Paras VPN Chrome 2020: lle: Selaa rauhassa

On monia asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa VPN-palvelua. Vaikka parhaiden VPN-palveluntarjoajien luettelomme on loistava paikka aloittaa, se keskittyy yleensä VPN: eihin sen sijaan, että ne tarjoavat vakaan integraation Google Chromen kanssa. 


Monet samat kriteerit pätevät etsiessäsi parasta VPN: ää Chromelle, mutta keskitymme tässä omistettuihin selainlaajennuksiin.

Jos et ole varma, mikä VPN on, se tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Pohjimmiltaan VPN salaa liikenteesi ja reitittää sen välittäjäpalvelimen kautta ennen vierailua verkkosivustolle, joka piilottaa henkilöllisyytesi ja sijaintisi. 

VPN: n asentamiseen on lukemattomia syitä. Asutko maassa, jossa vallitsee Internetin sensuuri, kuten Kiinassa tai Turkissa, tai olet kiusallisten fani ja olet huolissasi siitä, että sinua seurataan. Lisäksi, jos käytät usein julkista WiFi-verkkoa, VPN on välttämätön sen varmistamiseksi, että saman verkon muut eivät voi kuunnella.

Lisäksi verkon neutraliteetti on tulipalon alla monissa maissa, ja VPN on yksi harvoista tavoista varmistaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei rajoita nopeuttasi käymäsi verkkosivuston perusteella. 

Chromen verkkokaupassa on runsaasti ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, mutta useimmiten nämä ovat yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta pettyjä, jos ne edes toimivat ollenkaan, kuten kerrimme artikkelissamme pahimmista ilmaisista VPN-palveluista..

Vaikka tämä luettelo keskittyy erityisesti VPN-laajennuksiin, voit tehdä paljon muutakin varmistaaksesi, että käytät turvallisinta selainta, kuten esimerkiksi ladata yksi parhaista selaimen tietoturvalaajennuksista..

Jos haluat hypätä suoraan voittajaan, se olisi yksityinen Internet-yhteys. Se on loistava monipuolinen VPN, joka myös tarjoaa erinomaisen Chrome-selainlaajennuksen, joka tarjoaa sinulle runsaasti asetuksia säätämistä varten sekä helposti navigoitavan palvelinluettelon.

Lisäksi verkon neutraliteetti on tulipalon alla monissa maissa, ja VPN on yksi harvoista tavoista varmistaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei rajoita nopeuttasi käymäsi verkkosivuston perusteella. 

Chromen verkkokaupassa on runsaasti ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, mutta useimmiten nämä ovat yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta pettyjä, jos ne edes toimivat ollenkaan, kuten kerrimme artikkelissamme pahimmista ilmaisista VPN-palveluista..

Vaikka tämä luettelo keskittyy erityisesti VPN-laajennuksiin, voit tehdä paljon muutakin varmistaaksesi, että käytät turvallisinta selainta, kuten esimerkiksi ladata yksi parhaista selaimen tietoturvalaajennuksista..

Jos haluat hypätä suoraan voittajaan, se olisi yksityinen Internet-yhteys. Se on loistava monipuolinen VPN, joka myös tarjoaa erinomaisen Chrome-selainlaajennuksen, joka tarjoaa sinulle runsaasti asetuksia säätämistä varten sekä helposti navigoitavan palvelinluettelon.

Paras VPN Chrome 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Chromelle?

Chromen VPN-verkkojen arviointiperusteet ovat suurimmaksi osaksi samat kuin ne, joita käytämme kaikissa VPN-arvosteluissamme. Keskitymme kuitenkin siihen, miten nämä koskevat kaikkia Chromen VPN-selainlaajennuksia, jättämättä erillisiä työpöytäsovelluksia niin paljon kuin pystymme (vaikkakaan ei kokonaan).

ExpressVPN-Desktop-hakemus

Tärkein vaatimus hyvälle VPN: lle on, ettei se pidä lokkeja. VPN: n käyttämisessä on kyse yksityisyydestä, joten yritys, joka pitää liikenteesi yksityiskohtaisia ​​lokitiedostoja, on parhaimmillaan haitallista ja pahimmassa tapauksessa tekee ohjelmistosta käytännössä hyödytöntä. Vaikka yritys saattaa pitää lokit, mutta väittää, ettei koskaan jaa niitä kolmansien kanssa, viranomaiset voivat silti pakottaa tekemään niin, jos lokit ovat olemassa.

Seuraava on nopeus. Jos VPN on liian hidas tai rajoittaa yhteyttä liian voimakkaasti, sen käytöstä tulee nopeasti turhauttavaa. Täällä monet ilmaiset VPN-verkot eivät ole riittäviä, koska ainoa tapa, jolla he voivat tarjota palvelujaan ilmaiseksi, on rajoittaa käyttäjien käytettävissä olevaa kaistanleveyttä..

Hyvä VPN vaatii myös runsaasti palvelinvalintoja. Palvelimien on sijaittava ympäri maailmaa monissa eri maissa, mieluiten, että jokaiselle sijainnille on useita vaihtoehtoja. ExpressVPN on loistava esimerkki VPN: stä, jolla on vankka palvelinluettelo, koska se tarjoaa yli 3000 vaihtoehtoa 94 maassa.

ExpressVPN-Desktop-palvelin-List

Koska yksi VPN: n päätehtävistä on liikenteen salaaminen, tämä on toinen tärkeä tieto. Kaikentyyppiset salauslajit eivät ole samoja, ja jotkut ovat paljon turvallisempia kuin toiset. Jos haluat lisätietoja, tutustu salauksen kuvaukseen.

Salauksen lisäksi on myös joitain muita suojausominaisuuksia, jotka haluamme nähdä VPN: ssä. Näitä ovat suoja DNS-vuotoilta, WebRTC-estäminen ja kiinteät IP-peittämiset henkilöllisyytesi suojaamiseksi Internet-selailun aikana. 

Suoratoisto on toinen alue, jolla VPN: n suorituskyky vaihtelee jyrkästi, sillä streaming-luettelossa parhaan VPN-verkon käyttäjät pystyvät murtamaan Netflixin VPN-kiellon ja muut geoblokkitoimenpiteet.

Paras VPN Chrome: yksityinen Internet-yhteys

Kuten mainitsimme yksityisessä Internet Access -katsauksessa, PIA on vakaa VPN-palveluntarjoaja muutamista virheistä huolimatta. Itse asiassa se on yksi nopeimmista VPN-palveluista, ja vain ExpressVPN lyö sitä nopeuden suhteen. Valitettavasti, vaikka nopeus on erinomainen, latenssia ei varmasti ole, mikä pitää PIA: n pois parhaasta VPN-peliopassamme.

Yksi sen virheistä on työpöytäsovelluksen ärsyttävä sijainti, koska se on rajattu järjestelmälokeroosi. Tämä ei ole suuri ongelma, jos aiot vain käyttää selaimen laajennusta, mutta on olemassa muutamia ominaisuuksia, joita et voi käyttää siellä.

PIA-Desktop-hakemus

Vaikka pääasiallisessa PIA-työpöytäsovelluksessa on tap-kytkin, jossa on kolme tilaa, tätä ei voida kytkeä päälle selainlaajennuksen kautta, mutta se on melko yleinen rajoitus selaimen VPN: ille.

Laajennuksen pääohjauspaneelin avulla voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon ja katkaista sen, sekä käyttää pikayhteysvalikkoa muutamalla valitulla palvelimella. Voit myös nähdä tilauksesi tilan täällä ja lisätä verkkosivustoja sallittujen luetteloosi.

PIA-Main-ohjauspaneelin

Toisin kuin joihinkin muihin VPN-selainlaajennuksiin, PIA: n avulla voit muodostaa yhteyden kaikkiin sen palvelimiin 53 33 maassa. Se sisältää suuren määrän vaihtoehtoja Aasiaan, Eurooppaan, Oseaniaan ja Amerikkaan, mutta Afrikassa ainoa vaihtoehto on yksi palvelin Etelä-Afrikassa. Voit lajitella palvelimet joko maan nimen tai latenssin mukaan, mikä on hieno kosketus.

PIA-palvelin-List

Jos avaat asetukset, sinulle tarjotaan paljon vaihtoehtoja viilua varten. Ensin ovat suojausasetukset, joihin sisältyy Flashin estäminen, WebRTC IP-havaitseminen ja pakotetut päivitykset HTTPS: ään.

PIA-Security-asetukset

Sitten on tietosuojavalvonta, joka antaa sinulle mahdollisuuden estää selaimen pääsyn kameraan, mikrofoniin ja sijaintiin. Voit myös asettaa VPN: n pakottamaan selaimen poistamaan käytöstä tietyt yksityisyyttä vaarantavat ominaisuudet, mukaan lukien turvallinen selaaminen, verkon ennustaminen ja osoitteiden ja luottokorttien automaattinen täyttö.

PIA-Privacy-asetukset

Seurannan alla on MACE – haittaohjelmien ja mainosten estäjä sekä HTTP-viittaus, joka estää Chromea lähettämästä nykyistä URL-osoitetta toiselle verkkosivustolle napsauttamalla linkkiä. Voit myös poistaa käytöstä erityyppisiä seurantalaitteita, mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet ja Facebook-parametrit.

PIA-seuranta-asetukset

Voit myös muuttaa muutamia VPN-asetuksista suoraan laajennuksen pääpaneelissa, mutta nämä nopeat asetukset rajoittuvat estämään verkkosivuston pääsy mikrofoniin ja kameraan, vaihtaminen vaaleiden ja tummien teemojen välillä ja ottamalla MACE, HTTP-viite ja virheenkorjaus käyttöön hakkuu.

Muita syitä, joista pidämme yksityisissä Internet-yhteyksissä

Yksityinen Internet-yhteys on saatavana kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä, ja se on jopa parhaiden Linux-VPN-palveluiden luettelossa. Vaikka yritys tarjoaa sovelluksia sekä Androidilla että iOS: llä ja PIA saavutti kolmannen sijan iPhonen parhaiden VPN-palveluiden luettelossamme, se ei päässyt parhaiden Android-VPN-palveluiden luetteloomme.

Yksityinen Internet-yhteys ei pidä liikenteen lokitiedostoja, mutta on syytä pitää mielessä, että yritys sijaitsee Yhdysvalloissa, joka on pahamaineisen PRISM-ohjelman takana ja on Five Eyes-vakoojan jäsen (ja ensisijainen edunsaaja). verkko.

Valitettavasti tavanomaisen 30 päivän palautusajan sijasta yksityinen Internet-yhteys antaa sinulle vain viikon mielenvaihtoon, jos et ole tyytyväinen palveluun.

ExpressVPN

ExpressVPN on VPN-numeroamme suosituin valinta, ja nopea vilkaisu ExpressVPN-arvosteluun osoittaa, että meillä oli hyvin vähän valituksia palvelun kanssa.

Toisin kuin muut tämän luettelon VPN: t, ExpressVPN edellyttää, että asennat työpöytäsovelluksen, jotta se toimisi ollenkaan, koska selaimen laajennus ei pysty toimimaan yksinään. 

Tämä on vähän miinus tässä luettelossa, mutta päivän päätteeksi sinun pitäisi todella asentaa työpöytäsovellukset kaikkiin näihin, riippumatta siitä, että ominaisuudet, kuten tappauskytkin tai jaettu tunnelointi, sisältyvät harvoin laajennuksiin.

ExpressVPN-Main-paneeli

Odotusten mukaan itse laajennuksessa ei voi tehdä paljon. Asetuksissa voit ottaa käyttöön sijainnin väärentämisen, WebRTC-estämisen ja HTTPS: n kaikkialla, mutta siinä se on. Kehittyneemmät ominaisuudet, kuten tappauskytkin, nopein nopeus ja jaettu tunnelointi, rajoittuvat alkuperäiseen työpöytäsovellukseen.

ExpressVPN-asetukset

Nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä valittaessa virtuaalista yksityistä verkkoa, ja ExpressVPN toimii tässä suhteessa erinomaisesti. Itse asiassa se kärjistyi nopeimpien VPN-tarjoajien listaltamme ja lyö kaikki kilpailijat.

Se ei ole vain nopein VPN, vaan myös paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN. Vaikka verkko kamppailee hiukan Hulun ja Amazon Prime Videon kanssa, yhteyden muodostaminen ja suoratoistaminen Netflixiin ja BBC iPlayeriin on helppoa.

Turvallisuuden vuoksi ExpressVPN tarjoaa neljä erilaista protokollaa – OpenVPN, SSTP, L2TP ja PPTP -, mutta palvelu varoittaa näiden kahden jälkimmäisen käyttämisestä vakavien turvallisuusongelmien vuoksi. OpenVPN on oletusvalinta, joka on erinomainen, ja salaus on asetettu AES 256-bittiseksi.

ExpressVPN: stä on paljon tykkää, mutta sen melko harva selainlaajennus ja se, että se vaatii työpöytäsovelluksen toimivuuden, tekee siitä vajaan tämän listan kärkipaikan..

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN saa täydellisen pisteet yksityisyydestä. Yhtiö ei pidä kirjaa mistään toiminnastasi, ja tilauksesi ylläpitämiseksi kerätään vain pieni määrä henkilökohtaisia ​​tietoja. Kaikkia niitä on mahdotonta sitoa takaisin tiettyyn yksittäiseen käyttäjään.

Asiakastuki on erinomaista, ja ExpressVPN tarjoaa sekä live chat- että sähköpostituki sekä laaja tietokanta, joka on täynnä yleisiä kysymyksiä ja vastauksia.

Asioiden hinnoittelupuolella ExpressVPN on jonkin verran kallis, mutta saat ehdottomasti kaiken, mitä maksat. Voit maksaa myös bitcoinin kautta, mikä on erinomainen valinta, jos haluat varmistaa tilaustiedoissasi maksimaalisen nimettömyyden..

Windscribe

Windscribe on valinta parhaalle ilmaiselle VPN: lle. Kuten voitte sanoa Windscribe-arvostelumme perusteella, pidämme siitä paljon, vaikka se ei aivan tee sitä yleisesti parhaiden VPN-luetteloomme. Pro-suunnitelma tarjoaa 148 palvelinta 62 eri maassa, mutta jos et halua maksaa liittymämaksua, sinulla on vain 10 maata, joista valita.

WindScribe-palvelin-List

Tämä ei todellakaan ole huono ilmaiselle VPN: lle. Kymmenen maan joukossa on seitsemän Eurooppaa (Ranska, Alankomaat, Norja, Saksa, Sveitsi, Romania ja Yhdistynyt kuningaskunta) sekä Kanada, Yhdysvallat ja Hong Kong..

Vaikka tämä tarjoaa hyvän kattavuuden Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, siitä puuttuu hiukan muita mantereita. Pro-suunnitelma antaa sinulle pääsyn jäljellä olevaan 52 maahan. Muutoin voit rakentaa oman suunnitelmasi maksamalla 1 dollaria sijaintia kohti kuukaudessa.

Ilmainen suunnitelma rajoittaa sinut myös 2 Gt: n dataan kuukaudessa, jota voidaan edelleen nostaa 10 Gt: aan vahvistamalla sähköpostisi. Nopeusrajoja ei kuitenkaan ole, ja voit kytkeä VPN-verkkoon samanaikaisesti niin monta laitetta kuin haluat, maksmatta tilausta.

Salaus, Windscribe käyttää AES 256-bittistä, mikä on erinomaista. VPN tukee OpenVPN-, IPSec-, Stunnel- ja IKEv2-protokollia, mutta jos haluat muuttaa salauksen oletusasetuksesta, joka on IKEv2, sinun on asennettava työpöytäsovellus. Tämä on vähän ongelma, koska IKEv2 tunnistetaan usein välityspalvelimeksi ja monet verkkosivustot estävät sen.

Windscribe’n R.O.B.E.R.T -järjestelmä voi estää kaikenlaisia ​​verkkosivustoelementtejä, mukaan lukien haittaohjelmat, mainokset, seurantalaitteet, sosiaalinen media, porno, uhkapelit, muut VPN: t, salakirjoittajat, väärennetyt uutiset ja napsautuspaketit. Jos sinulla on vapaa suunnitelma, sinulla on kuitenkin pääsy vain haittaohjelmien estämiseen, koska loput ovat vain “ammattilaisten” käyttäjien käytettävissä.

Windscribe-Privacy-salpaajat

Chromen laajennukseen on useita tietosuojaominaisuuksia, mukaan lukien useita salpaajia. Ne voivat estää mainoksia, haittaohjelmia, seurantalaitteita, evästeitä, sosiaalisen median sisältöä ja ilmoituksia. 

Lisäksi voit tehdä VPN-lohkon WebRTC IP-tunnistuksen ja suojata entistä paremmin henkilöllisyyttäsi pitämällä sen jäljittelemään valitun välityspalvelimen GPS-sijaintia ja -aikaa. Voit myös kiertää rutiininomaisesti käyttäjän edustajaa, joka suojaa sinua sormenjäljiltä..

Windscribe-Privacy-Muut

Vaikka Windscriptilla on kill-kytkin (tai ”palomuuri”, kuten sitä kutsutaan), et voi aktivoida sitä selaimen laajennuksesta, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava erillinen asiakas tehdäksesi niin. Tämä on kuitenkin yhteneväisyys kaikkien tämän luettelon VPN: ien välillä, joten se ei ole kovin yllättävää.

Omistettujen Netflix-palvelimiensa ansiosta Windscribe todella paistaa, kun kyse on videon suoratoistosta yleensä ja erityisesti Netflixistä. Emme havainneet välityspalvelinvirhettä muodostettaessa yhteyttä Netflixiin, ja VPN oli yksi parhaimmista parhaista Netflix-VPN-palveluista.

Valitettavasti jaettua tunnelointia ei ole, joten Windscribe on huono valinta, jos sinun on pystyttävä muodostamaan yhteys samanaikaisesti VPN: n ja Internet-palveluntarjoajan kautta. Tämä yhdessä heikon viiveen ja latausnopeuden kanssa tarkoittaa, että Windscribe päätyy kolmanneksi parhaimmaksi Chromen VPN: ksi valittavaksi eikä korkeammaksi luettelossa..

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Windscribe tarjoaa myös erinomaisen asiakastuen. Ohjekeskuksessa olevat DIY-artikkelit ovat mahtavia, ja AI-avustaja on yllättävän kunnollinen. 

Siellä on myös oma alalaite, jolla on yli 10 000 tilaajaa, mikä on hienoa, jos tarvitset apua tietyssä ongelmassa. Lopuksi voit tavoittaa myös sähköpostitse, ja asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä yleensä muutamassa tunnissa päivässä.

NordVPN

NordVPN on toinen erinomainen VPN-palveluntarjoaja, ja se sai upeat tulokset kaikissa luokissa, esto-nopeudella, NordVPN-arvosteluissamme. Sen epäjohdonmukainen nopeus pidättää sitä kuitenkin, minkä vuoksi se menetti NordVPN vs. ExpressVPN vertailumme.

Nord-ohjauspaneelin

Siitä huolimatta, se on toinen suosikki VPN-palvelumme, ja palveluun sisältyy hienoja ominaisuuksia. Itse laajennuksessa voit ottaa käyttöön CyberSec – haittaohjelmien torjunta- ja mainosten esto -ominaisuuden sekä WebRTC-esto.

Valitettavasti ei ole jaettua tunnelointia, edes työpöytäsovelluksella, mutta siellä on epätavallinen ominaisuus nimeltään “app kill”, jonka avulla voit määrittää, minkä sovellusten tulisi kiertää tappauskytkin. Tämä ei täysin korvaa tarvetta jaettuun tunnelointiin, mutta antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa varmuuskopioiminen huolehtimatta siitä, että se peruutetaan puolivälissä..

Tappokytkimen lisäksi työpöytäsovellus antaa sinulle pääsyn NordVPN: n erityispalvelimiin. Näitä ovat P2P-palvelimet, jotka on optimoitu torrentia varten; sipulipalvelimet, jotka yhdistävät Tor-verkon kautta (lue Tor-arvosteluistamme selitys, mikä tämä on); ja double-hop-palvelimet, jotka pomppaavat yhteytesi kahden sijainnin yli, tuplaamalla tietoturvasi.

Nord-Security-asetukset

Kuten lyhyesti mainitsimme, NordVPN: n nopeutta voidaan kuvata parhaimmillaan epäjohdonmukaiseksi. Vaikka on todellakin mahdollista saada hyvä nopeus, se vaatii palvelimien manuaalisen testaamisen nopean löytämiseksi. 

NordVPN: llä on valtava palvelinverkko, joka käsittää yli 5000 palvelinta 62 eri maassa. Valitettavasti, kuten mainitsimme, suositeltu palvelinalgoritmi on kauhea, joten sinun on yleensä testattava muutama testi ennen kuin löydät optimaalisen..

Nord-palvelin-List

Voi olla myös hankala löytää optimaalinen palvelin suoratoistoa varten, mutta kun olet tehnyt niin, voit suoratoistaa Netflixistä, BBC iPlayeristä, Hulusta ja Amazon Prime Videosta ilman ongelmia.. 

Valtava rajoitus selainlaajennukselle on, että et voi valita tiettyä palvelinta, johon yhdistetään, koska sinulle annetaan vain luettelo maista, eikä itse palvelimilla..

Kuten ExpressVPN, myös NordVPN on huippuluokan VPN, jolla on melko yksinkertainen Chrome-laajennus. Se, että et voi valita tiettyä palvelinta suoraan laajennuksesta, on vakava virhe, ja siksi VPN-palvelu ei ole korkeampi tässä luettelossa.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN ei pidä mitään lokkeja toiminnastasi ja kerää vain pienen määrän henkilökohtaisia ​​tietoja maksua varten. Jotta itsestäsi tulee vieläkin tuntematon, voit maksaa bitcoinilla ja käyttää poltin-sähköpostia (vaikka sinun on voitava käyttää sitä vahvistusta varten).

Hinnoittelu on myös erinomaista, etenkin kun maksat etukäteen kaksi tai kolme vuotta. Löysimme myös asiakastuen olevan huippuluokkaa, ja suorakeskustelu vastaa yleensä muutamassa minuutissa. Voit ottaa yhteyttä myös NordVPN: ään sähköpostitse, ja sinun pitäisi saada vastaus muutaman tunnin sisällä.

Piilota minut

Kuten kävimme Hide.me-arvosteluissamme, tässä VPN: ssä on paljon ominaisuuksia, jotka on pakattu työpöytäsovellukseensa. Valitettavasti suurta osaa toiminnallisuudesta ei ole Chrome-laajennuksessa, mikä työntää sen tämän luettelon loppuun.

Kun muodostat yhteyden Hide.me VPN: n kautta, liikenteesi on suojattu 128-bittisellä AES-salauksella, mutta jos tämä ei riitä sinulle, se voidaan muuttaa entistä turvallisemmaksi 256-bittiseksi AES: ksi, joka vie miljardeja vuosia murtautua raa’an voiman läpi.

Hide.me tarjoaa VPN-protokollaansa vain OpenVPN. Vaikka haluamme nähdä joitain vaihtoehtoja tässä suhteessa, OpenVPN on vankka valinta ja loistava VPN-protokolla. 

WebRTC-estäminen on mukana, mikä on plus. Vaikka Hide.Me tukee jaettua tunnelointia, tarvitset erillisen työpöytäsovelluksen sen aktivoimiseksi. Kuten voitte todennäköisesti jo todeta, tämä rajoitus on kuitenkin melko vakio.

HideMe-Security-asetukset

Vaikka Hide.me antaa sinulle pääsyn 55 palvelimelle 34 maassa, kun käytät työpöytäsovellusta, olet paljon rajoitetumpi, kun käytät vain Chrome-laajennusta. Itse asiassa 55 maata muuttuu kolmeksi, ja palvelimet ovat saatavana vain Kanadassa, Saksassa ja Alankomaissa.

HideMe-palvelin-List

Tämä yhdistettynä heikkoon suorituskykyyn suoratoistossa tekee siitä alivalinnan VPN: ksi Netflixille tai vastaaville suoratoistopalveluille ja vapauttaa Hide.me-luettelon loppuun.

Muita syitä, joista pidämme Hide.me

Voit valita ilmaisen ja maksetun paketin välillä, ja toisin kuin monet VPN-verkot, ilmainen suunnitelma on oikeastaan ​​kunnollinen. Sinulla on vain yksi laite ja 2 Gt dataa kuukaudessa, jos et maksa, mutta kuristinta ei ole, joten nopeuden ei pitäisi olla huolenaihe. Vaikka Hide.me ei ole nopeimpien VPN-verkkojen joukossa, se ei todellakaan ole hidasta.

Viimeinkin, kun käsitelimme arvosteluamme, meillä on ollut erinomainen kokemus yrityksen asiakastuesta. Laskutus- ja myyntituki on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatin kautta, ja tekninen tuki saa sinut yleensä takaisin päivän sisällä sähköpostitiedusteluusi..

Lopulliset ajatukset

Sen avulla päätämme Chromen parhaiden VPN-luetteloomme. Vaikka parhaiden VPN-luetteloiden joukossa on varmasti jonkin verran päällekkäisyyksiä, useista siellä olevista suosituimmista valikoiduista puuttuu jonkin verran selainlaajennuksista..

Näin on ExpressVPN: n ja NordVPN: n kanssa, jotka ovat parhaiden VPN-luetteloidemme kärjessä, mutta täällä on vastaavasti toinen ja neljäs. Samaan aikaan yksityinen Internet-yhteys nousee listan kärkeen erinomaisen Chrome-laajennuksensa ansiosta, jota voit säätää. 

Myös Windscribe menee hyvin, koska laajennuksessa on laajat yksityisyysasetukset. Lopuksi, Hide.me tuo esiin takaosan, koska palvelimen valinnat työpöytäsovelluksensa ulkopuolella ovat hyvin rajalliset. 

Mitä mieltä olette sijoituksestanne? Kaipaimmeko suosikki VPN-verkkoasi? Jos on, kerro meille seuraavissa kommenteissa, kumpi ja miksi mielestäsi ansaitsee paikan luettelossamme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map