Suojaisimmat sähköpostipalveluntarjoajat 2020: ProtonMail vs Tutanota vs Hushmail

On nopeita ja helppoja tapoja kommunikoida jonkun kanssa verkossa, kuten pikaviestintä, videokeskustelu tai sosiaalinen media. Vaikka nämä menetelmät ovatkin kiistanalaisia, maailma lähettää silti yli 280 miljoonaa sähköpostia päivässä. Ainakin toistaiseksi on selvää, että sähköposti on täällä jäädäkseen. Suojaus on kuitenkin ongelma, minkä vuoksi keskustelemme täällä turvallisimmista sähköpostin tarjoajista.


Sähköposti-ongelma on yksinkertainen. Päivitetyt protokollat ​​ovat alttiita verkkorikollisille, jotka voivat käyttää tiliäsi roskapostin lähettämiseen, hakkerointiin muihin online-tiliin tai pyyhkiä tärkeitä tietoja. Jopa mainostajilla, valtion virastoilla ja sähköpostipalveluntarjoajilla on oma kiinnostus kirjeenvaihtoon.

Jos sähköpostin haavoittuvuudet herättävät sinut, harkitse siirtymistä uuteen sähköpostipalveluntarjoajaan. Tarkastellaan viittä, jotka tarjoavat enemmän tietoturvaa yleisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Jokaisesta palvelusta tehdään tiivistelmä sen suojausvaihtoehdoista, luomalla tili, postilaatikon ominaisuudet ja hinnoitteluasteet.

Muista tutustua tietosuojatietooppaaseemme, jolla voit taata tietosi. Lisätietoja turvallisuustoimenpiteistä on 99 työkalumme yksityisyyden suojaamiseksi. Lopuksi, tutustu sähköpostiturvallisuusoppaaseemme ja saat vielä lisää vinkkejä.

1. ProtonMail

ProtonMailiin on helppo kirjautua, sillä on korkea suojaustaso ja se tarjoaa joustavuutta monien maksusuunnitelmiensa kanssa. Kirsikka päällä on yksinkertainen mutta moderni käyttöliittymä, jonka avulla on helppo selata postilaatikossa ja selata viestejä.

Palvelu salaa viestit aina. Jos viesti on ProtonMailin palvelimilla, se on salattu. Jos kaksi ProtonMail-tiliä lähettää ja vastaanottaa viestejä toisilleen, ne ovat salattuja. Käyttäjät voivat lähettää suojattuja viestejä salausavaimella ulkoisiin sähköpostiosoitteisiin. Vastaanottaja käyttää lähettäjän salasanaa viestin käyttämiseen.

ProtonMail käyttää AES: ää, RSA: ta ja OpenPGP: tä viestien salaamiseen. Se myöntää, että edes se ei pääse käyttäjän viesteihin. Se on kuitenkin kaksiteräinen miekka, koska se ei myöskään voi hakea käyttäjän kadonneita tietoja. Mitä uhrataan hyödyntämisvaihtoehdoissa, se saa yksityisyyttä ja suojaa.

Tilin luominen on kivuton prosessi. Sinun on annettava vain käyttäjänimi ja salasana. Sinulle annetaan mahdollisuus lisätä palautussähköposti, jos unohdat myös salasanasi.

Image-1-ProtonMail-setup-kopio

Postilaatikossa navigointi on samanlainen kuin Gmail, Outlook ja Yahoo. ProtonMail tarjoaa niittitoiminnot, kuten mukautetut suodattimet, seitsemän oletuskansiota ja tarroja organisaatiolle. Siinä on pikanäppäimet niille, jotka haluavat liikkua postilaatikossa käyttämällä näppäimistöä hiiren sijasta.

Image-2-ProtonMail-näppäimistö-pikavalinnat

Lähetetään sähköpostia ProtonMaililla

Kuva-3-ProtonMail Draught

Salaamaan viestit muille kuin ProtonMail-käyttäjille sinun on napsautettava lukituskuvaketta luonnoidun sähköpostin alareunassa, tehtävä salasana ja valittava “asetettu”.

Kuva-4-ProtonMail-salaus-viestit

Lukituskuvakkeen vieressä on tiimalasi. Kun lähettäjät ottavat sen käyttöön, he päättävät voimassaoloajan. Sähköposti ja sen liitteet poistetaan sitten automaattisesti valitsemana ajankohtana. Kuten Gmail, myös ProtonMail tukee enintään 25 Mt: n liitetiedostoja.

Kuva-5-ProtonMail-vanheneminen-aika

ProtonMail hinnoittelu

ProtonMail tarjoaa ilmaisen version. Se on rajoitettu vaihtoehto, 500 Mt tallennustilaa ja 150 sähköpostia päivässä, mutta mikään ei estä ilmaista turvallisuutta. Ensimmäinen maksettu paketti Plus tarjoaa 5 Gt tallennustilaa, 1 000 sähköpostia päivässä ja vielä viisi sähköpostiosoitetta 5 dollarilla kuukaudessa.

Seuraava, Professional, tarjoaa saman määrän tallennustilaa, mutta myöntää rajattomasti viestejä, mukautettuja verkkotunnuksia ja muita postilaatikkoominaisuuksia 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti. Korkeimman tason suunnitelma Visionary lisää tallennustilan 20 Gt: ään ja tarjoaa 50 sähköpostiosoitetta 30 dollaria kuukaudessa.

ProtonMailin takana oleva tiimi tarjoaa myös VPN-palveluita. Tutustu ProtonVPN-arvosteluihimme saadaksesi lisätietoja.

Suunnitelma: FreePlusProfessionalVisionary
Hinta:Vapaa5 dollaria kuukaudessa8 dollaria kuukaudessa30 dollaria kuukaudessa
varastointi:500 Mt5GB5 Gt / käyttäjä20GB
Sähköposteja päivässä:1501000RajoittamatonRajoittamaton

Tilaa ProtonMail

2. Kolab nyt

Kolab Now tarjoaa sähköpostia, tiedostojen tallennus- ja yhteistyötyökaluja. Käyttäjien tiedot ovat turvallisempia, koska niitä tallennetaan Sveitsin palvelimille. Ohjelmisto voisi hyötyä viestien salauksesta, jota ei voida käyttää verkkosivun kautta.

Sen verkkosivustolla sanotaan, että se ei anna käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se edistää avoimuutta tekemällä ohjelmistostaan ​​avoimen lähdekoodin. Se käyttää täydellistä salassapitovelvollisuutta lisätyn tietoturvakerroksena, jos yksityinen avain vaarantuu. Lisätietoja PFS: stä on Dropbox-kilpailijoiden yleiskatsauksessa.

Tilin luominen vaatii useita vaiheita. Ensimmäinen kysyy perustietoja: etunimi, sukunimi, maa, käyttäjänimi ja salasana. Toinen tarjoaa räätälöityjä ominaisuuksia, joista voit valita, kuten kaksikerroksinen todennus kirjautumisen yhteydessä, tallennustilan määrä, mobiilisynkronointi ja maksusuunnitelma.

Image-21-Kolab-Now-Account yksityiskohdat

Suunnitelmissa on kolme makua: vuosittain, neljännesvuosittain tai kuukausittain. Mitä pidempi sitoutuminen, sitä suurempia säästöt ovat.

Image-22-Kolab-Now-asetukset

Kolab jakaa nyt

Palvelu rohkaisee jakamista. Kahden Kolab Now -tilin välillä käyttäjät voivat jakaa sähköpostikansioita, yhteysryhmiä, kalentereita ja muuta.

Image-23-Kolab-Now-postilaatikko

Tästä on hyötyä käyttäjille, jotka haluavat sähköpostitoimintoihin integroidun toimistopaketin, mikä säästää päänsärkyä vaihdettaessa erillisten sovellusten välillä. Samanaikaisesti se ei ole kilpailija Dropbox Paperille tai Google Docsille.

Image-24-Kolab-Now-Draft

Merkintäominaisuus on yksi organisaation hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Voit luoda värikoodattuja tunnisteita, jotka toimivat kategorioina kohteiden lajittelua varten. Jokainen kohde, olipa kyse sitten sähköpostiviestistä, kalenteritapahtumasta tai muistiinpanosta, voi näyttää yhden tai useamman tunnisteen.

Image-25-Kolab-Now-asetukset

Kolab nyt hinnoittelu

Tarkkaan ottaen Kolab Now ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mutta käyttäjät voivat pyytää hyvitystä ensimmäisen 30 päivän aikana. Tilaus on 4,50 dollaria kuukaudessa. Käyttäjät, jotka sitoutuvat kolmeen kuukauteen, saavat yhden prosentin alennuksen, kun taas vuoden käyttäjät saavat 3 prosenttia alennuksen. Se hyväksyy PayPalin, Bitcoinin, luottokortit ja suorat pankkisiirrot.

Suunnitelma: MonthlyQuarterlyAnnual
Hinta:4,50 dollaria kuukaudessaNoin 12,15 dollaria neljännesvuosittainNoin 37,80 dollaria vuodessa

3. CounterMail

Kuten ProtonMail, myös Countermail tarjoaa arvokkaan tietoturvan. Käytettäessä levyttömiä web-palvelimia Ruotsissa käyttäjän IP-osoite vuotaa todennäköisemmin. Käyttöliittymä ei ole silmiinpistävä, mutta se ei ole yhtä tärkeä kuin turvallisuus.

CounterMail tarjoaa enemmän turvatoimenpiteitä kuin epätavalliset palvelimet. Se käyttää salausalgoritmeja, kuten OpenPGP, AES ja RSA, sähköpostiviestinnän suojaamiseksi. Yksi tyylikkäimmistä ominaisuuksista on valinnainen USB-avain, jonka voit tilata ja vaatia milloin tahansa (missä tahansa) kirjaudut sisään. Se on kaksifaktorinen todennus, ja se auttaa pitämään sinut entistä turvallisempana..

Rekisteröinti on helppoa. Tilin luominen vie muutaman sekunnin ennen kuin pääset postilaatikkoon. Tarvitaan vain käyttäjänimi ja salasana.

Image-6-Countermail-setup

Postilaatikon ulkoasu on yksinkertainen. Asetuksissa on kolme kokoonpanoa, jotka muuttavat ikkunoiden näyttöjärjestystä.

Kuva-7-Countermail postilaatikon

Toinen erottuva ominaisuus on Safebox. Siellä voit lisätä verkkosivustoihin kirjanmerkkejä, merkitä heidän kirjautumistietojaan ja lähettää muistiinpanoja. Sinun on annettava salasana joka kerta, kun käytät tätä henkilökohtaista tallennustilaa.

Kuva-8-Countermail-Safebox

Vastapostin suojausasetukset

Sähköpostin luonnosikkunan yläosassa, salaus, on kolme suojausvaihtoehtoa. Ensimmäinen allekirjoittaa sähköpostin digitaalisesti, joten viesti on epäilemättä sinulta. Toinen salaa viestin, johon pääsemme seuraavassa kappaleessa. Kolmas myöntää luvan käyttää muuta kuin CounterMail-julkista avainta.

Kuva-9-Countermail Draught

Kahden CounterMail-tilin välillä lähetetyt viestit salataan automaattisesti. Ulkoiset sähköpostit eivät salaudu, ellei kohdeosoite käytä OpenPGP: tä. Heillä on silti digitaalinen allekirjoitus ja piilottaa IP-osoitteesi. Viestit sallivat enintään 32 Mt liitetiedostot.  

Image-10-Countermail-Salaa-viestit

CounterMail hinnoittelu

Kokeiluversio on voimassa seitsemän päivää ja antaa vain sähköpostin lähettää muille CounterMail-osoitteille. CounterMailin tilauspohjaiset suunnitelmat tarjoavat alennuksia pidempiin sitoumuksiin. Se on 29 dollaria 1 Gt tallennustilasta ja kuuden kuukauden käyttöoikeudesta. Lisäksi suunnitelmat nostavat tallennustilaa 2 Gt: iin 12 ja 24 kuukaudeksi ja maksavat vastaavasti 49 dollaria ja 79 dollaria. Käyttäjät voivat ostaa lisää tallennustilaa kertaluontoisilla maksuilla.

CounterMail hyväksyy luottokortit, pankkisiirrot ja bitcoinit.

Suunnitelma: 6 kuukautta12 kuukautta24 kuukautta
Hinta:$ 29$ 49$ 79
varastointi:1 000 Mt2000 Mt2000 Mt

4. Tutanota

Tutanota tarkoittaa verkkosivustonsa mukaan ”turvallista viestiä” latinaksi. Sen palvelimet sijaitsevat Saksassa ja kuuluvat tiukkojen tietosuojalakien piiriin. Tämä oikeussuoja on ulkoinen este, joka estää Tutanotaa pääsemästä sähköpostiisi, vaikka se näkee lähettäjän, vastaanottajan ja päivämäärät.  

Se salaa AES- ja RSA-tilille tallennetut sähköpostit ja yhteystiedot. Kahden Tutanota-käyttäjän välinen kirjeenvaihto salaa automaattisesti. Käyttäjät voivat salata ulkoiset sähköpostit, mutta se toimii eri tavalla. Ulkoiset vastaanottajat saavat sähköpostilinkin, jonka avaamiseen tarvitaan salasana. Salasanan antaminen antaa heidän lukea sähköpostin ja vastata salatulla viestillä.

Asennusprosessi vie salasanan vuoksi aikaa. Sen on oltava vähimmäismäärä merkkejä ja saavutettava riittävä vahvuus, ennen kuin Tutanota antaa sinun jatkaa.

Image-11-Tutanota-setup

Asennuksen lopussa se tarjoaa palautuskoodin, joka on ainoa tapa palauttaa tili, jos unohdat salasanan.

Image-12-Tutanota-Recovery

Postilaatikko on puhdas ja minimaalinen. Kansiot istuvat sivupalkissa, joka piiloutuu automaattisesti – napsauttamalla sivunuolta, se vetää eristyksestä ja takaisin eturintamaan. Käyttäjät kirjoittavat sähköposteja napsauttamalla suurta pyöreää painiketta selainikkunan oikeassa alakulmassa.

Image-13-Tutanota postilaatikon

Roskakorien ja roskapostikansioiden sähköpostit poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Tutanota-suojausasetukset

Asetuksissa on käytettävissä kaksifaktorinen todennusvaihtoehto.

Image-14-Tutanota-asetukset

Käyttäjät voivat käyttää salausvaihtoehtoa salasanan luomiseen viesteilleen. Se näkyy punaisena lukkona varustetuna kuvakkeena, kun käyttäjät syöttävät vastaanottajan ulkoisen sähköpostiosoitteen. Mittari kentän alla osoittaa salasanan vahvuuden. Kun lähettäjä on saanut salasanan valmiiksi, hänen on lähetettävä se vastaanottajalle. Sähköpostiviestit voivat tukea jopa 25 Mt liitetiedostoja.

Image-15-Tutanota-Salaa-viestit

Tutanota-hinnoittelu

Tutanotan ilmainen versio on erinomainen ja tarjoaa jopa 1 Gt tallennustilaa.

Halvin maksettu suunnitelma on Premium, joka tarjoaa viisi sähköpostiosoitetta, postilaatikon säännöt ja vianetsintätuen noin 2 dollaria kuukaudessa. Pro-version hinta on noin 7 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa sinulle 10 Gt tallennustilaa, jopa 20 sähköpostiosoitetta ja verkkosivun näytön mukautusvaihtoehdot. Tutanota tarjoaa jopa alennuksia tietyissä maissa.

Suunnitelma: FreePremiumPro
Hinta:VapaaNoin 2 dollaria kuukaudessaNoin 7 dollaria kuukaudessa
varastointi:1GB1GB10GB
Sähköpostin aliakset:1520

5. Hushmail

Hushmail tarjoaa salattuja ja salaamattomia viestejä. Se on joustava sähköpostien lähettämisessä sähköpostilla, mutta ei myöskään noudata ankaraa tietoturvaa, jota monet voivat toivoa. Se pitää kirjaa IP-osoitteestasi ja joihinkin tietoihin, mutta verkkosivustollaan on suora tiedot siitä, mitä se seuraa.

Hushmail salaa sähköpostit ja avaimet OpenPGP: llä. Käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa salattuja sähköposteja ulkoisiin osoitteisiin, kunhan he käyttävät OpenPGP: tä. Palvelu etsii viruksista viestejä, mutta ei voi estää niitä tartuttamasta tietokoneita.

Asennuksen ensimmäisessä osassa kysytään käyttäjänimeä ja tunnuslausea, jotka Hushmail ehdottaa tekevän vähintään viisi sanaa. Todellisuudessa se vaatii vain kahdeksan merkkiä, eikä se ole sitoutunut lujuuden tarkistajaan.

Image-16-Hushmail-tilini

Käyttäjät tarvitsevat tilin luomiseen matkapuhelimen, jossa on tekstiviestit. Jos käyttäjät menettävät tunnuslauseen, he eivät voi palauttaa sitä henkilökohtaisille tileille. Tilit deaktivoituvat automaattisesti kolmen viikon kuluttua, jos käyttäjät eivät kirjaudu sisään.

Image-17-Hushmail-Account-aktivointi

Viestien lähettäminen Hushmailin avulla

Postilaatikon käyttöliittymä on suoraviivainen ja tyylikäs. Oletusarvon mukaan suojausominaisuudet eivät ole käytössä, joten käyttäjien on mentävä preferensseihin kytkeäksesi ne päälle. On mahdollista asettaa digitaalinen allekirjoitus lähtevien viestien alareunaan. Jos käyttäjät haluavat suojata tiliään, he voivat ottaa käyttöön kaksivaiheisen vahvistusasetuksen.

Image-19-Hushmail postilaatikon

Salatun sähköpostin lähettäminen on yhtä helppoa kuin valitun viestin valintaruudun valinta. Kun ulkoiset osoitteet saavat ensimmäisen kerran salatun viestin, heidän on vastattava lähettäjän luomaan turvakysymykseen. Sen jälkeen he voivat käyttää seuraavia viestejä salasanalla, jonka ne ovat luoneet Hushmailin verkkosivustolla.

Oikeinkirjoituksen tarkistusta ei ole. Yksittäisen liitteen on oltava enintään 20 Mt.

Image-20-Hushmail Draught

Hushmail-hinnoittelu

Ilmainen kokeiluversio tarjoaa Hushmailin Premium-palvelun 14 päivän ajaksi, 25 Mt tallennustilaa. Se maksaa 50 dollaria vuodessa, jotta se voi käyttää palveluitaan verkossa, mobiililaitteissa ja työpöydällä. Tallennustila nousee 10 Gt: aan, mainoksia ei ole ja tilit eivät deaktivoidu käytön aikana.

Suunnitelma: Premium
Hinta:50 dollaria vuodessa
varastointi:25 Mt

Lopulliset ajatukset

Internet on pelottava paikka. Vaikka yksikään sähköpostipalveluntarjoaja ei ole sataprosenttisesti immuuni uhkille, yllä olevat tarjoavat tietoturvatasoa, josta puuttuu tuskin valtavirran palveluita. Olitpa etsimässä turvallisempaa arkaluonteisia työsähköpostien tarjoajia tai henkilökohtaisesta vakaumuksesta, on vaikea mennä pieleen minkään niistä kanssa.

Verkkopostin lisäksi melkein kaikki tarjoamamme palvelut tarjoavat mobiiliversioita iOS: lle tai Androidille. Ainoa, jolla ei ole mobiilisovellusta, on Hushmail, mutta on olemassa “hakkereita”, jotka voivat ohjata selaimesi palvelimelleen sähköpostin käyttämistä varten.

Jos kukaan yllä olevista viidestä ei löydä mielikuvitusta, meillä on kuudes kilpailija. TorGuard tarjoaa osana VPN-palveluitaan suojattuja sähköpostitilejä. Lisätietoja tästä turvallisuuteen keskittyvästä palvelusta saat lukemalla TorGuard-katsauksen.

Minkä sähköpostipalveluntarjoajan käyttö on turvallista? Onko mitään, mitä me kaipaamme? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map