Paras salasanojen hallinta pienyritykselle 2020

Vaikka yrityksesi turvaaminen voi usein olla pelottava tehtävä, on vain muutama helppo toteuttaa työkalu kuin salasananhallinta. Toisin kuin useimmat verkkoturvatyökalut, salasanan hallitsijat auttavat pitämään tilisi turvallisena ja helpottamaan niiden käyttöä. Tässä oppaassa parhaalle salasanahallinnalle pienyrityksille näytämme sinulle viisi parasta. 


Vedimme viisi vaihtoehtoa parhaasta salasananhallintaoppaasta, jotka kaikki voivat auttaa suojaamaan salasanoja koko yrityksessäsi. Annamme lyhyen yleiskuvan jokaisesta ja miksi se on hieno vaihtoehto yrityksille, mutta muista lukea vastaava arvostelu, jos haluat lisätietoja. 

Jos haluat lyhyen vastauksen, 1Password on paras vaihtoehto, jota seuraavat tarkkaan Dashlane ja Zoho Vault. Vaikka 1Password on kallis, se tarjoaa paljon ominaisuuksia, kuten ilmaisen perhesuunnitelman jokaiselle työntekijällesi (he ovat loppujen lopuksi perheen tapaisia).

Parhaan salasananhallinnan valinta pienyrityksille

Pienyrityksen salasananhallinnan valinta on enemmän tekemistä kuin monien käyttäjien suunnitelmien poimiminen hyllyltä. Vaikka vähintään 10-vuotiaat joukkueet pääsevät toimeen vähäpätöisillä ei-kaupallisilla monen käyttäjän suunnitelmilla, omistautunut yrityssalasanan hallinta sisältää eräitä etuja. Erityisesti yrityssalasanojen hallinta on skaalautuvaa. 

Kun teimme luettelomme, etsimme salasanan hallitsijoita, jotka voisivat olla laajuudeltaan kuten yrityksesi. Se tapahtuu käyttäjän hallinnan, ryhmien jakamisen ja integroinnin kanssa palveluihin, kuten Duo ja Active Directory. Vaikka nämä ominaisuudet eivät ehkä ole merkityksellisiä pienille ryhmille, niistä tulee nopeasti tärkeitä, kun käyttäjämäärä kasvaa. 

Lisäksi tarkasteltiin turvallisuutta. Ei-tietävä malli, huippuluokan salaus ja turvallinen salasananjako ovat välttämättömiä. Tämän lisäksi etsimme palveluita, jotka tarjoavat kontekstuaalisen monitekijän todennuksen, jotka tarjoavat ylimääräisen suojauskerroksen, jos työntekijä menettää pääsalasanansa.

Parhaat salasanan hallintaohjelmat pienyritykselle 2020

 1. 1Password
 2. Dashlane
 3. Zoho Holvi
 4. Bitwarden
 5. LastPass
 6. Kunniamaininta: OneLogin

1. 1Sanasi

1Password tarjoaa kaiken, mitä yritys voi haluta, monipuolisin ominaisuuksin, yksinkertaisella sisäänrakennuksella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Se sijoittui parhaaseen perheiden salasananhallintaohjelmaan, koska se on omistautunut monen käyttäjän suunnitelmiin ja siirtää kaiken liiketoiminnan loppuun. 

1Password-add-entry

Käytettävissä on kaksi liiketoimintasuunnitelmaa: Joukkueet ja Liiketoiminta. Joukkuesuunnitelma on parempi pienille asutuksille, ja tarjoaa samat ominaisuudet kuin henkilökohtainen suunnitelma, kuten rajoittamaton jaettu holvi ja kaksikerroinen todennus. Sen mukana tulee myös yrityskohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten Duo-integraatio ja järjestelmänvalvojapaneeli. 

Esimerkiksi alle 20-ryhmille tämä suunnitelma toimii hyvin. Liiketoimintasuunnitelmassa kuitenkin 1Password loistaa. 

VIP-tuen lisäksi yritystoimintaan sisältyy käyttöraportteja, mukautettuja rooleja, toimintaloki, rakeinen holvikäytön hallinta, Active Directoryn tarjoaminen ja paljon muuta. 1Password antaa jokaiselle käyttäjälle ilmaisen Families-tilin, joka yleensä maksaa 4,99 dollaria yksinään. 

Lisäominaisuudet ovat kuitenkin hintaan. 1Passwordilla on kalliita liiketoimintasuunnitelmia. Joukkueiden kelloittaminen on 4 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja liiketoiminnan kaksinkertainen hinta. 

Hinta on sen arvoinen, 1Passwordin pitkän ominaisuusluettelon ja integrointien ansiosta. Toisin sanoen ei ole porrastettua hinnoittelurakennetta, mikä tarkoittaa, että maksat saman summan käyttäjää kohti riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi on. 

Jos etsit satoja tilejä, yrityssuunnitelma – 1Password-palvelun ylin taso – on todennäköisesti paras sinulle. Täällä 1Password saa mahdollisuuden muuttaa kykyjään tarjoamalla omistautuneen tilivastaavan, räätälöityjä asennuskoulutuksia ja sisäänrakennetun insinöörin. 

Yrityssuunnitelmaa tarjotaan kuitenkin vain tarjouksella, ja ottaen huomioon, kuinka kallis yritystilaus on, voit odottaa sen olevan melko penniäkään. 

1Sanasi käytännössä

Ominaisuuksia lukuun ottamatta 1Password on päivittäisestä käytöstään paras pienyritysten salasananhallintaohjelma. Sovellus on kuollut yksinkertainen käyttää, joten sinun ja käyttäjiensi voi luoda niin monta holvia kuin haluat. Noihin holviin voit lisätä salasanoja ja järjestää ne tunnisteilla. Tarkka hallinto siitä, kuka voi käyttää mitä. 

1Password-review-holvit

Vaikka ylläpitäjille on tarjolla paljon herkkuja, työntekijät voivat helposti käyttää 1Password-valtaa. Esimerkiksi 1Password X tarjoaa selaimessa yksinoikeuden salasanojen hallintakokemuksen, jonka avulla työntekijät näkevät kirjautumistietonsä riippumatta siitä, mitä käyttöjärjestelmää he käyttävät. 

On kourallinen muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Vartiotorni, joka näyttää tilisi turvallisuuden yrityksessäsi. Voit oppia lisää näistä ominaisuuksista 1Password-arvosteluessamme tai antaa itsellesi kuvan itsellesi ilmaisella 30 päivän kokeilukerralla.

2. Dashlane

Dashlane ei ole yhtä skaalautuva kuin 1Password, kun kyse on suuremmista yrityksistä. Tämä tosiasia, joka toimi sen vahingoksi Dashlane vs 1Password -vertailussa. Pienille yrityksille se on kuitenkin erinomainen. Yhdellä suunnitelmalla ja helposti ymmärrettävällä hinnoittelulla Dashlane sopii erinomaisesti alle sadan käyttäjän ryhmille. 

dashlane-Slider1

Liiketoimintasuunnitelma on 4 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti ja veloitetaan vuodessa. Se sisältää kaikki Dashlanen Premium-jäsenyyden ominaisuudet, mukaan lukien tumman web-seurannan ja U2F-tuen, vaikkakaan sitä ei tule henkilökohtaisen version kanssa nähtyyn virtuaaliseen yksityiseen verkkoon. Siitä huolimatta Dashlanen pyytämä hinta on 1 dollaria vähemmän käyttäjää kohti kuin jos kaikki yrityksessäsi ostaisivat henkilökohtaisen suunnitelman. 

Työntekijät eivät myöskään tarvitse henkilökohtaista salasanan hallintaa Dashlanen kanssa. Se sisältää Smart Space Management -sovelluksen, jonka avulla jokainen käyttäjä voi tallentaa henkilökohtaisia ​​ja työhön liittyviä kirjautumisia samalle tilille. Nämä kirjautumistunnukset on segmentoitu eri alueisiin, jotta työntekijät voivat pysyä turvassa kotona ja töissä. 

dashlane-review-edit-merkintä

Dashlane ei aivan tee leikkausta, kun kyse on yritysten integroinnista, koska sillä ei ole tukea sellaisille asioille kuin yrityksen laajuinen makrotaloudellinen rahoitusapu. Se on kuitenkin edelleen pätevä yrityksen salasanan hallinta, jolla on ryhmäjakamistuki, järjestelmänvalvojan konsoli ja tilinhoitaja suunnitelmille yli 50 käyttäjälle. 

Dashlanen patentoitu turvallisuus

Hinta- ja ominaisuuksien ulkopuolella Dashlane seisoo pakkauksen yläpuolella erinomaisella suojauksellaan. Rakenne todella vaatii oman Yhdysvaltain patentin, ja kun MIT kaivoi sen vuonna 2016, se havaitsi, että turvallisuutta oli melkein mahdoton murtata. Tämä johtuu siitä, että Dashlane käyttää tiliäsi todentamiseksi pääsalasanaa sekä laitteistoominaisuuksia. 

Dashlanella ei ole tietoa pääsalasanastasi, mikä pätee useimpiin salasanan hallitsijoihin. Kun asetat uuden laitteen, se luo avaimen, joka käyttää 38 satunnaista merkkiä laitteisto- ja ohjelmisto-eritelmien perusteella ja OpenSSL RAND_byte -toiminto. Tätä laiteavainta ja pääsalasanaa tarvitaan tilisi lukituksen avaamiseen. 

Suojausrakenteessa on enemmän, mistä voit oppia Dashlane-koko arvosteluomme. Jos haluat mieluummin viettää aikaa käytännössä sen kanssa, voit kokeilla liiketoimintasuunnitelmaa ilmaiseksi, ilman luottokorttia tai keskustella jonkun kanssa Dashlanessa siitä, kuinka liittymä voi auttaa operaatiota. 

3. Zoho Holvi

Toisin kuin Dashlane ja 1Password, Zoho Vault on keskittynyt yksinomaan yrityksiin. Vaikka saatavilla on ilmainen henkilökohtainen suunnitelma, on selvää, että Holvi kohdistuu monen käyttäjän toimintoihin. Tähän painopisteeseen liittyy joitain etuja – alhaisen hintamerkin ja usean kolmannen osapuolen integroinnin muodossa – ja joitakin valitettavia haittoja.. 

Zoho-holvissa-slider2

Sen sijaan, että lukitsisi asiakirjavarastoinnin ja tuen eri tasojen taakse, Vault segmentoi suunnitelmansa alustojen perusteella, joihin se voi integroida. Kallein suunnitelma, Enterprise, sisältää täydellisen integroinnin Azure-, Active Directory-, Okta- ja muiden ominaisuuksien kanssa, sekä tuen kertakirjautumiseen OneLogin-palvelun kaltaisten palveluiden kautta (lisää siitä myöhemmin). 

Zoho-holvissa-integraatioita

Integrointien ulkopuolella Zoho tarjoaa myös hienostuneen hallinnan käyttäjille riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta. Ylläpitäjillä on hallinto tilillesi tallennetuista työntekijöistä ja merkinnöistä. Tällä hallintatasolla he voivat asettaa salasanakäytäntöjä, peruuttaa ja lisätä pääsyn salasanoihin ja kansioihin, kutsua uusia käyttäjiä ja siirtää salasanojen omistajuuden. 

Valitettavasti yritystoimintaan keskittyvä salasanapäällikkö Zoho Vault on suunnattu tällä tavalla suunnittelun kannalta. Se ei ole niin helposti saatavissa kuin Dashlane tai 1Password, koska sillä on näennäisesti loputtomia valikoita ja vaihtoehtoja. Vaikka nämä ovat välttämättömiä järjestelmänvalvojille, useimmat käyttäjät käyttävät vain selaimen laajennusta. 

Zoho Vaultin hinta

Vaikka Enterprise-tilaaminen Zoho-palvelusta on kallista, ja se maksaa yli 6 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, budjetilla olevat pienyritykset voivat saada aikaan vähemmän kuin 1 dollari käyttäjää kohti. Zoho Vaultin vakiosuunnitelma sisältää suurimman osan palvelun ominaisuuksista, mukaan lukien käyttäjän hallinnan hallinta, holvien varmuuskopiot ja G Suite -integraatio, vain 0,90 dollaria työntekijää kohti. 

Standardista puuttuu joitain ominaisuuksia, nimittäin kyky ryhmitellä käyttäjiä ja salasanoja, mutta ryhmille, joissa on vähemmän kuin 20 käyttäjää, riittää. Voit oppia lisää Vaultin hinnoittelusta ja ominaisuuksista Zoho Vault -katsauksessamme tai antaa itsellesi kuvan ilmaisella kokeiluversiolla. 

4. Bitwarden

Bitwarden tunnetaan tyypillisesti ilmaiseksi, avoimen lähdekoodin salasanojen hallintaohjelmaksi henkilökohtaiseen käyttöön (se on itse asiassa parhaassa ilmaisessa salasananhallintaoppaassa). Bitwardenin takana olevat kehittäjät ansaitsevat kuitenkin suurimman osan rahoistaan ​​monen käyttäjän tilauksista. Bitwarden on erittäin joustava, vaikka se ei olekaan niin rikas kuin aiemmat vaihtoehdot. 

bitwarden-Slider1

Yrityksille Bitwardenin tärkein ominaisuus on itsensä ylläpitäminen. Bitwarden antaa kaiken lähdekoodinsa käyttöön, jolloin voit isännöidä sen infrastruktuuripinoa Linuxissa, macOS: issa tai Windowsissa. Prosessi on myös yksinkertainen, Docker-tuen ansiosta. Vaikka tarvitset perustiedot verkottumisesta, sinun ei tarvitse järjestelmänvalvojaa ylläpitämään Bitwarden-palvelinta. 

bitwarden-itse-isäntä-opetusohjelma

Bitwarden tarjoaa kaksi maksettua suunnitelmaa: Joukkueet ja Enterprise. Siellä on myös ilmainen suunnitelma, ja vaikka voit käyttää sitä teknisesti kaikilla tileillä, salasananjako on rajoitettu kahdelle käyttäjälle. Joukkueiden suunnitelma, 5 dollaria kuukaudessa, tukee rajoittamatonta käyttäjää, jakamista ja kokoelmia. Perushinta kattaa viisi käyttäjää, mutta voit lisätä lisää hintaan 2 dollaria kuukaudessa. 

Enterprise sopii kuitenkin paremmin useimpiin yrityksiin. Se maksaa 3 dollaria jokaiselta käyttäjältä kuukausittain, mutta mukana on paljon lisäominaisuuksia. Käyttäjäryhmien ja hakemistosynkronoinnin lisäksi Enterprise sisältää tapahtumalokit, jotta voit seurata kaikkia tilisi salasanatapahtumia. Lisäksi jokainen tilauksesi käyttäjä saa ilmaisen Premium-jäsenyyden. 

Bitwarden on edullinen ja yllättävän käyttökelpoinen, vaikka se palvelee paremmin niitä, joilla on tietotaito hyödyntää sen lähdekoodia. Voit oppia lisää Bitwarden-arvosteluistamme tai aloittaa ilmaisen kokeilun joukkueille tai yrityksille nähdäksesi miten pidät siitä. 

5. LastPass

LastPass, kuten Bitwarden, on kyky erinomainen ilmainen, henkilökohtainen salasanan hallinta. Sillä on myös erilaisia ​​yritysratkaisuja, joissa kaikissa on sama yksinkertainen käyttöliittymä ja erinomaiset automaattisen täytön ominaisuudet. 

LastPass-Slider1

Vaikka LastPass tarjoaa neljä yritystoimintaan keskittyvää tilausta, vain kaksi niistä liittyy salasanojen hallintaan: Joukkueet ja Enterprise. Entinen on tarkoitettu 5-50 käyttäjälle, joilla on rajoitetut ominaisuudet. Saat kaikki henkilökohtaisen tilauksen ominaisuudet, mutta hinta 4 dollaria kuukaudessa kullekin käyttäjälle on korkea. 

Yritystoiminta on kallista, vaikka siinä on tarpeeksi ominaisuuksia, jotka oikeuttavat 2 dollarin palkkion. Sopii SSO-tuella, hakemistointegraatiolla ja edistyneellä käyttäjäraportoinnilla, Enterprise tarjoaa tarvittavat ominaisuudet kaikkeen kasvavaan liiketoimintaan. Se ei ole myöskään rajoitettu 50 käyttäjään, mikä tarkoittaa, että voit kasvattaa tilaustasi liiketoimintasi mukaan. 

LastPass-review-business-hinnoittelu

LastPass tarjoaa myös monitekijän todennuksen yrityksille joko yksin tai osana yritystilausta. Vaikka kaikissa suunnitelmissa on 2FA-tuki, MFA: lla on mukautuva arkkitehtuuri, joka käyttää asiayhteysanalyysia käyttäjien todentamiseksi. Tavallisten aikapohjaisten koodien lisäksi LastPassin MFA lisää ylimääräisen suojauskerroksen joka kerta kun käyttäjä kirjautuu sisään. 

Toisin sanoen LastPass on kallis, sillä se vastaa 1-salasanaa asioiden yläosassa ja tarjoaa samalla vähemmän ominaisuuksia (lue 1Password vs. LastPass -vertailu). Siitä huolimatta se on vankka salasanojen hallintatyökalu pienille yrityksille. Voit oppia lisää LastPass-katsauksestamme tai kokeilla yritystilausta nähdäksesi miten käytät sitä.

Kunniamaininta: OneLogin

OneLogin ei oikeastaan ​​ole salasananhallinta, mutta se on mainitsemisen arvoinen tässä oppaassa. Se on yhden kirjautumisen ja monitekijän todennuspalvelu, joka perustuu LastPassin MFA-palveluun (nämä kaksi eivät ole toisiinsa; OneLogin sisältää vain enemmän ominaisuuksia). Sinun ei pitäisi käyttää OneLoginia yksinään, vaan pikemminkin Zoho Vaultin kaltaisen työkalun lisäksi. 

Sen sijaan, että tallentaisi salasanoja ja täyttäisi ne automaattisesti useille verkkosivustoille, OneLogin toimii todentamalla käyttäjän kerran ja hallitsemalla kyseisen käyttäjän valtuustiedot useissa yrityssovelluksissa. Se muistuttaa salasananhallintaa, mutta kirjautumisen sijasta todennusta hoitaa jo OneLogin. 

onelogin-selain-käyttöliittymän

Lisäksi OneLogin tarjoaa kontekstuaalisen MFA: n, joka käyttää erilaisia ​​tekijöitä määrittämään, voiko käyttäjä avata tilinsä vai ei. SmartFactor-todennus, kuten OneLogin kutsuu sitä, käyttää Vigilance AI -järjestelmää seuraamaan jokaista sisäänkirjautumisyritystä. Koneoppimisen avulla nämä kaksi työkalua tottuvat käyttäjien normaaliin käyttäytymiseen yrityksessäsi. 

Jos jotain outoa ilmestyy, järjestelmänvalvojalle ilmoitetaan riskipisteellä, joka perustuu tekijöihin, kuten alkuperäiseen IP-osoitteeseen, kellonaikaan ja verkkotyyppiin. Tämän tyyppinen MFA on hyödyllinen suurille yrityksille, joilla on erilaisia ​​arkaluontoisia kirjautumisia. Vaikka se ei ole itsessään suuri salasananhallinta, se on välttämätön lisä yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita turvallisuudestaan. 

Lopulliset ajatukset

Työntekijöiden suojelemisessa on vaikea voittaa 1Password. Vaikka 1Password on kallis, se tarjoaa niin paljon herkkuja, että hinta on helposti perusteltavissa. Jos hinta on kuitenkin liian korkea sinulle, on olemassa joitain vaihtoehtoja Zoho Vault-, Dashlane- ja Bitwarden-muodossa. He eivät tarjoa niin paljon, mutta siitä, kuinka halpoja he ovat, on vaikea valittaa. 

Mitä salasanatyökalua käytät yrityksellesi? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map