Thaimaan 2020 paras VPN: surffaaminen hymyllä

Thaimaa on suosittu reppumatkailijoiden ja digitaalisten paimentolaisten kohde. Se palvelee kaikkein köyhimpiä budjetteja ja on tunnettu kulttuuristaan, hulluista yöelämästään, kauniista rannoistaan ​​ja monipuolisesta ruuastaan. Siellä ollessasi olet todennäköisesti haluamasi käyttää Internetiä, joten sinun tulee varustaa itsesi yhdellä Thaimaan parhaimmista VPN-suosituksista.

Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö ei ole vain fiksu idea turvallisuudelle. Thaimaa kärsii Internet-sensuurista, vaikka se ei ole niin paha kuin suuri palomuuri. Lisäksi VPN: n käyttöön on muita syitä, jotka selitetään tässä artikkelissa.

Thaimaan 2020 paras VPN

Online-sensuuri Thaimaassa

Thaimaan internetissä on rajoituksia. Yli 6000 URL-osoitetta estettiin vuonna 2017, koska niiden katsottiin uhkaavan kansallista turvallisuutta tai ristiriidassa yleisen moraalin tai yleisen järjestyksen kanssa. Tietoverkkorikollisuuslain 20 §: n mukaan virkamiehet voivat pyytää tuomioistuimen päätöstä tällaisen sisällön estämiseksi. Internet-palveluntarjoajien on estettävä tuomioistuimen päätöksen nojalla pääsy verkkosivustoille.

Sisältö sisältää pornografiaa ja uhkapelejä. Joitakin poliittisia blogeja ja kuninkaallista vastaista sisältöä on estetty. Thaimaan lese-majeste-laki kieltää kuninkaallisen perheen kritiikin, ja se kattaa myös online-sisällön.

Vaikka torrentit ovat hienoja ja torrent-verkkosivustoja on saatavana, tekijänoikeuksia loukkaavien verkkosivustojen palveluntarjoaja voi peruuttaa Internet-palveluntarjoajansa. 

Thaimaassa on laillista käyttää VPN-verkkoa, mutta Internet-palveluntarjoajat estävät joidenkin palveluntarjoajien verkkosivustot. Voit kuitenkin kiertää tämän lataamalla VPN: n ennen maahan saapumista.

Online-valvonta Thaimaassa

Thaimaan politiikat sallivat hallituksen valvonnan, ja vaikka sosiaalista mediaa on saatavana, sitä valvotaan. Keskitetty valvontakeskus tarkistaa ja päättää, onko sosiaalisen median sisältö sopimatonta vai laitonta, kuten kritiikki maan monarkiaa kohtaan.

Thaimaan perustuslaki uusittiin vuonna 2017, mutta se sisältää edelleen osia väliaikaisesta perustuslaista. Esimerkiksi osa 44 antaa viranomaisille valtuudet seurata Internetin käyttäjien toimintaa ja määrätä Internet-palveluntarjoajat poistamaan tietty sisältö.

Internet-palveluntarjoajien on säilytettävä liikennetietoja vähintään 90 päivän ajan, mutta virkamiehet voivat kehottaa niitä säilyttämään ne jopa kaksi vuotta. Virkamiehillä on oltava oikeus saada tietoja, mutta eräät tapaukset, kuten tietokoneisiin liittyvän rikollisuuden rikkominen, kuuluvat erityistutkintojen laitoksen toimivaltaan.. 

DSI-tutkijat voivat siepata verkkoviestinnän ja henkilötiedot ilman laillista valvontaa. Verkkopuheista epäiltyjä käyttäjiä voidaan paljastaa, ja yksityisiä keskustelutietoja on käytetty todisteina. Tietokoneisiin liittyvästä rikollisuudesta annetun lain 18 §: n nojalla hallitus voi määrätä yksityishenkilöt dekoodaamaan salatut tietokoneet myös ilman tuomioistuimen päätöstä.. 

Vuonna 2015 otettiin käyttöön kiistanalainen verkkoturvallisuuslaki, jonka kriitikot sanoivat, että se loukkasi yksityisyyttä ja sallii valvonnan. Se annettiin käyttöön vuonna 2018, ja se sisältää lisääntyneitä valvontaa koskevia säännöksiä. 

Biometrisiä tietoja, kuten sormenjäljet ​​ja kasvojen skannaukset, kerätään rekisteröitäessä uusia SIM-kortteja poistaen käytännössä nimettömyys. Tiedot tallennetaan sitten kansalliselle yleisradio- ja teletoimikunnalle.

Thaimaan hallitus osti vakoiluohjelmia Hacking Teamiltä vuosina 2012–2014. Lisäksi sillä on lisenssi viestintäkuuntelulaitteiden tuontiin Sveitsistä ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta..

Sananvapaus Thaimaassa

Sananvapautta Thaimaassa rajoittaa sen tiukka lese-majeste-laki. Viranomaiset estävät kommentit, jotka ovat kriittisiä monarkian suhteen. Ne, jotka lähettävät kommentteja tai ovat kriittisiä rauhan ja järjestyksen kansallisen neuvoston suhteen, voidaan nostaa syytteeseen ja saattaa valvontaan. 

Esimerkiksi mies tuomittiin 18 vuodeksi vankeuteen vuonna 2017, koska hän julkaisi Facebookiin videoita, joita pidettiin monarkiaa loukkaavina. Jopa kriittisen sosiaalisen median viestien jakaminen voi olla vaarallista.

Tietokoneisiin liittyvän rikollislain 14 § kieltää väärien tietojen tuomisen tietokonejärjestelmään, joka aiheuttaa vahinkoa kansalaisille, mikä viittaa rikoksiin, kuten hakkerointiin. Tuomarit ovat kuitenkin tulkineet sitä väärin ja käyttäneet puhetta syytteeseen. 

Toimittajia ja tiedotusvälineitä voidaan rangaista hallituksen kritisoimisesta. Uutiskanavat on keskeytetty ja toimittajat on pidätetty ilmaiseksi.

Tietoverkkorikollisuus Thaimaassa

Vaikka kaikki yllä olevat aiheet ovat tärkeitä, älä unohda Thaimaan yhteyksiä. Jos matkustat, saatat joutua käyttämään julkisia WiFi-yhteyspisteitä. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta yhteyttä ei voida mitenkään tietää. 

Tietoturvayrityksen Symantecin mukaan Thaimaan kybertreagoinnit lisääntyvät. Hakkerit ja virukset saattavat odottaa uppoutumista, joten on parasta suojata itseäsi VPN: llä ja kunnolla viruksella.

Mikä tekee VPN: stä Thaimaan parhaimman

Vaikka useimmissa VPN-verkoissa on samat ominaisuudet, niitä ei ole toteutettu samalla tasolla. Siksi on tärkeää varmistaa, että valitset oikean Thaimaahan. 

Tärkeä ominaisuus on turvallisuus, koska olet haavoittuva uteliailta silmiltä ja snooping ilman sitä. Hyvä tietoturva pitää sinut turvassa ja piilottaa online-vaaroilta, joten varmista, että valitsemasi VPN toteuttaa sen hyvin. Jos palveluntarjoaja sisältää tappokytkimen, se on bonus, koska se katkaisee yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, varmistaen, että et jää auki hyökkäykseen.

Tietosuoja on yhtä tärkeää. Vaikka saatat ajatella, että se kuuluu suojauksen piiriin, niin ei ole. VPN: t kunnioittavat yksityisyyttäsi pitämättä kirjaa verkkotoimintasi, joten varmista, että valitsemassasi on kirjautumattomuuskäytäntö.

Censenssin kiertämiseksi tarvitset paljon palvelimia, joista valita. Mitä enemmän palvelimia, sitä paremmat mahdollisuudet löytää sopiva palvelin. Se auttaa sinua myös pääsemään aiempiin geoblokkeihin. 

Geoblocks rajoittaa sisällön tiettyyn maahan, joten jos et ole siellä, et voi katsella sitä. Jos haluat käyttää sisältöä, joka on rajoitettu Thaimaahan, tarvitset siellä palvelimia.

Otetaan esimerkiksi Netflix. Jos olet poissa maasta ja haluat käyttää thai-versiota, sinun on muodostettava yhteys thaimaalaiseen palvelimeen. Jos kaipaat Netflix-istuntoa, tutustu parhaaseen Netflix-VPN-vertailuomme.

Jos aiot suoratoistaa tai torrentia, sinun kannattaa varmistaa, että palvelu sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja että sillä on hyvät nopeudet. Et halua odottaa ikuisesti sisällön latautumista ja tuhlata rajaa sillä välin. Kun olet saavuttanut kaistanleveyden rajan, VPN lakkaa toimimasta ja jättää sinut epävarmaksi.

Myös muita tekijöitä on harkittava, kuten mitä laitteita tuetaan ja onko VPN käyttäjäystävällinen. Voit myös harkita, kuinka monta laitetta se sallii, asiakaspalvelun laatua ja kuinka paljon VPN maksaa.

Edellä mainitut tekijät huomioon ottaen olemme etsineet VPN-arvosteluitamme löytääksesi sinulle Thaimaan kannalta sopivimmat VPN: t.

1. Thaimaan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN on loistava palveluntarjoaja, jolla on kaikki tarvitsemasi kellot ja pillit. Sille annetaan usein kärkipaikka VPN-artikkeleissamme, ja hyvästä syystä. Sillä on erinomainen suojaus pitääksesi sinut turvassa ja se sisältää automaattisesti aktivoidun tappakytkimen. Sillä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten verkossa tapahtuvaa toimintaa ei ole.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko, jolla on yli 3000 palvelinta 94 maassa, joista osa on Thaimaassa (se on paras valinta saada Thaimaan IP-osoite syystä).

Sinulla ei ole nopeusongelmia, koska se on nopein testattu VPN. Siellä on myös rajaton kaistanleveys, ja se voi päästä kaikille streaming-alustoille, minkä vuoksi se on paras suoratoisto-VPN.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on helppo käyttää. Itse asiassa se on hieno ensimmäisille käyttäjille. Toisin sanoen, kokeneemmatkin käyttäjät pitävät siitä. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. 

Jos joudut ongelmiin, siellä on kätevä tietokanta itseapua varten. Jos tämä ei riitä, siellä on ympäri vuorokauden tapahtuva suorakeskustelu ja sähköpostituki. Live chat antaa sinulle nopeimman vastauksen, mutta sähköposti on parempi teknisiin kysymyksiin. Lue yksityiskohdat ExpressVPN-arvosteluista.

Valitettavasti ExpressVPN on kallis. Voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän suunnitelman. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että se on mitä haluat.

CyberGhost

Toinen kunnollinen valinta on CyberGhost. Sillä on suuri turvallisuus tappajakytkimen avulla, joka on aina päällä pitääksesi sinut suojassa. Lisäksi se ei pidä loki verkkotoimintasi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Yli 4000 palvelinta muodostavat verkon ja niitä on 58 maassa. Heitä on 10 Thaimaassa. Sillä on nopea nopeus, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja. Silti hyödyt rajattomasta kaistanleveydestä ja sen kyvystä päästä useimpiin suoratoistoalustoihin. CyberGhost sallii myös torrentin, kuten voit lukea CyberGhost-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Voit asentaa CyberGhostin Windows, macOS, Android ja iOS. Sen käyttöliittymää päivitettiin liian kauan sitten, ja vaikka se vie tottumisen, se on helppo käyttää. CyberGhost antaa sinun kytkeä jopa seitsemän laitetta kerralla ansaitsemalla sille parasta VPN-osoitetta useille laitteille. Seitsemän on myös asennusraja.

Siellä on tietokanta, joka on yksi parhaista mitä olemme nähneet ja joka tarjoaa hienoa omaapua. Voit ottaa yhteyttä tukeen myös live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Live-keskustelu ei kuitenkaan ole hieno teknisiin kysymyksiin, joten suosittelemme, että osoitat ne sähköpostitiimiin. 

CyberGhost on edullinen, mutta hyvä palvelu. Kuukausittainen hinta on kuitenkin huono, joten suosittelemme ilmoittautumista pidemmäksi ajaksi, koska se toimii halvemmalla.

Androidille ja iOS: lle on saatavana ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, joten voit testata sen ensin. Tähän liittyy myös rahat takaisin -takuu. Saat 14 päivää muuttaa mieltäsi kuukausisuunnitelmasta tai 45 päivää pidempien tilauksien yhteydessä.

NordVPN

NordVPN on loistava palvelu, joka on verrattavissa kärkipaikkaamme palveluun, kuten voit nähdä ExpressVPN: stä verrattuna NordVPN: ään päistämme. Sillä on loistava turvallisuus, mukaan lukien kaksois hop-salaus, joka lisää suojaa yhteydellesi. Mukana on myös tappikytkin, ja siellä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siinä on monia palvelimia, joissa on yli 60 maata, joten sinun ei pitäisi olla ongelmaa ohittaa rajoituksia. Lisäksi Thaimaassa on viisi thaimaalaista sisältöä. Kuten CyberGhost, sillä on hyvät nopeudet, mutta se voi hidastua pitkien yhteyksien aikana. Saat rajattoman kaistanleveyden, ja on hienoa päästä streaming-alustoille.

NordVPN on paras VPN torrentin torjunnassa, joten jos tämä on sinun tehtäväsi, se on hyvä valinta. Lue lisätietoja palvelusta NordVPN-arvosteluamme.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Voit käyttää NordVPN: n helppokäyttöisiä asiakkaita Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä, ja jopa kuusi laitetta voidaan yhdistää kerrallaan.

Pienten ongelmien korjaamiseksi on saatavana kätevä tietokanta. Jos tarvitset ylimääräistä apua, siellä on ympäri vuorokauden avoin chat- ja sähköpostituki. Live chat antaa sinulle nopeimman vastauksen, mutta apu on hyvä kummallakin tavalla.

NordVPN tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi. Kuukausittainen hinta on oikeudenmukainen, mutta pidemmät suunnitelmat toimivat lopulta paremmin. Hyvitysikkuna on 30 päivää, jos päätät, että et pidä siitä.

VyprVPN

Voit myös käyttää VyprVPN: ää Thaimaassa. Se ei ole niin hyvä kuin muut valintamme, mutta se tekee leikkauksen erinomaisen turvallisuutensa takia. Se on muokattavissa ja sillä on oma Chameleon-protokolla suojauksen lisäämiseksi VPN-tunneliin. Siellä on myös tapinkytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen palvelinverkosta puuttuu, ja vähemmän kuin 1000 64 maassa. Silti sen pitäisi olla riittävä kiertääkseen lohkoja, ja sillä on palvelimia Bangkokissa, jos haluat sisällön rajoittuvan Thaimaahan.

Vaikka sen nopeuden pitäisi olla sopiva useimpiin aktiviteetteihin, se ei ole suuri. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se sallii torrentin. Se tulee myös useimpiin suoratoistoalustoihin. Lue lisätietoja VyprVPN-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Niitä on helppo käyttää huolimatta päivätyistä. Voit yhdistää korkeintaan kolme laitetta kerrallaan standardisuunnitelmalla, mutta Premium-vaihtoehto sallii jopa viisi.

Käytettävissä on tietokanta pienten ongelmien ratkaisemiseksi. Muutoin voit saada tukea 24/7 live chatin ja sähköpostin välityksellä, mutta vastaukset voivat olla lyhyitä.

VyprVPN: llä on kuukausi- ja vuositilauksia. Vuosittaiset kuitenkin toimivat paremmin. Lisäksi voit valita Standard- tai Premium-suunnitelmien välillä. Jälkimmäinen antaa sinulle kaksi ylimääräistä laiteyhteyttä ja Chameleon-protokollan. Siellä on 30 päivän palautusikkuna, jonka avulla voit tarkistaa pitävätkö siitä.

TorGuard

Viimeisin valintamme on TorGuard, joka on hyvä tarjoaja huolimatta asemastaan ​​tässä luettelossa. Sen tietoturva on suuri ja muokattavissa, ja käytettävissä on monia protokollia. Siellä on tapinkytkin, joka otetaan myös automaattisesti käyttöön. TorGuard ei pidä lokkeja.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 3000 palvelinta 55 maassa, mukaan lukien jotkut Thaimaassa, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja. Palvelimien vaihto voi kuitenkin olla parempi, koska joudut irrottamaan VPN: n joka kerta, kun haluat tehdä niin. 

Se on nopea, mutta se voi hidastua käytetyn sijainnin ja suojausasetusten mukaan. Kaistanleveyttä on rajoittamaton ja se sallii torrentin. Netflix on estänyt sen, mutta voit kiertää tämän ostamalla yhden sen suoratoisto-IP-osoitteista. He maksavat 7,99 dollaria kuukaudessa, mutta heillä on taatusti toimivan.

Voit lukea lisää palvelusta TorGuard-arvosteluamme. Vaihtoehdot auttoivat sitä voittamaan parhaat VPN-verkot omilla IP-osoitteiden vertailulla.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa, mutta mobiiliversio voi olla ärsyttävä asennuksen aikana. Enintään viisi laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti vakioversion kanssa, ja voit ostaa lisää yhteyksiä 1 dollarilla kuukaudessa. 

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää apua kätevästä tietokannasta ja foorumista. Myös live-chat on käytettävissä, mutta se on linkitetty sopimukseen asiakaspalveluyritykseen, joten saamasi apu ei ehkä ole suurta. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä jokuan sähköpostitse, mikä on parempi.

TorGuardin kuukausittainen hinta ei ole huono, mutta pidemmät suunnitelmat toimivat paremmin. Siellä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

Lopulliset ajatukset

Riippumatta siitä missä olet maailmassa, online-turvallisuus on avainasemassa. Kun Thaimaan viranomaiset seuraavat internetiä ja verkkohyökkäysten riskiä, ​​on parasta varmistaa turvallisuutesi erittäin turvallisella VPN-palvelulla. Haluat myös runsaasti palvelimia valita lohkojen kiertämiseksi, samoin kuin jotkut Thaimaassa siellä rajoitetun sisällön suhteen. 

ExpressVPN on paras valinta, koska se on yksi parhaista saatavilla olevista VPN-palveluista ja kattaa kaiken tarvitsemasi. Se tarjoaa erinomaisen palvelun, jolla on monia ominaisuuksia. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole mitään menetettävää. 

Jos olet käynyt Thaimaassa ja käyttänyt VPN: ää, kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me