muut VPN: t ovat nopeampia. Tärkein tekijä on kuitenkin se, että vaikka saat rajoittamattomia samanaikaisia ​​yhteyksiä kumpaankin suunnitelmaan, saat rajoittamattoman kaistanleveyden vain, jos maksat. 

Windscribe Pro -suunnitelmalla saat rajoittamattoman määrän tietoja ja kaikkien palvelimiensa käyttöä, mukaan lukien Windflix-suoratoistopalvelimet, joista voit lukea Windscribe-arvosteluamme. Voit kuitenkin hankkia rajattoman kaistanleveyden halvemmalla rakentamalla oman suunnitelmasi. Tietyn palvelimen ja rajoittamattoman kaistanleveyden lisääminen antaa sinulle takaisin vain 2 dollaria kuukaudessa.

Windscriptin muut ominaisuudet

Windscriptin tietoturva on hyvä ja se käyttää AES-256-salausta. Siellä on myös tappauskytkin, mutta sitä kutsutaan hämmentävästi ”palomuuriksi”. Windscriptin tietosuojakäytännössä todetaan, että se kirjaa joitain tietoja, kuten käytetyn kaistanleveyden ja toiminnan aikaleimat, mutta se ei ole mitään todellista arvoa. Tällaisen ylimääräisen nimettömyyden vuoksi voit kuitenkin käyttää bitcoinia maksuna.

Sen käyttöliittymä on niin yksinkertainen kuin he saavat, mikä on hieno ensimmäistä kertaa käyttäville. Jos olet hiukan teknisesti kiinnostuneempi, pidät myös mahdollisuudesta harkita sitä. 

Jos menet kaikki pois ja valitset maksetun suunnitelman, sinun on parasta kirjautua pidemmäksi ajaksi. Näin säästät rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos huomaat, että et pidä VPN: stä, voit pyytää palautusta kolmen päivän sisällä ostoksesta, mutta saattaa olla hyvä idea ottaa ilmainen spin-suunnitelma ensin..

8. GooseVPN

Viimeinen valintamme on GooseVPN. Se on torrent-ystävällinen VPN, jonka suurin osa palvelimistaan ​​on merkitty torrentiksi sopiviksi. On kuitenkin muutamia syitä, miksi se on viimeinen luettelossamme parhaita torrentia varten tarkoitettuja VPN-osoitteita.

Hanhi-VPN-kotisivu-2019

VPN: llä on korkea tietoturva, sillä siinä on useita valittavissa olevia protokollavaihtoehtoja, samoin kuin tarvittava tapikytkin. Toisin sanoen, se ei tule niin ulos laatikosta, joten sinun on tiedettävä mitä teet tehdäksesi sen oikein asentaaksesi ja pysyäksesi suojassa torrentin aikana. Käyttöliittymää on kuitenkin helppo käyttää.

Olemme kuitenkin huomauttaneet GooseVPN-arvosteluissamme, että palveluun on tehty joitain parannuksia, kuten se, että kun tarkistimme sitä ensimmäisen kerran, DNS-vuotoja oli vasemmalla, oikealla ja keskellä. Onneksi VPN oli hieno viimeisimpien testiemme aikana. Se ei pidä lokkeja, mutta et voi maksaa kryptovaluutan kautta.

GooseVPN: n nopeudet eivät ole suuria, mutta saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. 

Kuukausisuunnitelma on melko korkea, mutta sen pidemmät suunnitelmat ovat aika halpoja. Voit kokeilla GooseVPN: ää 30 päivän ajan, mutta sinun on annettava maksutiedot tehdäksesi niin. Tämä tarkoittaa myös, että sinun on muistettava peruuttaa, jos et enää halua sitä, muuten sinua laskutetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua. Silti se on hyvä tekosyy antaa sille pyörre.

Kuinka valitsimme parhaat VPN-torrentit

Ensinnäkin, kun yritämme löytää, mitkä VPN: t ovat parhaita torrentia varten, voimme melko melko heittää minkä tahansa palveluntarjoajan, joka ei salli P2P-liikennettä suoraan “ehkä” luetteloltamme. 

Jotkut palvelut eivät salli torrenttia ollenkaan. Se käyttää nopeasti tonnia kaistanleveyttä, joten on ymmärrettävää, miksi jotkut palveluntarjoajat väistävät sen. Lisäksi jotkut eivät vain pidä siitä, että suurin osa P2P-toiminnoista liittyy tekijänoikeuksien alaisen materiaalin jakamiseen.

Jos palveluntarjoaja ei tue P2P: tä, se ei aio suojata sinua samalla tavalla kuin toimivat. Lisäksi on olemassa muutamia muita perusteita, jotka VPN: llä on oltava, jotta se olisi yksi parhaista VPN-tornereista. 

turvallisuus

Sen lisäksi, että VPN-palveluntarjoajan on sallittava torrent-liikenne, on erittäin tärkeää valita VPN, jolla on hyvät suojausominaisuudet. Tarvitset vahvan AES-256-bitin tai korkeamman salausnopeuden yhdessä tappakytkimen kanssa. 

Hyvä VPN-tietoturva varmistaa, että pysyt piilossa, ja kun sinulla on tappikytkin, sinut peitetään, jos VPN epäonnistuu. Jos näin käy, se katkaisee yhteytesi kokonaan ennen kuin kaikki arkaluontoiset tietosi voidaan paljastaa. 

Tämän lisäksi VPN: n on oltava läpäissyt DNS-vuototestit. DNS-vuoto on huono uutinen ja tarkoittaisi, että sinut voidaan jäljittää. Olemme testanneet kaikki VPN-valintamme, ja ne on ohitettu. 

yksityisyys

Valitsemasi VPN: n tulisi myös kunnioittaa yksityisyyttäsi. Vahvan kirjautumattomuuskäytännön tulisi olla voimassa, mikä periaatteessa varmistaa, että mitään online-aktiviteetteista ei tallenneta. Se tarkoittaa, että vaikka viranomaiset pyytäisivät lokit, mitään ei luovutettaisi. 

Jos sinulla on täysin anonyymi kokemus, voit valita VPN: n, jonka avulla voit kirjautua polttimen sähköpostiosoitteella ja maksaa salauksen valuutalla. 

Nopeus

Nopeus on tärkeä tekijä torrentissa. Sinun joudutaan odottamaan jonkin aikaa tiedoston lataamiseen, mutta valitsemalla nopean nopeuden VPN, et aio odottaa enää kuin sinun tarvitsee. 

kaistanleveys

Jotkut VPN-verkot rajoittavat kaistanleveyden määrää, jota voit käyttää kuukaudessa, ja ellei tämä raja ole korkea tai et aio tehdä paljon, saavutat sen melko nopeasti. Onneksi suurin osa VPN-palveluista tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, joten tarkista tämä ominaisuus.

Helppokäyttöisyys

Kokemustasi riippuu siitä, millaista käyttökokemusta olet käyttänyt. Jos olet aloittelija, tunnet todennäköisimmin yksinkertaisen käyttöliittymän, joka saa yhteyden nopeasti ja helposti. Jos olet tekninen asiantuntija, saatat kuitenkin mieluummin käyttää VPN-verkkoa, jonka kanssa voit miettiä. Kummassakin tapauksessa tarkista, onko se yhteensopiva laitteesi kanssa.

Hinta

Vaikka VPN: n hinta ei vaikuta torrent-kykyysi, sinun tulisi silti valita VPN, jolla on varaa.

Miksi tarvitsen VPN: n torrentin aikana

Kaikki torrentit eivät ole laittomia, jotkut sisältävät julkista tai Creative Commons -lisensoitua materiaalia, ja sinun ei tarvitse varjostaa toimintasi, jos siinä kaikki on tekemisissäsi (vaikka suosittelemme silti VPN: n käyttöä piiloutuakseen hallituksen valvonnasta ja muista online-vaarat).

Kuten aiemmin mainitsimme, kaikkein kiusaaminen on piratismin nimissä. Jos lataat tai jaat tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, rikot lakia ja vaarassa tulla kiinni. 

Jokaisella maalla on erilainen näkemys tekijänoikeuksien loukkauksista, samoin kuin erilaiset lait ja rangaistukset. Jotkut maat estävät sinua pääsemästä tällaiseen aineistoon, mutta voit poistaa torrent-sivustojen käytön estämisen helposti. 

1990-luvun puolivälissä tekijänoikeuksien estämistä verkossa pidettiin tärkeänä tehtävänä, ja vuonna 1998 presidentti Bill Clinton allekirjoitti lain digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain (Digital Millennium Copyright Act, DMCA). Jokaisessa maassa, jossa on tällaista lakia, voit joutua rangaistukseen, kuten sakkoon tai vankeuteen. Tästä syystä torrenting ilman VPN: tä ei ole hyvä idea. 

Tekijänoikeuksien haltija voi lähettää ilmoituksen Internet-palveluntarjoajalle (ISP), jos hän uskoo käyttäjän olevan ladannut sisältöä ilman heidän lupaa. Koska Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä kaiken, mitä teet verkossa, on helppo selvittää, mikä on rikoksentekijä, ja tekijänoikeusrikkomusilmoitus voidaan lähettää.

Se ei ehkä kuulosta liian huolestuttavalta, mutta jos tekijänoikeuksien haltija haluaa viedä sitä pidemmälle, he voivat palvella Internet-palveluntarjoajan haastetta saadakseen tietoja väitetystä rikoksentekijästä haastaakseen heidät oikeuteen.

Tekijänoikeuspeitot

Tekijänoikeuspeitit eivät ole vain myyttisiä olentoja – ne ovat olemassa ja ajavat rahaa. Joidenkin maiden lakitoimistojen tiedetään valvovan torrentteja ja keräävän IP-osoitteita niille, jotka loukkaavat tekijänoikeuksia. Sitten he haastavat Internet-palveluntarjoajat tunnistamaan syylliset ja lähettämään sovintoilmoitukset. Paras Saksan VPN-artikkeli on hyvä esimerkki.

Kuinka VPN voi suojata minua torrentin aikana?

VPN: n käyttö torrentilla – ja milloin tahansa – varmistaa, että online-toiminnot pidetään piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja muilta uteliailta. Se piilottaa IP-osoitteesi ja salaa yhteytesi.

Voit lukea täydellisen virtuaalisen yksityisen verkon oppaamme saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan VPN: n toiminnasta, mutta se ohjaa periaatteessa kaiken liikenteen turvallisen tunnelin kautta laitteeltasi VPN-palvelimelle. Tunneli on salattu niin, että kukaan ei voi nähdä tekemäsi asioita, mutta kirjautumattomuuskäytäntöä tarvitaan, jotta varmistetaan, että VPN itse ei näe tai tallenna aktiviteettejasi.. 

Muista kuitenkin, että vaikka VPN suojaa sinua monin tavoin, on myös hyvä idea asentaa kunnollinen virustentorjunta. Lataus voi sisältää vaarallisia tiedostoja, joten sinun on varmistettava, että olet aseistettu ja valmis. Bitdefender on hyvä VPN-valinta, koska se suojaa sinua reaaliajassa. Lue lisää palvelusta Bitdefender-virustorjuntakatsauksesta.

Voinko käyttää ilmaista VPN-torrenttia?

Lyhyesti sanottuna, vastaus on kieltävä. Emme sano, että ilmaiset VPN-verkot ovat täysin hyödytöntä, emme vain suosittele sellaisen käyttämistä esimerkiksi torrentissa, vaikkakin Windscribe- ja TunnelBear-palvelun ilmaiset suunnitelmat ovat poikkeus. 

On monia syitä, miksi monia “ilmaisia” VPN-sovelluksia, joita näet sovelluskaupoissa, tulisi välttää kaikin tavoin, kuten voit lukea pahimmista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista koostuvasta oppaasta, mutta tässä on muutama esimerkki. 

Ensinnäkin, jotkut palveluntarjoajat mainostavat palvelun olevan erinomainen salaus, mutta käytännössä se joko käyttää vähemmän suotuisaa salausnopeutta tai ei ollenkaan. Jotkut ovat täynnä haittaohjelmia vain odottamassa, että sinut imetään sisään ja ladataan se. Muut palveluntarjoajat todella snoop liikenteessäsi, jotta he voivat myydä tietosi muille yrityksille.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät torrentin todelliset vaarat ilman VPN: tä, mutta sinun tulisi myös tietää, kuinka valita sopiva tehtävälle. Ensinnäkin VPN: n on sallittava P2P-liikenne, mutta sillä on myös oltava kirjautumattomuuskäytäntö ja erinomainen suojaus tapikytkimellä. Lisäksi nopea nopeus ja rajoittamaton kaistanleveys ovat tärkeitä, jotta et päätyisi turhautuneeseen sotkuun.

Kaiken tämän mielestä NordVPN on paras VPN torrentia varten. Siinä on mukautetut P2P-palvelimet lisäsuojausta varten sekä erinomainen suojaus vakiona. Siellä on myös tappauskytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. 

NordVPN: n nopeudet ovat enemmän kuin kykeneviä, eikä se rajoita kaistanleveyttä. 30 päivän palautusikkuna on paikallaan, joten voit olla varma, että pidät siitä, ja voit maksaa myös bitcoinilla.

Kerro meille kommenttiosassa torrent-kokemuksestasi VPN: n suhteen tai jos jotain olemme unohtaneet. Katso myös muita VPN-artikkeleitamme myös täällä ollessasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me