Paras Password Manager -laajennukset vuonna 2020

Salasanan hallinta on yksi hyödyllisimmistä työkaluista selauskokemuksen parantamiseksi. Se ei vain lisää tietoturvaa kannustamalla pidempiä, monimutkaisempia – ja siten vahvempia – salasanoja, mutta säästää myös vaivaa muistaa lukemattomat tilit kaikilla verkkosivustoilla, joita usein käytät.


Ne ovat kuitenkin parhaimmillaan, kun voit käyttää niitä suoraan selaimessa. Tämä tuo paljon mukavuutta, vaikkakin käyttöliittymän hinnalla: Parhaat salasananhallintalaajennukset täyttävät pyynnöstä automaattisesti luottokorttitiedot ja kirjautumistiedot, kunhan pääsalasanasi on todennettu.

Vaikka Dashlanen runsaasti ominaisuuksia tekee siitä parhaan salasananhallinnan, useimpia näistä ominaisuuksista ei ole selaimen laajennuksessa, mikä vaatii sen sijaan työpöytäsovelluksen. Tästä syystä pelkästään selaimen laajennusten suorituskykyyn perustuen LastPass sijoittuu ensimmäiselle sijalle erinomaisen ilmaisen suunnitelmansa ja loistavan selainkäyttöliittymänsä ansiosta, jossa kaikki ominaisuudet ovat mukana.

Paras Password Manager -laajennuksen valitseminen

Valitsemalla parhaan selaimen laajennuksen salasanojen hallintaan, on mielessä paljon erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten salasanojen tuonti, automaattinen täyttö, käytettävyys ja lopulta hinnoittelu. Lisäksi jotkut salasanan hallitsijat siirtävät osan ominaisuuksistaan ​​omistettuihin työpöytäsovelluksiin, mutta tässä luettelossa keskitymme kokonaan itse selaimen laajennuksiin.

Salasanan tuonti

Sen sijaan, että vaaditaan kaikkien tilien ja salasanojen syöttämistä manuaalisesti, hyvällä salasananhallinnalla tulisi olla vankka ja helppo käyttää tuontiprosessi, joka vie kaikki selaimeesi tallennetut salasanasi ja lisää ne laajennukseen. 

Tämä voi usein olla ongelma, jos käytät Chromium-pohjaisia ​​selaimia, kuten Vivaldi (lue Vivaldi-arvostelu), koska Chromen laajennukset eivät yleensä pysty tuomaan muusta lähteestä kuin Chromesta itse (lue Google Chrome arvostelu). Jotkut valitsemistamme laajennuksista toimivat myös Safarissa, vaikka mittarilukema voi vaihdella.

Automaattinen täyttö

Automaattinen täyttö on toinen tärkeä ominaisuus salasananhallinnassa. Loppujen lopuksi, jos laajennus ei pysty täyttämään käyttäjänimeäsi ja salasanaasi oikein, siitä ei tule kovin hyödyllistä. Siksi salasananhallinnan pitäisi voida helposti tarkistaa siitä, että käymälläsi sivulla on kirjautumislomake, ja kirjoittaa käyttäjänimesi ja salasanasi saumattomasti oikeisiin kenttiin.

Käytettävyys

Kuten kaikki ohjelmistotkin, käytettävyys on toinen kriittinen tekijä. Laajennuksen ohjauspaneelissa on oltava selkeä käyttöliittymä, jota on helppo navigoida, ja se antaa sinulle mieluummin pääsyn kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin joutumatta vaihtamaan työpöytäsovellukseen..

Hinta

Viimeinkin hinnoittelulla on suuri merkitys, kuten melkein kaikella. Suurimmalla osalla salasanan hallitsijoita on saatavana ilmainen suunnitelma, mutta käyttämäsi ilmaisten ominaisuuksien määrä vaihtelee palveluntarjoajasta riippuen. Siksi harkitsemme, kuinka hyvä jokainen ilmainen suunnitelma on, mutta myös kuinka paljon bang-hintaan saat, jos valitset sen sijaan maksullisen tilauksen tai premium-version.

Paras Password Manager -laajennukset

 1. LastPass
 2. Dashlane
 3. 1Password
 4. Maalivahti
 5. RoboForm

Koska parhaiden salasanojen hallintaohjelmamme luokittelee jo nyt parhaat toimittajat niiden ominaisuuksien, suorituskyvyn ja hinnoittelun perusteella, tämä luettelo keskittyy kokonaan kunkin palveluntarjoajan, erityisesti heidän Firefox-lisäosien ja Chrome-laajennusten, selauslaajennuksiin. 

Kaikki valitsemme tuotteemme ovat saatavana sekä Chromelle että Firefoxille, ja Chromen lisäosat toimivat Chromiumin (lue Chromium-arvosteluamme) ja Chromium-pohjaisten selainten, kuten Vivaldi, Opera ja Brave, kanssa..

1. LastPass

LastPass on erinomainen valinta tilien ja salasanojen seuraamiseen, ja se on suosituimpien ilmaisten salasanojen hallinnoijamme luettelossa. Vaikka se ei onnistunut pärjäämään Dashlanen kanssa yleisessä sijoituksessamme, se, että se tekee kaiken työnsä oikein selainlaajennuksessa, antaa sille etuna, kuten jo johdannossa mainittiin.

Jos käytät Chromea, Firefoxia tai Operaa (lue Opera-arvosteluista), LastPass voi tuoda automaattisesti kaikki selaimeesi tallennetut salasanat. Valitettavasti tämä ei pidä paikkaansa muissa Chromium-pohjaisissa selaimissa, kuten Vivaldi ja Brave (lue Brave-arvostelu).

LastPass-Import

Kun avaat itse laajennuksen, sinulle esitetään holvi. Tässä kaikki salasanasi tallennetaan “kohteina”, jotka voit järjestää kansioihin. Voit myös lisätä huomautuksen jokaiselle salasanalle (esimerkiksi auttaa muistamaan sen tarkoitus) sekä poistaa automaattisen täytön käytöstä, ottaa automaattisen sisäänkirjautumisen käyttöön ja ottaa käyttöön pääsalasanan, joka antaa lisäturvaa.

LastPass-salasana-asetukset

LastPassin käyttäminen Chromessa

Itse holvi on puhdas ja helppokäyttöinen, ja vaikka asetusten tekeminen voi olla hiukan tuskallinen, jos tuodaan suuri määrä salasanoja, kun kaikki on järjestetty ja sijoitettu kansioihin, kaiken seuraaminen on erittäin helppoa. of.

LastPass-Vault

Salasanojen tallentamisen lisäksi LastPassia voidaan käyttää myös muistiinpanojen ja lomakkeiden sisällön, kuten osoitteiden, maksukorttien ja pankkitilien, tallentamiseen. Voit myös lisätä tiedostoihin liitetiedoston näihin kohteisiin, jos haluat. 

LastPass-Muut-erät

Automaattisen täytön toiminnot sisältyvät LastPass-laajennukseen, ja testauksestamme näyttää siltä, ​​että se toimii melko hyvin tunnistamalla lomakekentät ja täyttämällä ne oikeilla tiedoilla.

Sisäinen salasanageneraattori on myös valtava apu, kun kirjaudut uuteen palveluun tai päivität salasanasi jotain turvallisempaan. Voit päättää salasanan enimmäispituuden riippumatta siitä, sisällytetäänkö numeroita, isoja kirjaimia ja symboleja vai ei, sekä vaatia salasanan olevan helppo lukea tai helppo sanoa..

LastPass-Generator

LastPass-hinnoittelu

Hinnoittelussa LastPass menee erittäin hyvin. 24 dollaria vuodessa saat pääsyn ensisijaiseen tukeen, hätätilanteisiin ja salasanojen jakamiseen. Jakamisominaisuuden avulla voit jakaa kohteita, kuten muistiinpanoja, mutta antaa myös muille ihmisille pääsyn tilillesi ilman, että sinun täytyy kertoa heille salasanaasi. 

LastPassin erinomainen ilmainen suunnitelma tekee siitä helposti parhaan ilmaisen salasananhallintalaajennuksen sekä parhaan salasananhallintalaajennuksen yleensä Chromelle ja Firefoxille. Jos haluat lisätietoja ykkösvalinnastamme, muista antaa LastPass-arvosteluille lukema.

2. Dashlane

Dashlane on toinen hieno salasananhallinta, ja se oli yleensä paras valinta parhaaksi salasanan hallintaan. Koska suuri osa sen toiminnallisuudesta riippuu alkuperäisestä työpöytäsovelluksesta, se ei kuitenkaan kykene ansaitsemaan samaa pistettä Firefoxin ja Chromen parhaan salasananhallintalaajennuksen sijoituksessa, erityisesti.

Aivan kuten LastPass, Dashlanen pääliittymä koostuu holvista, johon voit lisätä ja hallita salasanoja. Vaikka holvi tarjoaa puhtaan käyttöliittymän, jota on helppo navigoida, jos haluat käyttää edistyneempiä ominaisuuksia, kuten tarkistaa salasanasi vahvuus tai tuoda nykyiset salasanasi, sinun on ladattava työpöytäsovellus.

Dashlane-Vault

Google Chromen salasanojen tuominen Dashlaneen

Automaattinen tuonti toimii Chromesta, Firefoxista ja Internet Explorerista (lue Internet Explorerin arvostelu) ja muilta salasanan hallintaohjelmilta. Jos käytät mitä tahansa muuta selainta, sinun on vietävä salasanasi manuaalisesti CSV-tiedostona ennen tuontia.

Dashlane-Import

Salasanojen lisäksi voit käyttää Dashlane-sovellusta turvallisesti muistiinpanojen ja henkilökohtaisten tietojen, kuten nimien, osoitteiden, sähköpostiosoitteiden, puhelinnumeroiden ja muun, tallentamiseen. Maksuille on lisäksi erillinen alue, johon voit tallentaa kaikki pankkikorttisi helppoa käyttöä varten, kun joudut maksamaan jostakin.

Dashlane-Personal-Info

Jakaminen ja luominen 

Kaikki kohteesi, myös salasanasi, voidaan jakaa turvallisesti muiden ihmisten kanssa salasananjako-ominaisuuden avulla, joka lähettää linkin vastaanottajalle. 

Vaikka muistiinpanojen jakaminen on mukavaa, todellinen hyöty siitä on kyky antaa jonkun muun kirjautua sisään tiliisi tarvitsematta antaa heille salasanaa. Kuten LastPass, myös Dashlane sisältää automaattisen täytön laajennuksessaan, mikä toimii hyvin.

Dashlane-Share

Lopuksi on salasanageneraattori, jota voit käyttää työkalurivin kuvakkeen kautta. Se voi luoda vahvan, enintään 28 merkkiä kestävän salasanan. Sukupolven asetukset antavat sinulle mahdollisuuden sisällyttää kirjaimia, numeroita ja symboleja, samoin kuin haluatko välttää epäselviä merkkejä, esimerkiksi pienet kirjaimet “l” tai isot kirjaimet “I.”

Dashlane-Generator

Maksaa Dashlanelle

Hinnan suhteen Dashlane ei ole yhtä hyvä kuin LastPass. Ilmaisessa suunnitelmassa sinulla on vain 50 salasanaa, jotka saattavat kuulostaa paljolta, mutta on raja, jonka perusteella voit lyödä melko nopeasti. Olet myös rajoitettu vain yhteen laitteeseen, kun taas Pro-suunnitelma antaa sinun synkronoida niin monta salasanaa kuin haluat rajoittamattomalle määrälle laitteita.

Kuten aina, muista lukea koko Dashlane-arvostelu, jos haluat lisätietoja sen kaikista vahvuuksista ja heikkouksista. Vaihtoehtoisesti voit tutustua Dashlane vs. LastPass -taisteluumme nähdäksesi kuinka kahden parhaan palveluntarjoajan vertailu tapahtuu kokonaiskuvaa tarkasteltaessa. 

3. 1Sanasi

Jos olet valmis maksamaan salasananhallinnasta, 1Password on hyvä vaihtoehto, jolla on hieno selainlaajennus. Voit asettaa useita holvoja, ja päälaajennusliittymä tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen. 1Password lähettää sinulle jopa “aloituspaketin”, joka auttaa sinua asettamaan kaiken.

1Password-StarterKits

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sinulle annetaan myös salainen avain, jonka avulla voit palauttaa tilisi käyttöoikeudet tai kirjautua sisään uudesta selaimesta tai laitteesta. Tätä avainta ei tallenneta mihinkään, joten sinun on joko kirjoitettava se alas tai ladattava se PDF-muodossa, jonka 1Password tarjoaa hyödyllisesti.

1Password-SecretKey

1Parasanan luokat

Kuten muutkin tämän luettelon suositukset, 1Password antaa sinun tallentaa paitsi salasanoja myös kaikenlaista lomakkeen sisältöä. Se erottaa sen uskomattoman monipuolisen valikoiman tietoluokkia, joita voit valita tallentamaan, mukaan lukien muistiinpanot, luottokortit, henkilöllisyydet ja jopa sellaiset asiat, kuten passit ja ajokortit. Kaikki nämä tiedot voidaan täyttää automaattisesti lomakkeiksi, jolloin rekisteröinnit ja kirjautumiset ovat helppoja.

1Password-Import

Voit tuoda tallennetut salasanasi automaattisesti Chromesta (mutta ei mistä tahansa Chromiumista johdetuista selaimista tai Firefoxista), samoin kuin LastPassista, Dashlaneista ja RoboFormista. Mistä tahansa muusta lähteestä sinun on ensin vietävä salasanasi manuaalisesti ja tuotava CSV-tiedosto suoraan.

1Password-Import

1Passwordin Vartiotorni ja Salasanan luonti

“Vartiotorni” -ominaisuus voi kertoa, onko kirjautumistasi vaarassa, analysoimalla salasanasi heikkouksien tai päällekkäisyyksien varalta, samoin kuin vertaamalla verkkosivustosi tietorikkomusten ja kirjautumisheikkouksien tietokantaan..

1Password-Watchtower

Siellä on sisäänrakennettu salasanageneraattori, jonka avulla voit valita kolmesta salasanatyypistä: satunnainen (mikä on turvallisin), mieleenpainuva (koostuu sanoista, jotka on erotettu tavuviivoilla) ja PIN (vain numerot).

1Password-Generator

Kuten lyhyesti mainitsimme tämän osan alussa, 1Passwordilla ei ole ilmaista suunnitelmaa, ja tilauksesi kuluttaa sinua vain 36 dollaria vuodessa tai 60 dollaria vuodessa perheohjelmasta, jonka avulla voit jakaa tilisi jopa viiden kanssa ihmiset. Voit myös lisätä muita ihmisiä perhesuunnitelmaan 12 dollarilla vuodessa.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka se toimii vain selaimen laajennuksen lisäksi, lue koko 1Password-arvostelu tai Dashlane vs. 1Password -vertailu, jotta näet kuinka se verrattuna yleiseen suosituimpaan valintaamme.

4. Pitäjä

Keeper on toinen erinomainen valinta salasanojen hallintaan. Vaikka et voi tallentaa niin paljon tietoa Keeperillä kuin voit joidenkin muiden valinnoidemme kanssa, voit silti käyttää sitä seuraamaan salasanoja, maksukortteja, osoitteita ja puhelinnumeroita, jotka kaikki voidaan järjestää siististi kansioihin ja syötetään automaattisesti, kun joudut täyttämään lomakkeen. 

Lisäksi, kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa tai luot uuden salasanan, Keeper lisää sen automaattisesti holviin.

Keeper-Vault

Holvi itsessään on helppo käyttää ja asennusprosessi on myös yksinkertainen. Salasanat voidaan tuoda Chromesta, Firefoxista, Internet Explorerista, Microsoft Edgestä (lue Edge-arvostelu) ja Opera, samoin kuin useista eri salasanojen hallintaohjelmista. Tämä on paljon vaihtoehtoja, ja se asettaa Keeperin tuontiprosessin selvästi kaikkien muiden luettelossa olevien edelle.

Keeper-Import

Keeperin erityiset suojausasetukset

Keeper-tietoturva on hienoa, ja laajennus tarjoaa joitain edistyneitä vaihtoehtoja, jos haluat saavuttaa ylimääräisen mailin tilien turvassa. Voit ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen, ja itsetuhoava asetus pyyhkii kaikki tallennetut tiedot viiden epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Keeper-Security-asetukset

Ilmaisen suunnitelman avulla voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja, mutta rajoittaa sinut yhteen laitteeseen. Jos tarvitset pääsyä enemmän laitteita, Pro-suunnitelma maksaa sinulle 29,99 dollaria vuodessa. 

Vaihtoehtoisesti voit hankkia Keeper MaxBundlen, joka maksaa 59,97 dollaria vuodessa ja sisältää kaiken Pro-suunnitelmassa sekä pääsyn Keeper Messengeriin (turvallinen viestisovellus), suojattu tiedostovarastointi ja lopulta Keeper BreachWatch..

Keeper BreachWatch ja turvallisuustarkastukset

BreachWatch on ominaisuus, joka tarkistaa kaikki tallentamasi sivustot ja kirjautumistunnukset ja tarkistaa, onko heille altistunut tietoturvallisuus salasanan viimeisen vaihtamisen jälkeen. Jos on, Keeper ilmoittaa sinulle ja rohkaisee sinua vaihtamaan kyseiset salasanat.

Keeper-Breachwatch

Vaikka BreachWatch pitää sinut turvassa ulkoisilta uhilta, suojaustarkastusominaisuus suojaa sinua itseltäsi. Yksinkertaisesti sanottuna, se tarkistaa, voidaanko salasanasi katsoa heikoiksi, johtuuko se lyhyestä pituudesta, symbolien tai numeroiden puutteesta tai siitä, että käytät kopioitavia salasanoja useille kirjautumistunnuksille.

Keeper-Security-Audit

Myös salasanageneraattori on läsnä, kun luot uuden kirjautumistunnuksen holviin, vaikka se onkin hieman perusluonteisempi kuin jotkut muut tämän luettelon vaihtoehdot. Voit asettaa salasanan pituudeksi 8–51 merkkiä ja päättää, sisällytetäänkö merkit, numerot vai symbolit.

Keeper-Generator

Kuten aina, täydellinen Keeper-arvostelu antaa sinulle entistä paremman kuvan palvelun odottamisesta ja lukee Dashlane vs Keeper -teoksemme nähdäksesi kuinka nämä kaksi vertaa.

5. RoboForm

Pyöristämme viiden parhaan joukon on RoboForm. Vaikka toinen kunnollinen vaihtoehto Firefoxille ja Chromelle, RoboFormin suurin heikkous selaimen laajennuksen kannalta on salasanan tuontitoiminnon puute. Voit tuoda kirjanmerkkejä (joita RoboForm voi myös tallentaa), mutta et salasanoja.

RoboForm-kirjanmerkki-Import

Käyttöliittymässä on helppo kiertää päätäsi, ja kaikki tallennetut kohteesi voidaan järjestää erillisiin kansioihin, jotta saat selkeämmän yleiskuvan. 

Salasanojen lisääminen RoboFormiin

Valitettavasti kirjautumistunnuksen lisääminen on vähän hankala, koska et voi tehdä sitä manuaalisesti. Pikemminkin sinun on kirjauduttava tiliisi (ensimmäisen kirjautumisen jälkeen, jos olet jo kirjautunut sisään) ja annettava RoboForm havaita sen ennen kirjautumisen lisäämistä.

RoboForm-Vault

Salasanojen ja kirjanmerkkien lisäksi voit käyttää RoboFormia myös muistiinpanojen ja identiteettien seuraamiseen. Nämä henkilöllisyydet voivat sisältää kaikenlaisia ​​tietoja, mukaan lukien vakioosoitteesi, puhelinnumerosi ja nimisi, mutta myös pankkitilit, passit ja kortit sekä mukautetut kentät, jotka voit määritellä itse. 

Automaattisen täytön ja salasanan luominen RoboFormilla

Kuten kaikki suositukset, RoboForm täyttää hyödyllisesti lomakkeet kaikilla näillä tiedoilla aina kun tarvitset sitä.

RoboForm henkilöllisyys

Siellä on salasanageneraattori, jonka avulla voit luoda vahvoja salasanoja. Asetuksissa suljetaan pois vastaavat merkit, salasanasta tehdään heksadesimaali ja määritetään, haluatko luodussa salasanassa isoja kirjaimia, numeroita vai symboleja..

RoboForm-Generator

Hinnoittelussa ja suunnitelmissa RoboFormin ilmainen versio on vankka. Sen avulla voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja ja identiteettejä, jakaa kirjautumistietojasi muiden ihmisten kanssa ja tarkistaa salasanasi.

Jos haluat käyttää salasanahallintaa useissa laitteissa ja synkronoida niiden välillä, sinun täytyy hankkia RoboForm Everywhere hintaan 23,88 dollaria vuodessa, mikä antaa sinulle myös pääsyn ensisijaiseen tukeen, kaksifaktoriseen todennukseen, turvalliseen tiedostojen jakamiseen, hätäkäyttöön ja pilvien varmuuskopio. Jos et ole varma, onko tämä sinulle arvoista, siirry RoboForm-arvosteluamme saadaksesi selville.

Kunniamaininta: Firefox Password Manager

Jos Firefox on valitsemasi selain ja etsit tavallista salasanahallintaa, silloin sisäänrakennettu salasananhallinta, nimeltään Lockwise, kannattaa harkita. Vaikka Firefox Password Managerista puuttuu joitain edistyneempiä ominaisuuksia, joita tärkeimmät valitsemme voivat tarjota, se tekee silti hyvää työtä salasanojen tallentamisessa ja suojaamisessa..

Firefox-Lockwise

Voit tuoda kaikki nykyiset salasanasi Chromesta, Chromiumista, Internet Explorerista ja Microsoft Edgestä ja synkronoida ne kaikkien laitteiden välillä. Muita ominaisuuksia ei ole, mutta Firefox Lockwise on enemmän kuin riittävä, jos haluat vain suojata salasanasi ja täyttää ne automaattisesti, joten sinun ei tarvitse muistaa niitä.

Firefox-Import

Mukana on myös salasanageneraattori, vaikka sitä voi olla vähän vaikea löytää. Aina kun kirjaudut uuteen palveluun, voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella salasanakenttää ja valita ”käytä turvallisesti luotua salasanaa”. 

Firefox-salasana-Generator

Muista asettaa pääsalasana, koska tämä on tehtävä manuaalisesti ja ilman salasanaa, kaikilla salasanoillasi on selkeä teksti kaikille, joilla on fyysinen pääsy laitteeseesi..

Google Smart Lock vs. salasananhallinta

Jos Chrome on ensisijainen verkkoselaimesi, saatat houkutella käyttämään yksinkertaisesti sisäänrakennettua Google-salasananhallintaa – tai ”Smart Lock” – nimeltään – tallentaaksesi Google-salasanasi. Emme suosittele sitä, ellei jostain muusta syystä kuin se, että kaikkien salasanojen antaminen Googlelle – yritykselle, joka on pahaenteinen käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta – on uskomattoman huono idea.

Googlen SmartLock

Vaikka Chromen salasananhallinta tarjoaa salasanan tarkistusominaisuuden, suojattuja ja satunnaistettuja salasanoja ei voida luoda, mikä jättää käyttäjän tehtäväksi luoda ne, mikä johtaa useimmissa tapauksissa salasanoihin, jotka eivät ole niin vahvoja kuin voisivat olla.

Lopulliset ajatukset

Siellä se on, luettelo markkinoiden parhaista salasananhallintalaajennuksista. Vaikka Dashlane on yleisesti ottaen erinomainen valinta, jos olet kiinnostunut erityisesti selaimen laajennuksista, LastPass on parempi vaihtoehto, etenkin kun otetaan huomioon sen erinomainen ilmainen suunnitelma kaikkien selaimessa olevien ominaisuuksien päälle..

Jos maksat palvelusta mielellään, et voi todellakaan mennä pieleen 1Passwordilla (lue kappale 1Password vs LastPass), kun taas Keeper ja RoboForm ovat myös hienoja vaihtoehtoja, huolimatta joistakin puutteista, jos haluat ilmaisen salasanan hallinta. 

Vaikka on olemassa monia muita vaihtoehtoja, jotka tekevät työstä hienosti – kuten Avast-salasananhallintalaajennus, Zoho Vault Chrome -laajennus tai Webroot-salasananhallintalaajennus -, he eivät aivan päässeet tähän luetteloon.

Mitä mieltä olet salasananhallinnan laajennusluettelosta? Poistimmeko suosikkisi? Etkö pidä yhdestä parhaista suosituksistamme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Tutustu myös parhaaseen salasananhallintaohjelmaan, joka on tarkoitettu pienyrityksille. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map