Parhaat VPN-palvelut Kiina 2020: lle

Jatkuvasti kasvavan VPN-arvostelujen luettelon kanssa päätimme, että oli hyvä idea päivittää Kiinan VPN-luettelomme. Koska se on yksi niistä maista, joissa VPN: n käyttö on välttämätöntä, on tärkeää pysyä mukana uusissa vaihtoehdoissa, jotka murtautuvat suuren palomuurin läpi, ja vanhoissa suosikkeissa, jotka ovat menettäneet kiillon.


Tässä oppaassa Kiinan parhaalle VPN: lle annamme sinulle viisi valintaa ja yhden kunnianosoituksen, jotka ohittavat Kiinan hallituksen asettamat lohkot. Ennen kuin pohdimme asiaa, selitämme miksi tarvitset VPN: ää Kiinalle ja miten teimme valinnat.

Pitäisi olla yhtä pieni yllätys, että valitsemme parhaan VPN-oppaan. Turvallisuus on suurin huolenaihe, kun käytetään VPN: ää yleensä, mutta se on erityisen tärkeää, kun alle viisi tähteä. Pysy kiinni valintamme kanssa, ja sinä olet turvassa.

Miksi tarvitset VPN: ää Kiinassa

Manner-Kiina on tunnettu Internetin kurinalaisuudesta. Noin 2 miljoonaa ihmistä etsii maasta poistuvaa Internet-liikennettä, ja se perustuu vuoden 2013 raporttiin. Aikaeron vuoksi on turvallista olettaa, että vielä useammat ihmiset seuraavat sitä nyt..

Seuranta on sensuurin vuoksi. Kiina estää melkein kaikki perinteisen median muodot. CNN: n, BBC: n ja muiden esteiden lisäksi Kiinan viranomaiset sulkivat hetkeksi myös Bloombergin, kun se piti tarinan varakkaasta Kiinan kansalaisesta. Ilmeisesti toimittaja tappoi joitain tarinoita pääsyn saamiseksi takaisin.

Menneisyyden sensuurin saaminen on silloin, kun virtuaalinen yksityinen verkko tulee sisään. VPN yhdistää sinut toiseen palvelimeen ennen lähettämistä avoimeen Internetiin, korvaa IP-osoitteesi uudella ja piilottaa pyyntösi. Sen sijaan, että se näyttää siltä, ​​että pääset verkkosivustolle Kiinasta, näyttää siltä, ​​että olet jossain muualla maailmassa.

Kiinan alkuperäiskansojen kohdalla käyttötapaus on selvä. Tieto on voimaa, kuten he sanovat, ja kykyä päästä maailman uutisiin ei pitäisi heikentää.

Todennäköisin skenaario artikkelin lukemisen kannalta on se, että matkustat Kiinaan ja haluat käyttää tuntemasi ja rakastamasi verkkosivustoja, kuten Netflix tai BBC iPlayer.

Paras VPN Kiinassa 2020

Kiinan parhaan VPN: n valitseminen

Kiinalle parhaan VPN: n valitsemisessa on kyse turvallisuudesta. Vaikka olemmekin CyberGhost-faneja, sen oletusarvoisella IKEv2-protokollalla ei olisi menestystä Kiinassa (lue CyberGhost-arvostelu). Joustava turvallisuus on keskittynyt täällä, joten edes hyviä palveluntarjoajia, joilla on muutama virhe, ei sisällytetä mukaan.

VPN-tietoturvaoppaamme perehtyy perusteellisesti siihen, mitä etsimme, mutta lyhyesti sanottuna se on protokollan ja salauksen yhdistelmä. Kuten selitämme VPN-protokollajaottelumme yhteydessä, OpenVPN on paras vaihtoehto, koska se käyttää parhaiten salauksessa tavallisessa verkkoyhteydessä, jolloin se näyttää siltä, ​​että mikään ei ole normaalin ulkopuolella..

Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista kuin käyttää OpenVPN: ää ja kutsua sitä päiväksi, kun tunneloidaan Kiinasta. Kiinan hallituksen on helppo havaita ja estää VPN-yhteydet syvän pakettivalvonnan vuoksi, joka tarkistaa paketin kaikki yksityiskohdat sen lähettämisen yhteydessä. Joissain tapauksissa et edes tiedä, että sinua seurataan.

Siksi on tärkeää, että voit valita kuljetusprotokollan ja vielä enemmän, jotta voit valita sataman, jonka haluat tunneloida. Pakettivahvistusta käyttävän TCP: n avulla voit yleensä ohittaa palomuurit, jotka muuten olisivat murtumattomia. Koska paketit on varmennettu, tiedät myös, seurataanko yhteysasi.

Pakettien hämärtäminen on toinen ratkaisu. Pohjimmiltaan se lisää muuttujia lähettämiisi paketteihin, jotta niiden tulkinta on vaikeampaa syvällä pakettivalvonnalla. Vaikka OpenVPN ei hämäytä paketteja yksin, protokollan avoimen lähdekoodin luonne antaa muiden mahdollisuuden lisätä tällainen ominaisuus siihen.

Lopuksi tarvitset tappakytkimen. Vaikka etsimme aina tappamiskytkintä, se ei ole kiva ominaisuus Kiinalle. Tapauskytkin estää Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, ja suojaa henkilöllisyyttäsi keneltä tahansa, joka seuraa yhteyttäsi. Tiedämme, että Kiinan hallitus tarkkailee yhteydenpitoa, joten yhdellä VPN-liukastuksella voi olla vakavia seurauksia.

Muut tekijät, kuten helppokäyttöisyys, tuki ja nopeus, ovat tärkeitä, mutta eivät turvallisuuden kustannuksella. Vaikka yritimme sisällyttää toimittajia, joilla on nopea nopeus ja helppokäyttöiset käyttöliittymät, nämä olivat toissijaisia ​​huolenaiheita. Turvallisuus on tässä oppaassa kuningas.

1. Kiinan paras VPN: ExpressVPN

Kuten mainittiin, turvallisuus oli ensisijainen huolemme valintaa tehdessämme, vaikka palveluntarjoaja uhraisi helppokäyttöisyyden tai nopeuden vahvistaakseen sitä. ExpressVPN todistaa, että sinulla voi olla kaikki. Vaikka se on erittäin turvallinen, se on myös virtaviivainen, helppokäyttöinen ja nopein testattu VPN.

expressvpn-review-speed-testi

Vaikka suurin osa VPN-taisteluista pyrkii pysymään Kiinan VPN-kiellon mukana, ExpressVPN on joustava. Sillä on historiaa päivittää palvelua jatkaakseen Kiinasta kehittyvien kieltojen ohittamista. Sillä ei myöskään ole sijainteja Kiinassa, mikä tarkoittaa, että sen ei tarvitse noudattaa Kiinan tietosäännöslakia.

Se on kissan ja hiiren peli Kiinan ja VPN-palvelujen välillä, mutta vaikka muutama ExpressVPN: n palvelimesta tukkeutuu, se yleensä palauttaa ne muutaman päivän kuluessa. ExpressVPN on sitoutunut Kiinaan, joten vaikka se joutuu joskus edelleen Kiinan havaitsemisjärjestelmien uhriksi, se on nopea toipua.

Myös palvelun turvallisuus on erinomaista. ExpressVPN käyttää OpenVPN: ää 256-bittisellä AES-salauksella, jolloin voit valita käytettävän siirtoprotokollan. Se sisältää myös tappikytkimen, DNS-vuodonsuojauksen ja IPv6-suojauksen, joka on tärkeää, kuten näet IPv4 vs. IPv6 -oppaasta.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Vaikka ExpressVPN: n tietoturva on huippuluokkaa, sen erottavuus on yhdistelmä helppokäyttöisyyttä, nopeutta ja yksityisyyttä. Jopa korkean tason salausta käytettäessä, se pysyy nopeana ja tekee niin pitkillä etäisyyksillä. Tunnelista riippumatta se pitää suurimman osan nopeudestasi ennallaan.

Siksi se sijoittui ensimmäiseksi streaming-parhaan VPN: n ja Netflix-oppaiden parhaan VPN: n joukossa. Kiinasta tunneloivat ihmiset yrittävät yleensä päästä estettyihin verkkosivustoihin, kuten Netflixiin, mikä voi olla ongelmallinen. Suoratoistoympäristöillä on omat VPN-lohkonsa, mikä tarkoittaa, että sinun on murtauduttava kahteen kerrokseen House of Cards -pelissä.

ExpressVPN on kuitenkin valmiina tehtävän suorittamiseen. Sen avulla on myös helppo tehdä. Se tekee kaiken, mitä haluamme VPN: n tekevän kunnianosoituksin, yhdistämällä tinkimättömän turvallisuuden helppokäyttöiseen käyttöliittymään ja erinomaiseen nopeuteen. Voit oppia lisää ExpressVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

2. NordVPN

Kuten ExpressVPN, myös NordVPN on toiminut johdonmukaisesti Kiinassa, vaikka se on toisella sijalla nopeusongelmien vuoksi. Silti se on vankka palvelu, joka tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin ExpressVPN alhaisemmalla hinnalla. Jos haluat vaihtaa johdonmukaisuutta lisää nuppeja ja painikkeita varten, NordVPN voi tyydyttää sen.

nordvpn-review-server-navigointi

NordVPN käyttää yhteyteen myös OpenVPN: ää 256-bittisellä AES-salauksella, mutta sillä on lisäetu erikoispalvelimista, joista monet sopivat täydellisesti Kiinaan. Sovelletuin vaihtoehto on hävitetyt palvelimet, jotka, kuten mainittiin, sekoittavat OpenVPN-paketit ohittaaksesi syvän pakettivalvonnan.

NordVPN sisältää myös Tor over VPN -palvelimet, joista voit oppia VPN vs. proxy vs. Tor -oppaassa, ja Double VPN -palvelimet, jotka pomppivat yhteytesi kahdelta palvelimelta ennen lähettämistä Internetiin. Tuon kytkentätavan otti käyttöön Windscribe (lue Windscribe-arvosteluamme), mutta suosii NordVPN.

Vaikka NordVPN: n palvelinverkko on kaikkea muuta kuin johdonmukaista, pelkkä koko tarkoittaa, että löydät palvelimen, joka toimii. Kiinan hallituksen on vaikea estää niitä kaikkia, koska valittavana on yli 5000 vaihtoehtoa, ja koska NordVPN on jatkuvasti palauttanut estettyjä palvelimia, se tarkoittaa johdonmukaista tunnelia ulkomaailmaan..

Muut syyt Pidämme NordVPN: stä

Ominaisuudet myyvät NordVPN: n. Erikoispalvelimien lisäksi NordVPN sisältää CyberSecin. Se on ilmainen haittaohjelma ja mainosten estävä työkalu, joka toimii yllättävän hyvin, etenkin kun otetaan huomioon, että yhdistetyt mainosten estäjät eivät yleensä tee paljon.

Vaikka hävitetyt Double VPN ja Tor VPN -palvelimet ovat sovellettavissa Kiinaan, voit myös hyödyntää NordVPN: n torrent-palvelimia. He eivät tee mitään erityistä. Pikemminkin ne on varattu vertaisyhteydelle, jotka vaativat paljon tiedonsiirtoa. Pelkästään näille palvelimille NordVPN sijoittui parhaaseen torrent-oppaan VPN-pisteeseen.

Annoimme NordVPN: lle melkein täydellisen arvosanan jokaisessa luokassa paitsi nopeuden, mikä tarkoittaa, että se voi ylittää ExpressVPN: n, jos se korjaa epäjohdonmukaiset tulokset verkossaan. Tätä asiaa käsitellään kuitenkin helposti, joten NordVPN: stä tulee yksi parhaimmista VPN-verkoista Kiinalle ja yleisesti ottaen. Voit oppia lisää NordVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä itse NordVPN: n avulla.

3. TorGuard

TorGuard ei ole kaikille, mutta se on suosikki täällä Cloudwards.net-sivustossa. Sen käyttöliittymä on vaalea, päivätty ja ei ole kovin saatavissa, mutta ruma kasvot korvataan vaikuttavalla valikoimalla turvaominaisuuksia. TorGuard ei tartu pakkaukseen. Sen sijaan se tarjoaa sille ainutlaatuisia ominaisuuksia, kaikki samalla kun vakaa palvelinverkko on vakaa.

torguard-review-liitäntä

Oletusarvoisesti käytät OpenVPN: tä AES 256-bittisen salauksen kanssa, mutta TorGuard antaa sinulle paljon protokollan ja salauksen hallintaa. Voit valita käytettävän salauksen, avaimen koon ja tietojen todennusmenetelmän kuljetusprotokollan lisäksi. Riippumatta siitä, mitä asetuksia valitset, TorGuard virittää automaattisesti tappauskytkimen ensimmäisen yhteyden muodostamisen jälkeen.

Erityisesti Kiinassa on ominaisuuksia. Ensimmäinen on salaisuus välityspalvelinasetuksesta, joka peittää verkon kädenpuristuksen, joka tapahtuu yhteyden salaamisen seurauksena. Näin toimimalla Kiinan viranomaisten on vaikea havaita, että käytät VPN: ää, koska keskeiset todisteet, jotka viittaavat sinut piiloon.

Voit käyttää myös Cisco AnyConnect -sovellusta, jota TorGuard suosittelee, jos tunnelit Kiinasta. Cisco AnyConnect on SSL / TLS-pohjainen VPN, jota markkinoidaan yrityksille, mutta se on erityisen hyödyllinen tunneloinnissa Kiinassa. TorGuard ei ole vain yksi harvoista sitä tukevista VPN-verkoista, vaan sisältää myös tukiresursseja käyttöönottoa varten.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard tarjoaa paljon mukautuksia turvallisuuden suhteen, mutta asetukset eivät lopu siihen. Se on luultavasti konfiguroitavin VPN, joka tarjoaa sinulle VPN-kehyksen, jonka avulla voit asettaa sen haluamallasi tavalla. Päivällisestä ja rumasta käyttöliittymästä huolimatta TorGuard tekee monista edistyneistä ominaisuuksista myös käytettävyyden.

Esimerkiksi TorGuard tukee mukautettuja skriptejä. Voit saada ne toimimaan ennen yhteyden muodostamista, yhteyden muodostamisen jälkeen tai katkaisun jälkeen. Jos jokin näistä tapahtumista laukaisee, TorGuard kutsuu komentosarjan ja tekee tarvittavan. Mahdollisuudet sen kanssa ovat rajattomat. Voit kertoa TorGuardille käynnistää tietyn sovelluksen yhteyden muodostamisen jälkeen tai jopa kytkeä sammutusasetukset VPN: ään.

Jos et pelkää kätesi likaantumista, TorGuard palkitsee sinut. Se ei ole hieno, mutta TorGuard tarjoaa joustavuuden, joka on menetetty, kun palveluntarjoajat yrittävät tehdä sovelluksista helpompaa. Voit lukea lisää TorGuard-katsauksestamme tai nähdä, miten pidät siitä ilmaisella seitsemän päivän kokeiluversiolla.

4. AirVPN

Kuten TorGuard, AirVPN urheilee päivättyä sovellusta, joka on ruma ja vaikea navigoida. Koska trendi näyttää kuitenkin menevän, se tarjoaa erinomaisen tietoturvan, ja ympärillä on tekninen yhteisö, joka tekee monimutkaisista kokoonpanoista helpon löytää. Se ei ole aloittelijoille tarkoitettu VPN, mutta se ei tarkoita, että se olisi huono.

airvpn-palvelinluettelo

Itse asiassa se on melko hyvä. VPN on rakennettu OpenVPN: n ympärille käyttämällä AES 256-bittistä 4096-bittistä RSA-avainta kädenpuristukseen. Voit myös tunneloida SSL: n tai SSH: n yli, minkä pitäisi auttaa sinua ohittamaan Kiinan viranomaisten asettamat VPN-lohkot.

Kuten AirVPN suosittelee, paras tapa ohittaa lohkot on välttää UDP: n käyttöä. Suositeltu asennus on OpenVPN SSL: n kautta porttiin 443 tai OpenVPN tls-kryptaan TCP: ssä. Se on paljon teknisesti hyväksyttävää, joten annamme anteeksi, jos et ymmärrä. AirVPN antaa näiden edistyneiden kokoonpanojen tapahtua, mutta ne edellyttävät, että tiedät tekemäsi.

Toisin kuin TorGuard, AirVPN ei tee kokoonpanokelpoisuutta. Sen sijaan suositukset siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, haudataan foorumeille, joissa on vähän tai ei ollenkaan asiayhteyttä. Siksi jotkut mieluummin työskentelevät, joten jos pidät itsestäsi tinkerit, saat hyvin. Jos et kuitenkaan tee, on parasta pysyä muissa vaihtoehdoissamme.

Muita syitä, joista pidämme AirVPN

Samanaikaisesti kuin VPN: n manuaalinen määrittäminen, AirVPN sisältää hyödyllisiä suojausominaisuuksia, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä jännittäviä kuin esimerkiksi NordVPN: n erikoispalvelimet. Esimerkiksi, se tukee kaksois hop-yhteyksiä, kuten NordVPN, mutta ei samalla tavalla. Pikemminkin, sinun on käytettävä kahta samanaikaista yhteyttäsi virtuaalisten Mac OShines -sovellusten kautta.

Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla jopa viisi humalaa, mutta huomattavilla kustannuksilla. Tarvitset vain tietämyksen ja kärsivällisyyden perustaaksesi neljä virtuaalista Mac-käyttöjärjestelmää, sinun on myös jaettava resurssit niiden välillä. Asennus näyttää kuitenkin mitä AirVPN tarkoittaa. Voit tehdä mielenkiintoisia asioita sen avulla, mutta toisin kuin useimmat VPN: t, se ei pidä kättäsi prosessissa.

Jos haluat hallita yhteysasi tunneloidessasi Kiinassa, AirVPN on turvallinen veto. TorGuard ja muut vaihtoehtomme pääsevät kuitenkin suurimpaan osaan sinne, kun he ovat silti käytettävissä. Voit oppia lisää AirVPN-arvosteluista tai ostaa kolmen päivän passin kokeillaksesi sitä itse.

5. Astrill

Kuten ExpressVPN, myös Astrill on katkottu VPN, jota käytetään Kiinassa. Palvelulla on erinomainen turvallisuus ja kohtuullinen nopeus, mutta sisällytämme sen tähän, koska voit ostaa tilauksen Kiinassa ollessasi.

Astrill-Slider1

Muiden vaihtoehtojemme mukaan VPN on ostettava ja määritettävä ennen lähtöä, koska kun osut Manner-Kiinaan, heidän verkkosivustot todennäköisesti estetään. Myös Astrillin on, mutta voit käyttää astrill4u.com-sivua, joka on normaalin verkkosivuston peili, ostaa tilauksen Kiinassa ollessaan.

Se ei ole täydellinen ratkaisu. Kiinan hallitus seuraa liikennettäsi, ja on helppo noutaa, että olet ostanut VPN: n. Se voi kuitenkin olla ainoa vaihtoehto, jos muut VPN-sivustot on estetty.

Astrillin käyttämiseen Kiinassa on kuitenkin syytä käyttää verkkosivustonsa ulkopuolella. Astrillilla on kaksi omaa protokollaa: StealthVPN ja OpenWeb. Ne on suunniteltu ohittamaan sensuuri, erityisesti Kiinassa. OpenWeb on kevyt, yhteydetön protokolla, joka käyttää TCP: tä, kun taas StealthVPN on OpenVPN-otos tukkuneiden pakettien kanssa.

Muita syitä, joista pidämme Astrill

Astrillilla on pieni käyttöliittymä, jota ei voi muuttaa, joten vaikka käyttäjäystävällisyys ei ole huono, navigointi on painajainen. Se on haittapuoli, joka on helppo hyväksyä Astrillin tarjoamilla nopeuksilla ja ominaisuuksilla.

Se sijoittui kahdessa paikassa ExpressVPN: n alapuolella nopeimmassa VPN-oppaassamme, ja yksityinen Internet-yhteys ylitti sen (lue PIA-arvostelu). Se oli kuitenkin nopeampaa kuin TorGuard, AirVPN ja Mullvad, jotka ottivat vastaavasti oppaan neljännen, viidennen ja kuudennen pisteen (lue Mullvad-arvostelu).

Lisäksi saat jaetun tunneloinnin, jota VPN: t näkevät vain harvoin – lue PureVPN-katsauksestasi toinen esimerkki VPN: stä, jolla se on, ja sisäänrakennetun nopeustestin. Astrillia on ärsyttävä käyttää, mutta ominaisuudet ja nopeus kannattavat pitkällä tähtäimellä. Voit lukea Astrill-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai nähdäksesi miten pidät siitä viikon mittaisen kokeilun avulla.

Kunniamaininta: VyprVPN

VyprVPN näyttää luonnolliselta sopivuudeltaan omalla Chameleon-protokollallaan. Lyhyesti sanottuna, Chameleon on spin OpenVPN: ssä, joka hämärtää paketit, samanlainen kuin Astrillin ja NordVPN: n. Se on kuitenkin kunniallinen maininta epäjohdonmukaisen pääsyn takia.

vyprvpn-review-liitäntä

Se ei aina esiinny Kiinassa, mikä on tosiasia, jota pahentaa pieni pienen VyprVPN-urheilulaji. Chameleon on kuitenkin rakennettu ohittamaan rajoitukset Kiinassa, ja kun se toimii, se toimii hyvin.

Myös VyprVPN-suojauspaketti on erinomainen. Koko liikennettä ohjataan VyprVPN: n DNS-palvelimien kautta, mikä tarkoittaa sitä, ettei liikenteen ketjua missään vaiheessa seurata tai kirjata. VyprVPN sisältää myös NAT-palomuurin, joka toimii kuten mikä tahansa muu palomuuri, paitsi että se estää verkkopohjaiset uhat ennen kuin ne edes pääsevät reitittimellesi.

Edullinen ominaisuus, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, VyprVPN toimii hyvin, mutta sen epäjohdonmukainen pääsy Kiinaan on jotain, mitä sinun tulisi harkita. Voit oppia lisää VyprVPN-arvosteluistamme tai hyödyntää sen 30 päivän rahat takaisin -takuua.

Lopulliset ajatukset

Kiinalle VPN: n löytäminen on vakava asia, ja yllä olevat palveluntarjoajat eivät ota mahdollisuuksia turvallisuutesi suhteen. ExpressVPN on edelleen ylin koira, mutta NordVPN: n epätavalliset ominaisuudet ja TorGuardin konfiguroitavuus saattavat ohjata sinut kohti toista vaihtoehtoa. Myös Astrill ja AirVPN ovat hyviä, mutta tarvitset vankan syyn valita yksi niistä kolmen parhaan joukosta.

Jos mikään valintamme ei toimi sinulle, voit selata VPN-arvosteluitamme saadaksesi lisää vaihtoehtoja. Huomaa kuitenkin, että vain koska palveluntarjoaja on korkealla tasolla, se ei tarkoita, että sitä ei estetä Kiinassa.

Mitä VPN: tä käytät Kiinassa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Selaa muita VPN-artikkeleitamme täällä ollessasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map