PureVPN vs ExpressVPN: Päivitetty taistelu vuodelle 2020

ExpressVPN on tällä hetkellä arvioitu parhaaksi tarkistamaamme VPN: ksi, jossa yhdistyvät erinomainen ominaisuusluettelo, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja moitteeton turvallisuus saman katon alla. Se on järjestänyt hakutulokset, poistaen jopa virtuaalisen yksityisen verkkoteollisuuden titaanit (lue tästä ExpressVPN vs. NordVPN-vertailu).. 


Lisäksi ExpressVPN laski PureVPN: n viimeksi, kun vertailimme kahta palvelua. Oivaltavan tietosuojatarkastuksen ja uudistetun verkkosivuston jälkeen PureVPN on kuitenkin ylittänyt aikaisemmin asettamansa palkin, mikä tarkoittaa, että on taas aika nähdä, kuka voittaa ExpressVPN vs. PureVPN-taistelussa. 

Kuten kaikissa vertailuissamme, tarkastelemme näitä kahta VPN: tä tyhjiössä, joten suosittelemme lukemaan PureVPN-arvostelu ja ExpressVPN-arvostelu kaikista ajatuksistamme. Vaikka ne ovat erilaisia ​​useilla alueilla, molemmat tarjoavat erinomaista palvelua ja hedelmällisillä palautuskäytännöillä, heillä ei ole vaaraa kokeilla.

Taistelun asettaminen: ExpressVPN vs. PureVPN

Ennen kuin pääset siihen, asetetaan joitain perussääntöjä. Vertaamme sekä ExpressVPN: ää että PureVPN: tä viidessä kierroksessa: ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. Jokainen näistä kierroksista on yhden pisteen arvoinen, ja kumpi VPN-palvelusta on lopussa eniten pisteitä, se on voittajamme. 

Vaikka kierrosten välillä on luonnollista ylikuormitusta, yritämme parhaamme rajoittaa arvosanan yksittäiseen kierrokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hinta on hyvä, se on hyvä, vaikka on olemassa muitakin huomioitavia tekijöitä. Muista tekijöistä tehdään yhteenveto kunkin kierroksen lopussa, joten suosittelemme lukemaan kokonaisia ​​ajatuksiamme sen sijaan, että vain voisimme voittajat. 

Lisäksi tehtävämme on olla ratkaiseva jokaisella kierroksella, mutta tarinassa on toisinaan enemmän kuin vain yksi voittaja. Paras sinulle voi olla erilainen kuin voittajamme, monista tekijöistä riippuen. Tässä tapauksessa, kun vertaamme kahta VPN-palveluntarjoajaa, on vaikea sanoa lopullisesti, että yksi on parempi kuin toinen kaikille.

1

ominaisuudet

Lukuisilla kiinteillä VPN-ominaisuuksilla ominaisuuksista on tullut määrittelevä ominaisuus huippukoirille. Kuten olemme nähneet useita kertoja aiemmin, ominaisuuksien puute johtaa alaosakokemukseen, vaikka VPN-ydinpalvelu olisi kunnossa (lue esimerkki Goose VPN -arvostelusta). Tällä kierroksella näemme, kuinka sekä ExpressVPN että PureVPN rakentavat tyypillisen tietosuojakokemuksen.

PureVPN

PureVPN on aina ollut ominaisuuksiin keskittynyt VPN-palveluntarjoaja, ja vaikka jotkut näistä ominaisuuksista on lukittu palkkapalvelun taakse, tukitilauksesi saa silti paljon. Se alkaa, kuten minkä tahansa hyvän VPN: n kanssa, tappamiskytkimellä, joka estää Internet-yhteytesi, jos yhteys etäpalvelimeen katkeaa.. 

PureVPN kuitenkin rakentuu tappikytkimelle nopeustestillä ja jaetulla tunneloinnilla. Vaikka nopeustesti on melko yksinkertainen, se on tervetullut lisäys. Jaettu tunnelointi on paljon mielenkiintoisempaa, sillä voit kohdistaa VPN-yhteyden sovelluskohtaisesti. Ainoa puuttuva ominaisuus on sovellusten tappaus, joka, kuten näet Astrill-katsauksesta, on melko erikoistunut.

purevpn-review-split-tunnelointi

Maksettuihin ominaisuuksiin kuuluvat portin edelleenlähetys, DDoS-suojaus ja oma IP-osoite. Jokainen juoksee ylimääräinen dollari kuukaudessa, mikä ei ole huono kurssi. Olisi kuitenkin toivonut, että DDoS-suojaus sisältyy ilmaiseksi. Porttien edelleenlähetysten ja omistettujen IP-osoitteiden lataaminen on järkevää, mutta DDoS-suojauksen tulisi olla mukana ominaisuus. 

Ehkä näkyvin ”ominaisuus” on PureVPN: n modaalinen lähestymistapa palvelinyhteysprosessiin. Kun pääsemme kolmeen kierrokseen, voit valita useista tiloista, kun muodostat yhteyden palvelimeen. 

Vaikka nämä tilat aiheuttavat usein enemmän vaivaa kuin ne ovat arvoisia valitessaan palvelinta, streaming-tila on mukava ominaisuus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeen sen verkkosivuston perusteella, jota yrität käyttää. 

Muutoin PureVPN sisältää laajennuksen Chromelle ja Firefoxille. Se on enimmäkseen poistettu versio työpöytäsovelluksestaan, mikä tarjoaa yksinkertaisemman palvelinyhteysprosessin. Siihen kuuluu kuitenkin myös WebRTC-vuotosuojaus ja verkkosivustoon perustuva yhteys. 

ExpressVPN

ExpressVPN on keskittynyt sovellus, tarkoittaen, että se on kiinnostuneempi yhteyksien luomiseen kuin mukautettavuuteen (lue TorGuard-arvostelu tästä). Vaikka niillä on melko vähän ominaisuuksia, ne on varattu muille sovelluksen osille, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman yksinkertainen. 

Se kulkee varpaalta varpaiden kanssa PureVPN: llä ominaisuusosastolla, joka tarjoaa tappikytkimen, nopeustestauksen ja jaetun tunneloinnin. Tappikytkin on hiukan ainutlaatuinen sikäli, että sen avulla voit silti käyttää laitteita, kuten tulostimia, lähiverkossa, kun yhteys avoimeen Internetiin on estetty. Sen jaettu tunnelointi on vakio. 

Nopeustesti on kuitenkin vankempi. Latenssin testaamisen sijasta, kuten PureVPN tekee, ExpressVPN näyttää kunkin sijainnin latenssi- ja latausnopeuden, sekä tarjoaa nopeusindeksin, joka merkitsee kuinka nopea se on yleisessä luettelossa. Vaikka pieni ero, ExpressVPN: n vahvempi nopeustesti vahvistaa sen PureVPN: n yläpuolella.

expressvpn-review-speed-testi

ExpressVPN tarjoaa myös selainlaajennuksen, joka tarjoaa yksinkertaisemman tavan muodostaa yhteys palvelimeen. Se laajenee PureVPN: n toteutukseen pienellä tietosuojatyökalupakolla, jonka avulla voit huijata sijaintiasi, estää WebRTC-pyyntöjä ja pakottaa HTTPS: ää kaikkialle (lue lisää SSL vs. TLS -oppaastamme).  

Pyöreä yksi ajatuksia

Ominaisuus ominaisuudelle, ExpressVPN ja PureVPN ovat samat. Molemmat VPN: t tarjoavat jaetun tunneloinnin, tappikytkimen, selaimen laajennuksen ja nopeustestauksen. ExpressVPN tarjoaa kuitenkin näiden ominaisuuksien tehokkaampia versioita, jotka näyttävät latausnopeuden nopeustestissä ja tarjoavat useita yksityisyystyökaluja selaimen laajennuksessa.

Kierros: Ominaisuuksien kohta ExpressVPN: lle

PureVPN-logo
ExpressVPN-logo

2

hinnoittelu

Hinnoittelu on tärkeä kaikille ohjelmistoille tai verkkopalveluille, mutta etenkin VPN-verkkoille. Näyttää siltä, ​​että VPN-kustannuksissa on suuri epäjohdonmukaisuus – lue esimerkki Hide.me-arvosteluistamme – tekemällä tästä kierroksesta ensiarvoisen tärkeä. Tällä kierroksella vertaamme PureVPN: n ja ExpressVPN: n kuluja, käytettävissä olevia laskutusjaksoja ja palautuskäytäntöjä. 

PureVPN

Asioiden kuukausittaisessa ja vuosittaisessa lopussa PureVPN on linjassa muun markkinoiden kanssa, veloittaen noin 11 dollaria kuukaudessa ja noin 70 dollaria vuodessa. Vaikka se ei ole huono hinta, on parempia tarjouksia, jos keskityt lyhyempiin kestoihin (tutustu siihen yksityisen Internet-pääsyn arvosteluun). 

Lyhytaikaiset tilaukset ovat parhaimmillaan kunnollisia, mutta PureVPN menestyy monivuotisten sopimusten suhteen. Se on yksi harvoista palveluista, joka tarjoaa viiden vuoden tilauksen, jonka kokonaiskustannukset laskevat alle 100 dollariin. Vertailukohtana on, että CyberGhostin 99 dollarin kolmivuotissuunnitelma on yksi markkinoiden parhaimmista arvoista (lue CyberGhost-arvostelu ja ExpressVPN vs. CyberGhost -katsaus). 

PureVPN on vertaansa vailla pitkäaikaisiin liittymiin liittyvissä kysymyksissä. Lyhyemmät kestot eivät ole vaikuttavia, mutta kun saat yksityisyyden suojan noin 1,50 dollaria kuukaudessa, sillä tuskin ole merkitystä. Lisäksi PureVPN tarjoaa 31 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että sen kokeilemiseen ei ole vaaraa. 

Jos haluat mieluummin ostaa kokeilutilin, voit, mutta se ei ole paljon. PureVPN tarjoaa kolmen päivän kokeilutilin hintaan 2,50 dollaria, mutta kun hyvityskäytäntö on valmis, on parempi vain kokeilla kokonaista suunnitelmaa.

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi hinnoiteltuimmista vaihtoehdoista, ja kuukausikorko on 1 dollari kalliimpi kuin NordVPN (lue NordVPN-arvosteluamme). Vaikka hinta on yhdenmukainen muiden huippuluokan VPN-palveluiden kanssa, se tarjoaa vain vähän arvoa pidempiin kestoihin verrattuna. 

Yhden kuukauden suunnitelman lisäksi ExpressVPN tarjoaa kuuden kuukauden ja yhden vuoden optiot. Kuuden kuukauden suunnitelma on hiukan vähemmän kuin PureVPN: n vuotuinen suunnitelma 60 dollarilla, kun taas vuotuinen optio maksaa saman verran kuin PureVPN: n viiden vuoden suunnitelma 100 dollarilla. Voit saada kolmen kuukauden palvelun ilmaiseksi, kun kirjaudut sisään, mutta huolimatta siitä, hinta on paljon korkeampi kuin PureVPN: n. 

Tilauksen varmuuskopiointi on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka ExpressVPN kunnioittaa, toisin kuin VPN.asia (lue lisää tästä VPN.asia-arvosteluesta). Vaikka teknisesti päivä on lyhyempi kuin PureVPN: n palautusikkuna, rahat takaisin -käytännöt ovat suurin piirtein samat. 

Maksun suhteen ExpressVPN vastaa PureVPN: ää PayPalin, luottokorttien ja bitcoinin kanssa, mikä on parempi kuin IPVanish (lue ExpressVPN vs. IPVanish -teos), vaikka siitä puuttuu muita yksityisyyteen keskittyviä vaihtoehtoja, kuten käteistä. Jos tämä on mitä olet seurannut, muista lukea Mullvad-arvostelu.

Pyöreä kaksi ajatusta

Vaikka ExpressVPN ja PureVPN tarjoavat vankan palvelun vastaavaan hintaan, ei voida kiistää, että PureVPN tarjoaa paremman arvon. 100 dollarin viiden vuoden suunnitelmaan on vaikea kilpailla, jopa ExpressVPN: lle. Se asettaa PureVPN: n pöydälle toiselle kierrokselle.

Kierros: PureVPN: n hinnoittelupiste

PureVPN-logo
ExpressVPN-logo

3

Helppokäyttöisyys

VPN: n tulisi olla automaattinen, jolloin voit valita sijaintisi ja unohtaa, että sovellus on jopa käynnissä. Tällä kierroksella vertaamme sitä, kuinka helppoa on saada ExpressVPN ja PureVPN käyttöön, sekä kuinka helppoa on yhdistää VPN: t. 

PureVPN

PureVPN käyttää erilaista lähestymistapaa muodostaessaan yhteyden. Sen sijaan, että esitellä sinulle useita palvelimia ja pyytää sinua valitsemaan yksi, VPN tarjoaa useita tiloja. Nämä tilat eivät muuta mitään yhteysprosessissa. Pikemminkin, ne osoittavat sinut kohti tiettyjä palvelimia tai sallivat sinun muodostaa yhteyden verkkosivuston perusteella. 

purevpn-review-tilassa

Vaikka idea on teoriassa suuri, se tekee VPN-käyttäjäkokemuksesta hankalia käytännössä. Ne suodattavat kaikissa tarkoituksissa ja tarkoituksissa palvelimien määrää, tosin jotain suuremman varjolla. 

Lisäksi ne voivat aiheuttaa hämmennystä kytkettäessä. Esimerkiksi, kun käytimme VPN: n suoratoistotilaa, yritimme päästä Netflixiin, mutta normaalissa ”internetvapaus” -tilassa Netflix latautui hienosti. 

Voit suosikki sijainteja, jotta voit nopeasti käyttää usein käyttämiäsi palvelimia, mutta niiden ulkopuolella ei ole suodatusvaihtoehtoja. Et voi aakkostella sijaintiluetteloa tai muodostaa yhteyttä PureVPN: n suositellun palvelimen perusteella. VPN-sovellus on edelleen käyttökelpoinen, mutta se tuntuu liian söpöltä. Yrittäessä tehdä sovelluksesta enemmän kuin se on, PureVPN vahingoittaa käyttökokemusta. 

Ylöspäin on jäsenen alue, johon pääset PureVPN: llä. Tämä kojetaulu on erinomainen, joten voit hallita tilaustasi nopeasti, löytää apua tarvittaessa ja asentaa sovelluksen muille alustoille. Haluamme nähdä, että muotoilufilosofia siirretään paikalliseen sovellukseen. 

ExpressVPN

Kuten ensimmäisessä kierroksessa mainittiin, ExpressVPN on virtaviivaistettu läpi ja läpi. Kun olet valinnut suunnitelman ja tarkistanut palvelun, sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään sovellukseen. Pikemminkin ExpressVPN tarjoaa aktivointikoodin, jota käytät laitteen todennukseen. 

Tämän jälkeen ExpressVPN avautuu, ja näyttää älykkään sijainnin, joka on valittu todellisen sijaintisi perusteella, ja suuren “päällä” -painikkeen. Vaikka ExpressVPN ei tarvitse selittää, se tekee selväksi, että sinun on napsautettava painiketta suojataksesi palvelinyhteys. Älypalvelimen sijainti on useimpien ihmisten kannalta hieno, mutta voit myös valita palvelimen “valitse sijainti” -painikkeella. 

expressvpn-review-lanseeraus

Myös joukko asetuksia on oletuksena käytössä, mukaan lukien tappauskytkin. Tärkein oletusasetus liittyy kuitenkin käynnistykseen. ExpressVPN suoritetaan ja muodostetaan yhteys automaattisesti, kun käynnistät tietokoneen. Niin kauan kuin olet sisällössä samassa virtuaalipaikassa, unohdat sen jopa koneellasi. 

Kaikki ExpressVPN: stä korostaa käytettävyyttä, jolloin VPN voi poistua päivittäisen yhteysprosessisi tieltä. Sovellus soveltuu myös mobiililaitteille, ansaitsemalla ExpressVPN-nykyt parhaaseen iPhonen VPN: ään ja parhaaseen VPN: ään Android-oppaissa.

Kolme kierrosta

Tämä kierros on ratkaisevin erästä. Vaikka PureVPN: ää ei ole vaikea käyttää, siitä puuttuu ExpressVPN: n kiillotus. ExpressVPN: n helppokäyttöisyys auttaa sitä sulautumaan päivittäisen tietokoneesi käytön taustaan ​​ja ansaitsee sille helposti tämän pisteen.

Kierros: ExpressVPN: n helppokäyttöisyys

PureVPN-logo
ExpressVPN-logo

4

Nopeus

Ehkä konkreettisin kierros vertailussa, nopeus on yksi avaintekijöistä, jotka on otettava huomioon valittaessa VPN: tä. Seuraavassa käydään läpi PureVPN: n ja ExpressVPN: n nopeustestatulokset. Molemmille VPN: ille testattiin useita sijainteja käyttämällä OpenVPN / UDP: tä ja AES-256: ta, suojaamattomalla nopeudella vertailukohdanna. 

PureVPN

PureVPN esiintyi vaikuttavasti viimeisellä nopeustestauskierroksella. Sillä on useita virtuaalisia palvelimia, mutta testasimme vain fyysisiä palvelimia varmistaaksemme, että kaikki oli reilua. Kuten alla olevista tuloksista näet, PureVPN pysyi yllä tunnelloidessaan saman maan sisällä ja putosi vain vähän ulkomaille suuntautuessaan. 

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)781,2321.06
New York, Yhdysvallat.3561.5817.1
Vancouver, Kanada7659.0717.88
São Paulo, Brasilia15458.1915.61
Hongkong22557.8312.12
Brisbane, Australia22525.6211,4

Erilaisuuksia on, mutta silti PureVPN on nopea. Vaikuttavinta oli, kuinka nopea se oli yhteydenpitoon Hong Kongiin. Vaikka latausnopeutemme laski paljon siinä paikassa, menetimme vain 25Mbps latausnopeudellemme, mikä on erinomaista. Myös latenssi pysyi alhaisena. 

Suurin tekijä PureVPN: llä on suojaamaton nopeutesi. Se on nopea, siitä ei ole epäilystäkään, mutta sinun on käsiteltävä pieni määrä varianssia. Jos sinulla on jo hidas yhteys ja tarvitset erittäin tarkkaa sijaintia, on mahdollista – vaikkakin melko epätodennäköistä -, että se on hitaampi kuin muut sijainnit. 

ExpressVPN

ExpressVPN on nopein testattu VPN-palvelu, ei vain siksi, että se pysyy nopeasti lähellä kotia, vaan myös sen vuoksi, että pysyy nopeana ulkomailla. Numeroita verrattuna se on johdonmukaisempi kuin PureVPN ja vie hyvin vähän alkuyhteyttä. Vaikuttavinta on kuitenkin sen kansainvälinen esiintyminen.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
suojaamaton9161,8310.22
Älykäs sijainti-Kansas City44105,497,94
Toronto3590,577,89
Amsterdam145103,124,48
Singapore24485.472,98
Japani163100,824,84

Kun verrataan keskiarvoja, PureVPN leijui keskimäärin noin 64 prosenttia suojaamattomasta latausnopeudestamme, mikä on erinomaista. ExpressVPN: n nopeudet ovat kuitenkin nopeampia. Sen keskiarvo oli 78 prosenttia suojaamattomasta nopeudesta. Vaikka ExpressVPN: n kauppa iskee lähellä kotia, kansainvälinen suorituskyky tekee siitä nopeamman. 

Kuten tuloksista näet, ExpressVPN ylläpitää tasaista nopeutta kaikkialla maailmassa, laskien Japanissa vain vähän. Kuten PureVPN, tosin, jos saapuvat nopeutesi ovat hitaita, alustavaa veroa voi olla liian paljon.

Pyöreä neljä ajatusta

Tämä kierros on kova. Luodessamme nopeinta VPN-oppaamme, perustimme testimme painotettuun keskiarvoon, joka vahvisti ExpressVPN: n listan kärjessä, tosin vain pienellä marginaalilla. Painotettujen keskiarvojen käyttäminen on parasta, kun testataan useita VPN: itä, koska useimmissa tapauksissa fyysisen sijaintisi lähellä olevat sijainnit ovat nopeampia. 

Tämä ei pidä paikkaansa PureVPN: n ja ExpressVPN: n suhteen. Molemmat VPN: t ovat melko nopeita, jopa ulkomaille matkustettaessa. Tämän kierroksen vuoksi palaamme numeroihin. Keskimäärin ExpressVPN: llä oli vähemmän latauslaskuja, mikä ansaitsi sille voiton tällä kierroksella. 

Pyöreä: ExpressVPN: n nopeuspiste

PureVPN-logo
ExpressVPN-logo

5

turvallisuus & yksityisyys

Hinnasta tai ominaisuuksista riippumatta VPN ei ole mitään, jos sen turvallisuus ja yksityisyys eivät ole moitteettomia. Tällä kierroksella vertaamme PureVPN: n ja ExpressVPN: n tietosuojakäytäntöjä sekä kunkin sovelluksen tarjoamia suojausvaihtoehtoja.

PureVPN

PureVPN käyttää oletusarvoa ”automaattinen” protokolla, kun käynnistät sovelluksen, jonka mukaan sen nopeus ja turvallisuus ovat parhaiten tasapainossa. Tämä automaattinen protokolla on epäselvä, koska PureVPN voi käyttää mitä tahansa PPTP: stä OpenVPN: ään yhteyden perusteella. Suosittelemme vaihtamista OpenVPN: ksi heti (lue VPN-protokollan erittelymme saadaksesi selville miksi).  

purevpn-review-protokollia

OpenVPN on muodostettu pariksi AES-256: n kanssa, mikä on vahvin juttu ympärillä, kuten salauskuvauksessamme voi nähdä. Varmistaaksemme, että tietoturvatoimenpiteet olivat niin hyviä kuin miltä ne näyttivät, suoritimme PureVPN: n DNS-vuototestien sarjan avulla tarkistamalla myös IP- ja WebRTC-vuodot. Onneksi kaikki tuli puhdasta. 

On kuitenkin tärkeää muistaa, että PureVPN: llä on suuri määrä virtuaalisia palvelimia. Ne on merkitty sovellukseen, joten voit välttää heidät, jos olet huolissasi turvallisuudesta. Testaamalla virtuaalisia palvelimia, pystyimme melko helposti jäljittämään palvelimen fyysisen sijainnin. Paljaalla metallipalvelimella kaikki kuitenkin oli kunnossa. 

Yksityisyyden suhteen PureVPN pitää perusyhteyslokeja, mukaan lukien yhteyden muodostumisen ja käyttämäsi Internet-palveluntarjoajan. Alkuperäistä IP-osoitettasi, kohde-IP-osoitettasi, tiettyä yhteyden muodostamisaikaasi ja aktiviteettejasi ei valvota eikä kirjata. PureVPN on kuitenkin auttanut FBI: tä aikaisemmin kiinniottajan kiinniottamisessa. Tuossa tapauksessa se ei rikkonut tietosuojakäytäntöään. 

ExpressVPN

ExpressVPN tulee ulos heiluttaen kultastandardia VPN-suojauksessa: OpenVPN AES-256: lla. Kuten PureVPN, on myös muita protokollavaihtoehtoja, kuten SSTP, L2TP ja PPTP, mutta oletuksena on OpenVPN. Salaus on lukittu, kuten useimmissa VPN: issä, mutta voit määrittää sen, jos et halua kaivautua OpenVPN-määritystiedostojen kanssa.

expressvpn-review-protokolla-asetukset

Siellä on myös automaattinen vaihtoehto, jota suosittelemme jälleen vaihtamaan. Suorittamalla ExpressVPN samalla vuototestisarjalla, kaikki tuli puhdasta. On myös useita virtuaalisia sijainteja, tosin vähemmän kuin PureVPN: ää. 

Tietosuojaa käsitellään erittäin kunnioittavasti. ExpressVPN kerää minimaalisia tietoja yhteyden aikana, mukaan lukien siirrettyjen tietojen kokonaismäärä, sovellusversio ja jos yhteys onnistui. Henkilökohtaisia ​​tietoja ei kirjata, mutta jos olet todella huolissasi yksityisyydestä, voit siirtyä askeleen pidemmälle. 

ExpressVPN: n tunnuspohjainen todennus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta. Voit helposti kirjautua polttimen sähköpostitse ja maksaa salauksella. 

Koska sinun ei tarvitse koskaan kirjautua sisään paikallisesti, sinun ei tarvitse koskaan luovuttaa tietoja ExpressVPN: lle. Vaikka näin tapahtuisi, kyseiset tiedot olisivat turvallisissa käsissä, kun otetaan huomioon ExpressVPN: n sijainti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Neitsytsaaret, jolla on eräitä maailman parhaimmista tietosuojalakeista. 

Lähestymistapa yksityisyyteen on tiivistetty parhaiten ExpressVPN: n tietosuojakäytännössä: “Saatamme tietää, että asiakas on käyttänyt ExpressVPN: ää, mutta emme koskaan tiedä, kuinka he ovat hyödyntäneet palveluamme.”

Pyöreä viisi ajatusta

Tämä on toinen läheinen kierros, ja voittajan määrittäminen tässä on vähän nollakohta. Molemmat VPN: t tarjoavat kirjautumattomuuden käytännön ja OpenVPN AES-256: lla. Meidän tehtävämme on kuitenkin jakaa hiukset. Tässä yhteydessä ExpressVPN: llä on pieni reuna sen tunnuspohjaisella todennuksella ja sijainnilla Britannian Neitsytsaaret.

Kierros: Turvallisuus & Tietosuojapiste ExpressVPN: lle

PureVPN-logo
ExpressVPN-logo

6

Lopulliset ajatukset

Tämän vertailun aiemmissa versioissa se ei ollut ollenkaan lähellä ja ExpressVPN siivotti lattian PureVPN: llä. Se on paljon lähempänä nyt, koska PureVPN paransi useita osia tietoturvastaan ​​ja käynnisti käynnistyksen nopealla nopeudella. Käytettävyys vie kuitenkin kuitenkin takapenkin ExpressVPN: ään, ja se oli meille ratkaiseva tekijä. 

Voittaja: ExpressVPN

Mitä mieltä olet näistä VPN-verkoista? Oletteko samaa mieltä siitä, että ExpressVPN on parempi vaihtoehto? Kerro miksi tai miksi ei alla olevissa kommenteissa ja kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map