Kuinka saada Uuden-Seelannin IP-osoite vuonna 2020: Kiwi-yhteys

Jos olet yrittänyt käyttää Uuden-Seelannin sisältöä muualta maailmasta, sinulla on todennäköisesti virheilmoitus. Tämä johtuu geoblokeista, ja niiden ympärille on vain yksi tapa. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle, kuinka hankkia Uusi-Seelanti IP-osoite.

Uuden-Seelannin IP-osoitteen saamiseen on monia syitä. Esimerkiksi, saatat matkustaa ja joutua hallitsemaan online-yritystä etänä tai ehkä olet uusi-seelantilainen ulkomailla ja sinun on tarkistettava pankkitilisi online. Kummassakin tapauksessa olet todennäköisesti estetty tekemästä niin.

Jotkut pelit julkaistaan ​​samaan aikaan kaikkialla maailmassa, mutta pelaajat voivat saada ne tuntia tuntia etukäteen Uudessa-Seelannissa, koska sen aikavyöhyke on edellä maailmaa. Uuden-Seelannin IP-osoite peittää todellisen sijaintisi ja saa palveluntarjoajan näyttämään, että olet siellä, antaen sinulle pääsyn näihin julkaisuihin, jos ne ovat ladattavissa.

Tutustu parhaaseen pelaamiseen tarkoitettuun VPN: ään, jos se kiinnostaa sinua.

Voit ehkä vain katsoa paikallisia kanavia, kuten TVNZ, tai All Blacksin viimeisintä ottelua. Suoratoistopalvelun Lightbox ja Netflixin Uusi-Seelanti-versio ovat vain Kiwisin käytettävissä sisällön lisensointiongelmien vuoksi. Lue kappale Netflix VPN -kiellosta saadaksesi lisätietoja siitä ja tutustu parhaaseen Netflix-VPN-verkkoon.

Kuinka saada Uuden-Seelannin IP-osoite

Helpoin tapa huijata IP-osoitteesi on käyttää välityspalvelinta, mutta se ei ole paras tapa. Välityspalvelimet eivät ole luotettavia. He eivät usein toimi, ja vaikka he tekisivätkin, he eivät suojaa sinua. Suojausta ei ole, ja todellinen IP-osoitteesi on jäljitettävissä. Lue VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-kappale meidän harjataksesi aihetta.

Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö on paras tapa edetä, vaikka sen kannattaa tutustua parhaaseen ilmaiseen välityspalvelun oppaaseemme, jos olet asettunut tälle reitille. Ne sisältävät suojausominaisuuksia, ja monet eivät pidä lokia, joten toimintasi pidetään salassa. Suurin osa parhaista VPN-palveluntarjoajistamme on vastuussa tehtävästä, mutta jotkut niistä ovat parempia Uudelle-Seelannille.

Ensinnäkin haluat, että palveluntarjoajalla on palvelimet siellä, jotta voit käyttää sisältöä. Ilman heitä, olet samassa asemassa kuin aloitit. Jos kyseessä on Netflix, jonka jälkeen olet, valitse VPN, joka voi voittaa Netflixin VPN-tunnistusjärjestelmän, tai kaikki mitä sinun on viihdyttävä, on virheviesti. Netflix-välityspalvelinvirheartikkeli sukelee syvemmälle aiheeseen.

NordVPN

NordVPN on hyvä valinta Uudelle-Seelannille. Sillä on suuri palvelinverkko, joka kattaa suuren osan maapallosta. Kaksikymmentäyksi sen palvelimista on Uudessa-Seelannissa, minkä pitäisi olla riittävä pääsy seuraamasi sisältöön. Sillä on eräitä parhaimmista saatavilla olevista tietoturvista ja se ottaa myös yksityisyyttä vakavasti. Joitakin sen ominaisuuksia ovat rajaton kaistanleveys, kohtuullinen nopeus ja nopea palvelimen vaihto.

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää sitä kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi se vie sinut Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin ilman häiriötä. 30 päivän palautusjakso antaa sinulle paljon aikaa selvittää, pitäisitkö siitä. Lisätietoja palvelusta on NordVPN-arvosteluamme.

CyberGhost

CyberGhost on uusi palveluntarjoaja, joka sopii Uuteen-Seelantiin. Sillä on suuri palvelinverkko, joka kattaa 60 maata, mukaan lukien Uusi-Seelanti, jossa sitä on 10 käytettävissä. Sen turvallisuus on hyvä, ja mielenrauhaa varten on tiukat tietosuojakäytännöt.

Voit asentaa sen useimpiin käyttöjärjestelmiin ja se on yksi parhaista VPN-yhteyksistä useille laitteille, koska voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siinä on kohtuulliset nopeudet ja ei kaistanleveyden rajoituksia, mikä tekee siitä hyvän suoratoiston. Se voi käyttää myös Netflixiä. Käytettävissä on seitsemän päivän kokeilu, ja jos et ole vieläkään vakuuttunut, voit luottaa takaisin rahat takaisin -takuuseen. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

ExpressVPN

ExpressVPN on hyvä valinta, koska se on yksi markkinoiden parhaista VPN-verkoista. Palvelimia on saatavana 94 maassa, mukaan lukien Uusi-Seelanti. Suuren tietoturvan ja yksityisyyden lisäksi se on nopein VPN markkinoilla ja sillä on rajaton kaistaleveys. Se on verrattavissa oleva palvelu NordVPN: ään, kuten voit lukea heittämisartikkelimme.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä ei ole ongelmaa päästä Netflixiin ja voitimme parhaassa VPN-streaming-oppaassa. Voit käyttää sitä kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta VPN-verkkoista, se on erityisen hyvä valinta, koska sitä on niin helppo käyttää. Voit testata sen itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla tai lukea ExpressVPN-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja.

Uuden-Seelannin IP-osoitteen käytön vaarat

Uuden-Seelannin IP-osoitteen saaminen ei aiheuta suurta vaaraa, mutta sinun on tiedettävä muutamia asioita. VPN-yrityksen sijaintipaikassa on merkitystä siitä, onko toimintasi riskialtista, kuten voit lukea tietosuojalakistamme. Suojaudu itseäsi VPN: llä on tärkeää.

Uusi-Seelanti oli yksi monista maista, joille oli todisteita joukkovalvonnan käytöstä Snowdenin ilmoituksissa. Verkkoviestintää analysoitiin ja hallitus pystyi seuraamaan online-liikkeitasi. Voit lukea lisää siitä Uuden-Seelannin parhaasta VPN-artikkelistamme.

VPN: n käyttö pitää sinut piilossa valvonnasta ja toimintasi pysyvät yksityisinä.

Lopulliset ajatukset

Sinun pitäisi nyt tietää, miten voit muuttaa IP: stä Uuden-Seelannin. Haluatko käyttää pankkitiliäsi tai pysyä ajan tasalla paikallisen TV: n kanssa, VPN on paras tapa tehdä se. Et vain pääse Uuden-Seelannin sisältöön ja palveluihin, mutta hyödyt myös useista VPN: ien mukana toimitetuista ominaisuuksista, kuten tietoturvasta.

NordVPN on loistava valinta Uuteen-Seelantiin. Sinut on suojattu, ja koska siellä on 21 palvelinta, sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä mihinkään. Lisäksi 30 päivän palautusjakso tarkoittaa, ettei ole mitään menetettävää, jos kokeilet sitä.

Jos sinulla on suosituksia Uuden-Seelannin IP-osoitteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me