Saudi-Arabian paras VPN 2020: turvallisuus muuttuvan hiekan keskellä

Saatat ajatella Saudi-Arabiaa vain erämaana, mutta siinä on enemmän. Se on islamin koti ja kaksi sen pyhimmistä paikoista, ja antaa sille nimen ”kahden pyhän moskeijan maa”. Siellä on paljon tutkittavaa, koska se on Lähi-idän suurin suvereeni valtio, ja jos haluat pysyä yhteydessä siellä ollessasi, sinun tulisi käyttää yhtä parhaista Saudi-Arabian VPNistä.


Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö on hyvä idea, koska se ei vain suojaa sinua online-vaaroilta, mutta auttaa myös pääsyä rajoitettuun sisältöön. Internet Saudi-Arabiassa luokitellaan ilmaiseksi Freedom Housessa, ja vaikka se ei ole niin huono kuin joissakin maissa, huomaat, että et pääse tiettyihin verkkosivustoihin. 

Artikkeli Lähi-Britanniasta on täydellinen esimerkki siitä, kuinka rajoitettu Internet voi olla, ja jos aiot käydä, sinun tulee kääntyä parhaiden Kiinan VPN-palveluidemme artikkeliin. 

Internet-rajoitukset Saudi-Arabiassa

Verkkosivustot, joiden sisältöä pidetään haitallisena, islamin vastaisena tai loukkaavana, estetään usein. Viranomaiset pyrkivät myös sensuroimaan ääriliikkeitä ideologioita leviäviä verkkosivustoja, mutta joskus luvanvaraiset uutissivustot estetään, koska ne julkaisivat kuvia militantteista. Toinen verkkosivusto estettiin sen jälkeen, kun sitä syytettiin suukappaleesta muslimi veljeskunnalle.

Myös ihmisoikeuksiin ja poliittisiin organisaatioihin liittyvää sisältöä voidaan kohdentaa, samoin kuin toisinajattelijoille ja šiien uskonnolliseen vähemmistöön kuuluvia verkkosivustoja. Maan ainoalle poliittiselle puolueelle, islamilaiselle Umma-puolueelle, kuuluva verkkosivusto on estetty, koska poliittiset puolueet ovat laittomia Saudi-Arabiassa.

Lisäksi mitään tekemistä pornografian, huumeiden tai uhkapelien kanssa on rajoitettu, samanlainen kuin mitä parhaimmassa UAE-kappaleessa mainitaan. Palveluntarjoajien on estettävä verkkosivustot, joita viestintä- ja tietotekniikkakomissio heiltä pyytää, ja niiden tekemättä jättäminen voi johtaa sakkoon, joka on jopa 5 miljoonaa SAR (1,33 miljoonaa dollaria)..

Vaikka sosiaalisen median ja viestinnän sovellukset ovat käytettävissä, alustojen hidastamiseen tai tiettyjen tehtävien suorittamatta jättämiseen on asetettu rajoituksia. Se tehtiin yrittääkseen estää ääriliikkeitä käyttäviä organisaatioita käyttämästä niitä. Se ei ole niin paha kuin mitä on todettu parhaassa Iranin VPN-kappaleessa, jossa useat näistä sovelluksista on kielletty.

Kuten useimmissa maissa, myös Saksassa, piratismi on laitonta. Vuonna 2012 annettiin epäreilua kilpailulakia sen torjumiseksi. Tekijänoikeuksien alaista materiaalia levittävät verkkosivustot ovat estettyjä, joten jos haluat torrentia, VPN auttaa.

Sinun pitäisi myös tietää, että joidenkin VPN: n verkkosivustot ovat estetty Saudi-Arabiassa. Saatat joutua asentamaan valitsemasi, ennen kuin pääset sinne.

Sisältövastuu Saudi-Arabiassa

Verkkosivustojen omistajat voidaan pitää vastuullisina niiden käyttöympäristölle julkaisemasta sisällöstä, jota pidetään sopimattomana, joten he poistavat usein käyttäjän luoman materiaalin. CITC voi myös lähettää pyyntöjä sosiaalisiin verkostoihin poistaakseen sopimattomiksi katsomansa viestit, kuten tekijänoikeusloukkaukset, säädytys tai alastomuus.

Saudi-Arabian kuninkaallisen perheen kritiikkiä ei suvaita, ja sosiaalisen median käyttäjät ovat varovaisia ​​sen suhteen, mitä he lähettävät, jakavat tai pitävät verkossa. Terrorismirikosten rangaistuslaki ja sen rahoitus tulivat voimaan vuonna 2014, mutta sen määritelmät ovat epämääräisiä, mukaan lukien sellaiset termit kuin “valtion maineen loukkaus” ja “yleisen järjestyksen vahingoittaminen”. Tämä tarkoittaa, että joukko puheita voidaan kriminalisoida.

Useimmat puhetta koskevat Saudi-Arabian lait rajoittavat sitä. Esimerkiksi vuoden 2007 tietoverkkorikollisuuden laki rajoittaa ilmaisunvapautta ja julkisen järjestyksen, moraalin tai uskonnollisten arvojen vahingoittamisen tuottaminen voi johtaa jopa viiden vuoden vankeuteen tai jopa 3 miljoonan SAR: n sakkoon. ($ 800000).

Hallitus tarkkailee niitä, jotka ilmaisevat tiettyjä näkemyksiä, ja monet ovat kääntyneet yksityisempiin verkkoihin, kuten Snapchatiin ja Polkuun. Tammikuussa 2017 WhatsApp-ryhmät saivat uhkaavan viestin, jonka mukaan niille, jotka yllyttävät siitä yleiseen mielipiteeseen, voidaan määrätä yhden vuoden vankeusrangaistus ja 500 000 SAR: n (133 000 dollarin) sakko..

Tekijänoikeuslakia käytetään toisinaan loukkaavan sisällön poistamiseen. Esimerkiksi “Fitnah” -niminen televisio-ohjelma sensuroitiin, koska se käytti Saudi-TV-kanavan Rotanan kuvamateriaalia kritisoidakseen kanavan omistajan prinssi Al-Waleed Bin Talalia..

Uskonnolliset henkilöt ja konservatiiviset kansalaiset on myös pidätetty hallituksen kritiikistä. Konservatiivinen saarnaaja Asem al-Owyaed pidätettiin yleisen viihdeviranomaisen arvostelusta Twitterissä. Paras Singaporen VPN-artikkeli vierailee toisessa maassa, jolla on tiukat kunnianloukkauksen vastaiset lait.

Valvonta Saudi-Arabiassa

Verkkosivuja, blogeja, sosiaalista mediaa, chat-huoneita, sähköposteja ja tekstiviestejä valvotaan, minkä viranomaisten mukaan on suojeltava kansallista turvallisuutta ja ylläpidettävä sosiaalista järjestystä. Kulttuuri- ja tiedotusministeriö vaatii blogeilla, foorumeilla, chat-huoneilla jne. Toimiluvan. Se painostaa kirjoittajia säätelemään sisältöään itsessään.

Amerikkalainen tietoturva-asiantuntija Moxie Marlinspike kertoi, että teleyritys Mobily otti sinuun yhteyttä sähköpostitse, jonka otsikko on ”Ratkaisu salatun tiedon seurannalle televiestinnässä”. Pienen kirjeenvaihdon jälkeen hän oppi järjestämään valvontaohjelman mobiilidatan sieppaamiseksi sovelluksissa, kuten Twitter, Viber, Line ja WhatsApp.

Vuonna 2013 hallitus otti esteet Internet-viestintäsovelluksiin sen jälkeen, kun oli epäillään, että aktivistit ja militantit voisivat käyttää palveluja. Vuoden 2017 lopulla se kumosi kiellot, mutta sanoi, että se valvoo ja sensuroi sovelluksia. Se sanoi, että uusien säädösten tarkoituksena on suojata käyttäjätietoja ja estää valtakunnan lakeja rikkova sisältö.

Vuoden 2016 alussa CITC vaati uusia SIM-kortin tilaajia rekisteröimään sormenjälkensä. Myöhemmin rekisteröimättömät tilaukset keskeytettiin. Käyttäjille annettiin 90 päivää ilmoittautua, ennen kuin jäädyttämisestä tulisi pysyvä.

Sen perusteena oli suojata tilaajia mahdollisilta kielteisiltä vaikutuksilta tai väärinkäytöksiltä. Tämä oli sen lisäksi, että tilaajia vaadittiin rekisteröimään nimiä ja tunnusnumeroita, jopa prepaid-matkapuhelimille. Lisäksi on raportteja, että hallitus on investoinut vakoiluohjelmayritykseen Hacking Team. Lue lisätietoja silmien avaamisesta hallituksen valvonnasta.

Paras VPN Saudi-Arabialle 2020

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Saudi-Arabialle

Kuten voimme nähdä VPN-arvosteluissamme, monet tekijät menevät hyvän VPN: n luomiseen, mutta jotkut ovat tärkeämpiä kuin toiset Saudi-Arabiassa. Ensinnäkin haluat yhden, jolla on suuri turvallisuus. Se ei vain pidä sinua piilossa tarkkailun ja online-poliisin varalta, mutta auttaa myös suojaamaan sinua online-vaaroilta, kuten hakkeroinnilta (tämä on myös hyvä syy virustorjuntaohjelman asentamiseen).

Samanaikaisesti siinä pitäisi olla sisäänrakennettu tapikytkin. Se katkaisee yhteyden Internetiin, jos VPN epäonnistuu, pitäen tietosi turvassa. Haluat myös varmistaa, että se ei pidä kirjaa online-toiminnoistasi tarkistamalla vahva kirjautumattomuuskäytäntö.

Suuri palvelinverkko, joka kattaa mahdollisimman monta maata, on hyvä ohittaa sensuurin, ja se auttaa myös pääsemään geoblokkien avulla joillekin verkkosivustoille. Jos esimerkiksi haluat katsoa Netflix USA: ta, sinun on muodostettava yhteys, jotta voit käyttää VPN: tä saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoitteen. Sama koskee sisältöä Saudi-Arabiassa. Sinun on muodostettava yhteys palvelimeen siellä nähdäksesi sen.

Nopeus on toinen huomioitava ominaisuus. Nopea VPN varmistaa, että et vain odota asioiden lataamista. Haluat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon dataa käytät. Molemmat ominaisuudet ovat erityisen käteviä, jos aiot suoratoistaa tai torrentia.

Muita huomioitavia asioita ovat käyttäjäystävällisyys, tuetut laitteet ja kuinka monta voit yhdistää kerralla. Lisäksi hyvä asiakaspalvelu ja oikeudenmukainen hinta voivat olla vaikuttajia.

Suosituksemme ovat hyviä eri syistä, joten varmista, että valitset sen, joka sopii parhaiten aktiviteetteihisi.

1. Paras VPN Saudi-Arabialle: ExpressVPN

ExpressVPN on Saudi-Arabian kärkipaikka. Sillä on suuri turvallisuus ja voit nostaa sen 256-bittisestä AES-oletusarvosta 4096-bittiseen oletusarvoon. Siinä on myös kill-kytkin, joten sinun ei tarvitse huolehtia paljastumisesta, jos VPN epäonnistuu. Myös tiukat kirjautumattomuuskäytännöt varmistavat, että aktiviteetit pysyvät yksityisinä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta, jotka pistettävät 94 maata, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää tarpeitasi vastaavaa palvelinta – eli ellet halua käyttää Saudi-Arabian sisältöä. Et voi, koska sillä ei ole palvelimia siellä. Jos tämä on kaupan rikkoja sinulle, sinun on siirryttävä kolmanteen valintamme, koska se on ainoa tarjoaja, jolla on joitain.

Jos suoratoisto on asialistallasi, sinun on ilo tietää, että ExpressVPN ansaitsi ensimmäisen sijan sekä streaming-parhaassa VPN: ssä että Netflix-kappaleiden parhaassa VPN: ssä. Se oli myös yksi nopeimmista VPN-verkoista, eikä se aseta kaistanleveysrajoja. Lue lisää siitä, miksi pidämme siitä ExpressVPN-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista helppokäyttöisyydelle, varsinkin jos olet uusi VPN-verkko. Asennettuaan se tekee melkein kaiken puolestasi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita palvelin ja varmistaa, että olet muodostanut yhteyden. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa, ja se mahdollistaa viiden laitteen yhdistämisen samanaikaisesti.

Sillä on hyvä asiakastuki ja se tarjoaa live-chatin 24/7, mikä on nopein vaihtoehto. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Se on parasta teknisille kyselyille. Henkilökunta on avulias ja kohtelias molemmilla menetelmillä.

ExpressVPN on yksi kalleimmista VPN-verkoista, mutta suosittelemme sitä palvelun laadun takia. Lisäksi, jos valitset pidemmän suunnitelman, säästät rahaa ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. NordVPN

Seuraavaksi meillä on NordVPN, joka esiintyy usein viidessä parhaassa artikkelissamme. Sillä on joitain parhaimmista tietoturvoista, mukaan lukien kaksois hop-salauksen mahdollisuus lisätä vielä enemmän suojaa VPN-tunneliin. Siinä on myös tappikytkin, eikä se pidä lokit verkkotoimintasi. Lue koko NordVPN-arvosteluamme, miksi se on niin hyvä.

Siinä on yli 5000 palvelinta, mikä on enemmän kuin ExpressVPN, ja ne ovat levinneet 60 maahan, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja. Kukaan ei kuitenkaan ole Saudi-Arabiassa, joten et voi katsella sieltä sisältöä.

Edellinen

Seuraava

Nopeudet ovat hyvät, mutta voivat hidastua, kun muodostat yhteyden etäpalvelimiin. Sen palvelinkytkentäaika on kuitenkin nopea, eikä kaistanleveyden rajoituksia ole estetty suoratoistosta tai lataamisesta. NordVPN voitti parhaimmassa torjuntakappaleessa olevassa VPN: ssä, joten se on hyvä valinta, jos olet sen jälkeen.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Se on helppo asentaa ja asiakkaat ovat käyttäjäystävällisiä. Voit käyttää sitä Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä. Se mahdollistaa jopa kuuden laitteen yhdistämisen samanaikaisesti, mikä auttoi sitä ansaitsemaan paikan parhaassa VPN-laitteessa useille laitteille -artikkelissa.

Asiakastuki on saatavana live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Live chat antaa sinulle nopeimman vastauksen, mutta henkilökunta on hyödyllistä kumpaankin suuntaan. Voit myös käyttää kätevää tietokantaa yrittääksesi ratkaista ongelman itse.

Kuukausittainen suunnitelma on edullinen, mutta jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi, säästät rahaa. Jos et halua tehdä niin sitoutumista, voit tarkistaa sen ensin 30 päivän hyvityksellä.

3. VyprVPN

Seuraava valintamme on VyprVPN. Sillä on hyvä tietoturva, jota on parannettu Chameleon-protokollallaan. Sisäänrakennettu tap-kytkin varmistaa, että pysyt suojattuna, jos yhteys epäonnistuu eikä lokit pidetä.

VyprVPN-palvelin-valinta

Koska viestintäsovelluksia voidaan valvoa Saudi-Arabiassa, kannattaa ehkä valita VyprVPN sen salatun viestisovelluksen, nimeltään Cyphr, vuoksi. Se on saatavana Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kukaan snoopisi viestejäsi. Voit lukea lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme

Sen palvelinpeitto ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin muut valinnamme. Sillä on palvelimia 64 maassa, mutta niitä on yhteensä alle 1000. Sinulla pitäisi silti olla tarpeeksi liikkua lohkojen ympärille, jopa Saudi-Arabiassa, koska VyprVPN: llä on palvelimia Riadissa.

Sen nopeudet eivät ole huonoja, vaikkakaan ne eivät ole sen parhaiden ominaisuuksien joukossa, eikä kaistanleveysrajoja ole vaadittavissa.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Asennus on helppoa ja voit muodostaa yhteyden muutamassa minuutissa. Pöytätietokoneet ovat saatavana Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovellukset Androidille ja iOS: lle. Rajapinta on päivätty, mutta sitä on silti helppo käyttää.

Voit yhdistää jopa kolme laitetta kerralla peruspaketin kanssa, mutta premium-paketti sallii jopa viiden. Ei kuitenkaan ole mitään rajaa, kuinka moniin laitteisiin voit asentaa ohjelman.

VyprVPN-kotisivu

Siellä on kätevä UKK-osio, jonka avulla voit auttaa yleisimpiin ongelmiin, mutta jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen live-chatin tai sähköpostin kautta. Kumpikaan niistä ei tarjoa suurta apua .

VyprVPN: llä on kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, mutta kuten muidenkinkin, säästät rahaa valitsemalla pidempi suunnitelma. Voit käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Toinen hyvä valinta on yksityinen Internet-yhteys. Vaikka siinä ei ole muiden tarjoajien kelloja ja pilliä, se on silti hyvä valinta. Sillä on kunnollinen suojaus, mutta oletuksena se on asetettu vähemmän toivotulle 128-bittiselle salaukselle. Voit muuttaa sen AES 256-bittiseksi manuaalisesti, mutta se hidastaa yhteyttä.

Saat tappaamisen palvelun kanssa, eikä sinun tarvitse murehtia yksityisyydestäsi, koska se ei pidä loki verkkotoimintasi.

Sen palvelin kattavuus on osumaton. Sillä on yli 3000 palvelinta, mutta se kattaa vain 33 maata. Sillä ei ole palvelimia Saudi-Arabiassa, mutta sinun pitäisi silti pystyä ohittamaan muun sisällön lohkot. Jos haluat katsella Netflixiä, sinulla ei pitäisi olla ongelmia, koska suurin osa sen palvelimista on Yhdysvalloissa.

PIA on nopea, mutta se johtuu pääasiassa kevyemmästä salauksesta. Kun lisäät salausta, palvelu hidastuu. Se pysyy silti kunnossa, mutta kaistanleveyden rajoituksia ei ole.

Muita syitä, joista pidämme PIA

Asennus on helppoa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-asiakkaille. Niiden käyttö on helppoa, ja palvelimien vaihtaminen on helppoa.

Sen asiakastuki voi kuitenkin olla parempi, koska suoraa keskustelua ei ole. Sinun on käytettävä online-lomaketta ja odotettava vastausta sähköpostitse. Vaikka se voisi olla nopeampi, vastaus oli perusteellinen. Lue lisätietoja PIA-arvosteluista.

Sen täyden palvelun hinta on kohtuullinen kuukausittain, vaikka sen hinnat nousivat. Voit silti säästää rahaa valitsemalla pidemmän tilauksen. Sillä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että pidät siitä kyseisenä ajanjaksona.

5. TorGuard

Viimeinen valintamme on TorGuard. Sillä on hyvä tietoturva, että voit mukauttaa omia mieltymyksiäsi ja valita useita protokollia. Se on hienoa, jos haluat säätää asetuksia, mutta varmista, että tiedät mitä teet.

Mukana on sisäänrakennettu tap-kytkin myös ylimääräistä suojausta varten, ja yksityisyytesi varmistetaan vankalla kirjautumattomuuskäytännöllä.

torguardclientarea

TorGuardilla on kohtuullinen määrä palvelimia, jotka ovat hajallaan yli 55 maassa, mutta Saudi-Arabiassa ei ole yhtään. Voit silti käyttää muita sijainteja ohittaaksesi rajoitukset maassa.

Sinun pitäisi tietää, että TorGuard ei ole hienoa saada ohi geoblokkeja suoratoistoa varten. Voit kuitenkin hankkia erillisen IP-osoitteen tarvitsemallesi maalle. Sen on taatusti toimivan, mutta se maksaa ylimääräistä.

Sen nopeudet ovat kunnossa, mutta voivat vaihdella. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon kaistanleveyttä käytät, koska rajoituksia ei ole. Voit lukea lisää palvelusta täydessä TorGuard-katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Voit käyttää TorGuardia Windowsissa ja macOS: ssa helppokäyttöisten asiakkaiden kanssa. On myös sovelluksia Androidille ja iOS: lle, mutta niiden asentaminen voi olla tuskaa. Sen avulla viisi laitetta voidaan kytkeä kerralla ja voit ostaa jopa 20 lisää hintaan 1 dollari.

Jos joudut vaikeuksiin, verkko-oppaiden ja -foorumien pitäisi auttaa sinua ratkaisemaan pieniä ongelmia. Jos tarvitset lisää apua, voit käyttää live-chatia, mutta se menee vain perustukipalveluyritykselle. Tästä syystä teknisemmät ongelmat kohdistuvat parhaiten sähköpostitukitiimiin. Se on käytettävissä 24/7 ja ohje on hyvä.

TorGuard-kotisivu 2017

TorGuardin kuukausittainen hinta ei ole huono, mutta hinta laskee huomattavasti, jos sitoudut pitkäaikaiseen tilaukseen. Saatavilla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit tutustua palveluun ensin.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät, miksi VPN: n käyttö on järkevää Saudi-Arabiassa, ja toivottavasti olemme auttaneet sinua päättämään, mikä palveluntarjoaja sopii tarpeisiisi..

VPN-kirjastoomme sisältyy monia kunnollisia palveluntarjoajia, mutta haluat yhden, jolla on suuri turvallisuus, tappamiskytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Lisäksi haluat hyvän palvelinverkon lohkojen kiertämiseksi, ja jotkut niistä ovat Saudi-Arabiassa, jos haluat sisältöä sieltä.

Voittajamme on ExpressVPN sen suuren tietoturvan ja yksityisyyden takia. Kolmas valinta, VyprVPN, on kuitenkin ainoa, jolla on palvelimia Saudi-Arabiassa. Jos olet Saudi-Arabian sisällön jälkeen, sinun on valittava se.

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Saudi-Arabiassa, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map