Kuinka saada Yhdysvaltain IP-osoite vuonna 2020, helppo tapa

IP-osoitteesi on enemmän kuin joukko numeroita. Se kertoo verkkosivustoille ja verkkopalveluille sijaintisi, joka voi estää sinua pääsemästä katseltavan sisällön ulkopuolelle. IP-osoitteen saamisesta Yhdysvalloissa on useita etuja muiden maiden asukkaille ja Yhdysvaltojen kansalaisille ulkomailla. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka.

Voit ehkä katsoa elokuvaa, TV-ohjelmaa tai urheilutapahtumaa, mutta huomaat, että se on saatavana vain Yhdysvalloissa oleville sisällön rajoittamista koskevien lakien ja geoblokkien vuoksi. Jotkut palvelut ovat yksinoikeudella Yhdysvalloille, kuten Yhdysvallat Netflix, johon monet ihmiset haluavat muodostaa yhteyden, koska heidän maansa version on rajoitettu. Netflix VPN -kieltoa koskevassa artikkelissamme on lisätietoja.

Yhdysvalloissa Netflixillä on joukko esityksiä ja elokuvia, joita ei ole saatavana muualta, joten monet palvelua käyttävät ihmiset tuntevat olonsa likaiseksi. Tutustu parhaaseen Netflix-VPN-kappaleeseemme ja anna suosituksia, jos se on tärkein huolenaihe.

Saatat kuitenkin olla erilainen syy haluta Yhdysvaltain IP-osoite. Jotkut ladattavat pelit julkaistaan ​​Yhdysvalloissa ennen muita alueita, ja jotkut niistä eivät koskaan tee sitä ulos. Sosiaalinen media ja muut verkkopalvelut ovat kiellettyjä joissakin maissa. Lisäksi, jos olet lomalla, jotkut Yhdysvaltain pankit sallivat pääsyn verkkoon vain osavaltioissa sijaitsevista IP-osoitteista.

Kuinka saada Yhdysvaltain IP-osoite

Yhdysvaltain IP-osoite saadaan muutamalla tapaa. Yksi tapa on välityspalvelimen välitys, ja ollakseni rehellinen, se on todennäköisesti helpoin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi paras tapa. Monta kertaa, ne eivät toimi ja jättävät yhteytesi turvattomaksi. Jopa paras ilmainen välityspalvelumme voidaan jäljittää todellisen IP-osoitteesi selvittämiseksi. Lue lisää artikkelista VPN vs. välityspalvelin vs. Tor.

Luotettavin ja turvallisin menetelmä on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Tämä varmistaa, että yhteytesi on turvallinen ja pysyt nimettömänä. Monet parhaimmista VPN-osoitteistamme antavat sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen, mutta jotkut eivät välttämättä johda sinut haluamaasi palveluun..

Netflixillä on luultavasti paras VPN-tunnistusjärjestelmä maailmassa, ja jotkut VPN: t eivät vain pääse ohitse sitä (lue kappale Netflix-välityspalvelimen virheestä). On kuitenkin kourallinen, jotka ovat osoittaneet, että heillä on mitä tarvitaan.

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi parhaista saatavilla olevista palveluista. Sen lisäksi, että se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja yksityisyyden, se on myös nopein VPN. Tämä plus rajaton kaistaleveys tekee siitä parhaan suoratoistoa varten tarkoitetun VPN: n, jos se on mitä haluat. Se vie sinut Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin ilman ongelmia.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN: llä on yli 30 palvelinta Yhdysvalloissa, joten IP-osoitteesi väärentäminen ei saisi olla sinun. Se toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa ja on helppo käyttää, jopa niille, joilla ei ole kokemusta VPN-verkkoista. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuullasi ei ole mitään menetettävää. Lue lisää palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

NordVPN

NordVPN on toinen hieno palveluntarjoaja, joka ylpeilee turvallisuudesta ja yksityisyydestä. ExpressVPN vain lyö sitä, koska se voi hidastua pitkillä matkoilla, mutta molemmat ovat parhaita ehdokkaita, kuten voit lukea vertailuartikkelimme.

Edellinen

Seuraava

NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta, joista hieman yli 1 900 on Yhdysvalloissa. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja sen avulla voit katsella suosikkiohjelmasi Netflixissä. Saatavilla on myös 30 päivän palautus, joten voit tarkistaa sen itse. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on toinen hyvä vaihtoehto saada Yhdysvaltain IP-osoite. Sillä on oletuksena vankka tietoturva, jota voidaan lisätä manuaalisesti turvallisempaan AES 256-bittiseen salaukseen. Se ei pidä lokiasi toiminnastasi, eikä kaistaleveydelle, jota voit käyttää, ei ole mitään rajaa. Kaiken kaikkiaan sillä on yli 3000 palvelinta, joista lähes puolet on Yhdysvalloissa.

Edellinen

Seuraava

Meidän on kuitenkin huomattava, että PIA perustuu Yhdysvaltoihin, joten täydellistä yksityisyyttä hakevat voivat haluta mennä muualle. Lue artikkeli hallituksen valvonnasta saadaksesi selville miksi. PIA: lla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että pidät siitä ennen sitoutumista. Lue PIA-arvosteluista saadaksesi lisätietoja palvelusta.

Amerikkalaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Yhdysvaltain IP-osoitteen hankkiminen ei ole erityisen vaarallista, kunhan varmistat, että yhteys on suojattu. VPN-palveluntarjoajan sijainti on hyvä idea. Kaksi tärkeintä suositustamme ovat yksityisyyttä suojelevissa maissa, mutta kuten olemme maininneet, PIA perustuu Yhdysvaltoihin.

Yhdysvalloissa tapahtuu paljon valvontaa, ja et todennäköisesti edes tajuaisi tapahtuvan. Sellaisen VPN: n käyttäminen tarkoittaa, että se kuuluu Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan, mikä ei ole hyvä. Tutustu tietosuojalakia koskevaan artikkeliimme saadaksesi selville, mitkä maat ovat parhaat, ja lue paras VPN Yhdysvalloista saadaksesi lisätietoja maasta.

Verkon neutraalisuuden puute on ongelma myös Yhdysvalloissa. Ilman sitä Internet-palveluntarjoajat voivat nopeuttaa suositeltuja verkkosivustoja ja hidastaa muita. Meillä on myös pala verkon neutraalisuudesta, joten voit tarkentaa tietosi.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tiedät nyt parhaan tavan saada Yhdysvaltain IP-osoite ja peittää todellisen sijaintisi. Haluatpa suoratoistaa viimeisintä elokuvaa tai käyttää muita online-palveluita, VPN: n käyttö on paras ratkaisu.

Niitä on helppo käyttää, ja voit olla varma tiedosta, että myös sinut on suojattu. ExpressVPN on paras käyttää Yhdysvalloissa, ja sen 30 päivän rahojen palautustakuulla voit myös kokeilla sitä.

Jos sinulla on vinkkejä Yhdysvaltain IP-osoitteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me