Paras VPN-Uusi-Seelanti 2020

Uusi-Seelanti on mielenkiintoinen paikka, jossa on viehättäviä maisemia. Harvoissa paikoissa ei voi kokea niin paljon seikkailua lumisten vuorten, lauhkeiden sademetsien ja tulivuorien ympäröimällä sen suurinta kaupunkia, Aucklandia. Missä tahansa oletkin pitkän valkoisen pilven maassa, sinun on varmistettava, että pysyt turvassa yhdellä parhaimmista Uuden-Seelannin VPN-suosituksistamme..

Jos teet kiertueen antipoodeista, suosittelemme myös tarkistamaan parhaan Australian VPN-valinnan.

Virtuaalisen yksityisen verkon käyttäminen ei ole tarkkaavainen missä tahansa oletkin, koska se pitää sinut suojattuna online-vaaroilta ja auttaa pääsemään estettyyn sisältöön. Monet maat harjoittavat sensuuria, mutta ei välttämättä samassa määrin. Kiina on yksi pahimmista syyllisistä, kun taas Uusi-Seelanti on enimmäkseen vapaa.

Sisäasiainministeriön ylläpitämä suodatusjärjestelmä on nimeltään Digitaalinen lasten hyväksikäytön suodatusjärjestelmä, mutta Internet-palveluntarjoajien on vapaaehtoinen liittyä siihen. Se käyttää elokuvien, videoiden ja julkaisujen luokittelulakia 1993 perustellakseen kiellettäviksi luokitelun sisällön ja ruotsalaisen ohjelmiston kieltämisen suodattaa (lue Ruotsin paras VPN-kappale). 

Laissa määritellään kyseenalaiseksi muun muassa mikä tahansa aineisto, joka edistää tai tukee lasten ja nuorten seksuaalista hyväksikäyttöä tai hyväksikäyttöä, kiduttamista tai väkivallan ja julmuuden aiheuttamista. DCEFS: n tarkoituksena on estää käyttäjiä pääsemästä tällaiseen sisältöön ja samalla lisätä tietoisuutta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Jos havaitaan tietoisesti hallitsevan tai lataavan kielteistä materiaalia, sinut voidaan tuomita enintään viiden vuoden vankeuteen. Jokaisen, jonka todetaan tekevän tai tietoisesti kauppaavan, levittävän tai näyttävän kielteistä sisältöä Internetissä, voidaan asettaa jopa 14 vuotta vankeutta ja / tai sakkoa. Yritykselle voidaan määrätä sakkoja enintään 200 000 Uuden-Seelannin dollaria (134 000 dollaria).

Uuden-Seelannin internet on avoinna. Suurin este, jonka voittaa, on geoblocks. Nämä ovat pohjimmiltaan alueellisia rajoituksia sisällölle, jotta tietyt maat eivät voi katsella sitä. Netflix on hyvä esimerkki geoblokeista, koska kunkin maan kirjasto on erilainen. Hyvä VPN voi auttaa sinua pääsemään niihin, kuten parhaassa Netflix VPN -oppaassa.

Valvonta Uudessa-Seelannissa

Kun Edward Snowden paljasti todisteita joukkovalvonnasta monissa maissa, Uusi-Seelanti otettiin mukaan. Se analysoi Internetissä, satelliitti-, radio- ja puhelinverkoissa lähetettyä yksityistä viestintää ja valtion viestinnän tietoturvavirasto pystyi seuraamaan jokaista verkossa tekemääsi liikettä, jokaista puhelua ja jokaista lähettämääsi viestiä.

Vuoden 2012 aikana kävi ilmi, että GCSB vakoili laittomasti Internet-magnolia Kim Dotcomia, ja virallisessa raportissa todettiin, että hänen tapauksensa oli yksi monista, joissa toimisto oli ylittänyt rajat. Uusi lainsäädäntö, joka käytännössä antoi GCSB: lle enemmän valtuuksia vakoilla asukkaita, annettiin vuonna 2013. Dotcom oli yksi lakiesityksen voimakkaimmista vastustajista..

Lisäksi vuonna 2017 hyväksyttiin uusi tiedustelu- ja turvallisuuslainsäädäntö, joka mahdollistaisi paremman pääsyn yksityiseen viestintään. Se on myös osa Five Eyes -tarkkailuryhmää.

Kukaan ei tiedä hallituksen valvonnan koko laajuutta, joten on hyvä idea pitää itsesi suojassa. Lue artikkeli hallituksen valvonnasta ymmärtääksesi sitä paremmin.

Cyberthreats Uudessa-Seelannissa

GCSB: n kansallinen kyberturvallisuuskeskus ilmoitti tietoverkkohyökkäysten lisääntyneen 17 prosentilla kesäkuusta 2016 kesäkuuhun 2017. Viestintäministeri kehotti lisäämään kyberturvallisuutta kansalaisten ja organisaatioiden pitämiseksi turvassa.

Vuoden 2015 kyberturvallisuusstrategialle annettiin kasvot ja 2019-versiossa hahmotellaan, mitkä alueet hallitus asettaa etusijalle toimet turvallisen digitaalimaailman varmistamiseksi Uudessa-Seelannissa.

Vaikka se pyrkii vastaamaan lisääntyvään verkkouhkien määrään, se ei tarkoita, ettet törmännyt mihinkään, joten on hyvä idea, että kunnollinen virustentorjunta on asennettu. Thaimaan paras VPN-artikkeli näyttää esimerkki siitä, kuinka huono se voi saada

Paras VPN-Uusi-Seelanti 2020

Mikä tekee VPN: stä parasta Uudelle-Seelannille

VPN-verkot on tehty monista osista, ja jotkut tarjoajat sisällyttävät ne paremmin kuin toiset. Yhden valitseminen VPN-arvosteluistamme on hyvä idea, mutta sinun on varmistettava, että se on paras Uuden-Seelannin VPN.

Haluat sellaisen, jolla on suuri palvelinverkko, koska se auttaa sinua ohittamaan sisältörajoitukset, kuten geoblokit. Jos haluat tarkastella Uuteen-Seelantiin rajoitettua sisältöä, kuten suosikkiohjelmasi Lightboxissa tai Neonissa, tarvitset siellä palvelimia.

Jos suoratoistosta tulee päätoiminta, haluat hyvät nopeudet ja rajoittamattoman kaistanleveyden, joten et takertu ärsyttävään latausnäyttöön tai lopulta osu tietorajaasi. Jälkimmäisessä tapauksessa VPN lopettaa toimintansa ja jättää sinut haavoittuvaiseksi.

Sillä pitäisi myös olla hyvä suojaus suojaamaan sinua online-vaaroilta, kuten tietoverkkorikollisuudelta, ja pitämään sinut piilossa valvonnalta. Tietosuoja on yhtä tärkeää, ja hyvä tietoturva yksin ei takaa sitä. Yrityksellä tulisi olla vahva kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että se ei pidä kirjaa online-toiminnoistasi.

Muita huomioon otettavia tekijöitä ovat mitä laitteita palveluntarjoaja tukee, kuinka helppoa on käyttää, kuinka monta laitetta voidaan kytkeä kerralla, asiakaspalvelun laatu ja hinta.

1. Uuden-Seelannin paras VPN: ExpressVPN

Uuden-Seelannin paras VPN on ExpressVPN, koska se on erinomainen tarjoaja, joka rasti kaikki ruudut.

Sillä on suuri palvelinverkko yli 90 maassa, mikä antaa sinulle parhaat mahdollisuudet kiertää lohkoja. Se sisältää joitain myös Uudessa-Seelannissa, joten voit käyttää sisältöä sieltä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se on nopein käytettävissä oleva VPN, joten latausnäyttö ei saa jättää teidän hypnoottiseksi. Lisäksi ei ole huolestuttavia kaistanleveysrajoja, jotka auttoivat sitä tulemaan ensin myös parhaaseen streaming-kappaleen VPN-verkkoon.

ExpressVPN: llä on suuri turvallisuus ulottumattomissa, ja mahdollisuutta lisätä sitä. Itse asiassa se on turvallisin VPN. On myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö varmistaaksesi online-toimintasi salassa pitämisen. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Se on loistava valinta, jos sinulla ei ole paljon kokemusta VPN: n määrittämisestä tai käytöstä. Lähes kaikki tehdään sinulle, kun se on asennettu. Sinun täytyy vain muodostaa yhteys sopivaan palvelimeen. Voit säätää asetuksia halutessasi, mutta varmista, että tiedät mitä olet tekemässä etukäteen.

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja he ovat helppokäyttöisiä. Firefoxille, Chromelle ja Safarille on myös selainlaajennuksia. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Ohje on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvassa live-chatissa ja sähköpostissa. Live-chat on nopein vaihtoehto, mutta sähköpostireitti on parempi syvällisempään apuun. Siellä on myös kätevä tietokanta itseapua varten.

ExpressVPN on kallis valinta muihin verrattuna, mutta palvelun laatu tekee siitä kannattavan ja suosittelemme sitä. Lisäksi, jos valitset pidemmän tilauksen, voit vähentää kokonaiskustannuksia huomattavasti. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit myös kokeilla sitä.

2. NordVPN

NordVPN sisältyy usein viiteen suosituimpaan artikkeliimme, koska se on hieno palvelu, joka on verrattavissa suosituimpaan valintaamme, kuten voit lukea artikkelistamme ExpressVPN vs NordVPN.

Sillä on yli 5000 palvelinta 62 maassa, mukaan lukien 34 Uudessa-Seelannissa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä haluamaasi.

Edellinen

Seuraava

Nopeudet ovat hyvät, mutta jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen, saatat huomata, että ne upottavat. Silti se on riittävän nopea käsittelemään suoratoistoa, jos juuri sen haluat tehdä. Sillä on myös rajaton kaistanleveys, joten huolesta ei ole rajoja.

Olet suojattu hyvin NordVPN: llä, koska sillä on eräitä parhaimmista käytettävissä olevista tietoturvoista, salausprotokollavalinnoilla ja lisävaihtoehdolla kaksois hop-palvelimien käyttämisessä. Myös yksityisyyttäsi kunnioitetaan vankalla kirjautumattomuuskäytännöllä. NordVPN-katsauksemme menee tarkemmin palveluun.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: ää voidaan käyttää Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: ssä nopeaan ja helppoon asennukseen ja helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta kerralla.

Jos sinulla on ongelma, voit tarkastella suurta tietokantaa nähdäksesi, pystytkö korjaamaan sen itse. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä tukeen live-chatin tai sähköpostin kautta ympäri vuorokauden. Live chat on paras vaihtoehto, mutta olet molemmissa tavoin hyvissä käsissä.

NordVPN: n kuukausikorko on kunnossa, mutta voit säästää rahaa kirjautumalla pidemmälle suunnitelmalle. Myös mielenrauhaa hyvitetään 30 päivän ajalta.

3. CyberGhost

CyberGhostilla on palvelimia 59 maassa ja 10 Uudessa-Seelannissa, joten voit katsella sisältöä sieltä.

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta kuten NordVPN, se voi hidastua pitkillä matkoilla. Ne ovat kuitenkin edelleen kunnollisia, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia. Plus, kaistanleveydelle, jota voit käyttää, ei ole mitään rajaa.

Myös sen turvallisuus on hyvä ja pitää sinut suojassa online-vaaroilta. On myös vakaa kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että se ei pidä kirjaa online-toiminnoistasi. Tutustu koko CyberGhost-arvosteluamme, niin saat lisätietoja palvelusta.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Voit käyttää CyberGhostia Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOSissa. Sen käyttöliittymää päivitettiin äskettäin, ja vaikka siihen saattaa vielä tottua tottelemaan, sitä ei ole vaikea käyttää. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti ansaitsemalla sille toisen sijan parhaassa VPN-sovelluksessa useille laitteille, vaikka seitsemän on myös raja asennuksille.

Jos sinulla on ongelmia, voit tutustua laajaan tietokantaan. Jos tämä ei auta, voit ottaa yhteyttä tukeen live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Live-chat on nopein vaihtoehto, mutta se sopii parhaiten yksinkertaisiin kysymyksiin. Teknisempiin kysymyksiin sähköpostireitti on parempi ja se on edelleen nopea.

CyberGhostin kuukausittainen hinta ei ole huono, mutta säästät rahaa tilaamalla pidempi aika. Voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota Androidille ja iOS: lle varmistaaksesi, että pidät siitä. Tarjoamme 14 tai 45 päivän rahat takaisin -takuun valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

4. VyprVPN

VyprVPN: llä ei ole niin monta palvelinta kuin muilla vaihtoehdoillamme, ja valittavana on alle 1 000, mutta se kattaa 64 maata, joten sinun pitäisi silti löytää yksi tarpeitasi vastaavaksi. Jotkut ovat myös Aucklandissa, jos tarvitset niitä.

VyprVPN-palvelin-valinta

Sillä ei ole parhaita nopeuksia, mutta niiden pitäisi olla kunnossa. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole rajoitettu tekemisillesi.

Sillä on kuitenkin erinomainen turvallisuus, kunnollinen salaus ja oma Chameleon-protokolla, joka lisää suojaa VPN-tunneliin. Sillä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö yksityisyytesi kunnioittamiseksi. VyprVPN-arvosteluamme menee yksityiskohtaisemmin palveluun.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Asennus on helppoa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-asiakkaille. Käyttöliittymä on päivätty, mutta sitä on silti helppo käyttää. Se teki myös parhaan Android-VPN-luettelon. Voit kytkeä korkeintaan kolme laitetta kerrallaan vakiopaketin kanssa. Premium-paketin avulla voit kytkeä jopa viisi.

Siellä on kätevä UKK-osio, joka auttaa pienissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä henkilöstöön myös live chatin tai sähköpostin kautta ympäri vuorokauden. Kummassakaan näistä ei kuitenkaan ole apua.

vyprvpn-dns

Kuukausittainen suunnitelma on edullinen, mutta voit alentaa kokonaiskustannuksia valitsemalla pidemmän tilauksen. Voit käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta nähdäksesi, pidätkö siitä.

5. TorGuard

TorGuard on viimeinen vaihtoehtomme ja sillä on paljon tarjottavaa. 55 maassa, mukaan lukien Uusi-Seelanti, on yli 3000 palvelinta, joten sinulla on paljon valintoja.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Nopeudet vaihtelevat, mutta niiden tulisi olla riittävän hyviä, eikä kaistanleveyttä ole rajoitettu. Suoratoistopalveluihin pääsy ei kuitenkaan ole paras ominaisuus. Jos kamppailet, voit saada erillisen IP-osoitteen tarvitsemallesi sijainnille. Se maksaa ylimääräistä, mutta on taatusti toimivan. Se voi olla hyödyllinen, jos matkustat ja se on ansainnut paikan myös parhaassa matkustajien VPN-artikkelissa.

Turvallisuuden suhteen se on yksi räätälöitävimmistä palveluista, joista voi valita erilaisia ​​protokollia. Se ei myöskään pidä kirjaa toiminnoistasi. Lue lisää TorGuard-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuardia voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Asiakkaita on helppo käyttää, mutta mobiilisovellusten asettaminen voi olla tuskaa. Voit kytkeä enintään viisi laitetta kerrallaan. Jos haluat lisää, voit lisätä pakettiin jopa 20 kpl 1 dollarilla.

Jos tarvitset apua, voit tutustua verkko-oppaisiin ja -foorumeihin ja yrittää korjata ongelman itse. Pikakeskustelu on saatavilla, mutta se ei ole omistettu. Sinut johdetaan tavalliselle asiakaspalveluyritykselle, jonka TorGuard on asiakas. Peruskysymyksiin ei voi sovittaa, mutta ota yhteyttä tukeen sähköpostitse saadaksesi lisää teknisiä ongelmia.

Sen kuukausittainen hinta ei ole huono, mutta voit säästää rahaa kirjautumalla sisään pidemmäksi ajaksi. Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu on saatavana, joten ei ole mitään menetettävää.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan sopivan palveluntarjoajan Uudelle-Seelannille. Tarvitset sellaisen, jolla on hyvä verkko, joten voit löytää tarpeitasi vastaavan palvelimen. Jos haluat käyttää sisältöä Uudesta-Seelannista, tarvitset siellä myös palvelimia.

Sillä pitäisi olla hyvä nopeus ja ilman kaistanleveyden rajoituksia. Tiukka turvallisuus on myös tärkeää, samoin kuin tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, jotta toiminnot pysyvät salassa.

ExpressVPN on valintasi parhaalle VPN: lle Uudelle-Seelannille massiivisen palvelinverkonsa, erinomaisten ominaisuuksiensa ja erinomaisen tietoturvansa takia. Sen käyttämisellä ei pitäisi olla mitään ongelmia, ja 30 päivän rahat takaisin -takuun kanssa ei ole syytä olla kokeilematta sitä.

Jos sinulla on ehdotuksia VPN: n käytöstä Uudessa-Seelannissa, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Selaa VPN-kirjastomme kautta muita hyödyllisiä artikkeleita. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me