Paras VPN-koulu vuonna 2020: huolestuttava opettaja

Monet koulut ja korkeakoulut estävät pääsyn tietyille verkkosivustoille tai palveluille pitämään opiskelijat keskittyneinä. Se voi olla turhauttavaa, mutta voi joskus tarkoittaa, että et pääse käyttämään sisältöä, jota todella tarvitset tutkimukseksi. Jos olet tällaisessa tilanteessa, yksi parhaimmista VPN-kouluvalikoimistamme voi auttaa sinua pääsemään esteen läpi.


Jos olet kiireessä, suosittelemme, että asennat CyberGhostin. Se on loistava VPN-palvelu, joka tarjoaa vahvan tietoturvan ja nopeuden, sekä massiivisen palvelinverkon. Se on myös helppo käyttää ja halpaa. Android- ja iOS-käyttäjät voivat hyödyntää sen ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota, ja myös rahat takaisin -takuu voi palata takaisin..

Vaikka on ärsyttävää huomata, että olet estänyt haluamasi sisällön, koulut ja korkeakoulut tekevät sen hyvistä syistä. Tutkimme syyt myöhemmin, mutta virtuaalinen yksityinen verkko auttaa sinua ohittamaan rajoitukset ja pääsemään haluamaasi. Puhumme myös siitä, mitkä kriteerit VPN: n tulisi täyttää ja miksi joitain ilmaisia ​​VPN-verkkoja tulisi välttää. 

Paras VPN kouluun

 1. CyberGhost – Halpa, ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio
 2. Piilota minut – Ilmainen suunnitelma 10 Gt: n datalla, kohtuullinen nopeus
 3. Windscribe – Ilmainen suunnitelma 2 Gt: n datalla, jota voidaan lisätä, halpa rakennussuunnitelma 
 4. ExpressVPN – Erinomainen palvelu, nopea, turvallinen
 5. ProtonVPN – Ilmainen suunnitelma rajattomasti kaistanleveyttä, hitaita nopeuksia 
 6. TunnelBear – Vapaa suunnitelma 500 Mt: n datalla, jota voidaan lisätä, keskinkertainen nopeus

1. CyberGhost

CyberGhost on paras koulu VPN. Se on erittäin turvallinen ja käyttää suositeltua 256-bittistä AES-salausta. Saat myös pysyvästi aktivoidun tappauskytkimen turvallisuuden varmistamiseksi, vaikka se tarkoittaa, että et voi sammuttaa sitä. Yhtiö ei myöskään pidä kirjaa toiminnastasi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sitä on helppo käyttää, vaikka käyttöliittymä vie vähän tottumusta alun perin, mistä voit lukea lisää CyberGhost-arvosteluamme. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Jos sinulla on useampi kuin yksi laite, voit yhdistää jopa seitsemän samanaikaisesti.

CyberGhostin nopeudet ovat nopeita, mutta saatat huomata, että ne ovat hitaampia, kun muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se pystyy myös pääsemään suoratoistopalveluihin, mikäli haluat jotain. Sillä on laaja palvelinverkko, joten sopivan palvelimen löytäminen ei ole ongelma.

Vaikka CyberGhost ei ole ilmainen, se on halpa. Kuukausivaihtoehto ei ole hieno, mutta voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän tilauksen. Androidille ja iOS: lle on myös ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, mikä on harvinaista. Lisäksi sillä on rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.

2. Piilota.me

Toinen valintamme on Hide.me. Se on tunnettu ilmaisesta suunnitelmastaan, joka on hyvä ja ansainnut paikan parhaiden ilmaisten VPN-palveluiden luettelossamme. Sillä on hyvä suojaus, paljon asetuksia ja protokollavaihtoehtoja. Siellä on myös tappauskytkin, jolla on omat asetukset. 

hideme-review-liitäntä

hideme-review-server-lista

hideme-review-fallback

hideme-review-tilaustyönä skriptejä

hideme-review-setup-oppaita

Edellinen

Seuraava

Hide.me: llä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, ja se on jopa mennyt ylimääräiselle etäisyydelle saadaksemme sertifikaatin, kuten voit lukea Hide.me-arvostelumme.

Sitä voidaan käyttää Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: issa, ja vaikka asennus viekin aikaa, sen käyttöliittymä on helppo käyttää. Hide.me on onnistunut rakentamaan virtaviivaisen käyttöliittymän, joka on täynnä pinnan alla olevia ominaisuuksia. Vapaa suunnitelma sallii yhden yhteyden ja Premium-paketti sallii 10. 

Hide.me: llä on kunnolliset nopeudet, ja sen Premium-suunnitelmalla on rajaton määrä tietoja, kun taas ilmaisella paketilla on 10 Gt. Suoratoistossa Hide.me-ilmainen suunnitelma pystyy pääsemään Amazon Prime Video- ja Hulu-ohjelmiin, mutta ei Netflixiin tai BBC iPlayeriin. Jopa maksullisessa suunnitelmassa, se kuitenkin kamppailee edelleen Netflixin kanssa. 

Sen palvelinverkko kattaa 60 sijaintia, mutta vain viiteen näistä pääsee ilmaisella suunnitelmalla. Lisäksi suurin osa sen kattavuudesta on Euroopassa.

Hide.men ilmainen suunnitelma on hyvä, ja me luokittaisimme sen parhaaksi ilmaiseksi VPN: ksi kouluun. Vaikka maksetulla suunnitelmalla on paljon hyötyä siitä, se tulee korkeaan hintaan. Silti, jos otat askeleen, on 30 päivän rahat takaisin -takuu mielenrauhaan.

3. Tuulet

Windscribe on kunnollinen palveluntarjoaja, jolla on myös ilmainen ja maksettu suunnitelma. Sen suojaus on hyvä ja se käyttää 256-bittistä AES-salausta. Saat myös tappauskytkimen, mutta sitä kutsutaan sen sijaan ”palomuuriksi”. Windscribe pitää joitain lokitiedostoja, mutta se on minimaalinen eikä sitä voida jäljittää sinuun. Voit lukea lisää siitä Windscribe-katsauksessa.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka on helppo käyttää ja upea aloittelijoille. Sitä voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Lisäksi voit kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita samanaikaisesti, jopa ilmaisella suunnitelmalla. 

Nopeudet ovat kunnolliset ja hienot useimpiin toimintoihin, myös suoratoistoon. Windscribellä on myös omistettu suoratoistopalvelin nimeltään Windflix-palvelimet. Jos aiot suoratoistaa Windscribe-palvelun avulla, nämä palvelimet varmistavat, että pääset mihin tahansa streaming-alustaan. Windflix-palvelimia ei kuitenkaan sisälly ilmaiseen suunnitelmaan. 

Winscribe-palvelinverkko on melko pieni, mutta se kattaa noin 60 maata. Vapaaseen suunnitelmaan pääsee kuitenkin vain kourallinen niistä. Sama koskee datakorvausta. Maksettu paketti saa rajoittamattoman määrän tietoja, mutta ilmainen paketti on rajoitettu 2 Gt: n kuukaudessa tai 10 Gt: n, jos annat kelvollisen sähköpostiosoitteen.

Vaikka suurin osa sanomamme osoittaa, että kokonaan maksettu suunnitelma on parempi, on halvempi vaihtoehto saada haluamasi. Käyttämällä Windscriptin rakennussuunnitelmaa, saat yhden valitsemasi palvelimen ja rajoittamattoman kaistanleveyden vain 2 dollarilla kuukaudessa. Voit jopa valita Windflix-palvelimen. 

Jos valitset maksetun version ja muutat mieltäsi, Windscribe myöntää hyvityksen, jos pyydät sitä kolmen päivän kuluessa ostoksesta.

4. ExpressVPN

ExpressVPN on yleensä roundups-ytimessämme tai lähellä sitä. Se on paras testattu VPN ja se olisi paras koulu VPN, jos se olisi edullisempi opiskelijoille. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on erinomaiset suojausominaisuudet ja se käyttää 256-bittistä AES-salausta. Siellä on tapinkytkin, joka on oletuksena käytössä, mutta toisin kuin CyberGhost, voit kytkeä tämän pois päältä. Myös tiukka kieltäytymiskäytäntö on käytössä.

Se on yksi helpoimmista VPN-verkoista, jota voidaan käyttää kaikissa laitteissa. Se toimii Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä ja antaa sinun yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. 

ExpressVPN on markkinoiden nopein VPN, eikä datan käytölle ole rajoituksia. Nämä ominaisuudet samoin kuin se, että se voi päästä mihin tahansa streaming-alustaan, tekee siitä parhaan streaming-VPN: n. Palvelimia on tuhansia 94 maassa, joten sinulla on paljon valintaa. Lue lisää ExpressVPN-arvosteluamme.

ExpressVPN on paras VPN, jonka rahasi voi ostaa, mutta se on kallis, mikä ei ole hyvä opiskelijan budjetissa. Toisin sanoen, jos pystyt levittämään, suosittelemme sen tekemistä. Kuten monet muut palveluntarjoajat, pidemmät suunnitelmat tarjoavat parempia hintoja kuin kuukausittaiset. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, johon voi palata.

5. ProtonVPN

ProtonVPN tarjoaa sekä ilmaisen että maksetun paketin. Siinä on hyvät turvaominaisuudet ja vahva salaus. Siellä on myös tappauskytkin ja vankka kirjautumattomuuskäytäntö. Sitä on helppo käyttää asennuksen jälkeen, ja se tarjoaa asiakkaille Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-laitteet. Yhteysraja riippuu kuitenkin valitsemastasi suunnitelmasta, johon pääsemme myöhemmin. 

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

ProtonVPN tekee ainutlaatuisesta se, että se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, jopa ilmaisella suunnitelmalla. Sillä on runsaasti palvelimia ohittaakouluverkkojen lohkot, vaikka sen verkko ei olekaan suuri. Se pystyy pääsemään myös kaikille suoratoistoalustoille. 

Syy siihen, miksi se ei ole lähempänä luettelomme huippua, on se, että se lasketaan nopeudeltaan. Se ei ole hitain VPN, jota olemme tavanneet, mutta se on hidas, kuten voit lukea ProtonVPN-arvosteluista.

Jos valitset ilmaisen paketin, saat rajoittamattoman kaistanleveyden, yhden laiteyhteyden ja kolmen palvelimen käytön, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Japanissa ja Alankomaissa. Meidän on kuitenkin huomautettava, että testauksen aikana havaitsimme ilmaiset palvelimet epäluotettaviksi.

Jos valitset maksetun suunnitelman, voit valita kolmesta eri suunnitelmasta. Basic on halvin suunnitelma, ja saat kaksi laitetta sekä kaikkien sen palvelimien käytön. Plus-suunnitelma tarjoaa saman kuin perussuunnitelma, mutta saat myös kolme muuta yhteyttä ja ProtonVPN: n Secure Core-, streaming- ja Tor-palvelimien käytön. 

Prikkain suunnitelma on visionääri suunnitelma. Se saa yhteensä 10 yhteyttä, samoin kuin sen salatun sähköpostipalvelun ProtonMail. Se ei kuitenkaan ole rahan arvoinen. Sinun olisi parempi pysyä Plus-suunnitelman kanssa. Ilmaista kokeilua ei ole, mutta voit pyytää hyvitystä 30 päivän kuluessa.

6. TunnelBear

Viimeinen valintamme, TunnelBear, on toinen tarjoaja, joka tarjoaa sekä ilmaisen että maksetun paketin. Sen turvallisuus on hyvä, vaikka sen käyttämä protokolla ja salaus on lukittu. Siinä on myös tapikytkin, nimeltään VigilantBear. 

Tunnelbear-kotisivu-2019

Siellä on tietosuojakäytäntö, mutta siinä todetaan, että TunnelBear kerää vähän tietoja. Tätä tietoa ei kuitenkaan voida tunnistaa ja sitä käytetään suorituskyvyn parantamiseksi. Voit oppia lisää TunnelBear-arvosteluistamme.

Sen käyttöliittymä on helppo silmälle ja miellyttävä käyttää. Saat kartan pienellä karhulla, joka näyttää nykyisen sijaintisi. Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti. 

TunnelBearin nopeudet eivät ole suuria, ja ne vaihtelevat eri palvelimilla. Lisäksi palvelimen kattavuus on pieni. Ei myöskään ole hyvä päästä suoratoistopalveluihin, joten se ei ansaitse kruunua parhaalle ilmaiselle VPN: lle kouluun. 

Tietoja korvauksesta ei ole mitään rajaa maksetulle tilaukselle, mutta ilmainen paketti antaa sinulle 500 Mt. Se ei ole niin paljon kuin muut luetellut ilmaiset suunnitelmat, mutta se saattaa riittää, jos tehtävänne ovat kevyet. Korvausta voidaan kuitenkin lisätä. Voit saada ylimääräisen gigatavun vain twiittoimalla TunnelBear-ohjelmasta joka kuukausi.

TunnelBearin täysin maksettu suunnitelma on edullinen, varsinkin jos valitset vuosittaisen suunnitelman kuukausittaisen sijaan. Palautustakuuta ei kuitenkaan ole. Palautukset maksetaan tapauskohtaisesti, joten sinun on otettava yhteyttä TunnelBeariin yrittääksesi saada sellainen..

Kuinka valitsimme kouluun parhaan VPN: n

Vaikka useimmilla VPN-verkoilla näyttää olevan samat ominaisuudet, kukin palvelu voi olla hyvin erilainen. Nopeudet, tietoturvavahvuus, palvelinverkko ja niin edelleen voivat vaihdella suuresti jokaisessa VPN: ssä, joten on tärkeää varmistaa, että olet tyytyväinen sen ominaisuuksiin ennen sisään astumista. Alla oleva kriteerilista antaa sinulle oppaan siitä, mitä sinun tulisi etsiä VPN-palvelu.

Turvallisuus ja yksityisyys

Turvallisuus on koulun VPN: n tärkein tekijä. Se yksin ei auta sinua kiertämään lohkoa, mutta on tärkeää varmistaa, että olet suojattu, varsinkin kun muodostat yhteyden julkiseen verkkoon. Ilman suojaa riski on tulla verkkorikollisuuden uhri. 

VPN peittää myös valmistelut, mikä tarkoittaa, että koulussasi ei ole aavistustakaan siitä, että olet ohittanut lohkot.

Tappikytkin on lisäominaisuus, joka vahvistaa turvallisuutta. Se katkaisee yhteytesi kokonaan, jos VPN epäonnistuu, eli mitään arkaluontoista tietosi ei paljasteta uteliaille silmille, eikä koulu saa selville mitä olet tekemässä.

Yksityisyytesi on yhtä tärkeä, mutta hyvät turvaominaisuudet eivät takaa sitä. Sinun tulisi varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja ei pidä toimintalokkeja. Tällä tavoin online-toiminnoistasi ei ole tietoja.

Laitteen yhteensopivuus ja helppokäyttöisyys

Useimmat VPN-palvelut ovat yhteensopivia suosittujen käyttöjärjestelmien kanssa, mutta on hyvä idea tarkistaa, onko laitteesi luettelossa ennen kirjautumista. Haluat ehkä asentaa VPN: n koulutustietokoneeseesi tutkimustarkoituksia varten, mutta jos haluat käyttää sosiaalista mediaa ja vastaavia, teet sen todennäköisesti matkapuhelimellasi (lue paras mobiililaitteen VPN-tieto).

Tarkista myös sen käyttäjäystävällisyys. Aloittelijat voivat mieluummin jotain, joka voidaan yhdistää napin painalluksella, kun taas kokeneet käyttäjät haluavat jotain parannettavaa. 

Nopeus ja kaistanleveys

Sinun tulisi ottaa huomioon myös VPN: n nopeus. Hidas nopeus voi tarkoittaa, että odotat pitkään verkkosivustojen tai palveluiden latautumista tai – omituisessa tilanteessa – epäonnistumista kokonaan. Olemme varmoja, ettet halua viettää koko taukoasi katsomalla lastausnäyttöä, joten hyvää nopeutta valitsemalla on pakko. 

Nopeuden lisäksi sinun tulee varmistaa, että VPN: n kaistaleveys riittää toimintoihin, joita aiot suorittaa. Jos esimerkiksi haluat vain jakaa uusimman selfiesi Instagramissa, et aio käyttää paljon tietoja. Toisin sanoen, jos suunnittelet suoratoistoa tai lataamista paljon, tietosi saadaan syödä nopeasti.

Jos saavutat kaistanleveysrajasi, VPN ei enää toimi. Et vain jää haavoittuvaiseksi, mutta et voi enää käyttää myös estettyä sisältöä.

Palvelinverkko

VPN-palveluntarjoajilla voi olla monia palvelimia ympäri maailmaa. Mitä enemmän palvelimia on käytettävissä, sitä helpompi on kiertää rajoitukset. Läheisen palvelimen valitseminen voi joskus auttaa myös nopeudessa. 

Varmista, että VPN: llä on kunnollinen palvelimien lukumäärä ja että sillä on joitain kotimaassasi. Jos sillä ei ole palvelimia omassa maassasi, saatat joutua pääsemään pääsemään tiettyyn sisältöön tai päätymään toisen maan versioon.

Hinta

Opiskelijana voi tarkoittaa, että sinulla ei ole varoja maksaa kuukausipalvelusta. Monet palvelut tarjoavat ilmaisen suunnitelman, mutta varmista, että suunnitelma kattaa tarvitsemasi. Lisäksi maksutetuilla palveluilla on usein alennuksia pitempiin tilauksiin, mutta sinun on silti varmistettava, että sinulla on varaa siihen.

Miksi tarvitsen VPN: n kouluun?

On olemassa muutamia syitä, miksi VPN: n käyttäminen koulussa tai yliopistossa on hyödyllistä. Ensinnäkin, et koskaan tiedä kuinka turvallinen verkko on. Laajat asiat voivat odottaa saastuttavan laitteesi, ja kun ne tapahtuvat, arkaluontoiset tietosi voidaan varastaa. On parasta varmistaa, että olet suojattu VPN: llä, mutta myös kunnollinen virustentorjunta auttaa.

Turvallisuudesta lukuun ottamatta on yleistä, että koulut ja korkeakoulut asettavat rajoituksia tietylle sisällölle tai palveluille. Virtuaali yksityinen verkko auttaa sinua ohittamaan kaikki lohkot yhdistämällä sinut palvelimeen koulun verkon ulkopuolella ja peittämällä todellisen sijaintisi. 

Tämä tarkoittaa, että kaikki käymäsi palvelut tai verkkosivustot menetetään ajattelemaan, että olet palvelimen sijaintipaikassa, ja koska palvelimelle ei ole asetettu rajoituksia, saat pääsyn mihin tahansa haluat.

Miksi koulut estävät verkkosivustoja ja palveluita?

Sosiaalisen median alustat – kuten Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat ja Twitter – ovat tavallisia uhreja. Netflixin kaltaiset streaming-alustat voidaan myös estää, mutta Netflixin VPN-kiellon läpi kuluu jonkin verran lihasta. Paras Netflix-roundupin VPN-luettelo sisältää ne, jotka pääsevät sisään. 

Syy, miksi kaikki nämä tukkeutuvat, on kuitenkin yksinkertainen: sen on varmistettava, että opiskelijat ja työntekijät eivät ole häiritseviä luokan aikana. Et voi sanoa, että olet täysin keskittynyt, jos selaat jonkun Instagram-syötettä tai katsot hauskoja kissan videoita. 

Huolimatta siitä, kuinka turhautuneena voit tuntea koulujen mustalle listalle hyvät aikomukset sisältävät sivustot. E-postipalvelimet ja koulutussisältö voivat kuitenkin jäädä verkkoon.

Lohkot pannaan täytäntöön myös sääntelemään kuinka paljon kaistanleveyttä käytetään. Jos opiskelijat virtauttavat jatkuvasti videoita, lataavat pelejä – kuten Fortnite – ja mitä muuta he voivat löytää huvittamaan itseään verkossa, verkko ei pystyisi käsittelemään sitä. 

Siellä on myös kysymys torrenting. Koulut eivät salli sitä ja syystä. Opiskelijat jakavat usein oppikirjojen PDF-versioita, mutta koulujen on noudatettava Digital Millennium Copyright Act -lakia. Jos oppilaan todetaan rikkovan koulun käytäntöjä, hänet voidaan rangaista, mutta VPN auttaa sinua pysymään huomaamatta.

Voinko estää koulun langattoman verkon käytön ilman VPN: tä?

On olemassa toinen tapa sen lisäksi, että VPN: t voivat käyttää estettyä sisältöä, ja tämä on välityspalvelin. Välityspalvelin peittää periaatteessa IP-osoitteesi ja saa sinut näyttämään siltä, ​​kuin olet muualla. Välityspalvelimet eivät kuitenkaan ole hyvä valinta, koska heiltä puuttuu VPN: n tarjoama turvallisuus, joten emme suosittele sellaisen käyttöä. 

Vaikka sijaintisi on peitetty, et ole täysin tuntematon ja kuka tahansa voi jäljittää sinut. Sinulla ei ole myöskään suojaa haitallisilta verkkosivustoilta ja hakkereilta. Tutustu paremmin VPN vs proxy vs Tor -oppaaseemme.

Kuinka pääsen VPN-verkkosivustoihin koulussa?

Jos et ole jo kirjautunut VPN-verkkoon, saatat huomata, että koulu on estänyt pääsyn VPN-verkkosivustoille. Jos VPN: n verkkosivusto on estetty, et voi kirjautua palveluun kouluverkossa. Jos et voi odottaa tai sinulla ei ole yhteyttä kotona, voit rekisteröidä pari tapaa.

Jos sinulla on mobiilidataa, voit käyttää sitä ensin VPN-liittymään ja liittää koulutietokoneesi puhelimeesi, jos haluat ladata palvelun sieltä – varmista vain, että suojaat salasanasi hotspotillasi. Voit käyttää WiFi-yhteyspistettä myös lähellä olevassa kahvilassa. Kumpi valitsetkin, pidä mielessä matkapuhelimesi lasku ja turvallisuus julkisessa WiFi-tilassa.

Voinko käyttää ilmaista VPN: tä kouluun?

Vaikka kaikki ilmaiset VPN-verkot eivät ole huonoja – kuten edellä mainitut ilmaiset suunnitelmat -, emme suosittele yhden sadan ilmaisen VPN-palvelun käyttämistä, jotka ilmestyvät, kun teet hakuja sovelluskaupastasi tai selaimesi. Tiedämme, että he houkuttelevat, etenkin jos sinulla on käteistä rahaa, mutta monet näistä VPN-verkoista voivat tuoda sinulle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Voit lukea pahimpien ilmaisten VPN-palveluntarjoajien kappaleen nähdäksemme, kuinka paha se voi olla, mutta joitain yleisimpiä vaaroja ovat laitteen tartuttaminen haittaohjelmiin, seurantaevästeiden lisääminen ja tietosi myynti. Kaikkien vaarojen lisäksi ilmaisella VPN: llä on todennäköisesti tiedon käytön rajoitukset ja mahdollisesti hidas nopeus.

Lopulliset ajatukset

VPN: n käyttö koulussa voi auttaa sinua ohittamaan koulun verkkoon sijoitetut lohkot ja suojaamaan sinua online-vaaroilta. Toisin sanoen, jos valitset sellaisen, joka vastaa tarpeitasi ja pysyy budjettisi sisällä, voi olla vaikeaa, jos olet opiskelija. Turvallisuus on tärkein tekijä turvallisuutesi ylläpitämisessä, mutta sinun on myös otettava huomioon sen helppokäyttöisyys, nopeus ja kaistanleveys. 

CyberGhost on paras vaihtoehto koulun VPN-verkkoon. Siinä on hyvät suojausominaisuudet, kuten pysyvästi käytössä oleva tappakytkin. Sitä on myös helppo käyttää, sillä on hyvä nopeus ja mukana on rajaton data. Lisäksi se on halpaa, ja Android- ja iOS-käyttäjille on ilmainen kokeiluversio sekä rahat takaisin -takuu. Et voi mennä pieleen.

Onko sinulla kokemusta VPN: n käytöstä kouluun? Kerro meille kommenttiosassa. Katso myös muita VPN-artikkeleitamme myös täällä ollessasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map