Paras VPN mobiili 2020: lle: pysyminen turvassa Androidissa ja iOS: issa

Puhelimia käytetään nyt verkossa enemmän kuin koskaan, vaikka yhteyden turvallisuuteen ei kiinnitetä paljon huomiota. Vaikka virtuaaliset yksityiset verkot ovat yleisiä pöytätietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, ne eivät ole yhtä yleisiä matkapuhelinoperaattorisi usein vähemmän turvallisessa LTE-yhteydessä. Tässä oppaassa parhaalle mobiililaitteille tarkoitetulle VPN: lle näytämme sinulle kuinka pysyä turvassa tien päällä. 


Valitsemme parhaasta VPN-oppaastamme viisi vaihtoehtoa, jotka täyttävät nopeuden, turvallisuuden ja käytettävyyden vaatimukset. Annamme lyhyen yleiskuvan siitä, miksi pidämme jokaisesta matkapuhelimelle valittavasta valinnasta, sekä miksi yleensä pidämme jokaisesta. 

Jos olet kiireessä, voit ohittaa keinun ja ladata vain ExpressVPN: n. Se on nopea, helppo käyttää ja siinä on yksi suurimmista palvelinluetteloista. Suoratoistosta torrentiaan ja kaikkeen väliseen ExpressVPN vain toimii ja toimii siinä yksinkertaisesti.

Paras VPN mobiili 2020: lle

Paras mobiili VPN-valinta

Pöytätietokoneen ja puhelimen VPN-valinnan välillä on suuri ero. Rajapinta ja näytön koko ovat merkittäviä tekijöitä. Pienille näytöille rakennetut sovellukset pitävät mielessä käyttäjäystävällisen suunnittelun. Viiden parhaan valintamme ylittää kuitenkin miellyttävät valikot ja yksinkertaisuuden.

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi helppokäyttöisyydestä, sinun kannattaa kokeilla ExpressVPN tai CyberGhost. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja pitävät ylimääräiset kellot ja pillit minimissä. Näiden avulla valitset suositellut tai suoratoistoystävälliset palvelimet ja napsautat “Yhdistä”. Tämä sopii erinomaisesti kannettaviin laitteisiin, joissa suoraviivainen asennus on parempi.

Käytettävyyden ulkopuolella yhteydet ovat tärkeä tekijä mobiililaitteille. Useimpien VPN-verkkojen kultastandardi on OpenVPN-protokolla, josta voit oppia VPN-protokollan erittelyssä. Se ei kuitenkaan sovellu useimpiin mobiiliyhteyksiin. Vaikka OpenVPN toimii, se putoaa, jos kadotat tai muutat yhteyksiä. 

Tämä on tärkeää mobiililaitteille, koska suurin osa käyttäjistä vaihtaa sujuvasti LTE: n ja WiFi: n välillä useissa kohdissa päivän aikana. Tällöin IKEv2 on parempi protokollavalinta. Se käyttää UDP-paketteja ja alkaa luoda tietoturvayhdistystä muutaman ensimmäisen paketin lähettämisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että se voi hypätä yhteyksiin ja poistaa ne nopeasti. 

Lyhyesti sanottuna, mobiililaitetta käytettäessä on kriittistä, että VPN tarjoaa IKEv2-vaihtoehdon, koska se voi katkaista ja muodostaa yhteyden uudelleen, kun vaihdat LTE: n ja WiFi: n välillä ilman paljon seisokkeja.. 

Paras VPN mobiililaitteille: ExpressVPN

paras VPN mobiililaitteille

ExpressVPN on nopein VPN, jonka olemme tavanneet, ja se pitää paikkansa mobiililaitteissa. Suoratoittaisitko suosikkitelevisio-ohjelmasi, lataat elokuvan tai levittäisit sen muutamaan kilpailevan mobiilipelin otteluun, ExpressVPN on peittänyt sinut. Itse asiassa me arvioimme sen olevan paras VPN pelaamiseen.

Siellä on myös puhdas käyttöliittymä, joka on pakollinen pienemmille näytöille. Sinun tarvitsee vain napauttaa sovelluksen keskellä olevaa suurta “päällä” -painiketta, ja olet asetettu. Sijainnin valinnassa ExpressVPN tarjoaa laajan luettelon 160 palvelimesta 94 maassa.

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-verkoista, joka on erinomainen kaikissa luokissa. Suoratoistosta torrentiaan yleiseen selaamiseen, se on nopeaa ja saumatonta. Voit määrittää sen muodostamaan yhteyden automaattisesti myös laitteeseen kytkettäessä, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi edes tietää, että se on aktiivinen suurimman osan ajasta.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Ainoa ExpressVPN: n haittapuoli on sen hinta, vaikka korko on silti maksamisen arvoinen. Muut vaihtoehdot, mukaan lukien jotkut tässä luettelossa, tarjoavat palvelun vuosia ExpressVPN: n pyytämällä yhden vuoden 100 dollarin maksulla. Silti 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että voit kokeilla palveluriskiä. 

ExpressVPN on asetettu onnistumaan, ja jos annat sille mahdollisuuden, olet iloisesti yllättynyt. Lue lisää ExpressVPN-arvosteluista.

NordVPN

paras VPN mobiililaitteille

Kun avaat NordVPN: n, näet muutama yksinkertainen yksityiskohta. Niihin kuuluvat asetuspainike, pikayhteyspainike ja pyyhkäisevä luettelo palvelimista ja vaihtoehdoista. Se on puhdas käyttöliittymä, jonka taustalla on ainutlaatuinen kartta, jota voit käyttää tiettyjen alueiden valitsemiseen. 

Asetusvalikossa on VPN: n mukana tulevat tavanomaiset kokoonpanot, mutta myös erottuva. Ilmaiseksi toimitettu CyberSec tarjoaa lisäystä tietoturvallesi ja suojaa sinua haittaohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkkouhkilta. 

CyberSec on kuin sisällön estäjä, mutta se toimii järjestelmätasolla, ei selaimen laajennuksena. Se toimii myös mainosten estäjänä, mikä on suuri plus.

Hintakohtaisesti NordVPN on helpommin saavutettavissa kuin ExpressVPN. Kolmen vuoden suunnitelma maksaa hieman yli 100 dollaria. Tilanne sellaisenaan antaa sinulle kolmen päivän kokeiluversion ennen laskutusta. Voit tietysti peruuttaa palvelusi, jos sinusta tuntuu, että se ei ole sinulle sopiva.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN mukana tulee myös joukko erikoispalvelimia. Näitä ovat kaksinkertainen VPN, P2P, omistettu IP ja häivytetyt vaihtoehdot. Vaikka tavalliset palvelimet ovat hienoja useimmille käyttäjille, voit käyttää erikoisvaihtoehtoja, jos tarvitset enemmän suojausta, esimerkiksi lataamiseen pilvitallenteeseen tai jos esimerkiksi. 

Jos NordVPN pystyisi pysymään ExpressVPN: n mukana tulevilla vakio nopeuksilla, se olisi ensisijainen. Jopa niin, se on loistava valinta, kuten näet NordVPN-arvosteluamme.

CyberGhost

paras VPN mobiililaitteille

CyberGhost näyttää yhdeltä vaikeimmalta VPN: ltä, kun avaat sen ensimmäisen kerran, mutta konepellin alla tapahtuu enemmän. Kun avaat sen, muodostuu liukusäädin, pieni painike palvelimen valitsemiseksi ja asetuspainike.

Kun olet konfigurointivalikossa, vaihtoehdot avautuvat. Siellä on mainosten esto ja yksinkertaistettu versio haittaohjelmien estäjistä, jotka suojaavat haitallisilta verkkosivustoilta. Jaettu tunnelointi on myös luettelossa, jota nähdään vain harvoin VPN: istä, paljon vähemmän mobiileista.

Nopeuden suhteen CyberGhost pyrkii ylläpitämään vakaata yhteyttä. Voit odottaa huippuja ja laaksoja, kun selaat Internetiä. Suoratoisto vaikuttaa eniten, ja taukot puskurointiin ovat yleisiä. Siellä on kuitenkin hopeinen vuori, koska 90 maassa ympäri maailmaa on yli 5000 palvelinta.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Vaikka CyberGhost ei voi mennä kärjistä toisiinsa NordVPN: n ja ExpressVPN: n kanssa nopeuden suhteen, se voi hinnan suhteen (lue NordVPN vs CyberGhost -teos). Kolmen vuoden 107 dollarilla 107 dollaria, se on yksi halvimmista vaihtoehdoista, ja mukana tulee 45 päivän rahat takaisin -takuu. Voit lukea lisää siitä CyberGhost-arvosteluamme.

VyprVPN

paras VPN mobiililaitteille

Vaikka muut VPN: t erottuvat yksinkertaisuudestaan, VyprVPN on helpoin ohjata. Kolme nappia hallitsevat näytön alaosaa. Tässä voit navigoida asetusten, yhteyden tilan ja palvelinluettelon välillä. Se on mukava, helppo silmiin ja tuntuu täydelliseltä.

Vaikka palvelinvalinnat ovat rajalliset, ja koska mahdollisuus valita yksi manuaalisesti tai valita automaattisesti nopein käytettävissä oleva, se on enemmän kuin tarpeeksi tavalliselle käyttäjälle, varsinkin kun otat huomioon erilaisia ​​asetuksia, joita voit muuttaa.

Saatavilla olevista säätöistä löytyy yksi, joka on ainutlaatuinen VyprVPN: lle. Voit käyttää patentoitua Chameleon-protokollaa, joka on samanlainen kuin OpenVPN (lue lisää VPN-protokollan erittelystä tästä). Chameleoniin sisältyy kuitenkin muita yksityisyystoimenpiteitä. 

Hinnoittelu on siinä, missä VyprVPN hajoaa hiukan. Voit maksaa 60 dollaria “normaalista” yhden vuoden suunnitelmasta tai lyödä hintaan jopa 80 dollaria vuodessa “premium” -tililtä. Jälkimmäinen lisää pilvipalvelun ja Chameleon-protokollan perussuunnitelmaan. Molemmissa tapauksissa on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Suoratoisto ei ehkä ole sen vahva puku, mutta latausnopeudet ovat yhdenmukaisia ​​VyprVPN: n kanssa. Pikalataukset ovat yksi syy, miksi meidän piti sisällyttää tämä sovellus torrentia varten parhaiden VPN-luetteloomme. 

On myös mahdollisuus automaattiseen aktivointiin julkisissa verkoissa. Tämä tekee selväksi, että mobiililaitteiden versio oli hyvin harkittu ja koottu huolellisesti. Lisätietoja näistä ominaisuuksista löytyy kokonaisesta VyprVPN-arvosteluistamme. 

Yksityinen Internet-yhteys

paras VPN mobiililaitteille

PIA: lla on pieni maailmanlaajuinen palvelinpeitto, vaikka se on edelleen käyttökelpoinen. Se kattaa 32 maata ja tarjoaa 3 375 palvelinta 50 sijaintipaikassa kirjoitushetkellä. 

Se ei kuitenkaan ole kaikki tuomio ja synkkyys. Vaikka suoratoisto on vähäistä PIA: n kanssa, se löytää silti paikan yhtenä nopeimmista VPN-verkoista siellä. Itse asiassa se merkitsee nopeimman VPN: n luettelossamme olevan ExpressVPN: n taakse. Tämä nopeus pysyy paikkana mobiililaitteille.

Sen mukana tulee myös erinomainen luettelo ominaisuuksista, kuten jaettu tunnelointi ja MACE, joka toimii samalla tavalla kuin CyberSec. PIA: lla oli hinnankorotus alkuvuodesta 2019, mutta jopa vaelluksen jälkeen se pitää kustannukset alhaisempana kuin ExpressVPN ja NordVPN. 

Muita syitä, joista pidämme yksityisissä Internet-yhteyksissä

PIA tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän. Aivan kuten ExpressVPN, se käyttää isoja yhteydenäppäimiä näytön keskellä. Palvelinyhteyden muodostaminen on nopeaa, ja mukana on muutama hyödyllinen määritysvaihtoehto. Voit oppia lisää yksityisen Internet-käytön arvosteluistamme tai kokeilla palvelua itse seitsemän päivän rahat takaisin -takuulla.. 

Ilmaiset Android- ja iOS-VPN: t

Useimmissa sovelluskaupoissa mainostetut ilmaiset VPN: t voivat olla houkuttelevia, mutta ne ovat enemmän ongelma kuin ratkaisu. He ovat houkuttelevia, etenkin ilman hintalappua, mutta heidän haittansa ovat huomattavasti suuremmat kuin edut, kuten voit lukea kappaleestamme pahimmista ilmaisista VPN-verkoista.

Suurin osa näistä ilmaisista vaihtoehdoista ei saa työtä päätökseen. DNS-vuodot ovat yleisiä, ja monet ilmaiset sovellukset kamppailevat yhteyden muodostamiseksi palvelimeen kohtuullisessa ajassa. Rajoitettu maan kattavuus ja hidas nopeus lisää vain loukkaantumista loukkaantumiseen. 

Tiedon louhinta on seuraava aihe. Kun käytät VPN: tä, verkkoturvallisuutesi täydellinen nimettömyys. Tämä tarkoittaa, että käyttämäsi VPN ei saa kerätä tai tallentaa tietojasi. Jos VPN kerää tai myy tietojasi, koko tarkoitus häviää.

On paljon parempi pysyä turvallisella puolella ja nojata kohti maksettuja vaihtoehtoja. Mikä tahansa yllä luetelluista VPN-verkoista tekee paljon paremman työn kuin mikään ilmainen vaihtoehto. Jos kuitenkin raha on iso ongelma sinulle, tutustu Windscribe-arvosteluun, josta löydät parhaan ilmaisen VPN: n.

Lopulliset ajatukset

Yllä olevat viisi vaihtoehtoa suojaavat mobiililaitettasi – riippumatta siitä onko Android vai iOS – pysytellen samalla nopeana ja helppokäyttöisenä. Jokaisella luetellulla VPN: llä on vahvuutensa, joten älä tunne pahasi mennä luettelossa alhaisemman luokituksen omaavalle. 

Johdonmukainen voittajamme on ExpressVPN, mutta saatat ajatella toisin. Onko sinulla vaihtoehtoa, jonka sinun olisi pitänyt tehdä luettelo? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map