Kuinka saada Thaimaan IP-osoite 2020

Käytetyn sisällön käyttö voi olla ongelma, jos olet poissa kotimaastasi. Alueelliset rajoitukset voivat estää sinua raitoillasi, ja ainoa tapa kiertää niitä on IP-osoitteesi vaihtaminen. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle kuinka saada thaimaalaisen IP-osoitteen, jotta Thaimaan asukkaat voivat kuitenkin toimia joka tapauksessa kotonaan, verkossa.


Vaikka et näe sitä, IP-osoitteesi on kuin tunniste, joka kertoo käyttämillesi verkkosivustoille ja verkkopalveluille missä olet. Jos yrität käyttää sisältöä, joka on rajoitettu maahan, jossa et ole, et voi katsella sitä. Vaihtamalla IP-osoitteesi kyseiseen maahan, saat kuitenkin pääsyn.

Jos olet digitaalinen nomadi ja sinun on käytettävä yritystiliä tai kirjauduttava sisään pankkiisi, et ehkä voi tehdä niin. Se saattaa olla ärsyttävää, mutta se on vain turvatoimi henkilöllisyytesi turvaamiseksi. Vaihda vain IP-osoitteesi ja sinulla on hyvä mennä.

Ehkä haluat saada korjauksen Netflixistä tai muista suoratoistopalveluista. Kansainvälisten sisältölakien vuoksi streaming perustuu sijaintiisi. Suoratoistopalvelut tarvitsevat lisenssin jokaiselle ohjelmalle jokaisessa maassa, jossa ne lähettävät. Kulttuuritarpeella on myös merkitystä saatavuudessa. Netflix-kieltoa koskeva kappaleemme menee yksityiskohtaisemmin.

Haluatko suoratoistaa tai vain pysyä paikallisten uutisten seurassa, nämä geoblokit tarkoittavat, että joudut vaihtamaan IP-osoitteesi. Jos haluat kuitenkin Netflixin, voit tutustua parhaaseen Netflix VPN -oppaaseemme ja saada lisää suosituksia.

Kuinka saada thaimaalainen IP-osoite

Helppo tapa huijata IP-osoitteitasi on käyttää välityspalvelinta – katso paras ilmainen välityspalvelun opas – mutta emme suosittele sitä. Ne ovat epäluotettavia ja jättävät sinut alttiiksi kyberhyökkäyksille, koska turvallisuutta ei ole. Lisäksi IP-osoitteesi on suojaamaton, mikä tarkoittaa, että se voidaan jäljittää sinulle. Katso lisätietoja VPN vs. proxy vs. Tor -kappaleesta.

Turvallisin tapa muuttaa IP-osoitteesi on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. Saat erityisen turvallisuuden ja yksityisyyden, ja IP-osoitteesi on turvassa paljastumiselta.

Voit valita yhden parhaista VPN-arvosteluistamme, mutta haluat varmistaa, että se on hyvä Thaimaalle. Ensisijaisena prioriteettina pitäisi olla, että siinä on palvelimia, koska olet samassa tilanteessa ilman heitä. Haluat myös varmistaa, että se pääsee Netflixin VPN-tunnistusjärjestelmän ohi. Netflix-välityspalvelinvirheessä olevassa kappaleessa on lisätietoja.

CyberGhost

CyberGhost on kunnollinen palveluntarjoaja, jolla on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, mukaan lukien 10 Thaimaassa. Sen turvallisuus on hyvä, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi. Sillä on hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys, samoin kuin mahdollisuus käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Se sallii jopa seitsemän samanaikaista yhteyttä, mikä antaa sille parhaan VPN-verkon parhaan paikan useiden laitteiden vertailuun. Voit kirjautua sisään seitsemän päivän kokeiluversioon, jos haluat siitä. Jos et edelleenkään pysty päättämään sen jälkeen, sinulla on rahat takaisin -takuu, johon palataan. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

NordVPN

Voit käyttää NordVPN: ää myös Thaimaan IP-osoitteen saamiseen. Sillä on yli 5000 palvelinta, joista seitsemän on Thaimaassa. Se suojaa sinua parhaalla mahdollisella tietoturvalla, eikä ole olemassa merkintöjä siitä, mitä olet tehnyt. Sen nopeudet ovat hyvät eikä kaistanleveyden rajoituksia ole. Lisäksi voit käyttää suoratoistopalveluita ilman ongelmia.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN on yhteensopiva useimpien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa, ja voit kytkeä jopa kuusi laitetta kerrallaan. 30 päivän palautusajan tulisi antaa sinulle tarpeeksi aikaa nähdä, sopiiko se sinulle. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

ExpressVPN

ExpressVPN on hyvä valinta, koska sillä on palvelimia Thaimaassa. Se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja sillä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt. Lisäksi se on nopein VPN ympäri. Tämä ja rajaton kaistanleveys tekevät siitä parhaan VPN-tiedon suoratoistoa varten. Sinulla ei pitäisi olla ongelmia pääsyyn.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen helppokäyttöiset asiakkaat kaikkiin suosituimpiin käyttöjärjestelmiin. Se on niin yksinkertainen, että se on paras valinta niille, joilla ei ole kokemusta VPN-verkkojen käytöstä. Sen avulla jopa kolme laitetta voidaan kytkeä yhdellä kertaa. Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka riittää aikaa tarkistaa se. ExpressVPN -katsauksemme menee tarkemmin palveluun.

Thai-IP-osoitteen käytön vaarat

Thai-IP-osoitteen käyttäminen on hienoa, kunhan varmistat, että olet suojattu samalla. Esimerkiksi jotkut maat ovat hyökkääviä valvonnasta, eikä niillä ole parhaita tietosuojalakeja.

Verkossa tehdyt monarkiaa kritisoivat kommentit voivat johtaa syytteeseen Thaimaan lese-majeste-lain nojalla. Viranomaiset voivat seurata toimintasi helposti, mutta on olemassa myös verkkohyökkäysten vaara. Thaimaa on yksi verkkorikollisuuden pahimmista paikoista, joten sinun kannattaa varmistaa, että olet suojattu. Hyvä virustorjunta on myös hyvä idea.

Tutustu Thaimaan paras VPN-artikkeliimme saadaksesi lisätietoja maasta.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti olemme auttaneet sinua ymmärtämään kuinka saada IP-osoite Thaimaasta. Turvallisin tapa tehdä tämä on VPN: n kautta, koska suojaat sitä tietoturvallasi ja yksityisyytesi kunnioitetaan.

Voit valita minkä tahansa yllä esitetyistä suosituksista Thaimaalle, mutta CyberGhost on paras vaihtoehto, koska sillä on siellä eniten palvelimia, mikä antaa sinulle parhaat mahdollisuudet löytää sopiva. Seitsemän päivän kokeiluversion avulla voit suorittaa sen nopeudellaan, mutta jos et silti pysty siihen mennessä päättämään, sinulle maksetaan rahojen palautustakuu.

Jos voit suositella tapaa thaimaalaisen IP-osoitteen saamiseksi, jätä kommentti alle. Haluaisimme kuulla siitä. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map