Paras VPN omistettujen IP-osoitteiden kanssa vuonna 2020: mustan listan ohittaminen

Vaikka Internet-palveluntarjoajat antavat yksilöllisen IP-osoitteen jokaiselle yhdistämällesi laitteelle, se on useimmissa tapauksissa dynaaminen, mikä tarkoittaa, että se voi muuttua aina, kun muodostat yhteyden verkkoon. VPN-verkot osoittavat myös dynaamisia IP-osoitteita, mutta ne jaetaan muiden käyttäjien kanssa. 


Omistettu IP on staattinen. Se ei muutu, ja se on osoitettu vain sinulle. Ne voivat olla hyödyllisiä monissa tilanteissa, kuten ohittavien suoravirtaisten esteiden ohittaminen. Lisäksi ne tarjoavat enemmän luotettavuutta ja vakautta kuin jaettu IP-osoite, ja suurin osa VPN-palveluntarjoajista tarjoaa heille lisäosan. 

Jos et ole koko lukemisen häpeällinen, on parasta, jos siirryt eteenpäin ja asennat NordVPN: n. Se on loistava monipuolinen VPN, jolla on hyvät, omistautuneet IP-asetukset. 

NordVPN tarjoaa myös erinomaisen suojauksen, aivan kuten kaikkein turvallisin VPN, ExpressVPN, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN vertailusta. ExpressVPN ei kuitenkaan saa pistettä tässä artikkelissa, koska se ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita.

Jatka kuitenkin lukemista lisää virtuaalisen yksityisen verkon suosituksia. Lisäksi selitämme ero dynaamisten, staattisten ja omistettujen IP-osoitteiden välillä, omistetun IP: n olemassaolon edut ja haitat ja mitkä kriteerit sinun tulisi etsiä omistetussa IP VPN: ssä.

Paras VPN, jolla on omistettu IP

 1. NordVPN
 2. CyberGhost
 3. Astrill
 4. VPNArea
 5. TorGuard

1. NordVPN

NordVPN on loistava valinta, jos sinulla on oma IP-osoite. Voit valita IP: stä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa ja Ranskassa. 

Jokainen omistettu IP-osoite maksaa 70 dollaria vuodessa yhdessä NordVPN-tilauksesi kanssa. Ennakkomaksu on kuitenkin ainoa hinta, jonka voimme nähdä, joten jos sinulla on kuukausittainen lasku, sinun on siirry toiseen vaihtoehtoomme, CyberGhost.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Oman IP-osoitteen lisäksi NordVPN tarjoaa monia muita ominaisuuksia. Se on luotettava palvelu ja sinut suojaa markkinoiden parhaimmat tietoturvat. 

Lisäksi voit käyttää NordVPN: n tuhansien säännöllisten palvelimien lisäksi myös sen kaksois hop-palvelimia ylimääräistä suojausta varten. Myös tiukat kirjauslokeja koskevat käytännöt ovat voimassa. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Sen nopeudet ovat hyvät, vaikka ne voivat hidastua, kun muodostat yhteyden etäpalvelimiin. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se pystyy pääsemään useimpiin streaming-alustoihin, ansaitsemaan sille parhaan streaming-kappaleen VPN: n toisen paikan. Lisäksi sitä on helppo käyttää, ja voit asentaa sen kuuteen laitteeseen samanaikaisesti, mukaan lukien Windows, macOS, Android ja iOS.

Vuotuisen 70 dollarin lisäksi NordVPN: lle omistetulle IP: lle joudut maksamaan myös perustilauksen, ja onneksi se on hyvää vastinetta rahalle. Saat kuitenkin parhaan hinnan sen pitkän aikavälin suunnitelmista, mikä on hienoa ottaen huomioon, että tarvitset vähintään vuoden staattisen IP: n kanssa. Silti on olemassa 30 päivän palautusikkuna, jos et pidä siitä, ja voit maksaa kryptovaluutalla.

2. CyberGhost

CyberGhost on toinen kunnollinen VPN-palveluntarjoaja, joka voi toimittaa sinulle osoitetun IP-osoitteen Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja Kanadassa. Yhden lisääminen maksaa lisäksi 5 dollaria kuukaudessa tavalliseen tilaukseen. Kun olet ostanut sellaisen, se luetellaan CyberGhost-sovelluksen suosikkeissa -osiossa, jotta voit vaihtaa helposti.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on erittäin turvallinen eikä pidä lokit. Sinulla on pääsy myös sen valtavaan palvelinverkkoon, jos haluat muodostaa yhteyden toiseen maahan, samoin kuin sen suoratoisto- ja torrenttipalvelimiin. Sen nopeudet ovat nopeita, vaikka ne voivat hidastua pitkiä matkoja, kuten NordVPN tekee. Kaistanleveysrajoituksia ei ole, ja se pystyy pääsemään kaikkiin suoratoistoalustoihin. 

CyberGhost mahdollistaa jopa seitsemän samanaikaisen yhteyden ja on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa, ja tarjoaa helpon käyttöliittymän heille kaikille. Lue lisää CyberGhost-katsauksestamme ja katso kuinka sitä verrataan parhaimpaan valintaamme NordVPN vs CyberGhost -teoksessa.

Se on edullinen VPN-palvelu, johon sisältyy kuukausimaksun bonus, toisin kuin NordVPN. Tavallinen tilaaminen toimii kuitenkin halvemmalla pidempien suunnitelmien suhteen, ja jos valitset jonkin näistä, joudut maksamaan kaikki CyberGhost-verkkoon omistetun IP-kustannuksen etukäteen.

Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana Androidille ja iOS: lle, jos haluat vain tutustua palveluun. Muutoin rahat takaisin -takuu kuuluu takaisin. Voit maksaa myös BitPayn kautta ylimääräisestä nimettömyydestä.

3. Astrill

Astrill on toinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa omistettuja IP-osoitteita, ja sen mukana on paljon vaihtoehtoja. Henkilökohtaisia ​​staattisia IP-osoitteita on saatavana useissa paikoissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Venäjällä, Australiassa, Hongkongissa, Koreassa ja Kiinassa (vaikka emme ole varmoja, miksi haluaisit sellaisen suuressa palomuurissa). Ne maksavat vain 5 dollaria kuukaudessa.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Edellinen

Seuraava

Saat myös hyvän suojauksen monilla protokollavaihtoehdoilla. Sillä on kirjautumattomuuskäytäntö, mutta joitain tietoja voidaan säilyttää “palveluiden teknisen toiminnan kannalta”. Tämä sisältää esimerkiksi yhteysrekisterit ja IP-osoitteesi, mikä voi olla ongelma, jos sinulla on henkilökohtainen. Lue lisää Astrill-arvosteluista.

Astrillilla on jaetut palvelimet 62 maassa, jos tarvitset toisen. Siinä on myös nopea nopeus, rajaton kaistanleveys ja se voi päästä myös joihinkin suoratoistopalveluihin. Sen käyttöliittymä on ärsyttävän pieni, mutta se on yksinkertainen ja voit käyttää sitä useimmissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä. Se sallii jopa viiden yhteyden samanaikaisesti.

Vaikka Astrillilla on paljon enemmän valintoja omistettuihin IP-sijaintipaikkoihin, sen hinta laskee sen kokonaan. Kuukausikustannukset ovat kiristävät, ja ovat 20 dollaria kuukaudessa kirjoittamishetkellä, ja niihin ei sisälly yksityistä IP-osoitetta. 

Vuotuinen liittymä puolittaa hinnan, mutta verrattuna suosituimpiin valintoihimme, se on silti melko huono, etenkin koska ne ovat yleisesti parempia VPN-tarjoajia.

4. VPNA-alue

Seuraavaksi tulee VPNArea. Sillä on laaja valikoima omistettuja IP-alueita, joista voi valita, mukaan lukien useita toimipisteitä Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa, Australiassa, Singaporessa ja Hongkongissa..

vpnarea-Slider1

vpnarea-slider2

vpnarea-slider3

vpnarea-slider4

vpnarea-slider5

Edellinen

Seuraava

Jokaisen erillisen IP: n hinta riippuu kuitenkin valitsemastasi sijainnista. Esimerkiksi yhdysvaltalaiset maksavat 20 dollaria vuodessa, mutta jos valitset yhden Australiassa, se on 44 dollaria. Se ei silti ole huono, tulo on alle 4 dollaria kuukaudessa. 

Ne ovat kuitenkin saatavana vain 12 tai 36 kuukauden suunnitelmissa. Et voi säästää henkilökohtaisessa IP: ssä valitsemalla pidempi aika. 

VPNArea sanoo myös heittävänsä ilmaisen yksityisen VPN-palvelimen, jolla on oma IP-osoitteesi, ja väittää olevansa ainoa tarjoaja. Yksityisen virtuaalipalvelimen omistaminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse jakaa nopeuksia muiden käyttäjien kanssa. sinulla on täysi hallinta siihen.  

VPNArean muut ominaisuudet

Ei kirjautumista koskevaa käytäntöä on käytössä, sen turvallisuus on hyvä ja, kuten NordVPN, se sisältää kaksois hop-palvelimien käytön, jos valitset. Tavallisia palvelimia on saatavana 65 maassa tarvittaessa. 

VPNArea voi päästä moniin suoratoistopalveluihin ja mukana tulee rajoittamaton kaistaleveys, mutta sen nopeus on hidas, joten se ei ehkä ole paras valinta tällaiselle tehtävälle. Sen käyttöliittymää on helppo käyttää ja se on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi sinulla voi olla jopa kuusi laitetta kytkettynä samanaikaisesti. Lue lisää VPNArea-arvosteluamme.

Se on edullinen palvelu ja pidemmät suunnitelmat ovat loppujen lopuksi edullisempia. Voit maksaa bitcoinilla, jos olet tietosuojasi jälkeen. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole onnellinen. 

5. TorGuard

Viimeisin valintamme on TorGuard, mikä on yllättävää, kun otetaan huomioon, että sillä on paljon vaihtoehtoja omistettuihin IP-laitteisiin, mutta muilla alueilla siitä puuttuu. Voit valita TorGuardille omistetun IP: n useissa Euroopan maissa harvinaisilla vaihtoehdoilla, kuten Islannissa, sekä paikoissa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.. 

torguard-Slider1

torguard-slider2

torguard-slider3

torguard-slider4

torguard-slider5

Edellinen

Seuraava

Voit myös valita asuin-IP: n, joten näytät siltä, ​​että muodostat yhteyden kotoa, samoin kuin premium-luokan 10 Gbps verkon IP-palvelun tai palvelunesto-IP: n, jonka tarkoituksena on suojata pelaajia DDoS-hyökkäyksiltä.

TorGuard myy myös tätä palvelua mainostamalla suoratoisto- ja urheilu-IP-osoitteitaan. Vaikka me ei tarvinnut erillistä IP: tä Netflixille, jos haluat päästä muihin suoratoistopalveluihin, tarvitset sellaisen. Testasimme sen säännöllisiä palvelimia TorGuard-katsauksellemme, ja estoimme joka kerta muilta tärkeiltä alustoilta.

Lisälaskuttaminen omistetulta IP: ltä on täydellistä, mutta muut VPN-palvelut, kuten ExpressVPN ja Windscribe, sisältävät suoratoistopalvelimet peruspaketin sisällä. TorGuardin suoratoistopalvelimia ei jaeta muiden käyttäjien kanssa, mutta muut VPN: t tekevät silti sinut sinne, ja tekevät sen hyvin.

TorGuardin muut ominaisuudet ja hinta

Sen turvallisuus on samalla tasolla kuin muiden markkinoiden, ja valita on paljon vaihtoehtoja. Techies rakastaa muokattavuutta, mutta tavalliset käyttäjät saattavat kamppailevat päästäkseen käsiksi vanhentuneeseen käyttöliittymään. 

TorGuardin nopeudet ovat enimmäkseen nopeita, mutta ne vaihtelevat sijainnin mukaan, ja jotkut palvelimet ovat niin hitaita, että ne ovat käytännössä käyttökelvottomia. Kaistanleveyttä ei ole rajoitettu, ja voit yhdistää jopa viisi laitetta kerrallaan mahdollisuuden lisätä jopa 20 lisää hintaan 1 dollari kuukaudessa.

Tietosuojakäytännössä todetaan, että se ei kirjaa tietoja. Jos etsit täysin nimettömää kirjautumista, TorGuard ei ole sinulle oikea. 

Luottokortilla maksaminen edellyttää laskutustietojasi, jotka vaikuttavat normaalilta, mutta TorGuard toteaa kuitenkin, että tietoja voidaan säilyttää ja että ne jaetaan, jos laki vaatii niin. Jopa maksaminen salausvaluuttana voi vaatia laskutustietoja.

TorGuard on melko edullinen, vaikka se ei tarjoa yli vuoden suunnitelmia. Kaikilla sen omistamilla IP-laitteilla on sama hintaan 7,99 dollaria kuukaudessa, vaikka TorGuard tarjoaa alennuksen niille pidempien suunnitelmien kanssa. Siellä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

Mikä on oma IP-osoite?

Jotta ymmärrät täysin IP-osoitteen, sinun on ymmärrettävä ero omistautuneen IP: n, staattisen IP: n ja dynaamisen IP-osoitteen välillä. 

Oletuksena, kun muodostat yhteyden VPN-palveluun, se antaa sinulle dynaamisen IP-osoitteen. Tämä IP-osoite voi muuttua joka kerta kun muodostat yhteyden, mutta se on osoitettu myös satoille muille palvelun käyttäjille. Staattinen IP on vain erilainen, koska todellinen IP-osoite ei muutu, mutta se voidaan silti jakaa monille muille käyttäjille.

Kummassakaan näistä ei ole mitään vikaa, ja niillä on joitain etuja. Esimerkiksi, kun niin monet muut ihmiset käyttävät samaa IP: tä, on vaikea selvittää, kuka on mitä tehnyt. Jaettu IP voi kuitenkin tarjota suuren nimettömyyden, mutta joissakin tapauksissa jaetun IP-osoitteen käyttö ei vain leikkaa sitä.

Omistettu IP-osoite toimii samalla tavalla kuin mikään muu, mutta se ei muutu ja on ainutlaatuinen sinulle. Et koskaan jaa samaa IP-osoitetta toisen käyttäjän kanssa. Se ei ole yhtä hienovarainen, mutta staattisen omistetun IP: n käyttäminen voi säästää paljon vaivaa tietyissä olosuhteissa.

Mikä on omistetun IP: n etu??

Dedikoiduilla IP-osoitteilla on melko vähän etuja. Toisaalta, jos sinulla on online-yritystä tai verkkosivustoa, saman IP-osoitteen säilyminen, joka on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, voi estää henkilöitä pääsemästä järjestelmääsi tai tileihisi. Järjestelmänvalvojana voit luoda luettelon valtuutetuista IP-osoitteista, jotta vain ne, jotka vastaavat, voivat kirjautua sisään. 

Ne voivat olla hyödyllisiä myös tilillesi kirjautumisen yhteydessä. Esimerkiksi, jos kirjaudut säännöllisesti pankkiisi toisesta IP-osoitteesta, pankki saattaa nähdä sen epäilyttävänä toimintana ja rajoittaa pääsyä. Oman IP-osoitteen käyttö varmistaa, että et kohtaa tätä ongelmaa.

Haittapuoli jaetun IP-osoitteen käytölle on, että ne voidaan usein lisätä mustalle listalle tietyillä verkkosivustoilla muiden käyttäjien toimien takia. Sitä kutsutaan toisinaan “pahan naapurin vaikutukseksi”. Et voi hallita muiden käyttäjien tekemiä toimintoja, ja jos sinut estetään sivusto tai palvelu, joudut vaihtamaan VPN-palvelimen saadaksesi toisen jaetun IP-osoitteen.

Geoblocks- ja VPN-lohkojen ohittaminen omistetulla IP: llä

Dedikoidut IP-osoitteet voivat auttaa sinua ohittamaan geoblokit ja VPN-lohkot, jotka on asetettu streaming-palveluiden avulla. Otetaan esimerkiksi Netflix. Sitä on saatavana yli 190 maassa, mutta jokaisella maalla on erilainen sisältökirjasto. 

Oletetaan, että olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta haluat katsoa esityksen, joka on yksinoikeudella Yhdysvaltain yleisölle. Jotta voit katsoa sitä, sinun täytyy huijata sijaintisi ja käyttää amerikkalaista versiota. 

Useimmat VPN: t voivat auttaa sinua saamaan Yhdysvaltain IP-osoitteen, mutta kaikki eivät pysty ohittamaan Netflixin VPN-ilmaisimia. Tästä syystä joudut valitsemaan sellaisen, joka pystyy läpikäymään, ja paras VPN for Netflix -oppaamme sisältää VPN: t, jotka vastaavat tehtävään. 

Osoittavan IP-osoitteen tarjoavan valitseminen tarjoaa kuitenkin myös enemmän vakautta, koska se on aina samassa paikassa. Jos olet muuttanut pysyvästi kotimaastasi, omistettu IP-osoite kyseisessä paikassa varmistaa, että pääset jatkuvasti käyttämään palveluita ja verkkosivustoja, joihin olet tottunut.

Omistetun IP-osoitteen käytön haitat

Sikäli kuin omien IP-osoitteiden käyttämisessä on joitain suuria etuja, on myös joitain haittoja. Jos online-shenaniganisi ovat vähän ikävällä puolella tai jos olet tietoinen yksityisyydestä, omistettu IP-osoite ei ehkä ole hyvä vaihtoehto. 

Tämä johtuu siitä, että vaikka useimmat VPN-palvelut eivät pidä toimintalokkeja, IP-osoite on sidottu yksinomaan sinulle. Vaikka tallennettua toimintalokia ei olisi, viranomaiset voivat hankkia tilaajatietoja IP-osoitteesta. 

Jaetut IP-osoitteet ovat suosittuja nimiensä puutteen vuoksi. Monilla käyttäjillä voi olla sama osoite, joten viranomaiset eivät voi kertoa kuka teki, paitsi jos palveluntarjoaja pitää lokit. Lisäksi online-valvonnan lisääntyessä ympäri maailmaa yhä useammat käyttäjät yrittävät pysyä tutkan alla.

On kuitenkin joitain asioita, jotka voit tehdä pysyäksesi nimettömänä jopa omistetulla IP-osoitteella. Sinun on valittava VPN-palveluntarjoaja, joka ei vain pidä lokkeja, vaan antaa sinulle myös kirjautua heitetyllä sähköpostilla ja käyttää salausvaluuttana maksua.

Kuinka valita paras VPN omistettuun IP-osoitteeseen

Sen lisäksi, että VPN todella tarjoaa omistettuja IP-osoitteita, on myös muutama huomioon otettava tekijä. VPN-arvostelujemme aikana havaitsimme, että vaikka suurin osa palveluntarjoajista sisältää seuraavat ominaisuudet, jotkut toteuttavat niitä paremmin kuin toiset, ja se auttoi meitä sijoituksissa.

Turvallisuus ja yksityisyys

Käytätkö omaa IP-osoitetta vai ei, verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden tulee olla etusijalla VPN: n valinnassa. Hyvä turvallisuus varmistaa, että olet suojattu online-vaaroilta, kuten tietoverkkorikoksilta. Sinun tulisi myös varmistaa, että se ei pidä käyttölokeja, joten online-toiminnoistasi ei ole tietoja.

Lisäksi, jos haluat pysyä täysin nimettömänä, sinun tulee kirjautua sisään sähköpostilla ja salaustekniikalla. Valitettavasti kaikki palveluntarjoajat eivät kuitenkaan salli molempia menetelmiä.

Nopeus ja kaistanleveys

VPN: n nopeus ja kaistaleveys ovat tärkeitä, etenkin tietyissä toiminnoissa. Nopea nopeus tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa odottaa sisällön lataamista, ja rajaton kaistanleveys tarkoittaa, että lataat tai suoratoistat niin paljon kuin haluat. Jos valitset sellaisen, jolla on tietokatto, ja saavutat sen, VPN lakkaa toimimasta, mikä tekee omistamistasi IP: stä hyödytöntä.

Omistetut IP-sijainnit

Tarvitsetko tietyn sijainnin omalle IP-osoitteellesi, riippuu siitä, mihin sitä tarvitset. Jos haluat vain yhden luotettavuudesta ja vakaudesta, voit valita karjan. Jos kuitenkin aiot saada pääsyn maakohtaiseen sisältöön, sinun on varmistettava, että VPN: llä on erillinen IP kyseisessä paikassa.

Suoratoistopalveluiden käyttö

Jos yksi tärkeimmistä syistä henkilökohtaisen staattisen IP-osoitteen saamiseen on pääsy tiettyyn suoratoistopalveluun, sinun on varmistettava, että VPN pystyy todella tekemään niin. Monissa suoratoistopalveluissa on VPN-lohkoja paikallaan, ja vain niitä on, jotka pystyvät ohittamaan lohkot. 

Helppokäyttöisyys ja laitteet

Jos olet osaava ihminen, saatat löytää jopa vaikeimmista VPN-asiakkaista kävellä puistossa. Jos sinulla on kuitenkin vähemmän kokemuksia heistä, olet kiitollinen yksinkertaisesta asennuksesta ja helposta käyttöliittymästä.

Voit myös tarkistaa, millä laitteilla VPN: ää voidaan käyttää. Useimmat kattavat suositut käyttöjärjestelmät, kuten Windows, macOS, Android ja iOS, mutta joissakin on yksityiskohtaisempi luettelo.

Hinta

Jotta sinulla olisi oma IP, sinun on ensin kirjauduttava VPN: n perussuunnitelmaan. Jotkut kantavat hitaampaa hintalappua kuin toiset, joten varmista, että olet tyytyväinen siihen, samoin kuin ylimääräisen IP-osoitteen kustannukset.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua määrittämään ero dynaamisten, staattisten ja omistettujen IP-osoitteiden välillä, samoin kuin mikä on paras VPN, jolla on omat IP-osoitteet sinulle. Valitsemasi riippuu siitä, mihin sitä tarvitset. Ehkä haluat yhden pääsyn suoratoistopalveluihin helposti tai haluat luotettavuuden.

Riippumatta syystäsi, olemme valinneet NordVPN: n voittajaksi erinomaisen tietoturvan ja yksityisyyden sekä sen kyvyn vuoksi päästä suoratoistoalustojen vuoksi. Lisäksi saat reilun valinnan sijainneista, jotka – jos et tarvitse muuta tiettyä maata – antavat sinulle tarvitsemasi. NordVPN: llä on 30 päivän palautusjakso mielenrauhaa varten.

Käytätkö omistettua IP-osoitetta? Kerro kokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa. Älä unohda lukea myös muita VPN-artikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map