Mac 2020: n paras VPN: Silmämme omenat

VPN: n käyttäminen Macilla voi olla hyödyksi monella tavalla. Pysyt anonyyminä verkossa, vähennä hyökkäyksen mahdollisuutta ja pääset käyttämään sisältöä mistä päin maailmaa tahansa. Jotta saat ensiluokkaisen VPN-kokemuksen, sinun tulee käyttää yhtä parhaista VPN for Mac -sovelluksistamme.


Jos haluat päästä suoraan pisteeseen, suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä. Se on nopea ja helppo käyttää, ja se on myös paras suoratoisto-VPN. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien Mac-laitteiden ja monien Mac-käyttöjärjestelmien kanssa. 

Sen lisäksi, että kiertää geoblokkeja ja piilottaa IP-osoitteesi, VPN voi pitää sinut turvassa tietoverkkorikollisuuksilta. Vaikka saatat luulla, että Macisi on immuuni kaikenlaiselle hakkeroinnille, totuus on, että Mac voi saada viruksen tai haittaohjelman tartunnan samoin kuin tietokone. Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö voi auttaa sinua pysymään turvassa, samoin kuin kunnollisen virustorjuntaohjelman asentaminen.

Paras VPN Macille

 1. ExpressVPN – nopea ja turvallinen, helppo käyttää
 2. NordVPN – Erinomainen turvallisuus, ystävällinen hinnoittelu
 3. CyberGhost – Halpa, turvallinen 
 4. Yksityinen Internet-yhteys – Helppo käyttää, halpa
 5. Windscribe – ilmainen suunnitelma, rajoittamaton yhteys
 6. Proton VPN – ilmainen suunnitelma, rajoittamaton kaistanleveys

1. ExpressVPN

ExpressVPN on valittu VPN Macille. Sen virtaviivainen käyttöliittymä tekee siitä hyvän ottelun Mac-käyttäjille, ja ExpressVPN-kuvake näkyy Mac-valikkopalkissa. Se toimii kaikissa MacBook- ja iMac-malleissa, joissa on vähintään Yosemite 10.10, aina Catalina 10.15: een asti..

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Yhdistääksesi sinun tarvitsee vain napsauttaa isoa “päällä” -painiketta. Se yhdistää sinut suositeltavaan palvelimeen, mutta jos sinun on muutettava palvelimen sijainteja, voit tehdä sen myös helposti. ExpressVPN: llä on tuhansia palvelimia 94 maassa, mikä antaa sinulle paljon valintoja.

Sen suojaus on erinomaista ja käyttää AES 256-bittistä salausta. Se sisältää myös sisäänrakennetun tapinkytkimen, joka on oletuksena käytössä ja pitää sinut turvassa, jos VPN epäonnistuu. ExpressVPN suhtautuu myös yksityisyyteesi vakavasti ja sillä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt. 

ExpressVPN on nopein kaikista testaamistamme VPN-verkoista, mikä on hieno suoratoistoon ja muuhun toimintaan. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja ExpressVPN pystyy pääsemään melkein minkä tahansa maan Netflix-kirjastoon sekä muihin palveluihin, kuten BBC iPlayer (lue BBC iPlayerin paras VPN). 

Saat viisi samanaikaista yhteyttä, ja se on yhteensopiva monien muiden laitteiden kanssa. Tämä sisältää myös muut Apple-laitteet, kuten Apple TV. Siellä on myös Safari-selainlaajennus. Lue lisää tästä palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

Aivan kuten Mac itsekin, ExpressVPN on kallis. Se on kuitenkin rahan arvoinen, ja olemme varmoja, että arvostat palvelun erinomaista laatua siitä, kuinka paljon se maksaa. Lisäksi, jos valitset pidemmän tilauksen, sinun pitäisi nähdä säästöjä. Jos päätät et pidä siitä, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, johon voi palata.

2. NordVPN

NordVPN on toinen vakaa VPN-valinta Macille ja se on monella tapaa verrattavissa suosituimpaan valintaan (lue ExpressVPN vs. NordVPN-kappale). 

Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tukee Mac-valikkopalkkia, ja voit muodostaa yhteyden nopeasti yhteen sen monista palvelinpaikoista. NordVPN on yhteensopiva macOS Sierra 10.12 tai uudemman kanssa.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen suojaus on huippuluokkaa, käyttämällä AES 256-bittistä salausta. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää sen kaksois hop-palvelimia, jotka periaatteessa salaavat VPN-tunnelin kahdesti. Yhtiö ei pidä kirjaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestä. Tappikytkin on myös mukana.

NordVPN: n nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastaa melko vähän pitkiä matkoja, joista voit lukea lisää NordVPN-arvosteluamme. Toisen palvelimen valitseminen voi joskus auttaa. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se pystyy myös murtautumaan useimpien suoratoistoalustojen seinien läpi.

Se on yhteensopiva muiden Apple-laitteiden, kuten iPhonen ja iPadin kanssa, ja yhdistät jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

NordVPN: n hinta on ystävällisempi kuin ExpressVPN: n. Se tarjoaa hyvää vastinetta kohtuulliseen hintaan, mutta pidemmän suunnitelman valitseminen on myös hyödyllistä. 30 päivän palautusikkuna on paikallaan, jos et pidä siitä. 

3. CyberGhost

Voimme myös suositella CyberGhostia hyväksi Mac VPN: ksi. Sen käyttöliittymä saattaa kestää jonkin verran tottua, mutta sitä ei ole vaikea käyttää. Siinä on Mac-ystävälliset ominaisuudet ja se on yhteensopiva macOS Sierra 10.12, High Sierra 10.13 ja Mojave 10.14 kanssa. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siihen kuuluu hyvä turvallisuus, samoin kuin tappauskytkin. CyberGhostin tappajakytkin on kuitenkin erilainen. Se on pysyvästi käytössä, eli et voi sammuttaa sitä. Vaikka se on hyvä siinä tosiasiassa, ettet pääse kiinni, minkäänlaisen hallinnan puuttuminen on ärsyttävää. Ei-kirjautumiskäytäntö on myös käytössä.

CyberGhostin nopeudet ovat nopeita, mutta kuten NordVPN, ne voivat hidastua, kun muodostat yhteyden etäpalvelimiin. Palvelimien sijainteja on kuitenkin paljon, joista sinun pitäisi valita, joten sinun pitäisi pystyä löytämään kunnollinen sijainti. Lisäksi CyberGhost pääsee useimpiin suoratoistoalustoihin helposti, eikä huolestuttavaa kaistaleveysrajoitusta ole.

Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta kerrallaan, mikä on hienoa, jos omistat kaikki saatavilla olevat Apple-gadgetit. CyberGhost on yhteensopiva monien Apple-laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone, iPad ja jopa Apple Watch. Muista kuitenkin, että seitsemän on myös CyberGhostin rajoitus asennuksille.

CyberGhost on edullinen, kunhan et valitse kuukausittaista suunnitelmaa. Pidemmät tilaukset toimivat paremmin pitkällä tähtäimellä. 

Sekä Android- että iOS-käyttäjät hyötyvät seitsemän päivän ilmaisesta kokeiluversiosta (lue paras Android-VPN-kappaleemme), mutta Mac-käyttäjät saavat vain yhden päivän. Rahat takaisin -takuu on kuitenkin 14 päivää kuukausisuunnitelmassa ja 45 päivää pidempään.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Seuraavaksi on yksityinen Internet-yhteys, joka on hyvä valinta, jos haluat huippuluokan kokemuksen. Sen käyttöliittymä on minimalistinen, mutta siinä on kaikki tarvitsemasi. 

Se käynnistyy valikkoriviltä, ​​mikä saattaa olla ärsyttävää joillekin ihmisille, mutta sinulla on silti paljon hallintaa. Se on yhteensopiva macOS-version 10.10 kanssa, versioon 10.13 saakka, joten tarvitset toisen VPN: n, jos omasi on korkeampi.

Pia-Slider1

Pia-slider2

Pia-slider3

Pia-slider4

Pia-slider5

Edellinen

Seuraava

PIA: n tietoturva on hyvä, mutta se käyttää oletuksena pienempää salausnopeutta. Asennuksen jälkeen se asetetaan 128-bittiseen salaukseen, joten sinun on vaihdettava se manuaalisesti suositeltuun 256-bittiseen tasoon. Tappokytkin on toimitettu, eikä se pidä lokkeja, joista voit lukea PIA-katsauksestamme.

Se kykenee nopeaan nopeuteen, mutta ne ovat epäjohdonmukaisia ​​tuhansien palvelimiensa välillä. Saat rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta PIA voi päästä vain Netflixin Yhdysvaltain versioon ja on vaikea päästä muihin suoratoistopalveluihin ollenkaan. 

PIA: n avulla sinulla voi olla 10 laitetta kytkettynä samanaikaisesti, ja se on yhteensopiva muiden laitteiden, kuten iPhonen ja iPadin, kanssa.

Hintakeinona PIA on aina ollut halpa vaihtoehto, josta ei ole puutetta laatua. Kuten muutkin VPN-palvelut, pitemmät suunnitelmat toimivat paremmin. Myös 30 päivän palautusikkuna on paikallaan.

5. Tuulet

Windscribe on hyvä VPN-palvelu, joka tarjoaa sekä maksullisen että ilmaisen paketin. Molemmat ovat melko hyviä, ja sen ilmainen suunnitelma ylitti parhaiden ilmaisten VPN-palveluiden luettelomme. Se, mitä valitset, riippuu siitä, mitkä ovat sinun tarpeesi. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Se on yhteensopiva macOS 10.9: n ja sitä uudempien kanssa ja tarjoaa puhtaan, helppokäyttöisen käyttöliittymän. Windscribe-kuvake näkyy myös valikkorivillä. 

Sen turvallisuus on hyvä ja sitä voidaan räätälöidä. Saat tappauskytkimen, mutta sitä kutsutaan omituisesti palomuuriksi. Windscriptilla on kunnollinen tietosuojakäytäntö, mutta se kirjaa joitain tietoja. Siitä huolimatta tiedot, joita se pitää, sisältävät vain sellaisia ​​asioita kuin toiminnan aikaleimat ja kaistanleveyden käytön; se ei ole mitään, mitä voitaisiin sitoa sinuun. Lue lisää Windscribe-arvosteluistamme.

Windscriptin nopeudet ovat hienoja useimpiin toimintoihin, myös suoratoistoon. Siinä on runsaasti palvelimia, ja se on myös omistettu streamingille, nimeltään Windflix-palvelimet, ja ne toimivat hyvin. Jos sinulla on vapaa suunnitelma, sinulla on kuitenkin pääsy vain muutamaan sen palvelimeen, eikä niihin sisälly Windflix-palvelimia..

Lisäksi, vaikka maksavat käyttäjät hyötyvät rajoittamattomasta kaistanleveydestä, ilmaisten käyttäjien enimmäismäärä on 2 Gt kuukaudessa – tai 10 Gt, jos annat kelvollisen sähköpostiosoitteen. 

Macin lisäksi voit käyttää Windscriptiä myös monissa muissa laitteissa, kuten iPhonessa. Saat myös rajoittamattomia yhteyksiä ilmaiseen tai maksettuun pakettiin.

Jos haluat mennä Windscriptin maksaman suunnitelman kanssa, säästät rahaa valitsemalla pidempi suunnitelma. Ilmaista kokeilua ei ole, koska voit käyttää ilmaista suunnitelmaa, ja se on hyvä idea, koska Windscribe sallii hyvityksen vasta kolmen päivän kuluessa ostosta..

6. ProtonVPN

Viimeinen merkintömme on ProtonVPN. ProtonVPN tarjoaa aivan kuten Windscribe, sekä ilmainen että maksettu suunnitelma. Se on hyvä palveluntarjoaja, joka tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, jolla on helppo palvelimen navigointi. Ei kuitenkaan ole monia asioita, joita miettiä. 

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen MacOS 10.12: een tai uudempaan. Jos sinulla on vanhempi Mac, ProtonVPN-tukitiimi voi auttaa sinua määrittämään sen OpenVPN: n tai IKEv2: n avulla.

ProtonVPN: n tietoturva on erinomainen, ja myös sen kaksi kaikkein maksettua suunnitelmaa hyötyvät sen Secure Core -palvelimien käytöstä. Tappokytkin on mukana, ja sillä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt.

ProtonVPN: n ongelma on sen nopeudet. Ne eivät ole yhtä hitaita kuin jotkut VPN: t, mutta ne eivät myöskään ole nopeita, kuten voit lukea ProtonVPN-arvostelumme. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, myös ilmaisella suunnitelmalla, mikä on harvinaista. 

Sillä ei ole paljon palvelimia verrattuna suosituimpiin suosikkeihimme, mutta sinun pitäisi silti löytää sopiva palvelin, ja se pystyy pääsemään myös useimpiin suoratoistopalveluihin..

ProtonVPN: ää voidaan käyttää muissa laitteissa, mukaan lukien muut Apple-tuotteet, ja se sallii 10 yhteyden samanaikaisesti.

Sen hinnoittelu tapahtuu neljässä lajikkeessa, joista ensimmäinen on nolla. Se antaa sinulle yhden yhteyden, rajoittamattoman kaistanleveyden ja kolme palvelinta, joista valita, mikä antaa sinulle kunnollisen ilmaisen VPN: n MacBookille. Seuraava valinta sen jälkeen on perussuunnitelma, joka antaa sinulle uuden yhteyden ja pääsyn kaikkiin sen palvelimiin. 

Plus-suunnitelma on kuitenkin paras vaihtoehto. Sen avulla sinulla on kaikki yllä olevat ja kolme ylimääräistä yhteyttä. Lisäksi voit käyttää ProtonVPN: n Secure Core-, streaming- ja Tor-palvelimia. 

Voisit siirtyä Visionary-suunnitelmaan, mutta vaikka saat yhteensä 10 yhteyttä ja sen salatun sähköpostipalvelun käyttöä, se ei ole hintakorotuksen arvoinen. 30 päivän palautusjakso on myös voimassa.

Kuinka valitsimme parhaan VPN: n Macille

Suurin osa VPN-arvostelujemme tarjoajista tarjoaa samat ominaisuudet, mutta se ei tarkoita, että he kaikki tarjoavat saman palvelun laadun. Varmista, että saat virtaviivaisen kokemuksen, varmista, että VPN-palvelu sisältää seuraavat kriteerit.

Helppokäyttöisyys

Yksi tärkeimmistä kriteereistä on VPN: n helppokäyttöisyys. Sinun tulisi valita Mac-ystävällinen VPN, jolla on esiasetettu asiakas. Se antaa sinulle käyttäjäystävällisen kokemuksen ja varmistaa, että sinulla on joitain vanhoja ohjelmistoja käden ulottuvilla.

turvallisuus

Sinun ei pitäisi unohtaa ylimääräistä tietoturvaa Mac-käyttäjänä. Aikaisemmin Mac-laitteissa oli vähemmän turvallisuusongelmia kuin Windowsilla, mutta se johtui pääasiassa siitä, että Windows-koneet hallitsivat markkinoita. Äskettäinen Malwarebytes-raportti osoittaa, että Mac-tietokoneissa on enemmän haittaohjelmia kuin tietokoneissa.

Virustentorjuntaohjelmisto pystyy käsittelemään tällaisia ​​uhkia, mutta VPN voi auttaa sinua lopettamaan niiden havaitsemisen ensiksi suojaamalla yhteyden.

yksityisyys

Online-tietosuoja on tärkeä, ja vaikka VPN-palvelu voi varmistaa, että toimintasi pysyy yksityisenä salatun yhteyden kautta, sinun on varmistettava, että VPN-palveluntarjoaja ei itse kirjaa kaikkea tekemääsi. Tarkista, että VPN-palveluntarjoajalla on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt. Tämä tarkoittaa sitä, ettei ketään online-käytöstäsi kirjaudu sisään.

Nopeus ja kaistanleveys

Myös VPN: n nopeus ja kaistanleveysvara on huomioitava asia. Nopea nopeus tarkoittaa, ettet kaksoista peukaloasi odottaessasi jotain latautuvaa. Lisäksi, jos haluat suoratoistaa, tarvitset sen nopean, joten et kohtaa puskurointiongelmia. 

Kaistanleveyden suhteen kuukausittaisen datarajan asettavan VPN-palvelun valitseminen ei ole aina hyvä idea. Jos verkkotehtäväsi ovat minimaaliset, sinun pitäisi olla hieno, mutta jos aiot suorittaa tietoja nälkäisiä toimia, tämä korvaus katoaa nopeasti. Suoratoistojen kaltaisille toimille tulisi valita VPN, jolla on rajoittamaton kaistaleveys.

Jos olemme suoratoiston aiheena, jos olet Netflix-fani tai tilaaja jollain muulla online-suoratoistoalustalla, sinun on tarkistettava, onko VPN yhteensopiva sen kanssa. Esimerkiksi, monet VPN: t eivät pääse Netflixiin Netflix-kiellon takia, mutta on kourallinen, joka pystyy murtautumaan esteestä.

Yhteensopivuus ja samanaikaiset yhteydet

Jos olet Apple-fani, kannattaa ehkä tarkistaa, minkä muiden laitteiden kanssa VPN-palvelu on yhteensopiva. Useimmat VPN-palveluntarjoajat tukevat tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä – Windows, macOS, Android ja iOS -, mutta se on hyvä tarkistaa vielä kerran. Lisäksi, jos sinulla on useita laitteita, sinun tulee tarkistaa, kuinka monta samanaikaista yhteyttä VPN sallii. 

Hinta

VPN-hinnan ei pitäisi olla ratkaiseva kohta tietoturvallesi; sen arvo on merkittävämpi. Jokainen palveluntarjoaja vaihtelee tällä alueella, joten on tärkeää varmistaa, että sinulla on varaa siihen. Myös kustannusten alentamiseksi on usein tapoja, kuten tilaaminen pidempään.

Tarvitsenko VPN: n Mac-tietokoneen kanssa?

Vaikka Apple on ottanut käyttöön useita turvatoimenpiteitä käyttöjärjestelmässään, se ei tarkoita, että se olisi täysin turvallinen. Internet-yhteyden muodostamiseen liittyy erityyppisiä uhkia, joten sinun ei pidä olettaa, että olet turvassa vain siksi, että käytät Macia.

Toisaalta, jos muodostat yhteyden julkiseen WiFi-verkkoon, vaarannat itsesi automaattisesti. Vaikka monet ihmiset käyttävät hotspot-pisteitä, yhteyden suojaus ei ole selvää. Yhdistämällä yhteen ilman suojausta avaat periaatteessa oven hakkereille. 

Lisäksi, vaikka macOS: n Gatekeeper-ohjelmisto auttaa pitämään epäluotetut sovellukset poissa antamalla sinulle varoituksen, voit asentaa ne teknisesti. Kolmannen osapuolen sovellukset voivat tuoda kaikenlaisia ​​ei-toivottuja vieraita juhliin.

Molemmat näistä tietoturvariskeistä voivat altistaa sinut virukselle tai haittaohjelmalle, arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttitietojen, varastamiselle ja myös altistaa snooping-mahdollisuuksille.. 

Jos haluat pysyä täysin suojattuna, asenna yksi parhaista Mac-virustorjuntaohjelmistoistamme ja yksi parhaista Mac VPN -sovelluksistamme.

Sensuuri, streaming ja geoblocks

Turvallisuudesta poiketen VPN voi auttaa myös monissa muissa asioissa. Jos yrität käyttää tiettyä sisältöä ja huomaat, että sinut on estetty siitä, se johtuu todennäköisesti sensuurista tai geoblokeista. Monet maat hallitsevat sitä, mitä voimme nähdä verkossa, kuten voit lukea Internet-sensuuriopastamme.

Lisäksi paljon verkkopalveluita on saatavana vain tietyillä alueilla tai ainakin sen sisältö voi olla erilainen. Esimerkiksi Netflix on saatavana monessa maassa, mutta jokaisella maalla on erilainen kirjasto. Jos matkustat, saatat huomata, että suosikkiohjelmasi ei ole saatavana. Muut palvelut, kuten HBO ja Hulu, ovat myös vain Yhdysvaltain yleisön käytettävissä. 

Onneksi VPN voi auttaa sinua ohittamaan kaikki yllä olevat lohkot muuttamalla IP-osoitteesi ja saaden sinut näyttämään fyysisesti tietystä maasta. Tutustu parhaaseen Netflix-VPN: ään, samoin kuin HBO- ja Hulu VPN -oppaisiin, jotta saataisiin omistettuja suosituksia.

Voinko käyttää ilmaista VPN-yhteyttä Mac-tietokoneille?

Jos etsit ilmaista VPN: ää käytettäväksi Macissa, saadaan paljon tuloksia, mutta mahdollisuus, että VPN: t ovat hyviä, ovat vähäiset. On monia syitä, miksi ne eivät välttämättä ole hyviä – voit lukea ajatuksesi pahimmista ilmaisista VPN-palveluntarjoajistamme roundupista, mutta käymme läpi joitain tärkeimmistä täällä.

Jotkut ilmaisista VPN-palveluista ansaitsevat rahaa myymällä tietosi muille yrityksille. Ellei VPN: llä ole luotettavaa tietosuojakäytäntöä, se voi tallentaa kaiken tekemäsi ja se voi sisältää paljon arvokasta tietoa markkinointiyrityksille. 

Muihin ilmaisiin VPN-verkkoihin ladataan mainoksia, mikä voi tarkoittaa, että yritys on keskittynyt enemmän ansaitsemaan rahaa heittämällä mainosta kaikkialle, miltä katsot, sen sijaan, että itse turvataan yhteys. Lisäksi on joitain ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka eivät käytä ilmoitettua tietoturvatasoa, jättäen sinulle matalamman salaustason tai ollenkaan.

On kuitenkin muutamia poikkeuksia, kun kyse on ilmaisesta Mac VPN: stä. Palveluntarjoajat, kuten Windscribe ja ProtonVPN, tarjoavat ilmaisen suunnitelman, joka on aika hyvä. Neuvonta on kuitenkin, että jos se on ilmainen eikä hyvämaineinen yritys, sinun tulee pysyä selvänä.

Lopulliset ajatukset

Sinun ei pitäisi olettaa, että Mac on koskematon, koska se ei yksinkertaisesti ole totta. VPN auttaa sinua pysymään turvassa missä tahansa olet, ja hyödyt myös sen muista ominaisuuksista. Sinun tulisi valita VPN, jota on helppo käyttää ja joka toimii hyvin Mac-laitteiden kanssa. Sen pitäisi myös sisältää hyvä turvallisuus ja yksityisyys sekä nopeat nopeudet.

Olemme valinneet ExpressVPN: n suosituimmaksi VPN: ksi Macille, koska sitä on helppo käyttää kaikissa laitteissa, erinomaista yksityisyyttä ja turvallisuutta, ja se tarjoaa nopeimman nopeuden. Voit hyötyä myös palvelinpaikoista, rajattomasta kaistanleveydestä ja viidestä samanaikaisesta yhteydestä. Miksi et anna sitä mennä 30 päivän rahat takaisin -takuulla?

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Macissa, kerro siitä meille kommenttiosassa. Katso myös muita VPN-artikkeleitamme myös täällä ollessasi. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map