Kuinka saada ruotsalainen IP-osoite vuonna 2020

Ruotsi tunnetaan monista asioista: raa’at talvet, viikingit, pohjoisvalot ja jopa erityinen kiinnostus metallimusiikkiin. Se tunnetaan myös vakaasta pankkijärjestelmästä ja monista julkisista kanavista, kuten TV4 ja Sveriges Television. Jotta voit käyttää mitä tahansa näistä, tarvitset kuitenkin ruotsalaisen IP-osoitteen.


Tässä oppaassa, jolla saadaan ruotsalainen IP-osoite, näytämme sinulle turvallisimman tavan päästä Skandinavian maan verkkoon varmistaen samalla, että yksityisyytesi ja verkon turvallisuus pidetään ennallaan. Loppujen lopuksi, vaikka tavaroiden saaminen on siistiä, turvassa pysyminen on vielä parempi.

Kuinka saada ruotsalainen IP-osoite

IP-osoitteesi on kuin fyysinen osoitteesi. Se antaa verkkosivustoille ja kenelle tahansa muulle, jolla on yhteys yhteytesi, nähdä yleisen maantieteellisen sijaintisi. Vaihtamalla IP-osoitteesi voit näyttää siltä, ​​että olet jossain muualla virtuaalisesti, avaamalla mahdollisuudet verkkoon pääsyyn.

Geoblocks, kuten heitä kutsutaan, rajoittavat sijaintisi perusteella sitä, mitä et voi nähdä. Se ei ole sensuuri, vaikka sitä voidaan käyttää siihen, vaan pikemminkin tapa, jolla yritykset jakavat sisältöä aiotulle yleisölle. Esimerkiksi BBC iPlayer on saatavana vain Isossa-Britanniassa asuville (lue paras VPN: n BBC iPlayer -oppaasta).

IP-osoitteesi korvaaminen ohittaa geoblokit, ja se voidaan tehdä muutamalla tapaa. Ilmeisin tapa saada ruotsalainen IP-osoite on käyttää välityspalvelinta, mutta kuten näet VPN vs proxy vs Tor ja parhaimmissa ilmaisissa proxy-oppaissamme, ala-asioita on paljon..

Välityspalvelimet toimivat yhdistämällä sinut etäpalvelimeen ennen kuin siirryt avoimeen Internetiin. Ne ovat yleensä salaamattomia, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden tietoverkkorikollisuuteen sekä valtion yksiköiden suorittamaan valvontaan. Olemme melko varmoja, että NSA on kiitollinen joka kerta, kun ihmiset käyttävät välityspalvelinta geoblokin läpi.

Virtuaali yksityinen verkko toimii samalla tavalla, mutta se salaa alkuperäisen yhteytesi. Tällä tavalla se sekoittaa lähettämäsi pyynnöt piilottaen tehokkaasti sinut ja mitä teet verkossa. Niin kauan kuin käyttämäsi VPN noudattaa parhainta VPN-tietoturvaa, menet täyteen incognito-toimintaan.

Parhaat VPN- ja turvallisimmat VPN-oppaamme ovat hyviä aloituspaikkoja, mutta olemme pyöristäneet VPN-arvosteluidemme kolme parhainta tarjoajaa, joilla on sijaintisi Ruotsissa.

ExpressVPN

ExpressVPN on etusijalla turvallisuuden, käytettävyyden ja yksityisyyden suhteen. Se vei kruunun myös nopeimmassa VPN-oppaassamme, uskomattomalla kyvyllä pysyä nopeasti pitkillä matkoilla. Tämä yhdessä vakaan tietosuojakäytännön ja suuren palvelinverkon kanssa tekee siitä loistavan valinnan ruotsalaisen IP-osoitteen saamiseksi.

expressvpn-review-speed-testi

Verkossa on yli 3000 palvelinta, jotka on jaettu 160 palvelinpaikkaan. Kaksi näistä sijainneista on omistettu Ruotsille, joka, vaikkakaan ei niin monta sijaintia kuin Yhdysvalloissa, on enemmän kuin suurin osa. Voit oppia lisää ExpressVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN

NordVPN ei ole aivan yhtä hyvä kuin ExpressVPN, mutta pääsee lähelle erikoisuuspalvelimiensa ansiosta. Nämä palvelimet ansaitsivat sen parhaassa VPN-torrent-oppaassa, ja vaikka se onkin hieno, se sopii myös Ruotsiin. NordVPN on vain ujo 190 palvelimesta Ruotsissa, ja toisin kuin ExpressVPN, voit valita yksittäisen, johon haluat muodostaa yhteyden.

nordvpn-review-server-navigointi

Kaikkia erikoispalvelimia ei ole saatavana Ruotsissa, mutta NordVPN tarjoaa silti P2P-, hävitetyt ja Double VPN -tarjontansa. Voit oppia lisää NordVPN-arvosteluistamme tai kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

CyberGhost

CyberGhost ansaitsi paikan parhaassa VPN-verkossa suoratoisto-oppaassa, ja on helppo nähdä miksi. Suoratoistoa ja torrentia varten suunnitellut erikoispalvelimet sekä pitkä lisäominaisuuksien luettelo on erinomainen valinta VPN: ssä. Sillä on myös 83 palvelinta Ruotsissa, joten pääsyn ei pitäisi olla ongelma.

cyberghost-review-laajeni-ui

Mikä erottuu eniten CyberGhostista, on sen hinta. Se on halvempaa kuin ExpressVPN ja NordVPN, etenkin monivuotisissa suunnitelmissa. Lisäksi sen avulla voit käyttää enemmän laitteita tiliä kohden, rajoituksena seitsemän samanaikaista yhteyttä sisäänkirjautumista kohden. Voit oppia lisää CyberGhost-katsauksestamme tai nähdä, miten pidät siitä sen anteliaalla 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Ruotsalaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Ruotsalaisen IP-osoitteen käyttämisessä ei ole vaaraa, sillä se oli ensimmäinen maa, joka poisti sensuurin, ja se on maailman johtava Internet-vapaus. Vaikka sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ruotsalaiset seuraavat sinua, saatat joutua huolehtimaan hallituksestasi.

Parhaat Kiinan VPN-palvelut tarjoavat äärimmäisen esimerkin, mutta myös muut hallitukset seuraavat liikennettä. Tämä tarkoittaa, että sinun on tärkeää käyttää VPN: tä eikä välityspalvelinta, koska yhteytesiisi käytettävä salaus voi peittää verkossa tekemäsi ja tehdä siitä, että hallitukset eivät pääse tunkeutumaan.

Yksityisyys on myös huolenaihe. Kun käytät VPN-palvelua, luotat palveluntarjoajaan, että se ei valvo tai kirjaa tietojasi, ja jotkut palveluntarjoajat ovat kiinni valehtelemassa siitä (lue esimerkki IPVanish-arvosteluesta).  

Yllä olevat palveluntarjoajat ja kaikki erittäin arvostamme VPN-verkon ylläpitävät tiukkaa tietosuojakäytäntöä, joka on todistettu ajan kuluessa. Esimerkiksi yksityinen Internet-yhteys on kutsuttu tuomioistuimeen kahdesti, ja molemmat kertaa se väitti, ettei sillä ollut tietoja ennätyslukemista (lue PIA-katsaus).

Lopulliset ajatukset

Ruotsalaisen IP-osoitteen saaminen ei ole vaikeaa, mutta online-identiteettisi suojaaminen on. Toivomme, että tämä opas on helpottanut tätä prosessia, ja tarjoaa sinulle muutamia parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme, jotka voivat viedä sinut Ruotsiin pitäen yhteytesi suojattuna.

Nyt kun tiedät miten saada ruotsalainen IP-osoite, tutustu verkkoturva-arkistoomme. Sieltä löydät tämänkaltaisia ​​artikkeleita sekä suosituksia turvallisuudeksi säilyttämiseksi verkossa.

Mitä VPN: tä käytät päästäksesi Ruotsiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map