Singapore 2020: n paras VPN: makaa leijonakaupungissa

Erittäin puhdas, pieni Singaporen saari sijaitsee aivan Malesian alapuolella. Se on tunnettu historiallisesta Chinatown-kaupunginosastaan, joka on Buddha Tooth Relic -temppeli, puhumattakaan sen monipuolisesta kulttuurista, perinteistä ja ruuasta. Hoidetun viheralueen takana on kuitenkin verkkomaailma, jossa sinun kannattaa varustaa itsesi yhdellä parhaimmista Singaporen VPN-suosituksista.


Pitkän tutkimispäivän jälkeen sinua ei voida syyttää siitä, että hän haluaa rentouttavan Netflix-huumauksen hotellihuoneeseesi. Pian kuitenkin huomaat, että ainoa käytettävissä oleva versio on Singapore-versio. Tämä johtuu geoblokeista, mutta niiden ohittaminen on helppoa, kuten voit lukea Singaporen IP-osoiteoppaan ohjeista. Geoblokkien lisäksi voit kuitenkin kohdata muita rajoituksia.

Singaporen 2020 paras VPN

Sensuuri Singaporessa

Vaikka jotkut maat asettavat Internetissä tiukan valvonnan, Singaporen tilanne on kevyt verrattuna etenkin Kiinaan. Huolimatta Internet-sisältöasetuksesta, joka otettiin käyttöön vuonna 1996, hallitus pidättäytyy estämästä ja suodattamasta sisältöä. Silti huomaat, että rahapeleihin ja pornografiaan liittyvät verkkosivustot ovat estettyjä. 

Et todennäköisesti pääse useimpiin torrent-verkkosivustoihin. Tämä johtuu siitä, että korkea oikeus määräsi Internet-palveluntarjoajat estämään piratismi-sivustot. Singaporen tekijänoikeuslaissa säädetään mojoista sakoista rikkomuksista, mutta se on suunnattu voittoa tavoitteleville.

Online-valvonta

Singaporelaisten valitettavasti oikeutta yksityisyyteen ei ole kirjoitettu lakiin. Tämä tarkoittaa, että viranomaiset voivat säilyttää tietoja, valvontaviestintää ja suorittaa etsintöjä ilman oikeudellista valvontaa. Elleivät he halua elää verkosta, kansalaisten on rekisteröitävä tai osoitettava henkilöllisyytensä asioille, joita voit pitää itsestäänselvyytenä.

Hallitus myöntää henkilökortteja ja passeja, joista jompaakumpaa tarvitaan muun muassa ostamaan SIM-kortti, rekisteröitymään julkiseen WiFi-verkkoon tai rekisteröimään joitain digitaalisen vuorovaikutuksen muotoja. Nimettömyys ei ole kuitenkaan rajoitettu vain Singaporessa. Paras Intian VPN-teos näyttää toisen maan, joka käyttää tiukkaa tunnistusjärjestelmää.

Raporttien mukaan Singaporella on vakiintunut valvontajärjestelmä, joka pystyy seuraamaan digitaalista viestintää ja Internetiä. Maasta löytyi FinFisher-palvelimia, jotka antavat hallituksille mahdollisuuden valvoa laitteita, siepata tietoja ja niin edelleen. Se voi käyttää mitä haluaa, vaikka se olisi salattu.

Tietokoneiden väärinkäyttölain ja verkkoturvallisuuslain ansiosta tietoja voidaan kerätä mistä tahansa tietokoneesta, jopa reaaliajassa, jos kansalliseen turvallisuuteen kohdistuu uhka. Voit saada sakkoja, jotka ovat jopa 50 000 Singaporen dollaria (36 000 dollaria), jopa 10 vuotta vankeutta tai molemmat, jos et noudata niitä. Lisäksi poliisi voi vaatia myös salauksen purkamiskoodien luovuttamista.

Singaporen viranomaiset haluavat myös käyttää käyttäjien tietoja monilla alustoilla. Google, Facebook ja Microsoft ovat vastaanottaneet tietopyyntöjä rikoksista, kuten terrorismista, uhkista ja uhkapeleistä.

Lisäksi entinen Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston urakoitsija Edward Snowden paljasti, että Singaporen teleyritys SingTel auttoi tiedustelupalveluja pääsemään merenalaisen telekaapelin kuljettamaan liikenteeseen.

Singaporen sananvapaus

Singaporen perustuslaissa säädetään sananvapaudesta, mutta rajoituksia on.

Yleistä järjestystä ja turvallisuutta koskeva laki annettiin vuonna 2018. Sen avulla viranomaiset voivat kieltää viestinnän, kuten viestit, tiettyinä ajanjaksoina, kuten mielenosoitukset. Jokainen, joka todetaan rikkoneen kieltoa, voi saada jopa kahden vuoden vankeuden ja 20 000 Singapurin dollarin (14 500 dollarin) sakon..

Singaporen oikeuslaitoksen lain mukaan materiaalin julkaiseminen, joka voi häiritä oikeudenkäyntiä, on rikos. Rangaistukset ovat voimassa niille, jotka rikkovat sitä, enimmäisrangaistus on kolme vuotta vankeutta ja sakko 100 000 Singaporen dollaria (73 000 dollaria). Lakia käytetään usein bloggaajia vastaan, jotka kirjoittavat sellaisista aiheista. 

Sedition Act kieltää vihan hallitukseen, kilpailuihin ja luokkiin nähden, ja siihen sisältyy jopa kolmen vuoden vankeusrangaistus. Loukkaus on rikoslain mukainen rikos. Joissain tapauksissa bloggaajia on pyydetty sulkemaan bloginsa, ja toiset on pidätetty ja syytetty. 

Yksi esimerkki on Roy Ngerng. Hänet sakotettiin ja käskettiin maksamaan 150 000 Singaporen dollaria (109 000 dollaria) Singaporen pääministerin kunnianloukkauksesta. Tiedotusvälineet ja toimittajat harjoittavat usein itsesensuuria tiukkojen lakien vuoksi.

Tietoverkkorikollisuus Singaporessa

Tietoverkkorikollisuus on lisääntymässä Singaporessa. Singaporen kyberturvallisuusvirasto paljasti, että vuonna 2018 ilmoitettiin 6 179 verkkorikoksesta, mikä on enemmän kuin 5 351 vuonna 2017. 

Nämä luvut huomioon ottaen on parasta olla turvallisella puolella ja varmistaa, että yhteytesi on turvallinen. Se on erityisen totta, jos aiot käyttää julkista WiFi, koska se voi täyttää vaarallisia hakkereita ja viruksia. Vaikka aiomme nyt puhua siitä, mitä yksityistä yksityistä verkkoa käytetään, suosittelemme asentamaan myös loistavan virustorjuntaohjelman.

Mikä tekee VPN: stä parasta Singaporelle

Olemme seulonneet VPN-arvosteluissamme olevien hyvien palveluntarjoajien kautta tuodaksemme sinulle parhaat Singaporeen. Tätä varten meidän piti ottaa kunkin VPN: n ominaisuudet huomioon. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat samat ominaisuudet, mutta jotkut ovat paremmin toteuttamassa niitä kuin toiset. 

Singaporessa keskitytään verkkovalvonnan ja kyberhyökkäysten välttämiseen sekä lohkojen kiertämiseen. Erittäin turvallisen VPN: n valitseminen on välttämätöntä, koska se pitää sinut piilossa ja suojaa sinua online-vaaroilta. Tietosuoja on myös tärkeä, joten varmista, että palveluntarjoaja ei pidä loki online-toiminnoistasi ja että sillä on turvallinen tietosuojakäytäntö. 

Tarvitset hyvän palvelinverkon ohittaaksesi törmänneet lohkot. Mitä enemmän palvelimia on käytettävissä, sitä helpompi sinun on kiertää rajoituksia. Jos haluat käyttää paikallista rajoitettua sisältöä, tarvitset myös Singaporessa sijaitsevia palvelimia.

Samoin, jos haluat käyttää Yhdysvaltain Netflixiä, sinun on valittava palvelin Yhdysvalloissa. Netflix on saatavana monissa maissa, mutta sen kirjasto on kussakin erilainen. Lue lisää tästä Netflix-kieltoa koskevasta kappaleesta, ja jos haluat saada pääsyn nopeasti, tutustu tarjoajiimme parhaassa Netflix-VPN-vertailussa.

Toinen tärkeä tekijä on nopeus, varsinkin jos haluat suoratoistaa suosikkiohjelmasi. Jos valitset hitaan, viimeistele popcornisi ennen kuin se on edes latautunut. Myöskään VPN-verkossa ei pitäisi olla kaistanleveyden rajoituksia. Tällä tavalla ei ole väliä kuinka paljon suoratoistaa tai ladata. Jos valitset VPN: n, joka toimii, se lakkaa toimimasta, kun saavutat rajan.

Muita näkökohtia ovat mm. Mitä laitteita se tukee ja kuinka käyttäjäystävällinen se on. Jotkut VPN: t ovat hyviä aloittelijoille, kun taas toiset ovat parasta jättää tietäjille. Asiakaspalvelun laatu vaihtelee palveluntarjoajien välillä, mutta on hienoa, että käytettävissä on hyvää apua tarvittaessa. Viimeiseksi sinun tulisi varmistaa, että sen hinta mahtuu budjettisi piiriin.

1. Singaporen paras VPN: NordVPN

NordVPN on yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista tarjoamansa fantastisen palvelun vuoksi. Sen turvallisuus on yksi markkinoiden parhaimmista, joten se suojaa sinua. Se sisältää myös vaihtoehdon käyttää kaksois hop-salausta, mikä lisää pohjimmiltaan uuden suojakerroksen yhteyteesi. Sillä on myös vankka tietosuojakäytäntö.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

60 maassa on saatavana yli 5000 palvelinta, mikä on valtava määrä, mikä tarkoittaa, että sopivan palvelun löytämisellä ei saisi olla ongelmia. Heitä on 114 Singaporessa, joten voit käyttää sisältöä, joka on rajoitettu maahan.

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta saatat huomata, että se hidastuu, kun se on kytketty palvelimeen, joka on. Silti, se sopii useimpiin aktiviteetteihin. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, joten rajan saavuttamisesta ei tarvitse huolehtia. 

NordVPN on hieno päästäkseen suoratoistopalveluihin, ja jos haluat torrentista, se tuli ensimmäiseksi parhaimmassa torrent-kappaleessa olevassa VPN: ssä. Lisätietoja NordVPN-arvosteluistamme.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Asiakkaita on helppo käyttää, ja sinut asennetaan muutamassa minuutissa. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää kätevää tietämysasemaa. Tarjolla on myös 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suoraa chattia ja sähköpostitukea. Kummassakin tapauksessa saat perusteellista apua.

NordVPN tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, mutta on parasta välttää kuukausittaista suunnitelmaa. Se ei ole hienoa, ja voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän tilauksen. Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.

2. ExpressVPN

Toinen valintamme on ExpressVPN, joka on myös yksi Cloudwards.net-sivuston suosikkeista, koska sillä on loistava monipuolinen palvelu. Se on verrattavissa NordVPN: ään, kuten voit lukea aiheesta NordVPN vs. ExpressVPN. Sillä on erinomainen suojaus pitääksesi sinut suojattuna ja myös vakaa kirjautumattomuuskäytäntö. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko, yli 3000 palvelinta 94 maassa. Jotkut sijaitsevat Jurongissa ja Marina Bayssä, Singaporessa. Nopeus ei ole ongelma ExpressVPN: ssä, koska se on nopein testattu VPN. Lisäksi sillä on rajaton kaistanleveys. Nämä ominaisuudet auttoivat sitä saamaan kärkipaikan parhaassa streaming-kappaleessa olevassa VPN: ssä.

Lue lisää palveluntarjoajasta ExpressVPN-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on helppo käyttää. Itse asiassa se on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos olet aloittelija. Tämä johtuu siitä, että se tekee melkein kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita palvelin ja napsauttaa Yhdistä. Se on niin yksinkertaista. 

Se voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin, ja sen avulla voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Apua on saatavilla, jos tarvitset sitä. Hyvä tietokanta auttaa sinua yleisimmissä asioissa. Lisäksi livekeskustelu ja sähköposti ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Kumpi tapa on mielestäsi hyödyllinen, mutta enemmän teknisiä kysymyksiä tulisi ohjata sähköpostitukeen, koska saat paremman vastauksen.

Verrattuna kilpailijoihinsa ExpressVPN on kallis. Se on erityisen totta, jos valitset kuukausikoron. Se on huono, joten säästät rahaa kirjautumalla sisään pidemmäksi ajaksi. Lisäksi on 30 päivän rahat takaisin -takuu ylimääräisen mielenrauhan saavuttamiseksi.

3. CyberGhost

Seuraava valintamme on CyberGhost. Vaikka se ei olekaan niin hyvä kuin suosituimmat valitsemme, se on silti haastaja. Sen turvallisuus on hyvä, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi.

58 maassa on yli 4000 palvelinta, mikä antaa sinulle monia vaihtoehtoja. Lisäksi 48 heistä sijaitsee Singaporessa.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on nopea, mutta kuten NordVPN, se voi hidastua pitkiä matkoja. Silti sen pitäisi olla hieno useimmissa toiminnoissa, eikä kaistanleveydelle ole mitään rajoituksia. Se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin ja sallii torrentin. Tutustu CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhostilla on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Käyttöliittymää parannettiin äskettäisellä päivityksellä, ja se on helppo käyttää, mutta saatat tarvita jonkin aikaa tottuaksesi siihen. CyberGhost antaa sinun kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä ansaitsi sille parasta VPN-yhteyttä useiden laitteiden kokoonpanoon.

CyberGhostilla on yksi parhaista tietokannoista, joten se auttaa sinua korjaamaan pieniä ongelmia. Jos tarvitset silti apua, voit kuitenkin ottaa yhteyttä henkilökuntaan 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvan live-chatin kautta, mikä on nopein reitti. Myös sähköpostituki on saatavana, ja se on paras vaihtoehto teknisiin ongelmiin.

Kuukausittainen hinta on huono, mutta kaiken kaikkiaan CyberGhost osoittautuu edulliseksi, kun kirjaudut pidemmälle. Androidille ja iOS: lle on olemassa seitsemän päivän kokeiluversio, jonka avulla voit varmistaa, että pidät siitä. Lisäksi kaikille alustoille on katettu takaisin palautustakuu, joka on voimassa 14 päivää kuukausittaisen suunnitelman kanssa ja 45 pidempään..

4. VyprVPN

Voit myös käyttää VyprVPN: ää Singaporessa. Sillä on suuri turvallisuus, joka on muokattavissa, ja se tarjoaa sinulle erilaisia ​​protokollavaihtoehtoja, mukaan lukien sen omistama Chameleon-protokolla, joka on askel enemmän kuin sen oletussuojaus. VyprVPN ei pidä kirjaa online-toiminnoistasi.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Kun otetaan huomioon, että viranomaiset voivat kieltää viestinnän ja Singaporessa puuttuu nimettömyys, VyprVPN: n Cyphr-viestitoiminto voi olla hyödyllinen. Periaatteessa se on salattu viestisovellus, joka voidaan asentaa iOS: iin tai Androidiin, ja saat sen ilmaiseksi palvelun avulla. Lue siitä VyprVPN-arvostelu.

VyprVPN: n palvelinverkko on pieni verrattuna kilpailijoihin. Palvelimia on alle 1 000, jotka kattavat 64 maata. Tähän sisältyy kuitenkin joitain palvelimia Singaporessa, ja sen pitäisi silti riittää sinun kiertää lohkot.

Toinen haittapuoli VyprVPN: lle on nopeudet, koska se voi olla hidas. Sen pitäisi kuitenkin olla oikein useimmissa toiminnoissa, ja kaistanleveyttä on rajoittamaton. Se pystyy pääsemään myös useimpiin suoratoistopalveluihin.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

VyprVPN: ää voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Sen käyttöliittymää on helppo käyttää, mutta se on päivätty. Voit kytkeä korkeintaan kolme laitetta samanaikaisesti standardisuunnitelman kanssa. Jos haluat lisää, voit valita Premium-vaihtoehdon, joka sallii enintään viisi.

Tukipalvelu on käsillä tietokannasta, joka auttaa sinua itse. Lisäksi siellä on ympäri vuorokauden tapahtuva suorakeskustelu ja sähköposti. Kumpikaan ei kuitenkaan tarjoa suurta apua.

Voit valita kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman välillä. Vuotuinen suunnitelma antaa sinulle kuitenkin parhaan hinnan. Sinun on myös valittava, haluatko Standard-paketin vai Premium-paketin. Jos valitset Premium-palvelun, saat kaksi lisäyhteyttä ja mahdollisuuden käyttää Chameleon-protokollaa. Siellä on 30 päivän palautusikkuna, jonka avulla voit nähdä, pidätkö siitä.

5. TorGuard

Viimeisin suosituksemme on TorGuard, ja vaikka se on viimeinen, se on silti hyvä palvelu. Sillä on joitain mukautettavissa olevista suojauksista ja se sisältää kirjautumattomuuden käytännön.

Sen palvelinverkossa on yli 3000 palvelinta 55 maassa, ja siihen sisältyy joitakin Singaporessa. Sinun on kuitenkin irrotettava VPN: stä palvelimien vaihtamiseksi, mikä voi aiheuttaa tietosuojaongelmia. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet riippuvat sijaintisi sijainnista ja valitsemista suojausvaihtoehdoista. Korkeamman salausasteen käyttö hidastaa sitä. Lue lisää siitä TorGuard-arvosteluamme.

TorGuard sallii torrentin ja kaistanleveyden on rajoittamaton, mutta perusversiossa on vaikeuksia päästä suoratoistopalveluihin. Netflix on jopa estänyt sen. Se voidaan korjata ostamalla omistettu suoratoisto-IP 7,99 dollarilla kuukaudessa. Se auttoi sitä voittamaan parhaassa VPN-verkossa omilla IP-osoitteilla ja ansaitsemaan paikan parhaassa matkustajien VPN-artikkelissa.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuardilla on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Niiden käyttö on helppoa, mutta mobiiliversion asentaminen voi olla ärsyttävää. Voit kytkeä jopa viisi laitetta kerrallaan. Jos tarvitset lisää, voit ostaa jopa 20 hintaan 1 dollari kuukaudessa.

TorGuard tarjoaa resursseja, tietokannan ja foorumin ongelmien ratkaisemiseksi. Keskustelu on suoraa, mutta puhut sopimuksessa olevan asiakaspalvelun edustajan kanssa. Tästä syystä on parasta kohdistaa teknisiä kysymyksiä sähköpostituki-tiimiin, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Kuukausittainen hinta ei ole huono, mutta pidemmät tilaukset toimivat paremmin pitkällä tähtäimellä. Meillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, johon voit luottaa, jos et pidä siitä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme auttaneet sinua ymmärtämään miksi tarvitset VPN: tä Singaporessa ja kuinka valita kunnollinen palvelu. Turvallisuus ja yksityisyys ovat tärkeitä, joten sinun on valittava yksi, jolla on hyvä salaus ja kirjautumattomuuskäytäntö. 

Ohittaaksesi lohkot sinun on valittava palveluntarjoaja, jolla on runsaasti palvelimia, ja jos haluat tarkastella maarajoitettua sisältöä, vähintään yhden palvelimista on oltava Singaporessa. Nopeat nopeudet ja rajoittamaton kaistanleveys ovat myös hyödyllisiä. 

Kaiken tämän mielestä NordVPN on kärkipaikka korkealaatuisella tietoturvalla ja yksityisyydellä sekä massiivisella palvelinverkolla, johon kuuluu myös Singapore. Se täyttää kaikki vaatimukset, ja 30 päivän hyvitysjaksolla saat paljon aikaa kokeilla sitä.

Oletko käynyt Singaporessa ja käyttänyt VPN: ää? Haluamme mielellämme kuulla kokemuksestasi kommenttiosassa. Tutustu myös muihin VPN-artikkeleihimme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map