Paras VPN Venäjälle 2020: boršsi ja lohkot

Venäjä on kiehtova maa, joka tunnetaan kylmistä talveistaan ​​ja vodkarakkaudestaan. Se on maailman suurin kansakunta, jolla on rajat monien Euroopan ja Pohjois-Aasian maiden kanssa. Sitä voi hoitaa väijyvä hallitus, mutta et voi viedä pois sen kulttuuria, perintöä ja kauneutta. Silti, jos aiot mennä verkkoon, sinun tulee käyttää yhtä parhaista Venäjän VPN-suosituksistamme pysyäksesi turvassa.


Virtuaalisen yksityisen verkon käyttäminen ei ole järkevää. Sillä ei ole väliä missä olet maailmassa, et voi välttyä online-vaaroista, kuten tietoverkkorikollisuudesta. Lisäksi on geoblokkeja, joiden kanssa on taisteltava. Venäjän kohdalla on kuitenkin sensuuri ohittaa ja muut syyt, jotka tekevät järkevästä ideasta suojata itseäsi VPN: llä.

Paras VPN Venäjälle 2020

Online-sensuuri Venäjällä

Internet-sensuuri on yleistä monissa maissa. Joissakin se on kuitenkin huonompi kuin toisissa. Esimerkiksi Kiinassa on yksi maailman pahimmista online-sensuurimuodoista Kiinan suuren palomuurin kautta. Vaikka Venäjän online-maailma ei ole niin paha, siinä on varmasti rajoituksia ja Internetin vapaus vähenee jatkuvasti.

Venäjän viranomaiset ovat kehittäneet ja panneet täytäntöön lait, joiden nojalla he voivat rajoittaa pääsyä tiettyihin verkkosivustoihin ja sisältöön. Tähän voi sisältyä sisältöä, joka liittyy poliittiseen oppositioon, Ukrainan konfliktiin ja LGBT-yhteisöön. 

Useat virastot, kuten Roskomnadzor, liittovaltion huumausaineiden torjuntapalvelu ja yleinen syyttäjä, voivat tehdä päätöksiä siitä, mikä estyy. Tiettyihin luokkiin kuuluva sisältö voidaan estää ilman tuomioistuimen päätöstä.

Tähän sisältyy sisältöä, joka liittyy itsemurhatietoihin, lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, huumeiden propagandaan, tekijänoikeusrikkomuksiin, ääriliikkeisiin, tietoon rikoksen uhreista ja ei-valvotuista julkisista teoista tai kokouksista. Sivustot, jotka sisältävät sisältöä, joka liittyy esimerkiksi korruptioon, pornografiaan ja uskonnollisiin vakaumuksiin, voidaan myös estää.

Muu sisältö voidaan estää tuomioistuimen päätöksellä, ja Internet-palveluntarjoajien on tutkittava kiellettyjen verkkosivustojen “musta luettelo”. Ohjeet siitä, mitä tulisi estää, puuttuvat kuitenkin usein, ja Internet-palveluntarjoajat suorittavat usein laajoja esteitä rangaistuksen välttämiseksi. 

Useita verkkosivustoja estettiin vuonna 2017 sen jälkeen, kun niitä pidettiin “ei-toivotuina” vuoden 2015 lain nojalla, joka kohdistui organisaatioihin, joita Kreml syyttää poliittisen erimielisyyden yllyttämisestä. Internetvapauden edistäjä Roskomsvoboda seuraa sensuuria ja havaitsi, että yli 10 miljoonaa verkkosivustoa estettiin vuonna 2018.

Paikalliset Internet-palveluntarjoajat käskettiin estämään 8000 merirosvojen verkkosivustoa vuonna 2017 ja muutettiin tiettyjä lakeja, jotka sallivat estää yli 600 merirosvojen peilisivustot vuonna 2018. Elokuvateollisuus on liikkeellepaneva voima, mutta esto pyrkii torjumaan musiikin, ohjelmistojen ja tekijänoikeuksien loukkauksia , kirjoja ja TV-ohjelmia.

Sosiaalisen median ja viestinnän sovellukset Venäjällä

Monet sosiaalisen median ja viestisovellukset ovat joutuneet Venäjän tiukan online-maailman uhreiksi. Telegram estettiin tuomioistuimen päätöksellä vuonna 2018, koska se ei ollut Yarovayan lain mukainen. 

Laki vaatii salausa tarjoavia verkkopalveluita viranomaisten auttamiseksi salatun tiedon dekoodaamisessa. Telegram tarjoaa palvelun, jossa ihmiset voivat salata tekstiviestit, joita on syytetty terrorismista.

Telegram yritti päästä estämisestä, mutta myös uudet hosting-sivustot kohdistettiin. Tämä tarkoitti suosittujen verkkosivustojen, kuten Google Cloud, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, tukkeutumista. 

Yhdessä vaiheessa estettiin 8 miljoonaa IP-osoitetta, jotka kuuluivat johtaville isännöitsijöille, mikä puolestaan ​​vaikutti pankkien, kauppojen ja lentoyhtiöiden verkkopalveluihin. Vaikka monet niistä on poistettu, luettelo on edelleen suuri. 

Huolimatta Venäjän pyrkimyksistä estää Telegram-ohjelma on kuitenkin käytettävissä. Hallitus on kuitenkin estänyt muita alustoja, kuten LinkedIn, Blackberry Messenger, Line, Zello ja WeChat.

Nämä lohkot tehtiin liittovaltion tiedon, tietotekniikan ja tietosuojan lain nojalla, koska yritykset eivät olleet ilmoittautuneet tiedon levittäjiksi. Rekisteröinnin jälkeen viranomaiset olisivat voineet käyttää heidän tietojaan.

LinkedIn estettiin myös vuonna 2016, koska se ei onnistunut siirtämään Venäjän kansalaisten henkilötietojen käsittelyä Venäjän alueelle. Venäjän laki vaatii kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​yrityksiä tallentamaan Venäjän kansalaisten henkilötiedot Venäjän palvelimille. Yritykset, jotka kieltäytyvät, voivat joutua sakkoon tai olla estetty.

Kaspersky Labsin oli myös siirrettävä joitain tietokeskuksiaan Venäjän lakien takia. Äskettäin Facebookille ja Twitterille on annettu yhdeksän kuukautta siirtää venäläisten käyttäjien tietoja maan sisäisiin palvelimiin.

Venäjän VPN-kielto

Vuonna 2017 Venäjä aloitti VPN-palveluiden estämisen. Palveluntarjoajat, jotka ovat toistaiseksi antaneet käyttäjille pääsyn kiellettyyn sisältöön, estetään, ellei se suostu rajoittamaan käyttäjiä vierailemaan kielletyillä verkkosivustoilla. Jos palveluntarjoaja sopisi, he voisivat jatkaa toimintaansa maassa.

Suurin osa kieltäytyi noudattamasta, ja jotkut jättivät pyynnön kokonaan huomiotta. Tämän jälkeen lakia muutettiin sakkojen määräämiseksi VPN-palveluille, jotka eivät täytä vaatimuksia, ja muille nimettömille henkilöille. Silti lakia ei pantu täytäntöön hyvin.

Toisessa yrityksessä vuonna 2019 Roskomnadzor lähetti sähköposteja VPN-palveluntarjoajille, määrääen heitä ottamaan käyttöön verkkosivustojen estämismekanismit tai estämään ne. 

Yksikään VPN-palveluntarjoajista, joihin on otettu yhteyttä, ei ollut halukas yhteistyöhön, koska se tarkoittaisi käytännössä myös käyttäjien toiminnan kirjaamista. Monet sulkivat venäläiset palvelimensa. Venäjän VPN-kieltoon omistettu teoksemme menee yksityiskohtaisemmin.

Online-valvonta Venäjällä

Sen lisäksi, että Venäjän viranomaisilla on pääsy käyttäjätietoihin Yarovaya-lain nojalla, lainsäädäntö, joka sallii viranomaisten harjoittaa tunkeilevaa tarkkailua, kasvaa jatkuvasti. 

Tietoja, tietotekniikkaa ja tietojen suojaamista koskevaa lakia muutettiin siten, että kielletään käyttäjien nimettömyys sosiaalisessa mediassa ja viestintäalustoissa. Käyttäjätilien on oltava yhteydessä todellisiin identiteetteihin, mutta sen toteuttaminen on ollut vaikeaa.

Verkkoviestintätietoja, mukaan lukien teksti, video ja ääni, on säilytettävä enintään kuusi kuukautta. Online-metatiedot on säilytettävä myös yhden vuoden ajan. Viranomaisilla on pääsy tietoihin ilman oikeuden määräystä.

Venäjän hallitus käyttää myös operatiivisen etsintätoimenpiteiden järjestelmää (SORM) verkkovalvontaan. Internet-palveluntarjoajia vaaditaan SORM-tekniikan asentamiseen, joka mahdollistaa Internet-liikenteen seurannan. Jos palveluntarjoaja ei noudata vaatimuksia, se voidaan sakottaa tai menettää lisenssinsä. 

SORM käyttää syvän paketin tarkastustekniikkaa, jonka avulla liittovaltion turvallisuuspalvelu (FSB) voi salakuuntua suoraan viestintään. Se tarvitsee käskyn, mutta sitä ei tarvitse näyttää, joten viestintä voidaan siepata salaa.

Lisäksi hallituksen uskotaan käyttävän seurantavalmiuksiaan aktivistien, toimittajien ja opposition jäsenten seuraamiseen. Paras VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja paras VPN Yhdysvaltain kappaleille osoittavat muut maat, jotka harjoittavat tunkeilevaa valvontaa.

Sananvapaus verkossa Venäjällä

Vaikka Venäjän perustuslaissa säädetään sananvapaudesta, on muitakin lakeja, jotka sitä rajoittavat.

Jokainen, joka katsotaan provosoivan separatismin tai ääriliikkeen verkossa, voidaan rangaista Venäjän rikoslain nojalla jopa viiden vuoden vankeuteen. Lisäksi vihan yllyttäminen johtaa kuuden vuoden vankeuteen. 

Pelkkä tällaisen tapauksen avaaminen voi johtaa syytetyn lisäämiseen ääriaineiden luetteloon. Finanssivalvonnan liittovaltion yksikkö ylläpitää luetteloa, ja ketään sen jäseniä voidaan rajoittaa tietyistä ammateista ja pidättää heidän pankkitilinsä, vaikka heitä ei olisi tuomittu. Myös ääriliikkeiden määritelmä on laaja.

Loukkaus ja terrorismin vaatimukset rangaistaan ​​myös rikoslain nojalla. Hallinnollinen koodi kieltää väärien tietojen levittämisen Neuvostoliitosta toisessa maailmansodassa ja natsien tai muiden ääriliikkeiden organisaatioiden symbolien esittämisen. 

Verkkotoimintaan, kuten sosiaalisen median viesteihin, on nostettu yli 1000 rikosasiaa, joista 98 ​​vaati vankeusrangaistusta. Monia käyttäjiä, etenkin Venäjän ortodoksista kirkkoa, vastaan ​​on nostettu syytös uskonnon kritisoimisesta. 

Yhdessä tapauksessa 19-vuotiasta opiskelijaa syytettiin vihapuheen yllyttämisestä sen jälkeen, kun hän vertasi Troonien pelin hahmo Jon Snowa Jeesukseen Kristukseen. Poliisi takavarikoi hänen tietokoneensa, ja hänet otettiin ääriliikkeiden luetteloon, ja hänellä oli mahdollisuus viiden vuoden vankeuteen. Myös vastaavia tapauksia on ollut, joten ole varovainen online-postituksillesi.

LGBT-aktivistien voidaan nähdä edistävän ei-perinteisiä seksuaalisia suhteita, mikä johtaa rangaistukseen heidän ilmaisustaan ​​verkossa. Yksi aktivisti jakoi tietoja ryhmästä, joka kannattaa terveys- ja seksitietojen saatavuutta. Heidät tuomittiin ja sakotettiin 50 000 Venäjän ruplalla (760 dollaria).

Mikä tekee VPN: stä Venäjän parhaimman

Voit valita palveluntarjoajan VPN-arvosteluidemme joukosta, mutta sinun on varmistettava, että se sopii Venäjälle. Ensinnäkin palveluntarjoajalla on oltava suuri tietoturva suojaamaan sinua online-vaaroilta ja pitämään sinut piilossa tunkeilevalta valvonnalta.

Siinä pitäisi olla myös tappakytkin. Tämä katkaisee yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, pitäen arkaluontoiset tietosi turvassa. Yhdessä sen pitäisi kunnioittaa online-yksityisyyttäsi. Palvelulla tulisi olla vakaa kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa periaatteessa, että sillä ei ole kirjaa verkkotoiminnoista.

Ohittaaksesi Venäjän sensuurin sinun on valittava sellainen, jolla on hyvä palvelinverkko. Mitä enemmän palvelimia on eri maissa, sitä paremmat mahdollisuudet löytää tarpeitasi vastaava palvelin on. 

Tämä merkitsee myös aiempien geoblokkien saamista. Jos esimerkiksi haluat katsoa Netflix USA: ta etkä ole maassa, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen. Yhdistämällä Yhdysvaltain palvelimeen VPN: n kautta saat käyttöoikeuden. Parhaassa Netflix-VPN-oppaassamme on omistettu suosituksia.

Jos haluat käyttää sisältöä, joka on rajoitettu Venäjälle, tarvitset palvelimia maan sisällä. VPN-kiellon vuoksi monet palveluntarjoajat ovat sulkeneet venäläiset palvelimensa. Joissakin on siellä palvelimia, mutta se voi tarkoittaa, että ne ovat noudattaneet Venäjän sääntöjä. 

Varmista, että et odota jatkuvasti sisällön lataamista, kun valitset sellaisen, jolla on nopea nopeus. Rajoittamaton kaistanleveys varmistaa, ettet pääse myöskään datan käytön ylärajaan. Molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä, jos haluat tehdä suoratoistoa tai torrentia.

Muita ominaisuuksia, joita kannattaa harkita, ovat mm. Mitä laitteita se tukee, sen käyttäjäystävällisyys ja kuinka moniin laitteisiin voit yhdistää samanaikaisesti. Lisäksi hyvä asiakaspalvelu on kätevä saada, ja kuinka paljon palvelukustannukset voivat vaikuttaa lopulliseen päätökseesi.

1. Venäjän paras VPN: ExpressVPN

Olemme antaneet ExpressVPN: lle Venäjän kruunun erinomaisen monipuolisen palvelun ja vahvan turvallisuuden vuoksi. Se on paras käytettävissä oleva VPN, ja meillä ei ole epäilystäkään siitä, että sinut suojataan sillä. Se tarjoaa turvallisuuden AES 256-bittisellä salauksella, ja voit lisätä sitä, jos haluat. Siellä on sisäänrakennettu tapinkytkin, joka on oletuksena käytössä, eikä se pidä lokit. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 3000 palvelinta käytettävissä 94 maassa, joten sinulla on paljon valinnanvaraa lohkojen kiertämiseksi. ExpressVPN: llä oli aiemmin palvelimia Venäjällä, mutta se on sittemmin poistanut ne, joten et pääse pääsyyn Venäjän rajoittamaan sisältöön. 

Sinulla ei ole ongelmia nopeudella, koska se on nopein VPN markkinoilla ja tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden. Nämä ominaisuudet – ja se, että se voi päästä mihin tahansa suoratoistoalustaan ​​- auttoivat sitä saamaan parhaan VPN: n kärkipaikan streaming-vertailuun. Se sallii myös torrentin. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin, iOS: n ja Linuxin kanssa. Lisäksi on olemassa selaimen laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Sitä on helppo käyttää, ja se on täydellinen valinta, jos sinulla ei ole paljon kokemusta VPN-verkkoista. Kun olet asentanut ExpressVPN, se tekee melkein kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että olet muodostanut yhteyden sopivaan palvelimeen.

Jos tarvitset apua, verkossa on hyödyllinen tietokanta omaapuun. Myös suorakeskustelu ja sähköposti ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Vaikka henkilökunta on hyödyllistä valitsemallasi reitillä, sähköpostituki on parempi, kun kyse on perusteellisemmista asioista. 

ExpressVPN: n heikkous on sen hinta. Se on yksi kalleimmista tarjoajista, jota olemme tavanneet, mutta se on myös paras VPN Cloudwards -arviointi. Voit ottaa osan kustannuksista pois valitsemalla pidemmän suunnitelman. Lisäksi sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hieno tarjoaja, joka mainitaan usein VPN-artikkeleissamme. Suojaus on yksi markkinoiden parhaimmista ja sisältää sen kaksois hop-palvelimien käytön, jotka tarjoavat enemmän suojausta VPN-tunnelille. Mukana on tapinkytkin ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka lisää mielenrauhaa.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava määrä palvelimia (yli 5000), ja ne ovat hajallaan 60 maassa, mikä tarkoittaa, että sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia yhteyden muodostamiseen sopivaan. ExpressVPN: n tavoin, vaikkakin, NordVPN: llä oli aiemmin palvelimia Venäjällä, mutta lopetti niiden käytön Venäjän VPN-sääntöjen asettamisen jälkeen.

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua pitkillä matkoilla. Se on tärkein syy, miksi se menetti kärkipaikan. Kaikilla muilla alueilla NordVPN on verrattavissa voittajamme, ExpressVPN: n, kanssa. Voit kuitenkin lukea lisää siitä ExpressVPN vs. NordVPN -teoksesta. 

Silti kaistaleveyden rajoituksia ei ole paikallaan, ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix. Lisäksi NordVPN on paras VPN torrentia varten, jos haluat tehdä jotain. Lue lisää palveluntarjoajasta täydellisessä NordVPN-katsauksessa.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: ää voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä helppokäyttöisten asiakkaiden kanssa. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää käytettävissä olevaa kätevää tietokantaa ongelman lajitteluun itse. Jos tämä ei onnistu, live-chat- ja sähköpostituki ovat käytettävissä 24/7. Live-chatissa on nopein vastausaika, mutta molemmissa tapauksissa olet hyvissä käsissä.

Se on hyvä vastine rahallesi, mutta kuukausikorko ei ole hyvä. Pidemmän suunnitelman valitseminen säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Hyvitysjakso on 30 päivää, jos et pidä siitä.

3. CyberGhost

Seuraavaksi tulee CyberGhost, joka on kunnollinen palveluntarjoaja, jolla on suuri turvallisuus. Siinä on pysyvästi käytössä tappajakytkin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, etkä online-aktiviteettejasi ole kirjautunut. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on suuri määrä palvelimia, jotka kattavat 59 maata, mutta yksikään niistä ei ole Venäjällä, joten et voi käyttää rajoitettua sisältöä. 

CyberGhost on nopea, mutta kuten NordVPN, se voi hidastua pitkillä matkoilla. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. Se on myös hyvä valinta torrentia varten, ja siinä on luettelo palvelimista, jotka on optimoitu tätä varten. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Rajapinta päivitettiin äskettäin, ja vaikka sen käyttö ei ole vaikeaa, tottuminen voi viedä jonkin aikaa. 

Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, minkä vuoksi se ansaitsi paikan parhaassa VPN: ssä useille laitteille roundup. Seitsemän on kuitenkin raja, kuinka monelle laitteelle se voidaan asentaa.

CyberGhostilla on yksi laajimmista tietokannoista, joita olemme nähneet. Tämän lisäksi on live-chat- ja sähköpostituki. Molemmat ovat hyviä, mutta sähköposti on parempi vaihtoehto teknisiin ongelmiin.

Se on edullinen palvelu, jonka avulla voit kirjautua pidempään tilaukseen, koska kuukausimaksu on huono. Androidille ja iOS: lle on saatavana seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio, joten voit nähdä, pidätkö siitä. Lisäksi on rahat takaisin -takuu, joka on 14 päivän kuukausisuunnitelmassa, mutta 45 päivää, jos olet pidemmällä.

4. VyprVPN

VyprVPN: ää voidaan käyttää myös Venäjälle. Se ei ole niin hyvä kuin muut valintamme, mutta sillä on erinomainen turvallisuus, joka on pääpaino. Voit mukauttaa asetuksia, joten se on hieno tinkereille, mutta se on hyvä myös aloittelijoille. Tappokytkin sisältyy toimitukseen, eikä se pidä kirjaa online-shenaniganistasi.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Turvallisuuden ohella saat käyttöösi myös sen omistaman Chameleon-protokollan, joka lisää yhteyden suojaan vielä enemmän. Voit lukea lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

VyprVPN: n palvelinverkko on pieni verrattuna kilpailijoihin. Palvelimia on yhteensä alle 1000, jotka kattavat 64 maata. Sillä on kuitenkin palvelimia Moskovassa, joten jos sinun on käytettävä Venäjälle rajoitettua sisältöä, tämä on sinulle VPN.

Sen nopeudet eivät ole suuria, mutta niiden pitäisi olla hienoja useimpiin aktiviteetteihin. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, se sallii torrentin ja pääset useimpiin suoratoistoympäristöihin.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Käyttöliittymä on päivätty, mutta sitä on silti helppo käyttää. Samanaikaisesti kytkettävien laitteiden määrä riippuu valitsemastasi paketista. Vakiopaketti sallii jopa kolme laitetta, kun taas premium-paketti sallii jopa viiden. 

Tietokanta, live-chat ja sähköpostituki ovat käytettävissä 24/7. Katsauksessamme meillä ei kuitenkaan ollut parasta kokemusta siitä. Tietokanta ei ole hieno, ja tukitiimin vastaukset olivat lyhyitä.

VyprVPN: llä on kaksi hinnoitteluastetta: vakiopaketti ja premium-paketti. Chameleon-protokollan käyttämiseksi sinun on kuitenkin valittava premium-paketti. Voit sitten valita joko kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman, mutta vuotuinen suunnitelma toimii halvemmalla. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit kokeilla sitä ensin.

5. TorGuard

Viimeisin valintamme on TorGuard. Se on hyvä tarjoaja ja sillä on joitain markkinoiden mukautettavimmista suojauksista. Mukana on tappikytkin, joka otetaan automaattisesti käyttöön, ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä.

TorGuardilla on yli 3000 palvelinta 55 maassa, mutta heillä ei enää ole palvelimia Venäjällä, mikäli haluat.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on nopea, mutta ne voivat vaihdella sijainnista. Lisäksi, jos valitset korkean suojauksen asetukset, se voi myös vähentää nopeutta. Kaistanleveyttä on rajoittamaton, ja se sallii torrentin. 

TorGuard ei kuitenkaan voi päästä joihinkin suoratoistoalustoihin, kuten Netflixiin. On kuitenkin tapa kiertää tämä. Sillä on omat suoratoisto-IP: t, joita voit lisätä pakettiin kuukausimaksulla. Niiden on kuitenkin taattu toimivan, minkä vuoksi se tuli ensimmäiseksi parhaassa VPN-verkossa, jolla on oma IP-opas. Voit lukea lisää myös TorGuard-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Sitä voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Mobiiliversion asentaminen voi kuitenkin olla ärsyttävää. Voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti, mutta jos tarvitset lisää, voit ostaa jopa 20 lisää 1 dollarilla kuukaudessa.

Kätevä tietokanta, verkkoresurssit ja foorumi ovat saatavilla, jos tarvitset apua. Siellä on myös live-chatia, mutta sitä hoitaa yleinen asiakastukiyhtiö, joten se ei ehkä ole paras valinta teknisissä asioissa. Sähköpostitukea on kuitenkin saatavana ympäri vuorokauden.

Kuukausikustannukset eivät ole huonoja, mutta toimivat paremmin pidempissä suunnitelmissa. Siellä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät, miksi on tärkeää käyttää VPN: ää Venäjällä ollessaan. Toivomme, että oppaastasi on ollut hyötyä ja että olet valinnut sopivan VPN-palvelun. Sinun tulisi varmistaa, että siinä on erinomainen turvallisuus ja yksityisyys, sekä hyvä palvelinverkko aiempien lohkojen saamiseksi.

ExpressVPN on selvä voittaja korkean tason suojausasetustensa, omistautumisensa yksityisyydelle ja monien muiden ominaisuuksien vuoksi. Se piilottaa henkilöllisyytesi, ja voit päästä siihen melko kaikkeen. Miksi et kokeilisi sille tarjolla olevaa 30 päivän rahat takaisin -takuuta?

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Venäjällä, kerro siitä meille kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla siitä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map