Paras VPN Gaming 2020: lle: Epic Pwnage, Low Ping

Tässä parhaan pelaamisen VPN-oppaassa selitetään miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää pelatessasi verkossa. Pelaaja- ja tekniikanharrastajana on helppo loukkaantua internetissä ruttoivien ”gamer-tuotteiden” tulvaan. Pari sinisen valonsuodatinlasia ja pullon Mountain Dew eivät muuta pelaamasi tasoa, joten on houkuttelevaa kirjoittaa kaikki ”gamer” tuotteet yksinkertaisiksi suuntauksineen.

Virtuaaliset yksityiset verkot sopivat usein tähän luokkaan, mutta niiden ei pitäisi olla. Vaikka VPN-verkkoja käytetään useimmiten pääsyyn Netflix-sivuston yksinoikeuksiin tai suojaamaan ihmisiä useimmissa maissa sijaitsevien julkisen vakoilun hyökkäyksiltä, ​​yhden käyttö voi pitää sinut turvassa pelatessasi myös verkossa..

ExpressVPN on suosituin valintamme, jonka ei pitäisi olla yllätyksenä. Siinä on paras sekoitus ominaisuuksia, turvallisuutta ja nopeutta, joten se on ihanteellinen valinta melkein mihin tahansa tilanteeseen. Jopa niin, että on myös muita palveluntarjoajia, jotka pelaavat pelin roolia hyvin, joten lue lisää, jos haluat lisää vaihtoehtoja.

Paras VPN pelaamiseen 2020

Parhaan pelaamisen VPN: n valitseminen

Kun suosittelemme VPN-verkkoja, pelaaminen ei ole ensimmäinen esiin nouseva aihe. Kuka tahansa Internetissä hyvin perehtynyt ymmärtää suojaavan yksityisyyttäsi viranomaisilta, Internet-palveluntarjoajilta ja verkon snooppereilta. Vaikka se on helppo nähdä, pelaamisen päinvastaisuus ei ole niin ilmeinen.

Ensinnäkin ja itsestään selvästi VPN: t antavat pääsyn geoblokeroituun sisältöön. Vaikka se on tärkeä huolenaihe Netflix-jätteille, sillä on vaikutuksia myös pelaamiseen. Voit selata PlayStation Network-, Steam- tai Xbox Live -sovelluksen yksinoikeudellisia nimikkeitä, joita ei ehkä ole saatavilla alueellasi. Joissakin tapauksissa se tarkoittaa AAA-tittelin saamista ennen markkinoille saattamista myös maassasi.

Se ei kuitenkaan tule ilman haittoja. VPN-verkot vaikuttavat nopeuteen, joten luoput osasta yhteysasi käyttäessäsi yhtä. Tämän vuoksi valitsimme palveluntarjoajat nopeimmasta VPN-oppaastamme varmistaaksemme, että et jää jälkeen. Tarkista testituloksemme arkistoltamme.

Vaikka valitsimme tuosta oppaasta, järjestys ei ole sama. Pelit, etenkin verkkopelaaminen, koskevat enemmän viivettä kuin kaistanleveyttä, jota jälkimmäistä pidetään ”nopeutena”. Koska tekstuurit ja mallit tallennetaan ja renderoidaan paikallisesti, konsolien tai tietokoneiden välillä on vain lähetettävä tieto siitä, kuinka soitin on vuorovaikutuksessa maailman kanssa.

Viiveen minimointi on tärkeää, mutta joskus VPN voi todella parantaa sitä. Jos palvelin, johon olet yhteydessä, on lähempänä pelaamaasi palvelinta, paketin matka on vähemmän. Lisäksi VPN: n käyttö voi antaa sinun käyttää palvelimia, joiden liikenne voi olla vähemmän muualla maailmassa.

Myöskään VPN: ien turvallisuusnäkökohta ei ole menetetty. Hajautetut palvelunestohyökkäykset ovat olleet pirullinen tapahtumien tuhoamisessa, ja kuten kaikissa avoimissa yhteyksissäkin, olet vaarassa joutua verkkorikollisuuden uhreiksi. Vaikka se ei tule esiin niin usein kuin se tapahtuu, kun sanotaan esimerkiksi piinaavia elokuvia, se on mahdollista. VPN salaa yhteyden, jotta kukaan ei pääse tietovirraasi.

Valitsimme palveluntarjoajamme sen perusteella. Ensinnäkin käsittelimme viiveaikoja. VPN ei ole sen arvoinen, jos se pilaa asian, jonka sen on tarkoitus suojata. Seuraavaksi tarkasteltiin turvallisuutta. Huippuluokan 256-bittisen AES: n ja OpenVPN: n yhdistelmä tekee yleensä tempun.

Vaikka nämä olivat keskittymisemme huomioimme myös hinnan, käytön helppouden ja ominaisuudet, mutta nämä näkökohdat ovat vähemmän tärkeitä pelaamisessa.

1. Paras VPN pelaamiseen: ExpressVPN

ExpressVPN on markkinoiden paras VPN, joten ei ole yllättävää, että se on paras pelaamiseen. Sen lisäksi, että se on nopein testaamamme VPN, se on erityisen hyvä ohittaa geoblokit, joten se on erinomainen valinta napsauttaa yksinoikeudella PSN: ää tai suojata itseäsi pelatessasi verkkoa.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Viiveemme pysyi noin 75 millisekuntia testin aikana, mikä on hyväksyttävää pelaamiseen. Sen ping-tulokset eivät olleet nopeimpia, mutta ne olivat kaikkein yhdenmukaisimmat. Yksi asia on olla nopea muodostettaessa yhteyttä kodin lähellä olevaan palvelimeen, mutta jos yrität päästä kilpailuun muualla maailmassa, saatat kohdata ongelmia. ExpressVPN: n kanssa tämä ongelma vältetään.

Lisäksi ExpressVPN: ssä on sovelluksia melkein jokaiselle alustalle, mikä on erityisen tärkeää pelaamisessa. Yhdessä testaamassamme VPN: ssä ei ole Xbox One- tai PlayStation 4 -sovelluksia, ja ExpressVPN ei riko tätä suuntausta. Silti siinä on yksinkertainen reitittimien asennusohjelma, joka turvaa kaiken lähtevän liikenteen. Siinä on iOS- ja Android-sovelluksia, jotka suojaavat myös mobiilipelejäsi.

Turvallisuuden suhteen ExpressVPN on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Sen lisäksi, että käytetään huippuluokan AES 256-bittistä salausta OpenVPN-protokollan kanssa, se ylläpitää tiukkaa kirjautumisen estämistä koskevaa käytäntöä. Sen pääkonttori on Ison-Britannian Neitsytsaaret, jolla on joitain maailman parhaimmista tietosuojalakeista. Riippumatta siitä, mitä yrität suojata, ExpressVPN on antanut sinulle suojan.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

VPN-verkot ovat hienoja pelaamiseen, mutta voit käyttää niitä myös muihin tarkoituksiin. ExpressVPN on paras suoratoisto-VPN, paitsi sen erinomaisten nopeuksien lisäksi myös sen kyvystä ohittaa tiukat välityspalvelinlukot, joita streaming-alustat käyttävät.

Jos yrität voittaa Netflix VPN -kielto, ExpressVPN on sinua varten. Testauksemme aikana se pääsi käyttämään Netflixin yksinoikeudellisia nimikkeitä ympäri maailmaa, ja palvelimiensa snappy-vastausaika varmisti, että voimme suoratoistaa teräväpiirtona tai parempana. Kuten totesimme ExpressVPN-arvosteluissamme, se on ”suorassa suoratoistossa, kun kyse on suoratoistosta”.

Se on omassa liigassa myös hinnoittelussa. ExpressVPN: llä ei ole Hide.me: n törkeää hinnat (lue Hide.me-arvostelu), mutta se on kalliimpi kuin useimmat VPN: t. Vaikka kolme samanaikaista yhteysrajaa tuntuu hyvin, rajoittavalta, totuus on, että voit asentaa ExpressVPN-reitittimeesi ohittaen tehokkaasti yhteysrajan.

Se on kallis, mutta se on sen arvoista. ExpressVPN rasti kaikki ruudut, joita haluamme VPN: ltä. Se on nopea, käyttäjäystävällinen ja turvallinen, joten se on loistava valinta pelaamiseen tai melkein kaikkiin muihin. Voit myös kokeilla sitä riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

2. NordVPN

NordVPN on erinomainen valinta. Jos kyse ei olisi epäjohdonmukaisesta suorituksesta nopeustestauksemme aikana, se olisi voittaja ExpressVPN: n suhteen. Korkeudet olivat korkeat, mutta myös alhaiset. NordVPN toimii nopeasti ja löysästi, joten se tekee hiukan enemmän TLC: tä saadaksesi sujuvan käytön. Jos kuitenkin haluat tehdä niin, se on yksi parhaimmista vaihtoehdoista.

Edellinen

Seuraava

Testauksemme aikana se palautti VPN: n nopeimmat tulokset. Se teki niin kuitenkin vain tietyissä paikoissa. Joissakin tapauksissa se ei kyennyt saavuttamaan jopa 10 prosenttia suojaamattomasta nopeudesta. Toisin sanoen, jos olet halukas etsimään palvelinta, saat hyviä tuloksia.

Kaikki muu palvelusta on hienoa. NordVPN on samalla tasolla kuin ExpressVPN, kun kyse on geoblokkien ohittamisesta, joten sinun pitäisi voida selata alueellisesti lukittuja palvelimia tai löytää pelejä, jotka ovat yksinoikeudellisia muualla maailmassa. Lue vertailut näiden kahden palvelun välillä lukemalla NordVPN vs. ExpressVPN -artikkeli.

Sen turvallisuus on yhtä hyvä, ellei jopa parempi, kuin ExpressVPN: nkin. Vaikka se käyttää myös AES 256-bittistä OpenVPN: n kanssa, se sisältää myös kaksois hop-palvelimet. Näiden erikoispalvelimien avulla voit lisätä toisen salauskerroksen yhteyteen, koska hypät VPN-palvelimelta toiselle. Ikään kuin yksi tunneli ei olisi riittävän kova murtautuakseen, kaksi on melkein mahdotonta.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: n double-hop-palvelimet ovat vain yksi sen tarjoamista neljästä erikoispalvelintyypistä. Jokainen maku tarjoaa mahdollisuuden virittää yhteys nopeampaan nopeuteen tai parempaan tietoturvaan. Tupla-hop-palvelimet, samoin kuin Tor-palvelimet, ansaitsivat NordVPN: n parhaassa VPN-palvelumme Kiinassa -oppaassa.

NordVPN sisältää myös CyberSecin. Se on haittaohjelma ja mainosten estäjä, joka toimii hyvin, mutta se ei korvaa parasta virustorjuntaohjelmaa. Siitä huolimatta, se on hieno työkalu estääksesi ärsyttäviä mainoksia tai välttääksesi uhkia, kuten verkossa viehättävät bottiverkot (lue botnet-oppaamme, josta löydät lisätietoja).

NordVPN: ssä on myös kill-kytkin, joka on ominaisuus, joka kaikilla kunnollisilla VPN: lla pitäisi olla, mutta se tuo siihen käänteen. Voit asettaa tappauskytkimen aktiiviseksi tietyissä sovelluksissa, joten voit esimerkiksi estää torrent-asiakasohjelman, jos VPN-yhteys putoaa pysäyttämättä selausistuntoa..

Huolimatta nopeuden epäjohdonmukaisuudesta, NordVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista vankalle ominaisuusjoukolle, turvalliselle infrastruktuurille ja massiiviselle palvelinverkolle. Voit oppia sen vahvuuksista NordVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

3. CyberGhost

Olemme aina olleet CyberGhost-faneja, mutta käytettävyysongelmat estävät meitä antamasta täydellisiä suosituksia aiemmin. Nämä huolet on useimmiten ratkaistu käyttöliittymän äskettäin tehdyllä uudistuksella pitäen kaikki vakaan palvelunsa ehjänä.

Cyberghost-kotisivu-2018

Testauksemme aikana havaitsimme keskimääräisen viiveen vain 37 ms Yhdysvalloissa, missä testaus tapahtui. Ulkomailla CyberGhost ei ollut yhtä johdonmukainen kuin ExpressVPN, mutta se hallitsi silti kunnollisia ping-tuloksia. Esimerkiksi huonoimmin suoriutuneen sijainnin, Japanin, keskimääräinen latenssi oli 154 ms.

Sen asentaminen reitittimeen ei myöskään saisi olla ongelma. CyberGhost sisältää luettelon oppaista sen asentamiseen melkein mihin tahansa alustaan ​​reitittimestä verkkoon liitettyyn tallennustilaan. Myös sen yhteysraja on korkea, sillä se tarjoaa enemmän kuin NordVPN ja ExpressVPN, minkä vuoksi se on parhaimmassa VPN-laitteessa useille laitteille -oppaassa.

Vaikka se voi olla nopea, CyberGhost ei toimi yhtä hyvin kuin ExpressVPN, kun OpenVPN: tä käytetään. Oletuksena CyberGhost käyttää IKEv2: ta, joka on yhtä turvallinen kuin OpenVPN, mutta myös helpommin estetty. Sen vuoksi se ei ole yhtä hyvä valinta alueellisesti lukittujen nimikkeiden nabamiseen, mutta pelkkä estäminen ei tarkoita, että se tulee olemaan.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhostilla on heikkoja kohtia, mutta se nousee onnistuneesti. Sen mukana tulee vaikuttava ominaisuusjoukko, jonka avulla voit virittää yhteyden, käyttää kapeita suoratoistoalustoja ja suojata itseäsi torrentin aikana.

Erikoispalvelimia on kaksi sarjaa, yksi suoratoistoa varten ja toinen torrentisointia varten. Torrenttipalvelimet eivät ole niin vaikuttavia, mutta suoratoistopalvelimet ovat. CyberGhostissa on noin 50 tietokeskuketta, jotka on optimoitu erilaisiin suoratoistoalustoihin, ja kaikki on saatavilla Netflixistä Crunchyrolliin.

Muita ominaisuuksia ovat mainosten estäjä, kill-kytkin ja ”älykkäät säännöt”. Älykkäiden sääntöjen avulla voit automatisoida tietyt yhteyden näkökohdat. Voit esimerkiksi asettaa CyberGhost-yhteyden muodostamaan automaattisesti, kun muodostat yhteyden tiettyyn WiFi-verkkoon tai käynnistät selaimen automaattisesti yhteyden muodostamisen jälkeen.

Se ei tunne niin pyöristettyä kuin ExpressVPN, koska se painottaa ominaisuuksia ja käyttöliittymää enemmän kuin nopeutta ja turvallisuutta. Jopa niin, se tuottaa vaikuttavia tuloksia ja se on halpaa. Voit oppia lisää CyberGhost-katsauksestamme tai kokeilla sitä anteliaalla 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

4. Mullvad

Mullvad ei usein tee “parhaita VPN-oppaitamme” huolimatta erinomaisesta palvelusta. Vaikka se ei tee mitään erityisen hyvin, se tarjoaa vaikuttavan turvallisuuden ja nopeuden hintaan.

mullvad-review-liitäntä

Mittaamme testin aikana keskimäärin 36 ms viivettä, jonka pitäisi olla täydellinen pelaamiseen. Ulkomailla latenssi oli huonompi kuin CyberGhostin, mutta Mullvad yllättyi meillä kierrosten välisestä kestävyydestään. Toisin kuin HideMyAss, jolla oli epäjohdonmukaisia ​​ping-tuloksia (lue HideMyAss-arvostelu), Mullvad antoi meille saman viiveen kierroksen jälkeen.

Pelissä se on erityisen tärkeää. Epäjohdonmukaisen latenssin tarjoajilla on huono suorituskyky verkossa. Mullvadin joustavuus tekee siitä ihanteellisen, koska se asettaa viiveen taakan palvelimelle, johon yhdistät, ja Internet-yhteytesi.

Muita syitä, joista pidämme Mullvad

Mitä muuhun palveluun tulee, Mullvad ei ole masentava. Se ei ole huono, mutta se ei tarjoa paljon erottautumista, kuten NordVPN, ExpressVPN ja CyberGhost tekevät. Tavallisin asia Mullvadissa on se, että se hyväksyy käteismaksun. Voit lähettää sille tilisi numerolla minkä tahansa valuutan tahansa summan missä tahansa valuutassa, ja se antaa sinulle hyvityksen siitä, kuinka paljon aikaa rahat ovat.

Tämä on harvinaista laatua VPN: lle ja ohjelmistopalveluille yleensä. Vaikka sillä ei ole järkeä useimmille ihmisille, se osoittaa Mullvadin omistautuneen nimettömyys. Sillä on selkeä kanta yksityisyyteen, se pitää kirjautumattomuuskäytäntöä yllä ja käyttää verkkosivustollaan vain kahta evästettä.

Yksityisyyden suojaajille se on loistava valinta. Se on myös halpaa. Mullvad laskuttaa vain noin 5 dollaria kuukaudessa, mikä on alle puolet kuukausimaksusta kaikille muille suosimillemme. Sen mukana tulee rajaton kaistaleveys ja jopa viisi samanaikaista yhteyttä.

Arvo on vakaa, vaikka Mullvadin palvelinverkko ei olisi vaikuttava eikä siinä puuttuisi ominaisuuksista. Voit oppia Mullvad-arvosteluistamme tai kokeilla sitä kolmen tunnin matkalla.

5. TorGuard

TorGuard on hyvin muokattavissa oleva palvelu, joka on omistautumisestaan ​​tinkereille huolimatta loistava valinta pelaajille. Mittasimme Yhdysvalloissa keskimäärin 38 ms viiveen ja kohtuulliset pisteet ulkomailla, joten sinun ei pitäisi olla vaikeuksia pelaamalla sen kanssa.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Vaikka tämä oli keskiarvo viimeisimmällä nopeustestauskierroksellamme, meillä oli vielä parempia tuloksia TorGuard-tarkastelun aikana. Yhteydessä Chicagon palvelimeen, joka oli paljon lähempänä testauspaikkaamme, nopeus laski merkityksettömästi. 11 ms: n peruspingolla TorGuard lisäsi vain 7 ms: n, mikä muutama VPN voi osoittaa.

Odotetusti latenssi kasvaa etäisyyden kasvaessa. TorGuardin latausprosentti oli kuitenkin vakaa. Jopa muualla maailmassa, se ylläpitää suurimman osan suojaamattomasta nopeudesta. Se ei muuta pelinäkökohtaa, mutta se on silti tärkeä suoratoistoa ja selaamista varten.

Käyttöliittymä ei ole niin kutsuva kuin esimerkiksi ExpressVPN, mutta se on hyväksyttävä. TorGuardilla on myös reitittimen asennustyökalut, joten aloittaminen on helppoa. Jos sinulla ei ole vaikeuksia liikkua reitittimen graafisessa käyttöliittymässä, voit ostaa myös esivalotetun reitittimen.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard on erinomainen valinta pelaamiseen, mutta teki meille vaikutuksen mukautettavuudellaan ja ominaisuuksillaan. Jopa kirjautuessasi, voit säätää palvelun mieleiseesi. Oletuksena on, että siinä on viisi samanaikaista yhteyttä, mutta voit ostaa jopa 200 ylimääräistä yhdellä dollarilla. Samoin voit ostaa omistettuja IP-osoitteita urheiluun, suoratoistoon tai yleiseen käyttöön.

Sovelluksessa et vain saa valintaasi protokollaa ja salausastetta, vaan myös käyttämäsi tietyn salauksen. Vaikka epäilemme, että useimmat ihmiset käyttävät jotain muuta kuin oletus AES 256-bittistä, vaihtoehto on käytettävissä, jos haluat.

Ominaisuuksien suhteen TorGuard on vertaansa vailla. VPN-tilauksesi mukana on 10 Mt salattu verkkoposti, joka noudattaa tärkeimpiä sähköpostiturvatoimenpiteitä. Saat myös mahdollisuuden asettaa mukautettuja komentosarjoja ja määrittää tapakytkimen toimimaan vain tietyissä sovelluksissa.

Se ei ole oikea VPN kaikille, mutta ne, jotka nauttivat ohjelmistojen kaivamisesta, rakastavat TorGuardia. Sen lisäksi, että se on nopea, se on myös erittäin helposti konfiguroitavissa, mikä on tasapaino, johon harvat VPN: t pääsevät. Voit nähdä, pidätkö siitä TorGuardin seitsemän päivän kokeiluversiossa.

Kunniamaininta: ProtonVPN

ProtonVPN puuttui vain sisällyttämisestä tähän oppaaseen, lähettämällä noin 40 ms, kun testataan samassa maassa. Se meni paljon huonommin ulkomailla, kun kellotteluaika oli 127 ms Amsterdamissa ja 322 ms Japanissa. ProtonVPN: llä on ilmainen suunnitelma, joka ansaitsi paikan parhaassa ilmaisessa VPN-oppaassamme.

Toisin kuin ilmaisissa VPN-verkoissa, jotka rajoittavat siirrettävän tiedon määrää, kuten Windscribe (lue Windscribe-arvostelu), ProtonVPN rajoittaa nopeutta. Tällä ei kuitenkaan pitäisi olla valtavaa vaikutusta pelaamiseen. Jopa yhteyden ollessa 10 megabittiä sekunnissa, latenssin ei pitäisi muuttua, koska viestin paluu palvelimelle ja takaisin on sama.

Vapaaseen suunnitelmaan liittyy kuitenkin ongelmia sen ulkopuolella. Voit käyttää VPN: ää vain yhdessä laitteessa ja muodostaa yhteyden vain yhteen kolmesta palvelimesta. Se sanoi, että sillä on pari vaihtoehtoa maksettuihin suunnitelmiin. Esimerkiksi Basic on alle 50 dollaria vuodessa, ja sen mukana tulee ProtonVPN-verkon ja kaikkien siinä olevien palvelimien täysi nopeus.

ProtonVPN: n kokeilemisessa ei ole riskiä nähdäksesi miltä pidät. Jos haluat mieluummin sen yksityiskohdat, lue ProtonVPN-arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Vaikka VPN ei ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun pelaaminen on kyseessä, se on tärkeä askel pitämällä itsesi turvassa pelatessasi verkkoa. Kaikki avoimet virrat kutsuvat verkkoon ei-toivottua toimintaa, ja VPN: n käyttö voi suojata sinua joutumasta minkään järjestelmän uhriksi.

ExpressVPN: llä ei ole pienintä latenssia valinnoistamme, mutta sillä on paras ominaisuuksien, turvallisuuden ja nopeuden tasapaino. Jos olet kiinnostunut vain pelaamisesta, suosittelemme CyberGhostia sen helppokäyttöisyyden ja alhaisen viiveajan vuoksi. Uskomme, että valintamme ovat parhaat, mutta jos haluat tehdä ostoksia enemmän, muista lukea muut VPN-arvostelut.

Mitä VPN: tä käytät pelaamiseen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja katso muita VPN-artikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me