Paras selain Macille vuonna 2020: Jätä Safari taakse

Monille Mac-käyttäjille termi “selain” on todennäköisesti synonyymi “Safari”, koska Applen selain on oletusarvoinen kaikissa laitteissa. Tämä on kuitenkin virhe, koska Safari-selain on kaukana parhaasta selaimesta Macille tai iOS: lle. Tässä artikkelissa harkitsemme syvällisesti Applen ekosysteemejä löytääksesi parhaan selaimen Mac- ja iOS-laitteille.


Jos haluat hypätä suoraan voittajaan, se olisi rohkea, ja voit lukea täyden Brave-arvosteluamme oppiaksesi kaiken ykkösvalinnastasi. Lyhyesti sanottuna, rohkea urheilu erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja yksityisyyttä tarjoaen samalla suuren määrän ominaisuuksia ja käyttöliittymän, joka on helppo oppia ja selata.

Ennen kuin pääsemme kuitenkin liian pitkälle itsemme edelle, tutkitaan hetki, mistä kriteerimme koostuvat tälle sijoitukselle.

Paras selain Mac 2020 -käyttöjärjestelmälle

Mikä on paras Internet-selain Macille

Suurimmaksi osaksi arvioimme kilpailijoita samoin perustein kuin selaimesi arvosteluihin, mutta keskitymme täysin heidän versioihinsa Apple-laitteissa. Siten ominaisuuksille, käyttömukavuudelle, suorituskyvylle, turvallisuudelle ja yksityisyyttä koskevat kriteerimme muodostavat vertailun ytimen.

On selvää, että selaimen on oltava käytettävissä Apple-käyttöympäristöissä voidakseen käyttää tätä luetteloa, mikä hylkää Tentan (lue Tenta-arvostelu) ja Internet Explorerin (tutustu Internet Explorer -katsaukseemme nähdäksesi miksi Internet Explorer for Macin käyttäminen ei ole hyvä asia).

Kaikkia viittä luokkaa painotetaan yhtäläisesti, mutta jos esimerkiksi kiinnität erityistä huomiota turvallisuuteen, sinun kannattaa tarkistaa turvallisimman selainluettelomme saadaksesi selville, mikä niistä tarjoaa eniten suojaa (spoileri: se on Puffin, ja voit lukea Puffin tarkista selvittääksesi miksi).

Paras Mac-selain: Rohkea

Kuten johdannossa mainitsimme, Brave on paras valintamme Macille ja iOS: lle. Selaimessa on vaikuttava tietoturva, joka sisältää sisäänrakennetun mainosten estäjän, automaattiset päivitykset HTTPS: ään ja komentosarjojen estämisen. Kaikkiin näihin asetuksiin pääsee helposti “kilvet” -valikossa, joka näyttää myös pilaantumisen siitä, mitä tällä hetkellä estetään sivustollasi, jolla olet.

Brave-Shields

Brave antaa käyttäjien estää myös erilaisia ​​sosiaalisen median sisältöjä, kuten Google- ja Facebook-kirjautumispainikkeet sekä upotetut viestit Twitteristä, LinkedInistä ja Facebookista. Lisäksi selaimessa on myös asetus estää WebRTC paljastamasta IP-osoitteitasi, jota yleensä tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon suorittamiseksi..

BraveBlock-sosiaalisen median

Get-go-palvelusta ei ole sisäänrakennettu paljon ominaisuuksia. Koska Brave perustuu Chromiumin versioon, josta ei ole kuitenkaan soitettu Googlelle, se on myös yhteensopiva useimpien Chromen laajennusten kanssa, kunhan ne eivät tee muutoksia selaimen käyttöliittymään. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä kaikenlaisia ​​toimintoja selaimeen, koska Chromen laajennuskirjasto on valtava.

On kuitenkin joitain mainitsemisen arvoisia pieniä piirteitä. Sekä työpöydällä että mobiililaitteissa on ”tislaussivu” -toiminto, joka poistaa vieraat elementit verkkosivulta helpottamaan lukemista. IOS: lla voit muuntaa minkä tahansa verkkosivun PDF: ksi, mutta muuntoprosessi on melko haisevaa, ellet käytä ensin edellä mainittua tislisivun ominaisuutta.

Brave-PDF

Braven Mac-version avulla voit lisätä haluamasi hakukoneen oletusarvoksi, mutta valitettavasti tämä ei pidä paikkaansa iOS: ssä, jossa olet rajoitettu viiteen vaihtoehtoon: Google, Bing, DuckDuckGo, Qwant ja Startpage. 

Laitteiden välinen synkronointi voisi myös olla parempi, koska se rajoittuu tällä hetkellä vain kirjanmerkkeihin, mutta plus-puolella se ei vaadi tiliä.

Brave-haku-moottorit

Välilehtihallinta puuttuu valitettavasti hiukan, sillä välilehtiä ei voida ryhmitellä eikä vaakasuunnassa vieritä. Voit kuitenkin kiinnittää välilehtiä sekä ottaa välilehden palkin käyttöön iOS: ssä, mikä on alustalle epätavallinen ominaisuus.

Brave-IOS-TabBar

Suorituskyky on huippuluokkaa kaikissa suhteissa, koska Brave on uskomattoman nopea selain, ja vain Vivaldi ylittää sen nopeuden suhteen Macissa. IOS: ssä se ei ole aivan niin pitkälle eteenpäin, mutta on silti yksi nopeimmista vaihtoehdoista. Lisäksi RAM-muistin kulutus on yllättävän alhainen, etenkin Chromiumiin perustuvilla selaimilla.

Rohkea loistaa myös yksityisyyden suhteen. Yrityksen tiedonkeruupolitiikka on suoraviivainen ja siinä todetaan, että Brave ei koskaan kerää tietoja, lukuun ottamatta tiettyjä kolmansien osapuolien palveluita, kuten Google Safe Selaus, joka voidaan poistaa käytöstä.

Brave-Privacy-palvelut

Muut syyt, jotka pidämme rohkeista

Brave Rewards on kunnianhimoinen aloite, jonka tavoitteena on muuttaa verkkomainonnan toimintaa. Sen sijaan, että pakottaa mainoksia käyttäjilleen, Brave antaa heidän päättää vastaanottaa henkilökohtaisia ​​mainoksia, ja jokaiselle tarjoamalleen mainokselle käyttäjälle annetaan hyvityksiä. Nämä hyvitykset voidaan sitten käyttää lahjoituksina sisällöntuottajille tai verkkosivustoille, jotka ovat ilmoittautuneet ohjelmaan.

Brave-Rewards

Koska käyttäjän on valittava, mainokset räätälöidään käyttämällä laitteelleen paikallisesti tallennettuja tietoja. Tämä eliminoi kokonaan kolmansien osapuolien jäljittäjien tarpeen, mikä tarkoittaa, että vaikka mainokset räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti, yksityisyytesi pysyy ennallaan.

Braven työpöytäversio tukee myös Toria, joka on erittäin epätavallinen sisäinen ominaisuus, koska mikään muu selain kuin omistettu Tor-selain (lue Tor-arvostelu).

Brave-Tor

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox on toinen erinomainen selainvalinta Macissa ja iOS: ssä, ja se olisi luettelomme kärjessä, jos se ei olisi rohkeaa. Nykyisessä muodossaan ero näiden kahden välillä on hyvin pieni, mutta annoimme Bravelle reunan erinomaisesta tietoturvan ja yksityisyyden valvonnasta, vaikka Firefox ei myöskään tuhlaa tätäkään.

Firefox-Security-asetukset

Macin Firefox käyttää Google-selausta suojaamaan käyttäjiä haitallisilta verkkosivustoilta ja tietoverkkorikollisilta. Lisäksi tietosuojavalvonnat antavat sinulle yksityiskohtaisen hallinnan siitä, mitä seurantalaitteita ja evästeitä sallitaan. 

Salasanat voidaan suojata pääsalasanalla, mutta valitettavasti se on otettava käyttöön oletuksena, jättämällä salasanasi suojaamattomiksi kenelle tahansa, jolla on fyysinen pääsy, jos et. Vaikka pääsalasana on hyvä, se ei korvaa parhaan salasananhallinnan asennusta.

Firefox-Master-salasana

Firefox päivitetään hyvin usein, mikä on toinen tärkeä osa selaimen turvallisuutta. Lisäksi erityiset haavoittuvuudet korjataan yleensä päivän tai kahden kuluessa niiden löytämisestä.

Mukauttamisvaihtoehtoja on paljon, sillä voit lisätä lukemattomia teemoja ja siirtää melkein kaikki painikkeet ja käyttöliittymäelementit mihin tahansa paikkaan. Laitteiden välinen synkronointi on erinomaista ja antaa sinun siirtää koko selauskokemustasi saumattomasti Macin, iPhonen ja iPadin välillä.

Firefox-Räätälöinti

Voit asettaa oletushakukoneen mille tahansa haluamallesi. Osoiterivin alla olevasta pudotusvalikosta saat nopean ja helpon pääsyn kaikille vaihtoehtoisille hakupalvelujen tarjoajille. Mukana toimitettu näytön sieppaustyökalu on uskomattoman kätevä pitkien verkkosivujen kaappaamiseen, koska se ei ole rajoitettu näytöllä tällä hetkellä näkyviin, kuten käyttöjärjestelmään sisältyvä kuvakaappaus-työkalu.

Firefox-haku-moottorit

Näiden lisäksi selaimessa ei ole paljon ominaisuuksia. Tämä ei ole kuitenkaan niin iso asia, koska Firefoxia siunattiin laaja-alaisella lisäosakirjastolla, joka on vain toinen kuin Chromen kirjasto.

Firefox on myös uskomattoman nopea ja selainten ylemmässä vaiheessa, kun kyse on nopeudesta sekä iOS: ssä että Macissa. Vaikka RAM-muistin kulutus on melko suuri, se tulee suhteellisen alhaiseksi, kun paljon välilehtiä on auki, ja voit hibernata välilehtiä suorituskyvyn parantamiseksi entisestään. 

Sen sijaan, että välilehdet pienennetään hämärtymiseen, Firefox for Mac käyttää vaakasuuntaista vierityspalkkia, jotta välilehden hallinta on vaivatonta..

Firefox-Tabs

IOS: ssä ei ole paljon sanottavaa, mutta mainitsemisen arvoisia on joitain pieniä ominaisuuksia. Siellä on sisäänrakennettu QR-koodilukija, ja oikeassa alakulmassa olevassa valikossa voit poistaa kaikki kuvat käytöstä – mikä on ihanteellinen rajoitetun kaistanleveyden käyttäjille – ja ottaa käyttöön yötilan.

Firefox-Mobile-ominaisuudet

Muita syitä, jotka pidämme Firefoxista

Mikä todella erottaa Firefoxin, on sen pitkäaikainen sitoutuminen käyttäjien yksityisyyteen. Koska Mozilla – Firefoxin takana oleva yritys – on voittoa tavoittelematon organisaatio, sillä ei ole juurikaan kannustinta kerätä käyttäjätietoja, koska heidän ei tarvitse myydä henkilökohtaisia ​​tietoja tai näyttää mainoksia kehityksen rahoittamiseen. 

Joitakin pieniä tietoja kerätään kehitystarkoituksiin, mutta käyttäjä voi jopa poistaa sen käytöstä. Tutustu Firefoxin vahvuuksiin ja heikkouksiin kokonaisuudessaan lukemalla täydellinen Firefox-arvostelu.

Google Chrome

Käyttömäärien suhteen Chrome on selainten kiistaton kuningas. Lähteestäsi riippuen 45–70 prosenttia kaikesta verkkoliikenteestä kulkee Googlen selaimen kautta, ja sen uskomattomalle suositukselle on monia hyviä syitä..

Ennen kaikkea Chrome-selain on erityisen helppokäyttöinen ja hyvin suunniteltu selain. Suosionsa ansiosta siitä on tullut monin tavoin alan standardi, mikä tarkoittaa, että käyttöliittymä tuntuu melkein riippumatta siitä, mitä selainta vaihdat.

Kromi-Mac-käyttöliittymän

Chromen suurin vahvuus on sen positiivisesti valtava laajennuskirjasto. Ladattavia tuhansia sovelluksia on tuhansia, ja ne kattavat kaikki käyttötapaukset, muistiinpanoista ja virustorjunnasta aina mainosten estämiseen ja tietoturvalaajennuksiin. Jos mietit, mitä laajennuksia sinun pitäisi ladata, tutustu luetteloon parhaista selaimen suojauslaajennuksista. 

Vaikka selaimeen ei ole sisällytetty paljon edistyneitä ominaisuuksia, Chromelle tämä ei ole niin suuri asia johtuen käytettävissä olevista laajoista laajennuksista.

Laitteiden välinen synkronointi on erinomaista, eikä sen määrittäminen ollut helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Google-tililläsi, ja Chrome hoitaa loput. Tämä antaa kuitenkin Googlelle huomattavia määriä tietoja, joten yksityisyyden suojaajat saattavat haluta synkronoida manuaalisesti seuraamalla oppaamme Google Chromen varmuuskopioinnista.

Kromi-synkronointi

Yksityisyyttä ajattelevien käyttäjien tulisi kuitenkin luultavasti välttää Chrome-selain kokonaan, koska sen kokemukset tällä alueella eivät ole kauheita. Lukemattomat tietosuojaskandaalit ovat kärsineet yritystä vuosien varrella, ja sen tiedonkeruupolitiikka on epämääräinen ja huolestuttava, koska se myöntää helposti kaikenlaisten tietojen tallentamisen käyttäjilleen.

Vaikka Google väittää, että se ei myy näitä tietoja, se myöntää helposti käyttävänsä niitä mainosten mukauttamiseen ja optimointiin. Google tarjoaa sinulle tavan, jolla voit tyhjentää käyttäjätietosi. Voit suorittaa ne noudattamalla Google-historian tyhjennysartikkelissa kuvattuja vaiheita. Google on kuitenkin valehdellut aiemmin, joten kuka tietää, poistaako se todella mitään.

Suojaus on kuitenkin hyvä, koska Google päivittää usein Chromen ja korjaaa tietoturva-aukot nopeasti heti, kun ne löydetään. Google-selaus on oletuksena käytössä, mikä suojaa sinua haitallisilta verkkosivustoilta. HTTP-varoitus on myös hyvä, koska se ilmoittaa selvästi, kun yhteys ei ole turvallinen.

Kromi-HTTP-Varoitus

Suorituskyky on myös vakaa, koska Chrome on nopea selain sekä Macissa että iOS: ssä. Valitettavasti se kamppailee suuren resurssien kulutuksen kanssa, mikä yhdessä hirvittävän yksityisyyden kanssa pitää Chromen luettelomme kahdesta parhaasta paikasta.

Muita syitä, joista pidämme Google Chromesta

Chrome on syvästi integroitu Googlen erilaisiin palveluihin, joten käyttäjät, jotka käyttävät usein sovelluksia, kuten Google Drive tai Google Docs, huomaavat, että nämä toimivat poikkeuksellisen hyvin selaimessa. 

Lisäksi Google Translate on oletusarvoisesti mukana, jonka avulla voit kääntää verkkosivut helposti useimmille kielille. Kuten aina, tutustu Google Chromen arvosteluun, jossa on täydellinen erittely.

Vivaldi

Vivaldi oli selkeä voittaja parhaimmista selaimistamme, mutta se sijoittui neljänneksi tässä sijoituksessa. Tämä johtuu siitä, että iOS: lle ei tällä hetkellä ole saatavana selaimen versiota, joka muodostaa kaksi kolmasosaa Applen ekosysteemistä.

Vivaldi on erinomainen selain Macilla. Kuten Vivaldi-katsauksessa kerrotaan, sen mukauttaminen on vertaansa vailla, koska selaimen avulla voit muuttaa melkein kaikkia näkökohtia miltä se näyttää ja miltä se näyttää. Tämä sisältää erilaisia ​​teemoja, värejä ja fontteja, samoin kuin kyvyn siirtää melkein kaikki painikkeet ja valikkoelementit näytön toiseen osaan.

Vivaldi-Räätälöinti

Selain on täynnä pieniä ominaisuuksia, muistiinpanoista aina erilliseen kuvakaappaustyökaluun. Muistiinpanosi ja kuvakaappauksesi voidaan linkittää toisiinsa ja sidottaa URL-osoitteeseen, ja siellä on lukijanäkymä, joka optimoi artikkelit lukemisen helpottamiseksi.

Kaikkien alkuperäisten ominaisuuksien lisäksi Vivaldi on myös yhteensopiva Chromen valtavan laajennuskirjaston kanssa, koska se on rakennettu Chromiumin päälle (lue Chromium-arvostelu).

Vivaldi antaa sinun synkronoida kaikki selailukokemuksen osat laitteiden välillä, mutta koska iOS: ssä ei ole saatavilla versiota, Mac-käyttäjille tämä on hyödyllistä ensisijaisesti asetusten ja historian siirtämiseen pöytätietokoneiden välillä.

Vivaldi-Sync

Kun kirjaudut Vivaldi-synkronointiin, saat pääsyn myös sähköpostin isäntään ja blogiin, mutta molemmat ovat melko perustason, joten sinun kannattaa tutustua parhaiden sähköpostien isännöintipalveluntarjoajien ja parhaiden web-palveluntarjoajien luetteloomme vaihtoehtoihin, jos nämä ovat asioita olet kiinnostunut.

Vivaldi on myös poikkeuksellisen helppo käyttää ja siinä on käteviä navigointiohjaimia, kuten kelauspainike, joka vie sinut takaisin viimeksi vierailullesi verkkotunnukselle (toisin kuin viimeisellä verkkosivulla) ja avattava valikko, jossa on viimeisin hakuhistoria ja vaihtoehtoinen haku tarjoajat. 

Välilehtihallinta on erinomaista, koska voit ryhmitellä välilehdet “pinoihin” ja jakaa näytön jopa niiden välillä.

Vivaldi-Splitscreen

Avaamasi välilehdet, joita et ole vielä tarkastellut, on merkitty lukemattomiksi, ja voit myös kiinnittää välilehtiä suojataksesi niitä vahingossa sulkeutumiselta. Siellä on välilehtipyörä, jonka voit tuoda esiin painamalla “ctrl + välilehti”, sekä erillinen välilehtivalikko näytön vasemmalla puolella olevassa tehtäväpalkissa.. 

Lisäksi voit kiinnittää tietyt verkkosivustot tähän tehtäväpalkkiin, joka antaa sinulle jatkuvan nopean pääsyn niihin joutumatta avaamaan heille omistettuja välilehtiä.

Vivaldi pönkitettävä-sivuston

Vivaldi on myös uskomattoman nopea, ylittää helposti kaikki muut Mac-selaimet. Lisäksi se hallitsee tätä pitäen RAM-muistin kulutuksen melko alhaisena, keskimäärin noin 20 prosenttia vähemmän kuin Google Chrome. Välilehden lepotilamahdollisuus vähentää resurssien kulutusta entisestään, mikä on usein ongelma Chromium-pohjaisissa selaimissa.

Muita syitä, joista pidämme Vivaldi

Myös Vivaldin turvallisuus ja yksityisyys ovat erinomaisia. Google Safe Selaus suojaa sinua haitallisilta verkkosivustoilta, ja Vivaldi päivitetään niin usein kuin kerran viikossa, mikä on huippuluokkaa. Selain antaa myös selkeän varoituksen, kun muodostat yhteyden HTTP: n eikä HTTPS: n kautta. 

Vivaldin tiedonkeruupolitiikka on yksityisyyden kannalta erittäin hyvä, ja siinä todetaan selvästi, että vain joitain vähäisiä ja nimettömiä tietoja kerätään sisäisiin tarkoituksiin.

Lunni

Puffin sijoittuu paikalle tässä luettelossa pääasiassa vertaansa vailla olevan tietoturvan ja yksityisyyden sekä erinomaisen iOS-version ansiosta. Kuitenkin sen heikko esitys Macissa (ja yleensä työpöydällä) laskee sen tiukasti viidennelle sijalle pikemminkin kuin listallamme.

Puffin suojaa käyttäjiä ainutlaatuisella selausmenetelmällä suojaamalla käyttäjiä “suoratoistamalla” kaikki verkkosivut, joita he käyvät omien palvelimiensa kautta. Tämä tarkoittaa, että kaikki verkkosivukoodiin upotetut haittaohjelmat eivät koskaan edes pääse koneellesi ja kuka tahansa sinua seuraava et voi tehdä sitä pidemmälle kuin Puffin-palvelimet.

IOS: ssä tämä lähestymistapa johtaa myös erinomaiseen nopeuteen. Itse asiassa Puffin on ylivoimaisesti nopein selain, jonka olemme testanneet alustalla, jopa nopeammin kuin alkuperäinen Safari. Lisäksi selain erottaa verkkosivustot vain olennaisiksi osiksi, mikä johtaa merkittävään tiedon säästöön, mikä on jumalallinen käyttäjille, joilla on rajallinen kaistaleveys.

[peukalotunnus = 40109 nocopy = true]

Valitettavasti suuri nopeus ei ulotu Maciin, jossa Puffin on usein hidas ja hidas ja kärsii toisinaan vakavasta syöttöviiveestä. Asioiden vaikeuttaminen työpöytäversion suhteen on se, että joudut maksamaan tilauksen käyttääksesi sitä ollenkaan, mikä on vähintäänkin epätavallista selaimessa. 

Olet rajoittunut myös hakukoneille Google, Bing, Naver ja Yandex, mikä on vähän rajoittava.

Puffin-haku-moottorit

Ilmainen iOS-versio on myös rajoitettu, koska sinun on ostettava Puffin Pro 4,99 dollarilla mainosten estämiseksi, vaikkakin ainakin tämä on kertaluonteinen osto, toisin kuin Macissa. Valitettavasti huolimatta siitä, että Puffin perustuu Chromiumiin, se ei ole yhteensopiva minkään Chrome-laajennuksen kanssa eikä se tarjoa mitään omaa. Mitään synkronointia laitteiden välillä ei myöskään ole, mikä on merkittävä haittapuoli.

Selaimeen on rakennettu useita siistit pienet ominaisuudet, mukaan lukien mahdollisuus tallentaa suoraan pilveen Dropboxin, Google Driven ja OneDriven muodossa (lue Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive-vertailu). Nämä ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, mutta mikään niistä ei ole meidän valinta parhaaseen pilvitallennukseen, koska me mieluummin Sync.com (lue Sync.com-arvostelu).

Tukea on myös pelin ohjauslevyille, näppäimistölle ja hiirelle iOS: ssä, mikä sopii erinomaisesti selainpelien pelaamiseen. IOS-versio antaa sinulle pääsyn myös uutislukijaan sekä vaaleisiin ja tummiin teemoihin, mutta siinä se on räätälöinnin kannalta.

Puffin-Save to Cloud

Muut syyt, joista pidämme Puffin

Jos selaat suurimman osan iOS-laitteista, Puffin saattaa olla paras selain sinulle. Jos tarvitset kuitenkin laitteiden välistä synkronointia ja vankkaa selaamista työpöydällä, kannattaa ehkä etsiä muualta.

Selaimessaan turvallisuuteen tai yksityisyyteen huolissaan olevien käyttäjien tulisi kuitenkin vakavasti harkita Puffinia sen puutteista huolimatta, koska yksikään selain ei edes voi lähelle kilpailla sen kanssa tällä erityisellä areenalla..

Kunniamaininnat

Nyt kun olemme kattaneet viisi parasta selainta Macille ja iOS: lle, on aika tarkastella kahta, jotka eivät tehneet sitä listallemme, mutta joilla oli silti jotain.

Ooppera

Opera ei ole millään tavoin huono selain, ja se sai itse asiassa erinomaiset pisteet molemmissa ominaisuuksissa ja helppokäyttöisyydessä Opera-arvosteluamme. Valitettavasti sen yksityisyys on kauheaa, ja sekä turvallisuus että nopeus ovat parhaimmillaan keskinkertaisia. 

Siitä huolimatta Opera sisältää paljon hienoja vähäominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun VPN: n ja sosiaalisen median integraation, tuen lisäksi Chromen valtavalle laajennuskirjastoon.

Opera-kotisivu-2019

Safari

Safari on oletusselain ja se on esiasennettu sekä iOS: ään että Mac: iin. Vaikka emme ole suuria Safari-selaimen faneja, jos kaikki etsimäsi on nopea selain, jolla on vähän resurssien kulutusta, se on hyvä vaihtoehto. 

Kuten Safari-katsauksessamme käsiteltiin, siinä on kuitenkin myös ominaisuuksien puutetta, turhauttavaa käyttöliittymää ja hirvittävää turvallisuutta, minkä vuoksi se ei päässyt pääluetteloomme.

Safari-kotisivu-2019

Lopulliset ajatukset

Vaikka Vivaldi on suosikki selaimesi kokonaisuutena, iOS-version puute vahingoittaa sitä vakavasti tässä vertailussa, mutta tunsimme silti, että se ansaitsi paikan erinomaisesta näytöksestään Macissa. Sen sijaan Brave – toiseksi suosikkiselaimesi kokonaisuudessaan – nappaa voiton tarjoamalla selaimen, joka edustaa jokaista luokkaa kaikissa Applen laitteissa.

Firefox, Chrome ja Puffin ovat myös hienoja valintoja, mutta hyvin erilaisista syistä. Firefox on erinomainen monipuolinen, kun taas Chromen valtava laajennuskirjasto ja puhdas käyttöliittymä toimii vastapainona kauhealle yksityisyyden tallenteelleen ja RAM: n sammuttamattomalle nälkälle..

Sillä välin Puffin hyötyy suuresti ainutlaatuisesta selausmenetelmästä, joka varmistaa erinomaisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja yksityisyyden. Valitettavasti, vaikka se toimii erittäin hyvin iOS: ssä, Macilla se on aivan erilainen tarina, koska siellä se on usein hidas ja reagoimaton, ja joudut jopa maksamaan tilauksen käyttääksesi sitä. Silti tunsimme, että erinomainen iOS-versio ansaitsi sille paikan luettelossamme.

Mitä selainta käytät Mac- tai iOS-laitteellasi? Poistimmeko suosikkisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map