Kuinka saada Vietnamin IP-osoite vuonna 2020, Pho Entertainment’s Sake

Jos olet kotoisin Vietnamista, mutta asut ulkomailla, kannattaa ehkä katsoa tiettyjä verkkoviihdettä tai käyttää kotipankkiasi Internetissä. Ilman Vietnamin IP-osoitetta tämä saattaa kuitenkin osoittautua hankalaksi, koska geoblokit rajoittavat sitä, mitä voit katsella tai käyttää Vietnamin ulkopuolella (lue lisätietoja geoblocking-oppaasta).. 

IP-osoitteesi muuttaminen voi näyttää siltä, ​​että olet maassa, jolloin voit katsella VTV3- tai Vietnam-ohjelmia Netflixissä. Olemme koonneet tämän oppaan näyttääksesi kuinka saada Vietnamin IP-osoite.

Kuinka saada Vietnamin IP-osoite

Helpoin tapa saada Vietnamin IP-osoite on välityspalvelimen käyttö, mutta se ei tarkoita, että se olisi paras tapa. Kuten voit lukea parhaasta ilmaisesta välityspalvelinohjeestamme, välityspalvelimet eivät aina toimi. Ne eivät myöskään tarjoa mitään turvallisuutta, mikä jättää sinut suojattomaksi tietoverkkohyökkäyksille. Lisäksi välityspalvelimet paljastavat todellisen IP-osoitteesi, mikä tarkoittaa, että se voidaan jäljittää sinulle. Lisätietoja VPN vs. proxy vs. Tor-vertailusta.

Paljon parempi ratkaisu on käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa. VPN: n avulla voit muuttaa IP-osoitteesi ja toimintasi pysyvät yksityisinä niin kauan kuin VPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö. Lisäksi sen turvallisuus suojaa sinua tietoverkkohyökkäyksiltä, ​​hakkereilta ja tunkeilevalta valvonnalta.

Jos haluat vietnamilaisen IP-osoitteen, tarvitset VPN: n, jolla on palvelin kyseisessä maassa. Suosittelemme kolmea, jotka voivat auttaa sinua muuttamaan IP-osoitteesi vietnamilaiseksi.

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluista, joissa on korkealaatuisia palvelimia eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Vietnam. Se on myös markkinoiden nopein VPN ja paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN, joten voit katsella Netflixiä huolehtimatta Netflix-välityspalvelinvirheestä..

Sillä on vahva ominaisuusjoukko, joka sisältää IP-osoitteen ja DNS-vuodotarkistimet, sisäänrakennetut nopeustestit ja diagnostiikkatyökalun. ExpressVPN: n tietoturva on huippuluokkaa 256-bittisellä AES-salauksella ja tappikytkimellä, eikä se pidä lokkeja kunnioittaen yksityisyyttäsi.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa ExpressVPN: n Windows, macOS, Linux, Android, iOS ja BlackBerry. Jos tarvitset apua asennukseen tai vianetsintään, asiakaspalvelu on saatavana live-chatin, sähköpostin ja tietokannan kautta.

Haittapuoli on sen hinta, joka maksaa 99 dollaria vuodessa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kalleimmista VPN-palveluista. Jos haluat kokeilla sitä, on kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi tarkemman kuvan.

NordVPN

NordVPN voi saada sinulle IP-osoitteen Vietnamille. Yhtiöllä on yli 5000 palvelinta 60 maassa, joista kaksi on Vietnamissa. NordVPN yhdistää useita tehokkaita ominaisuuksia, mukaan lukien vaikuttavat nopeudet ja erikoispalvelimet, jotka on viritetty erityisesti tehtäviin, kuten pelaamiseen, yksityisyyteen tai torrenttiin (lue paras tornioppaan VPN).

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se tarjoaa suuren turvallisuuden käyttämällä AES-256-salausta OpenVPN-protokollan kanssa, eikä se pidä online-aktiviteettien lokit, suojaten sinua valtioiden snoopingilta. NordVPN: llä on myös kill-kytkin ja double-hop-palvelimet, ja ilmaisella CyberSec-haittaohjelmien torjuntaohjelmalla on ylimääräinen suoja suojaa verkkorikollisilta..

Palvelua on helppo käyttää, ja sillä on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä, joten palvelimen valitseminen Vietnamille on yksinkertaista. Lisäksi mukana tulee 30 päivän palautusikkuna, joten sinulla on runsaasti aikaa kokeilla sitä. Tutustu NordVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta.

CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä valinta vietnamilaisen IP-osoitteen saamiseksi. Se tarjoaa kunnollisen paketin, joka sisältää yli 4600 palvelinta 60 maasta ja 10 Vietnamissa. Sen turvallisuus on hyvä ja nopeudet ovat kunnollisia. Lisäksi kaistanleveydellä ei ole ylärajoja, ja voit myös päästä Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin. CyberGhost ei myöskään pidä kirjaa verkkotoimintasi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on helppo asentaa ja käyttää Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Seitsemän laitetta on kytketty samanaikaisesti yhdelle tilille. Siksi se on parhaillaan useiden laitteiden VPN-luettelossamme. Voit käyttää CyberGhostin seitsemän päivän kokeiluversiota varmistaaksesi, että pidät siitä. Jos et vieläkään ole varma, sinulla on 45 päivän rahat takaisin -takuu, johon voi palata. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Vietnamilaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Jos haluat käyttää vietnamilaista IP-osoitetta, on joitain Vietnamille ominaisia ​​sääntöjä, jotka sinun on tiedettävä. 

Asianajajayhteisön Freedom House -raportin mukaan Vietnamin Internet on erittäin rajoitettu ja sensuroitu. Itse asiassa se antoi vankan “ei ilmaisen” pistemäärän, koska maa on dramaattisesti torjunut online-ilmaisua ja aktivisteja.

Niin kutsutun Bamboo-palomuurin kautta Vietnamin kommunistinen hallinto kieltää kaiken hallituksen tai anti-kommunistisen sisällön varmistaakseen, että sen asukkaat eivät koskaan luke tai katso sitä. Valtio hallitsee useimpia tiedotusvälineitä ja uutistoimistoja ja seuraa sitä, mitä he kertovat kansalaisille. Se estää myös WordPressin, Bloggerin, Twitterin ja toisinaan Facebookin. Ei ole ihme, että Vietnam kuuluu viiden suurimman maan joukkoon, jotka estävät verkkoa.

Lisäksi kiellot estävät sosiaalisen median käyttäjiä ja bloggaajia saamasta mitään tietoa valtion viranomaisista tai verkkosivustoista. Vietnamissa on ollut sananvapauden puolestapuhujien ja kriitikkojen vankilassa, ja heillä on yksi eniten blogaajia ja toisinajattelijoita maailmassa. 

Samaa kohtelua ei välttämättä sovelleta ulkomaisiin toimittajiin, mutta he saattavat riskin, että viisumin jatkaminen evätään, jos he eivät noudata niitä. Toimittajat ilman rajoja pitävät Vietnamia “Internet-vihollisena”, mikä tarkoittaa, että se ei ole toimittajien turvallinen työpaikka. Lisätietoja tästä on artikkeli Vietnamin parhaasta VPN: stä.

Lopulliset ajatukset

Vietnamilaisen IP-osoitteen hankkiminen on helpompaa VPN: n avulla. Rekisteröidy vain yhdestä ja valitse palvelin Vietnamissa suorittaaksesi verkkopankin tai katsella televisio-ohjelmia ikään kuin olisit kotona. Se on turvallisempi kuin muut menetelmät, eikä sinun tarvitse murehtia hallituksen valvonnasta tai kyberhyökkäyksistä.

Suosittelemme ExpressVPN: ää, koska se suojaa yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi Vietnamissa – ja auttaa sinua välttämään Bamboo-palomuuria. Siinä on myös vahva palvelinverkko ja nopea nopeus suoratoistoa ja lataamista varten. Kaksi muuta vaihtoehtoa – NordVPN ja CyberGhost – ovat myös vakaa tarjoaja, jolla on hyvä nopeus ja turvallisuus, ja ne voivat estää suoratoistopalvelut.. 

Onko sinulla ehdotuksia hyvistä Vietnam VPN-palveluista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me