Paras henkilöllisyysvarkaussuoja vuonna 2020: Turvallisuus verkossa

Henkilöllisyysvarkaudet eivät ole uusi käsite, mutta ne ovat nyt näkyvästi enemmän kuin koskaan. Kun sosiaalisessa mediassa on jaettu niin paljon tietoa – puhumattakaan verkkokaupojen vallankumouksesta – pilvessä on enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja kuin koskaan ennen. Internet on tuonut uusia riskejä henkilöllisyysvarkauksiin, mutta se on myös tuonut uusia tapoja suojautua siitä. 

Tässä oppaassa parhaaseen henkilöllisyysvarkauksien suojaukseen korostetaan palveluita, jotka pitävät sinut turvassa huijauksilta, petoksilta ja muilta rikollisilta epämiellyttäjiltä. Matkalla puhumme myös siitä, kuinka henkilöllisyysvarkauksien suojaaminen pitää sinut turvassa, kuinka se liittyy tietoverkkorikollisuuteen ja mitä voit tehdä yksin riskin vähentämiseksi. 

Kuten pian huomaat, arvioimme IdentityForcea korkeampana kuin mitä tahansa muuta palvelua. Vaikka se ei ole halvin vaihtoehto, se on helposti paras. IdentityForce tarjoaa monipuolisen seurantapalvelun lisäksi myös laajoja oppimisresursseja. Sillä on myös kahden viikon ilmainen kokeilu, joten ei ole mitään syytä olla antamatta sille kuvaa.

Paras henkilöllisyysvarkaus

Tosiasiallisesti parhaan identiteettivarkaussuojan valitseminen on hankala, koska sinulle “ihanteellinen” palvelu on subjektiivinen ja riippuu tarpeitasi. Tämän takia olemme jakaneet oppaamme viiteen osaan – ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, suojaus ja tuki -, joista jokaisessa on kolme suositusta, joita seuraa joitain yleisiä tietoja identiteettivarkauksista ja suojauksista.. 

IdentityForce on kuitenkin tarkastelun arvoinen, jos etsit parasta yleistä identiteettivarkaussuojaa. Se on ollut vieressä ikuisesti, ja sen aikana siitä on tullut vankka ja perusteellinen henkilöllisyysvarmuuden suojauspalvelu.

Ominaisuudet: Parhaat henkilöllisyysvarkaustyökalut

Tosiasiallisesti parhaan identiteettivarkaussuojan valitseminen on hankala, koska sinulle “ihanteellinen” palvelu on subjektiivinen ja riippuu tarpeitasi. Tämän takia olemme jakaneet oppaamme viiteen osaan – ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, suojaus ja tuki -, joista jokaisessa on kolme suositusta, joita seuraa joitain yleisiä tietoja identiteettivarkauksista ja suojauksista.. 

IdentityForce on kuitenkin tarkastelun arvoinen, jos etsit parasta yleistä identiteettivarkaussuojaa. Se on ollut vieressä ikuisesti, ja sen aikana siitä on tullut vankka ja perusteellinen henkilöllisyysvarmuuden suojauspalvelu.

IdentityForce

IdentityForce menee valvonnan ulkopuolella runsaasti sosiaalisia ja selaimen suojausominaisuuksia. Sosiaaliturvatunnuksesi ja pankkitilitietojesi seurannan lisäksi IdentityForce voi myös seurata Facebook-, Twitter-, YouTube-, Google+- ja Instagram-tilejäsi vilpillisestä toiminnasta.. 

identityforce-slider5

IdentityForce tarjoaa myös tietojenkalastelu- ja avainsanojen suojaamisen selaimessa. Vaikka ne eivät ole täysin virustentorjuntaohjelmien, kuten Bitdefender, tasolla (lue Bitdefender Antivirus -katsauksemme), on parempi, että sinulla on nämä työkalut kuin olla. 

Tietokalastelusuojaus suojaa sinua haitallisilta sähköposteilta, kun taas näppäimistön estävä ohjelmisto varmistaa, että kirjoittamasi tiedot eivät lähetetä hyökkääjälle.. 

Lisäksi IdentityForce sisältää useita oppimisresursseja, mukaan lukien luottokriittikirjeiden mallit, laajan taloudellisten ehtojen sanasto ja lainojen vertailulaskurin. Saat lisätietoja IdentityForce-arvosteluistamme. 

Henkilöllisyysvahti

Identity Guard -sarjan ydin on IBM: n ”Watson” -tekniikka, jonka se käyttää skannausta varten. Puhumme siitä lisää alla olevassa ”suojelu” -kierroksessa, mutta se on syytä huomata myös täällä. Se liittyy suojeluun, mutta Watson on ominaisuus, jota ei näy muissa identiteettivarkauksien suojauspalveluissa, ja sementoi Identity Guardia kilpailun yläpuolelle.. 

Lisäksi Identity Guard tarjoaa sarjan selaimen tietosuojatyökaluja. Vaikka se ei sisällä VPN: tä – lue paras VPN-opas tähän – Safe Selaus -laajennus voi pitää selaimesi turvassa. Se estää mainoksia ja flash-pyyntöjä, pakottaa HTTPS: n verkkosivustoille ja näyttöihin tietojenkalastelu-URL-osoitteita varten. 

identiteetti-vartija-review-safe-selailu

Lisäksi Suojatun selauksen laajennus avaa kokonaan uuden selaimen kojelaudan, jossa voit hallita eri sosiaalisen median tilien tietosuoja-asetuksia.. 

Kuten voit nähdä Facebook-tietosuojaoppaassamme, näiden asetusten hallitseminen omallasi ei ole vaikeaa, mutta yhden paikan löytäminen niille ei saisi olla alimyyntiä. Voit oppia lisää tietosuojaominaisuuksista Identity Guard -arvioinnista. 

EverSafe

EverSafe ansaitsee paikan ominaisuuksissamme, koska se tarjoaa ainutlaatuisen käänteen identiteettivarkausmalliin. Yksittäisen tuen tarjoamisen sijasta EverSafe on erikoistunut perhe- ja vanhusten suojeluun. Jos haluat suojata useita ihmisiä tai joudut ostamaan suojaa jonkun muun puolesta, EverSafe on sinua varten.

eversafe-slider2

Vaikka perhesuunnitelman ensimmäisen jäsenen on maksettava täysi hinta, jokainen lisäjäsen saa 30 prosentin alennuksen. Joten 14,99 dollarin plus hinta maksaa 46,47 dollaria kuukaudessa nelivuotiselle perheelle. Lisäksi jokainen tili sijaitsee yhdessä kojetaulussa, joten voit seurata koko perhettäsi hyppäämättä. 

Senioreille EverSafe antaa sinun määrittää edustajia, jotka pääsevät tilillesi puolestasi. Koska henkilöllisyysvarkaudet kohdistuvat usein vanhuksiin, jotka eivät voi tuntea verkkopohjaista suojausta, kyky nimittää asianajajia on valtava. Voit oppia lisää siitä EverSafe-arvosteluamme.

Hinnoittelu: edullisin henkilöllisyysvarkaus

Hinnoittelu on tärkeää kaikissa tilaustyyppisissä palveluissa, mutta erityisesti identiteettivarkauksien suojaamisessa. Totuus on, että mitä kalliimpi palvelu on, sitä suurempi on mahdollisuus peruuttaa se. Tavoitteena on, että henkilöllisyyttäsi ei koskaan varasteta, joten tässä osiossa etsimme edullisinta suojausta identiteettivarkauksilta. 

ADT-henkilöllisyysvarkaus

ADT tarjoaa halvimman identiteettivarkauksien suojaamispalvelun, jonka olemme havainneet. Se ei häiritse useita tasoja tai erilaisia ​​ominaisuuksia. Yksi suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma sisältää kaiken, mikä tarkoittaa, että saat 1 000 000 dollaria kattavuutta, pimeän verkon seurannan ja ADT-petosten ratkaisun.

Kuten EverSafe, voit lisätä jopa viisi jäsentä suunnitelmaan, vaikka hinta ei muutu käyttäjien määrän perusteella. Jokainen jäsen maksaa saman 10 dollaria kuukaudessa, mutta ottaen huomioon kuinka edullinen se on, sillä tuskin ole merkitystä. 

Alhainen hinta on houkutteleva, mutta ADT: n nonsensense-lähestymistapa vie sen epäsuotuisille alueille. Pidemmän keston ajan ei ole alennuksia, eikä ole vahvistettua hyvityskäytäntöä. Maksat 10 dollaria kuukaudessa – joka kuukausi – kunnes päätät peruuttaa. Saat lisätietoja siitä ADT-identiteettivarkaussuojauksesta.

ID-vartija

ID Watchdogilla on joitain käytettävyysongelmia, mutta niitä on helppo sivuuttaa, koska hinta on niin hyvä. Perussuunnitelma on vain 15 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa kattavuuden, muokattavissa olevat hälytykset, hallitun henkilöllisyysvarkauden tarkkuuden ja tumman web-seurannan. Siellä on myös 20 dollarin kuukausisuunnitelma, joka lisää kolmen toimiston luottotiedot. 

Yllä olevan taulukon hinnat ovat kuukausisuunnitelmia. ID Watchdog tarjoaa kuitenkin myös vuotuisen laskutusjakson, joka, kuten IdentityForce, tarjoaa sinulle kahden kuukauden palvelun ilmaiseksi. Toisin sanoen se on pudonnut tappi tällä kierroksella, koska kokeilujaksoa ei ole ja palautuskäytäntö on heikko. Voit lukea siitä ID-tarkkailijakatsauksessamme.

IdentityForce

IdentityForce ei ole halvin palvelu siellä, vaikka se on kaukana kalleimmasta. Se on kalliimpaa kuin ADT ja ID Watchdog, mutta ominaisuudet oikeuttavat käyttämään muutamaa ylimääräistä dollaria kuukaudessa. Perussuunnitelma, UltraSecure, tulee kattamaan kokonaisuudessaan, sisältäen 1 000 000 dollaria vakuutusta, kadonneen lompakon apua ja tumman web-seurannan. 

Valikoiman yläpuolella UltraSecure + Credit on enimmäkseen sama, vaikka se sisältää myös kolmen toimiston luottotarkkailun 6 dollarin lisämäärältä kuukaudessa. Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta voit maksaa kuukausittain tai vuosittain. 

Vuotuisen suunnitelman toteuttaminen tarkoittaa, että saat kahden kuukauden palvelun ilmaiseksi, mikä jakaa 10 kuukauden kustannukset 12: lle. Lisäksi kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ilmaisia, joten voit kokeilla IdentityForcea menettämättä rahaa.

Helppokäyttöisyys: Paras henkilöllisyysvarkauksien suojauspalvelu

Ymmärtäminen, mikä on tärkeää, jos henkilöllisyys varastetaan. Se on pelottava hetki, joten helposti sulava käyttöliittymä, joka palauttaa palautusprosessin, on ensiarvoisen tärkeää. Tässä osiossa etsimme parasta identiteettivarkauksien suojauspalvelua, joka pitää kaiken helposti ymmärrettävänä, jopa katastrofin sattuessa.

Henkilöllisyysvahti

Identity Guard tekee kotisivulta kojelautaan henkilöllisyyden suojaamisen yksinkertaisena. Verkkosivusto on selkeästi muotoiltu, ja melkein kaikki painikkeet ohjaavat sinua kassalle. Kun olet kirjautunut, tilisi asettaminen on helppoa; Henkilöllisyysvahti kysyy joitain perustietoja ennen kuin heittää sinut kojelautaan. 

identiteetti-vartija-review-kojelauta

Kun olet kojelaudassa, voit tarkastella uusia hälytyksiäsi, nähdä, mitä tilejä Identity Guard seuraa ja tarkistaa, onko joku tietoistasi pimeässä verkossa. Siellä on myös ”riskienhallinta” -välilehti, jossa voit tarkastella riskipisteitäsi. Identity Guard tuottaa tämän pistemäärän sarjaan kysymyksiä, joihin vastaat, kun olet laskeutunut kojelautaan ensimmäistä kertaa.. 

Kysymykset liittyvät tapoihisi, kuten mihin myymälöihin teet ostoksia ja millä toimialalla työskentelet. Tämän tiedon avulla Identity Guard ei vain pysty tarjoamaan riskipisteitä, vaan pystyy myös kouluttamaan Watsonin tottumuksiesi perusteella. Tämän vuoksi Identity Guard voi tunnistaa kaikki epänormaalit käytökset. 

EverSafe

Pitäisi yllättää, että EverSafe on helppo käyttää, koska se on identiteettivarkauksien suojauspalvelu, joka on keskittynyt vanhuksille. EverSafe lataa prosessin alkuun, eli kirjoitat tietosi kirjautumisen yhteydessä. Se tekee siitä, että olet jo suojattu, kun pääset tilin hallintapaneeliin. 

eversafe-review-add-tilin

EverSafe on vastakohta Identity Guardiin ja IdentityForceen, kun kyse on kojetaulusta. Käyttöliittymä on puhdasta ja tarjoaa vain perustiedot tarkkailtavasta. Ilmoitusten ulkopuolella voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi ja hyväksyä tai hylätä tilit, jotka EverSafe on löytänyt luottotietosi.

Vaikka EverSafe ei tarjoa Identity Guard- ja IdentityForce -toimintoja, sen no-nonsensen-lähestymistapa houkuttelee joillekin käyttäjille. 

IdentityForce

IdentityForcella on joitain ongelmia suunnitelman valinnassa. Kokoonpano on tarpeeksi yksinkertainen, mutta pääsivustolla on liian monia vaihtoehtoja, mikä tekee kassasivun löytämisestä hämmentävää. 

IdentityForce on unelma, kun olet kirjautunut tilille. Tarkastelun jälkeen sinua pyydetään antamaan kaikki henkilökohtaiset tietosi, jotta IdentityForce voi alkaa suojata sinua heti. 

identityforce-review-kojelauta

Kojelaudalla näet nopeasti, mitä elementtejä IdentityForce skannaa, ja mahdolliset hälytykset. Siellä on myös ”resurssit” -välilehti, josta löydät sanasto ja laskimet autovuokraustoimintaa, asuntolainoja ja luottokortteja varten.

IdentityForcen loistavuus johtuu kyvystä segmentoida tietoja. Kojelauta on käyttäjäystävällinen ja hyödyllinen, joten voit nähdä nopeasti asiaankuuluvat tiedot samalla, kun se tarjoaa myös oppimateriaalien aarreaitta.

Suojaus: paras henkilöllisyysvarkaus

Seuraavat kolme palvelua tarjoavat parhaan henkilöllisyysvarkauden. Tämä tarkoittaa, että ne tarjoavat yhdistelmän hyviä vakuutuksia, runsaasti oppimateriaaleja ja hienostunutta valvontajärjestelmää suojatakseen sinua. 

IdentityForce

Animme IdentityForce -yritykselle 98-prosenttisen arvosanan, joka on korkein suojauspiste, jonka olemme antaneet henkilöllisyysvarkauksien suojauspalvelulle. Peruspeitto on hyvä, ja IdentityForce seuraa sosiaaliturvatunnustasi, pankkitilisi tietoja ja sosiaalisen median tilejä. Seurannan laajuus on kuitenkin valtava. 

IdentityForce seuraa oikeustietoja, palkkapäivälainapalveluita, seksuaalirikollisten luetteloita ja USPS: n osoitteenmuutos-tietokantaa minkä tahansa tietosi suhteen. Lisäksi voit tarkastella lääketieteellistä tunnustasi kojetaulussa varmistaaksesi, että olet ainoa henkilö, joka käyttää sairausvakuutustasi. 

identityforce-review-laskimet

Jopa tuon suojan kanssa resurssit erottuvat eniten. IdentityForce tarjoaa resurssin kaikelle, autoteollisuuden riitojen ratkaisemisesta roskapostin poistamiseen. Lisäksi kaikki nämä resurssit ovat yhdessä paikassa. 

IdentityForce tarjoaa ennakoivia työkaluja, kun muut identiteettivarkauksien suojaamispalvelut odottavat tapahtuvan jotain. IdentityForce tarjoaa ennakoivia työkaluja, joten ensisijaisesti pienempi mahdollisuus.

Henkilöllisyysvahti

Kuten mainittiin, Identity Guard -tekniikkaa saa IBM: n Watson-tekoäly. Vaikka Watson saattaa vaikuttaa markkinoinnin hölynpölyltä, Watson on vakavasti vaikuttava. Sitä on käytetty useilla aloilla, etenkin lääketieteessä, missä se on toteutettu syövän hoitoreittien määrittämiseen. Lisäksi Watson ei ole vain tarkkaileva; se on oppimista. 

Toisin kuin muut työkalut, Watson voi seurata käyttäytymistäsi ja käyttää tätä profiilia vilpillisen toiminnan tunnistamiseen. Keinotekoisena älykkyydenä oppii syöttämiesi tietojen perusteella, joten se tarttuu muihin palveluihin mahdollisesti kaatuneisiin tietoihin.. 

Watsonin lisäksi Identity Guard tarjoaa tilillesi myös erityisen tapaushallinnan ja ilmoittaa sinulle, jos tapahtuu merkityksellisiä tietorikkomuksia. 

Yhden lentokoneen sijasta Identity Guard tarjoaa monikerroksisen lähestymistavan, joka vähentää huomattavasti henkilöllisyytesi varastamisen todennäköisyyttä. On myös helppo valvoa, kuinka hyvin olet suojattu riskinhallintapisteilläsi. 

ID-vartija

Katsauksessamme ID Watchdog sai lähes täydellisen pisteet suojelustaan. Vaikka kojetaulun päivitys vie jonkin aikaa, näet nopeasti tarkistettavat tiedot ja mahdolliset hälytykset tunnin tai kahden kuluttua.. 

ID-tarkkailujärjestelmä tarkistaa vakiona olevan valvontaohjelman lisäksi myös sosiaalisen median tilisi, mutta lisäksi se tarkkailee tiettyä toimintaa. 

id-vahtikoira-review-sosiaalisen median-asetukset

Sosiaalisen median tilisi skannataan 14 kategoriaan alkoholista ja huumeista rasismiin asti. Voit asettaa vakavuuden myös jokaiselle näistä luokista. Esimerkiksi, jos olet esimerkiksi baarimikko ja viestit paljon alkoholista, voit kehottaa ID Watchdogia ilmoittamaan, että et varoita sinua, kun alkoholiin liittyvää sisältöä julkaistaan ​​sosiaalisessa mediassa.

Kuten Identity Guard, myös ID Watchdog yhdistää kaiken seurannan altistumisraporttiin. Altistusraportti liittyy lähinnä sosiaaliseen mediaan, ilmoittaen siitä, onko jakamasi tietoja, jotka voivat asettaa sinut vaaraan. Se ei ole niin kattava kuin Identity Guard -yrityksen riskienhallintapiste, mutta se on silti mukava saada.

Tuki: Paras henkilöllisyysvarkausohje

Tuki ja suojaus liittyvät läheisesti toisiinsa identiteettivarkauksien suojaamisessa. Tulet yleensä tukemaan, jos jokin menee pieleen. Tästä syystä ympärivuorokautinen puhelintuki on välttämätöntä, samoin kuin jonkinlainen live chat -toiminto.

IdentityForce

IdentityForcen tarjoamien oppimisresurssien kestävyyden vuoksi on yllättävää, että sen tuki on erinomaista. Tietokanta sekoittaa koulutusta ja tukea vastaamalla palveluita koskeviin kysymyksiin ja antamalla sinulle mahdollisuuden ymmärtää syvemmin identiteettisi suojaamista.

identityforce-review-tietämyskanta

Kuten kaikissa hyvissä henkilöllisyysvarkauksien suojauspalveluissa, IdentityForce tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintukea, jos sinulla on ongelmia. Tukiedustajat voivat vastata peruskysymyksiin, mutta he ovat pääasiassa avuksi siinä tapauksessa, että saat hälytyksen, jota et voi ratkaista yksin. Jos sinulla on vähemmän kiireellinen kysymys, voit lähettää myös IdentityForce-sähköpostin.

LifeLock

LifeLock ei ole saanut nodiota tässä oppaassa, koska se on ylihintainen ja puuttuu ominaisuuksista. Tuki sanoi kuitenkin, että se on erinomainen. Jos et tiedä, Norton omistaa LifeLockin (lue Norton Security -katsaus). Koska LifeLock on sidottu viruksentorjuntajättiin, se voi hyödyntää vankkaa tukijärjestelmää, joka Nortonilla on jo käytössä.

LifeLock-review-tietämyskanta

Tietokanta on muotoiltu selkeästi, siellä on foorumi, jossa voit kysyä kysymyksiä ja tukea edustajia on saatavana puhelimessa ympäri vuorokauden. Tuki on saatavana myös useilla kielillä. Kun etsimme LifeLockin sosiaalista mediaa, löysimme vastauksia englanniksi, espanjaksi ja jopa japaniksi. 

Sosiaalisesta mediasta puhuttaessa LifeLock vastaa kysymyksiin Twitterin ja Facebookin kautta. Vaikka useimmissa identiteettivarkauksien suojauspalveluissa on sosiaalista mediaa, LifeLock on yksi harvoista, joka todella reagoi käyttäjän viesteihin. Voit lukea lisää siitä LifeLock-katsauksessa.

myFICO

myFICO ei ole oikeastaan ​​identiteettivarkauksien suojauspalvelu. Pikemminkin se on täysin varusteltu luotonvalvontapalvelu. Vaikka tämä on huonosti suojaava, myFICO on omassa liigassaan tukea saaessaan. Se on erittäin opettavainen työkalu, ja tuki heijastaa sitä. myFICO tarjoaa useita resursseja oppia lisää luotto- ja taloustiedoista. 

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Sähköpostit vaativat kuitenkin kahden työpäivän läpimenoajan, ja puhelintuki on käytettävissä vain työaikoina. Onneksi voit saada vastauksia ympäri vuorokauden myFICOn foorumeilla.

myfico-review-foorumit

Foorumit ovat erittäin aktiivisia, vaikka ne eivät ole sopivia korvauksia suorille tuille. Viimeisimpiä viestejä tarkastelemalla melkein kaikilla ketjuilla oli vastauksia muutamassa minuutissa. Voit lukea lisää foorumeista ja tukijärjestelmästä myFICO-katsauksessa. 

Onko henkilöllisyysvarkauksien suojaaminen sen arvoista?

Tämä on vaikea vastaus kysymykseen, koska se voi olla kyllä ​​tai ei olosuhteistasi riippuen. Vain niin, että olemme selviä, henkilöllisyysvarkauksien suojauspalvelu ei tee mitään, mitä et voi tehdä yksin. Vakuutuksen ulkopuolella voit valvoa kaikkea, mitä suojauspalvelu voi. 

Toisin sanoen, niin tekeminen vie useita tunteja työtä joka päivä. Vaikka luottoasi on helppo tarkistaa täällä, surffaaminen pimeässä verkossa ja USPS-osoitteenmuutos-tietokannan vetäminen päivittäin ei ole helppoa. Jollei henkilö voi valjastaa AI: tä tekemään sen puolestasi, seurata kutakin aluetta, jolla identiteettivarkauksien suojauspalvelu ei ole mahdollista,. 

Et tarvitse henkilöllisyysvarkauksien suojausta, mutta sen hankkiminen ei ole huono idea. Kuten vakuutuksen ostaminen, henkilöllisyysvarkaudet ovat numeropeli, joten mitä enemmän voit pinota kannen puolestasi, sitä vähemmän alttiit henkilöllisyytesi varastamiselle..

Henkilöllisyysvarkauksien tyypit

Vaikka olemme käyttäneet ”henkilöllisyysvarkauksia” laajana terminä tässä oppaassa, on erityisiä tyyppejä, jotka sinun tulisi olla tietoinen. Suurin osa ihmisistä tuntee ainakin muutama tyyppi identiteettivarkauksia, mutta on olemassa joitain muotoja, joista et ehkä ole koskaan kuullut. 

Tilin henkilöllisyysvarkaus

Tilitunnuksen varkaus on yleisin henkilöllisyysvarkaus. Se on, kun rikollinen saa pääsyn olemassa oleviin tileihisi, olipa kyse sitten sosiaalisesta mediasta, pankeista tai muusta. Lisäksi tämä henkilöllisyysvarkauden muoto kattaa rikolliset, jotka avaavat uusia tilejä nimesi. 

Onneksi tilin henkilöllisyysvarkauksia on helppo havaita, varsinkin jos seuraat luotto- ja verkkotilejäsi. Vaikka identiteettivarkauksien suojauspalvelu auttaa suojaamaan sosiaaliturvatunnustasi, pankkitilisi tietojasi ja muuta, tilin henkilöllisyysvarkaudet johtuvat yleensä heikoista salasanoista. 

Voit torjua tätä ongelmaa varmista, että käytät pitkää, satunnaisesti luotua salasanaa jokaisessa tilissäsi. Voit luoda ja tallentaa salasanoja käyttämällä yhtä parhaista salasananhallintavalikoimista, kuten Dashlane (lue Dashlane-arvostelu). 

Työttömyysvarkaudet

Työttömyysvarkauksia käytetään, kun rikollinen ei voi saada työtä, yleensä rikosrekisterin seurauksena. He käyttävät sosiaaliturvatunnustasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi hakeaksesi nimeäsi työhön. Vaikka he keräävät palkkasumman sinun nimessäsi, sinä olet koukussa ja maksat tuloveroa vuosittain. 

Verotietovarkaudet

Veroidentiteettivarkaus on, kun rikollinen arkistoi verot nimesi vastaan ​​ja vastaanottaa mitä tahansa veroilmoitusta. Jos olet jättänyt verosi Yhdysvaltoihin ja IRS on hylännyt ne, on mahdollista, että joku on jo jättänyt ne sinun nimesi.

Lääketieteellinen henkilöllisyysvarkaus

Lääketieteellinen henkilöllisyysvarkaus on, kun hyökkääjä saa hoitoa sairausvakuutuksesi avulla. Lääketieteellisten henkilöllisyysvarkauksien sekoittamisen lisäksi lääketieteellisten henkilöiden varkaudet voivat vaikuttaa vakavasti luottoasi. Jos laskuja ei makseta, olet vastuussa kuluista. Riippuen siitä, kuinka hyökkääjä on käyttänyt tietojasi, on mahdollista, että et voi olla tietoinen laskuista, kunnes ne ovat kokoelmissa. 

Rikoksellinen henkilöllisyysvarkaus

Lopuksi, rikollinen henkilöllisyysvarkaus on, kun joku käyttää tietojasi tekemässään rikoksessa. Tämä käy ilmi väärennetyistä henkilötodistuksista, kuten jos joku voisi esimerkiksi saada ylinopeuslipun ja antaa poliisille väärennetyn henkilöllisyystodistuksen. 

Kuinka ilmoittaa henkilöllisyysvarkauksista

Identiteettivarkauksista ilmoittaminen muuttuu asuinpaikkasi mukaan. Olettaen, että asut Yhdysvalloissa, raportointi ei ole vaikeaa. Verkkosivusto identtheft.gov tarjoaa yksinkertaisen kolmivaiheisen prosessin identiteettivarkauksien ilmoittamiseksi. Vaikka tämä on ensimmäinen askel, joka sinun pitäisi suorittaa ilmoittamalla henkilöllisyysvarkauksista, se ei ole viimeinen. 

tunnistetietojen varastamiseen-raportti

Lisäksi voit soittaa liittovaltion kauppakomissiolle Identity Theft Hotline -puhelimella (877-438-4338). Siellä agentti auttaa rauhoittamaan hermoja ja laatimaan tervehdyttämissuunnitelman. On myös hyvä idea soittaa kolmelle suurimmalle luottotoimistolle – Equifax, TransUnion ja Experian – asettaaksesi petosvaroituksen luottotietoihisi.. 

Sen jälkeen on odotettavissa, ja toivoa, että vauriot eivät ole liian vakavia. On epätodennäköistä, että rikollinen voi aiheuttaa liikaa ongelmia, jos sinulla on identiteettivarkauksien suojauspalvelu, koska pystyt suorittamaan nämä toimet heti, kun palvelu havaitsee ongelman.

Henkilöllisyysvakuutus ja henkilöllisyysvarkauksien ehkäisy

Suurin osa yllä olevista palveluista tarjoaa identiteettivarkauksien vakuutuksen ja estämisen. On kuitenkin tärkeää tietää ero näiden kahden välillä. Henkilöllisyysvakuutus kattaa sinut, jos henkilöllisyys varastetaan. Kaikki henkilöllisyydesi palauttamiseen käytetyt rahat tai mahdolliset kulut, jotka ovat kuluneet taskusta, katetaan yleensä käytännössä. 

Henkilöllisyysvarkauksien ehkäiseminen puolestaan ​​pyrkii estämään tämän tapahtuvan ensisijaisesti. Valvontapalvelusarjan avulla identiteettivarkauksien estäminen pitää sinut ajan tasalla siitä, missä tietosi ovat ja kuinka niitä käytetään.

Vaikka tarkkailu tulee yhdestä yllä mainituista suosituksista, voit myös osallistua identiteettivarkauksien ehkäisyyn. On olemassa lukemattomia tapoja suojella itseäsi. Jotkut näistä sisältävät tärkeiden asiakirjojen ristikkäisen murskaamisen, sosiaalisen median pitämisen yksityisenä ja virustorjuntaohjelman asentamisen (lue paras virustorjuntaohjelma-oppaamme).

Lopulliset ajatukset

Identiteettivarkauksien suojaamisvaihtoehtoja on paljon, vaikka emme suosittele joitain suosituimpia, kuten LifeLock. Tutkimuksemme ja kokemuksemme perusteella kaksi parasta vaihtoehtoa ovat Identity Guard ja IdentityForce. Molemmat tarjoavat laajan suojan ja runsaasti ominaisuuksia käynnistykseen. Lisäkustannukset ovat sen arvoinen, vaikka ne eivät ole niin halpoja kuin esimerkiksi ADT. 

Jos ostat perheen kanssa tai vanhempien puolesta, myös EverSafe on hyvä vaihtoehto. Samoin pidämme ID-tarkkailijan hinnasta. 

Millaiseen identiteettivarkaussuojaan aiot mennä? Miksi valitsit sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me