Omanin IP-osoitteen hankkiminen vuonna 2020: Muscat-liikkeet

Jos lähdet Omanista liike- tai lomamatkalle, saatat joutua tekemään valmisteluja, jos haluat suoratoistaa viimeisimmän jakson näytöstä, jota seuraat kotona. Samoin jos haluat käyttää pankkitiliäsi Omanin ulkopuolelta, joudut todennäköisesti geoblokkiin. Sinun on vaihdettava IP-osoitteesi saadaksesi pääsyn, joten osoitamme sinulle, miten saada Omanin IP-osoite.


Jos haluat suoratoistaa Omani Netflixin Omanin ulkopuolelta, sinut todennäköisesti estetään alueellisten lisenssien ja tekijänoikeuslakien vuoksi. Netflixillä on erilaiset kirjastot jokaisessa 190 maassa, joissa se toimii. Jotkut ohjelmat ovat yksinoikeudella yhdessä maassa kulttuuristen ja kielellisten erojen vuoksi, kun taas toiset ovat kaikkialla. Lisätietoja Netflix VPN -kiellon oppaasta.

Omanin IP-osoite auttaa sinua ohittamaan suoratoistorajoitukset ja valtion sensuurin Internetissä, jotta voit käyttää suosikki TV-ohjelmasi ja online-palveluitasi. Lisäksi voit kirjautua sisään verkkopankkipalveluihin, jotka ovat usein alueellisesti rajoitettuja tapoja torjua petoksia finanssialalla..

Kuinka saada Omanin IP-osoite

On olemassa useita tapoja saada IP-osoite Omanille, mutta kaksi suosituinta ovat välityspalvelimet ja virtuaaliset yksityiset verkot. Välityspalvelimet ovat vapaasti käytettäviä ja ne voivat saada sinulle Omanin IP-osoitteen, mutta kuten voit lukea VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-vertailusta, ne eivät ole luotettavia, heillä ei ole turvallisuutta, ne on helppo havaita ja estää ja ne voidaan jäljittää sinuun..

Paras menetelmä käyttää on VPN. Vaikka VPN: t toimivat kuten välityspalvelimet yhdistämällä sinut etäpalvelimeen, joka korvaa todellisen IP-osoitteesi, ne tarjoavat myös suojausominaisuuksia, kuten salauksen, yhteyden lähteen piilottamiseksi. He varmistavat henkilöllisyytesi pysymisen nimettömänä verkossa ja ettet myöskään ilmaisujärjestelmät estä sinua.

Annamme kaksi suositusta, joilla on palvelimien sijainti Omanissa, jotka voivat saada sinulle Omanin IP-osoitteen, tarjota turvallisuuden ja mahdollistaa pääsyn haluamaasi sisältöön.

HideMyAss

HideMyAss voi saada sinulle Omanin IP-osoitteen. Sillä on hyvä tietoturva, tappaja ja yli 900 palvelinta 190 maassa, mukaan lukien Oman. Sillä on kuitenkin tietosuojaongelma, koska se pitää yhteyksien ja katkaisujen lokit jopa 30 päivän ajan. Sen nopeudet ovat kunnossa, eikä kaistanleveyden rajoituksia ole.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa HideMyAssin Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin. Asiakkaita on helppo käyttää. Voit tavoittaa yrityksen ystävällisen ja avulias asiakastukihenkilöstön live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Kätevä tietokanta on saatavana korjauksiin yleisimmissä asioissa.

Jos haluat kokeilla palvelua ennen tilaamista, voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi, pidätkö siitä, mutta muista peruuttaa määräajassa tai muuten sinua laskutetaan yhden vuoden tilauksesta. Lue lisätietoja HideMyAss-arvosteluista.

PureVPN

Ainoa syy, jonka vuoksi mainitsemme PureVPN: n, on se, että sillä on palvelimet Omanissa. Jos verkkotoimintasi ovat luonteeltaan arkaluontoisia, emme suosittele sen käyttöä. Toisin sanoen sillä on hyvä palvelinverkko ja tietoturva on kunnossa, mutta sinun on asetettava se 256-bittiseen salaukseen. Se tarjoaa myös tappikytkimen, mutta sen tietosuojakäytäntö on melko epäjohdonmukainen, kuten voit lukea PureVPN-arvosteluista.

PureVPN-kotisivu-2018

Sen nopeudet ovat hyvät, eikä kaistanleveydellä ole ylimääräisiä rajoituksia. Voit asentaa sen Windows, macOS, Android ja iOS, vaikka sen kaakeloitu käyttöliittymä näyttää oudolta. Verrattuna HideMyAss: iin, PureVPN on paljon halvempi vaihtoehto, ja sillä on 31 päivän rahat takaisin -takuu ja 24/7-tuki.

Omanin IP-osoitteen käytön vaarat

Omanin IP-osoitteen käyttämisessä ei ole vaaraa, mutta mielessä on joitain asioita.

Omanin internetiä hallitaan tiukasti, kuten monissa maissa, mutta ei niin paljon kuin Kiinassa. Homoseksuaalista ja lesbomateriaalia sisältävät verkkosivustot, pornografia, jotkut treffisivustot, joissa oli seksuaalista kuvaa ja sisältöä laittomien huumeiden suhteen, estetään. Se voi olla ylivoimaista ulkomaalaisille, turisteille tai kenelle tahansa matkustavalle Omaniin ja toivovan käyttävän Internetiä.

Omanin Internet-palveluntarjoajilla on myös tiukat ehdot sopimuksissaan millaista toimintaa sallitaan. Toimet, jotka ovat ristiriidassa monarkian poliittisten, sosiaalisten, uskonnollisten, taloudellisten tai kulttuuristen arvojen kanssa tai voivat vahingoittaa kolmansia osapuolia, ovat laittomia. Näiden määräysten noudattamatta jättäminen voi johtaa palvelussuhteen päättämiseen ja rikos- tai siviilioikeudelliseen oikeudenkäyntiin.

Skypen, WhatsAppin ja FaceTimen käyttö on myös laitonta. Tämä pätee Internet-kahviloihin, joista suurin osa on raiskattu, minkä seurauksena ihmisiä pidätetään, vangitaan tai heille määrätään kovia sakkoja VoIP-palvelujen tarjoamisesta..

Vaikka Omanin perustuslaki takaa mielipiteen- ja ilmaisunvapauden lain rajoissa, puhetta, jossa kritisoidaan monarkiaa tai hallitusta tai joka poikkeaa islamista, ei sallita. Monet toimittajat, bloggaajat ja muut kansalaiset sensuroivat itseään välttääkseen kuulusteluja, pidätyksiä tai vankilaehtoja puhuakseen hallitsevaa perhettä vastaan ​​sosiaalisessa mediassa. 

Esimerkiksi vuonna 2016 kuuluisa kirjailija ja aktivisti Abdullah Habib tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja sakotettiin 2000 ommanirialle (5 200 dollaria) Facebook-viestien julkaisemisesta poliittisia ja ihmisoikeuskysymyksiä varten..

Hallitus valvoo myös kansalaistensa yksityistä viestintää, mukaan lukien sähköposti, matkapuhelin ja chat-huoneet. Tämä yhdistettynä julkisen langattoman verkon ja verkkohyökkäysten käytön vaaroihin aiheuttaa suuren riskin kenelle tahansa, joka käyttää Omanin IP-osoitetta.

Onneksi voit käyttää yhtä suosittelemastamme VPN: stä saadaksesi Omanin IP-osoitteen ja pääsyn siihen, mitä olet tottunut kotiin.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä auttaa sinua saamaan Omanin IP-osoitteen. VPN on paras tapa käyttää, koska se tarjoaa hyvän tietoturvan, vapauttaa sinut häiritsevästä valvonnasta ja sensuurista, pitää oikean henkilöllisyytesi piilossa ja poistaa median suoratoistopalvelut. 

Kumpi tahansa suosittelemamme vaihtoehto on enemmän kuin tarpeeksi aloittamiseen, mutta HideMyAss on valintasi hyvän turvallisuuden ja erinomaisen asiakastuen takia. Lisäksi voit käyttää sen seitsemän päivän ilmaista kokeiluversiota ja 30 päivän palautusjaksoa nähdäksesi, pitäisitkö siitä. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, tutustu parhaaseen Omanin VPN-kappaleeseen.

Jos sinulla on kokemusta Omani IP-osoitteen hankkimisesta, kuullaan mielellämme suosituksistasi. Kerro niistä alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map