Kuinka saada tsekkiläinen IP-osoite vuonna 2020: Polku Prahaan

Jos yrität käyttää verkkosivustoa tai palvelua matkalla, mutta saat vain virheilmoituksen tai muun version, sinut on vain tervetullut geoblokkien upeaan maailmaan. Älä kuitenkaan pelkää, koska voit kiertää niitä muuttamalla IP-osoitteesi. Tässä artikkelissa aiomme näyttää kuinka saada tsekkiläinen IP-osoite.

IP-osoitteesi on täynnä tietoja, mukaan lukien sijainti. Kun vierailet verkkosivustolla tai käytät palvelua, se kertoo heille missä olet. Jos verkkosivusto tai palvelu on saatavana vain tietyssä maassa etkä ole siellä, et pääse siihen. Voit kuitenkin huijata sijaintiasi muuttamalla IP-osoitteesi.

Käytämme Netflixiä esimerkkinä geoblokkimisesta. Sen kirjasto on erilainen kaikissa maissa. Jotkut esitykset ovat saatavilla kaikkialla, kun taas toiset ovat saatavana vain yhdessä tai kahdessa maassa. Yhdysvaltain versiossa on suurin kirjasto maailmassa. Tekijänoikeusrajoitusten ja eri kielten tai kulttuurien takia ei ole käytännöllistä asettaa kaikkia esityksiä saataville kaikissa maissa.

Ehkä puuttuu suosikkiohjelmasi Tšekin kirjastosta. No, jos et ole siellä, tarvitset tsekkiläisen IP-osoitteen käyttääksesi heitä. Lisätietoja saat kappaleesta Netflix-kiellosta. Voit myös tutustua parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme, josta löytyy omistettuja suosituksia.

Voit myös käyttää Tšekin suoratoistopalveluita, kuten Česká televize tai Prima televize. Tarvitset tsekkiläisen IP-osoitteen sen tarkastelemiseksi, mitä haluat.

On myös muita syitä, joiden vuoksi tarvitset tšekkiläistä IP-osoitetta. Jotkut rahoituspalvelut, kuten verkkopankkipalvelut, sallivat käyttäjän kirjautua sisään vain kotimaastaan. Se on turhauttavaa, mutta rajoitukset ovat petosten torjunnan ja identiteettisi turvassa. Vaihda vain IP-osoitteesi ja voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan.

Kuinka saada tsekkiläinen IP-osoite

Helpoin tapa muuttaa IP-osoitteesi tsekkiläiseksi on käyttämällä parasta ilmaista välityspalvelinta. Monet ihmiset käyttävät niitä, mutta emme suosittele heitä. Ne voivat olla epäluotettavia, eikä niihin sisälly suojausominaisuuksia, mikä tekee sinusta ja IP-osoitteestasi haavoittuvan. VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-vertailumme menee yksityiskohtaisemmin.

Suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä. VPN antaa sinun muuttaa IP-osoitteesi ja suojata samalla sinua sisäänrakennetulla suojauksella. Se suojaa myös IP-osoitteesi, joten mitään ei voida jäljittää sinulle. Suurimpaan osaan parhaimmista VPN-luetteloistamme on myös lokittomia käytäntöjä, mikä tarkoittaa, että online-toiminnot pidetään salassa.

Vaikka voit vain valita vaihtoehdon VPN-arvosteluistamme, sinun on varmistettava, että se sopii Tšekin tasavaltaan. Palvelinverkot vaihtelevat VPN-palveluntarjoajien mukaan, joten sinun on tarkistettava, onko Tšekin tasavallassa palvelimia, muuten sitä ei ole mitään hyötyä käyttää.

Lisäksi Netflixillä on yksi parhaimmista VPN-tunnistusjärjestelmistä maailmassa, joten tarvitset sellaisen, joka pääsee ohitse sen. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja.

ExpressVPN

Suosittelemme ExpressVPN: ää tšekkiläisen IP-osoitteen saamiseksi. Sillä on tsekkiläisiä palvelimia laajassa verkossaan, ja sinut suojataan sen erinomaisella tietoturvalla. Lisäksi käytössä on vankka kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että aktiviteetit pidetään yksityisinä. Sillä on myös nopeimmat nopeudet, rajaton kaistaleveys ja se pääsee Netflixiin helposti, minkä vuoksi se on paras suoratoisto-VPN.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se tukee tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä ja sillä on yksi helpoimmista käyttäjistä, joten se on upea aloittelijoille. Mukana on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle paljon aikaa varmistaaksesi, että pidät siitä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi tarkemman kuvan.

NordVPN

Voit käyttää NordVPN: tä myös tsekkiläisen IP-osoitteen saamiseen, koska 45 palvelinta on siellä. Jotkut markkinoiden parhaista tietoturvista suojaavat sinua, ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi ilman kirjautumista koskevaa käytäntöä. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja, eikä kaistanleveydelle ole mitään rajoituksia. Se voi päästä myös Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen helppokäyttöiset asiakkaat Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin. NordVPN: n mukana tulee 30 päivän palautusikkuna, joten sinulla pitäisi olla tarpeeksi aikaa kokeilla sitä. Tutustu NordVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä valinta tsekkiläisen IP-osoitteen saamiseksi. Siinä on siellä 40 palvelinta, mikä on paljon. Sen turvallisuus on hyvä, eikä se pidä kirjaa online-toiminnoistasi. Sen nopeudet ovat kohtuulliset ja hyödyt rajattomasta kaistanleveydestä. Voit päästä mukaan myös Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Lisäksi voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille. Voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota varmistaaksesi, että pidät siitä. Jos et vieläkään ole varma, on olemassa myös rahojen palautustakuu. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

Tšekin IP-osoitteen käytön vaarat

IP-osoitteesi vaihtaminen ei ole erityisen vaarallista, mutta online-toiminnot voivat saada sinut vaikeuksiin joissain maissa. On parasta olla tietoinen kaikesta verkossa laittomasta tai vaarallisesta, kuten monet VPN-artikkelistamme osoittavat.

Monet hallitukset ympäri maailmaa harjoittavat laajaa seurantaa, ja vaikka Tšekin hallituksesta ei olekaan luotettavia raportteja, emme tiedä, mitä se voi tehdä. VPN: n käyttö varmistaa, että pysyt nimettömänä.

Tietoverkkorikollisuus on lisääntymässä Tšekissä, ja se on yleisempi julkisen langattoman verkon kautta. Koska hotspotit ovat yhä suositumpia, sinun tulee varmistaa, että olet suojattu hyvällä VPN: llä ja viruksilla, kun käytät niitä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että ymmärrät nyt, kuinka tsekkiläinen IP-osoite saadaan turvallisimmalla tavalla. Paras tapa muuttaa IP-osoitteesi on käyttää VPN: ää, koska sinua suojaavat sen monet turvaominaisuudet.

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN-koodia tsekkiläisen IP-osoitteen saamiseksi. Siinä on palvelimia ja se pitää sinut suojattuna suurella tietoturvalla. Lisäksi se on nopea ja voi viedä sinut streaming-palveluihin. Sinulla ei ole mitään menetettävää sen 30 päivän palautustakuun takia, joten kokeile sitä.

Jos sinulla on kokemusta tsekkiläisestä IP-osoitteesta, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me