Kuinka saada tanskalainen IP-osoite vuonna 2020: Yhdistä Kööpenhaminan kautta

Jos olet tanskalainen, joka asuu ulkomailla, olet todennäköisesti huomannut, että et pääse Tanskan sisältöön tai verkkosivustoihin. Kaikki saat virheilmoitukset. Tämä johtuu geoblokeista, jotka rajoittavat sisällön saatavuutta Tanskaan, ellet ole fyysisesti siellä. 

Onneksi voit kuitenkin vaihtaa IP-osoitteesi tanskalaiseksi ja suoratoistaa yksinoikeudellista sisältöä DR TV: stä tai jopa käyttää Danske Bank -tiliäsi. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.

IP-osoite on joukko satunnaislukuja, jotka sisältävät tietoja sijainnistasi ja käyttämästäsi laitteesta. Vaihtamalla nykyisen IP-osoitteesi yhdeksi Tanskassa, voit huijata verkkosivustoja ajattelemaan, että olet siellä, vaikka et ole, ja ohittaa georajoitukset..

Kuinka saada tanskalainen IP-osoite

Voit muuttaa IP-osoitteesi kahdella tavalla: välityspalvelimella tai virtuaalisella yksityisellä verkolla. Välityspalvelin toimii selaimessa ja voi auttaa sinua saamaan tanskalaisen IP-osoitteen. 

Tämän menetelmän haittana on, että se ei salaa mitään tietojasi, mikä tarkoittaa, että henkilöllisyytesi voidaan jäljittää sinulle eikä yhteys ole suojattu. Se on myös epäluotettava eikä estä median suoratoistopalveluiden estämistä.

Paras tapa on käyttää VPN: tä. Sen lisäksi, että saat tanskalaisen IP-osoitteen, se peittää myös todellisen sijaintisi, suojaa yhteyden ja salaa tietosi uteliailta.. 

Toisin kuin välityspalvelimet, VPN voi myös avata rajoitetut sivustot, joten voit käyttää laajaa valikoimaa tanskalaista sisältöä suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Hulu ja muut. Lue VPN vs. Proxy vs. Tor -oppaastamme saadaksesi lisätietoja.

Monet parhaan VPN-artikkelin tarjoajista antavat sinulle tarvitsemasi, mutta jotkut sopivat paremmin Tanskaan kuin toiset. Valitsemallasi VPN: llä on oltava hyvä tietoturva, nopeat yhteydet ja palvelimet Tanskassa, tai et voi saada tanskalaista IP-osoitetta.

ExpressVPN

ExpressVPN on paras VPN ympärillä. Sillä on valtava palvelinverkko, joka sisältää Tanskan, erinomaisen turvallisuuden ja tiukan kirjautumattomuuskäytännön. Sillä on myös maine nopeista palvelinopeuksista, minkä vuoksi se on ensimmäisellä sijalla nopeimpien VPN-palveluiden luettelossa. 

Paitsi, että se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja on erittäin luotettava. Se ohittaa luotettavasti myös Netflixin geoblokit, minkä vuoksi se on paras Netflixin VPN.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se toimii Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-alustoilla, ja se on helppo asentaa ja käyttää. Siinä on myös selainlaajennuksia Google Chromelle, Safarille ja Mozilla Firefoxille. Jos haluat käyttää sitä ennen tilaamista, tarjolla on seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio ja lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

ExpressVPN tarjoaa asiakastukea ympäri vuorokauden live chatin tai sähköpostin välityksellä. Ystävällinen ja avulias henkilökunta antaa perusteellisia vastauksia, jos tarvitset apua asennuksessa tai muissa kyselyissä. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

NordVPN

NordVPN voi myös saada tanskalaisen IP-osoitteen. Yli 5000 palvelimen verkko kattaa 60 maata ja 79 Tanskassa. Siinä on myös erikoispalvelimia, jotka on viritetty erityisesti pelaamista, yksityisyyttä tai torrentia varten (lue paras VPN-torrent-opas). 

Se tarjoaa huippuluokan tietoturvan, tappamalla kytkimen ja kaksinkertaisen hop-palvelimen, joka salaa yhteyden kahdesti. Lisäksi kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä, joten yksityisyyttäsi kunnioitetaan.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on myös rajaton kaistanleveys ja hyvät nopeudet, vaikkakin se voi hidastua, kun muodostat yhteyden pitkiä matkoja. Se kuitenkin kompensoi tämän nopeilla palvelinvaihtoaikoilla. NordVPN vapauttaa myös Netflixin ja muut suoratoistopalvelut. Tutustu NordVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta.

Voit asentaa sen Windows, macOS, Android ja iOS jopa kuuteen laitteeseen yhdellä yhteydellä. Asiakastuki on saatavana sähköpostitse ja live-chatissa, ja se sisältää myös hyödyllisen tietokannan, jossa on enemmän vianetsintätietoja. Se tarjoaa 30 päivän palautusikkunan, joten voit kokeilla sitä ennen kuin sitoudut kuukausittain tai vuosisuunnitelmaan..

CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä tapa saada tanskalainen IP-osoite, koska sillä on yli 4700 palvelinta 59 maassa ja 42 Tanskassa. Suojaus on hyvä, kohtuullisilla nopeuksilla ja erikoispalvelimilla suoratoistoa ja torrentia varten. Sillä on rajaton kaistaleveys ja se voi päästä Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin. Lisäksi se ei pidä kirjaa verkkotoiminnastasi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa ja käyttää sitä Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä jopa seitsemän laitteen kanssa, jotka on kytketty samanaikaisesti yhdelle tilille. Ei ihme, että se on parhaillaan useiden laitteiden VPN-luettelossa. 

Seitsemän päivän kokeiluversio on saatavana, jotta voit nähdä, pidät siitä, ja se tarjoaa runsas 45 päivän rahat takaisin -takuun, johon voit palata, jos et vieläkään ole valmis sitoutumaan. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Tanskalaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Tanskalaisen IP-osoitteen käyttämisessä ei ole vaaraa. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä Internetin käytöstä maassa.

Asianajajayhteisön Freedom Housen vuoden 2019 raportissa todetaan, että Internet on Tanskassa ilmainen, koska sen kansalaisilla on ilmainen ilmaisu ja yhdistyminen sekä täydet poliittiset oikeudet. Tanska on kuitenkin osa Nine Eyes -liittoa, joka koostuu maista, jotka tekevät yhteistyötä tiedon keräämiseksi ja jakamiseksi joukkovalvonnan kautta.

Yhdeksän silmää on jatko Viiden silmän allianssille, jonka tarkoituksena on koordinoida sotilaallisten signaalien ja tiedustelupalvelun vaihtoa muodollisesti tai raakatietoja sekä valmiita raportteja jäsenvaltioiden välillä. 

Tanskan hallitus antoi tietojen säilyttämistä koskevan toimeksiannon, joka uhkaa kansalaisten yksityisyyttä tunkeilevalla valvonnalla ja istuntojen kirjaamisella, jotka kaikkien Internet-palveluntarjoajien oli pantava täytäntöön. Tämä tuotti valtavan määrän tietoja, jotka asettivat käyttäjien tietoja potentiaalisten tietoturvaloukkauksien vaaraan.

Internetin sensuuria käytetään kuitenkin suurelta osin rajoittamaan tiedostojen jakamiseen tarkoitettuja verkkosivustoja ja suodattaa uhkapelejä ja torrent-sivustoja sekä laittomiin toimiin liittyviä sivustoja, kuten huumeiden myyntiä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua saamaan tanskalaisen IP-osoitteen. Paras tapa on käyttää VPN: ää, koska se vapauttaa sinut tunkeilevasta valvonnasta ja sensuurista. Lisäksi se tarjoaa hyvän turvallisuuden ja pitää todellisen henkilöllisyytesi piilossa.

Mikä tahansa suosittelemastamme vaihtoehdoista voi saada sinulle Tanskan IP-osoitteen, mutta ExpressVPN on voittajamme erinomaisen tietoturvan, nopeuden ja hyvän asiakastuen takia. Lisäksi voit käyttää sen 30 päivän palautusikkunaa tai seitsemän päivän kokeiluversiota, jotta voit nähdä, haluatko pitää siitä ennen tilaamista. Tutustu VPN-kirjastoomme ja löydä muita hyödyllisiä oppaita.

Onko sinulla kokemusta tanskalaisen IP-osoitteen saamisesta? Haluamme mielellämme kuulla suosituksesi. Kerro niistä kommenttiosassa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me