Paras Skype 2020: n VPN: suojaa VoIP-yhteys

Skype on toiminut parhaiten 20 vuoden ajan, ja tarjoaa miljoonille käyttäjilleen ilmaisia ​​ääni- ja videopuheluita melkein kaikilla Internet-yhteensopivilla laitteilla. Turvallisuusvirheet ovat kuitenkin saaneet käyttäjät hakemaan lisäsuojaa, ja palvelu on jopa estetty joissakin maissa. Paras Skype-VPN-VPN auttaa sinua pääsemään palveluun ja pysymään suojattuna samalla.


Jos tarvitset pikakorjauksen, parasta on asentaa ExpressVPN. Se on paras Skype-VPN palvelinpeiton, nopeuden ja erinomaisen tietoturvan ansiosta. Sen avulla voit muodostaa yhteyden maahan, jossa Skype on vapaasti saatavana. Lisäksi kaikki liikenteesi salataan ja piilotetaan, eikä yhteytesi tule sieppaamaan tai valvomaan.

Sekä yksityishenkilöt että yritykset käyttävät Skypeä tai muita VoIP (Internet over Protocol) -palveluita soittaakseen henkilölle ja ryhmäpuheluille tai videokeskusteluille verkossa. Sitä voidaan käyttää myös pikaviestien lähettämiseen tai tiedostojen jakamiseen. Sen käyttö on ilmaista, ja se maksaa vain rahaa, jos käytät sen premium-ominaisuuksia, kuten puhelinvastaaja tai tekstiviestejä ja puheluita Skypen ulkopuolella.. 

Monissa maissa Skype on kuitenkin joko rajoitettu tai kokonaan kielletty. Tähän on muutamia syitä – joista selvitetään myöhemmin tässä artikkelissa – mutta tulos on, että kunnollisen virtuaalisen yksityisen verkon käyttäminen voi auttaa sinua pääsemään palveluun turvallisella tavalla. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle, kuinka valita paras VPN palvelulle, miksi tarvitset VPN: ää ja miksi ilmaisen VPN: n käyttäminen ei ole hyvä idea.

Paras Skype-VPN

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Yksityinen Internet-yhteys
 5. VyprVPN

1. ExpressVPN

ExpressVPN: stä äänestetään usein artikkeleissamme parhaana VPN: nä, mutta se on syystä. Se on huippuosaaja useimmissa testeissämme ja täyttää kaikki vaatimukset, jotta Skype voi olla kunnollinen VPN.. 

Siinä on yli 3000 palvelinta, jotka kattavat 94 maata, joten Skype-palvelun löytämiseen ei pitäisi tulla ongelmia. Kaistanleveysrajoja ei ole, eli et saa katkaisua puhelun keskeltä, ja se on nopein VPN, jota olemme toistaiseksi testanneet. Nämä kaksi ominaisuutta auttoivat ExpressVPN: ää voittamaan parhaan suoratoisto-VPN: n ja parhaan VPN: n Netflix-vertailuihin.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN: n tietoturva on huippuluokkaa, vaikka se olisikin paras valinta parhaalle VPN: lle Kiinalle -teoksellemme. Oletuksena se käyttää AES 256-bittistä salausta, joka on suositeltu standardi. Sinua suojataan myös tappauskytkimellä, joka otetaan automaattisesti käyttöön. Voit sammuttaa sen, mutta emme suosittele sitä. Myös tiukat kirjauslokeja koskevat käytännöt ovat voimassa.

Jos olet aloittelija, ExpressVPN on loistava valinta helpon käyttöliittymänsä ansiosta. Kun olet ladannut sen, voit helposti valita mihin maahan haluat muodostaa yhteyden ja muodostaa nopeasti yhteyden siellä olevaan palvelimeen. Sitä voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Lue tästä ExpressVPN-arvostelu.

Valitettavasti ExpressVPN: n hinta ei pidä samoja suosionosoituksia kuin sen muut ominaisuudet. Se on kallis. Toisin sanoen saat paljon rahaa, etkä voi voittaa sen nopeutta tai vakautta. Lisäksi voit säästää rahaa kirjautumalla pidempään suunnitelmaan, ja 30 päivän rahat takaisin -takuu takaa.

2. NordVPN

NordVPN on toinen tärkein haastaja VPN-renkaassa ja on verrattavissa voittajaamme, kuten voit lukea artikkelistamme ExpressVPN vs. NordVPN. Nopeusongelmien vuoksi se kuitenkin menee kärkipaikkaan. 

Siinä on enemmän palvelimia kuin ExpressVPN, ja sen poolissa on yli 5000, mutta mainitussa 58 maassa se ei ole aivan sama peittoalue. Sitä ei kuitenkaan tarvitse nuuskata, ja sen pitäisi olla riittävästi Skypen kanssa toimivan palvelimen löytämiseen. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Nopeasti, NordVPN on yleensä nopea, mutta jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen, se voi olla hidas. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden.

Turvallisuusosasto on kuitenkin, missä NordVPN todella loistaa. Se käyttää AES 256-bittistä salausta suoraan laatikosta, mutta voit käyttää myös sen kaksois hop-palvelimia, jotka lisäävät pohjimmiltaan uuden salauskerroksen yhteyteesi. Siellä on myös tappauskytkin, eikä se pidä kirjaa millään tavalla. Ei ihme, että NordVPN on paras VPN torrentiaan.

NordVPN: ää voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmässä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla. Lue parempi NordVPN-arvostelu.

Jos tarvitset lompakkoystävällisempää palveluntarjoajaa ja voit uhrata ExpressVPN: n nopeat ja tasaiset nopeudet, NordVPN on seuraavaksi paras asia. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi. Lisäksi, jos valitset suunnitelmaa pidemmän suunnitelman, säästät lopulta rahaa. Myös 30 päivän palautusikkuna on käytettävissä, jos muutat mieltäsi.

3. CyberGhost

CyberGhost on toinen hieno palvelu, joka näyttää parantuvan jokaisen päivityksen myötä. Sen palvelinverkko on samanlainen kuin NordVPN: n, yli 5000 89 maassa. Nämä luvut muuttuvat yleensä paljon, mutta se on aina tällä alueella. Lisäksi voit käyttää pientä maksua vastaan ​​CyberGhost NoSpy -palvelimia, jotka sijaitsevat 14 silmän ulkopuolella ja on varustettu premium-laitteilla..

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat nopeat, mutta taas, kuten NordVPN, ne voivat hidastua pitkiä matkoja (lue yleinen vertailu NordVPN vs CyberGhost -teoksesta). Ei ole huolestuttavia kaistanleveyden rajoituksia, ja kirjautumattomuutta koskeva käytäntö on käytössä, joten online-aktiviteettejasi ei tallenneta.

Suojaus on hyvä ja käyttää AES 256-bittistä salausta get-go-palvelusta. Mukana on myös tappikytkin, vain CyberGhost on hiukan erilainen kuin muut valitsemme – se on pysyvästi käytössä, joten et voi hallita sitä. Toisaalta se on hyvä, koska sinun ei tarvitse huolehtia sen käynnistämisestä. Toisaalta olisi kiva, että ainakin olisi vaihtoehto.

Voit asentaa CyberGhostin Windows, macOS, Android ja iOS. Sen käyttöliittymä on aluksi hieman outo, mutta kun olet tottunut siihen, sitä on helppo käyttää. Voit kuitenkin lukea lisää siitä CyberGhost-arvosteluamme.

CyberGhostin hinnat eivät ole huonoja, vaikka kuukausivaihtoehto ei ole kustannustehokkain valinta. Tilaamalla pidemmän ajan saat aikaan säästöjä. 

Android- ja iOS-käyttäjät voivat käyttää hyväkseen seitsemän päivän ilmaisen kokeilun, kun taas tietokoneiden käyttäjät saavat vain yhden päivän. Sillä on kuitenkin rahat takaisin -takuu, joka on 14 päivää kuukausittain ja 45 päivää pidempää.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Seuraavaksi tulee yksityinen Internet-yhteys, joka on hieno, herkullinen palvelu. Siinä on yli 3000 palvelinta, mutta ne kattavat vain 29 maata ja ovat pääosin Yhdysvalloissa. Sen pitäisi silti olla tarpeeksi Skypeen pääsyä varten, mutta se ei ole läheskään samalla tasolla kuin muut valitsemme. 

Pia-Slider1

Pia-slider2

Pia-slider3

Pia-slider4

Pia-slider5

Edellinen

Seuraava

PIA sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden, ja sen nopeudet ovat nopeita, mutta voivat olla epäjohdonmukaisia. Lisäksi suuri osa sen nopeudesta johtuu siitä, että se asennetaan kevyemmällä salauksella. Oletuksena se käyttää AES: n 128-bittistä salausta, mutta paremman suojauksen vuoksi suosittelemme, että lisäät sen AES 256-bittiseen. Palvelun mukana on myös tappikytkin.

Se kunnioittaa yksityisyyttäsi tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä ja on todistettu noudattavan sitä, kuten voit lukea PIA-arvostelumme.

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa ja on paras VPN Linuxille, koska sillä on oikea asiakas. Rajapinta on helppokäyttöinen asennuksen jälkeen, mutta se on sidottu alustaan, joten se voi olla hieman ärsyttävä. Asetusvalikko avautuu kuitenkin erillisessä ikkunassa.

PIA on yksi markkinoiden halvimmista VPN-verkoista, joka ei hyödynnä palveluitaan. Se tarjoaa yhden suunnitelman usean keston ajan, pidemmillä kestoilla on suurempi alennus. Seitsemän päivän palautusjakso on käytössä, jos et pidä siitä.

5. VyprVPN

Viimeinen valintamme on VyprVPN, joka on kunnollinen VPN, joka on suuri turvallisuudessa. Yksi syistä, miksi se tulee viimeksi, on sen puute palvelimen leviämistä. Myönnetään, että sen palvelimet kattavat yli 60 maata, mutta sen kokonaismäärä on alle 1000 palvelinta. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sinun pitäisi silti pystyä löytämään Skype-sopiva palvelin, mutta sen nopeudet ovat toinen ongelma. Vaikka ne ovat hienoja useimpiin aktiviteetteihin, verrattuna muihin valintamme, se on hidasta. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden.

Suojauksen ja yksityisyyden suhteen sinulla on erinomainen ja muokattava tietoturva. Valittavana on erilaisia ​​protokollia, joista yksi on VyprVPN: n oma Chameleon-protokolla, mikä pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​ettet edes käytä VPN: ää. Mukana on myös tappikytkin, eikä yritys pidä lokit. 

Vaikka tämä artikkeli on tarkoitettu Skypeä käyttäville, ajattelimme, että meidän pitäisi kertoa tietosuojatietoisille lukijoille, että VyprVPN: n takana olevalla Golden Frog -yrityksellä on saatavana myös muita tietosuojapalveluita. 

Yksi niistä on sen salattu viestisovellus, Cyphr. Se on ilmainen ja helppo käyttää – sinun on vain varmistettava, että yhteyshenkilösi käyttää sitä myös.

Voit käyttää VyprVPN-järjestelmää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Sillä on hienoimpia saatavilla olevia mobiilisovelluksia, joten se on yksi parhaimmista VPN-sovelluksista Android-suosikkeihin. Sen käyttöliittymä on vähän päivätty, mutta se on silti helppo käyttää, kuten voit lukea VyprVPN-arvosteluista.

VyprVPN: n hinta riippuu siitä, minkä paketin haluat. Standard-suunnitelmassa on kolme samanaikaista yhteyttä, mutta Premium-suunnitelmassa on viisi yhteyttä ja sen Chameleon-protokollan käyttö. Pidemmät suunnitelmat tekevät siitä edullisemman, ja meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuinka valitsimme Skypen parhaan VPN: n

Skypen VPN: n valitseminen ei tarkoita, voiko se käyttää palvelua, koska Skype ei estä VPN: tä käyttäviä ihmisiä. Tarvitset VPN: n, joka voi viedä sinut Skypeen maakohtaisten lohkojen tai kieltojen ympärille, ja joka pitää sinut turvassa samalla. Tästä syystä sen tulisi täyttää alla olevat kriteerit. 

Palvelinverkko

Jos olet maassa, joka estää pääsyn palveluun, sinun on voitava muodostaa yhteys maahan, jossa se on vapaasti saatavilla. Valitsemalla VPN, jolla on hyvä palvelinhajautus, annat itsellesi enemmän mahdollisuuksia kiertää kyseinen lohko. 

Lisäksi sinun kannattaa soittaa ihmisille monilla eri puolilla maailmaa, ja suuri palvelinverkko antaa sinun tehdä sen.

Nopeus ja kaistanleveys

Parhaan mahdollisen yhteyden varmistamiseksi sinun on valittava nopea VPN-verkko. Jos et, puhelusi laatu voi kärsiä. Videon resoluutio voi olla huono ja saatat kokea viivettä. Haluat myös varmistaa, että sillä on riittävästi kaistanleveyttä, joten et katkaise puhelun keskiosaa.

turvallisuus

Nyt kun olemme ohittaneet ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään Skypeen, puhumme turvallisuudesta. On tärkeää, että valitset VPN: n, jolla on hyvä suojaus, varsinkin jos olet maassa, joka tekee VoIP: n käytöstä laitonta. 

Hyvä suojaus piilottaa sinut uteliailta silmiltä, ​​joten kukaan ei tiedä, että käytät edes palvelua. Vahva salaus on välttämätöntä suojaamiseksi, ja VPN: n tulisi käyttää AES 256-bittiä vakiona tai ainakin antaa sinun muuttaa sen siihen. Tämän tietoturvan toteuttamiseksi siihen tulisi sisältyä tappauskytkin, joka katkaisee yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, pitäen sinut ja tietosi turvassa.

yksityisyys

Yksityisyytesi on yhtä tärkeä. Jos valitset VPN: n, jolla ei ole tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä – tai ehkä jopa sanotaan, että se tapahtuu, mutta ei kunnioita sitä – saatat joutua sotkuun.. 

Kirjautumattomuuskäytäntö tarkoittaa juuri sitä: yritys ei pidä lokia online-toiminnoistasi. Jos he tekivät ja viranomaiset pyysivät heitä, he voisivat mahdollisesti luovuttaa tietoja, jotka sisältävät kaiken, mitä olet tehnyt verkossa.

Miksi tarvitsen VPN: ää Skypelle?

Vaikka Skype on vain palvelu, jonka avulla voit soittaa ystäville, perheenjäsenille tai kollegoillesi verkossa, on olemassa muutamia syitä, miksi sinun pitäisi – tai jouduttaisiin käyttämään – VPN: ää sen kanssa.

Maakohtaiset esteet ja kiellot

Ensinnäkin, monet maat, myös Skype, kieltävät VoIP-palvelujen käytön. Kiina – puhumattakaan Pohjois-Korea – on loistava esimerkki siitä. 

Kiinan suuri palomuuri kieltää melkein kaiken länsimaisen sisällön tai palvelut, ja ne korvataan maan omilla versioilla. Esimerkiksi Renren on kiinalainen versio Facebookista, ja WeChat on heidän vastauksensa WhatsAppiin. 

VoIP-palvelua ei ole siellä kokonaan kielletty, mutta sen avulla voit käyttää vain kiinalaisia ​​palveluita, joita todennäköisesti valvotaan voimakkaasti. Huono idea on yrittää käyttää kiellettyä palvelua, kuten Skypeä, maassa, joka hallitsee kansalaisiaan. Sen hallitus tarkkailee kaikkia liikkeitä, jotka tehdään verkossa – ja offline-tilassa – joten VPN: n käyttö digitaalisten kappaleiden peittämiseen on välttämätöntä. 

Ei vain, mutta jos yrität ladata Skypeä Kiinassa ollessaan ilman VPN: tä, saat todennäköisesti kiinalaisen version, joka on Kiinan hallituksen mukainen, mikä tarkoittaa, että sitä seurataan.

Oman ja Kuwait ovat myös maita, jotka kieltävät VoIP-palvelujen käytön. Muissa maissa, kuten Belizessä ja Brasiliassa, VoIP: tä ei ole kielletty tasaisesti, mutta rajoituksia on. Internet-palveluntarjoajat estävät pääsyn tiettyihin palveluihin ja sallivat ihmisten käyttää vain omia hyödyksi. 

Muissa olosuhteissa hallitus voi pyytää tällaisten palveluiden estämistä lukuun ottamatta hallituksen omistamia palveluita. Tällä tavalla he voivat seurata ihmisten viestintää.

Skypen turvallisuusvirheet

Toinen syy käyttää VPN: ää Skypen kanssa on, että vaikka puhelut ja viestit ovat salattuja, niillä ei ole päästä päähän -suojausta. 

Viestejä tarkistetaan säännöllisesti petoksia vastaan, mikä voi tarkoittaa vain sitä, että palvelu pystyy purkamaan ne. Tämä osoittaa, että yksityiset viestit eivät ole täysin yksityisiä, ja jos viranomaiset halusivat pääsyn, heidän olisi vain pyydettävä sitä. 

Emme voi olla täysin varmoja siitä, että VPN estää Microsoftin tunnistamasta sinua, koska joudut luomaan tilin, mutta se auttaa yksityisyyttä ja pitää sinut suojassa ulkopuolisilta lähteiltä.

Voinko käyttää ilmaista VPN-yhteyttä Skypelle?

Kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole huonoja (katso Windsscribe-arvostelu ja TunnelBear-arvostelu), mutta monet ilmaisista VPN-verkoista, jotka mainostavat itsensä hyviksi, eivät ole missään lähellä tätä lausetta. 

Pahimpien ilmaisten VPN-palveluntarjoajien pala riittää nostamaan kulmakarvaasi, mutta lyhyesti sanottuna jotkut niistä VPN-palveluista, jotka väittävät olevan erinomainen salaus, joko käyttävät pienempää salausnopeutta tai, mikä pahempaa, ei ollenkaan. Se olisi erittäin huonoa tietyissä maissa, ja suosittelemme, että vältät kaikki epävarmasi asiat.

Muut VPN: t ovat yksinkertaisesti siellä näyttävän kauniilta, ja sen sijaan, että suojelevat sinua, he lähettävät liikennetiedot muille yrityksille vastineeksi joistakin dollareista. 

Lisäksi jotkut ns. VPN-verkot ovat tarkoituksellisesti täynnä haittaohjelmia, ja kun olet asentanut ne, sinulla on enemmän kuin vain joitain tietosuojakysymyksiä selvittämistä varten (ajatteli, että kunnollinen virustentorjuntaohjelma voi auttaa).

Lopulliset ajatukset

Jos olet maassa, joka kieltää tai estää Skypen käytön, toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan VPN, joka vie sinut sinne. Muuten sinun pitäisi nyt tietää, miksi VPN on välttämätön yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta. Riippumatta syystä tarvitset sellaista, varmista, että sillä on hyvä palvelinverkko ja nopea nopeus sekä erinomainen suojaus pitämään sinut turvassa.

ExpressVPN on Skypen paras VPN. Sillä on palvelimia 94 maassa, erittäin nopea nopeus ja huippuluokan tietoturva sekä tiukka tietosuojakäytäntö. Miksi et kokeilisi sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla?

Oletko käyttänyt VPN-Skypeä? Kerro meille kokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa, jos sinulla on. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme myös täällä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map