Paras VPN Snapchat 2020: lle

Miljoonat ihmiset käyttävät Snapchattia joka päivä jakaa kuvia ja videoita ystäviensä ja perheensä kanssa. Silti voi joskus olla, että he eivät pääse sovellukseen. Se johtuu todennäköisimmin siitä, että rajoitukset on otettu käyttöön, joista puhumme jäljempänä. Mistä tahansa syystä, yhden parhaan VPN-sovelluksen käyttäminen Snapchat-valinnoissa auttaa sinua käyttämään sovellusta haluamallasi tavalla.


Snapchatista on perustettu vuonna 2011 lähtien suosittu sosiaalisen median sovellus. Sitä käyttävät kaiken ikäiset ihmiset, mutta se on suosituin teini-ikäisten keskuudessa. He käyttävät sitä hauskin tapa pitää yhteyttä ja jakaa mitä he ovat valmiita.

Yksi sen pääominaisuuksista antaa sinun lähettää valokuvia tai videoita lyhytsanomalla ja asettaa ajastimen, kuinka kauan niitä voidaan katsella ennen kuin ne katoavat. Lisäksi jokaisella näyttää olevan ainakin yksi selfie, jolla on Snapchatin trendikkäät koirakorvat tai kaunis puhelimen kruunu, joka on tallennettu puhelimeen..

Kaikilla addiktiivisilla ominaisuuksillaan Snapchat ja muu sosiaalinen media tukkeutuvat usein kouluissa, korkeakouluissa ja työpaikoilla. Meillä on kappale siitä, kuinka Instagram voidaan estää, ja mikä on koulujen paras VPN, jos haluat lukea niitä.

Nämä lohkot ovat paikoillaan sen varmistamiseksi, että opiskelijat ja työntekijät keskittyvät työhönsä. Snapchat on saanut kritiikkiä myös kiistanalaisen sisällön jakamisesta, ja siitä on tullut suosittu kiusaamisalusta. Tässä mielessä estäminen on myös osa turvaamista.

Sisällön saatavuus voi myös olla monimutkaista joissakin maissa tiukan sensuurin takia, joka estää tietyn sisällön saamisen kansalaisilta. Tämä löytyy Lähi-idän osista, ja Kiina on omassa liigassaan suuren palomuurin kanssa. Saatat huomata, että Snapchat on estetty, samoin kuin sosiaalinen media yleensä. Katso vain esimerkkiä parhaasta Iranin VPN: stä.

Ne voivat olla poliittisista tai uskonnollisista syistä. Se rajoittaa sananvapautta ja Snapchartsin kanssa on uhka, että viestit katoavat tietyn ajan kuluttua. Tämä ominaisuus vähentää käyttäjien pelkoa puhua mieltään.

Muista kuitenkin, että se ei estä ketään ottamasta kuvakaappausta viestistäsi ennen kuin se on mennyt, joten muista postittamasi.

Paras VPN Snapchat 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Snapchatille

Minkälaisia ​​rajoituksia olet törmännyt, yhden parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme käyttäminen auttaa sinua ohittamaan ne. Tämä tarkoittaa, että sinulla on pääsy Snapchaten lisäksi myös rajoitettuun sosiaaliseen mediaan ja muuhun sisältöön. Se saa sinut näyttämään siltä, ​​että olet jonnekin, jolla on pääsy siihen, mitä haluat katsoa.

Kun valitset Snapchartsin kanssa käytettävää palvelua, hyvän palvelinverkon tulisi olla luettelon kärjessä. Varmistamalla, että valittavissa on paljon palvelimia, etenkin lähellä, jos olet maassa, jossa se on kielletty, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa löytää tarpeitasi vastaava palvelin..

Toinen päätekijä on turvallisuus. Virtuaali yksityinen verkko salaa tietosi, mukaan lukien Snapchat, joten muut ihmiset eivät voi lukea niitä. Tämä tarkoittaa, että kouluasi tai toimistosi ei voi nähdä, että käytät sosiaalisen median palvelua. On hyvä idea varmistaa, että VPN: ssä on myös kill-kytkin. Se katkaisee yhteyden Internetiin, jos se lakkaa toimimasta.

Vaikka julkinen WiFi on saatavana monissa paikoissa, se voi olla vaarallinen. Hyvä salaus varmistaa, että henkilötietosi pidetään poissa uteliailta silmiltä.

Yksityisyys on myös tärkeä. Jos valitset palveluntarjoajan, joka ei pidä kirjaa, sinun ei tarvitse tallentaa sitä, mitä olet toiminut. Koska suurin osa Snapchartterista on matkapuhelimella, on hyvä idea varmistaa, että palveluntarjoaja tarjoaa asiakkaille laitteesi.

Emme suosittele heille houkutusta ilmaisiksi VPN-palveluiksi, etenkin teini-ikäisille ja opiskelijoille. Vaikka jotkut eivät ole liian huonoja, kuten voit lukea parhaasta ilmaisesta VPN-palvelumme, sinun on tiedettävä, mihin kirjaudut. Jopa hyvilläkin voi olla ärsyttäviä kaistanleveysrajoituksia.

Ilmaisten VPN-verkkojen suurin ongelma on kuitenkin se, että turvallisuutesi voi olla vaarassa. Joillakin on haittaohjelmia, ne pitävät lokitiedostoja tai myyvät tietojasi. Lue kaikki vaarat pahimmista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista -artikkelissa.

Muita huomioitavia asioita ovat helppokäyttöisyys ja muokattavuus. Nopean palvelun tarjoaminen on hyödyllistä myös, varsinkin jos muodostat yhteyden palvelimeen kaukana. Haluat hyvän asiakaspalvelun, jos kaikki menee pieleen, ja lopulta hinnat vaihtelevat, joten se saattaa olla sinulle päätöksentekijä.

1. Paras VPN-yhteys Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPN on voittanut kärkipaikan useita kertoja Cloudwards.net-sivustossa. Sen palvelu on erinomaista ympäri ja sopii useimpien ihmisten tarpeisiin. Sillä on useita palvelimia 94 maassa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää yksi ohittamaan nämä lohkot.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on oletuksena parhaimpia turvallisuuksia, ja sitä voidaan parantaa, jotta tunteisit olosi vielä turvallisemmaksi. Siinä on myös tapikytkin, joka on rakennettu lisää mielenrauhaa. Myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on voimassa, joten ei ole merkintöjä siitä, mitä olet tehnyt.

Saatavana on mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle sekä työpöytäohjelmia Windowsille ja macOS: lle, jotka pitävät sinut turvassa kaikilla laitteillasi. Asennuksen jälkeen se on helppo käyttää ja erinomainen valinta niille, joilla ei ole kokemusta VPN: n käytöstä, koska se tekee melkein kaiken puolestasi.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on yksi nopeimmista VPN-verkoista, joten se on hieno yhteyden muodostamiseen pitkän matkan päässä. Sen asiakaspalvelu ei kuitenkaan ole yhtä nopea, ja muualla on käytössä nopeampia tukijärjestelmiä.

Henkilöstö auttaa mielellään perusteellisissa vastauksissa. Voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin kautta, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, tai sähköpostitse, vaikka viimeksi mainittu kestää kauemmin. Katso täysi ExpressVPN-arvostelu.

ExpressVPN on kallis, etenkin niille, joilla on pieni budjetti, mutta saamasi palvelutason vuoksi se on sen arvoista. Pidemmällä ajanjaksolla kirjautuminen säästää säästöjä, mutta jos tunnet olosi vaivattomasti tekemällä niin, voit hyödyntää sen 30 päivän rahat takaisin -takausta varmistaaksesi, että olet ensin tyytyväinen siihen.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hieno toimittaja, jota suositellaan usein artikkeleissamme. Siinä on hyvä palvelinverkko, joka antaa sinulle paljon valinnanvaraa ohitettaessa rajoituksia. Palvelu on turvallisimpia, ja double-hop-salauksen bonuksella saadaan yhteys entistäkin paremmaksi.

Edellinen

Seuraava

Se on parannettavampi kuin ExpressVPN, mutta varmista, että tiedät mitä teet ennen kuin kosketat sitä. Tappikytkin on varustettu sinulta turvassa, jos VPN epäonnistuu ja toimintalokiasi ei pidetä.

Voit asentaa sen Android- tai iOS-järjestelmään, ja kuten ExpressVPN: lläkin, siinä on asiakkaita Windowsille ja macOS-tietokoneille. Asennus on helppoa ja voit muodostaa yhteyden muutamassa minuutissa. Asiakkaalla on hyvä ulkoasu ja myös helppo käyttää.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: llä on kunnolliset nopeudet, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja. Sen palvelimen vaihtoaika on kuitenkin paljon nopeampaa kuin ExpressVPN: n. Tutustu NordVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Ohje on valmiina live-chat- ja sähköpostivaihtoehtojen kautta. Vastaukset ovat nopeita, ja nopein tulee livekeskusteluista, ja henkilökunta on avuliasta ja perusteellista. Halutessasi voit tarkastella kätevää tietokantaa nähdäksesi, voitko ratkaista ongelman itse.

Sillä on kohtuullinen hinta kuukausittain, mutta pidemmän tilauksen tekeminen on lompakkoasi paljon mukavampaa. Jos haluat kokeilla sitä ennen sitoutumista, voit käyttää sen 30 päivän hyvitystä.

3. VyprVPN

Seuraava on VyprVPN, jolla on hyvä verkko, joka on levinnyt 64 maahan. Palvelimien todellinen määrä on kuitenkin pienempi kuin muiden vaihtoehtojemme. Silti pitäisi olla tarpeeksi valittavaa käyttääksesi Snapchatia. Sillä on suuri turvallisuus, ja Chameleon-salausprotokolla perustuu siihen. Voit lukea lisää VyprVPN-arvosteluamme.

Se sisältää myös tappikytkimen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen vuotamisesta, jos VPN epäonnistuu. Kuten muutkin, siinä ei ole lokit, joten voit keskustella luottamuksellisesti.

VyprVPN tarjoaa helppokäyttöisiä mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Siinä on myös Windows- ja macOS-tietokoneita varten tarkoitettuja työasemaohjelmia, mutta niiden asettelua voidaan parantaa. Toisin sanoen, he tekevät mitä heidän on tehtävä.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua toisinaan. Jos sinulla on ongelmia, voit etsiä ohjeita UKK-osiosta. Jos tämä ei onnistu, live-chat ja sähköposti ovat käytettävissä tukeen. Live chat on nopein vaihtoehto, mutta saat paljon paremman vastauksen sähköpostitse, jos sinulla on melko tekninen ongelma.

VyprVPN-kotisivu

VyprVPN: n hinnoittelu ei ole huono ja sillä on 30 päivän palautusjakso, joten sinulla pitäisi olla runsaasti aikaa nähdä, pidätkö siitä.

4. CyberGhost

Seuraava valintamme on CyberGhost. Sillä on hyvä palvelinverkko, joka kattaa 58 maata. Sen pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi kiertääkseen Snapchatia estävät rajoitukset. Suojaus on suurta, mutta se ei ole niin muokattavissa kuin muut. Siinä on kuitenkin tappikytkin ylimääräistä turvallisuutta varten, ja täällä ei pidetä lainkaan lokkeja.

CyberGhost on saatavana Androidille, iOS: lle, Windowsille ja macOS: lle. Rajapinta päivitettiin äskettäin, mutta se on silti helppo käyttää ja nähdä missä sinun täytyy olla.

Tutustu koko CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja. Siellä on laaja tietokanta, jonka pitäisi auttaa ratkaisemaan yleisimmät ongelmat. Asiakastuki on saatavana live-chatissa tai sähköpostitse. Live-chat antaa sinulle nopeamman vastauksen, ja henkilökunta on avulias ja antaa perusteellisia vastauksia.

Kuukausittainen suunnitelma on edullinen, mutta kuten muidenkinkin, pidemmän suunnitelman allekirjoittaminen on lopulta paljon halvempaa. Voit hyödyntää seitsemän päivän kokeiluversiota, jos olet Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä, ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Miellyttävyydelle on myös rahat takaisin -takuu.

5. TorGuard

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä on TorGuard. Se on toinen hieno palveluntarjoaja, jonka palvelimet sijaitsevat yli 50 maassa ja antavat sinulle monia vaihtoehtoja kiertää lohkoja. Se on turvallinen ja muunneltavissa kuin muut palveluntarjoajat, joten teknisen tietotaidon omaajat voivat suosia sitä.

torguardclientarea

Kuten muissakin vaihtoehdoissa, siinä on kill-kytkin katkaistaksesi Internet-yhteytesi, jos VPN lakkaa toimimasta. Lisäksi sillä on kirjautumattomuuskäytäntö, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voit asentaa TorGuardin Android- ja iOS-laitteisiin, mutta alkuasennus voi olla tuskaa. Myös Windows- ja macOS-asiakasohjelmat ovat saatavilla. Voit lukea lisää heistä TorGuard-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Nopeudet ovat kunnossa, mutta voivat vaihdella TorGuard-sovelluksen mukaan, ja korkeampi turvallisuus voi myös vähentää niitä. Jos tarvitset apua, suorakeskustelu on käytettävissä, mutta sinun tulee olla tietoinen siitä, että sillä ei ole aina henkilöstöä. Jos tavoitat yhteyden, kun sitä ei ole, sinun on jätettävä viesti ja joku ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse. Verkossa on kuitenkin käteviä resursseja, jos haluat tutkia ongelmaa.

TorGuard-kotisivu 2017

Hinta kuukaudessa on jyrkkä, mutta jos valitset pidemmän tilauksen, hinta laskee huomattavasti. Voit hyödyntää seitsemän päivän palautustakuun varmistaaksesi, että olet ensin tyytyväinen palveluun.

Lopulliset ajatukset

Nyt kun tiedät miten kiertää rajoituksia, jotka estävät pääsyn Snapchatiin, toivomme, että autamme sinua valitsemaan kunnollisen palveluntarjoajan VPN-arvosteluistamme tehdäksesi sen. On parasta, jos sinulla on hyvä palvelinverkko mahdollisimman monissa paikoissa. Mitä enemmän on käytettävissä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on ohittaa rajoitukset, etenkin jos ne ovat asettamasi maassa, jossa olet.

Verkkoturvallisuutesi tulisi olla myös etusijalla, joten varmista, että siinä on hyvä salaus, tappauskytkin eikä se pidä kirjaa toimistasi. Se tarvitsee myös asiakkaan mihin tahansa laitteeseesi käytät.

ExpressVPN, massiivisella palvelinverkollaan ja erinomaisella tietoturvallaan, on voittajamme. Se on loistava monipuolinen palvelu ja kannattaa rahaa. Muista, että voit kokeilla 30 päivän rahat takaisin -takuulla ennen ostamista.

Jos sinulla on kokemusta Snapchaten käyttämisestä lohkojen ollessa paikallaan, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla siitä. VPN-arkistossamme on mielenkiintoisempia artikkeleita lukemista varten, miksi et katsoisi? Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map