Kuinka saada UAE-IP-osoite vuonna 2020: Dubain DNS

Kun olet poissa Dubaista tai Abu Dhabista ja haluat käyttää normaalisti tekemääsi sisältöä, saatat saada virheilmoituksen. Tämä johtuu siitä, että olet kohdannut geoblokin. Ne ovat ärsyttäviä, ja ainoa tapa kiertää niitä on muuttaa IP-osoitteesi annettuun maahan. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle, kuinka saada IP-osoite Arabiemiirikunnista.


IP-osoitteesi saattaa näyttää oudolta puhelinnumerolta, mutta käyteilläsi verkkosivustoilla ja käyttämilläsi verkkopalveluilla se on käytännössä sijaintitunnuksesi. Jos yrität käyttää sisältöä, joka on rajoitettu maahan, jossa et ole, olet estetty. Toisin sanoen, muuttamalla IP-osoitettasi, saat sen näyttämään siltä kuin olet kyseisessä maassa.

Ehkä yrität katsella paikallista arabitelevisiota tai haluaa suoratoistaa suosikkisarjojasi Icflixissä. Jos se on rajattu Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin, etkä ole siellä, sinut estetään. Sama koskee Netflixiä. Vaikka sitä on saatavana muissa maissa, voi olla ohjelmia tai elokuvia, joita ei näytetä Dubaissa. Lue lisää Netflix VPN -kielistämme.

Syynä näihin lohkoihin ovat lisenssirajoitukset. Ohjelman lähettämiseksi yrityksen on hankittava lisenssi jokaisesta maasta, jossa se haluaa lähettää sen. Jotkin ohjelmat eivät ehkä sovellu tietyille maille. Ne voivat esimerkiksi olla tietyllä kielellä tai niille ei ehkä ole tarpeeksi kysyntää.

Jos Netflix on haluamasi asia, voit sukeltaa suoraan parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme.

On myös mahdollisuus, että haluat käyttää finanssipalvelua. Ehkä haluat kirjautua sisään pankkitilillesi verkossa. Todennäköisesti et voi tehdä niin. Monet pankit ja muut yritykset kieltävät kirjautumiset muista maista petosten estämiseksi, joten saatat joutua vaihtamaan IP-osoitteesi saadaksesi pääsyn.

Kuinka saada UAE-IP-osoite

Jos haluat mennä helposti reitille, voit käyttää välityspalvelinta saadaksesi Arabiemiirikuntien IP-osoitteen – tutustu parhaaseen ilmaiseen välityspalvelun oppaaseemme – mutta emme suosittele sitä. Välityspalvelimet ovat epäluotettavia, joskus eivät toimi, eivätkä ne sisällä turvallisuutta, mikä tarkoittaa, että olet alttiita kyberhyökkäyksille. Lisäksi IP-osoitteesi on suojaamaton, joten toimintasi voidaan jäljittää sinulle. VPN vs. proxy vs. Tor -tapahtumassa on enemmän aiheesta.

Virtuaalisen yksityisen verkon käyttö on paras tapa muuttaa IP-osoitteesi. Heillä on oma turvallisuutensa, ja useimmat eivät pidä kirjaa verkkotoimintasi. Lisäksi IP on suojattu, joten voit selata nimettömästi.

Vaikka suurin osa parhaimmista VPN-arvosteluistamme tekevistä tarjoajista tekeekin työn, sinun on valittava yksi, joka sopii Arabiemiirikunnille. Sillä on oltava palvelimet siellä, muuten olet silti juuttunut. Jos Netflix on huolenaiheesi, sinun on myös varmistettava, että se pääsee Netflixin VPN-tunnistusjärjestelmän ohi. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja.

NordVPN

NordVPN on hyvä valinta saada Arabiemiirikuntien IP-osoite. Sillä on valtava palvelinverkko, ja niitä on neljä. Sinut on suojattu sen huippuluokan tietoturvalla, mukaan lukien kaksois hop-salaus, ja voit olla varma, että se ei pidä kirjaa toiminnastasi.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat kunnolliset, eikä kaistanleveyden rajoituksia ole. Lisäksi sillä ei ole vaikeuksia päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflix.

Voit käyttää sitä useimmissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä ja yhdistää jopa kuusi laitetta samanaikaisesti. Myös 30 päivän palautusjakso antaa sinulle paljon aikaa päättää, pidätkö siitä. Voit lukea lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisellä Internet-yhteydellä on suuri palvelinverkko, 10 palvelinta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Toisin sanoen, sillä on vaikeuksia päästä suoratoistopalveluihin, joten jos se on päätavoitteesi, olkaa parempi ensimmäisen valintasi kanssa.

Edellinen

Seuraava

Sen suojaus on hyvä, mutta oletusasetuksena on 128-bittinen salaus. Voit kuitenkin muuttaa sen turvallisempaan 256-bittiseen. Ei myöskään kirjautumista koskevaa käytäntöä. Nopeudet ovat hyvät ja sillä on rajaton kaistanleveys.

Voit käyttää sitä suurissa käyttöjärjestelmissä, kuten Linuxissa, minkä vuoksi se on paras VPN Linuxille. Myös viisi laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti. PIA: lla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit kokeilla sitä ennen sitoutumista. Lue lisää palvelusta PIA-arvosteluamme.

VyprVPN

VyprVPN on toinen kunnollinen valinta, koska sillä on palvelimia 60 maassa, myös Dubaissa. Sillä on hyvä turvallisuus, ja omalla Chameleon-protokollalla on lisäsuoja. Yhtiö ei pidä lokkeja, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta voi hidastua toisinaan, eikä kaistaleveydelle ole mitään rajoitusta.

VyprVPN-palvelin-valinta

Voit käyttää sitä useimmissa suurimmissa käyttöjärjestelmissä, vaikka työpöytäversiossa ei ole parasta asetusta, ja yhdistää jopa viisi laitetta kerrallaan. VyprVPN: llä ei kuitenkaan ole palautuskäytäntöä. Sen sijaan on olemassa kolmen päivän kokeilu, jonka pitäisi silti olla riittävästi aikaa, jotta se saa pyörittämään. Lue parempi kuvaus VyprVPN-arvosteluista.

UAE-IP-osoitteen käytön vaarat

Dubain IP-osoitteen käyttäminen on hyvä, mutta sinun pitäisi olla tietoinen joistakin asioista. Verkkokeskusteluista, jotka saattavat vaikuttaa viattomilta, voidaan rangaista, jos niiden katsotaan loukkaavan uskontoa tai loukkaavan valtiota. Eri lakien mukaan rangaistukset vaihtelevat jopa 10 vuodeksi vankeuteen jopa 2 miljoonan dirhamin (540 000 dollaria) sakkoihin.

Myös valtion valvonta on mahdollista, ja sosiaalista mediaa seurataan. Lisäksi Abu Dhabi toi markkinoille Falcon Eye -yrityksen vuonna 2016, joka on tarkkailujärjestelmä, joka mahdollistaa ihmisten seurannan.

Sinun tulisi myös pitää mielessä verkkorikollisuuden riski. Symantec kertoi vuonna 2016, että Yhdistyneet arabiemiirikunnat kärsivät Lähi-idän toiseksi eniten kyberhyökkäyksistä. Toinen Norton Security -raportti osoitti, että uhreilta varastatiin vuonna 2017 melkein 4 miljardia dirhamaa (1 miljardi dollaria). Tutustu Arabiemiirikuntien parhaaseen VPN-verkkoon, jos haluat lisätietoja maasta.

Lopulliset ajatukset

Sinun pitäisi nyt tietää, kuinka saada IP-osoite turvallisesti Arabiemiirikunnista. Parhaan suojan saamiseksi sinun tulisi käyttää VPN: ää, koska niillä on suuri turvallisuus ja aktiviteetit pidetään yksityisinä.

Mikä tahansa yllä olevista suosituksistamme tekee tempun, mutta NordVPN on paras valinta. Siinä on neljä palvelinta Arabiemiirikunnissa ja vie sinut suoratoistopalveluihin. 30 päivän hyvityksen pitäisi antaa sinulle tarpeeksi aikaa kokeilla sitä.

Jos sinulla on muita ideoita IP-osoitteen saamiseksi Arabiemiirikunnista, lähetä ne alla olevaan kommenttiosaan. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map