NordVPN vs IPVanish: haaste vuodelle 2020?

NordVPN on yksi markkinoiden suurimmista VPN-verkoista ja se on melkein kotitalousnimi, ylöspäin ExpressVPN: n kaltaisten kanssa. Emme löytäneet paljon valintaa NordVPN-arvosteluamme. Sen sijaan olemme vaikuttuneita sen erinomaisesta pitkäaikaisesta hinnoittelusta, käyttäjäystävällisyydestä ja tiukasta turvallisuudesta. 


IPVanish on toisaalta VPN, jota monet saattavat pitää kelvottomana vihollisena. IPVanish-katsauksessa puhumme skandaalista, joka puhkesi vuonna 2018 liittyen IPVanishin luovuttamiin lokkeihin, joiden mukaan se ei pitänyt sitä. Tämä pilasi VPN: n maineen pysyvästi. 

Toisin sanoen päätimme, että on silti vaivan arvoista saada aikaan päinvastainen NordVPN vs. IPVanish-vertailu, jotta voimme nähdä, pystyykö NordVPN todella pitämään omaa vastaan ​​minkä pitäisi olla helppo vastustaja, vai onko se oikeastaan ​​vain korttitalo odottamassa räjäyttää.

Taistelun perustaminen: NordVPN vs IPVanish

Olemme suunnitelleet joukon sääntöjä varmistaaksemme, että IPVanish vs. NordVPN-vertailumme ovat oikeudenmukaisia ​​ja että jokainen VPN-palvelu kilpailee yhtäläisesti. Jaotimme ottelun yhdeksään kierrokseen.

Jokaisella kierroksella tarkastellaan tiettyä VPN-suorituskyvyn osaa, kuten turvallisuutta, nopeutta tai suoratoistotehoa. Kierrokset painotetaan tasaisesti ja kierroksen voittaminen antaa VPN: lle yhden pisteen. Tasapeli on mahdollista, jolloin molemmat VPN: t saavat pisteen. Ottelun lopussa eniten pisteitä saanut VPN julistetaan voittajaksi.

1

Nopeus

Kuten olemme aiemmin nähneet, kuten nopeimmassa VPN-artikkelissamme, sekä NordVPN että IPVanish voivat olla melko vähäpätöisiä nopeuden suhteen. Molemmat näistä VPN-palveluntarjoajista päätyivät kyseisen artikkelin epärehellisen maininnan osioon, mutta kahdesta hyvin erilaisesta syystä. 

NordVPN laski itsensä tähän ei-toivottuun asemaan olemalla uskomattoman epäjohdonmukainen testien välillä. NordVPN: llä voi olla satoja palvelimia jokaisessa sijaintipaikassa, joten riippuen mihin palvelimeen olet muodostanut yhteyden, tuloksesi voivat vaihdella fantastisesta rajaan käyttökelvottomaksi. 

Viime aikoina NordVPN on kuitenkin tehnyt merkittäviä parannuksia tässä suhteessa. Tämän artikkelin testauksessa NordVPN: n palvelimet eivät antaneet meille mitään ongelmia, ja suorituskyky oli hyvä kaikilta osiltaan.

NordVPN-nopeudet

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton5289,23344,22
MEILLE.8198,44286,92
UK78223,7251.38
Hongkong225188,18218,10
Israel146115,91153,18
Sveitsi105206,72206,84

Ainoa vähäinen hikka oli Isossa-Britanniassa, missä paperin latausnopeudet olivat huomattavasti hitaampia kuin muissa paikoissa. Se oli kuitenkin edelleen 50 Mt / s-alueella, joka on riittävä melkein mihin tahansa tehtävään.

IPVanish-nopeudet

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton5289,23344,22
MEILLE.4158,27175,19
UK996,4922.80
Hongkong39425.7351.13
Israel15522.1469.79
Sveitsi10419.8187.59

IPVanish on epärehellisissä maininnoissa selkeämmästä syystä: se ei yksinkertaisesti ole niin nopea. Nopeustestauksissamme näimme vaikuttavan suorituskyvyn Yhdysvaltain palvelimella, joka sattuu olemaan myös meille lähin palvelin. Jokaisella muulla testaamallamme palvelimella oli parhaimmillaan keskinkertaisia ​​tuloksia ja pahimmillaan suorat huonot tulokset, kuten Isossa-Britanniassa. 

Isossa-Britanniassa IPVanish antoi meille vain 8 Mt / s, mikä on selvästi alle Netflixin suosituksen 25 Mt / s 4K: n suoratoistolle. Paperilla olevat numerot ja reaalimaailman suorituskyky, jonka näemme käyttäessäsi kutakin VPN-palveluntarjoajaa, maalaa täysin selkeän kuvan, ja NordVPN voittaa tällä kierroksella, kädet alas.

Kierros: Nopeuspiste NordVPN: lle

NordVPN-logo
IPVanish-logo

2

suoratoisto

Olemme peittäneet NordVPN: n useita kertoja, kun kyse on suoratoistosta, kuten parhaassa VPN Netflixissä ja paras VPN Huluartikkeleissa. Toisin kuin edellisessä osassa, NordVPN on kuitenkin näissä luetteloissa oikeasta syystä: se on hieno suoratoistoon. 

NordVPN ei käytä omistettuja suoratoistopalvelimia, toisin kuin Windscribe, josta voit lukea lisää Windscribe vs NordVPN matchup -artikkelissa. Sen sijaan muodostat yhteyden tavallisiin palvelimiin, kuten melkein kaikissa muissa tehtävissä, ja suoratoistosivustot toimivat vain. 

Netflix, Amazon Prime ja BBC iPlayer toimivat kaikki upeasti NordVPN: n kanssa. Hulun lataus oli hiukan hidasta, kun teimme tämän artikkelin testausta, mutta tämä olisi saattanut olla loppupäässämme tai jopa Hulun lopussa, koska NordVPN: llä ei ole aiemmin ollut mitään ongelmaa Hulun kanssa.

IPVanish ei myöskään käytä omistettuja suoratoistopalvelimia, mutta sillä ei ole läheskään menestystä, jota NordVPN tekee pääsyssä maantieteellisesti estettyyn sisältöön. Onnistuimme saamaan Netflixin toimimaan hyvin, mutta Hulu ja Amazon Prime estävät meidät molemmat. Tällainen tekee IPVanishin Fire TV -sovelluksesta vähän hyödytöntä, jos se ei todellakaan pääse Amazon Prime- tai muihin suoratoistopalveluihin..

NordVPN pystyi saamaan sisältöä jokaiselta testaamaltamme suoratoistopalvelulta, kun taas suurin osa IPVanishista esti sen. Tämä tekee tästä yhdestä helposti sijoitettavasta kierroksesta, jossa selvä voittaja on NordVPN.

Kierros: Streaming Point for NordVPN

NordVPN-logo
IPVanish-logo

3

Turvallisuus ja yksityisyys

Yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen NordVPN pitää sen melko yksinkertaisena tarjoamalla vain parasta. NordVPN käyttää OpenVPN-protokollaa pöytäkoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, kun taas IKEv2: ta käytetään iPhone-laitteissa. Tämä yhdistetään AES-256-salaukseen, joka on kaikissa käytännöllisissä tarkoituksissa salaamaton jopa supertietokoneiden kanssa.

Tämän lisäksi NordVPN: ssä on myös joukko lisättyjä turvaominaisuuksia. Puhumme tästä lisää ominaisuusosassa, mutta NordVPN tarjoaa kaksinkertaisen VPN: n ja sipulin VPN: n yli, jotka molemmat ovat hienoja ominaisuuksia nähdä tietoturvallisille käyttäjille, varsinkin jos haluat tutustua syvään verkkoon.

IPVanish tarjoaa paljon vaihtoehtoja turvallisuuden suhteen. Kuten NordVPN, se antaa myös käyttäjille valita OpenVPN AES-256 -salauksella, mutta antaa myös mahdollisuuden käyttää muita protokollia, kuten L2TP, SSTP ja PPTP. 

Emme kuitenkaan suosittele mitään näistä protokollista OpenVPN: n yli useimmissa käyttötarkoituksissa, koska voit lukea VPN-protokollan erittelystä. Löydä ainutlaatuinen protokolla, jota todella kannattaa käyttää, tutustu VyprVPN-arvosteluamme saadaksesi tietää Chameleon-protokollasta.

IPVanish-protokollat

Tämä kaikki ei kuitenkaan ole suurelta osin merkityksellistä, koska päivän päätteeksi emme voi suositella IPVanishia, jos olet huolissasi turvallisuudesta ja yksityisyydestä. IPVanish väittää, että se ei pidä lokkeja, mutta on todistettu tekevän juuri sen.

Tiedämme IPVanish-lokien laajuuden vuoden 2018 tapahtuman takia, kun nyt poistettu Reddit-viesti rikkoi tarinan IPVanishin luovuttamasta lokit Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriölle saatuaan kutsun tapaukseen, jossa IPVanish-käyttäjä oli epäillään lapsipornografian levittämisestä. Näet koko tapauksen PDF-tiedoston täältä.

Tämä rikkoo täysin kaiken luottamuksen, jonka voimme antaa IPVanishille. Vaikka asiat saattavat olla erilaisia ​​ja yritys on uuden johdon alla, vie vain yksi näistä tapauksista heikentää pysyvästi uskottavuuttasi verkkoturvallisuuden maailmassa. 

Vertailun vuoksi, NordVPN tarjoaa huippuluokan tietoturvaa OpenVPN: n ja AES-256: n kanssa, samoin kuin joitain vanhoja tietoturvaominaisuuksia ja todellista kirjautumattomuuden käytäntöä, jota ei ole koskaan täysin todistettu.

Kierros: NordVPN: n turvallisuus- ja yksityisyyspiste

NordVPN-logo
IPVanish-logo

4

Torrenting

NordVPN on tällä hetkellä torrentin kuningas, kuten näet ExpressVPN vs NordVPN -katsauksessa. NordVPN ei aina käynnisty nopeimmin, mutta sillä on taipumus jatkaa kiipeilyä, jopa erittäin suurilla torrentsilla. 

Testauksessamme havaitsimme, että NordVPN: n tavalliset palvelimet olivat tosiasiassa nopeampia kuin erilliset P2P-palvelimet. Erillisillä palvelimilla näimme nopeuksien nousevan tasaisesti koko latauksen ajan ja saavuttaneen lopussa jopa 17 Mt / s.

Koko testilatauksemme kesti vain muutaman sekunnin kolmen minuutin aikana, ja näytti siltä, ​​kuin olisimme nähneet vielä suurempia nopeuksia, jos lataus olisi suurempi.

IPVanish aloitti myös hitaasti, mutta pysyi melko hitaana koko kolmen ensimmäisen minuutin ajan. Ensimmäisessä testissä torrentti näytti kiinnittyneen nopeudella 5MB / s lyhyillä purskeilla nopeudella 7MB / s. Tämän jälkeen lataus nopeutui hieman enemmän ja saavutti noin 11 Mt / s. Taistelu hävisi kuitenkin jo tässä vaiheessa. 

IPVanish käytti lähes viisi minuuttia lataamisen loppuunsaattamiseen, joka oli testivideotiedosto, joka vastasi noin yhtä TV-jaksoa. Vaikka tämä ei ole kauhea aika odottaa televisiojakson saapumista, se oli hyvin siementetty torrentti ja IPVanishin suorituskykyvaalit verrattuna NordVPN: iin, mikä teki tästä uuden kiistattoman kierroksen NordVPN: lle..

Kierros: Torjuntapiste NordVPN: lle

NordVPN-logo
IPVanish-logo

5

Palvelimen sijainnit

IPVanishin VPN-palvelinverkossa on 1 300 palvelinta 29. helmikuuta 2020 alkaen. Nämä palvelimet ovat hajallaan 75 eri maassa ympäri maailmaa. NordVPN: n verkossa on yli 5000 palvelinta, jotka sijaitsevat 62 maassa.

IPVanish-palvelin-Kartta

Vaikka NordVPN: llä on suuri määrä palvelimia, IPVanishilla on verkko, joka on levinnyt useampaan sijaintiin. Tässä tilanteessa on luonnollisesti kompromisseja. NordVPN: n verkko on tiukempi siinä mielessä, että se pystyy käsittelemään valtavia liikennekuormia hidastamatta. Pelkästään Yhdysvalloissa lähes 1700 palvelimen kanssa NordVPN on paljon luotettavampi.

nordvpn-review-liitäntä

IPVanish puolestaan ​​vetoaa niihin, jotka haluavat mahdollisimman monta sijaintia. Koska kukin VPN-palvelu on erikoistunut eri alueelle ja päättäminen siitä, mikä on parempi, päätyy henkilökohtaiseen mieltymykseen, kutsumme tätä kierrokseen tie.

Kierros: Palvelinpaikat Ei selvää voittajaa, pistettä molemmille

NordVPN-logo
IPVanish-logo

6

Samanaikaiset yhteydet

Tämä kierros on helposti selkein artikkelissa. NordVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden yhdistää jopa kuusi laitetta kerralla yhdellä tilillä. IPVanish sallii jopa 10 samanaikaisen yhteyden, mikä tarkoittaa, että IPVanish on tämän kierroksen voittaja. 

Jos ajatus häirinnästäsi häiritsee vain tietyn määrän tililläsi olevia laitteita, tutustu Windscribe-arvosteluumme. Windscribe-sovelluksen avulla käyttäjät voivat yhdistää rajoittamattoman määrän laitteita tiliinsä.

Kierros: Samanaikainen yhteyspiste IPVanishille

NordVPN-logo
IPVanish-logo

7

hinnoittelu

NordVPN ja IPVanish alkavat kuukausitasolla käytännöllisesti katsoen samanlaisilla hinnoitteluilla. Jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on huippuluokan hintalappu, ja IPVanish tulee markkinoille muutamalla senttiä enemmän. IPVanish tarjoaa aikajärjestyksessä ylöspäin kolmen kuukauden suunnitelman, joka on muutamaa dollaria pienempi kuin kuukausittainen vaihtoehto.

Tämän lisäksi sekä NordVPN: llä että IPVanishilla on yhden vuoden suunnitelma. Tämä suunnitelma vie muutama lisädollari IPVanishin kolmen kuukauden suunnitelman hinnasta, ja jälleen kerran, molemmat VPN: t hinnoitellaan melko samalla tavalla, kun IPVanish tulee sisään noin puoli dollaria vähemmän kuukaudessa. 

IPVanishin suunnitelmat päättyvät tähän, mutta NordVPN tarjoaa myös kahden- ja kolmen vuoden suunnitelmat. Molemmat suunnitelmat tarjoavat erinomaisen arvon, kun ne jaotellaan kuukausikustannuksiin, ja jompikumpi voittaa IPVanishin hinnoittelun ajankohdasta riippumatta. NordVPN: n kolmivuotinen suunnitelma on yksi markkinoiden parhaimmista arvoista. 

Kumpikaan näistä VPN-verkoista ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, joten jos haluat tietää, millainen VPN on, tutustu ProtonVPN-arvosteluamme. ProtonVPN tarjoaa erinomaisen ilmaisen suunnitelman. Monet VPN: t eivät tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia tai kokeiluja, vaan rohkaisevat potentiaalisia käyttäjiä hyödyntämään hyvityskäytäntöä. 

NordVPN: llä on runsas 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta tässä vaiheessa 30 päivää on melko alan standardi. IPVanish puolestaan ​​tarjoaa käyttäjille vain seitsemän päivää rahaa takaisin. 

Fantastisen pitkäaikaisen hinnoittelun ja anteeksiantavan 30 päivän rahat takaisin -takuun välillä NordVPN on parempi vaihtoehto hinnoittelussa..

Kierros: NordVPN: n hinnoittelupaikka

NordVPN-logo
IPVanish-logo

8

Käyttäjäystävällisyys

Käyttöliittymän suunnittelussa NordVPN ja IPVanish ovat polaarisia vastakohtia. NordVPN: n käyttöliittymä on puhdas ja virtaviivainen. Suurimman osan ikkunasta vie kartta, jossa on siniset kuplat, jotka osoittavat mihin voit muodostaa yhteyden. Tavallinen tekstipohjainen palvelinluettelo on ruudun vasemmalla puolella.. 

Napsauttamalla valitsemasi maan kuplaa, VPN valitsee automaattisesti parhaan palvelimen ja yhdistää sinut.

nordvpn-review-server-navigointi

IPVanish-käyttöliittymä on pääosin täytetty kaaviolla, joka näyttää liikenteen nopeutesi, kun olet yhteydessä. Sijainnin valitsemiseksi kaavion alapuolella on pudotusvalikko sekä vasemmalla puolella oleva välilehti, jonka avulla voit tarkastella paljon selkeämpää ja syvällisempää palvelinluetteloa..

IPVanish-pikaliitettävällä

IPVanish sisältää myös erilaisia ​​tietoja, kuten näkyvä IP-osoite vasemmassa yläkulmassa ja ruutu vasemmassa alakulmassa, joka näyttää muun muassa yhteysajan ja protokollan. Protokolla on myös listattu oikeassa yläkulmassa. Kaiken kaikkiaan IPVanish-käyttöliittymä on paljon säröisempi kuin NordVPN: n.

Asetuksiin siirryttäessä IPVanish tarjoaa hyvin vähän selitystä siitä, mitä kukin vaihtoehto tekee. Oikeudenmukaisuuden vuoksi IPVanishin asetuksissa ei kuitenkaan käydä paljon sellaista, mikä keskimääräinen tietokoneen käyttäjä ei olisi jo tuttu. Toisaalta NordVPN: llä on pieniä yhden- tai kaksirivisiä selityksiä siitä, mitä kukin asetus tekee. 

nordvpn-review-asetukset

Vaikka toivomme, että NordVPN sisällyttäisi tumman tilan vaihtoehdon tai sillä olisi vain pysyvä tumma tila, kuten IPVanishin käyttöliittymä, sen käytettävyyttä on vaikea voittaa. NordVPN: n kartta tekee haluamasi sijainnin löytämisen helpoksi ja selaamisen hauskaa, kun taas asetukset tarjoavat selkeät selitykset kaiken toiminnasta. Jälleen kerran, NordVPN turvaa helposti tämän kierroksen.

Kierros: NordVPN: n käyttäjäystävällisyyspiste

NordVPN-logo
IPVanish-logo

9

ominaisuudet

Ominaisuuksien suhteen odotamme jokaisen VPN: n tarjoavan joitain perusteita. Näitä ovat tapinkytkin ja tapa yhdistää automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. Sekä IPVanishilla että NordVPN: llä on täysin toiminnallinen tapikytkin sekä täysin muokattavat automaattisen kytkentävaihtoehdot.

Molemmat VPN: t tekevät hyvää työtä kattaessaan “pakolliset” ominaisuudet, joten tällä kierroksella päästään siihen, kummalla on parempia lisäominaisuuksia. IPVanishin ylimääräisistä kelloista ja vihellyksistä ei valitettavasti olekaan paljon puhuttavaa.. 

Toisaalta NordVPN: llä on hihoissaan muutama mielenkiintoinen asia. Ensinnäkin se lisäsi äskettäin ominaisuuden nimeltä CyberSec, joka on lähinnä täydennetty mainosten estäjä. Se ei vain estä mainoksia, mutta voi myös auttaa suojelemaan sinua haittaohjelmien ja tietojenkalasteluuhilta estämällä kyseisen sisällön isännöivät sivustot. 

nordvpn-review-Killswitch

Kuten aiemmin mainitsimme, NordVPN: llä on myös kaksinkertainen VPN-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat siirtyä yhdestä VPN-palvelimesta toiseen VPN-palvelimeen ennen kuin he lopulta muodostavat yhteyden haluttuun verkkosivustoon. Tämä auttaa lisäämään uuden suojauskerroksen Web-selailuun, mikä tekee sinulle entistä vaikeamman seurata verkossa. 

NordVPN tarjoaa myös sipulia VPN: n kautta, mikä on turvallisempi tapa niille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamisesta syväverkkoon. Ei ole yllättävää, että tässä vaiheessa NordVPN voitti tämän viimeisen kierroksen. 

Kierros: Ominaisuuspiste NordVPN: lle

NordVPN-logo
IPVanish-logo

10

Lopulliset ajatukset

Kuten sanoimme tämän NordVPN vs. IPVanish-artikkelin alussa, menetys täällä olisi ollut vakava isku NordVPN: n maineelle. Asiat sujuivat kuitenkin odotetusti. Kahden tai kahden loppupisteen avulla NordVPN käsitteli vastustajaa helposti ja osoitti kuinka suuri ero keskimääräisen ja rivin yläosan välillä on. 

Voittaja: NordVPN

Jos sinulla on kokemusta jommassakummasta näistä VPN-verkoista, haluaisimme kuulla siitä alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map