Paras VPN Malesiassa 2020

Malesiassa voit nauttia katuravintolasta Penangissa, käydä maailman vanhimmassa sademetsässä, Taman Negarassa, ja katsella ihmetteleessäsi ikonista, 451 metrin korkuista Petronas-tornitornia Kuala Lumpurissa. Se on kaunis ja monipuolinen paikka, mutta et voi välttyä turvatarpeelta online-tilassa. Olemme koonneet luettelon Malesian parhaista VPN-verkkoista, jotta voit pysyä turvassa auringossa.

On monia syitä, jotka tekevät virtuaalisen yksityisen verkon käytöstä hyvän idean. Jotkut maat, kuten Kiina, eivät ole yhtä huonoja kuin Malesia, mutta heitä sensuroidaan verkossa (lue paras Kiinan VPN). Freedom on the Net 2017: n mukaan Malesia on osittain ilmainen, joten saatat löytää verkkosivuja, jotka on estetty.

Jotkut lohkot, kuten verkkopelaaminen ja pornografia, ovat oikeudellisesti perusteltuja Malesian lakien ja asetusten nojalla, mutta Malesian politiikkaan erikoistuneen Jinggo Fotopages -nimisen verkkosivuston estäminen ja muut vastaavat luonteet osoittavat, että tällainen sensuuri on poliittisesti motivoituneita.

Malesian sensuuri

Malesian sensuuri

Vuonna 2015 hallitus esti joitain uutissivustoja johtuen siirtoskandaalista, jossa entistä pääministeriä Najib Razakia syytettiin miljoonien siirtämisestä 1Malaysia Development Berhad -rahastosta henkilökohtaiselle pankkitililleen. Häntä on syytetty hänen osallistumisestaan.

Monet poliittisista verkkosivustoista, jotka eivät pysty toimimaan Malesiassa, ovat siirtäneet osoitteensa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mikä vaikeuttaa viranomaisten syytteeseenpanoa. Ne ovat edelleen estetty Malesiassa, mutta VPN voi auttaa sinua pääsemään niihin.

Yleiset lohkot

Muita lohkoja ovat blogit, torrent-sivustot, treffisivusto, nimeltään Adult Friend Finder ja verkkopetoksiin osallistuvat verkkosivustot. Niitä valvoo Malesian viestintä- ja multimediatoimikunta. Sivustojen virallista luetteloa ei ole, mutta esteitä esiintyy usein näillä leireillä.

MCMC voi kehottaa verkkosivustoja poistamaan sisällön, varsinkin jos se on kriittinen hallituksen suhteen. Vaikka sosiaalista mediaa voi käyttää vapaasti, joillekin blogin omistajille ja Facebook-käyttäjille on annettu käsky poistaa arkaluontoiset viestit.

Vuonna 2015 päivitetty Malesian istutuslaki voidaan käyttää julistamaan julkaisuja tyydyttäviksi ja estämään ne myös.

Kansalaisilla on oikeus sanan- ja ilmaisunvapauteen, mutta istutuslailla on rajoituksia. Laki kieltää kaiken, mikä saa halveksuntaa Malesian hallitsijoita ja kieltää vihan yllyttämisen rodun ja uskonnon välillä..

Jos todetaan syyllistyneen erottamiseen, saatat joutua sakkoon tai jopa seitsemään vuoteen vankeuteen, joka voidaan nostaa korkeintaan 20: een, jos todetaan aiheuttaneen ruumiillisia vahinkoja tai omaisuusvahinkoja..

Malesian rikoslain 499-520 jaksot tekevät kunnianloukkauksesta rikoksen. Medialla on enemmän vapautta, joka myönnetään vuoden 1957 kunnianloukkauslain nojalla, kunhan se voi todistaa sisällön paikkansapitävyyden ja julkaisemisen ilman pahoinpitelyä.

Tämän lisäksi on ollut monia tapauksia, joissa ihmisiä on pidätetty ja syytetty online-puheesta, muun muassa vuonna 2016 tuomittu mies, joka tuomittiin vuodeksi vankeuteen kuninkaallisen perheen loukkaamisesta Facebookissa.

Singaporella on samanlaisia ​​ongelmia, joista voit lukea parhaassa Singaporen VPN-oppaassa.

Yksityisyytesi Malesiassa

Malesian viranomaisvalvonnan laajuutta ei tunneta, mutta yksityisyyden suoja on yleensä heikkoa, ja jopa matkapuhelinten omistajien on rekisteröidyttävä. Toronton yliopistossa toimiva Citizen Lab-tutkimusryhmä havaitsi FinFisher-nimisen ohjelmiston palvelimilla ympäri maailmaa, myös Malesiassa.

FinFisher on häiritsevä Gamma Internationalin levittämä valvontaohjelmisto, jonka avulla valtion lainvalvontaviranomaiset ja tiedustelupalvelut voivat käyttää viestejä ja varastaa salasanoja. Citizen Labin havainnot kuitenkin viittaavat siihen, että sitä käytetään laajemmin. Lue lisätietoja valvonnasta.

Vuoden 2010 Malesian henkilötietojen suojalaki tekee kaupallisille järjestöille laitonta myydä henkilötietoja tai antaa kolmansien osapuolten käyttää niitä. Seuraamukset siitä ovat sakkoja, jotka ovat jopa 100 000 Malesian ringgit (23 850 dollaria) tai vankilaan. Liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset on kuitenkin vapautettu laista.

Tietojesi suojaamisen lisäksi sinun on pidettävä mielessä verkkorikollisuus, petokset ja verkkohuijaukset mukaan lukien. Se on nousussa Malesiassa, ja kansalaisten huolenaiheet kybertreamat ovat suurempia kuin fyysiset. Tutustu Thaimaan parhaaseen VPN-kappaleeseemme toiseen verkkouhkien tarkasteluun.

Nyt kun tiedät miksi sinun on käytettävä VPN: ää Malesiassa, katsotaanpa miten teimme valintamme.

Paras VPN Malesiassa 2020

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Malesialle

Vaikka palveluntarjoajaa valittaessa VPN-arvosteluistamme on otettava huomioon monia tekijöitä, jotkut ovat tärkeämpiä kuin toiset Malesiassa. Hallituksen valvonta on siellä iso kysymys, kuten verkkorikollisuus, joten haluat varmistaa, että valitset sellaisen, jolla on suuri turvallisuus. Se pitää sinut piilossa viranomaisilta ja suojaa tietojasi online-uhkilta.

Suojattu virustentorjunta ei myöskään vahingoita.

Yhdessä näiden kanssa, tappamiskytkin on hyvä idea vielä parempaan suojaan. Se varmistaa, että olet katkaistu Internetistä, jos VPN epäonnistuu, estäen tietosi vuotoa.

Tietosuoja on yhtä tärkeä, joten VPN-palveluntarjoajalla tulisi olla vahva kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että online-toiminnoistasi ei tule kirjaa.

Haluat myös hyvän palvelinverkon, koska tämä auttaa sinua kiertämään mahdolliset lohkot. Tähän sisältyy geoblocks, jotka estävät sinua pääsemästä streaming-palveluihin eri alueilla. Lisää palvelimia antaa sinulle paremmat mahdollisuudet päästä niistä ohi.

Jos kuitenkin haluat, että sisältö rajoittuu Malesiaan, tarvitset palvelimia, jotka sijaitsevat siellä. Meillä on myös kappale siitä, miten saada Malesian IP-osoite.

Nopeus on myös tärkeä, varsinkin jos haluat enemmän streamia kuin stutteria. Voit lukea parhaan suoratoisto-VPN-kappaleemme saadaksesi lisää suosituksia. Rajoittamaton kaistanleveys on myös hyvä idea, koska sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista datarajoituksista.

Haluat myös pohtia helppokäyttöisyyttä ja mitä laitteita se tukee, samoin kuin palveluntarjoajan tarjoaman asiakastuen laatua. Viimeiseksi, päätökseesi voi vaikuttaa hinta, joka vaihtelee palvelun mukaan. Ne ovat kuitenkin oppaamme toissijaisia ​​huolenaiheita.

1. Malesian paras VPN: NordVPN

NordVPN on yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista. Sen suojaus on huippuluokkaa ja sisältää kaksoishyppypalvelimien, jotka salaavat yhteyden kahdesti.

Siinä on tappikytkin, joka pitää sinut suojattuna, jos VPN epäonnistuu, ja voit olla varma, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan kirjautumattomuuden periaatteella.

Edellinen

Seuraava

NordVPN: llä on useita palvelimia yli 60 maassa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia käyttää haluamaasi sisältöä. Myös Malesiassa on seitsemän, jos haluat sisällön rajoittuvan siihen. Voit lukea NordVPN-arvosteluamme tarkempaa tietoa palvelusta.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: n nopeudet ovat hyviä, mutta se voi olla hidas, kun muodostat yhteyden pitkiä matkoja. Sillä on kuitenkin nopea palvelimen vaihtoaika ja rajaton kaistaleveys, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia raja-arvon saavuttamisesta.

Asennus on helppoa ja se muodostaa yhteyden nopeasti. Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, joita on helppo käyttää ja joilla on hyvä asettelu.

Saatavana on myös hyödyllinen tietokanta, joten voit yrittää korjata pienet ongelmat itse. Jos ilmenee tekninen ongelma, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Live-chat on nopein kahdesta, mutta henkilökunta on apua, riippumatta siitä, minkä valitset.

Sillä on edullinen kuukausimaksu, mutta voit säästää rahaa tilaamalla pidemmän suunnitelman. Myös NordVPN tarjoaa 30 päivän palautuksen, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

2. ExpressVPN

Suosittelemme ExpressVPN: ää suunnilleen yhtä usein kuin NordVPN: ää ja syystä. Se on erittäin turvallinen pitämään sinut turvassa ja tappa-kytkin lisää suojaa. Se sijoittuu hyvin myös yksityisyyteen, koska sillä on tiukat kieltäytymiskäytännöt.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN: llä on palvelimia 94 maassa, mikä on enemmän kuin NordVPN. Sitä vastoin sitä on vähemmän, mutta määrä riittää. Jotkut ovat myös Malesiassa, jos tarvitset niitä. Lue lisää palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN tuli ensimmäiseksi nopeimmassa VPN-palvelupaketissamme, eikä kaistanleveysrajoja ole. Sitä kuitenkin vähentää hidas palvelimen vaihtoaika.

Se on helppo käyttää ja hienoa, jos haluat jotain, joka toimii laatikosta. Asennettuaan se tekee kaiken kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita sopiva palvelin ja varmistaa, että olet yhteydessä siihen. Voit käyttää ExpressVPN: ää Windowsissa, macOSissa, Androidissa tai iOS: issa ja ladata selaimen laajennuksen Firefoxille, Chromelle tai Safarille..

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden suorassa chatissa ja sähköpostitse. Nopein vastaus suositellaan live-chatin käyttämistä, mutta sähköpostireitti on paras teknisempiin kyselyihin. Henkilöstö on avuksi kumpaankin suuntaan.

ExpressVPN: n heikkous on sen hinta, koska se on yksi kalleimmista VPN-vaihtoehdoista. Silti se on maksamasi palvelun kustannuksen arvoinen. Voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän suunnitelman, ja se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun mielenrauhaan.

3. CyberGhost

CyberGhost on seuraava ja vaikka se ei voi voittaa kahta ensimmäistä vaihtoehtoamme, se tarjoaa hyvän palvelun. Sillä on suuri turvallisuus, mutta se ei ole niin muokattavissa kuin jotkut, ja tap-kytkin käynnistykseen. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia yksityisyydestä, koska se ei pidä lokit.

Sillä on palvelimia 58 maassa, joista 10 sijaitsee Malesiassa, joten voit valita paljon. Lue koko CyberGhost-arvostelu, jotta näet palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhostilla on hyvät nopeudet, mutta kuten NordVPN, se ei ole suuri pitkillä matkoilla. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon tietoja käytät.

Voit käyttää CyberGhostia Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOSissa. Rajapinta päivitettiin äskettäin ja vaikka tottuminen voi viedä jonkin aikaa, sitä on helppo käyttää. 

Jos joudut ongelmiin, voit hyödyntää laajaa tietokantaa, jonka pitäisi auttaa pienemmissä asioissa. Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen live-chatin tai sähköpostin kautta. Huomasimme, että live chat on tehokkain vaihtoehto.

CyberGhostin kuukausittainen hinta on edullinen, mutta voit sitoutua pidempään suunnitelmaan säästääksesi rahaa. Seitsemän päivän kokeiluversio on saatavana Androidille ja iOS: lle, joten voit kokeilla sitä ensin. Lisäksi kaikilla alustoilla on rahat takaisin -takuu. Saat 14 päivää kuukausisuunnitelmalla ja 45 päivää pidemmillä.

4. TorGuard

TorGuard on toinen hyvä valinta Malesialle. Sillä on kunnollinen turvallisuus ja paljon mukautuksia, joista pidämme. Valittavana on monia protokollia, mutta varmista, että tiedät mitä teet ensin. Se tarjoaa myös tappikytkimen sekä tiukan kirjautumattoman käytännön.

torguardclientarea

Sillä on palvelimia 55 maassa, mukaan lukien Malesia, mikä antaa sinulle tarpeeksi valinnanvaraa lohkojen kiertämiseksi. Katso lisätietoja TorGuard-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Nopeudet ovat kunnolliset, mutta ne voivat vaihdella. Onneksi kaistanleveyden rajoituksia ei ole. Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Mobiilisovellusten asentaminen voi kuitenkin olla tuskaa.

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää käteviä oppaita ja keskustelufoorumia. Niiden pitäisi olla riittäviä pienten ongelmien korjaamiseksi. Jos tarvitset kuitenkin lisäapua, voit ottaa yhteyttä tukeen. Suoraa chattia tarjotaan, mutta sitä johtaa yleinen asiakaspalveluyritys. Tästä syystä sähköpostituki on paras vaihtoehto teknisiin ongelmiin.

TorGuard-kotisivu 2017

Aivan kuten muutkin, voit säästää rahaa valitsemalla vuotuisen suunnitelman kuukausittaisen sijaan. Sillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä ennen sitoutumista.

5. VyprVPN

Viimeinen on VyprVPN. Huolimatta viidennestä sijainnista, se on hieno palvelu. Sillä on hyvä suojaus ja oma salausprotokolla, nimeltään Chameleon, joka lisää pohjimmiltaan suojaa VPN-tunneliin. VPN: ssä on tappikytkin, ja voit olla varma, että toiminnoistasi ei ole kirjaa, koska se ei pidä lokkeja.

Sillä on palvelimia 64 maassa, mutta kokonaismäärä on pienempi kuin muissa suosituksissamme. Jotkut ovat kuitenkin Malesiassa, jos tarvitset niitä. Lue koko VyprVPN-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Sen nopeudet ovat kunnossa, mutta toisinaan se voi olla hidas. Käytäväsi kaistanleveyttä ei kuitenkaan ole rajoitettu, mikä on plus. Voit asentaa sen Windows- ja macOS-järjestelmiin, mutta heidän asiakkaidensa asettelut ovat huonot. Voit halutessasi käyttää parempia Android- ja iOS-mobiilisovelluksia.

Tuki on käytettävissä, jos tarvitset sitä. UKK-osio voi auttaa sinua ratkaisemaan useimmat ongelmat yksin. Jos tämä ei onnistu, voit ottaa yhteyttä henkilökunnan jäseneen live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Pikakeskustelu on nopeampaa, mutta sinulle annetaan parempi palvelu sähköpostitse, jos ongelma on monimutkainen.

VyprVPN-kotisivu

VyprVPN: n kuukausikorko on edullinen, mutta pidemmän suunnitelman valitseminen on parempi lompakollesi pitkällä aikavälillä. Voit käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta, jonka pitäisi antaa sinulle tarpeeksi aikaa päättää mielesi.

Lopulliset ajatukset

Nämä ovat parhaimman Malesian VPN: n valintamme. Sinun tulisi valita yksi, jolla on hyvä suojaus, jotta sinut ei piilotettaisi valvonnasta, verkkoprosessista ja verkkorikollisuuksilta. Tapauskytkin auttaa myös tässä. Haluat käyttää myös VPN-verkkoa, jolla on laaja palvelinverkko, koska se antaa sinulle parhaat mahdollisuudet päästä aikaisemmista lohkoista.

Vaikka mikä tahansa suosituksemme riittää, Malesian paras VPN on NordVPN. Sillä on suuri turvallisuus, joka auttaa pitämään sinut suojattuna ja tuhansia palvelimia käynnistymässä. 30 päivän hyvityksellä sinulla ei ole mitään menetettävää.

Jos olet käynyt Malesiassa ja käyttänyt VPN: ää, kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Tutustu myös muihin VPN-artikkeleihimme. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me