Kuinka saada turkkilainen IP-osoite vuonna 2020: tunkeutuva Istanbuliin

Jos olet muuttanut Turkista tai matkustat, saatat huomata, että et pääse käyttämään online-sisältöä, johon olet tottunut. Jotkut verkkosivustot ja verkkopalvelut ovat rajoitettu tietyihin maihin. Jos et ole kyseisessä maassa, sinua tervehtii virheviesti. Voit kuitenkin ohittaa sen helposti hankkimalla turkkilaisen IP-osoitteen.


IP-osoitteesi on kuin virtuaalinen tunniste, joka kertoo käytetyistä verkkosivustoista ja verkkopalveluista missä olet. Joissain tapauksissa sisältöä muutetaan vain maasi mukaan, jossa olet. Esimerkiksi kieli saattaa muuttua. Muissa tapauksissa sitä ei estetä missään muussa maassa. Tätä kutsutaan geoblokkimiseksi.

Esimerkiksi suoratoisto jättiläinen Netflix on saatavana useimmissa maissa, mutta kirjasto vaihtelee. Jotkut ohjelmat ovat saatavilla vain yhdessä tai kahdessa maassa, joten voit katsella niitä vain, jos olet kyseisissä paikoissa, kuten voit lukea kappaleestamme Netflix VPN -kiellosta. 

Joissakin tapauksissa syyt ovat lisenssirajoituksista. Muut syyt liittyvät näyttelyn kieleen ja kulttuuriin. Joko niin, jos haluat käyttää Netflixin turkkilaista versiota, tarvitset turkkilaisen IP-osoitteen. Jos Netflix on mitä haluat, tutustu myös parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme.

Ehkä puuttuu turkkilaisista suosikkiohjelmistasi, kuten Cukur, tai haluat selata PuhuTV: tä tai BluTV: tä. Kun olet vaihtanut IP-osoitteesi yhdeksi Turkkiin, voit katsella niitä.

Toinen syy saatat tarvita turkkilaista IP-osoitetta on kirjautua pankkitilillesi verkossa. Monet pankit tai muut rahoituspalvelut eivät salli asiakkaiden kirjautua sisään muualta kuin kotimaastaan. Se on tuskaa, mutta se on turvaominaisuus, joka auttaa torjumaan petoksia. Vaihda IP-osoitteesi ja saat käyttöoikeuden.

Kuinka saada turkkilainen IP-osoite

IP-osoitteesi vaihtaminen on helppoa. Voit tehdä sen kahdella tavalla. Yksi tapa on välityspalvelin, mutta emme suosittele sitä. Välityspalvelimet eivät aina toimi, ja jopa parhaimmat ilmaiset välityspalvelimet tarjoavat vain vähän vai ei mitään tietoturvaa pitämään sinut turvassa tietoverkkorikollisuudelta. IP-osoitteesi ei ole myöskään piilotettu, joten se voidaan jäljittää sinulle. Voit oppia lisää lukemalla VPN vs. proxy vs. Tor -oppaamme.

Toinen tapa saada turkkilainen IP-osoite ja suosittelemme tapaa käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Heihin on ladattu ominaisuuksia, kuten suojaus, ja ne piilottavat VPN: n snooppereilta. Bonuksena useimmissa VPN-palveluissa on tietosuojakäytäntö, jonka mukaan heidän ei pidetä lokitietoja. Tämä tarkoittaa, että online-aktiviteetistasi ei ole kirjaa.

Voisit vain valita VPN VPN-arvosteluistamme, mutta sinun on varmistettava, että valitset sellaisen, joka soveltuu Turkkiin. Jos sillä ei ole palvelimia maassa, et voi saada turkkilaista IP-osoitetta. 

Jos olet Netflix, jota olet seurannut, sinun on tarkistettava, pystyykö palveluntarjoaja ohittamaan älykkään VPN-tunnistusjärjestelmän. Vain harvat pystyvät tekemään niin luotettavasti. Meidän kappale Netflix-välityspalvelimen virheestä menee yksityiskohtaisemmin.

ExpressVPN

ExpressVPN on hyvä valinta turkkilaisen IP-osoitteen saamiseksi. Sillä on valtava palvelinverkko ja siihen sisältyy läsnäolo Turkissa. Sinua suojaa sen erinomainen tietoturva ja online-toiminnot pidetään salassa sen kirjautumattomuuden vuoksi. Jos haluat suoratoistaa, on ilo kuulla, että sen rajaton kaistaleveys ja nopeus tekevät siitä parhaan suoratoisto VPN: n.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen käyttäjäystävälliset asiakkaat Windows, macOS, Android ja iOS. Se on parannettava, mutta se on myös loistava valinta aloittelijoille, koska se toimii periaatteessa ulkona. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla sitä ensin. Lue lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

NordVPN

Toinen hyvä valinta IP-osoitteen saamiseksi Turkista on NordVPN. Sillä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa ja 18 on Turkissa. Sillä on joitain markkinoiden parhaimmista turvallisuuksista ja kirjautumattomuuspolitiikka. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua, kun muodostat yhteyden etäpalvelimiin. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja on hienoa päästä suoratoistopalveluihin. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siellä on helppokäyttöisiä asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Voit myös kokeilla 30 päivän palautusjaksolla ennen ostamista. Tutustu NordVPN-arvosteluomme nähdäksesi palvelun paremmin.

TorGuard

TorGuard on toinen kunnollinen valinta huijataksesi sijaintiasi Turkissa. Sillä on yli 3000 palvelimen verkko, joista jotkut sijaitsevat Turkissa. Sillä on hyvä räätälöitävä turvallisuus ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Se on nopea, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja tai jos sen asettama turvallisuus kasvaa.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on rajaton kaistanleveys, mutta se ei pääse Netflixiin, ellet osta erillistä IP-osoitetta. Niitä myydään periaatteessa maittain, ja voit käyttää haluamiasi streaming-palveluita yhdellä. 

Voit käyttää TorGuardia Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOSissa. Sitä on helppo käyttää, mutta mobiililaitteiden asennus voi olla tuskaa. Sillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että pidät siitä. Tutustu TorGuard-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajasta.

Turkkilaisen IP-osoitteen käytön vaarat

IP-osoitteesi vaihtamisessa ei ole vaaraa, mutta on asioita, jotka sinun pitäisi tietää ennen yhteyden muodostamista turkkilaiseen palvelimeen. Kunkin maan lait ovat erilaisia, ja mikä voi olla hienoa nykyisessä maassasi, saattaa sinut joutua kasan vaikeuksiin toisessa. 

Monet hallitukset harjoittavat online-valvontaa, ja Turkki ei ole poikkeus. Vuoden 2016 vallankaappausyrityksen jälkeen tuhansia sosiaalisen median tilejä on seurattu. Vuotoineen sähköpostit paljastivat, että turvallisuusosasto oli maksanut 600 000 dollaria valvontaohjelmistoyritykselle Hacking Team. 

Viranomaiset voivat käyttää myös viestintätietoja ilman tuomioistuimen päätöstä, kuten voit lukea parhaasta Turkin VPN-julkaisusta. Torrent-sivustot voidaan estää, mutta tekijänoikeuslaki on suunnattu enemmän niille, jotka jakavat tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Lisäksi hallitus kielsi joitain VPN-verkkoja, ja monet verkkosivustot ovat estettyjä.

Tietyt puheryhmät, kuten kunnianloukkaukset, voidaan rangaista sakkoilla, vankeusrangaistuksilla tai molemmilla, joten sinun on oltava varovainen verkossa postittamasi suhteen.. 

Tietoverkkorikollisuus on toinen riski, joka sinun tulisi ottaa huomioon. Riippumatta siitä, missä olet, et koskaan tiedä, mitä vaaroja viehättää julkinen WiFi. Hakkerit, ransomware ja muut vaarat saattavat odottaa seuraavan suojaamattoman käyttäjän ponnistelevan. Raportit osoittavat, että kyberuhkia tapahtuu edelleen. Paras veto on varmistaa, että olet suojattu VPN: llä ja viruksilla.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua ymmärtämään, kuinka saada turkkilainen IP-osoite turvallisesti. Turvallisin tapa tehdä se on VPN: n avulla, koska se suojaa sinua ja piilottaa todellisen henkilöllisyytesi. 

Kaikki suosituksemme antavat sinulle tarvitsemasi, mutta ExpressVPN on paras vaihtoehto, koska sillä on suuri turvallisuus, yksityisyys ja suoratoisto-ominaisuudet. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuullasi ei ole mitään menetettävää. 

Jos sinulla on kokemusta turkkilaisen IP-osoitteen hankkimisesta, kerro siitä meille kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla siitä. Tutustu VPN-kirjastoomme myös muiden artikkeleiden suhteen, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map