Paras yritys VPN vuodelle 2020: Pidä SMB-tiedot turvassa

Virtuaaliset yksityiset verkot syntyivät yrityksille, ja vaikka ne ovatkin kehittyneet siitä eteenpäin kuluttajamarkkinoiksi, ne on aina sidottu liiketoimintaan. Ne eivät kuitenkaan ole helpointa ottaa käyttöön, varsinkin jos sinulla on pieni yritys, jolla on rajoitettu määrä työntekijöitä. Täällä Cloudwards.net -tiimi on täällä auttamassa.


Tässä oppaassa parhaan yritys VPN: n tarjoamme sinulle viisi liiketoimintaan keskittyvää ratkaisua, jotka on helppo asentaa ja ottaa käyttöön yrityksessäsi. Ennen sukellusta valintaamme keskustelemme siitä, miksi yritysten pitäisi käyttää VPN-palveluita, sekä kriteereistä, joita käytimme valinnoissamme.

Jos etsit lyhyttä vastausta, NordVPN on oikea tapa edetä. Sen lisäksi, että se tarjoaa erinomaisen henkilökohtaisen palvelun, se tarjoaa myös fantastisen yrityspalvelun. Jos haluat kuitenkin lisää vaihtoehtoja, lue kuitenkin.

Miksi yritysten tulisi käyttää VPN-verkkoja

VPN-verkot ovat jo kauan olleet liiketoiminnan työkalu, hyvissä ajoin ennen kuin kuluttajien vaihtoehdot tulivat. Yrityksiä varten niitä on käytetty etätyöntekijöiden yhdistämiseen, jolloin työntekijät voivat käyttää tärkeitä tiedostoja ja sovelluksia toimiston ulkopuolelta.

Tällainen järjestelmä on mahdollista vain, jos sinulla on palvelin, johon kaikki tiedot on tallennettu. Useimmissa tapauksissa VPN on määritettävä manuaalisesti, jotta etätyöntekijät voivat käyttää tiedostojasi, mutta turvallisen pilvitallennuksen myötä tiedostoihin pääsy on halvempaa ja helpompaa kuin koskaan..

Tästä huolimatta pilvitallennus ei merkitse yrityksen VPN: n käytön heikentämistä, ja se on suojattu yhteys. Sen sijaan, että suosittaisimme työkaluja, joita IT-osasto voi käyttää, tarjoamme sinulle yritysmaailmaan päässeet kuluttajavaihtoehdot, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, myös rajoitetulla teknisellä kokemuksella, voi pysyä suojattuna.

VPN-verkkojen avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin toisen palvelimen kautta. Kun muodostat yhteyden ensimmäiseen palvelimeen, liikenteesi on salattu, josta voit oppia salauskuvauksessa. Sen jälkeen salauskuori irtoaa ja liikenteesi siirtyy avoimeen Internetiin. Alkuyhteys VPN-palvelimeen kuitenkin peitti IP-osoitteesi ja liikennepyynnöt.

Turvallisuuden vuoksi arvo on selvä. Jos sinulla on esimerkiksi työntekijöitä, jotka käsittelevät arkaluontoisia asiakirjoja julkisessa WiFi: ssä, VPN on välttämätön. Koska yhteytesi on salattu, verkon snooperit eivät pysty sieppaamaan liikennettäsi ja varastamaan arkaluontoisia tietoja.

Lisäksi VPN-verkoilla on käytännöllinen käyttö liiketoimintaan. Ehkä sinun on käytettävä verkkosivustoa, joka on saatavana vain tietyssä maassa oleville IP-osoitteille, tai sinun on piilotettava lähde-IP-osoitteesi, jos toimit vain verkossa. VPN: t ovat tietoturvavälineitä yhtä paljon kuin käytännöllisiä, ja kun olet kirjautunut suunnitelmaan, huomaat tilanteita, joissa ne ovat hyödyllisiä.

Paras yritys VPN 2020

Paras yritys VPN

Suurimmaksi osaksi yritys VPN: n valitseminen on samanlainen kuin kuluttaja VPN: n valitseminen. Nopea nopeus, suuri palvelinverkko ja huippuluokan tietoturva ovat edelleen tärkeimmät huolenaiheet. Toisin kuin kuluttaja-VPN: t, jotka rajoittavat samanaikaisia ​​yhteyksiä, yritys-VPN: ien on kuitenkin pystyttävä yhdistämään useita käyttäjiä yksinkertaisella tavalla niiden hallitsemiseksi..

Sieltä aloitimme. Esimerkiksi ExpressVPN on paras testattu VPN – näet miksi ExpressVPN -arvioinnissamme – mutta viiden samanaikaisen yhteyden raja ja käyttäjän hallintaominaisuuksien puute tekevät siitä huonon valinnan yrityksille.

Etsimme myös yrityskohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten omistettuja IP-osoitteita ja keskitettyä laskutusta. Ylimääräisillä käyttöönotto- ja laskutusvaihtoehdoilla voi olla suuri vaikutus yrityksesi eri näkökohtien optimointiin, vaikka ne saattavat vaikuttaa vähäisiltä.

Tärkeintä on kuitenkin käyttäjän hallinta. Kuten yrityksen salasanahallinnassa – lue paras salasanasuunnittelija pienyrityksen oppaasta – avainero yrityksen ja kuluttajatuotteen välillä on käyttäjän hallinta. Kuten kaikki näkevä silmä, vahvan käyttäjän hallintajärjestelmän avulla voit nähdä kuinka työntekijät käyttävät palvelua.

Kuten mainittiin, VPN-vakiokriteerejämme sovelletaan. VPN-tietoturva on erittäin tärkeää, etenkin kun otetaan huomioon, että yritykset ovat tietoverkkorikollisuuden ensisijaisia ​​kohteita. Yhdistelmä vahvoja VPN-protokollia, kuten OpenVPN, ja huippuluokan salaus pitävät sinut yleensä turvassa.

Vaikka helppokäyttöisyys, palvelimien sijainti ja nopeus olivat tärkeässä asemassa valinnoissamme, hinta nousi takapenkille. Arvo on tärkeä yrityksille, mutta kuten useimmissa räätälöityissä palveluissa, maksettava hinta riippuu tarpeista ja työntekijöiden määrästä.

Paras liiketoiminnan VPN: NordVPN

Hyvästä syystä NordVPN on toisella sijalla tarkistetuista VPN: istä. Vaikka sen verkossa on epäjohdonmukaisuutta, se on monipuolinen, edullinen ja tehokas vaihtoehto kuluttajille. Tästä huolimatta, oheisella luettelolla ominaisuuksista ja erityisistä integraatioista, se on loistava valinta myös yrityksille.

nordvpn-review-server-navigointi

Se alkaa omalta tilivastaavalta. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni yrityksesi on – NordVPN pyytää, että sinulla on vähintään viisi tiliä – sinulla on oma rivisi aiheisiin. Se ei ole vain suora linja tukea. Tilivastaavasi voi auttaa sinua ottamaan käyttöön kokoonpanoja, jotka muuten olisivat mahdotonta.

Myös liiketoiminnan ydinominaisuudet ovat läsnä. Jokainen suunnitelmasi tili voi saada omistetun IP-osoitteen, joka mahdollistaa johdonmukaisen ja vakaan pääsyn yrityksen tietokantoihin ja palveluihin. NordVPN pitää laskutuksen myös yksinkertaisena keskitetyllä maksulla käyttäjillesi ja helppokäyttöisellä hallintarajapinnalla.

Yksi yrityksille sopivimmista ominaisuuksista on kyky siirtää lisenssejä. Tarvitset yksinkertaisen tavan siirtää lisenssejäsi, koska työntekijät pyörivät. Onneksi NordVPN ottaa vastaan ​​tällaisen tehtävän.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Kuten mainittiin, NordVPN: llä on valtava verkko. Se koostuu noin 5000 palvelimesta yli 60 maassa. Riippumatta siitä, missä olet tai mihin tunnelin haluat, NordVPN: llä on todennäköisesti sijainti, jossa voit majoittua.

Liiketoiminnan käyttäjät voivat silti hyödyntää NordVPN: n erinomaista kuluttajaominaisuutta. Ytimessä ovat erikoispalvelimet, jotka virittävät yhteytesi tietoturvan tai nimettömyyden kannalta. Esimerkiksi kaksinkertaisen VPN-palvelimen avulla voit poistua kahdesta palvelimesta kaksinkertaista salausta varten. Lue Windscribe-arvosteluista nähdäksesi toisen palveluntarjoajan, joka tarjoaa tällaisia ​​toimintoja.

Ujo ExpressVPN: stä, NordVPN on paras testattu VPN, ja sen tarjoaminen yritysmarkkinoille tekee siitä täydellisen valinnan yrityksellesi. Voit oppia kaikki syyt, jotka rakastamme sitä NordVPN-arvosteluistamme tai ottaa yhteyttä yritystilin perustamiseen nähdäksesi, miten pidät siitä..

TorGuard

TorGuard tarjoaa valmiita liiketoimintasuunnitelmia, jotka tarjoavat sinulle useita käyttäjäpaketteja, omistettuja IP-osoitteita ja sähköpostiosoitteita. Toisin kuin NordVPN, et osta vain VPN-tilausta. Sen sijaan, että ostat suojatun sähköpostin, omistetun IP-osoitteen ja VPN-paketin.

torguard-review-liitäntä

Esiasetetut suunnitelmat ovat hyödyllisiä alle 20 työntekijän yrityksille. Jos tarvitset lisää tilejä, joudut ottamaan yhteyttä TorGuardiin mukautetun määrityksen saamiseksi. Onneksi kaikilla tileillä on oma asiakasjohtaja, joka voi vastata kysymyksiin ja auttaa vianmäärityksessä, jos jokin menee pieleen.

Jopa alle 20 työntekijän kanssa räätälöity ratkaisu saattaa olla paras sinulle. Vaikka esiasetettuihin suunnitelmiin sisältyy tietty määrä omistettuja IP-osoitteita, mukautettu suunnitelma sisältää erillisen palvelimen, joka on tärkeä jatkuvan käytön kannalta.

TorGuard ei tietenkään olisi toisella sijalla ilman käyttäjän hallinnan ohjauksia, ja onneksi se tyydyttää tämän eturintaman. VPN-ohjauspaneelin avulla voit hallita työntekijöitä, seurata omistettuja IP-osoitteitasi, asettaa salattuja sähköpostiosoitteita ja muuta. Sen avulla voit saada lintuperspektiivin siitä, kuinka yrityksesi hyödyntää TorGuard-palvelua.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard ei ole erityisen käyttäjäystävällinen – vaikka emme myöskään sanoisi, että sitä ei vaikeata käyttää – ja tämä johtuu pääasiassa sen tarjoamista mukautuksista. Se on erittäin konfiguroitavissa, joten voit muuttaa protokollaa, salausa ja tietojen todennusmenetelmää. Tällä joustavuudella voit asettaa yrityksellesi järkevän turvallisuustason.

Joustavuus on hieno, mutta yksi syistä, miksi rakastamme TorGuardia, on kuinka nopea se on. Se sijoittui neljänneksi nopeimmassa VPN-oppaassamme, heti Astrillin takana (lue Astrill-arvostelu). Testaamme, että testaus oli lähellä, joten pienet nopeudenvaihtelut saattoivat nostaa TorGuardia vielä korkeammalle sijalle.

Vaikka TorGuard ei välttämättä ole niin houkutteleva kuin NordVPN, sillä on kyky pelata palloa. Nopeuden, konfiguroitavuuden ja pitkän ominaisuusluettelon välillä se on loistava valinta yrityksellesi. Voit lukea TorGuard-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai tutustua esiasetettuihin suunnitelmiin nähdäksesi mikä toimii sinulle.

VyprVPN

VyprVPN tarjoaa kaksi suunnitelmaa yrityskäyttäjille: VyprVPN for Business ja VyprVPN for Business Cloud. Ensimmäinen on kuin TorGuard ja NordVPN, tarjoamalla monen käyttäjän hallinta, suuri palvelinverkko ja oma asiakashallinta. VyprVPN for Business Cloud on kuitenkin mielenkiintoinen, koska sen avulla voit hyödyntää erillistä palvelinta.

vyprvpn-review-liitäntä

Oma palvelin tarkoittaa, että voit integroida sovelluksia, kuten Salesforce, VPN-verkkoon ja antaa työntekijöille pääsyn niihin etäyhteydellä. Lisäksi VyprVPN antaa sinun lisätä palvelimia suunnitelmaan, joten voit segmentoida klustereita eri joukkueille.

VyprVPN for Business Cloud on helppo ottaa käyttöön ja laajentaa, minkä ansiosta voit skaalata ja hallita palvelua yrityksellesi parhaiten sopivalla tavalla. Esimerkiksi Wunder, verkkosivujen suunnitteluyritys, jolla on työntekijöitä ympäri maailmaa, käytti VyprVPN for Business Cloud -sovellusta keskittääkseen hajanaisen ja epäjohdonmukaisen ratkaisun käyttää useita julkisia ja yksityisiä palvelimia.

Vaikka sanoimme, että hinta ei ollut ensisijainen huolemme, VyprVPN on edullinen. Liiketoimintasuunnitelmat alkavat vain muutamasta sadasta dollarista vuodessa, ja VyprVPN antaa sinulle jopa ilmaisen kokeiluversion nähdäksesi, miltä pidät. Se on helppo ottaa käyttöön tyhjä ratkaisu, joka tarjoaa silti paljon virtaa.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Kuluttajasovelluksen suosikkiominaisuuksemme ovat saatavilla myös yrityskäyttäjille. VyprVPN antaa sinun käyttää Chameleonia, joka on omistettu protokolla, joka perustuu OpenVPN: ään. Se yhdistää samalla tavalla, mutta hämärtää pakettejasi, kun niitä lähetetään, joten voit ohittaa syvän pakettivalvonnan. Chameleon oli yksi syy siihen, että VyprVPN teki parhaat VPN-palvelut Kiinaan.

Lisäksi työntekijäsi voivat hyödyntää NAT-palomuuria. Kuten kaikki palomuurit, se estää pyyntöjä sääntöluettelon perusteella. Se toimii VyprVPN: n palvelimilla, mikä tarkoittaa, että saapuva uhka tunnistetaan ja estetään ennen kuin edes teet siitä koneesi.

VyprVPN ei kuitenkaan ole täydellinen. Nopeudet ovat pienempiä kuin haluaisimme ja käyttöliittymä voisi käyttää kasvojen nostamista. Se on kuitenkin edelleen vakaa valinta yrityksille. Yksityisomistuksessa oleva verkko tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät sekoita yritystietojasi, ja pitkä ominaisuusluettelo tarkoittaa, että voit määrittää palvelun haluamallasi tavalla.

Voit oppia lisää VyprVPN-arvosteluistamme tai tutustua ilmaiseen kokeiluversioon nähdäksesi, miten pidät siitä.

SaferVPN (kehä 81)

Mielestämme SaferVPN on vain kunnossa. Hinnoittelu on hyvä, mutta verkko on pieni. Tietosuoja on vankka, mutta suoratoistoteho on kaikkea muuta. VPN: n liiketoimintaversio, Perimeter 81, on kuitenkin melko hyvä.

Kehä-81

Sen edullinen kuukausihinta antaa sinulle pääsyn jaettuihin yhdyskäytäviin 35 sijainnissa, mutta voit ostaa omistettuja yhdyskäytäviä hintaan 40 dollaria kuukaudessa. Kuten VyprVPN for Business Cloud, myös sen avulla voit lisätä omistettuja sijainteja suunnitelmaan ja segmentoida niitä eri joukkueille. Vain työntekijät, joille haluat antaa pääsyn, saavat sen.

Liiketoimintojen osalta Perimeter 81 tarjoaa kaiken mitä haluamme. Voit hallita ryhmän jäseniä määrittämällä heille tietyt käyttöoikeudet ja valitsemalla heidät käyttäjäryhmille sekä seuraamaan käyttämiäsi resursseja ja kaistanleveyttä. Perimeter 81 tarjoaa yhden kaikkein täydellisimmistä tavoista tarkastella verkon toimintaa.

Se tarjoaa myös epätavallisia ominaisuuksia, etenkin toimintaraportit, kertakirjautumisen integraation ja automaattisen WiFi-suojauksen. Jälkimmäinen sopii erinomaisesti matkustaville, koska VPN tunnistaa suojaamattomat WiFi-verkot automaattisesti ja suojaa yhteyttä ennen kuin kaikki voi mennä pieleen.

Muita syitä, joista pidämme SaferVPN

Yksi SaferVPN: n säästöarmista on erinomainen käyttökokemus, ja onneksi se on siirtynyt Perimeter 81 -sovellukseen. Sovellus on moderni ja helppokäyttöinen, joten käyttäjien hallinta on helppoa ja työntekijöiden on helppo ymmärtää uutta lelua, joka putosi heidän sylissä.

Työntekijäsi tunnetaan Perimeter 81: llä “tiimin jäseninä”. Tiimin jäsenillä on yksilölliset sähköpostiosoitteet ja käyttäjälisenssit. Jokainen lisenssi on hyvä jopa viidelle yhteydelle, mikä tarkoittaa, että työntekijäsi voivat pitää pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, puhelimet ja tabletit suojattuna ilman lisäkustannuksia.

SaferVPN ei ehkä ole suosikkipalveluntarjoajamme, mutta se ei ole myöskään huono. Keskitiellä kuluttavana vaihtoehtona se ei tee vaikutusta, mutta sen yrityspuoli on hieno. Perimeter 81 tarjoaa muiden liiketoiminnan VPN-verkkojen joustavuuden ja muutamia omia temppuja. Voit lukea SaferVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja kuluttajaympäristöstä tai pyytää Perimeter 81 -esittelyä kokeillaksesi sitä itse.

Hanhen VPN

Hanhen VPN on köyhän yrityksen VPN. Se ei tarjoa liiketoimintasuunnitelmaa eikä liiketoimintakohtaisia ​​ominaisuuksia, minkä vuoksi se sijoittui viimeksi täällä. Se on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka tarjoaa rajattomasti samanaikaisia ​​yhteyksiä, ja useiden laitteiden parhaan VPN-oppaan voittajana sillä pitäisi olla myös koti täällä..

hanhi-VPN-review-smart-palvelimet

Se ei ole ainoa VPN, joka tarjoaa rajoittamattomia samanaikaisia ​​yhteyksiä – lue SurfShark-arvosteluista saadaksesi lisätietoja toisesta -, mutta se on yksi harvoista, joka lähestyy todella rajoittamatonta. Useimmissa tapauksissa “rajoittamattomien” samanaikaisten yhteyksien käyminen reilun käytön politiikkaan osoittaa nopeasti, että on todellakin rajoitettu kuinka monelle laitteelle voit suojata.

Hanhen VPN ei rikko tätä suuntausta. Sillä on myös reilun käytön politiikka, mutta se on runsas. Voit kytkeä niin monta laitetta kuin haluat, kunhan tarvitset vain yhden täydellisen verkon kaikista resursseista. Verkko ei ole valtava, mutta jopa yhden prosentin virrankulutus vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Toisin sanoen, se on köyhän yrityksen VPN syystä. Kaipaat käyttäjien hallintaa, tilinhoitajaa ja yritysintegraatioita. Hanhi-VPN: ää on ehdottomasti käytettävä halvana tapana suojata työntekijöidesi liikenne ja ei muuta. Se on hienoa siihen.

Muita syitä, joista pidämme hanhen VPN

Goose VPN on erinomainen käyttäjäystävällisyydessä ja hinnoittelussa. Toisin kuin useimmissa VPN-verkoissa, käytettävissä on rajoitettu kuukausittainen vaihtoehto, joka rajoittaa tiedonsiirron 50 Gt: lla. Todennäköisessä tilanteessa, kun tarvitset lisää, joudut ostamaan rajoittamattoman suunnitelman. Kuukausikorko ei ole vaikuttava, mutta jos ostat vuoden etukäteen, se on alle 60 dollaria.

Sovellusta on helppo käyttää ja se on riittävän virtaviivainen, jotta voit opettaa sen työntekijöillesi. Siitä huolimatta sillä on kohtuullinen määrä joustavuutta. Valittavissa on useita protokollia sekä käynnistysasetukset. Goose VPN ei ole niin konfiguroitavissa kuin TorGuard, mutta antaa sinulle välttämättömyyden.

Muihin suosituksiin verrattuna se on kuitenkin janky-ratkaisu. Voit scotota jonkin aikaa pienen joukkueen kanssa, mutta jos etsit todellista yrityksen VPN-palvelua, sinun tulee pysyä neljän parhaan valintamme kanssa. Jopa niin, se on sen arvoista lukea Goose VPN -katsaus nähdäksemme, saako se sinut läpi.

Lopulliset ajatukset

Oman VPN: n kokoaminen on kallista, aikaa vievää ja epäluotettavaa. Yllä olevat vaihtoehdot antavat sinulle etuja ilman monia haittoja, tarjoamalla suuret palvelinverkot ja kyvyn integroida muihin alustoihin. Hanhi VPN on outo mies, mutta se ei ole huono tilapäiselle ratkaisulle.

Arvosteluistamme yllä olevassa luettelossa olevat palveluntarjoajat ovat harvat, jotka tarjoavat liiketoimintasuunnitelmia. Jos haluat pilata ympäri ja yrittää löytää omaasi, selaa kuitenkin VPN-arvosteluitamme.

Mitä VPN: tä käytät yrityksessäsi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map